Hogyan lehet beszerezni egy pakisztáni IP-címet 2020-ban: Lahore-hely

Ha Pakisztánon kívül próbált hozzáférni a pakisztáni tartalmakhoz, akkor valószínűleg megismertették a geoblokkokkal. Általánosak, de bosszantóak lehetnek. Az egyetlen módja annak, hogy megkerüljék őket, az IP megváltoztatása. Ebben a cikkben elmondjuk, hogyan lehet beszerezni egy pakisztáni IP-címet.

Az Ön IP-címe egy egyedi azonosító szám, amely tartalmazza a földrajzi helyét. Amikor megpróbál elérni valamit, amely egy adott országra korlátozódik, akkor blokkoljuk, hacsak nem rendelkezik megfelelő IP-vel. Az IP-cím megváltoztatása alapvetően azt jelenti, hogy becsapja a webhelyet vagy az online szolgáltatást arra, hogy azt gondolja, hogy ebben az országban vagy.

Lehet, hogy nézni szeretne néhány helyi TV-t, például a Dunya News vagy a Samaa TV-t. Lehet, hogy hiányzik a hír vagy más műsor nézése a helyi nyelven, például urdu, pandzsábi vagy szindhi. Bármelyik is, valószínűleg szüksége lesz egy pakisztáni IP-címre.

A Netflix Pakisztánban is elérhető, és néhány elérhető program máshol nem található meg. Ennek oka a licenckorlátozások. Engedélyre van szükség minden olyan országban, ahol a szolgálat egy műsort közvetíteni akar. Sok felhasználó szeretne hozzáférést elérni a Netflix amerikai verziójához, mert a legtöbb választási lehetőséget kínál. A Netflix VPN tilalmáról szóló cikkünkben részletesebben foglalkozunk ezzel a témával.

Ha a fő cél a Netflixbe való bejutás, akkor tekintse meg ajánlásainkat a legjobb VPN for Netflix útmutatóban.

Egy másik ok, hogy a pakisztáni IP-címet szeretné, ha bejelentkezik bankszámlájára. Sok bank nem engedélyezi az országon kívüli hozzáférést. Bosszantó, de az extra biztonság biztosítja a csalást.

Hogyan lehet beszerezni egy pakisztáni IP-címet

Néhány módszer használható a pakisztáni IP-cím megszerzésére. Használhat egy proxy-t – olvassa el a legjobb ingyenes proxy-útmutatót – ez a könnyű út, de nem mindig működnek. Még akkor is, ha a proxy működik, az IP-t szabadon hagyja, így visszakereshető veled. Ráadásul nincs biztonság, így a számítógépes bűnözés áldozatává válhat. VPN vs. proxy vs. Tor cikkünk többet tartalmaz a témában.

Sokkal jobb egy virtuális magánhálózat használata. Ily módon a biztonság fog védeni, és ez lehetővé teszi a névtelen böngészést.

Néhány tényező teszi a legjobb VPN-jeink közül néhányat Pakisztán számára megfelelő válogatássá. A legfontosabb, hogy a szolgáltatónak szerverekkel kell rendelkeznie. Ellenkező esetben továbbra sem fér hozzá a korlátozott tartalomhoz.

Ha streaming szolgáltatásokat szeretne használni, akkor jó sebességű és korlátlan sávszélességet igénylő VPN-t szeretne. A Netflix eléréséhez képesnek kell lennie arra, hogy észrevétlenül maradjon a szolgáltatás fejlett VPN-észlelési rendszere. Néhány VPN-nek nincs meg mindent megtennie. Olvassa el a Netflix proxy hibáról szóló cikkünket.

CyberGhost

A CyberGhost segítségével pakisztáni IP-címet szerezhet. A több ezer szerver közül 10 Pakisztánban található. Jó biztonsága van, és tiszteletben tartja az adatvédelmet egy szilárd bejelentkezési szabályzattal. A gyorsaság tisztességes és korlátlan sávszélességgel rendelkezik. Ráadásul streaming szolgáltatásokba is eljuthat, beleértve a Netflixet is.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Előző

Következő

Telepítheti Windows, macOS, Android és iOS rendszerekre, és egyszerre akár hét eszközt is csatlakoztathat. Ezért ez volt az egyik legjobb VPN-eszköz a több eszközhöz. Vessen egy pillantást a CyberGhost áttekintésre, hogy többet tudjon meg a szolgáltatásról, vagy használja a hétnapos próbaverziót, hogy megnézze magát. Van pénz-visszafizetési garancia is, így nincs vesztenivalója.

ExpressVPN

Az ExpressVPN egy másik jó választás, mert jó szerverhálózattal rendelkezik, amely néhány szervert tartalmaz Pakisztánban. Biztonsága kiváló, és nem vezet naplóba tevékenységéről. Probléma nélkül eljuthat streaming szolgáltatásokhoz, beleértve a Netflixet is. Valójában ez a legjobb streaming VPN. Ezenkívül korlátlan sávszélességgel rendelkezik és ez a leggyorsabb VPN.

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Regisztráció

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-opciók

ExpressVPN-Full-App

Előző

Következő

Kompatibilis a legtöbb operációs rendszerrel, és lehetővé teszi három eszköz egyidejű csatlakoztatását. Az ügyfelek könnyen kezelhetők, és nagyszerű választás, ha nincs tapasztalata a VPN használatával. Van egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia, amely rengeteg időt biztosít Önnek annak biztosítására, hogy tetszik. Olvassa el az ExpressVPN áttekintésünket a szolgáltatás részletesebb megtekintéséhez.

Astrill

Az Astrill felhasználható egy pakisztáni IP-cím lekérésére is. Szerverhálózata nem olyan nagy, mint a versenytársaké, de szerverei vannak Bahawalpurban. Megfelelő biztonsággal rendelkezik, hogy megvédje Önt, és számos VPN-protokoll közül választhat, köztük kettő közül az egyedi. Az Astrill streaming szolgáltatásokhoz, például Netflixhez vezet, és gyors, korlátlan sávszélességgel.

Astrill-Slider1

Astrill-Slider2

Astrill-Slider3

Astrill-Slider4

Előző

Következő

A legtöbb asztali és mobil operációs rendszeren használható. Ezenkívül akár öt eszközt is csatlakoztathat egyszerre. Van egy hétnapos próbaverzió, amelyet Ön is kihasználhat. Vessen egy pillantást az Astrill-áttekintésre.

A pakisztáni IP-cím használatának veszélyei

Technikailag nem áll veszélyben a pakisztáni IP-cím használatakor. Ennek ellenére van néhány szempont, amelyet szem előtt kell tartani. A felügyelet a világ számos részén komoly kérdés, csak néhány ország értékeli a magánélet védelmét.

A kormány nem tolerálja a katonai vagy militáns vallási csoportok kritikáját. Jelentették öt blogger hiányát, miután bírálták, és egy állító szerint egy kormányzati intézmény megkínozta őt.

Ráadásul az istenkáromlás bűncselekmény, és szigorú büntetéssel jár. Számos újságíró öncenzúrát folytat, amikor olyan érzékeny témákról ír, mint a vallás, a tiltakozások és az LMBT. Olvassa el a Pakisztánhoz tartozó legjobb VPN-cikket, amely további információt nyújt az országról.

Ugyancsak fennáll annak veszélye, hogy nyilvános WiFi-t használ. Ha csatlakozik egy hotspothoz, akkor nem lehet megtudni, mennyire biztonságos. VPN használatával védeni fogja magát a számítógépes bűnözés ellen. Egy jó antivírus semmi esetre sem hibás.

Végső gondolatok

Reméljük, hogy útmutatónk megértette, hogyan lehet IP-címét pakisztánira váltani. Biztonságának érdekében a legjobb, ha a VPN útvonalat választja, mert ez biztosítja az Ön védelmét és tiszteletben tartja a magánéletét.

Az összes ajánlásaink megfelelnek a feladatnak, de a CyberGhost 10 szerverrel rendelkezik Pakisztánban. A hét napos próbaverzióval és a pénzvisszafizetési garanciával rengeteg ideje van annak eldöntésére, hogy ez az Ön számára megfelelő-e.

Ha javaslata van egy pakisztáni IP-cím megszerzéséről, írjon nekünk egy megjegyzést alább. Szeretnénk hallani felőled. Köszönöm hogy elolvastad.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me