Hogyan szerezzen egy cseh IP-címet 2020-ban: Út Prágába

Ha utazás közben próbál hozzáférni egy webhelyhez vagy szolgáltatáshoz, de csak hibaüzenetet vagy más verziót szeretne kapni, nos, téged csak üdvözöltek a geoblokkok csodálatos világában. Ne félj, mert az IP-cím megváltoztatásával megkerülheted őket. Ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan szerezhet be cseh IP-címet.


Az Ön IP-címét az információk töltenek be, ideértve a tartózkodási helyét is. Amikor meglátogat egy weboldalt vagy egy szolgáltatást igénybe vesz, akkor az megmondja nekik, hogy hol van. Ha a webhely vagy szolgáltatás csak egy adott országban érhető el, és nincs ott, akkor nem fogja tudni elérni. Az IP-cím megváltoztatásával azonban megtévesztheti a helyét.

Használjuk a Netflixet a geoblokkolás példájává. Könyvtára minden országban különbözik. Néhány műsor mindenütt elérhető, mások csak egy vagy két országban érhetők el. Az Egyesült Államok verziója rendelkezik a világ legnagyobb könyvtárával. A szerzői jogi korlátozások, valamint a különböző nyelvek vagy kultúrák miatt nem praktikus az összes műsor elérhetővé tétele minden országban.

Talán hiányzik a cseh könyvtár kedvenc műsorai. Nos, ha nincs ott, akkor szüksége lesz egy cseh IP-címre a hozzáférésükhöz. További információkért olvassa el a Netflix tilalomról szóló cikket. Ellenőrizheti a Netflixhez tartozó legjobb VPN-útmutatónkat, amelyben külön ajánlásokat kap.

Érdemes lehet elérni a cseh streaming szolgáltatásokat is, például a Česká televize vagy a Prima televize. Bármilyen is van, a megtekintéséhez cseh IP-címre lesz szüksége.

Más okok miatt szükség lehet egy cseh IP-címre is. Egyes pénzügyi szolgáltatások, mint például az online banki szolgáltatások, csak a felhasználóknak lehetővé teszik a belépést a saját országukból. Frusztráló, de a korlátozások vannak a csalás elleni küzdelem és az identitásuk biztonságának megőrzése érdekében. Csak változtassa meg IP-címét, és a szokásos módon be tud jelentkezni.

Hogyan kaphatunk egy cseh IP címet?

Az IP-cím csehre váltásának legegyszerűbb módja a legjobb ingyenes proxy használata. Sokan használják őket, de mi nem ajánljuk őket. Ezek megbízhatatlanok lehetnek, és nem tartalmaznak biztonsági elemeket, ami sérülékenyvé teszi Önt és IP-címét. A VPN-proxy-tor-tor összehasonlításunk részletesebben.

Javasoljuk, hogy használjon virtuális magánhálózatot. A VPN lehetővé teszi az IP-cím megváltoztatását, miközben a beépített biztonsággal is véd. Ezenkívül az Ön IP-címét is árnyékolja, így semmi nem vezethető vissza Önhöz. A legtöbb legjobb VPN-listánk a nem naplózási irányelveket is tartalmazza, ami azt jelenti, hogy online tevékenységeit titokban tartják.

Annak ellenére, hogy csak választhatott egyet a VPN-véleményekből, meg kell győződnie arról, hogy megfelelő-e Csehország számára. A szerverhálózatok a VPN-szolgáltatótól függően változnak, ezért ellenőriznie kell, hogy vannak-e szerverek Csehországban, különben nincs értelme használni.

Ráadásul a Netflix rendelkezik a világ egyik legjobb VPN-felismerő rendszerével, így szüksége van egy olyan rendszerre, amely átjuthat rajta. Olvassa el a Netflix proxy hibáról szóló cikket, hogy többet megtudjon.

ExpressVPN

Javasoljuk az ExpressVPN használatát cseh IP-cím megszerzéséhez. Cseh szerverei vannak hatalmas hálózatában, és kitűnő biztonsága fog védeni. Ezen felül szilárd bejelentkezési szabályok vannak érvényben, ami azt jelenti, hogy tevékenységeit magántulajdonban tartják. Ráadásul a leggyorsabb sebességgel, korlátlan sávszélességgel és könnyen bejut a Netflixbe, ezért ez a legjobb streaming VPN.

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Regisztráció

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-opciók

ExpressVPN-Full-App

Előző

Következő

Támogatja a fő operációs rendszereket, és rendelkezik az egyik legegyszerűbben használható klienssel, tehát nagyszerű kezdőknek. Tartalmaz egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát, amely rengeteg időt biztosít Önnek annak biztosítására, hogy tetszik. Olvassa el az ExpressVPN áttekintést a részletesebb megjelenésért.

NordVPN

A NordVPN segítségével cseh IP címet is kaphat, mivel 45 szerverének van ott. A piacon a legjobbak védelme fog védeni, és tiszteletben tartja a magánéletét a bejelentkezési tilalom elvével. Jó sebességgel rendelkezik, de nagy távolságokon lelassul, és a sávszélesség nincs korlátozva. Bejuthat a Netflixbe és más streaming szolgáltatásokba is.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Előző

Következő

Telepítheti könnyen használható ügyfeleit Windows, macOS, Android és iOS rendszerekre. A NordVPN 30 napos visszatérítési ablakot tartalmaz, tehát elegendő idő áll rendelkezésére, hogy kipróbálhassa. Nézze meg a NordVPN áttekintést további részletekért.

CyberGhost

A CyberGhost egy másik jó választás cseh IP-cím megszerzésére. 40 szerverrel rendelkezik, ami rengeteg. Biztonsága jó, és nem tartja nyilván az online tevékenységeit. Megfelelő sebessége, és korlátlan sávszélességet élvezhet. Bejuthat a Netflixbe és más streaming szolgáltatásokba is.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Előző

Következő

Használhatja Windows, macOS, Android és iOS rendszereken. Ráadásul akár hét eszközt is csatlakoztathat egyszerre, ezért ez az egyik legjobb VPN-eszköz a több eszközhöz. Használhatja a hét napos próbaverziót, hogy megbizonyosodjon arról, hogy tetszik. Ha még mindig nem biztos benne, van pénz-visszatérítési garancia arra is, hogy visszatérjen rá. Olvassa el a CyberGhost áttekintést további információkért.

A cseh IP-cím használatának veszélyei

Az IP-cím megváltoztatása nem különösebben veszélyes, de az online tevékenységek bajba kerülhetnek néhány országban. A legjobb, ha tudomást szerez mindenről, ami illegális vagy veszélyes az interneten, ahogyan sok VPN-cikkünk kimutatja.

A világ számos kormánya széles körű megfigyelést folytat, és bár nem állnak rendelkezésre olyan megbízható jelentések, amelyeket a cseh kormány megtesz, nem tudjuk, mit tehet. A VPN használata biztosítja, hogy név nélkül maradjon.

A számítógépes bűnözés egyre növekszik a Cseh Köztársaságban, és ez inkább elterjedt a nyilvános WiFi-vel. Mivel a hotspotok egyre népszerűbbek, ügyeljen arra, hogy megfelelő VPN-vel és antivírussal védett legyen, amikor ezeket használja.

Végső gondolatok

Reméljük, hogy most megérti, hogyan lehet a legbiztonságosabb módon cseh IP-címet szerezni. Az IP-cím megváltoztatásának legjobb módja a VPN használata, mivel számos biztonsági szolgáltatás védi meg.

Javasoljuk az ExpressVPN használatát a cseh IP-cím megszerzéséhez. Ott vannak szerverei, és nagy biztonságával védeni fog téged. Ráadásul gyors, és eljuthat streaming szolgáltatásokhoz. A 30 napos pénz-visszafizetési garancia miatt semmit nem veszíthet, tehát próbáld ki.

Ha tapasztalata van egy cseh IP-cím megszerzéséről, mondja el nekünk az alábbi megjegyzés szakaszban. Köszönöm hogy elolvastad.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map