Hogyan szerezzen olasz IP-címet 2020-ban, Rapidamente

Ha még soha nem tapasztalt geoblokkot, akkor valószínű, hogy országból az országba utazik. Egyes webhelyek egy országra korlátozódnak, vagyis hibaüzenetet kap, amikor megpróbál elérni a határokon kívülről. Megkerülheti azonban IP-címének megváltoztatásával. Ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan lehet olasz IP-címet szerezni.


Amikor ellátogat egy webhelyre, az IP-címen keresztül képes felismerni a helyét. Ha nem abban az országban található, ahol elérhető, akkor néha hibaüzenetet fog látni. Más esetekben hozzáférhet hozzá, de ez más verzió lesz, mint régen. Miután megváltoztatta IP-címét, szokásos módon szörfözhet.

A Netflix jó példa a geoblokkolásra. Bár számos országban elérhető, mindegyik könyvtár különbözik. Egyes műsorok egy vagy két országra korlátozódnak, azaz csak azokon a helyeken tekintheti meg őket. Ennek okai a licenckorlátozások és a nyelvi vagy kulturális különbségek. Nagyon sok felhasználó akar hozzáférést az amerikai verzióhoz, mivel az egyik legnagyobb könyvtára van.

Ha azt szeretné megnézni a Netflix műsorát, amely csak Olaszországban érhető el, és fizikailag nincs ott, akkor olasz IP-címet kell beszereznie innen. A Netflix tilalmához szóló útmutatónk oktatja Önt a témáról. Ha a Netflix az Ön prioritása, akkor nézd meg a Netflixhez tartozó legjobb VPN-darabot is.

Lehet, hogy hiányzik bizonyos olaszországi csatornák, például a Rai News 24, vagy szeretne böngészni olyan streaming szolgáltatásokat, mint a Rai Play és a Sling Italian, megváltoztathatja IP-címét olaszra, és.

Előfordulhat, hogy nem tud bejelentkezni online banki alkalmazásába vagy más pénzügyi szolgáltatásra. A csalás elleni küzdelem érdekében számos bank csak ügyfelei számára engedélyezi belépését a saját országukból. Frusztráló, de ha megváltoztatja IP-címét, a szokásos módon hozzáférhet fiókjához.

Hogyan lehet olasz IP címet szerezni?

Az IP-cím megváltoztatásának népszerű módja egy proxy, de ez nem azt jelenti, hogy ez a legjobb mód. Bár a proxyk megváltoztatják az Ön IP-címét, nem megbízhatóak, és biztonsági problémákkal járnak. Ha ki lesz téve a számítógépes bűnözésnek, akkor az IP-címe kitett lehet. Ha többet szeretne tudni, olvassa el a VPN és a proxy vs. Tor összehasonlítást.

Az olasz IP-cím megszerzésének legjobb módja egy virtuális magánhálózat. A legjobb VPN-k jobban elvégzik a munkát, mint a proxyk, a legkiválóbb biztonsággal és légmentes titoktartási politikákkal. Ezzel Ön és az Ön IP-címe védett lesz, bejelentkezési tilalmú házirenddel, amely biztosítja, hogy online tevékenységeit titokban tartsák.

Csak kiválaszthat egy véletlenszerű szolgáltatót a VPN-értékeléseinkből, de biztosak akarunk lenni abban, hogy Olaszországnak megfelelőt válasszon. Győződjön meg arról, hogy az országban vannak kiszolgálók. Ellenkező esetben ugyanabban a helyzetben leszel.

Plusz, ha hozzáférni szeretne a Netflixhez, akkor szüksége van egyre, amely túljuthat az intelligens VPN-detektorokon, és csak kevés ilyen megbízható ezen a területen. Olvassa el a Netflix proxy hibáról szóló cikket, hogy többet megtudjon róla.

CyberGhost

A CyberGhost jó választás olasz IP-cím megszerzésére. Nagy szerverhálózattal rendelkezik, amelyek közül 70 Olaszországban található. Biztonsága jó, és tiszteletben tartja a magánéletét a bejelentkezési tilalom elvével. Sebessége is megfelelő. Ráadásul bejuthat a Netflixbe és más streaming szolgáltatásokba.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Előző

Következő

Telepítheti Windows, macOS, Android és iOS rendszerekre. Ez az egyik legjobb VPN-eszközünk több eszközhöz is, mert lehetővé teszi akár hét eszköz egyidejű csatlakoztatását. Van egy hétnapos próba, amelyet felhasználhat, és ha ez még nem elegendő idő annak tesztelésére, akkor van pénz-visszafizetési garancia is. Olvassa el a CyberGhost áttekintést, hogy jobban megnézze a szolgáltatást.

ExpressVPN

Az ExpressVPN egy másik jó szolgáltató, amely IP-címet kap Önnek Olaszországban. Számos szerverrel rendelkezik szerte a világon, köztük Olaszországban. Biztonsága kiváló, és nem vezet naplóba tevékenységéről. Ráadásul ez a leggyorsabb VPN, amelyet teszteltünk. Ez a korlátlan sávszélesség teszi a legjobb VPN-t streaminghez.

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Regisztráció

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-opciók

ExpressVPN-Full-App

Előző

Következő

Valamennyi fő operációs rendszer támogatott, és minden kliens könnyen kezelhető, így nagyszerű választás, ha nincs korábbi tapasztalata a VPN használatában. A 30 napos pénz-visszafizetési garancia rengeteg időt biztosít Önnek a kipróbálására is. Az ExpressVPN áttekintésünk további információval rendelkezik.

 

NordVPN

Javasoljuk továbbá az NordVPN-t, hogy olasz IP-címet szerezzen. Több mint 5000 szerverrel rendelkezik, ezek közül 56 Olaszországban található. Biztonsága a legjobbak között van, és szilárd bejelentkezési politikája van. Sebessége nem olyan jó, mint az ExpressVPNé, de egy kis ásás messze megy. Ezt a hibát a NordVPN speciális szerverei pótolják, amelyek első helyet szereztek a legjobb VPN-ben a torrent útmutatóban.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Előző

Következő

Az ügyfelek elérhetőek a Windows, a MacOS, az Android és az iOS számára, és minden verzió egyszerűen használható. Van egy 30 napos visszatérítési időszak, amely rengeteg időt biztosít arra, hogy eldöntse, szereti-e. Olvassa el a NordVPN áttekintését a szolgáltatás mélyebb megismerésére.

Az olasz IP-cím használatának veszélyei

Az IP-cím megváltoztatása önmagában nem veszélyes, ám a különféle országok eltérő internetszabályozással rendelkeznek (olvassa el az orosz VPN-tilalom útmutatóját, hogy ezt a gyakorlatban is megismerje), ezért győződjön meg arról, hogy tudja, mi okozhat bajban..

A rágalmazás Olaszországban bűncselekmény, és a büntető törvénykönyv értelmében a súlyos rágalmazást legfeljebb három év börtönbüntetéssel és legalább 516 euró (580 dollár) pénzbírsággal lehet büntetni. Legyen óvatos, amit online tesz.

A világ minden táján a kormányok online megfigyeléssel foglalkoznak, és Olaszország sem kivétel. A 2017-ben elfogadott törvény alapján a kormány képes szabályozni a rosszindulatú programokat a hackelés céljából, és aggályok merülnek fel azzal, hogy a személyes kommunikációt elfogják. Ezenkívül a távközlési szolgáltatóknak az internetes adatokat legfeljebb hat hónapig kell tárolniuk.

Szintén szem előtt kell tartania a számítógépes bűnözés kockázatát, bárhol is van, főleg ha nyilvános WiFi-t tervez használni. A hackerek és más online veszélyek eláraszthatók, és nem lehet megmondani, mennyire biztonságos a kapcsolat. Győződjön meg arról, hogy egy jó VPN és egy víruskereső is véd. Olvassa el a legjobb víruskereső szoftverek útmutatóját.

Végső gondolatok

Most már tudja, hogyan lehet biztonságosan megszerezni egy olasz IP-címet. A VPN használata a legjobb választás, mert biztonságát védi, és valódi IP-címe rejtve marad.

A CyberGhost a legjobb megoldás Olaszország számára, mert ott van a legtöbb szerver. Biztonsága és a bejelentkezési tilalmak védelme is védelmet nyújt Önnek. Ráadásul streaming szolgáltatásokba is bejuthat. Vegye ki próbavezetésre a hét napos próbaverzióval, és használja a pénz-visszafizetési garanciát, ha több időre van szüksége a döntéshez.

Ha további cikkeket szeretne olvasni, akkor olvassa el online biztonsági archívumunkat. Megtalálja az online védelem megőrzésének minden módját, ideértve a legbiztonságosabb víruskereső szoftvert és a legjobb jelszókezelő útmutatót is.

Tudassa velünk a megjegyzések részben, ha van tapasztalata olasz IP-cím megszerzéséhez. Üdvözöljük minden tippedet. Köszönöm hogy elolvastad.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map