Hogyan szerezzen mexikói IP-címet 2020-ban

Ha Mexikón kívül tartózkodik, akkor problémák lehetnek onnan webhelyekhez és szolgáltatásokhoz való hozzáféréssel. Ennek oka az, hogy IP-címe azt mutatja, hogy nem Mexikóban tartózkodik, és a tartalom földrajzilag korlátozott. Megmutatjuk, hogyan szerezhet be mexikói IP-címet, hogy megkerülje ezeket a korlátozásokat.


Lehet, hogy ellenőriznie kell a mexikói bankszámláját, vagy meg kell néznie a helyi TV-hálózatot, például a Televisát. Talán felhívja Önt a mexikói Netflix exkluzív kínálata, ebben az esetben érdemes elolvasni a Netflix legjobb VPN-darabját. Akárhogy is, addig, amíg meg nem változtatja IP-címét úgy, hogy úgy néz ki, mint Mexikóban van, nem fogja tudni elérni őket.

A TV-műsorokat és a filmeket a tartalomkorlátozási törvények kötelezik, és az egyes országok eltérőek. Szükség van számukra az engedélyezési megállapodásokra, és azokat minden olyan országban meg kell kötni, ahol egy szolgálat működni akar. Bizonyos tartalmak nem engedélyezhetők egyes országokban, míg más országokban nincs értelme azokat biztosítani, mivel kevés a kereslet.

Hogyan szerezzünk mexikói IP-címet

A mexikói IP-cím megszerzéséhez használt módszer rajtad múlik. Mehet a legegyszerűbb útvonalon, és használhat egy proxy-t, de ez nem megbízható módszer erre. Még a legjobb ingyenes proxyunk sem mindig működik, és kiszolgáltatott helyzetbe hozhatja Önt. Ráadásul az igazi IP-címed nem árnyékolt, és meglehetősen könnyű visszakeresni a dolgokat. Olvassa el a VPN vs. proxy vs. Tor darabot többet.

A mexikói IP-cím megszerzésének legjobb módja egy virtuális magánhálózat. Ily módon védelem alatt áll és anonim marad. Sok jó választás található a legjobb VPN-áttekintésekben, de néhányuk jobb, mint mások Mexikóban. A legfontosabb, hogy a szolgáltatónál vannak kiszolgálók, és minél több annál, annál jobb, különben elakad a kezedben.

Továbbá, ha a kívánt Netflix-et szeretné, akkor szüksége van egy olyan szolgáltatásra, amely túljuthat a VPN-észlelési rendszerén. Ha úgy dönt, hogy nem tudja elvégezni a munkát, akkor egy hibaüzenet jelenik meg. Olvassa el a Netflix proxy hibáról szóló cikkünket. Van azonban néhány, amely túljuthat rajta.

CyberGhost

A CyberGhost jó választás Mexikó számára. Világszerte több mint 3000 szerveréből 20 Mexikóban található, és rengeteg lehetőséget kínál az IP-cím megváltoztatására. Jó biztonsága van, és tiszteletben tartja a magánélet védelmét is.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Előző

Következő

Ráadásul a sebessége tisztességes, és nincs sávszélesség-korlát, ami azt jelenti, hogy streamingre jó. Ez eljut a Netflix webhelyekre világszerte, valamint a BBC iPlayer-re. A Hulu-val azonban csak vegyes eredményeket kaptunk, bár ennek a legtöbb mexikói kábelhálózatba be kell kerülnie.

Használhatja az összes főbb operációs rendszeren, és akár hét eszközt is csatlakoztathat egyszerre, ami a második VPN-hez a második eszköz a legtöbb eszköz számára. Használhatja a hét napos próbaverziót, és megnézheti, hogy tetszik -, valamint a pénz-visszafizetési garanciát. Olvassa el a CyberGhost áttekintést a szolgáltatásról.

ExpressVPN

Az ExpressVPN kiváló szolgáltatást nyújt, kiváló biztonsággal és magánélettel. 94 országban több mint 2000 szerverrel rendelkezik, amelyek egyike Mexikóban található. Mielőtt aggódna, az ExpressVPN speciális nagykapacitású kiszolgálókat használ, és ritkán tapasztalhatunk túlterhelést az egyik használatakor..

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Regisztráció

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-opciók

ExpressVPN-Full-App

Előző

Következő

Az ExpressVPN volt a leggyorsabb VPN a tesztelés során és korlátlan sávszélességet kínál. Szintén nincs probléma a Netflixbe való bejutással, tehát nem nehéz megérteni, miért ez a legjobb VPN az streaminghez.

Az összes főbb operációs rendszerrel működik, és kiváló választás azok számára, akiknek nincs sok tapasztalata a VPN-ekkel, mert egyszerűen használható. Van egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia, tehát nincs kockázata annak kipróbálására. Az ExpressVPN áttekintésünk részletesebb pillantást ad a szolgáltatóra.

NordVPN

A NordVPN egy másik jó választás Mexikó számára. Több ezer szerverrel rendelkezik szerte a világon, köztük nyolc Mexikóban. Az ExpressVPN-hez hasonlóan a legmagasabb szintű biztonsággal és magánélettel rendelkezik, amint az fejről fejre szóló cikkünkben olvasható.

Előző

Következő

Korlátlan sávszélességgel, megfelelő sebességgel és bejuthat a Netflixbe. A 30 napos visszatérítést tartalmazza, így biztos lehet benne, hogy tetszik. Nézze meg a NordVPN áttekintésünket, hogy megtudja, miért csináljuk.

A mexikói IP-cím használatának veszélyei

Bár a mexikói IP-cím nem különösebben veszélyes, okok miatt érdemes megbizonyosodni arról, hogy a kapcsolat biztonságos-e. A szolgáltató székhelyének ellenőrzése jó ötlet, ha tevékenységei érzékenyebb természetűek lesznek. Láthatja, miért van az adatvédelmi törvényről szóló cikkünkben.

Mexikóban megnőtt a kormányzati felügyelet, lehetővé téve az adatok megőrzését és a felhasználók földrajzi helyzetére vonatkozó információk gyűjtését. Az internetszolgáltatóknak és a mobil hálózatoknak meg kell adniuk a hatóságok földrajzi helyzetét és metaadatait. Ezen felül ezeket a nyilvántartásokat legalább két évig meg kell őrizni, így bármikor hozzáférhetők kérésre.

Mexikó nagy ráfordítással rendelkezik a megfigyelő szoftverekkel kapcsolatban is, amelyek lehetővé teszik a rendészeti és más szervezetek számára, hogy kémkedjenek az állampolgárokon. Az országról bővebben a legjobb mexikói VPN-ben olvashat.

Végső gondolatok

Reméljük, hogy segítettünk megérteni, hogyan lehet mexikói IP címet szerezni. Bármi is legyen az oka, a VPN a legjobb módja annak. Használatuk egyszerű, mégis tele van nagyszerű szolgáltatásokkal, beleértve a biztonságot is.

A legjobb jelölt Mexikóra a CyberGhost. Ez védeni fog, bejut a Netflixbe, és lehetővé teszi, hogy a radar alatt maradjon. A hét napos próbaverziónak elegendő időt kell adnia arra, hogy előrehaladjon, és a pénz-visszatérítési garancia csak jegesedik a tortán. Ennek ellenére bármely más javaslatunk Mexikó számára is jó választás lenne.

Van javaslata egy mexikói IP-cím megszerzésére? Ha igen, nyissa meg őket az alábbi megjegyzésekben. Szeretnénk hallani őket. Köszönöm hogy elolvastad.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map