Hogyan lehet beszerezni egy japán IP-címet 2020-ban

Noha az internet kiválóan alkalmas arra, hogy világszerte kapcsolatba lépjen az emberekkel, vagy olyan tartalmat keressen, amelyhez egyébként nem lenne képes hozzáférni, a szokásos kapcsolat nem talál mindent. Amikor csatlakozik az internethez, IP-címet kap, amely feljegyzi a relatív helyét a világon.

Ezen IP-cím alapján egyes webhelyeket blokkolhat egy geoblokkolásnak nevezett folyamat. A bankokon és a kormányzati webhelyeken kívül számos streaming szolgáltatás, például a Netflix, egyes könyvtárakat szegmentál bizonyos régiókba, amelyekről a Netflix tilalom legyőzéséről szóló útmutatónkban olvashat..

Ugyanakkor megváltoztathatja IP-címét úgy, hogy úgy tűnik, mintha egy másik helyen tartózkodna. A japán IP-cím beszerzéséről szóló útmutatóban megmutatjuk, hogyan kell úgy tűnni, mintha gyakorlatilag Japánban lennél, annak ellenére, hogy fizikailag hova csatlakozol. Számos módja van az új IP-cím megszerzésének, de a biztonságos elvégzésének lehetőségeire összpontosítunk.

Nem számít, milyen japán tartalmat próbál elérni, akár streaming platformokat, bankokat, akár alternatív szórakoztatási formákat kínálunk. Amellett, hogy megmutatja, hogyan lehet japán IP-címet szerezni, megvizsgáljuk az egyik használatának lehetséges veszélyeit is.

Hogyan szerezzünk be egy japán IP-címet

Nem nehéz az új IP-cím megszerzése egy adott régióban. A kiberbiztonsági kezdők számára ezt megteheti egy ingyenes proxy megtalálásával a régióban, és csatlakozással ehhez. Megtalálhatja ezeket a legjobb ingyenes proxy útmutatónkban. Proxykiszolgáló áll a számítógép között, és bárhová is csatlakozik, az IP-cím helyett az adott helyen található IP-címet.

Ahelyett, hogy úgy tűnik, mintha a számítógépről jött, a kapcsolat úgy tűnik, mintha a proxy szerveréről jött volna. Ez azonban nem ideális beállítás. Amint a VPN vs. proxy vs. tor útmutatóban láthatjuk, a proxyszerverek mindenféle kellemetlenséget okoznak, beleértve a lassú sebességet, a rosszindulatú programokat és néha a számítógépes bűnözést..

Ez figyelmen kívül hagyja azt a tényt, hogy a proxykat könnyű felismerni és blokkolni. Amint a Netflix proxyhiba útmutatónkban látható, a legtöbb webhely olyan érzékelőrendszerekkel rendelkezik, amelyek használat közben azonosíthatják a proxy-ot. Az egyszerű útvonal-követés azt is megmutatja, honnan származik a kapcsolat.

Ennek oka az, hogy a proxyk nem adnak titkosítást a kapcsolathoz. Amit hozsz, az az, amit megvan. Itt érkezik egy virtuális magánhálózat. A VPN-k hasonlóan működnek, mint a proxyk. Csatlakozik egy távoli szerverhez, amely felváltja az Ön IP-címét. A proxykkel ellentétben azonban az Ön kezdeti kapcsolatát VPN-protokoll titkosítja, elrejti a kapcsolat forrását.

VPN biztonsági útmutatónk és a titkosítás leírása ismerteti, hogyan alakul ki a folyamat technikai szinten, de a japán IP-cím megszerzéséhez csak annyit kell tudnia, hogy a VPN elengedhetetlen. Lehetetlenné teszi az útvonal-nyomon követést, és mindaddig, amíg a legjobb VPN-szolgáltatóinkkal kapcsolatba lép, a detektáló rendszerek nem akadályozzák.

Három ajánlást fogunk adni, amelyek Japánban vannak, de szerencsére Japánban a helyek általánosak a VPN-k körében, ellentétben a legjobb kínai VPN-szolgáltatásokkal. Ha további lehetőségeket szeretne, olvassa el a VPN-véleményeket.

ExpressVPN

expressvpn-review-sebesség-teszt

Az ExpressVPN a legjobb VPN. Ez a leggyorsabb VPN, amelyet teszteltünk, és első helyen állt a legbiztonságosabb VPN és a Netflix útmutatók legjobb VPN-jében. Bár kiváló minden kategóriában, a sebességtől a magánéletig, az valóban különbséget tesz a következetesség. Nem számít, hogyan állítja be a kapcsolatot, vagy melyik szervert választja, nagyszerű élményt nyújt.

Halott is egyszerűen használható. Noha a TorGuard (olvassa el a TorGuard áttekintésünket) konfigurálhatóságának megvan a maga helye, az ExpressVPN korszerűsített megközelítése bárki számára vonzó lehet. Tudjon meg többet az ExpressVPN áttekintésből, vagy kipróbálhatja a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

NordVPN

nordvpn-review-marker-kiválasztás

Az NordVPN nem olyan következetes, mint az ExpressVPN, ami csak egy csapot alkot a felső kutyánk alatt. Ennek ellenére bizonyos alkalmazásoknál sokkal jobb. Például legyőzte az ExpressVPN-t a legjobb VPN-ben a torrent útmutatóban. Körülbelül 100 szerverrel Japánban kiváló választás egy japán IP-cím megszerzésére is.

A hálózat hatalmas, ami magyarázza a japán magas szerverszámot. Ennek ellenére a NordVPN nagyszerű funkciókkal rendelkezik, beleértve a speciális kiszolgálókat, a beépített rosszindulatú szoftverek blokkoló eszközét és még sok minden mást. A funkciók teljes listáját megtalálhatja a NordVPN ismertetőnkben, vagy kipróbálhatja a szolgáltatást a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

CyberGhost

CyberGhost-review-terpesztett ui

A CyberGhost küzd, amikor a sebességről van szó. Ennek ellenére keresett helyet a legjobb japán VPN és a streaming útmutatók legjobb VPN-jében. A hálózat nem olyan nagy, mint a NordVPN, de csak néhány ilyen hálózat létezik. Ennek ellenére a CyberGhost 31 szervert kínál Japánban.

Hasonlóan a NordVPN-hez, speciális szerverekkel is rendelkezik streaming és torrent csatornákkal, valamint átalakított felülettel, amely egyszerűvé teszi a megtalálást, ahova kell mennie. Olcsó is, amint azt a CyberGhost áttekintésünkből láthatjuk. Ha ez számodra érdekesnek tűnik, próbálja ki a nagylelkű 45 napos pénz-visszafizetési garanciával.

A japán IP-cím használatának veszélyei

Ellentétben a kínai IP-cím beszerzési útmutatónkkal, Japánban nincs szigorú cenzúraszabályzat. Mint az Egyesült Államokban (olvassa el az amerikai útmutató legjobb VPN-jét), a japán cenzúra törvényei a szerzői joggal védett anyagok és obszcén tartalmak, például a bántalmazás vagy a gyermekpornográfia terjesztésére összpontosítanak..

Ennek ellenére Japán olyan, mint az Egyesült Államok, mivel kémkedni tudja állampolgáraitól. 2000-ben Japán elfogadott egy hangjelzéssel ellátott törvényt, amely lehetővé teszi a bűnüldözés számára, hogy bírósági végzés alapján figyelemmel kísérje a telefonhívásokat. Noha eredetileg csak a kábítószerrel, az emberkereskedelemmel, a gyilkossággal és a lőfegyverekkel kapcsolatos ügyekben lehetett nyomon követni, a törvényt 2016-ban kibővítették a lopásokkal és csalásokkal.

A végeredmény 2017-ben csaknem 11.000 telefonhívás rögzítése és 61 letartóztatás volt. Noha Japán nyomon követése kiválóan alkalmas a bűnözés megállítására, az nem éri el az övet. A katonaság a múltban illegálisan figyelt az állampolgárokat, és egy kiszivárogtatott 2013. évi dokumentum azt mutatja, hogy az USA Japánba szállította az XKEYSCORE-t, amely szinte mindent megfigyelhet, amit valaki online tesz.

Ha Japánban használ IP-címet, akkor ugyanaz a megfigyelési potenciál van kitéve Önnek. Ugyanakkor, ha biztonságos VPN-t használ, például az ExpressVPN-t, ez nem jelent semmit. Az igazi probléma akkor jelentkezik, ha például a legrosszabb ingyenes VPN útmutatónk egyik lehetőségét használja.

Mindaddig, amíg Ön a legjobban értékelt szolgáltatóink egyikét használja, vagy egy, a felülvizsgálat egyik lehetőségét használja, rendben kell lennie. Fontos, hogy csak olyan VPN-t használjon, amelynek nincs naplózási politikája, mivel a japán kormány – vagy bárki más – kérheti a használati adatokat, hogy felfedje, ki vagy (olvasd el a HideMyAss áttekintésünket, hogy lássa a naplókat tartó szolgáltatót).

Végső gondolatok

A japán IP-cím megszerzésével nem jár sok veszély, mindaddig, amíg olyan szolgáltatást használ, amely védi a kapcsolatot. Az ExpressVPN, a NordVPN, a CyberGhost és a TorGuard mind jó megoldás, de a Windscribe sem rossz (olvassa el a Windscribe beszámolót).

Nézze meg a VPN-archívumunkat, a VPN beállításától kezdve a védelem biztosításáig, a használat közben. Az áttekintések és útmutatók mellett cikkeket talál a VPN beállításáról és annak megfelelő konfigurálásáról.

Milyen VPN-t használ egy japán IP-címhez? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben, és mint mindig, köszönöm az olvasást.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me