Hogyan lehet filippínó IP-címet szerezni 2020-ban: Levelek Manilából

A Fülöp-szigetek híres a nyugodt és gyönyörű strandjairól és az ajkakkal teli finomságairól. Ha filippínó vagy az országon kívüli székhelyű, akár munka, akár utazás során, akkor nemcsak otthon marad, hanem elveszítheti a webhelyekhez és a tartalom streaming szolgáltatásokhoz való hozzáférést is, amelyek csak a Fülöp-szigeteken érhetők el geoblokkok miatt..


A filippínó IP-címmel feloldhatja a kizárólag Fülöp-szigeteken működő webhelyek vagy online szolgáltatások feloldását, és a világ bármely pontjáról hozzáférhet hozzájuk. Ez az útmutató megmutatja, hogyan lehet filippínó IP-címet szerezni.

Az utazáshoz gyakran igényel hozzáférést bizonyos szolgáltatásokhoz, például online banki szolgáltatásokhoz, valamint hír- és szórakoztató webhelyek látogatásához. Sajnos ezeket a webhelyeket biztonsági okokból néha földrajzilag korlátozzák, ami kényelmetlen lehet, különösen, ha bankszámlájára szeretne hozzáférni..

Ha szeretne felzárkózni a filippínó hírekbe vagy a helyi műsorokba, például a Maalaala mo kaya az ABS-CBN vagy a CCTN 47 csatornába, vagy túl nagy filmeket nézni a Netflix Fülöp-szigeteken, filippínó IP-cím nélkül nem fog hozzáférni..

A Netflixnek különböző tartalomkönyvtárak vannak a helyétől függően, így ha megpróbál hozzáférni a filippínó Netflixhez a Fülöp-szigeteken kívül, proxyhiba merül fel. Ennek oka a területi engedélyezési kérdések, amelyek a tartalmat a Fülöp-szigetekre korlátozzák. Erről bővebben a Netflix VPN-tilalom legyőzéséről szóló cikkben olvashat.

Ez az útmutató megmutatja, hogyan rejtheti el IP-címét, és hogyan szerezheti be azt a Fülöp-szigetektől.

Hogyan lehet filippínó IP-címet szerezni

Az IP-cím megmutatja az online szolgáltatásoknak és webhelyeknek a fizikai helyét, így annak megváltoztatása arra készteti a számítógépeket, hogy azt gondolják, hogy valahol máshol vagy. Fülöp-szigeteki IP-címmel hozzáférhet a régiókhoz kötött tartalmakhoz vagy a Fülöp-szigeteken található weboldalak lokalizált változataihoz, miközben anonim és biztonságos online marad.

Kétféle módon lehet beszerezni egyet: proxy vagy virtuális magánhálózat. A proxyk ingyenesek és működnek az Ön böngészőjében. Átirányítják az internetes forgalmat, hogy elrejtsék az Ön valós helyét, ám megbízhatatlanok és nem nyújtanak biztonságot. A hibáiról többet megtudhat a VPN vs. proxy vs. Tor cikkben.

A VPN filippínó IP-címet fog kapni, valamint feloldja a média streaming szolgáltatásait, ideértve a Netflix-et is, a megfigyelő ügynökségeket és az online sztriptízeket tartja fenn, és biztonságos a kapcsolat. A legjobb VPN-véleményeink kiváló szolgáltatókkal rendelkeznek, de hármat választottunk, amelyek jobbak lesznek a Fülöp-szigetek számára.

ExpressVPN

Az ExpressVPN jól megérdemelt hírnevet élvez az erős biztonság és a szerver sebessége miatt, ezért az első a legbiztonságosabb és leggyorsabb VPN útmutatóinkban..

Több mint 3000 szerverrel rendelkezik, 160 országban, 94 országban, de Szingapúrból üzemelteti a Fülöp-szigeteki szervert, így élvezheti a szingapúri szerver megbízhatóságát és sebességét, miközben fenntartja a filippínói IP-címet. Olvassa el az ExpressVPN áttekintést további információkért.

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Regisztráció

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-opciók

ExpressVPN-Full-App

Előző

Következő

Az ExpressVPN megbízhatóan megkerüli a geoblokkokat is, mint például a Netflix, ezért ez a mi legjobb választás a Netflix számára a legjobb VPN számára, és nagyobb platformon működik, mint például Windows, macOS, Android, iOS és Linux. Platformközi, natív alkalmazásai könnyen telepíthetők és használhatók. Kipróbálhatja őket a hét napos próbaverzióval. Ha nem vagy boldog, akkor 30 napos pénz-visszafizetési garancia van.

HideMyAss

A HideMyAss filippínó IP-címet kap. Jó biztonsága van, ideértve az AES 256 bites titkosítást, és több mint 900 szerver működik több mint 190 országban, amelyek közül kettő a Fülöp-szigeteken található. Ez azt jelenti, hogy megnézheti az erre a helyre korlátozott tartalmat, ezért készítette a HideMyAss ezt a listát.

Noha adatvédelmi politikájával rendelkezik, 30 napig tart a naplóban a csatlakozásról és a leválasztásról, ami aggasztó. Erről bővebben a HideMyAss ismertetőnkben olvashat.

MBSZ-Slider1

MBSZ-Slider2

MBSZ-Slider3

MBSZ-Slider4

Előző

Következő

Ezenkívül rendelkezik egy kill kapcsolóval, jó sebességgel és korlátlan sávszélességgel. Plusz feloldhatja a legtöbb streaming szolgáltatást, beleértve a Netflixet is.

A HideMyAss Windows, macOS, Android és iOS rendszerekkel működik. Ha segítségre van szüksége, vegye fel a kapcsolatot praktikus tudásbázisával vagy ügyfélszolgálatával, amely elérhető élő csevegésen vagy e-mailben. Használhatja az ingyenes hétnapos próbaverzióját, de lemondhatja azt, mielőtt lejár, vagy számlázni fog egy éves előfizetésre. Ennek ellenére 30 napos pénz-visszafizetési garancia áll rendelkezésre, ha elfelejti.

Ivacy

Ez egy másik jó választás filippínó IP-cím megszerzéséhez. Ez egy viszonylag új, de megfizethető szolgáltató, amely több mint 1000 szerverrel rendelkezik 100 helyszínen világszerte, beleértve a Fülöp-szigeteket is.

Alapvetően az AES 256 bites biztonságot használja, és egyértelműen elkötelezett a felhasználói adatvédelem mellett. De a sebessége a felhasználástól függően nem következetes, és a felülete furcsa. Ezenkívül a szervereket nem könnyű váltani. A kiszolgálók cseréjéhez leválasztania kell a szolgáltatást. Olvassa el az Ivacy beszámolót további információkért.

Ivacy-Slider1

Ivacy-Slider2

Ivacy-Slider3

Ivacy-Slider4

Ivacy-Slider5

Előző

Következő

Az Ivacy a Netflix Fülöp-szigetekre is bekerül és kiváló ügyfélszolgálatot kínál, rengeteg kapcsolattartási lehetőséggel, gyors válaszidővel és hasznos forrásokkal a GYIK részben és a tudásbázisban.

Támogatja a Windows, a MacOS, az Android és az iOS rendszert. Plusz, hogy van egy dedikált alkalmazás a Kodi számára. Beállíthatja azt a BlackBerry, Linux, intelligens TV-k, útválasztók és játékkonzolok számára is.

A filippínó IP-cím használatának veszélyei

A Fülöp-szigetek egyike azon kevés délkelet-ázsiai országnak, amely előmozdítja a szabad és nyitott internetet, ám a kormány cenzúrája, megfigyelése és foltos infrastruktúrája a hozzáférés kihívásait jeleníti meg..

A kormány cenzúrázza vagy betiltja azt a tartalmat, amely szerint az ország kulturális vagy vallási vonatkozásait érinti, de minden más tartalmat szabadon sugároznak. A 2018-as Freedom House-jelentés szerint a filippínó kormány a közbiztonságra utaló nagy események során is leállította a mobiltelefon-hálózatokat, de ez még nem minden.

2018 januárjában a Rappler online hírhálózatot utasították bezárásra olyan szabály megsértése miatt, amely a média tulajdonjogát a filippínókra korlátozza. Számos újságírót és magánszemélyt vádolták online kritika miatt, és független médiacsoportok ellen kibertámadások történtek.

A Fülöp-szigetek egyik legjobb VPN-je segít titkosítani az internetes forgalmat, kiszabadíthatja magát a kormány túlsúlyos cenzúrájától és felügyeletétől, és élvezheti a korlátlan internet-hozzáférést a világ minden tájáról..

Végső gondolatok

A VPN használata a legegyszerűbb és leghatékonyabb módja a filippínó IP-cím megszerzéséhez, névtelen online maradáshoz és a média streaming szolgáltatások feloldásához..

Kiemelkedő teljesítmény, nagy sebesség, erős biztonság miatt ajánljuk az ExpressVPN-t. Ezenkívül feloldja a fojtást, így a kedvenc Netflix tartalmát lángoló gyors nagyfelbontású formátumban nézheti meg. Ez megszabadít téged a tolakodó megfigyeléstől és cenzúrától is.

Reméljük, hogy hasznosnak találta ezt az útmutatót, és most már tudja, hogyan lehet filippínó IP-címet szerezni. Szeretnénk hallani az Ön ajánlásait is. Oszd meg őket a megjegyzés szakaszban. Köszönöm hogy elolvastad.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map