Hogyan lehet beszerezni a thaiföldi IP-címet 2020-ra

A szokásos tartalomhoz való hozzáférés problémát jelenthet, ha nincs otthonában. A regionális korlátozások megakadályozhatják a pályáidat, és az egyetlen módja annak, hogy megkerülje őket, az IP-cím megváltoztatása. Ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan szerezhet be egy thaiföldi IP-címet, így Thaiföld lakói úgy viselkedhetnek, mintha otthonuk vannak, online,.

Annak ellenére, hogy nem látja, az IP-címe olyan, mint egy azonosító címke, amely megmutatja az Ön által használt webhelyeket és online szolgáltatásokat. Ha megpróbál hozzáférni olyan tartalomhoz, amely olyan országra korlátozódik, amelyben nem tartózkodik, akkor nem fogja tudni megtekinteni. Azáltal, hogy megváltoztatja IP-címét arra az országra, hozzáférést fog kapni.

Ha digitális nomád vagy, és üzleti fiókokhoz kell hozzáférnie, vagy be kell jelentkeznie a bankjába, előfordulhat, hogy ezt nem tudja megtenni. Ez bosszantó lehet, de ez csak egy biztonsági intézkedés az Ön személyazonosságának biztonságában. Egyszerűen változtassa meg IP-címét, és máris örülhet.

Lehet, hogy meg akarja szerezni a Netflix vagy más streaming szolgáltatások javítását. A nemzetközi tartalmi törvények miatt a streaming az Ön tartózkodási helyén alapul. A streaming szolgáltatásokhoz engedélyre van szükség minden műsorhoz minden országban, ahol azokat sugározzák. A kulturális kereslet szintén szerepet játszik a rendelkezésre állásban. A Netflix tilalmáról szóló cikkünk részletesebben megy.

Függetlenül attól, hogy stream-ezni szeretne, vagy csak lépést szeretne tartani a helyi hírekkel – ezek a geoblokkok azt jelentik, hogy meg kell változtatnia IP-címét. Ha azonban a Netflix-t szeretné, akkor további javaslatokat kereshet a Netflixhez tartozó legjobb VPN-útmutatónkban.

Hogyan szerezzünk egy thai IP-címet

Az IP-cím hamisításának egyszerű módja egy proxy használata – tekintse meg a legjobb ingyenes proxy útmutatóunkat, de ezt nem javasoljuk. Nem megbízhatók, és kiszolgáltatottá teszik a kibertámadásokra, mivel nincs biztonság. Ráadásul az IP-cím nem védett, vagyis visszakereshető veled. Nézze meg a VPN vs. proxy vs. Tor darabot, hogy többet megtudjon.

Az IP-cím megváltoztatásának legbiztonságosabb módja egy virtuális magánhálózat használata. Külön biztonságot és adatvédelmet kap, és az IP-címe biztonságos lesz a kitettségtől.

Választhat egyet a legjobb VPN-vélemények közül, de először azt szeretné megbizonyosodni, hogy előbb jön-e Thaiföldön. A legfontosabb prioritás az, hogy ott vannak kiszolgálói, mert ugyanazon a helyzetben leszel nélkülük. Azt is meg kell győződnie arról, hogy eljuthat-e a Netflix VPN-észlelési rendszerén. A Netflix proxy hibánkkal kapcsolatos részünk további részleteket tartalmaz.

CyberGhost

A CyberGhost tisztességes szolgáltató, több ezer szerverrel világszerte, köztük 10 Thaiföldön. Biztonsága jó, és nem vezet naplóba tevékenységéről. Jó sebességgel és korlátlan sávszélességgel rendelkezik, valamint hozzáférést biztosít olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint például a Netflix.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Előző

Következő

Használhatja Windows, macOS, Android és iOS rendszereken. Legfeljebb hét egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé, ezzel kiemelve a legjobb VPN-ekben a több eszköz összehasonlítását. Ha szeretné megtudni, tetszik-e, feliratkozhat a hét napos próbaverzióra. Ha ez után sem tudod eldönteni, van pénz-visszatérítési garancia arra, hogy visszatérjen. Olvassa el a CyberGhost áttekintést további információkért.

NordVPN

A NordVPN segítségével thaiföldi IP-címet is szerezhet. Több mint 5000 szerverrel rendelkezik, amelyek közül hét Thaiföldön található. A rendelkezésre álló legjobb biztonsággal védi meg Önt, és nem lesz nyilvántartás arról, hogy mit tettél. A sebessége jó, és nincs sávszélesség-korlát. Ezenkívül probléma nélkül hozzáférhet a streaming szolgáltatásokhoz.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Előző

Következő

A NordVPN kompatibilis a legtöbb nagy operációs rendszerrel, és egyszerre akár hat eszközt is csatlakoztathat. A 30 napos visszatérítési időszaknak elegendő időt kell adnia számodra, hogy megtudja, az Ön számára megfelelő-e. Olvassa el a NordVPN áttekintését további információkért.

ExpressVPN

Az ExpressVPN jó választás, mert Thaiföldön vannak kiszolgálói. Kiváló biztonságot nyújt, és szigorú bejelentkezési szabályokkal rendelkezik. Ráadásul ez a leggyorsabb VPN a környéken. Ez a korlátlan sávszélesség teszi a legjobb VPN-t streaminghez. Nem szabad gondot okozni a hozzáférés megszerzésében.

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Regisztráció

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-opciók

ExpressVPN-Full-App

Előző

Következő

Telepítheti a könnyen használható klienseit minden népszerű operációs rendszerre. Olyan egyszerű, hogy ez a legjobb választás azok számára, akiknek nincs tapasztalata a VPN-ek használatában. Ez akár három eszköz csatlakoztatását is lehetővé teszi egyszerre. Van egy 30 napos pénz-visszatérítési garancia, amely elég ideje annak ellenőrzésére. Az ExpressVPN áttekintésünk részletesebben a szolgáltatásról szól.

A thaiföldi IP-cím használatának veszélyei

A thaiföldi IP-cím használata rendben van, mindaddig, amíg megbizonyosodik arról, hogy védelem alatt áll. Például néhány országban invazív a megfigyelés, és nincsenek a legjobb adatvédelmi törvények.

Az interneten tett, a monarchia szempontjából kritikus megjegyzések thaiföldi lese-majeste törvény alapján büntetőeljárást eredményezhetnek. A hatóságok könnyedén figyelemmel kísérhetik tevékenységét, de fennáll az online támadások veszélye is. Thaiföld az internetes bűnözés egyik legrosszabb helye, ezért érdemes megbizonyosodni arról, hogy megvédte-e magát. A jó víruskereső is jó ötlet.

Nézze meg a legjobb thaiföldi VPN-cikket, amely további információt nyújt az országról.

Végső gondolatok

Remélhetőleg segítettünk abban, hogy megértsük, hogyan lehet IP-címet szerezni Thaiföldön. Ennek legbiztonságosabb módja a VPN-en keresztüli hozzáférés, mivel biztonságát fogja védeni, és tiszteletben tartja magáénak a magánéletét.

Választhat a fenti Thaiföldre vonatkozó ajánlásaink közül, de a CyberGhost a legjobb megoldás, mert ott van a legtöbb szerver, így a legjobb eséllyel megtalálhatja a megfelelőt. A hét napos próbaverzióval képes lesz előrehaladni az üteme alatt, de ha addig még nem tudod eldönteni, akkor pénz-visszafizetési garancia vonatkozik rá..

Ha javasol egy módszert egy thaiföldi IP-cím megszerzésére, hagyjon megjegyzést az alábbiakba. Szeretnénk hallani erről. Köszönöm hogy elolvastad.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me