Hogyan lehet beszerezni egy francia IP-címet 2020-ban olyan egyszerű, mint Un, Deux, Trois

Bosszantó lehet, ha nincs Franciaországban, és hibaüzenetet bámulhat, amikor csak azt szeretné megtekinteni, ahogyan a megszokott online tartalmat látja. A geoblokkok egy adott országot korlátoznak a tartalomra, így nem érheti el, ha nincs ott. Becsaphatja a weboldalt vagy az online szolgáltatást arra, hogy azt gondolja, hogy ott van. Megmutatjuk, hogyan lehet francia IP címet szerezni.

Lehet, hogy azon tűnik, vajon hogyan tudja a webhely vagy szolgáltatás az Ön tartózkodási helyét. A válasz az, hogy az információkat az Ön IP-címe tárolja. Amikor megpróbál elérni valamit, amely egy adott országra korlátozódik, akkor blokkolásra kerül, ha nincs ott. Csak akkor tudunk kikerülni, ha IP-címét megváltoztatjuk a kívánt országból egyre.

Ha francia hírcsatornát vagy más helyi csatornát, például a TF1 vagy a Canal + csatornát szeretne nézni, francia IP-cím nélkül nem férhet hozzá hozzájuk. Ugyanez vonatkozik a Netflix francia változatára.

A regionális blokkok az engedélykorlátozások miatt vannak. A streaming-szolgáltatásoknak engedélyezniük kell minden műsorát minden országban, ahol sugározni akarják. A Netflix könyvtára országonként eltérő, sok ember csalódást okoz, amikor utazás közben jelentkezik be. Hacsak nem tartózkodik az Egyesült Államokban, azaz azért, mert az a legnagyobb könyvtár megy. Olvassa el a Netflix VPN tilalmáról szóló cikkünket is.

Ezenkívül megnézheti a legjobb VPN for Netflix útmutatót is, ha ez a fő cél.

A francia IP-cím megszerzésének másik oka a pénzügyi vagy üzleti számlák elérése. A bankok és más kereskedelmi szervezetek gyakran nem engedik meg, hogy országból kívülről jelentkezzen be. Ez csalódást okozhat, de ez csak az egyik módja a csalás elleni küzdelemnek. Változtasd meg IP-címüket, és meg lesznek állítva.

Hogyan szerezzünk francia IP-címet

Proxy használata valószínűleg a legegyszerűbb módja annak, hogy francia IP-címet szerezzen, de ez nem jelenti azt, hogy ez a legjobb módszer. Mint ahogyan a legjobb ingyenes proxy útmutatóban olvashat, nem mindig megbízhatóak, és védtelenek lehetnek támadásoktól. Az Ön IP-címe szintén ki van téve, így visszakereshető veled. A VPN vs. proxy és Tor összehasonlításunk többet magyaráz.

A legjobb választás egy virtuális magánhálózat használata. Így a biztonság és a magánélet égisze alatt leszel. Az Ön IP-címe is rejtett lesz. Elválaszthatja az egyik legjobb VPN-t a munka elvégzéséhez, de győződjön meg arról, hogy ez a legjobb választás Franciaország számára.

A legfontosabb tényező, hogy Franciaországban vannak kiszolgálói. Ha nem létezik ilyen, akkor nincs mód arra, hogy megkapjon egy francia IP-címet. Néhányuknak nincs jó képessége a streaming szolgáltatásokba való belépés, ezért érdemes bölcsen választani, ha ezt akarod csinálni. A Netflixnek legkorszerűbb VPN-észlelési rendszere van, amelyből csak néhány VPN-en lehet eljutni, amint azt a Netflix proxyhiba című cikkünkben olvashatjuk..

CyberGhost

A CyberGhost segítségével francia IP-címet szerezhet, mivel 324 szervere Franciaországban található. Jó biztonság fog védeni, és tevékenységeit nem rögzítik. Megfelelő sebességgel és korlátlan sávszélességgel rendelkezik. Ráadásul olyan streaming szolgáltatásokba is bejuthat, mint például a Netflix. Olvassa el a CyberGhost áttekintést a szolgáltatás alapos áttekintésével kapcsolatban.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Előző

Következő

A CyberGhost kompatibilis a Windows, a MacOS, az Android és az iOS rendszerrel. Ez volt az egyik legjobb szolgáltató a legjobb VPN-ek több eszköz listáján, mert lehetővé teszi, hogy akár hét eszköz csatlakozzon egyszerre. Feliratkozhat a hét napos próbaverzióra, hogy megtudja, az Ön számára megfelelő-e. Ha ezt követően még mindig nem biztos benne, van pénz-visszafizetési garancia.

NordVPN

A NordVPN egy másik jó választás. Hatalmas szerverhálózattal rendelkezik, amely 171 szervert foglal magában Franciaországban, így nem lehet gond a francia IP-cím megszerzésével. Kiváló biztonsággal és tiszteletben tartja az Ön személyes adatait. A sebessége jó, és sávszélesség-korlátozással nem fog megütni. A streaming szolgáltatásokhoz probléma nélkül is hozzáférhet.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Előző

Következő

Könnyen kezelhető kliensei vannak a legtöbb nagy operációs rendszer számára, és akár hat eszközt is csatlakoztathat egyidejűleg. Van egy 30 napos visszatérítési időszak, amelynek elegendő időt kell adnia a kipróbálásához. Nézze meg a NordVPN áttekintést további részletekért.

Privát internet-hozzáférés

Azt is javasoljuk, hogy privát internet-hozzáférés. Több ezer szerverrel rendelkezik, ezek közül 48 Franciaországban található. Biztonsága nagy, de az alapértelmezett beállítás 128 bites titkosítás. Javasoljuk, hogy növelje ezt a biztonságosabb 256 bitesre, amit könnyű megtenni. Szigorúan nincs bejelentkezési szabályzat.

Előző

Következő

Gyors sebességgel rendelkezik, de lelassul, ha növeli a titkosítást, és nincs korlátozva, hogy mekkora sávszélességet tudja használni. A streaming szolgáltatásokba való belépés azonban nem a legjobb.

Minden népszerű operációs rendszeren működik, beleértve a Linuxot is. Valójában ez a legjobb VPN Linuxunkhoz. Hétnapos pénz-visszafizetési garancia van arra az esetre, ha nem tetszik. Olvassa el a PIA-áttekintést a cégről.

A francia IP-cím használatának veszélyei

Néhány dolgot tudnia kell, mielőtt csatlakozna egy francia IP-címhez. Noha nem vagy veszélyben, néhány országban invazív megfigyelési és adatvédelmi törvények vannak érvényben. A francia állampolgárok személyes adatait összegyűjtötték, hogy illegális biometrikus adatbázist készítsenek, így a kormány bármit megtehet.

Bár ez nem kizárólag Franciaországban található, a szerzői jogok által védett anyagok megkínozása illegális, és izgalmas pénzbüntetéssel csaphat be magát. Franciaországban a kalózkodás elleni törvény rendelkezik, amely a harmadik sztrájkot megtilthatja az internetezőktől, ám most már nehezebb nyomon követni, hogy a legtöbb ember adatfolyamot közvetít. Olvassa el a legjobb franciaországi VPN-t az országgal kapcsolatos részletekért.

Franciaország a kiberbűnözés nagy célja is. A Norton Security jelentése kimutatta, hogy Franciaországban több mint 19 millió embert érintettek a számítógépes bűnözés. A fenyegetések közé tartoznak a betéti és hitelkártya-csalások, a ransomware és a rosszindulatú programok. Ha nyilvános WiFi-t használ, akkor nagyobb a támadás kockázata, mert lehet, hogy a kapcsolat nem biztonságos. A VPN és a jó víruskereső segít biztonságban maradni.

Végső gondolatok

Reméljük, hogy segítettünk megérteni, hogyan lehet francia IP címet szerezni. A legjobb módja annak, ha VPN-t használ, mivel biztonságát védi, és tiszteletben tartja magánéletét.

Választhat a fenti ajánlások bármelyikéből, de a CyberGhost 324 szerverrel rendelkezik, ami sokkal több, mint a versenytársaké. Ráadásul a hét napos próbaverzióval és a pénz-visszafizetési garanciával semmit nem veszíthetünk.

Ha javaslata van egy francia IP-cím megszerzésére, hagyjon megjegyzést az alábbiakba. Szeretnénk hallani. Köszönöm hogy elolvastad.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me