Hogyan lehet beszerezni egy Katari IP-címet 2020-ban: Dohába bocsátva

Ha katari lakos vagy, és külföldi utazás közben szeretne hozzáférni az Al Jazeera, a BeIN Sports vagy más szolgáltatásokhoz, akkor hibaüzenetet kaphat. A geoblokkok megkerülésének egyetlen módja az IP-cím megadása az adott országra. Megmutatjuk, hogyan lehet IP-címet szerezni Katarban.

A Netflix például megvizsgálja az Ön IP-címét, és meghatározza, hogy milyen tartalmat fog megjeleníteni. Annak ellenére, hogy egy IP-cím véletlenszerű számkészletnek tűnik, alapvetően az Ön helyazonosítója, és megmondja a webhelyeket és az online szolgáltatásokat, hogy ahol meglátogat.

Ez az útmutató megmutatja, hogyan lehet Qatari IP-címet szerezni, hogy hozzáférjen a kedvenc Katar TV-műsoraihoz és a Netflixhez, valamint online banki és egyéb szolgáltatásokat vegyen igénybe..

Hogyan lehet Qatari IP-címet szerezni

A katari IP-cím lekérdezésének legegyszerűbb módja egy proxy használata – javaslatokat a legjobb ingyenes proxy útmutatóban talál, de ezt nem javasoljuk. Könnyen felismerhetők és blokkolhatók, amint azt a Netflix proxyhiba útmutatónk is mutatja, lassúak és nem biztonságosak. 

Ez azt jelenti, hogy az Ön valódi IP-címét nem védi, így kiszolgáltatottá válhat a kibertámadásokkal szemben, és online tevékenységei nyomon követhetők. Olvassa el a VPN vs. proxy vs. Tor és a továbbiakban.

Javasoljuk, hogy virtuális magánhálózatot használjon az IP-cím helyett. A proxykkel ellentétben a VPN-k titkosítják a kezdeti kapcsolatot egy VPN-protokolllal, hogy megvédjék a valódi IP-címüket, és lehetetlenné tegyék az útvonal-követést, és nem tartanak naplót az online tevékenységekről. A legjobb VPN-csákányaink meg tudják csinálni a munkát, de szükség van egy katari szerverrel, vagy elakad.

Két ajánlást fogunk adni, amelyek Katarban vannak kiszolgálókkal és jó VPN biztonságot és gyorsaságot biztosítanak.

VyprVPN

A VyprVPN jó szolgáltatás, nagy biztonsággal, beleértve a Chameleon protokollt, a kill kapcsolót és a naplózás nélküli házirendet a magánélet védelme érdekében. Ezenkívül nagy kiszolgálóhálózattal rendelkezik több mint 60 országban, köztük Katarban, amely a legjobb VPN-ben szerepel az utazók útmutatójában. Noha a VyprVPN lassabb, mint néhány riválisa, sebessége nem rossz, és nincs sávszélesség-korlát.

VyprVPN-Slider1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

Előző

Következő

Sikeresen működik streaming közben, de az alsó sebességei miatt ez nem volt az egyik legjobb VPN streaming-válogatásokhoz. Több kiszolgálón elérheti a Netflix, a BBC iPlayer, a Hulu és az Amazon Prime Video szoftvert anélkül, hogy újra kellene kapcsolódnia. Ha az Al Jazeera az, amit akarsz, akkor a VyprVPN jó választás, de a sebessége megakadályozta, hogy az Al Jazeera válogatásunk öt legjobb VPN-évé váljon..

Használhatja a VyprVPN-t Windows, macOS, Android és iOS rendszereken, de van egy keltezett felülete, amelyet tovább lehetne javítani. Ennek ellenére könnyű beállítani, és gyorsan kapcsolatba léphet. A támogatás különböző módszereken érhető el, beleértve a GYIK részt, az élő csevegést és az e-mailt.

A VyprVPN elfogadható havi díjat kínál, és engedményt kaphat, ha hosszabb tervet választ. Nincs visszatérítési politika, de rendelkezésre áll egy háromnapos próbaverzió, így kipróbálhatja, hogy tetszik-e. További részleteket a szolgáltatásról a VyprVPN ismertetőnkben találhat.

HideMyAss

Második választásunk a HideMyAss. Megfelelő sebességet, jó biztonságot nyújt a szokásos AES 256 bites titkosítással és a kill kapcsolóval. Adatvédelmi irányelv létezik, de ez aggasztó, mivel azt mondja, hogy a kapcsolat- és leválasztási naplókat akár 30 napig is megőrzi. Ennek ellenére hatalmas szerverhálózattal rendelkezik, mint bármely más szolgáltató, 190 országot lefedve, beleértve Katarot.

MBSZ-Slider1

MBSZ-Slider2

MBSZ-Slider3

MBSZ-Slider4

Előző

Következő

A HideMyAss támogatja a Windows, a MacOS, az Android és az iOS rendszert, és könnyen használható klienseivel rendelkezik. Tudásbázis áll rendelkezésre, ha meg akarja próbálni saját maga megoldani a problémát, mielőtt technikai kérdésekkel kapcsolatba lépne az ügyfélszolgálattal. Az e-mail támogatás lassabb, mint az élő csevegés.

Ahogyan azt a HideMyAss áttekintésből elolvashatja, annak havi ára meglehetősen drága, de a hét napos próbaverziót használhatja a szolgáltatás tesztvezetésére. Csak ellenőrizze, hogy lemond-e a próba vége előtt. Ha igen, akkor továbbra is a teljes hét napot felhasználhatja. Abban az esetben, ha elfelejti lemondni, 30 napos pénz-visszafizetési garancia van érvényben.

A Katari IP-cím használatának veszélyei

Nem megfelelő a katari IP-cím használata, de van néhány dolog, amit tudnia kell. Mint sok cenzúrával küzdő országban – Kína kiváló példa erre – Katar kiszűr és blokkol bizonyos internetes tartalmakat, hogy összehangolják politikai és vallási nézeteikkel..

A randevúkkal, pornográfiával, az LMBT-vel vagy a szexuális egészséggel kapcsolatos kérdések blokkolva vannak, a tartalmat a kormány kritikusnak vagy az iszlámnak gyűlölőnek tartja. A szigorú paraméterek miatt néha a nem támadó webhelyeket is blokkolják. Ennek eredményeként a hírportálokat futtató újságírók öncenzúrálnak a kormányzati politikákkal, az iszlámmal és az uralkodó családgal kapcsolatos témákban.

Furcsa módon, de a Katar támogatja az Al Jazeerat, amely nem kerül el a regionális kormányok kritikájától, mivel kevésbé összpontosít a helyi hírekre, és inkább a regionális és nemzetközi hírekre..

A VoIP szolgáltatások, például a FaceTime, a Skype, a Viber és a Duo szintén blokkolva vannak, mert a katari kormány szerint nem rendelkeznek engedélyekkel az országban történő működéshez. A WhatsApp hívásait szintén blokkolták, de vannak olyan jelentések, amelyek szerint a tiltást megszüntették. 

A katari számítógépes bűnözésről szóló törvény és a büntető törvénykönyv miatt azonban bajba kerülhet olyan nyilatkozatok megfogalmazása során, amelyek sérthetik valaki hírnevét. Ez magában foglalja a szociális média e-mailben vagy a WhatsAppban tett megjegyzéseit, akár egy év börtönbüntetéssel vagy akár 100 000 riál (27 000 dollár) pénzbírsággal..

Katarban nincsenek konkrét megfigyelési jelentések, ám bizonyítékok arra utalnak, hogy a kormány kémkedhet állampolgáraival. Az Egyesült Államok Külügyminisztériumának jelentése szerint Katar proxykiszolgálót használ az internet cenzúrálására, és megköveteli az internetszolgáltatótól, hogy egy évig tartsák fenn a felhasználói naplókat, valamint egyéb feljegyzéseket.

Ezek és más online fenyegetések, például a rosszindulatú programok és a vírusok, valamint az ingyenes WiFi hotspotokkal járó veszélyek kibernetikusak lehetnek, mivel nem tudják, mennyire biztonságos a kapcsolat. A VPN segítségével elérheti a népszerű VoIP szolgáltatásokat, például a Skype-t (tekintse meg a Skype-javaslatok legjobb VPN-jét), és biztonságban maradjon ezekkel a kockázatokkal szemben.

Végső gondolatok

Reméljük, hogy most már tudja, hogyan lehet biztonságosan megszerezni a katari IP-címet. A VPN online biztonságban tartja Önt, mivel elrejti az Ön IP-címét, így névtelenül böngészhet, és biztonságos a kapcsolat. Ezenkívül feloldja a streaming szolgáltatásokat.

A VyprVPN a legjobb választásunk. Elegendő biztonságot nyújt a biztonság érdekében, és Katarban van egy szerver jelenléte, ahonnan megváltoztathatja IP-címét. Ha az online tevékenységei érzékenyek, keresse fel a VPN könyvtárunk további lehetőségeit.

Van tapasztalata IP-cím megszerzésében Katarról? Mondja el nekünk az alábbi megjegyzés szakaszban. Köszönöm hogy elolvastad.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me