Az öt legjobb VPN-szolgáltatás az iPhone 2020-hoz: Armor for Apple

Az Apple eszközök megtévesztő módon egyszerűek. Noha állapotjelzőként ezeket könnyen le lehet írni, az iPhone-knak nagyon sok funkciója van a motorháztető alatt. Különösen az iOS jól kapcsolódik a VPN-ekhez, lehetővé téve a VPN telepítését, regisztrálását és beállítását néhány érintéssel.

Az iPhone-hoz a legjobb VPN-hez kapcsolódó útmutatóban áttekintjük azokat a szolgáltatókat, akik ezt a folyamatot még könnyebbé teszik. Megvizsgáljuk, miért gondoljuk, hogy minden szolgáltató nagyszerű választás az iPhone-ra, miért általában jó választás, valamint előnyeik és hátrányai.

Ha inkább az egyszerű módot választja, javasoljuk, hogy iratkozzon fel az ExpressVPN-re. Kiváló biztonság, magánélet és könnyű használat miatt ez a legjobban értékelt VPN. Van még egy hetes ingyenes próbaverzió az iPhone készüléken, így a letöltés és a kipróbálás nem jelent kockázatot.

A legjobb VPN az iPhone 2020-hoz

Az iPhone legjobb VPN kiválasztása

Az Apple ínyencei elkényeztetik a világ egyik legkönnyebben használható operációs rendszerét. Ez valami, amellyel sok VPN küzd. Az olyan szolgáltatók, mint például az AirVPN, ezt bizonyítják (olvassa el az AirVPN áttekintésünket, hogy megtudhassa annak kiváló biztonságát). Annak ellenére, hogy más szolgáltatók próbáltak korszerűsíteni a VPN-élményt, még hosszú utat kell megtenniük.

A keresést a könnyű használat szem előtt tartásával kezdtük, különösen a technofóbok vagy azok számára, akik egyébként ismeretlenek a VPN-k világában. Annak érdekében, hogy bekerüljön, a VPN-nek lehetővé kellett tennie, hogy egyetlen érintéssel csatlakozzon.

Az ilyen típusú kapcsolatok általában alsóbbrendűek, mivel a VPN-alkalmazás megkísérli megtalálni a legjobb szervert az Ön tartózkodási helyéhez. A „kísérlet” a kulcsszó, mivel a VPN gyakran megközelíti a helyét, de nem találja meg az Ön számára az abszolút legjobb megoldást. Olvassa el az Ivacy beszámolónkat.

Ezért szilárd navigációs rendszerre is szükség van. Az ötlet az, hogy a VPN egyetlen érintéssel megkaphatja a kapcsolatot, de a kapcsolat konfigurálásához csak néhány további szükséges. Bár a szerver navigációra koncentrálunk, a szilárd beállítások oldala sem árt.

A könnyű használat a legfontosabb aggodalom, ám ennél sokkal több van a VPN-eknél. A lista összeállításakor figyelembe vettük a VPN-szolgáltatók biztonságát és adatvédelmét is. Olyan szolgáltatókat kerestünk, amelyek kiváló minőségű AES 256 bites titkosítást kínálnak szilárd, nem naplózott adatvédelmi politikával.

A sebesség szintén komoly aggodalomra ad okot, mivel a leggyorsabb VPN szolgáltatók természetesnek tűnnek az iOS felhasználók számára. Ellentétben a legjobb játék-útmutatónkkal, a VPN-vel, nem mi voltunk a késés kérdése, csak a letöltési és feltöltési arány.

Végül megfontoltuk az árat, de ez inkább háttérkérdés volt. Az ár, a visszatérítési időszakok és a fizetési lehetőségek mind fontosak, de nem olyan fontosak, mint az érték. Legjobb választásunk a piacon az egyik legdrágább lehetőség, ám a tulajdonságok, a használhatóság, a sebesség és a biztonság többet indokolnak az árán.

1. A legjobb VPN iPhone-hoz: ExpressVPN

legjobb vpn-for-iphone-expressvpn

Az ExpressVPN az első helyen szerepel a legjobb VPN útmutatónkban, tehát nem meglepő, hogy itt is első helyen áll. Az egyik fő ok, amiért annyira szeretjük, az áramvonalas felület, amely az egyszerűség kedvéért nem áldozza fel az energiát. Az Apple rajongói számára ez szinte tökéletes illeszkedés.

Miután feliratkozott egy fiókra és letöltötte az alkalmazást, a csatlakozáshoz csak annyit kell tennie, hogy megérinti a felület közepén lévő nagy „be” gombot. Az ExpressVPN alapértelmezés szerint az egyik intelligens helyét fogja használni, ami általában elég jó feladat, hogy kitalálja az Ön számára legmegfelelőbb kiszolgálót..

De ez nem tökéletes. Felülvizsgálatunk során általában megfelelő a földrajzi helyzet, de nem a legjobb szerver az adott helyen. Szerencsére a saját választása egyszerű. A „be” gomb alatt a „Válasszon helyet” felirat található. Csak annyit kell tennie, hogy át kell nézegetnie azokat a lehetőségeket, amelyeket az ExpressVPN kontinens és ország szerint szervezett.

Az iOS alkalmazásban is vannak hasznos eszközök. A „Súgó & támogatás ”menüben, a beállítások képernyőn talál egy IP-cím-ellenőrzőt, DNS-szivárgásteszt és WebRTC-szivárgásteszt. Annak ellenére, hogy rengeteg eszköz van az online kezeléshez, jó lenne linkeket mutatni az alkalmazásban.

Az iOS felhasználók számára az ExpressVPN előnye van. Általában nem ingyenes próbaverziót kínál, hanem egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát. Az iOS rendszeren azonban csak annyit kell tennie, hogy megadja az e-mail címét, hogy hét napos szolgáltatás ingyenes legyen.

Egyéb okok, melyeket szeretünk az ExpressVPN-hez

Nagyon tetszik az ExpressVPN interfésze, ám egyetlen csillogás és csillogás sem tudta helyettesíteni a gyenge sebességet vagy az elégtelen biztonságot. Szerencsére az ExpressVPN használatával megkaphatja a süteményét, és meg is fogyaszthatja. Ez a piacon a leggyorsabb és legbiztonságosabb VPN-k között, ami a könnyebben használható felületet még jobban kinézi.

Választhat az OpenVPN, az IKEv2 vagy az IPSec használatával, amelyek mindegyike AES 256 bites titkosítást kínál, amelynek körülbelül egymilliárd éve szükséges a dekódoláshoz. Míg néhány iOS VPN korlátozza az IKEv2 használatát – a VPN protokoll lebontásában megtudhatja, miért – az ExpressVPN lehetővé teszi az asztali alkalmazásban található összes protokoll használatát..

Ami a sebességet illeti, kevés szolgáltató érinti az ExpressVPN-t. Átviteli sebességgel támogatja a nagyfelbontású és néha a 4K adatfolyamot, ami jó, tekintve, hogy az egész világon bejuthat a Netflixbe. A legjobb VPN for Netflix útmutatóban elsőként rangsoroltuk.

Az ExpressVPN szinte bármilyen feladatot képes kezelni (még az Al Jazeera eléréséhez is), és a megfelelő árcédulával rendelkezik. Drága, ami azon kevés hátránya egyike, amelyet az ExpressVPN áttekintésben találtunk. Ennek ellenére is megéri. Regisztrálhat kockázatmentesen egy 30 napos pénz-visszatérítési garanciával az asztalon, vagy kihasználhatja a héten át tartó próbaverziót mobiltelefonon, hogy megnézhesse, vajon azt is megéri – megéri.

2. CyberGhost

legjobb vpn-for-iphone-CyberGhost

Bár mindig is a CyberGhost rajongói voltam, a 7-es verzióra történő frissítés még vonzóbbá tette az alacsony árat. A korábbi néhány probléma egy nehézkes felület volt, amelyet a legfrissebb kiadás oldott meg. Az iOS felhasználók is megkapják a frissített felületet, így minden eddiginél könnyebben tudják csatlakozni.

Az ExpressVPN-hez hasonlóan csak annyit kell tennie, hogy regisztrál egy fiókot, töltse le az alkalmazást, és jelölje be a „be” kapcsolót. Az Ön helyére alapozott ajánlott szervert fog használni, amely, mint a legkiválóbb választásunk is, megkapja az út nagy részét.

A szerver navigációja egyszerű. A főképernyő alja felé érintse meg a lefelé mutató nyilat a szerverlista megnyitásához. A CyberGhost megmutatja azokat az országokat, amelyekben van, és ha megérinti őket, akkor automatikusan csatlakozik Önt az adott ország szerveréhez. Kiválaszthat egy adott kiszolgálót az ország melletti három pont megérintésével.

A szerverek és az országok előnyben részesíthetők, és kedvenceit a szerver navigációs képernyő tetején található fül segítségével találhatja meg. A Kedvencek lap mellett található a streaming fül, amely az egyik legjobb kiegészítés a 7. verzióhoz. A CyberGhost mintegy 50 szerverrel rendelkezik, amelyek különböző streaming platformokra vannak optimalizálva, mindent megtalálva a BBC iPlayer-től a Channel 4-ig..

Bár az ExpressVPN továbbra is a korona, mint a streaming legjobb VPN, a CyberGhost kiváló alternatíva.

Az asztali alkalmazás egyik kedvenc funkciója az a képesség, hogy automatizáljuk a CyberGhost-ot bizonyos hálózatokon keresztül. Ez a szolgáltatás szerencsére jelen van az iOS-ban is.

Ez lehetővé teszi a hálózatok beállítását úgy, hogy mindig csatlakozzanak, soha ne csatlakozzanak, kérjenek csatlakozást vagy leállítsák a kapcsolatot. Kettős sávú útválasztóval például a 2,4 GHz-es sáv automatikusan csatlakozhat a VPN-hez, és az 5 GHz-es sáv automatikusan leválasztható..

Noha újdonságnak tűnik, mint bármi más, az automatizálás sokat segíti a könnyű használatban. Ahelyett, hogy az alkalmazásra navigálna, kiszolgálót választ és csatlakozna, csupán annyit kell tennie, hogy váltja a használt hálózatot.

Más okok, amik tetszik a CyberGhost

A CyberGhost az egyik leggyorsabb VPN, amelyet teszteltünk, de továbbra is az ExpressVPN alatti pont, mivel az eredeti kapcsolat túl sokat szenved. Ha a sebesség kezdeti csökkenésével tudunk foglalkozni, akkor a CyberGhost meglepően rugalmas az egész világon.  

A csekély, új felület, a gyors sebesség és a magánélet tiszteletben tartása mellett a CyberGhost legnagyobb erőssége az ára. A havi kamatláb rossz, ahogy a legszélesebb körű VPN-ekre jellemző, de az éves és a 18 hónapos terveknek óriási értéke van.

A kettőnél több, mint 50 dollárért mindkét időtartamra telepítheti a CyberGhost akár hét eszközre, kihasználhatja a csúcskategóriás NoSpy szerverek előnyeit, és akár egy évig ingyen felhasználhatja a McAfee Total Protectiont is. Amint azt a McAfee Total Protection áttekintésből elolvashatja, az utóbbi inkább átok, mint áldás lehet.

A terveket egy 45 napos pénz-visszatérítési garancia is alátámasztja, amely a leghosszabb visszatérítési időtartam, amelyet bármelyik VPN-ből láthattunk. Erről, valamint a 7. verzió új funkcióiról a CyberGhost teljes áttekintésünkben tájékozódhat.

3. Privát internet-hozzáférés

legjobb vpn-for-iphone-pia

A privát internet-hozzáférést utoljára „gyors, nagyszerű VPN-nek” neveztük, ami tökéletes leírást nyújt az iOS-felhasználók számára. Mintha az ExpressVPN és a CyberGhost nem lennének elég minimálisak, a PIA azt mutatja, hogy még kevesebbel is megbirkózhat. A főképernyőn egyszerűen megjelenik a kapcsoló, a hely és a nyilvános IP-cím.

A többihez hasonlóan el is indíthatja a „be” kapcsolót. A PIA az ajánlott helyét fogja használni, amelyet megváltoztathat, ha megérinti a képernyő alján található hely mezőt. A kiszolgálói listát a hamburgermenü segítségével is megnyithatja, és megérinti a „régió kiválasztása” elemet.

A beállítások menüje először úgy néz ki, mint a normál VPN-díj. Beállíthatja a tipikus protokollt, a titkosítási szintet, a foglalatot és a portot. Vannak speciális beállítások, amelyekhez más VPN-k nem férnek hozzá, beleértve az adatok hitelesítési algoritmust és a kézfogás rejtjelét.

Két mobil-specifikus funkció is megtalálható a beállításokban. Van egy „sötét” téma, amely fehéresre vált a feketére a felhasználói felületen, más megjelenés érdekében. Noha ez esztétikai preferencianak tűnik, a sötét téma praktikus célokat szolgál a mobil eszközökön. Mivel a téma nem termel fényt a sötét felületeken, megtakaríthatja az akkumulátor élettartamát.

Az iPhone X, és még olyan vezető Android telefonok, mint a Pixel 3 és a Galaxy S9, OLED kijelzőt használnak, amely nem termel fényt a fekete felületeken. A PIA kihasználja ezt a technológiát, hogy megpróbálja megoldani az akkumulátorral kapcsolatos problémákat az alkalmazás használata közben.

Van egy tartalomblokkoló is a Safari számára, amelyről csak azt feltételezhetjük, hogy a MACE-n alapul, amely egy asztali alkalmazásban található hirdetés-blokkoló. Tesztelésünk során a MACE olyan varázslatban működött, amit nem minden VPN hirdetésgátló mondhat el. Olvassa el a StrongVPN áttekintésünket.

Egyéb okok, amelyek kedvelik a privát internet-hozzáférést

Noha a PIA nagyszerű a könnyű használatban, más területeken is elbomlik. Nem funkciógazdag, hanem streaming platformokkal küzd, és az asztali alkalmazás sok vágyat hagy. Ennek ellenére az előnyök meghaladják a hátrányokat, így a PIA az egyik legjobb költségvetési lehetőség a piacon.

Olcsó, még a havi végén is. A PIA általában ugyanazt az árat változtatja meg, mint más VPN-szolgáltatók, ideje kétszer. A kétéves terv néhány dollárval több, mint például a CyberGhost éves terve, és az éves terv kevesebb, mint az ExpressVPN éves tervének fele..

A PIA is gyors. Kezdeti kapcsolatunkban csak csekély esés volt, a letöltési sebesség kb. 20% -a feladta. Ezután rugalmas volt. Ez részben annak köszönhető, hogy a PIA titkosítási szintje alacsonyabb. Alapértelmezés szerint 128 bites kulcsot használ, amelynek titkosítása és visszafejtése kevesebb időt igényel, mint egy 256 bites kulcsot..

Bár az AES 128 bites változatát továbbra is biztonságosnak tekintik, előfordulhat, hogy kiszabadít néhány embert. Szerencsére akár 256 bites kulcsot is beilleszthet a beállításokba. Ha minden, ami öntudatlan volt, feltétlenül olvassa el a titkosítás leírását.  

A PIA csak egy hetes visszatérítési ablakot kínál, amely nem túl nagy ügy, tekintve annak olcsó jellegét. Könnyedén regisztrálhat az iOS alkalmazásban. Csak annyit kell tennie, hogy megadja az e-mail címét, és az Apple-fiókkal megerősíti előfizetését. További információt a regisztrációs folyamatról a Privát Internet hozzáférés áttekintésünkben találhat.

4. NordVPN

legjobb vpn-for-iphone-nordvpn

A NordVPN is könnyen használható, ami nem lehet meglepő. Ennek ellenére – a lista többi opciójával ellentétben – nem a váltás, a szerver kiválasztása és a nyilvános IP szabványos elrendezését használja. Megnyílik az alkalmazás egy térképpel és egy kis “gyors csatlakozás” gombbal. Ennek megérintésével beállíthatja a NordVPN által ajánlott szervert.

A térkép ugyanakkor a szerver navigációjának fő formája, ami stílusosabbá és intuitívabbá teszi a hely kiválasztását. A térképen található jelölők azoknak az országoknak a megmutatására szolgálnak, ahol a NordVPN-nek szerverei vannak, nem maguk az egyes szerverek.

Ha megérinti a helyet, az alsó „gyors csatlakozás” ablak megváltozik a kiszolgáló kiválasztási képernyőjén.

Csak annyit kell tennie, hogy ellop fel. Az NordVPN megmutatja az ország szervereit, a terhelést és a helyétől való távolságot. A kiszolgálók mellett van egy szív ikon is, így megjelölheti kedvenceit.

Ha megszünteti az ország választását, és felfelé húzza a „gyors csatlakozás” gombot, akkor böngészhet a teljes szerver listán. A szerverlista tetején megtalálja a kedvenceit, a keresősávot és a NordVPN speciális szervereit is, amelyekről a következő szakaszban fogunk beszélni.

Ugyanakkor a NordVPN okból a negyedik helyen helyezkedik el. Annak ellenére, hogy kiemelkedő navigációval rendelkezik a PIA és az ExpressVPN között, az iOS alkalmazásnak nincsenek valódi beállításai. A beállításokban kijelentkezhet, frissítheti a tervet, felveheti a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal és átkapcsolhatja a gyilkos kapcsolót. Ez az.

Egyéb okok, amik tetszik a NordVPN

Még az iOS alkalmazás beállításainak hiányában is, a NordVPN az egyik legjobb lehetőség a piacon. Ennek egyik oka az, hogy hozzáférést biztosít számos speciális kiszolgálóhoz, amelyek közül néhány iOS-en használható.

Az asztalon négy lehetőség van: peer-to-peer, hagyma VPN felett, dupla VPN és dedikált IP. A dupla VPN-kiszolgálók a legszokatlanabbak. Alapvetően két VPN-kapcsolatot használ, az egyik szerverről a másikra ugrálva, ami megkétszerezi a biztonságot. Csak néhány más VPN-szolgáltató rendelkezik ezzel a szolgáltatással, köztük a Windscribe és a VPNArea (olvassa el a VPNArea áttekintésünket).

Sajnos az iOS felhasználók VPN- és P2P-kiszolgálók felett csak az Onionra korlátozódnak. Ez furcsa választás a mobil élmény szempontjából, mivel a kettős VPN-kapcsolatok fontosabbnak tűnnek a mobilon, mint a P2P-n. Ennek ellenére a lehetőségek vannak.

Noha nem olcsó, a NordVPN hosszú távú árazással pótolja ezt. Legfeljebb három évre vásárolhat, ami a havi árat alacsonyabbá teszi, mint szinte minden szolgáltatónál a piacon. A tervek hat egyidejű csatlakozással és 30 napos pénz-visszatérítési garanciával is jönnek, így kipróbálhatja kockázatmentesen. Megtanulhatja, hogyan regisztrálhat a NordVPN ismertetőnkben.

5. Szélírás

legjobb vpn-for-iphone-windscribe

A Windscribe a legjobb ingyenes VPN a piacon, ami nem könnyű, mivel a legtöbb ingyenes VPN szörnyű és néha veszélyes is. Olvassa el a legrosszabb ingyenes VPN-útmutatónkat, hogy megnézze, mit értünk. Könnyen leépíti az TunnelBear szolgáltatást, havonta 10 GB adatot kínál 500 millió MB-n keresztül, ingyen (olvassa el az TunnelBear áttekintést).

A regisztrációnak három lehetősége van: 2 GB, 10 GB vagy korlátlan sávszélesség. A 2 GB-os és a 10 GB-os változatok ingyenesek, de meg kell adnia e-mailjét, ha utóbbit akarja.

A többihez hasonlóan a Windscribe csak egy csapot vesz fel a csatlakozáshoz. Alapértelmezés szerint a legjobb helyet állítja be, de a többi opcióval ellentétben a kiszolgálók listája a „be” kapcsoló alatt található. A listát régiónként választják el, és a régióhoz tartozó lefelé mutató nyíl megérintésével kiválaszthatja a kívánt szervert egy régióból. Az ingyenes terv szerint az egzotikusabb szerverek többsége nem érhető el.

Ez minden, amire szükség van az iOS alkalmazásban. A Windscribe mindent megtesz egyetlen képernyőre, anélkül, hogy veszélyeztetné az interfészt. Használhatja a hamburger menüt a támogatás eléréséhez, a terv frissítéséhez és a beállítások megváltoztatásához, de nincsenek további beállítások.

Mint a NordVPN esetében, ez kérdés. Az iOS jó tapasztalata, de a beállítások és a funkciók súlyos hiánya áll fenn. A három első választásunk azt mutatja, hogy az asztali élményt egy mobil eszközre is át lehet tölteni. Noha a NordVPN és a Windscribe továbbra is kiváló lehetőségek, reméljük, hogy a jövőben még több funkcióval bővülnek.

Egyéb okok, melyeket szeretünk, a Windscribe

A Windscribe fő hátránya az ingyenes terv, amely alapértelmezés szerint 2 GB-os adattal rendelkezik, de 10 GB-os, ha ellenőrzi az e-mailjét. Vannak módok további adatok gyűjtésére is, ideértve a tweetelt egy Windscribe hivatkozással, barátok és családtagok hivatkozását, sőt, a megmaradt számítási erőforrások felhasználását is a hash megoldására..

A fizető előfizetőknek még korlátlan sávszélesség és a teljes szerverhálózathoz való hozzáférés mellett további funkciók is vannak. Vannak olyan streamingre specializálódott szerverek, amelyek WindFlix néven szerepelnek. Úgy építették fel, hogy megkerüljék a rettegett Netflix proxy hibát, de a natív kiszolgálókat teszteltük ezeken a helyeken, és átjutottunk.

Szerencsére az előfizetések olcsók. Noha a havi ráta még mindig meghaladja a PIA-t, az éves és kétévenkénti terv az egyik legolcsóbb, amit látunk. Minden terv korlátlan egyidejű kapcsolatokkal jön létre, a kétéves terv pedig hat hónapos Dashlane-kel együtt jár

Végső gondolatok

Az App Store-ban nagyon sok VPN-lehetőség található, ezek közül sok subpar. Ha csak a „VPN” kifejezésre keres, akkor a listánk egyetlen szolgáltatója a NordVPN, amely körülbelül 20 eredményt eredményez. Nem mindig a legjobb, ha az App Store véleményeiben megbízunk.

Az első eredmény például a Hotspot Shield. A Hotspot Shield áttekintésünkben azt találtuk, hogy kitűnő felhasználói élményt és szolgáltatást nyújt, de szörnyű adatvédelmi irányelveket tartalmaz. Noha nehezebb megtalálni őket, azt javasoljuk, hogy ragaszkodjon a választásunkhoz, mert újra és újra bebizonyították, hogy védett leszel.

Noha ez kissé vékony választás a jó minőségű iOS VPN-ekkel kapcsolatban, vannak más lehetőségek is, így ha nem talált itt egy kedvelt szolgáltatót, akkor javasoljuk, hogy olvassa el a többi VPN-véleményünket, ha az ExpressVPN vagy a CyberGhost nem tetszik.

Ön szerint mely VPN a legmegfelelőbb az iPhone készülékhez? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben. Miért ne nézd meg a legjobb VPN for Mac darabot és más VPN cikkeket, amíg itt is vagy? Mint mindig, köszönöm az olvasást.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me