Az Oroszország 2020 legjobb VPN-je: borscs és blokkok

Oroszország érdekes ország, hideg téljeiről és a vodka szeretetéről ismert. Ez a világ legnagyobb nemzete, határokat osztva Európa és Észak-Ázsia számos országával. Lehet, hogy egy hamis kormány működteti, de nem szabad elvenni annak kultúráját, örökségét és szépségét. Ennek ellenére, ha online akar lépni, használja az Oroszország egyik legjobb VPN-elemét, hogy biztonságban maradjon.


A virtuális magánhálózat használata nem bátor. Nem számít, hogy hol tartózkodsz a világon, elkerülheted az online veszélyeket, például a számítógépes bűnözést. Ezen felül vannak olyan geoblokkok is, amelyekkel meg kell küzdeni. Oroszországról azonban cenzúra szól, hogy megkerüljük és más okok miatt ésszerű ötlet védeni magát VPN-sel.

Az Oroszország 2020 legjobb VPN-je

Online cenzúra Oroszországban

Az internetes cenzúra sok országban elterjedt. Egyesekben azonban rosszabb, mint másokban. Például Kínában az online cenzúra egyik legrosszabb formája van a világon a Kína Nagy Tűzfalán keresztül. Bár Oroszország online világában nem olyan rossz, minden bizonnyal korlátozások vannak érvényben, és az internetes szabadság folyamatosan csökken.

Az orosz hatóságok olyan törvényeket dolgoztak ki és hajtottak végre, amelyek lehetővé teszik számukra bizonyos webhelyekhez és tartalmakhoz való hozzáférés korlátozását. Ez magában foglalhatja a politikai ellenzéssel, az ukrán konfliktusokkal és az LMBT-közösséggel kapcsolatos tartalmat. 

Számos ügynökség – például a Roskomnadzor, a Szövetségi Kábítószer-ellenőrzési Szolgálat és a Főügyészség – hozhat döntéseket arról, hogy mi akadályozódik meg. Bizonyos kategóriákba tartozó tartalmat bírósági végzés nélkül blokkolhatunk.

Ez magában foglalja az öngyilkossági információkkal, a gyermekekkel szembeni szexuális visszaélésekkel, a drogpropagandaval, a szerzői jogok megsértésével, a szélsőségességgel, a bűncselekmények fiatal áldozataival és a nem szankcionált nyilvános fellépésekkel vagy gyűlésekkel kapcsolatos információkat. A webhelyek, amelyek olyan tartalmakat tartalmaznak, mint például a korrupció, a pornográfia és a vallási meggyőződés, szintén blokkolhatók.

Az egyéb tartalmakat bírósági végzéssel le lehet tiltani, és az internetszolgáltatóknak (ISP-k) be kell nézniük a tiltott webhelyek „feketelistáját”. Ugyanakkor gyakran hiányoznak az iránymutatások arról, hogy mit kell blokkolni, és az internetszolgáltatók gyakran kiterjedt blokkokat hajtanak végre a büntetés elkerülése érdekében. 

Számos webhelyet blokkoltak 2017-ben, miután „nemkívánatosnak” ítélték meg a 2015. évi törvény alapján, amelyet a Kreml vádol a politikai nézeteltérés felbujtásában vádoló szervezetek számára. Az internetszabadság támogatója, a Roskomsvoboda figyeli a cenzúrát, és megállapította, hogy 2018-ban több mint 10 millió weboldalt blokkoltak.

A helyi internetszolgáltatókra utasítást kapott, hogy blokkolja a 8000 kalóz webhelyet 2017-ben, és módosították egyes törvényeket, amelyek lehetővé tették a 2018-ban több mint 600 kalóz tükrös weboldal blokkolását. A mozgó mozgalom mozgatórugója a filmipar, de a blokkolás célja a zene, a szoftver és a szerzői jogok megsértése elleni küzdelem. , könyvek és TV-műsorok.

Közösségi média és üzenetküldő alkalmazások Oroszországban

Számos közösségi média és üzenetküldő alkalmazás áldozatul esett Oroszország szigorú online világának. A táviratot 2018-ban egy bírósági végzés blokkolta, mert nem felel meg a Yarovaya törvénynek. 

Ez a törvény megköveteli a titkosítást kínáló online szolgáltatásokat, hogy segítsék a hatóságokat a titkosított adatok dekódolásában. A Távirat olyan szolgáltatást kínál, ahol az emberek titkosíthatják a szöveges üzeneteket, amelyet terrorizmusért vádoltak.

A Telegram megpróbálta kiküszöbölni a blokkolást, de az új webhelyeket is célba vették. Ez azt jelentette, hogy a népszerű webhelyek, például a Google Cloud, a Microsoft Azure és az Amazon Web Services szintén blokkolódtak. 

Egy ponton 8 millió IP-címet blokkoltak, amelyek a vezető tárhelyszolgáltatókhoz tartoztak, és ez befolyásolta az online szolgáltatásokat a bankok, üzletek és légitársaságok számára. Noha sokan fel vannak zárva, a lista továbbra is nagy. 

Annak ellenére, hogy Oroszország erőfeszítéseket tett a telegram blokkolása ellenére, mégis elérhető. A kormány azonban blokkolta más platformokat, mint például a LinkedIn, a Blackberry Messenger, a Line, a Zello és a WeChat..

Ezeket a blokkokat az információról, az információs technológiáról és az információ védelméről szóló szövetségi törvény alapján hajtották végre, mivel a vállalatok nem tudtak regisztrálni információterjesztőként. A nyilvántartásba vétel után a hatóságok hozzáférhettek volna adataikhoz.

A LinkedIn-t 2016-ban szintén blokkolták, mert nem továbbította az orosz állampolgárok személyes adatainak feldolgozását az orosz területre. Az orosz törvény előírja a hazai és külföldi társaságok számára, hogy az orosz állampolgárok személyes adatait tárolják orosz szerverekön. Azokat a vállalatokat, amelyek visszautasítják, pénzbírsággal lehet számolni vagy blokkolni lehet.

A Kaspersky Labs-nak az orosz törvények miatt is ki kellett helyezni adatközpontjait. A közelmúltban a Facebook és a Twitter kilenc hónapot kapott az orosz felhasználók adatainak az országon belüli szerverekre történő áthelyezésére.

Az orosz VPN-tilalom

2017-ben Oroszország elkezdte blokkolni a VPN-szolgáltatásokat. Azokat a szolgáltatókat, amelyek eddig lehetővé tették a felhasználók számára a tiltott tartalmak elérését, blokkolnák, hacsak nem vállalja, hogy korlátozza a felhasználók számára a tiltott webhelyek látogatását. Ha a szolgáltató beleegyezett volna, akkor továbbra is folytathatják működését az országban.

A legtöbb nem volt hajlandó eleget tenni, és néhányan figyelmen kívül hagyta a kérést. Ezután módosították a törvényt, hogy pénzbírságot szabjon ki a nem megfelelő VPN-szolgáltatásokra és más anonimizálókra. Ennek ellenére a törvényt nem hajtották végre jól.

Egy 2019-es újabb kísérlet során a Roskomnadzor e-maileket küldött a VPN-szolgáltatóknak, utasítva őket weboldal-blokkoló mechanizmusok bevezetésére vagy blokkolásra.. 

A felkeresett VPN-szolgáltatók egyike sem volt hajlandó együttműködni, mivel ez alapvetően a felhasználók tevékenységének naplózását is jelentené. Sokan leállították az orosz szervereiket. Az orosz VPN-tilalomnak szentelt darabunk részletesebb részleteket mutat.

Online felügyelet Oroszországban

Amellett, hogy az orosz hatóságok hozzáférhetnek a felhasználói adatokhoz a Yarovaya törvényben, az egyre növekszik azok a jogszabályok, amelyek megengedik a hatóságoknak, hogy behatoló felügyeletet végezzenek.. 

Az információkról, az információs technológiákról és az információk védelméről szóló törvény módosult, hogy megtiltsák a felhasználók névtelenségét a közösségi médiában és a kommunikációs platformokon. A felhasználói fiókoknak kapcsolódniuk kell a valós identitásokhoz, de ezt nehéz végrehajtani.

Az online kommunikációs adatokat, beleértve a szöveget, a videót és a hangot is, legfeljebb hat hónapig kell tárolni. Az online metaadatokat legfeljebb egy évig meg kell őrizni. A hatóságok bírósági végzés nélkül férhetnek hozzá az adatokhoz.

Az orosz kormány az operatív keresési intézkedések rendszerét (SORM) is használja az online megfigyeléshez. Az internetszolgáltatóknak telepíteniük kell az SORM technológiát, amely lehetővé teszi az internetes forgalom figyelését. Ha egy szolgáltató nem felel meg a követelményeknek, pénzbírságot szabhat ki vagy elveszítheti engedélyét. 

Az SORM mély csomag ellenőrző technológiát használ, amely lehetővé teszi a Szövetségi Biztonsági Szolgálatnak (FSB), hogy közvetlenül hallgassa meg a kommunikációt. Szüksége van parancsra, de nem kell megmutatni, így a kommunikáció titokban elfogható.

Ráadásul úgy gondolják, hogy a kormány a megfigyelési képességeit az aktivisták, újságírók és ellenzéki tagok megfigyelésére használja fel. A legjobb VPN az Egyesült Királyságban és a legjobb VPN az USA darabjaiban megmutatja más országokat, amelyek zavaró megfigyelést folytatnak.

Online beszédszabadság Oroszországban

Noha az orosz alkotmány előírja a szólásszabadságot, vannak más törvények, amelyek korlátozzák azt.

Azokat, akiket az online szeparatizmus vagy szélsőségesség provokálására sorolnak, az orosz büntető törvénykönyv alapján öt évig terjedő börtönbüntetéssel lehet büntetni. A gyűlöletre ösztönzés hat év börtönbüntetést eredményez. 

Egy ilyen eset megnyitása esetén a vádlott felkerülhet a szélsőségesek listájára. A Szövetségi Pénzügyi Felügyeleti Szolgálat fenntartja a listát, és bárki korlátozható bizonyos szakmák számára, és befagyaszthatja bankszámláját, még akkor is, ha nem ítélték el. A szélsőségesség meghatározása szintén tág.

A rágalmazást és a terrorizmus felszólítását a büntető törvénykönyv is bünteti. Az adminisztratív kód tiltja a Szovjetunióval kapcsolatos hamis információk terjesztését a második világháborúban, valamint a náci vagy más szélsőséges szervezetek szimbólumainak megjelenítését. 

Több mint 1000 bűncselekményt indítottak online tevékenység miatt, például közösségi médiabejegyzések miatt, és 98 esetben börtönbüntetést igényeltek. Számos felhasználót, különösen az orosz ortodox egyházat vallási kritikával vádoltak. 

Az egyik esetben egy 19 éves hallgatót gyűlöletbeszéd felbujtásával vádolták, miután hasonlította Jon Thrones-játék karakterét Jon Snow-val Jézus Krisztushoz. Számítógépet a rendőrség megragadta, és őt felvették a szélsőséges listára, és ötéves börtönbüntetésre számítottak. Hasonló esetek is voltak, ezért vigyázzon, amit online tesz.

Az LMBT-aktivisták úgy tekinthetők, mint a nem-tradicionális szexuális kapcsolatok előmozdítására, amelyek büntetést eredményeznek online kifejezésük miatt. Az egyik aktivista információkat osztott meg egy olyan csoportról, amely az egészségügyi és szexuális információkhoz való hozzáférést támogatja. Elítélték őket és 50 000 orosz rubelt (760 dollárt) bírságoltak.

Mi teszi a VPN-t a legmegfelelőbbnek Oroszország számára

Csak választhatott szolgáltatót a VPN-áttekintésünkből, de meg kell győződnie arról, hogy alkalmas-e Oroszország számára. Először is, a szolgáltatónak nagy biztonsággal kell rendelkeznie, hogy megvédjen az online veszélyekkel szemben, és rejtve tartsa a tolakodó megfigyeléstől.

Tartalmaznia kell egy kill kapcsolót is. Ez megszakítja a kapcsolatot, ha a VPN meghibásodik, az érzékeny adatok biztonságát megőrizve. Ezzel egyidejűleg tiszteletben kell tartania az online adatvédelmet. A szolgáltatásnak szilárd bejelentkezés-szabályzattal kell rendelkeznie, ami alapvetően azt jelenti, hogy nem vezet nyilvántartást az online tevékenységeiről.

Az Oroszország cenzúrájának megkerüléséhez ki kell választania egyet, amely jó szerverhálózattal rendelkezik. Minél több szerver van a különböző országokban, annál nagyobb az esélye, hogy megtalálja azt, amely megfelel az Ön igényeinek. 

Ez számít a korábbi geoblokkok megszerzéséhez is. Például, ha meg akarja nézni a Netflix USA-t, és nem tartózkodik az országban, akkor szüksége lesz egy amerikai IP-címre. Ha VPN-en keresztül csatlakozik egy egyesült államokbeli szerverhez, hozzáférést kap. A Netflixhez készített legjobb VPN-útmutatónkban néhány dedikált javaslat található.

Ha olyan tartalomhoz szeretne hozzáférni, amely Oroszországra korlátozódik, akkor az országon belüli kiszolgálókra lesz szüksége. A VPN-tilalom miatt sok szolgáltató leállította orosz szervereit. Vannak még olyanok, akiknek vannak szerverei, de ez azt jelentheti, hogy eleget tettek Oroszország szabályainak. 

Annak biztosítása érdekében, hogy nem folyamatosan várja a tartalom betöltése, ki kell választania a megfelelő sebességű tartalmat. A korlátlan sávszélesség biztosítja, hogy ne érje el az adatfelhasználási küszöböt sem. Mindkét szolgáltatás fontos, ha streaming-t vagy torrent-t szeretne végrehajtani.

A figyelembe veendő további funkciók között szerepel, hogy mely eszközöket támogatja, felhasználóbarát és hány eszközt tud egyszerre csatlakoztatni. Ráadásul jó ügyfélszolgálat hasznos, ha van, és hogy a szolgáltatás költségei milyen mértékben befolyásolhatják a végső döntést.

1. Oroszország számára a legjobb VPN: ExpressVPN

Az ExpressVPN-nek adták az orosz koronát kiváló, mindennapos szolgáltatás és erős biztonság miatt. Ez a legjobb elérhető VPN, és nem kétséges, hogy védve lesz vele. Biztonságot nyújt az AES 256 bites titkosítással, és ezt növelheti, ha akar. Van egy beépített kill kapcsoló, amely alapértelmezés szerint engedélyezve van, és nem tartja a naplókat. 

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Regisztráció

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-opciók

ExpressVPN-Full-App

Előző

Következő

Több mint 3000 szerverrel érhető el 94 országban, így rengeteg választhat a blokkok megkerüléséhez. Az ExpressVPN-nek szerverei voltak Oroszországon belül, de azóta eltávolította őket, így nem fog hozzáférni az orosz korlátozással rendelkező tartalomhoz.. 

A sebességgel nincs gondod, mivel ez a leggyorsabb VPN a piacon, és korlátlan sávszélességet is biztosít. Ezek a szolgáltatások – és az a tény, hogy bármilyen streaming platformra bekerülhettek – elősegítették, hogy a legjobb VPN-en a legjobb helyet foglalja el az adatfolyam-összehasonlítás érdekében. Ez is lehetővé teszi a torzítást. Olvassa el az ExpressVPN áttekintését a szolgáltatás jobb áttekintése érdekében.

Egyéb okok, melyeket szeretünk az ExpressVPN-hez

Kompatibilis a Windows, macOS, Android, iOS és Linux rendszerekkel. Ezen felül vannak böngésző-kiterjesztések a Chrome, a Firefox és a Safari számára. Egyszerre akár öt eszközt is csatlakoztathat.

Könnyen kezelhető, és tökéletes választás, ha nincs sok tapasztalata a VPN-ekkel kapcsolatban. Miután telepítette az ExpressVPN-t, szinte mindent megtesz az Ön számára. Csak annyit kell tennie, hogy győződjön meg arról, hogy csatlakozik-e egy megfelelő szerverhez.

Ha segítségre van szüksége, elérhető online hasznos tudásbázis az önsegítéshez. Élő chat és e-mail is elérhető a nap 24 órájában. Bár a személyzet segítséget nyújt bármilyen útvonalon, az e-mail támogatás jobb, ha mélyebb kérdéseket érint. 

Az ExpressVPN hátránya az ára. Ez az egyik legdrágább szolgáltató, amellyel találkoztunk, de ez a legjobb VPN Cloudwards is áttekintette. A költségek egy részét elháríthatja egy hosszabb terv választásával. Ezen felül van egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia, így nincs vesztenivalója.

2. NordVPN

A NordVPN egy másik nagyszerű szolgáltató, amelyre gyakran megemlítik a VPN-cikkeket. Biztonsága a piac egyik legjobbja között szerepel, és magában foglalja dupla-hop szervereinek használatát is, amelyek nagyobb biztonságot nyújtanak a VPN-alagút számára. Van egy kill kapcsoló és egy szigorú bejelentkezési szabályzat az extra nyugalom érdekében.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Előző

Következő

Hatalmas számú szerverrel rendelkezik (több mint 5000), és 60 országban vannak szétszórva, ami azt jelenti, hogy nem kell gondod lennie a megfelelő kiszolgálóhoz való csatlakozásról. Az ExpressVPN-hez hasonlóan, a NordVPN-nek is volt szervere Oroszországban, de az Oroszország VPN-szabályainak bevezetését követően abbahagyta őket..

Sebessége jó, de nagy távolságokon lassú lehet. Ez a fő oka annak, hogy elvesztette az első helyet. Minden más területen a NordVPN összehasonlítható a győztesünkkel, az ExpressVPN-kel. Erről bővebben az ExpressVPN vs. NordVPN cikkben olvashat. 

Ennek ellenére nincs sávszélesség-korlátozás, és bejuthat a legtöbb streaming szolgáltatásba, beleértve a Netflixet is. Ráadásul a NordVPN a legjobb VPN a torrentinghez, abban az esetben, ha valamit meg akar tenni. Tudjon meg többet a szolgáltatótól a teljes NordVPN áttekintésben.

Egyéb okok, amik tetszik a NordVPN

A NordVPN Windows, macOS, Android és iOS rendszeren használható, könnyen használható kliensekkel. Ugyanakkor akár hat eszközt is csatlakoztathat.

Ha bármilyen probléma merül fel, a rendelkezésre álló praktikus tudásbázist használhatja a probléma magad rendezésére. Ennek hiányában élő chat és e-mail támogatás elérhető a nap 24 órájában. Az élő csevegés a leggyorsabb válaszidővel rendelkezik, de akár jó kezekben vagy.

Ez jó ár-érték arány, de a havi árfolyam nem jó. A hosszabb terv választása hosszú távon pénzt takarít meg. Van egy 30 napos visszatérítési időszak, ha nem tetszik.

3. CyberGhost

Következő lépés a CyberGhost, amely egy tisztességes szolgáltató, nagy biztonsággal. Állandóan engedélyezve van a gyilkos kapcsolóval, ami azt jelenti, hogy nem kell aggódnia, és az online tevékenységeid nem vannak naplózva. 

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Előző

Következő

Nagy számú szerver működik, amelyek 59 országot fednek le, de egyikük sem Oroszországban található, tehát nem férhet hozzá korlátozott tartalomhoz.. 

A CyberGhost gyors, de hasonlóan a NordVPN-hez nagy távolságokon is lassú lehet. Korlátlan sávszélességet fog elérni, és bejuthat a legtöbb streaming szolgáltatásba. Ez is jó választás a torrentinghez, ehhez az optimális kiszolgálók listája van. Olvassa el a CyberGhost áttekintést erről bővebben.

Más okok, amik tetszik a CyberGhost

A CyberGhost telepíthető Windows, macOS, Android és iOS rendszerekre. A felületet nemrégiben frissítették, és noha nem nehéz használni, a szokáshoz időt vehet igénybe. 

Legfeljebb hét eszközt csatlakoztathat egyidejűleg, ezért szerepelt helyet a legjobb VPN-ben a több eszköz roundupja miatt. Ennek ellenére a hét korlátozza azt a hány eszközt, amelyre telepíthető.

A CyberGhost az egyik legszélesebb körű tudásbázist látta. Ráadásul élő chat és e-mail támogatás is rendelkezésre áll. Mindkettő jó, de az e-mail jobb megoldás a technikai problémákra.

Ez egy olcsó szolgáltatás, amely hosszabb előfizetéshez jelentkezik, mivel a havi díj rossz. Hétnapos ingyenes próbaverzió érhető el az Android és az iOS számára, így láthatja, hogy tetszik. Ezenkívül van egy pénz-visszatérítési garancia, amely a havi tervben 14 napra szól, de 45 nap, ha hosszabb.

4. VyprVPN

A VyprVPN Oroszországban is használható. Nem olyan jó, mint a többi választásunk, de kiváló biztonsággal rendelkezik, amelyre összpontosítunk. Testreszabhatja a beállításokat, tehát nagyszerű az óvodáknak, de kezdőknek is. A gyilkos kapcsolót a csomag tartalmazza, és nem fog nyilvántartást vezetni az online szhenanádjairól.

VyprVPN-Slider1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

Előző

Következő

A biztonság mellett hozzáférést kap a szabadalmaztatott Chameleon protokolljához is, amely még nagyobb védelmet biztosít a kapcsolata számára. Erről bővebben a VyprVPN ismertetőnkben olvashat.

A VyprVPN szerverhálózata kicsi a versenytársaihoz képest. Összesen kevesebb mint 1000 szerver működik, amelyek 64 országot fednek le. Ennek ellenére vannak kiszolgálói Moszkvában, tehát ha Oroszországban korlátozott tartalomhoz kell hozzáférnie, ez a VPN az Ön számára.

Sebessége nem nagy, de a legtöbb tevékenységnél megfelelőnek kell lennie. Nincsenek sávszélesség-korlátozások, ez lehetővé teszi a torrent-t, és hozzáférhet a legtöbb streaming-platformhoz.

Egyéb okok, amik tetszik a VyprVPN

Az ügyfelek elérhetőek a Windows, a MacOS, az Android és az iOS számára. A felület keltezett, de még mindig könnyű használni. Az egyidejűleg csatlakoztatható eszközök száma attól függ, hogy melyik csomagot választja. A szokásos csomag legfeljebb három eszközt tesz lehetővé, míg a prémium csomag öt. 

Van egy tudásbázis, élő chat és e-mail támogatás elérhető a nap 24 órájában. Áttekintésünkben azonban nem volt a legjobb tapasztalatunk ezzel kapcsolatban. A tudásbázis nem nagyszerű, és a támogatási csoport válaszai rövid voltak.

A VyprVPNnek két szintje van az árképzésre: a standard csomag és a prémium csomag. A Chameleon protokoll használatához azonban a prémium csomagot kell választania. Ezután választhat havi vagy éves terv közül, de az éves olcsóbb. Van egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia, így először kipróbálhatja.

5. TorGuard

Utolsó választásunk a TorGuard. Jó szolgáltató, és a piacon a legjobban testreszabható biztonsággal rendelkezik. Tartalmaz egy kill kapcsolót, amely automatikusan engedélyezve van, és szigorú bejelentkezési szabályok vannak érvényben.

A TorGuardnak több mint 3000 szervere van 55 országban, de Oroszországban már nincs szerverük, abban az esetben, amit akar.

TorGuard-Slider1

TorGuard-Slider2

TorGuard-Slider3

TorGuard-Slider4

TorGuard-Slider5

Előző

Következő

Gyors sebességgel rendelkezik, de helytől függően változhatnak. Ráadásul, ha nagy biztonságú beállításokat választ, az szintén csökkentheti a sebességet. Korlátlan sávszélesség van, és lehetővé teszi a torrentot. 

A TorGuard azonban nem tud bejutni egyes streaming platformokba, például a Netflix. Ennek azonban van módja. Dedikált streaming IP-jei vannak, amelyeket havi díj ellenében hozzáadhat a csomaghoz. Garantáltan működnek, ezért a legjobb VPN-ben a dedikált IP-címekkel érkezett az első hely. Bővebben a TorGuard ismertetőnkben olvashat.

Egyéb okok, amik tetszik a TorGuard

Használható Windows, macOS, Android és iOS rendszereken. A mobil verzió beállítása azonban bosszantó lehet. Egyszerre akár öt eszközt csatlakoztathat, de ha többre van szüksége, akkor akár 20 további darabot vásárolhat havonta 1 dollárral.

Praktikus tudásbázis, online források és fórum állnak rendelkezésre, ha segítségre van szüksége. Élő csevegés is zajlik, de egy általános ügyfélszolgálat üzemelteti, tehát nem biztos, hogy technikai kérdésekben a legjobb választás. E-mail támogatás azonban elérhető a nap 24 órájában.

A havi költség nem rossz, de hosszabb tervek esetén jobban működik. Hétnapos pénz-visszatérítési garancia is van arra az esetre, ha nem tetszik.

Végső gondolatok

Most már tudja, miért fontos a VPN használata Oroszországban. Reméljük, hogy hasznosnak találta útmutatónkat, és kiválasztott egy megfelelő VPN szolgáltatást. Gondoskodjon arról, hogy kiváló biztonsággal és magánélettel rendelkezik, valamint jó kiszolgálóhálózattal rendelkezik a korábbi blokkok lekéréséhez.

Az ExpressVPN egyértelmű nyertes magas szintű biztonsági beállításai, a magánélet iránti elkötelezettség és sok más szolgáltatás miatt. Ez elrejti a személyazonosságát, és nagyjából bármi behatolhat vele. Miért nem próbálja ki a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával, amelyet kínál?

Ha van tapasztalata egy VPN-nek Oroszországban, meséljen nekünk a megjegyzés szakaszban. Szeretnénk hallani erről. Mint mindig, köszönöm az olvasást.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map