Az India 2020 legjobb VPN-je: Netra, Bollywood és Streaming

Amikor Indiára gondolsz, valószínűleg Bollywoodra és fűszeres ételekre gondolsz. De ennél sokkal több. Ez a gazdag és sokszínű kultúrák olvadó edénye. Ennek ellenére van egy másik világ, amelyet Önnek meg kell látogatnia, miközben ott van, és a biztonság érdekében továbbra is az India egyik legjobb VPN-jét kell használnunk.. 


Ha utazik vagy Indiából költözött, akkor hiányozhat a szokásos webhelyeiről és szolgáltatásairól. Lehet, hogy meg akarja nézni a kedvenc TV-sorozatát az indiai térségen kívül (olvassa el a Hotstar-ra szánt darabunkat, ha ez az, amit utána látsz). Néhány tartalom és szolgáltatás az országon kívül nem érhető el geoblokkok miatt.

Az alábbiakban felsorolt ​​legjobb VPN-szolgáltatók lehetővé teszik az indiai tartalmak elérését, és útmutatónk is van arra, hogyan lehet indiai IP-címet szerezni ehhez. Ennek ellenére más okok is vannak a virtuális magánhálózat használatára, függetlenül attól, hogy hol tartózkodsz. Ebben a cikkben elmondjuk, miért kellene VPN-t használni Indiában.

A legjobb VPN az India 2020-ban

Online cenzúra Indiában

Sok ország cenzúrázza az online tartalmat, ám eltérő mértékben. Kína korlátozott internetéről ismert, ahogyan a Nagy Tűzfala című cikkünkben olvashat. India nem olyan rossz, de a cenzúra egyre növekszik. 

A kormány leállíthatja az internetet az internetszolgáltatók offline állapotra történő felszólításával. A büntetőeljárási törvénykönyv 144. cikke felhatalmazza a kormányt arra, hogy ideiglenes korlátozásokat vezessen be a nyilvánosság számára a zavargások és más nemkívánatos magatartások megelőzése érdekében..

A szerencsejátékok, a pornográf és a randevúk weboldalai, valamint a nem kormányzati szervezetekhez, a feminista csoportokhoz és az emberi jogi csoportokhoz tartozó webhelyek blokkolhatók. Azt is jelentették, hogy a Reliance Jio indiai mobilszolgáltató több proxy- és VPN-webhelyet blokkolt. 

Az obszcén vagy szexuálisan kifejezett tartalom online közzététele vagy továbbítása az információs technológiai törvény 67. §-a alapján büntetendő. A számítógépes erőforrások csalás elkövetéseként való felhasználása másokkal szemben a 66D. Szakasz is büntetendő.

Az indiai kormány a Facebook-on, a Twitter-en, a YouTube-on és más cégekkel együttműködött bizonyos kifogásolható webhelyek tartalmának blokkolásában (nézd meg a YouTube-cikk feloldásának módját). Ennek okai a közrendet fenyegető tényezők megakadályozásától az erkölcstelennek vagy vallás elleni bárminemű elrejtésének számítanak. 

A kormány azt is fontolóra vette olyan rendeletek bevezetését, amelyek megkövetelik a platformoktól a jogellenes tartalmak eltávolítását vagy szankcionálását. A TikTok videomegosztó alkalmazást blokkolták, miután egy bírósági határozat kijelentette, hogy a gyermekeket nem megfelelő tartalomnak teheti ki. Indonéziában már betiltották, és az Egyesült Államok megállapította, hogy személyes adatokat gyűjt kiskorúaktól.

Online felügyelet Indiában

Más online veszélyekre is gondolkodni kell. Számos kormány szerte a világon online megfigyelést folytat, és India nem ártatlan ebben. 

Például van egy valós idejű megfigyelő eszköz, a Network Traffic Analysis, vagy a NETRA néven, amely rögzíti az internetes forgalom adatait és elemzi azokat olyan kulcsszavak alapján, mint például a „bomba” és a „terrorista”. Figyelemmel kíséri az üzeneteket, a Facebook-ot, az internetes forgalmat és még sok másat, még akkor is, ha titkosítva vannak. Ha egy lehetséges biztonsági fenyegetést észlel, riasztja az érintett ügynökségeket, és megadja a forrás IP-címét.

A kormány Aadhaar nevű azonosító projektet használ közszolgáltatások, például élelmiszerbélyegzők és mobiltelefon-kapcsolatok nyújtására. Több mint egymilliárd indián személyes adatait gyűjtik és tárolják, beleértve az ujjlenyomatot, a fényképeket és az írisz letapogatását. Adatvédelemmel kapcsolatos aggodalmak azonban felmerültek a biztonsági szabályok megsértése és az adatok felhasználásának módja kapcsán.

Az Aadhaar önkéntes, de a kormány lényegében csapdába helyezi a polgárokat az beiratkozásba, mivel szinte mindent kötelezővé tesz, beleértve bizonyos foglalkoztatási szerepeket és jóléti rendszereket. Ezenkívül a mobil ügyfeleknek, az internetkávézóknak és az internetes felhasználóknak be kell mutatniuk személyazonosságukat. Nem világos, hogy az adatokat hogyan használják fel a fentiektől eltekintve.

A 2018. évi személyes adatok védelméről szóló törvényt bírálták, mert a kormány felhasználhatta az invazív megfigyelés megkönnyítésére. A távíró és az informatikai törvény lehetővé teszi a kommunikáció megfigyelésének a nemzetbiztonság védelme érdekében történő végrehajtását is. Ezen felül Indiában találtak FinFisher megfigyelő szervereket.

Online beszédszabadság Indiában

India alkotmánya előírja a szólásszabadságot, de bizonyos típusokra korlátozások vonatkoznak. A rágalmazást a büntető törvénykönyv és a büntetőeljárási törvénykönyv alapján bűncselekménnyé nyilvánítják, és az online beszéd ellen használják fel. Ezenkívül az unalmas vagy obszcén beszédet két-hét év börtönbüntetéssel lehet büntetni..

A hamis hírek és pletykák terjednek a közösségi médiában, ezért sok embert letartóztattak érte. A politikai vagy vallási szempontból sértőnek tartott tartalom megosztása őrizetbe vételhez vezethet. Ráadásul az újságírók erőszakos fenyegetésekkel szembesülnek munkájuk során. Csak légy óvatos, amit online tesz.

Torrenting Indiában

Bár Indiában a zaklatás rendben van, a szerzői joggal védett anyagok letöltése nem engedélyezett. Torrent webhelyek ezreit blokkolták, és csak azokhoz való hozzáférés súlyos büntetést vonhat maga után, ideértve a pénzbírságokat és a börtönidőt is. A legjobb német VPN-útmutatónk bemutatja egy másik országot, amely súlyos a szerzői jogok megsértése miatt.

Számítógépes bűnözés Indiában

Bár a fentiek a VPN használatának indokai Indiában, ne felejtsük el azokat a kockázatokat, amelyek böngészés közben felbukkanhatnak. A Symantec internetes biztonsági fenyegetésről szóló 2018. évi jelentése kimutatta, hogy 2015 és 2017 között India a világon a második legtöbb célzott támadást kapott..

Az ingyenes nyilvános internet-hozzáférési pontok egyre népszerűbbé válásával a számítógépes bűnözés soha nem található meg túl messze. Nem tudjuk, mennyire biztonságos a kapcsolat. A VPN és a tisztességes víruskereső megóvja személyes adatait a kíváncsiságtól.

Mi teszi a legmegfelelőbbnek a VPN-t Indiának

Noha a VPN-áttekintésekben szereplő legtöbb szolgáltató ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, mint a papír, néhányuk a gyakorlatban jobb. A VPN megszerzésének egyik fő szempontja a biztonság. Válasszon egyet, amely biztonságos és magánélettel rendelkezik, hogy lefedje online tevékenységeit, és megóvjon téged a támadásoktól. A jó adatvédelmi politika azt fogja mondani, hogy a VPN-szolgáltató nem naplózza az online tevékenységet.

A VPN szolgáltatás szerverhálózata szintén fontos. Nagyon sok szerverrel rendelkezik, amelyek pontozják a világot, elengedhetetlen ahhoz, hogy Indiában tartózkodjon blokkok körül. Ha indiai tartalmat szeretne, akkor az országban található kiszolgálókra van szüksége. Minél közelebb van, annál jobb, mert ez segít a sebességnél. 

Valójában a VPN sebessége kulcsfontosságú tényező, mivel nem szeretne lassú szolgáltatást, amikor kedvenc programjait pattanja meg. A korlátlan sávszélesség biztosítása elengedhetetlen. Egy sapkával a VPN szolgáltatás leáll, amint eléri a limitet, és nemcsak kiszolgáltatott helyzetben marad, hanem a műsor felénél is.

Megfontolandó, hogy bejuthat-e streaming szolgáltatásokba, mely eszközöket támogatja, és hányszor tud egyszerre csatlakozni, a használhatóság, az ügyfélszolgálat és a költségek. Vessünk egy pillantást India legfontosabb választására.

1. A legjobb VPN Indiában: ExpressVPN

Az ExpressVPN gyors és biztonságos szolgáltatást kínál, és gyakran a Cloudwards.net webhelyen szerepel az első helyen. Jó kombinációval rendelkezik a legtöbb helyzet kezelésére, és ez a legjobb VPN a Netflix számára.

Kiváló a biztonsága, 256 bites titkosítást biztosítva, amelyet növelhet. A magánélet tiszteletben tartása a bejelentkezési tilalomra vonatkozik, és van egy kikapcsoló-kapcsoló a további védelem érdekében. Olvassa el az ExpressVPN áttekintését, hogy megtudja, mennyire jó a biztonsága és magánélete.

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Regisztráció

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-opciók

ExpressVPN-Full-App

Előző

Következő

Szerverei 94 országban vannak elosztva, köztük Chennaiban és Mumbaiban, tehát biztosan megtalálja azt, amely alkalmas a felmerülő blokkok megkerülésére. A sebesség sem jelent problémát, mert ez az egyik leggyorsabb VPN-szolgáltatás. 

Nincsenek sávszélesség-korlátok, így nem kell aggódnia, hogy mennyi adatfolyamot végez, vagy torzít, amennyire ezt lehetővé teszi. Ráadásul ez a legjobb VPN a streaminghez, mert a legtöbb szolgáltatásba bejuthat.

Egyéb okok, melyeket szeretünk az ExpressVPN-hez

Az ExpressVPN könnyen kezelhető, és szinte mindent gondoz az Ön számára. Használhatja Windows, macOS, Android és iOS rendszereken. Vannak böngészőbővítmények a Mozilla Firefox, a Google Chrome és a Safari számára is. A telepítés után másodpercek alatt csatlakozhat, és helyét könnyen megváltoztathatja. Egyszerre legfeljebb öt eszköz csatlakoztatható.

Ha segítségre van szüksége, elérhető online hasznos tudásbázis. Ezenkívül az élő csevegéssel és a 24/7 e-mailen keresztül is kapcsolatba léphet a támogatással. Az élő csevegés a leggyorsabb, de jobb, ha mélyebb segítséget igényel az e-mail. 

Az ExpressVPN hátránya az ára. Sokkal drágább, mint a versenytársak, de megéri a pénzt a kapott szolgáltatásért. Ezen felül van egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia arra az esetre, ha úgy dönt, hogy nem tetszik.

2. NordVPN

A NordVPN egy újabb minőségi szolgáltatás, amely nagyon sok funkciót kínál, és India második helyét foglalja el. A legjobb biztonsággal rendelkezik, ideértve a dupla hop titkosítás használatát is, amely további biztonságot nyújt a VPN-alagút számára. Szigorú bejelentkezési szabályzattal tiszteletben tartja az Ön személyes adatait.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Előző

Következő

Hatalmas szerverhálózattal rendelkezik, több mint 5000, 60 országot fed le. Indiában 21 ilyen ország van, így az országhoz korlátozott tartalmakhoz férhet hozzá. Jó sebességgel rendelkezik, de nagy távolságon is lelassul, ezért nem vette át a legfontosabb helyet itt. Korlátlan sávszélességet kap, és nagyszerű az streaming szolgáltatásokba, például a Netflixbe való belépéskor. 

Az NordVPN nemcsak a torzítást teszi lehetővé, hanem a legjobb VPN-verzió is a torzításhoz. Olvassa el a NordVPN áttekintését további információkért.

Egyéb okok, amik tetszik a NordVPN

A NordVPN ügyfelekkel rendelkezik Windows, macOS, Android és iOS rendszerekre. Könnyen kezelhetők, és egyszerre akár hat eszközt is csatlakoztathat. 

Az Ön első lépése az ügyfélszolgálathoz a NordVPN segítségével az önsegély tudásbázisa lesz. Ezt követően élő chat és e-mail érhető el a nap 24 órájában. Az élő csevegés a leggyorsabban reagál, de a segítség mindkét irányban jó.

A NordVPN jó ár-érték arány. A havi költség nem nagy, de ha hosszabb ideig előfizet, akkor megtakarítások jelennek meg. Van egy 30 napos visszatérítési ablak, amelynek elegendő időnek kell lennie ahhoz, hogy azt tesztvezetésre megtehesse.

3. CyberGhost

Következő a CyberGhost, amely egy jó szolgáltatás, amely nagy biztonságot nyújt. Vele egy állandóan engedélyezett kill kapcsoló védi meg, amely leválasztja Önt az internetről, ha a VPN meghibásodik. A legtöbb szolgáltató rendelkezik velük, ideértve a többi választ, de általában manuálisan kell bekapcsolnia. A CyberGhost szilárd bejelentkezési politikával is rendelkezik.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Előző

Következő

58 országban több mint 4000 szerverrel rendelkezik, ezek közül 20 Indiában. A NordVPN-hez hasonlóan gyors, de nagy távolságokon lassúvá válhat. Nincsenek sávszélesség-korlátok, és bejuthat a legtöbb streaming szolgáltatásba. Plusz, lehetővé teszi a torrent. Olvassa el a CyberGhost áttekintést további részletekért.

Más okok, amik tetszik a CyberGhost

Az ügyfelek elérhetőek a Windows, a MacOS, az Android és az iOS számára. A CyberGhost felületét a közelmúltban frissítették, és könnyen kezelhető, még akkor is, ha hozzászokik. Legfeljebb hét eszköz csatlakoztatható egyszerre, ami a CyberGhost számára helyet kapott a legjobb VPN-ben a több eszköz összehasonlítása érdekében. Ugyanakkor csak hét eszközre telepítheti egyszerre.

Ez az egyik legszélesebb körű tudásbázis, amelyet láttunk, amely kiválóan alkalmas kisebb problémák megoldására. Ha továbbra is segítségre van szüksége, van élő csevegés és e-mail támogatás. Az élő csevegés a leggyorsabb lehetőség, de leginkább az egyszerű kérdésekre használható. A bonyolultabb ügyek a legjobban az e-mail támogatásra irányulnak.

A CyberGhost olcsó szolgáltatás, mindaddig, amíg nem választja a havi díjat. Használhatja az ingyenes hét napos próbaverziót az Android és az iOS számára, és megnézheti, hogy tetszik – e, és ha további időre van szüksége, visszatérhet a pénz-visszafizetési garanciához, amely minden platformon érvényes. A havi terv lehetővé teszi 14 napot, de 45 napot kap hosszabb tervekkel.

4. VyprVPN

A VyprVPN egy másik jó lehetőség India számára. Kiváló, testreszabható biztonsággal rendelkezik, amelyet a szabadalmaztatott Chameleon protokoll használatával javíthat. Tudjon meg többet erről a VyprVPN áttekintésünkben.

VyprVPN-Slider1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

Előző

Következő

Igaz, hogy nincs a kiszolgáló osztályon. 64 országban kevesebb mint 1000 szerver működik. Ennek mégis elegendőnek kell lennie a korlátozások megkerülésére, és vannak kiszolgálók Mumbaiban. 

Sebessége nem nagy, de a legtöbb tevékenységnél megfelelőnek kell lennie. Nincs sávszélesség-korlátozás, és bejuthat a legtöbb streaming platformon. Ezt is felhasználhatja torzításhoz.

Egyéb okok, amik tetszik a VyprVPN

A VyprVPN telepíthető Windows, macOS, Android és iOS rendszerekre, de a felület keltezettnek tűnik. Ennek ellenére könnyű használni, és akár három eszközt is csatlakoztathat a Standard csomaghoz, vagy akár öt eszközt a Premium opcióval.

A segítség elérhető információs adatbázis, élő csevegés és e-mail formájában. 24 órán keresztül elérhető, de készülj fel rövid válaszokra.

A VyprVPN két csomag közül választhat: Standard, amely a legolcsóbb, és Premium. A Premium két további csatlakozást és a Chameleon protokollt biztosít. A havi ár nem rossz, de pénzt fog megtakarítani, ha éves előfizetést választ.

Van egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia, amelyet teszteléshez is felhasználhatsz.

5. TorGuard

Utolsó válogatásunk a TorGuard. Ez egy jó szolgáltatás, amely rendelkezik a rendelkezésre álló legjobban testreszabható biztonsággal. Választhat különféle protokollok közül, és van egy automatikus megszakító kapcsoló. Az Ön személyes adatait bejelentkezési tilalom is védi.

TorGuard-Slider1

TorGuard-Slider2

TorGuard-Slider3

TorGuard-Slider4

TorGuard-Slider5

Előző

Következő

A TorGuard több mint 3000 szerverrel rendelkezik 55 országban, köztük néhány Bangalore-ban. Sebessége gyors, de ez a választott biztonsági beállításokkal változhat. A magasabb biztonság lelassítja. Korlátlan sávszélesség van, és lehetővé teszi a torrentot.

Ennek ellenére a TorGuard nem nagyszerű bekerülni néhány streaming szolgáltatásba, például a Netflixbe. Megvásárolhat dedikált streaming IP-t havonta 7,99 USD-ért is. Ezeket országonként adják el, és garantáltan működnek, ezért a TorGuard a második helyen állt az utasok számára készült legjobb VPN-cikkben. Tudjon meg többet a TorGuard áttekintésből.

Egyéb okok, amik tetszik a TorGuard

A TorGuard kompatibilis a Windows, a MacOS, az Android és az iOS rendszerrel, bár a mobilkészülék fájdalmat okozhat. Alapértelmezés szerint legfeljebb öt eszközt csatlakoztathat, és legfeljebb 20 további eszközt vásárolhat 1 dollárért.

Van egy tudásbázis, források és fórum a problémák megoldására. A TorGuard rendelkezik élő csevegési opcióval, de egy szerződéses ügyfélszolgálathoz fordul. Ezért a legjobb, ha technikai problémákra a 24/7 e-mailt használja. 

A havi díj nem rossz, de hosszabb tervekkel pénzt spórolhat meg. Hétnapos pénz-visszatérítési garancia van, amely rengeteg időt biztosít a kipróbálásra.

Végső gondolatok

Függetlenül attól, hogy el szeretné érni a kedvenc indiai TV-műsorát, vagy kijátszani az ország blokkjait, az egyik választásunk segítségével ezt könnyedén megteheti. Javasoljuk a jó biztonsággal rendelkező VPN és kiterjedt szerverhálózat választását, ideértve az indiai kiszolgálókat is. A gyors, korlátlan sávszélességű szolgáltatás is hasznos.

Kiváló biztonságával, hatalmas szerverhálózatával és szupersebességével itt az ExpressVPN a bajnok. Mivel 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál, javasoljuk, hogy próbálja ki.

Ha Indiában járt és VPN-t használt a kedvenc tartalmához, akkor szívesen megismerjük az Ön tapasztalatait a megjegyzések részben. Nézze meg a VPN-archívumunkat, ahol további hasznos cikkeket is talál. Köszönöm hogy elolvastad.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map