Hogyan lehet beszerezni egy bangladesi IP-címet 2020-ban

Ha országon kívül él vagy utazik bangladesi, akkor előfordulhat, hogy nem tudja streaming tartalmakat közvetíteni olyan webhelyekről, mint a Banglades Television vagy az ATN Bangla. Elveszítheti a hozzáférést a kormányzati weboldalakhoz vagy a Bank Alfalah, a HSBC és mások online bankszámláihoz is. 

Ez történik a geoblokkok miatt. A bangladesi IP-címmel azonban feloldhatja a streaming webhelyeket és az online szolgáltatásokat, hogy hozzáférjen a kívánt tartalomhoz. Megmutatjuk, hogyan lehet ezt megszerezni.

Az IP-cím egy számjegyből áll, amely információt tárol a tartózkodási helyéről és az Internethez való hozzáféréshez használt eszközről. Az IP-cím megváltoztatása egy bangladesira megrontja a tartózkodási helyét, és arra készteti a webhelyeket és online szolgáltatásokat, hogy azt gondolják, hogy fizikailag ott vagy.

Függetlenül attól, hogy fel kívánja oldani a streaming webhelyek vagy az online szolgáltatások blokkolását, ez az útmutató megmutatja, hogyan lehet IP-címet szerezni Bangladesnek a világ bármely pontjáról..

Hogyan lehet beszerezni egy bangladesi IP-címet

Két általános útvonal használható az IP-cím megváltoztatásához: proxy vagy virtuális magánhálózat (VPN) használatával. A proxy használatának fő előnye a bangladesi IP-cím megszerzéséhez az, hogy általában ingyenes (olvassa el a legjobb ingyenes proxy útmutatónkat).

Ennek a módszernek azonban számos hátránya van, például a biztonság hiánya, ami azt jelenti, hogy a kapcsolat visszakereshető veled és megbízhatatlan. A VPN használata jobb megoldás. 

Ez nem csak IP-címet fog kapni Banglades számára, de titkosítja a kapcsolatát is, hogy megvédje Önt a hálózati szimatolástól és a számítógépes bűnözéstől, valamint elrejti a valódi IP-címét. 

A VPN-ek biztonsági funkciókkal is vannak ellátva, és nem tartják nyilván az online tevékenységeidet. Ez érdemes beruházást jelent számukra, ha adatait egy külön biztonsági és adatvédelmi réteg köré kívánja tekerni. Tudjon meg többet a VPN vs proxy vs Tor részben.

Három olyan VPN-ajánlást választottunk a VPN-értékelési útmutatónkból, amelyek szerverei Bangladesben vannak, és amelyek Bangladeshi IP-címet szerezhetnek Önnek.

ExpressVPN

Az ExpressVPN kiváló választás bangladesi IP-cím megszerzésére. Ez nem csak a legjobb VPN körül, hanem a leggyorsabb VPN is, kiváló biztonsággal, a rendszerindításhoz. Emellett feloldja a Netflix és más streaming szolgáltatásokat is, ezért a listán szerepel a legjobb streaming VPN-listánk..

Erős szolgáltatáskészletének része egy kill kapcsoló, 256 bites AES titkosítás, beépített sebesség tesztek, DNS szivárgás ellenőrzők és egy diagnosztikai eszköz. Ezenkívül nem tart nyilvántartást az online tevékenységekről, tiszteletben tartva az adatvédelmet.

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Regisztráció

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-opciók

ExpressVPN-Full-App

Előző

Következő

Az ExpressVPN telepíthető Windows, macOS, Linux, Android és iOS rendszerekre. Ezenkívül letölthet kiterjesztéseket a Google Chrome, a Mozilla Firefox és a Safari böngészőkhöz.

Ha bármilyen problémája van telepítéssel vagy hibaelhárítással, e-mailben vagy élő csevegéssel kapcsolatba léphet a barátságos ügyfélszolgálattal. További tippekhez hasznos tudásbázis is rendelkezésre áll.

Az ExpressVPN legfőbb hátránya az ára, amely évente 99 dollárba kerül. Bár ez teszi az egyik legdrágább VPN-t, kiváló szolgáltatása biztosítja, hogy pénzt megérdemelje. 30 napos pénz-visszatérítési garancia érhető el, ha előfizetés előtt kipróbálni szeretné. Nézze meg az ExpressVPN áttekintésünket a szolgáltatás mélyebb elemzéséhez.

HideMyAss

A HideMyAss egy másik jó választás Banglades IP-címének megszerzésére. Több mint 900 szerverrel rendelkezik 190 országban, beleértve Bangladeset is. Ezenkívül jó a biztonsága, a kill kapcsoló, a megfelelő sebesség és a korlátlan sávszélesség. Ugyanakkor problémája van a magánélettel, mivel akár 30 napig naplózza az online tevékenységeit. Olvassa el a HideMyAss áttekintést további részletekért.

MBSZ-Slider1

MBSZ-Slider2

MBSZ-Slider3

MBSZ-Slider4

Előző

Következő

Telepítheti Windows, macOS, Android és iOS rendszerekre, és ügyfelei könnyen kezelhetők. Barátságos és segítőkész ügyfélszolgálati munkatársaink e-mailben vagy élő csevegőn keresztül érhetők el, valamint praktikus tudásbázist nyújt kisebb hibaelhárítási problémákhoz, amelyeket saját maguk is megjavíthatnak..

Hétnapos próbaverzióval és 30 napos visszatérítési időtartammal rendelkezik, így először kipróbálhatja. Ne felejtse el azonban lemondni ezen időtartamon belül, különben számlát kell fizetnie az éves előfizetésért.

PureVPN

A másik két ajánlásunkhoz hasonlóan a PureVPN Bangladeshi IP-címet is kaphat Önnek. Ez az a tény, hogy hat szerverrel rendelkezik Bangladesben, az egyetlen oka annak, hogy felkerül a listára. 

Noha a legutóbbi áttekintésünk óta javításokat hajtott végre, néhány kritikus területen még mindig elmarad, ezért nem javasolnánk az érzékeny jellegű tevékenységekre történő felhasználást. Olvassa el a PureVPN áttekintést, hogy megtudja, miért.

PureVPN-homepage 2018

Jó szerverhálózata van, több mint 2000 szervernek 140 országban, megfelelő sebességgel és korlátlan sávszélességgel. A biztonság rendben van a 256 bites titkosítással, valamint egy kill kapcsolóval, ha a kapcsolat megszakad. Létezik egy adatvédelmi politika, de nem következetes, ellentmondásos információkat szolgáltat a naplók vezetésével kapcsolatban.

Használhatja Windows, macOS, Android és iOS rendszereken. A támogatás élő csevegésen keresztül is elérhető, amely gyors, de e-mailben is elérheti őket. 

Lehet, hogy a szolgáltatás olcsóbb, mint a másik két szolgáltatónál, de valószínűleg nemcsak az árra kell alapoznia döntését. 31 napos pénz-visszafizetési garancia is rendelkezésre áll, így kipróbálhatja, mielőtt egy havi vagy éves tervre vállalkozik.

A bangladesi IP-cím használatának veszélyei

A bangladesi IP-cím használata nem jelent veszélyt, de kissé tisztáznia kell az ország internethasználatának hátterét és történetét..

Az Internet szabadsága Bangladesben részben ingyenes, a Freedom House ügyvédi testület 2019. évi jelentése szerint. A kormányról ismert, hogy zaklatni fog az ellenzék vagy szövetségeseit, beleértve a média és a civil társadalom kritikus hangjait is. Részletesebben tárgyalunk a legjobb Banglades VPN-cikkben.

Végső gondolatok

Reméljük, hogy ez az útmutató segített megérteni, hogyan lehet Bangladeshi IP-címet szerezni. A VPN használata a legjobb és leghatékonyabb módszer anonimitás online megszerzésére és védelmére. Ez a geoblokkok megkerülésében is segít, így megnézheti az olyan streaming szolgáltatások tartalmát, mint a Netflix, Hulu, Amazon Prime Video és mások.

Az ExpressVPN-t a biztonság, a teljesítmény, a használhatóság és az adatvédelmi szolgáltatások egyensúlya miatt javasoljuk. Emellett feloldja a média streaming szolgáltatásait és a fojtást is, így látszólag gyors, nagy felbontású tartalmat nézhet meg. Ezenkívül mentesek a tolakodó kormányzati megfigyeléstől, az online snoopertól és a cenzúrától is.

Ha bármilyen javaslata van egy bangladesi IP-cím megszerzéséhez, ossza meg azokat a megjegyzés szakaszban. Szeretnénk hallani őket. Köszönöm hogy elolvastad.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me