Hogyan lehet beszerezni egy francia IP-címet 2020-ban olyan egyszerű, mint Un, Deux, Trois

Bosszantó lehet, ha nincs Franciaországban, és hibaüzenetet bámulhat, amikor csak azt szeretné megtekinteni, ahogyan a megszokott online tartalmat látja. A geoblokkok egy adott országot korlátoznak a tartalomra, így nem érheti el, ha nincs ott. Becsaphatja a weboldalt vagy az online szolgáltatást arra, hogy azt gondolja, hogy ott van. Megmutatjuk, hogyan lehet francia IP címet szerezni.


Lehet, hogy azon tűnik, vajon hogyan tudja a webhely vagy szolgáltatás az Ön tartózkodási helyét. A válasz az, hogy az információkat az Ön IP-címe tárolja. Amikor megpróbál elérni valamit, amely egy adott országra korlátozódik, akkor blokkolásra kerül, ha nincs ott. Csak akkor tudunk kikerülni, ha IP-címét megváltoztatjuk a kívánt országból egyre.

Ha francia hírcsatornát vagy más helyi csatornát, például a TF1 vagy a Canal + csatornát szeretne nézni, francia IP-cím nélkül nem férhet hozzá hozzájuk. Ugyanez vonatkozik a Netflix francia változatára.

A regionális blokkok az engedélykorlátozások miatt vannak. A streaming-szolgáltatásoknak engedélyezniük kell minden műsorát minden országban, ahol sugározni akarják. A Netflix könyvtára országonként eltérő, sok ember csalódást okoz, amikor utazás közben jelentkezik be. Hacsak nem tartózkodik az Egyesült Államokban, azaz azért, mert az a legnagyobb könyvtár megy. Olvassa el a Netflix VPN tilalmáról szóló cikkünket is.

Ezenkívül megnézheti a legjobb VPN for Netflix útmutatót is, ha ez a fő cél.

A francia IP-cím megszerzésének másik oka a pénzügyi vagy üzleti számlák elérése. A bankok és más kereskedelmi szervezetek gyakran nem engedik meg, hogy országból kívülről jelentkezzen be. Ez csalódást okozhat, de ez csak az egyik módja a csalás elleni küzdelemnek. Változtasd meg IP-címüket, és meg lesznek állítva.

Hogyan szerezzünk francia IP-címet

Proxy használata valószínűleg a legegyszerűbb módja annak, hogy francia IP-címet szerezzen, de ez nem jelenti azt, hogy ez a legjobb módszer. Mint ahogyan a legjobb ingyenes proxy útmutatóban olvashat, nem mindig megbízhatóak, és védtelenek lehetnek támadásoktól. Az Ön IP-címe szintén ki van téve, így visszakereshető veled. A VPN vs. proxy és Tor összehasonlításunk többet magyaráz.

A legjobb választás egy virtuális magánhálózat használata. Így a biztonság és a magánélet égisze alatt leszel. Az Ön IP-címe is rejtett lesz. Elválaszthatja az egyik legjobb VPN-t a munka elvégzéséhez, de győződjön meg arról, hogy ez a legjobb választás Franciaország számára.

A legfontosabb tényező, hogy Franciaországban vannak kiszolgálói. Ha nem létezik ilyen, akkor nincs mód arra, hogy megkapjon egy francia IP-címet. Néhányuknak nincs jó képessége a streaming szolgáltatásokba való belépés, ezért érdemes bölcsen választani, ha ezt akarod csinálni. A Netflixnek legkorszerűbb VPN-észlelési rendszere van, amelyből csak néhány VPN-en lehet eljutni, amint azt a Netflix proxyhiba című cikkünkben olvashatjuk..

CyberGhost

A CyberGhost segítségével francia IP-címet szerezhet, mivel 324 szervere Franciaországban található. Jó biztonság fog védeni, és tevékenységeit nem rögzítik. Megfelelő sebességgel és korlátlan sávszélességgel rendelkezik. Ráadásul olyan streaming szolgáltatásokba is bejuthat, mint például a Netflix. Olvassa el a CyberGhost áttekintést a szolgáltatás alapos áttekintésével kapcsolatban.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Előző

Következő

A CyberGhost kompatibilis a Windows, a MacOS, az Android és az iOS rendszerrel. Ez volt az egyik legjobb szolgáltató a legjobb VPN-ek több eszköz listáján, mert lehetővé teszi, hogy akár hét eszköz csatlakozzon egyszerre. Feliratkozhat a hét napos próbaverzióra, hogy megtudja, az Ön számára megfelelő-e. Ha ezt követően még mindig nem biztos benne, van pénz-visszafizetési garancia.

NordVPN

A NordVPN egy másik jó választás. Hatalmas szerverhálózattal rendelkezik, amely 171 szervert foglal magában Franciaországban, így nem lehet gond a francia IP-cím megszerzésével. Kiváló biztonsággal és tiszteletben tartja az Ön személyes adatait. A sebessége jó, és sávszélesség-korlátozással nem fog megütni. A streaming szolgáltatásokhoz probléma nélkül is hozzáférhet.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Előző

Következő

Könnyen kezelhető kliensei vannak a legtöbb nagy operációs rendszer számára, és akár hat eszközt is csatlakoztathat egyidejűleg. Van egy 30 napos visszatérítési időszak, amelynek elegendő időt kell adnia a kipróbálásához. Nézze meg a NordVPN áttekintést további részletekért.

Privát internet-hozzáférés

Azt is javasoljuk, hogy privát internet-hozzáférés. Több ezer szerverrel rendelkezik, ezek közül 48 Franciaországban található. Biztonsága nagy, de az alapértelmezett beállítás 128 bites titkosítás. Javasoljuk, hogy növelje ezt a biztonságosabb 256 bitesre, amit könnyű megtenni. Szigorúan nincs bejelentkezési szabályzat.

Előző

Következő

Gyors sebességgel rendelkezik, de lelassul, ha növeli a titkosítást, és nincs korlátozva, hogy mekkora sávszélességet tudja használni. A streaming szolgáltatásokba való belépés azonban nem a legjobb.

Minden népszerű operációs rendszeren működik, beleértve a Linuxot is. Valójában ez a legjobb VPN Linuxunkhoz. Hétnapos pénz-visszafizetési garancia van arra az esetre, ha nem tetszik. Olvassa el a PIA-áttekintést a cégről.

A francia IP-cím használatának veszélyei

Néhány dolgot tudnia kell, mielőtt csatlakozna egy francia IP-címhez. Noha nem vagy veszélyben, néhány országban invazív megfigyelési és adatvédelmi törvények vannak érvényben. A francia állampolgárok személyes adatait összegyűjtötték, hogy illegális biometrikus adatbázist készítsenek, így a kormány bármit megtehet.

Bár ez nem kizárólag Franciaországban található, a szerzői jogok által védett anyagok megkínozása illegális, és izgalmas pénzbüntetéssel csaphat be magát. Franciaországban a kalózkodás elleni törvény rendelkezik, amely a harmadik sztrájkot megtilthatja az internetezőktől, ám most már nehezebb nyomon követni, hogy a legtöbb ember adatfolyamot közvetít. Olvassa el a legjobb franciaországi VPN-t az országgal kapcsolatos részletekért.

Franciaország a kiberbűnözés nagy célja is. A Norton Security jelentése kimutatta, hogy Franciaországban több mint 19 millió embert érintettek a számítógépes bűnözés. A fenyegetések közé tartoznak a betéti és hitelkártya-csalások, a ransomware és a rosszindulatú programok. Ha nyilvános WiFi-t használ, akkor nagyobb a támadás kockázata, mert lehet, hogy a kapcsolat nem biztonságos. A VPN és a jó víruskereső segít biztonságban maradni.

Végső gondolatok

Reméljük, hogy segítettünk megérteni, hogyan lehet francia IP címet szerezni. A legjobb módja annak, ha VPN-t használ, mivel biztonságát védi, és tiszteletben tartja magánéletét.

Választhat a fenti ajánlások bármelyikéből, de a CyberGhost 324 szerverrel rendelkezik, ami sokkal több, mint a versenytársaké. Ráadásul a hét napos próbaverzióval és a pénz-visszafizetési garanciával semmit nem veszíthetünk.

Ha javaslata van egy francia IP-cím megszerzésére, hagyjon megjegyzést az alábbiakba. Szeretnénk hallani. Köszönöm hogy elolvastad.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map