Bitdefender vs Sophos Home: Vírusvédelmi vírus csata 2020-ban

Fontos, hogy fektessenek be a piac legjobb víruskereső szoftverébe. A Bitdefender az ajánlások listáján szerepel az általunk kínált szolgáltatások mélysége és védelme szempontjából. A Sophosnak megvan a saját versenytársa a Bitdefenderhez, a Sophos Home-hoz, amelyről a múltban vegyes véleményünk volt.


Ezt a két antivírust teszteljük egy fej-fej ellen, a Sophos Home és a Bitdefender összehasonlító áttekintésében. Nem tudunk mindent lefedni, ezért nézze meg különálló Bitdefender és Sophos Home áttekintéseinket, hogy teljes képet kapjon mindkettőről.

Harc felállítása: Sophos vs Bitdefender

Annak biztosítása érdekében, hogy pénzt ár-érték arányt nyerjenek, öt fordulóban teszteljük a Bitdefender és a Sophos Home alkalmazást..

Összehasonlításunk kiterjed a szolgáltatásokra, az árakra, a felhasználóbarátságra, a védelemre és az ügyfélszolgálatra. Kihirdetjük minden forduló győztesét, és ponttal jutalmazzuk a szolgáltatást. Az érvelésünket az egyes szakaszok rövid összefoglalásával is megmagyarázzuk.

Az általános bajnok lesz az első, aki összességében három vagy több pontot fog elérni, és a végén röviden összefoglaljuk a végső gondolatainkat. A legjobb megítélésünket, a bizonyítékokkal kombinálva, döntéshozatalra fogjuk használni, de ha nem ért egyet, kérjük, hagyjon megjegyzést a végén.

1

Jellemzők

Sokkal inkább egy jó vírusvédelem, mint a vírusok elleni védelem. Az újabb, károsabb fenyegetések, például a ransomware veszélyeztetheti Önt, és bíznia kell abban, hogy az antivírusnak megfelelő tulajdonságai vannak, hogy megvédje a legrosszabbtól..

A marketingbeszéd rendezésének elősegítése érdekében összehasonlítjuk a Bitdefender és a Sophos Home által kínált szolgáltatásokat.

Bitdefender

Noha a Bitdefender bizonyos funkciókért fizet, a legtöbb termék a termékcsomagokban szabványos. Egyes antivírusok „csak” antivírusok, ám a Bitdefender megpróbál szélesebb körű biztonsági csomagként lenni az Ön készülékeinél.

Még alsó terve, az Antivirus Plus, nem csupán a tipikus antivírusokat tartalmazza, különösen, ha összehasonlítunk egy másik „alapvető” antivírus opcióval, mint például a Trend Micro Antivirus + (lásd a Trend Micro Antivirus áttekintést).

Bitdefender-funkciók

A rosszindulatú programok elleni védelem továbbra is középpontjában áll, a többrétegű védelem minden csomagban megtalálható. A zsargon figyelmen kívül hagyása mellett a Bitdefender magas szintű védelmet nyújt, mivel később többet fogunk beszélni.

Tartalmaz webes szűrő eszközöket és hálózati szkennert – mindkettőt a hálózaton kívüli fenyegetések megakadályozására tervezték -, valamint egy szoftver sebezhetőségi szkennert. A hálózati tűzfal kiegészíti ezt a védelmet a Bitdefender Internet Security és a Total Security ügyfelek számára.

Az egyik nagyra becsült Bitdefender szolgáltatás az elkülönített webböngésző, a Bitdefender Safepay, amely segít biztonságban tartani az interneten. A képernyőn megjelenő billentyűzetnek köszönhetően biztonságosan bejelentkezhet kedvenc bevásárló webhelyeire, és fizethet anélkül, hogy érzékeny adatait elfogná..

A Bitdefender saját VPN szolgáltatása megtalálható a Safepay szolgáltatásban, hogy megvédje Önt a nyílt WiFi hálózatokon. A napi 200 MB adatkorlátozással jár, tehát bár titkosítani tudja az alapvető böngészést, a dolgok nem válhatnak túlzásba..

A legjobb VPN-szolgáltatók nem rendelkeznek adatkorlátozásokkal és sokkal több választással, ezért érdemes lehet a Bitdefender-t olyan VPN-szolgáltatással használni, mint például az ExpressVPN (lásd az ExpressVPN áttekintést).

A webes védelem további fokozása érdekében a Bitdefender tartalmaz egy jelszókezelőt és webszűrő kiegészítőket. A jelszókezelő nem Dashlane-csere, de kezdeni egy jó kezelővel (lásd a Dashlane-áttekintésünket).

Lopásgátlás, nyomkövetés és kémkedés megakadályozása (webkamera és mikrofon blokkolásával), valamint a fájlok védelme segít tovább fedezni. A Bitdefender szolgáltatáslistája kiterjedt, mivel megpróbálja kivágni egy képet, mint egyetlen védelmet, amelyre esetleg szüksége lehet.

Sophos Home

A Sophos Home ügyfelek sokat kapnak anélkül, hogy még dollárt kellene fizetniük. A vírusvédelem mellett a Sophos ingyenes csomagja magában foglalja az internetes megfigyelést és a szülői ellenőrzést, ezáltal vonzóvá téve a szülők számára.

Sophos-Home-funkciók

Ezenkívül üzletágából kölcsönöz funkciókat a távoli felügyeleti eszközökkel, hogy nyomon tudja követni a több eszköz biztonságát és védelmét. Ezt azzal a reménytel kínálják fel, hogy frissít, hogy további funkciókat szerezzen, miután betelepült.

Ezt szem előtt tartva, a legjobb tulajdonságok a fizető ügyfelek. A Sophos egy másik biztonsági cég, amely úgy véli, hogy a megelőzés a legjobb védelem, védekező eszközöket kínálva megvédeni az eszközt a videó megfigyeléstől vagy a keyloggertől. 

Az USB-eszközöket átvizsgálják, és mindegyik eszközhöz a felhasználó kifejezett jóváhagyása szükséges, mielőtt hozzáférhet a számítógépéhez. Ez ismét úgy tűnik, mintha egy másik kereszteződés lenne a Sophos üzleti vállalkozások védelmére összpontosító részéről, mivel arra számítunk, hogy bízni fog a legtöbb USB-eszközön, de nem panaszkodunk.

A Bitdefendernek van Safepay szolgáltatása, de a Sophos-tól nincs külön böngésző. Van azonban „banki védelem”, amely figyeli és blokkolja a gyanús malware szoftvereket, miközben online banki tevékenységet folytat. Nem világos, hogy ez különbözik-e a Sophos Home szokásos védelmétől.

Ugyanakkor a webszűrés is benne van, amely megakadályozhatja a gyanús adathalász vagy más veszélyeztetett webhelyek elérését. Ez hozzájárulhat az online biztonság javításához.

Az egyik nagy védelmi terület, amelyet a Sophos támogatni kíván, a ransomware védelme. Ez figyeli és leállítja a legfontosabb fájlokhoz és mappákhoz való minden gyanús hozzáférést, és bármilyen sérülés esetén helyreállítja azokat.

Kerek gondolatok

Az extra funkciók extra védelmet jelentenek, és a Bitdefender ebben a tekintetben jóval megelőzi sok versenytársát. A Sophos Home keményen próbál versenyezni, de sok jellemzője eléggé szabványos. 

Nincs semmi, ami kiemelkedik a Sophos kapcsán, míg a Bitdefendernek rengeteg eleje van, az elkülönített böngészéstől a lopásgátló védelemig, így a Bitdefender nyeri ezt a fordulót.

Kerek: Jellemzők pont a Bitdefender Antivirus számára

Bitdefender Antivirus logó
Sophos Home logó

2

Ár

Ha nem úgy dönt, hogy a piacon jelenleg elérhető egyik legjobb ingyenes víruskereső szoftver mellett dönt, akkor fizetnie kell. Az antivírusba történő befektetés jobb védelmet nyújt Önnek, de ha nincs pénz-érték arány, akkor nincs értelme fizetni.

Annak eldöntése érdekében, hogy a Bitdefender és a Sophos Home megfizethető-ea lehetőségeknek, megvizsgáljuk mindkét antivírus árszabásait.

Bitdefender

Az új ügyfelek számára a Bitdefender gondoskodik számos jelentős regisztrációs engedményből. A Bitdefender négy terméktervében akár 50% -os engedmény is elérhető.

A négy Bitdefender terv mindegyike változatos árképzéssel rendelkezik: az ügyfél képes a lefedettség hosszát egyről három évre, vagy az eszközök számával megváltoztatni.

A legolcsóbb csomag, az Antivirus Plus szintén a legkevesebb funkcióval rendelkező csomag. A Bitdefender magvédelme a rosszindulatú programok ellen, amire számíthat, jön, de vannak néhány kibővített bónusz, például tűzfal, amely megakadályozza a számítógépes támadásokat..

Az Antivirus Plus Windows PC-khez készült, de ha otthon vagy a Microsofthoz kötve, akkor változtathatja a lefedettségét, olyan tervekkel, amelyek egy-től 10 eszközt fedhetnek le.

A legtöbb felhasználó ki akarja hagyni az Antivirus Plus szoftvert, és egyenesen a Bitdefender Internet Security alkalmazásba kívánja lépni, amely a Bitdefender legtöbb szolgáltatásának részét képezi. Mint az Antivirus Plus, ez is csak Windows, de csak körülbelül 5 dollárral tölti el a kedvezményes áron, összehasonlítva az olcsóbb alternatívával.

Az Internet Security a magánélet védelmére összpontosít, webkamera és mikrofon blokkolással, fájl titkosítással és szülői blokkokkal a fiatal családok védelme érdekében. Noha a három eszköz opciója az egyetlen kedvezményes terv, védhet egy, öt és 10 készüléket is.

Évente további 10 dollárért megszerezheti a mobil védelmet, amelyet öt vagy tíz eszközt lefedő, az Android egyik legjobb vírusölő vírusának ajánlottunk, a Bitdefender Total Security segítségével. A lopásgátló védelmet a PC felgyorsítását szolgáló eszközök mellett, valamint a Mac védelmét is megszerezheti.

Ha nagy családod van, ehelyett a Bitdefender Family Pack-et kell megnéznie. Jön 15 eszköz lefedettségével, valamint a Total Security által kínált összes védelemmel, 60 dollárért, kedvezményes áron.

Sophos Home

A Bitdefenderhez képest a Sophos tervei könnyen érthetők. Két kategóriába sorolhatók: ingyenes és fizetős.

A Mac és a Windows ügyfelek szolgáltatásai eltérőek, de az árszervek ugyanazok. Az ingyenes terv rosszindulatú programok és AI-veszélyek észlelését, távoli kezelését és webszűrést kínál a káros webhelyek blokkolására.

Az ingyenes csomag használatával három eszközt (Mac vagy Windows) biztonságossá tehet és csatolhat fiókjához. A szabad ügyfelek 30 napos ingyenes próbaverziót kapnak a Sophos Home Premium-ról, amely lejáratkor visszatér az ingyenes tervhez.

A Sophos Home Premium évi 50 dollárba kerül, 10 eszköz lefedettségével. Az ingyenes csomaghoz tartozó szerény funkciókat továbbfejlesztettük, extra rosszindulatú programok blokkolással és meghajtó-titkosítással a ransomware blokkolására, valamint fokozott webvédelemmel az adathalász és más veszélyes webhelyek blokkolására.

A Sophos Home Premium magánélet-blokkoló lehetőségeket is kínál a webkamera, a képernyő és a billentyűzet bemenete naplózásának megóvására. A prémium ügyfélszolgálattal jár napi munkaidőben is.

Kerek két gondolat

A Bitdefender árszínja körülbelül a piac átlagára vonatkozik, ám az új ügyfelek számára nyújtott nagylelkű kedvezmények sokkal versenyképesebbé teszik, különösen oly sok funkcióval.

A Sophos Home egyszerű, 50 dolláros díját azonban nem lehet figyelmen kívül hagyni. Bár kevesebb funkció van, az ártervet nehéz figyelmen kívül hagyni. Ha mindkét oldalon annyi profik vannak, ez a kör döntetlen.

Kerek: Ár Nincs egyértelmű győztes, mindkettőnek pontok

Bitdefender Antivirus logó
Sophos Home logó

3

Felhasználóbarátság

Olyan sok funkcióval és opcióval, amelyekkel foglalkozni kell, a legjobb antivírusok azok, amelyeket könnyű használni mind profik, mind kezdők számára egyaránt.

A felhasználóbarátság kritikus, ezért vizsgáljuk, hogy a Bitdefender és a Sophos Home telepítése és használata milyen egyszerű..

Bitdefender

A Bitdefender egyszerű telepítése nem igényel sok erőfeszítést az elejétől a végéig, és 10 percen belül be kell fejezni. A Bitdefender kliens modern és világosan szervezett, oldalsó paneljével könnyedén hozzáférhet a szolgáltatásokhoz és más beállításokhoz.

Bitdefender-Client

A kezdeti műszerfal megkönnyíti a hozzáférést a szokásos funkcióihoz, például a gyors szkenneléshez. Ezt a területet testreszabhatja, hogy hozzáadjon más funkciókat, amelyeket rendszeresen használhat, például a Safepay.

Az oldalsó panel lehetővé teszi a többi szolgáltatás elérését, a menükkel az adatvédelem és a védelem érdekében. A „védelem” szakasz gyors hozzáférést biztosít például a tűzfalhoz és a szoftver sebezhetőségi szkenneréhez.

Ha további támogatásra van szüksége, a Bitdefender a tálcán megjelenő figyelmeztetésekkel próbálja ösztönözni a jobb biztonsági szokásokat. Például a Bitdefender figyelmezteti Önt, hogy bizonyos vásárlási oldalakon való belépéskor használja a Biztonsági fizetést.

A Bitdefender felhasználói profilokat is kínál a Bitdefender beállításainak testreszabásához bizonyos környezetekben. Érdemes lehet például, hogy a Bitdefender tálcájának riasztásait elnémítsák a játék közben, vagy szigorúbb tűzfalszabályokat, ha nyílt WiFi hálózaton tartózkodik..

Az oldalmenüből elérhető „beállítások” terület egyértelműen használható, és az egyes területek felett elérhető kiegészítő támogatási tippekkel szolgálnak a szokatlan beállítások ismertetésére..

A könnyű használat a felhasználó választásával párosul a Bitdefender általános felhasználói élményében. A Bitdefender kliens szinte páratlan, és csak a legmagasabb szintű szolgáltatók, mint például az Avira, felhasználóbarátnak bizonyultak (lásd az Avira áttekintésünket).

Sophos Home

A Sophos Home telepítése egyszerű, és a felhasználótól kevés beavatkozást igényel. A befejezés után a Sophos Home megkezdi a számítógép első ellenőrzését.

Sophos-Home-Client

A Sophos Home tiszta és egyszerű felülettel rendelkezik, amely az egyik legegyszerűbb, amit valaha is láthattunk. Nem szabad új felhasználókat ijesztenie, de van néhány panaszunk.

A kliensben a szöveg felbontása gyenge, és egyes helyeken nehezen olvasható, különösen a főgombok alatt található leírások. Ha rossz látásod van, ez hátrányos helyzetbe hozza Önt. Azonban a Sophos Home tervezése általában javult a fő áttekintésünk óta. 

Az ügyfélnek több lehetősége van a felhasználók számára, de a változások nagy része a bőr mélyére vonatkozik. A Sophos Home továbbra is csak a fő rendszermeghajtó mély vizsgálatát tudja elvégezni. Lehetőség van az egyes fájlok vagy mappák szkennelésére, de ezt meg kell tennie a Windows File Explorer programban, és ezt semmiképpen sem teszik egyértelművé a felhasználók számára..

Csak a „számítógép beolvasása” gomb csinál semmit az ügyfélen belül. A többi a Sophos webkezelő eszközére mutató linkek, amely a böngészőjében nyílik meg.

Sophos-Home-Site-beállítások

Az online felület, mint a fő ügyfél, egyértelműen használható a modern felülettel. 

Letilthat vagy engedélyezhet bizonyos funkciókat a webbeállítások oldalon, amely betölti, és hozzáadhat más Sophos Home eszközöket. Ez nem zavaró, és a legtöbb szolgáltatás rövid és hasznos magyarázatot tartalmaz. 

Az igazán innovatív antivírusok ritkák, a felhőalapú megoldások, mint például a Webroot SecureAnywhere a legjobban ragadnak meg a fejünkben (lásd a Webroot SecureAnywhere áttekintést). Jó, hogy a Sophos Home az internetes felületén valami mást kínál, de ez zavaró lehet az új felhasználók számára.

Három kör gondolatok

A Bitdefender az egyik legjobb vírusölő, amelyet használni lehet, és ez azt mutatja, hogy az innovációnak nem kell elvetnie a nagy felhasználói élményt. 

A Sophos Home ugyanezt bizonyítja, de nem jó módon. Az ügyfél változásai nehezen tudják olvasni, és a (korlátozott) online konfiguráció nagy részének elmozdításával a állandó internetkapcsolat nélküli felhasználók hátrányos helyzetbe kerülnek..

Kerek: A felhasználóbarát pont a Bitdefender Antivirus számára

Bitdefender Antivirus logó
Sophos Home logó

4

Védelem

Egy dolog mindenekelőtt számít, amikor a víruskereső szoftvereket nézi: védelem. Ha az antivírus nem tudja megvédeni téged, akkor veszélybe kerül.

A nyugalom érdekében három független biztonsági laboratórium eredményeit használjuk a Bitdefender és a Sophos Home által nyújtott védelem minőségének megítélésére.. 

Bitdefender

Első laboratóriumunk, az AV-Test július-augusztusban számolt be az erős eredményekről. 2019-es tesztek. A Bitdefender teljes pontszámot kapott, 6-ból 6-ot a védelemért és a rendszer teljesítményéért. Védelmi pontszáma szinte 100 százalékkal volt hatékony, csak 0,05 százalékkal esett augusztusban.

Bitdefender-AVTest-June19

Az AV Comparatives-nál a Bitdefender 99,9 százalékos sikerrel folytatta ezt a kivételes témát. A 752 rosszindulatú program mintájából 751-et blokkoltak, és az AV Comparatives legmagasabb Advanced + díját nyerték el.

A Bitdefender ugyanezt a díjat kapott az AV Comparatives teljesítménytesztje során, 2019. áprilisban, amely megfelel a Bitdefender vs Sophos Home: Vírusvédelmi vírus csata 2020-ban (lásd a Bitdefender vs. Kaspersky összehasonlítást, valamint a Kaspersky Anti-Virus különálló áttekintését)..

Az MRG-Effitas 2019. évi 2. negyedévi rosszindulatú programjának tesztelése nem okozott meglepetést. A 398 mintából mind a 398-at a Bitdefender blokkolta a tesztek során. Ez a Bitdefender-t ugyanabba a kategóriába helyezte, mint a Bitdefender vs Sophos Home: Vírusvédelmi víruscsata 2020-ban (lásd az F-Secure Antivirus áttekintését).

Sophos Home

Sophos július-augusztus óta hibátlan 100% -os pontszámmal sikerült legyőznie a Bitdefender AV-Test pontozását. 2019. Ez azonban a Sophos üzleti termékének, a Endpoint Security teszteléséből származik. A Sophos Home alkalmazást nem tesztelték, de a védelem valószínűleg azonos.

Noha a Sophos a 6-ból 6-ot ért el a védelem érdekében, a teljesítménye gyengébb volt, és 5,5-ös volt, mivel az ipari átlaghoz képest lassabb a teljesítmény..

Sophos-Home-AVTest-August2019

Az AV-Comparatives 2016. november óta nem tesztelte a Sophos Home alkalmazást. Sajnos a Sophosnak egy aggasztóan gyenge 96% -os antivírus sikerességi aránya volt a teszt során, 1868 mintából 70 hiba történt..

Az MRG-Effitas a Sophos-t is kipróbálta, de csak az általa kínált üzleti védelem. A 2019 második negyedéves tesztelése 100% -os sikerességi rátát mutatott: 94,52% -ot azonnal blokkolták, és további 5,48% -át blokkolták a Sophos kifinomult rosszindulatú programok viselkedésének teszteinek köszönhetően..

Korábbi Sophos Home áttekintésünkben saját magunknak is végeztünk alaposabb teszteket a Sophos védelméről.

Négy forduló gondolatok

A Bitdefender olyan aranyszintű védelmet kínál, amelyhez nagyon kevés más antivírus képes megfelelni, szinte tökéletes pontszámokkal egész.

Az üzleti védelemre összpontosító Sophos korlátozottabb teszteredményekkel rendelkezik. A rendelkezésre álló pontszámok vegyes eredményeket mutatnak, bár a legfrissebb tesztek során ezek a pontszámaink általában magasak. A Bitdefender védelme azonban következetesebbnek bizonyult.

Kerek: Védelmi pont a Bitdefender Antivirus számára

Bitdefender Antivirus logó
Sophos Home logó

5

Támogatás

A jó ügyfélszolgálat nem csupán jó üzlet. A víruskereső szolgáltatók számára az ügyfeleknek abban kell hinniük, hogy felhívhatnak vagy üzenetet küldnek segítségért, amikor olyan problémával szembesülnek, amelyet nem tudnak megoldani..

A végső szakaszban megvizsgáljuk az ügyfélszolgálatot, amelyet mind a Bitdefender, mind a Sophos kínál az ügyfeleknek..

Bitdefender

Globális vállalat, globális támogatási módszerekkel, a Bitdefender széles körű támogatási módszert kínál ügyfelek számára, országától vagy nyelvétől függetlenül. Kezdetben a Bitdefender a Bitdefender vs Sophos Home: Vírusvédelmi vírus csata 2020-ban számot kínál különböző kontinenseken.

Bitdefender-Site-támogatás

A telefonos támogatást egészíti ki a 24 órás, élő chat vagy e-mail jegyvásárlás. Ha a támogatása nem sürgõs, kérdéseket tehet fel a közösségi fórumon, ahol a Bitdefender ügyfelei és munkatársai néhány órán belül válaszolnak..

A fórum aktív, külön részekkel rendelkezik a különféle Bitdefender termékekről, valamint nyelvspecifikus fórumok a nem angol ügyfelek számára..

Van egy tudásbázis is, amelyben egyszerű útmutatók találhatók, amelyek ismertetik, hogyan kell végrehajtani bizonyos feladatokat vagy megoldani a közös problémákat. Egyes útmutatók video-támogatással érkeznek, míg a legtöbb kép képeket tartalmaz a lépések megmagyarázására.

Sophos Home

A prémium ügyfelek munkaidőben, reggel 8-tól 8-ig kérhetnek segítséget a Sophos-tól. EST, hétfőtől péntekig. Vannak regionális és nemzetközi Bitdefender vs Sophos Home: A vírusvédelmi vírus csata 2020-ban elérhető az egész világon, élő csevegéssel és jegyek támogatásával.

Sophos-Home-Site-támogatás

Noha a Sophos sokat kínál az ingyenes ügyfelek számára, a támogatás nem ezek közül egyik. Amint a Sophos Premium ingyenes próbaverziója lejár, a Sophos Home ingyenes felhasználói nem rendelkeznek hivatalos támogatással a Sophos tudásbázison túl, amely útmutatókat tartalmaz a szoftver telepítéséhez és használatához.

A cikkek részletesek és világosak, ám (nagyrészt) nem túllépnek az egyszerű témákon. Ha bármilyen bonyolult segítségre van szüksége, akkor közvetlenül fel kell vennie a kapcsolatot Sophos-szal.

Van egy hivatalos Twitter-támogatási fiók, ahol az ügyfelek csipoghatnak kérdéseket és segítségkéréseket.

Öt kerek gondolat

A Bitdefender és a Sophos ügyfelei jól ellátott támogatást kapnak. Mindkettő telefonos és csevegési támogatást kínál, valamint az ügyfelek számára áttekinthető információs adatbázist kínál. 

A Bitdefender kínálata azonban kissé erősebb, 24 órás támogatással, jobb tudásbázissal és közösségi fórummal, ahol az ügyfelek kérdéseket tehetnek fel.

Kerek: A Bitdefender Antivirus támogatási pontja

Bitdefender Antivirus logó
Sophos Home logó

6

Végső gondolatok

A Sophos Home biztonsági társaságból származik, amely általában nagyobb figyelmet fordít üzleti védelmére. A benne foglalt sok szolgáltatás, mint például a távoli kezelés, ezt tükrözi. Egy egyszerű ügyféllel érkezik, ami lehet a probléma; az egyszerűség túl messzire megy.

A Bitdefender ezzel szemben az egyik legjobb antivírus, mivel többet kínál, mint versenytársai. Több szolgáltatás, több támogatás és jobb védelem teszi a Bitdefender termékeket megfizethetővé. 

Győztes: Bitdefender

A Sophos nem biztos, hogy ugyanazt a szolgáltatáskészletet kínálja, de továbbra is megfizethető alternatíva. A legjobb esetben jól versenyez más legnépszerűbb antivírusokkal, például az AVG-vel, amint azt az AVG áttekintésünk megmutatja.

A Bitdefender továbbra is a legfontosabb ajánlásaink, de nem ez az egyetlen szolgáltató. Vessen egy pillantást más antivírus-áttekintésekre, hogy megnézze, hogyan hasonlítanak más nagynevek.

Ön a Sophos Home rajongója? Ne félj közölni velünk a véleményét az alábbi megjegyzés szakaszban. Köszönöm, hogy elolvasta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map