Hogyan szerezzen iráni IP-címet 2020-ban: Távirat Teheránba

Nehéz megérteni, hogy miért szeretne iráni IP-címet a szigorúan korlátozott internet miatt. Ha azonban olyan tartalomhoz vagy műsorokhoz szeretne hozzáférni, amelyek csak ott érhetők el, például a Netflix Iránban, akkor szüksége lesz erre. Ez az oka annak, hogy ebben a cikkben elmondjuk neked, hogyan lehet iráni IP-címet szerezni. 


Áthelyezés vagy a világ körüli utazás váratlan meglepetéseket hozhat, amikor online lép fel. Előfordulhat, hogy bizonyos tartalmak vagy szolgáltatások elérhetetlenné válnak. Ez valószínűleg azért, mert egy országra korlátozódik. 

A webhelyek és az online szolgáltatások megvizsgálják az Ön IP-címét, hogy megtekintsék, hol tartózkodnak. Ha a tartalom egy adott országra korlátozódik, és Ön nem ott van, akkor hibaüzenet jelenik meg. Ezt geoblokkolásnak hívják, és ez gyakoribb, mint gondolnád.

A pénzügyi vállalatok, a streaming platformok és sok más online szolgáltatás megváltoztatja a látott tartalmat, vagy blokkolja Önt attól függően, hogy hol tartózkodik.

Tegyük fel, hogy online be szeretne jelentkezni bankszámlájára. Ha nem abban az országban található, ahol beállította, akkor valószínűleg nem fog hozzáférni. Ennek célja az online csalások leküzdése. Bosszantó, de ha megváltoztatja IP-címét, akkor a szokásos módon be tud jelentkezni. 

A streaming óriás Netflix egy újabb példa a geoblokkolásos online szolgáltatásra. A legtöbb országban elérhető, de az egyes könyvtárak különböznek. Bár egyes műsorok mindenhol elérhetők, mások nyelvük vagy kultúrájuk miatt kizárólag egy országot érinthetnek. Ezenkívül fennáll az a kis probléma, hogy engedélyre van szükség minden országban a műsor közvetítéséhez.

Erről bővebben a Netflix VPN-tilalom útmutatójában olvashat. Röviden: ha hozzáférni akar az iráni Netflix könyvtárhoz, akkor iráni IP-címre lesz szüksége. Különleges ajánlásokért tekintse meg a legjobb VPN for Netflix összehasonlítást.

IP-címet kell szereznie Irántól is, ha fel akar lépni a helyi hírekkel az Al-Alam hírcsatornán..

Hogyan szerezzünk iráni IP-címet

Az IP-cím megváltoztatásához van néhány módszer, és mindkettő egyszerű. A legegyszerűbb út egy proxy-on keresztül halad. Ennek ellenére, amint azt a VPN vs. proxy vs. Tor összehasonlításunkból elolvashatja, rossz ötlet. Nem fog védeni a biztonság és az IP-címed nem lesz kitéve. 

Másik IP-cím megszerzésének legjobb módja egy virtuális magánhálózat. Könnyen kezelhetők, jó biztonsági és egyéb funkciókat tartalmaznak. Sok szolgáltató sem vezet naplókat, azaz online tevékenységei privát jellegűek. Az igazi IP-cím is védett. 

Ön csak kiválaszthatja a legbiztonságosabb VPN-t, de meg kell győződnie arról, hogy ez iráni IP-címet fog kapni Önnek. Ehhez szervernek kell lennie az országban.

Ha a Netflix prioritás az Ön számára, ne feledje, hogy egyes VPN-k nem képesek eljutni a VPN-észlelési rendszeren (erről bővebben a Netflix proxy hibadarabjában olvashat). A hozzáféréshez ki kell választania egyet, amely képes megkerülni azt.

VPNArea

Megvizsgáltuk az összes szolgáltatót a legjobb VPN-körzetünkben, de az írás idején csak a VPNArea-nak volt szervere Iránban. Szerencsére ez jó szolgáltatás. Jó biztonsága van, amelyet növelhet a dupla-hop szervereinek felhasználásával. Van egy kill kapcsoló is, amely megszakítja a kapcsolatot, ha a VPN meghibásodik. Ráadásul tevékenységeit titokban tartják a naplózási tilalom miatt.

VPNArea-Slider1

VPNArea-Slider2

VPNArea-Slider3

VPNArea-Slider4

VPNArea-Slider5

Előző

Következő

Vannak speciális kiszolgálók a torrent és a streaminghez, de a VPN nem olyan gyors, mint a versenytársak, amint azt a VPNArea áttekintésünkből elolvashatja. Korlátlan sávszélességet kap, és bejuthat a Netflixbe. Telepítheti Windows, macOS, Linux, Android és iOS rendszerekre, akár hat eszközzel egyidejűleg csatlakoztatva. A beállítás és a használat is könnyű.

Ha segítségre van szüksége, van egy praktikus tudásbázis a kis kérdésekhez. Arra is felveheti a kapcsolatot a támogatással, élő csevegéssel és e-mailben a nap 24 órájában. A VPNArea ára méltányos, figyelembe véve a nyújtott szolgáltatást. A havi terv azonban nem nyújtja a legjobb értéket, ezért jobb, ha hosszabb előfizetést választ. Ezen felül van egy 30 napos visszatérítési ablak, így kockázatmentesen kipróbálhatja.

Iráni IP-cím használatának veszélyei

Annak ellenére, hogy csak IP-címének megváltoztatása nem jelent veszélyt, előbb át kell dolgoznia az országspecifikus szabályokat. Számos ország szigorú szabályokat vezet be, amelyek büntethetik a felhasználókat bizonyos online tevékenységekért, nem is beszélve a kormányok által világszerte végrehajtott online megfigyelés mértékéről.. 

A saría törvényt hajtják végre Iránban, és az online világ kockázatos hely. Az ország a saját halal internetével ellenőrzi, hogy a polgárok mit láthatnak. A tiltott tartalom elérése büntetést vonhat maga után. 

A szerencsejáték és a randevú-webhelyek használata nem engedélyezett. Ezen felül néhány közösségi média és üzenetküldő alkalmazást betiltottak. Az internetet nyomon követik, és azok, akik hozzáférnek az ilyen webhelyekhez és szolgáltatásokhoz, IP-címükön keresztül nyomon követhetők. 

Jelentések születtek arról, hogy néhány VPN-t blokkoltak a választási időszakokban, és más jelentések szerint csak az engedélyezett VPN-k engedélyezettek. A VPN-ek homályos státusza van, de az engedélyezett személyeket valószínűleg felmérik. Olvassa el a legjobb iráni VPN-cikket a részletesebb információért.

Ugyancsak fennáll a számítógépes bűnözés veszélye. Nem számít, hogy melyik országban tartózkodsz, a számítógépes bűnözés lehetséges. A nyilvános WiFi népszerű, de soha nem tudhatja, mennyire biztonságos a kapcsolat. A legjobb, ha biztonságos VPN-vel és víruskeresővel élesíti magát.

Végső gondolatok

Reméljük, hogy most már tudja, hogyan lehet biztonságosan megszerezni egy iráni IP-címet. A legjobb módszer a VPN használata, mivel ez megvédi az internetes nastiesktől és elrejti a valódi IP-címét a snoopers-től.

Általában néhány olyan szolgáltatót ajánlunk, akik teljesítik a feladatot, de ebben az esetben a VPNArea az egyetlen, amelynek szerverei vannak Iránban. Ennek ellenére jó szolgáltatás, tisztességes biztonsággal és magánélettel, valamint egyéb hasznos funkciókkal. Ezenkívül a 30 napos visszatérítési időszakot is felhasználhatja annak biztosítására, hogy tetszik. 

Van tapasztalata iráni IP-cím megszerzésével? Ossza meg velünk a megjegyzés szakaszban. Szeretnénk hallani erről. Nézze meg a VPN könyvtárunkat további hasznos útmutatókkal kapcsolatban is. Köszönöm hogy elolvastad.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map