Hogyan lehet beszerezni egy indiai IP-címet 2020-ban: továbbítás Rajkoton keresztül

Ha utazik vagy Indiából költözött, valószínűleg hiányzik a hazautazáshoz használt tartalom. Amikor megpróbálja megnézni, mindazonáltal csak hibaüzenetet lát. Üdvözöljük a geoblokkok világában. Ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan lehet eljutni rájuk egy indiai IP-cím megszerzésével.

Mindenkinek van IP-címe, ami nagyjából földrajzi cím. A meglátogatott webhelyek és online szolgáltatások láthatják, hogy miért található. Ha megpróbál hozzáférni egy bizonyos országban korlátozott tartalomhoz, akkor csak akkor tekintheti meg, ha ott van. Az IP-cím megváltoztatása úgy fog kinézni, mint te.

Lehet, hogy szeretne felzárkózni a kedvenc műsoraiba az India TV-n vagy a Hotstar-on (olvassa el a dedikált cikket a Hotstar nézéséről). Érdemes belejutni a Netflix indiai verziójába. Noha a Netflix számos országban elérhető, könyvtára mindegyikben különbözik.

Az engedélykorlátozások megakadályozzák, hogy a Netflixhez hasonló szolgáltatások a műsorokat világszerte közvetítsék. Ehhez engedélyt kell szerezniük minden ország minden show-jához. Egyes műsorok bizonyos kultúrákat vagy nyelveket céloznak meg, tehát nincs értelme mindenütt sugározni. A Netflix tilalmára vonatkozó útmutatónk részletesebben megy.

Az Egyesült Államok verziója eddig a legnagyobb könyvtár, és sok ember megváltoztatja IP-címét, hogy hozzáférjen ehhez. Nézze meg a Netflixhez tartozó legjobb VPN-útmutatóunkat, ahol javaslatokat talál.

Talán az indiai IP-cím megszerzésének oka nincs köze a TV-műsorokhoz. Lehet, hogy be kell jelentkeznie a bankjára vagy más pénzügyi számlájára, de úgy találja, hogy nem teheti meg. Ennek oka az, hogy sok pénzügyi vállalat biztonsági okokból nem engedi meg, hogy országból jelentkezzen be. Miután megváltoztatta IP-címét, a normál módon jelentkezhet be.

Hogyan lehet indiai IP-címet szerezni

A proxy használata a legegyszerűbb módja az IP-cím megváltoztatásának, de mivel a legjobb ingyenes proxy útmutatóban olvashatjuk, ezek nem mindig működnek. Ráadásul nem tartalmaznak biztonságot, és az Ön IP-címe továbbra is látható lesz, azaz a tevékenységei visszakereshetők veled. Olvassa el a VPN és a proxy vs. Tor összehasonlítást, hogy jobban megnézhesse őket.

A legjobb fogadás egy virtuális magánhálózat. Ön képes lesz arra, hogy megváltoztassa IP-címét indiai névre, és számos más szolgáltatás előnyeit élvezheti. Meg vannak töltve a biztonsággal, így biztonságban lehet a hackeléstől és más online veszélyektől. Ráadásul sokan nem naplózási politikát kínálnak, ami azt jelenti, hogy nem lesz nyilvántartás a tevékenységeidről. Az Ön IP-címe is védett lesz.

A legjobb VPN-áttekintésekben szereplő szolgáltatók közül sok mindent megkap, amire szüksége van, ám mások jobbak lesznek, mint mások Indiában. Az Ön által választott szolgáltatónak szerverrel kell rendelkeznie Indiában, mert nélküle nem kaphat IP-címet.

Ha kedvenc műsorát és filmjét szeretné közvetíteni, akkor ki kell választania egyet, amely képes belépni a kívánt szolgáltatásokba. A Netflix rendelkezik intelligens VPN-felismerő rendszerrel, és néhány VPN-nek nincs meg mindent, ami ahhoz, hogy meghaladja azt. Vessen egy pillantást a Netflix proxy hibánkkal kapcsolatos részletekre a részletekért.

CyberGhost

A CyberGhost segítségével indiai IP-címet szerezhet. Szerverhálózata nagy és 20 szervert foglal magában Indiában. Jó biztonság fog védeni, és nem fog nyilvántartást vezetni tevékenységeiről. Bejuthat a Netflixbe és más streaming szolgáltatásokba. Ráadásul tisztességes sebességgel és korlátlan sávszélességgel rendelkezik.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Előző

Következő

A CyberGhost kompatibilis a Windows, a MacOS, az Android és az iOS rendszerrel. Egyszerre akár hét eszközt is csatlakoztathat, ezért ez az egyik legjobb VPN-eszköz a több eszközhöz. Ha kipróbálni szeretné, van egy hétnapos próbaverzió és ezen felül pénz-visszafizetési garancia. Olvassa el a CyberGhost áttekintést, hogy jobban megnézze a szolgáltatást.

NordVPN

A NordVPN indiai IP-címet is kér Önnek, mert 15 szerverének ott van. Kiváló biztonsággal rendelkezik, valamint szilárd bejelentkezési szabályokkal. Nincsenek sávszélesség-korlátok, és sebessége jó. Ezenkívül probléma nélkül bejuthat a Netflixbe és más streaming szolgáltatásokba.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Előző

Következő

Vannak asztali kliensek a Windows és a MacOS számára, valamint a mobilalkalmazások az Android és iOS számára, amelyek mindegyike könnyen használható. A NordVPN hat eszköz csatlakoztatását teszi lehetővé egyszerre. Van egy 30 napos visszatérítési időszak, amellyel megnézheti, szereti-e. Olvassa el a NordVPN áttekintését további részletekért.

Astrill

Azt is javasoljuk, hogy az Astrill változtassa meg IP-címét indiai névre. Szerverhálózata meglehetősen kicsi a versenytársaihoz képest, de négy szerver is működik, beleértve Bangalore, Mumbai, Indore és Hyderabad telephelyeit. Jó biztonsága is van, különféle protokollok közül lehet választani, amelyek közül kettő kizárólagos.

Astrill-Slider1

Astrill-Slider2

Astrill-Slider3

Astrill-Slider4

Előző

Következő

Nagy sebességgel rendelkezik, és a felhasznált sávszélességnek nincs korlátozása. Bejuthat a Netflixbe és más szolgáltatásokba is. A legtöbb operációs rendszeren használható, akár öt eszköz egyszerre csatlakoztatva. Hétnapos próbaverzió áll rendelkezésre, ha kipróbálni szeretné. A jobb megjelenés érdekében elolvashatja az Astrill-áttekintést is.

Indiai IP-cím használatának veszélyei

Rendben, ha indiai IP-címet használunk, mert nem leszel veszélyben, de vannak dolgok, amelyeket érdemes megjegyezni, mielőtt belépsz. Néhány országban jelentős megfigyelési programok vannak, és nincs a legjobb adatvédelmi törvények..

Indiában van egy házi megfigyelő eszköz, NETRA nevű, amely adatokat gyűjt az internetes forgalomból és elemzi azokat. Potenciális biztonsági fenyegetést észlelve figyelmezteti az illetékes hatóságokat.

A szerzői joggal védett anyagok letöltése nem engedélyezett, mint sok országban, és börtönbe engedheti magát. A rágalmazást legfeljebb két év börtönbüntetéssel, pénzbírsággal vagy mindkettővel büntetik. Csak légy óvatos, amit csinálsz. Az ország mélyebb megismeréséhez olvassa el a legjobb VPN indiai útmutatónkat.

Bárhová is megy, nem lesz képes megszabadulni a hackerek és más online veszélyek fenyegetésétől. A nyilvános WiFi növekedésével, tehát a kiberbűnözés kockázata is. Érezd el magad egy jó VPN-vel és az egyik legjobb víruskeresőnkkel, és jó leszel.

Végső gondolatok

Remélhetőleg ez az útmutató hasznos volt, és most már tudja, hogyan lehet biztonságosan megszerezni egy indiai IP-címet. VPN-t kell használnia, hogy megbizonyosodjon arról, hogy biztonságban van-e és a radar alatt maradhat-e.

Bármelyik javaslatunkat kiválaszthatja, de a CyberGhost előnye az, hogy 20 szerver működik Indiában. Használja a hét napos próbaverziót, hogy kiderüljön-e az Ön számára. Ha ennél hosszabb időre van szüksége, ne feledje, hogy 45 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik.

Szeretnénk hallani az indiai IP-cím megszerzésére vonatkozó javaslatait, tehát ha van ilyen, töltse ki őket az alábbi megjegyzés szakaszban. Köszönöm hogy elolvastad.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me