Az Egyesült Királyság 2020 legjobb VPN-je: Böngészés a Blighty-tól

A királyi családjáról, a híres tereptárgyakról és a futballról híres emberek milliói fedezik fel az Egyesült Királyságot évente. De nem csak az időjárás borús. Az Egyesült Királyságban a magánélet védelme egyre növekvő aggodalomra ad okot, így még ha csak online fogadást tesz a helyi kocsmában, bölcs dolog az Egyesült Királyság legjobb VPN-ével megvédeni magát..


Bárhol is van, érdemes virtuális magánhálózatot használni. Ez megvédi az online veszélyeket és lehetővé teszi a korlátozott tartalom elérését anélkül, hogy szépen sorba kellene állnia. Noha a geoblokkok fájdalom, vannak olyan okok is, amelyek miatt előnyös lenne az egyik használata, ezért tegye a kannát és magyarázza el őket.

Az Egyesült Királyság 2020 legjobb VPN-je

Cenzúra az Egyesült Királyságban

Bár néhány országban szigorú cenzúra áll fenn (olvassa el például a Kína Nagy Tűzfalát), az Egyesült Királyság polgárai ingyenes internetélményt élveznek, csupán néhány kategóriában vannak blokkolva.

Ezek a kategóriák magukban foglalják a gyermekek szexuális zaklatását, a szélsőségességet és a terrorizmust előmozdító tartalmat, valamint a szerzői jogokat sértő tartalmat. A proxy-webhelyeket az internetszolgáltatók blokkoló listái is tartalmazzák. Opcionális szűrők állnak rendelkezésre a gyermekek védelme érdekében bizonyos kategóriákban, de a legitim tartalom is gyakran elkap.

Felügyelet az Egyesült Királyságban

Az Egyesült Királyságban vannak a világ leginkább invazív megfigyelő rendszerei. Különös aggodalomra ad okot az ömlesztett megfigyelés. A hírszerző ügynökségek titkos programokat dolgozhatnak ki olyan törvények hiányosságainak felhasználásával, amelyek megóvják őket az igazságügyi felügyelettől.

2013-ban az USA Nemzeti Biztonsági Ügynökségének bejelentője, Edward Snowden feltárta az Egyesült Államok és más kormányok, köztük az Egyesült Királyság Kormányának Kommunikációs Központja titkos megfigyelési gyakorlatait..

A GCHQ szorosan együttműködik az NSA-val egy Tempora nevű programnál. Figyelemmel kíséri a telefon- és internetes forgalmat a világ minden tájáról, ideértve az e-maileket, a böngészési előzményeket és a Facebook üzeneteket, és az NSA hozzáféréssel rendelkezik az adatbázishoz.

A telekommunikációs társaságok segítségével a GCHQ szondákat telepített a tenger alatti száloptikai kábelek brit leszállási pontjaira. A szondák elfogták a kábelek által szállított adatokat, beleértve a magánüzeneteket is, amelyeket az ügynökségek ezután elérhettek. A Tempora lehetővé teszi az Egyesült Királyság számára, hogy naponta több millió felhasználót gyűjtsön adatokkal.

A 2016. évi nyomozati törvény meghatározza a hatóságok felügyeleti hatásköreit. Megszakító tömeges megfigyelési intézkedéseket engedélyez, például a kommunikáció lehallgatását, a berendezés beavatkozását és az adatok megőrzését. Ewan MacAskill újságíró szerint a törvény bevezette a nyugati világ legátfogóbb megfigyelési hatalmát.

Fokozódtak az internetcégeknek a nyomozásokkal való együttműködésre vonatkozó követelményei is, ideértve a titkosított kommunikáció vagy adatok védelmének megszüntetésére vonatkozó előírásokat is. Ráadásul az internetes előzményeket a kormányhivatalok engedély nélkül is megnézhetik.

2018. áprilisában az adatmegőrzésről szóló törvény egyes részeit a Legfelsőbb Bíróság úgy ítélte meg, hogy azok nem felelnek meg az uniós jogban szereplő alapvető jogoknak. Megjegyezte, hogy a megőrzött adatokhoz való hozzáférést súlyos bűncselekményekre kell korlátozni, és felügyeletre van szükség.

2018 márciusában kiderült, hogy az Egyesült Királyságban működő elemző társaság, a Cambridge Analytica illegálisan gyűjtötte az amerikai szavazók millióinak adatait, és célzott hirdetésekkel valószínűleg befolyásolta őket. A Facebook ismert arról, hogy az emberek adatait gyűjti és eladja a hirdetőknek, ezért ne feledje ezt.

Az Egyesült Királyság szintén része az Öt Szem szövetségnek. Ez egy intelligencia koalíció, amelybe beletartozik az Egyesült Királyság, az Egyesült Államok, Kanada, Ausztrália és Új-Zéland. Ezeket az országokat az UKUSA megállapodás köti, amely alapján együttműködnek egymással, és megfigyelésük során gyűjtött hírszerzési információkat osztanak meg egymással.

A szólásszabadság az Egyesült Királyságban

Az Egyesült Királyságnak nincs írásbeli alkotmánya. Ehelyett az Egyesült Királyság olyan szabályokkal és törvényekkel rendelkezik, amelyek rendelkeznek az egyéni jogokról és szabadságokról. Ennek ellenére széles körű törvények vannak a gyűlöletbeszéd ellen. 2017-ben a kormány bejelentette egy nemzeti csomópont terveit a gyűlöletbeszéd nyomon követésére és a büntetőeljárások ösztönzésére.

A közrendtörvény ötödik szakasza bünteti a fenyegető vagy visszaélésszerű szavakat vagy magatartást. A hírközlési törvény 127. cikke bünteti az interneten keresztül küldött súlyosan sértő kommunikációt. Mindkét esetben legfeljebb hat hónap börtönbüntetéssel és korlátlan pénzbírsággal lehet büntetni.

A rosszindulatú kommunikációról szóló törvény első szakasza értelmében visszaélésszerű vagy sértő tartalommal bíró online személyeket szorongás vagy szorongás, beleértve a bosszúállást is okozhat, bűncselekményként, amelynek büntetése két év börtön..

A terrorizmusról szóló törvény értelmében, ha olyan nyilatkozatokat tesz közzé, amelyek ösztönzik a terrorizmust, börtönbüntetéssel és pénzbírsággal büntetheti a büntetést. Az egyéneket gyakran letartóztatják olyan álláshelyekre, amelyek terrorizmust reklámoznak, fenyegetnek vagy faji bántalmazást jelentenek.

Online veszélyek az Egyesült Királyságban

Az Egyesült Királyságban csalások és pénzbeli haszonszerzés zajlanak, és a kibertámadások növekednek. Ráadásul a WannaCry világméretű cyber-csapás jelentős hatással volt az Egyesült Királyságban. Megrontotta a Nemzeti Egészségügyi Szolgálatot azáltal, hogy megakadályozta a betegek ügyirataihoz való hozzáférést és a szolgáltatások késleltetését.

Nem tudja megmondani, mi zajlik a nyilvános WiFi-n, tehát ha hotspotot szeretne használni, telepítsen egy VPN-t és egy jó víruskeresőt, hogy megvédje magát a számítógépes bűnözés ellen..

A szerzői jog által védett fájdalomcsillapítás az Egyesült Királyságban illegális, és sok torrent webhely blokkolva van. Azok, akik az online szerzői jogokat megsértik, figyelmeztető levelet kaphatnak az internetszolgáltatótól. Elméletileg büntetőeljárás alá vonhatók, de az Egyesült Királyság szerzői lopások elleni szövetsége nagyrészt az illegális szolgáltatókat és forgalmazókat célozza meg..

Mi teszi a VPN-t a legjobbnak az Egyesült Királyság számára

A VPN-k sok szolgáltatásból állnak, de néhányuk jelentősebb, mint mások. Csak kiválaszthat egyet a VPN-véleményekből, de győződjön meg arról, hogy ez jó választás az Egyesült Királyság számára.

Ha az Egyesült Királyságban minden kormány szippant, akkor VPN-re van szüksége, amely kiválóan biztonságos. Ez segít rejteni maradni és megvédi a számítógépes bűnözéstől. Az adatvédelem szintén fontos, és ezt bejelentkezési tilalmú irányelv is megerősíti, ami azt jelenti, hogy tevékenységeidet nem rögzítik.

Jó a jó kiszolgálóhálózattal rendelkező VPN. Minél több kiszolgáló elérhető a lehető legtöbb helyen, annál könnyebb lesz megtalálni a megfelelőt. Az Egyesült Királyságban korlátozott webhelyekhez és szolgáltatásokhoz való hozzáféréshez a VPN-nek kiszolgálóknak kell lennie.

A sebesség is fontos, különösen akkor, ha streaming szolgáltatásokat szeretne használni, vagy torrent szeretne. Ha túl lassú VPN-t választ, akkor folyamatosan várnia kell a tartalom betöltését. Érdemes azt is ellenőrizni, hogy bejuthat-e a kívánt streaming szolgáltatásba, és hogy korlátlan sávszélességgel rendelkezik-e..

Mely eszközökkel kompatibilis, és hányszor egyszerre csatlakoztatható, ez befolyásolhatja döntését. A felhasználóbarátságot, az ügyfélszolgálat minőségét és az árat is érdemes megfontolni.

1. Az Egyesült Királyság legjobb VPN-je: ExpressVPN

Az ExpressVPN a Cloudwards.net kedvence, és gyakran szerepel a VPN-cikkeinkben. Nagyszerű szolgáltatást kínál kiváló biztonsággal, amelyet alapkivitelben az AES 256 bites titkosításra állítottak be. Alapértelmezés szerint rendelkezésre áll és be van kapcsolva a gyilkos kapcsoló, így nem kell aggódnia. Biztonsága az egyik oka annak, hogy miért is a legjobb VPN felhőalapú tároláshoz. Szigorú bejelentkezési tilalmakra is vonatkozik, így tevékenységei privát jellegűek maradnak.

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Regisztráció

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-opciók

ExpressVPN-Full-App

Előző

Következő

Hatalmas szerverhálózattal rendelkezik, amely 94 országot takar. Vannak ilyenek az Egyesült Királyságban, ideértve olyan helyeket, mint például Berkshire és London Angliában. Ezenkívül vannak szerverek Jersey-ben és a Man-szigeten is, amelyeket a legtöbb szolgáltató nem tartalmaz.

Az ExpressVPN a leggyorsabb VPN a piacon. Plusz, ha streaming szeretne, akkor örömmel veszi tudomásul, hogy az első helyezett a legjobb streaming VPN és a Netflix útmutatók legjobb VPN kategóriájában. A korlátlan sávszélességnek is előnyei vannak, és lehetővé teszi a torrentot.

Egyéb okok, melyeket szeretünk az ExpressVPN-hez

Támogatja a Windows, a MacOS, a Linux, az Android és az iOS rendszert. Ezenkívül böngészőbővítéssel rendelkezik a Google Chrome, a Mozilla Firefox és a Safari számára. Az interfész könnyen használható, és nagyszerű kezdőknek. Legfeljebb öt eszközt csatlakoztathat egyszerre.

Ha problémái vannak, elérhető online praktikus tudásbázis, így megpróbálhatja ezeket kijavítani. Ha további segítségre van szüksége, vegye fel a kapcsolatot egy ügyfélszolgálat tagjával 24/7 élő csevegésen vagy e-mailben. Az élő csevegés a leggyorsabban reagál, de az e-mail a legjobb megoldás, ha további technikai segítségre van szüksége.

Az ExpressVPN drága választás, különösen a havi áron. Hosszabb távon pénzt spórolhat meg, ha kiválaszt egy hosszabb előfizetést. Van egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia, így biztos lehet benne, hogy elégedett vele. Olvassa el az ExpressVPN áttekintést további információkért.

2. NordVPN

A NordVPN egy másik jó választás az Egyesült Királyság számára. Ez egy nagyszerű szolgáltatás, amely összehasonlítható az első választásunkkal (olvassa el az ExpressVPN vs. NordVPN összehasonlítást). Dupla hop-kiszolgálóival rendelkezik a legjobb elérhető biztonsággal, amely alapvetően kétszer titkosítja a kapcsolatot. Megjegyzés-kapcsolóval és szigorú bejelentkezési szabályokkal is rendelkezik.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Előző

Következő

Világszerte több mint 5000 szerverrel rendelkezik, ezek közül 678 az Egyesült Királyságban található. Jó sebességgel rendelkezik, de nagy távolságon is lassulhat. A kiszolgálók közötti váltás azonban szellő. Nincsenek sávszélesség-korlátok, és bejuthat streaming szolgáltatásokba. A torzításhoz a NordVPN a legjobb VPN.

Egyéb okok, amik tetszik a NordVPN

Telepítheti könnyen használható ügyfeleit Windows, macOS, Android és iOS rendszerekre. Egyszerre akár hat eszközt is csatlakoztathat.

Az ügyfélszolgálat szempontjából jó tudásbázissal fordulhat kisebb jelentőségű kérdésekhez. Van 24 órás élő csevegés és e-mail támogatás is. Az élő csevegés a leggyorsabb út a segítségért, de a személyzet mindkét irányban segítőkész.

A NordVPN jó ár-érték arányt jelent. Megfizethető havi ára van, és a hosszabb tervek még jobbak a pénztárca számára. 30 napos visszatérítési időszak van, amely elég idő ahhoz, hogy eldöntse, szereti-e. Olvassa el a NordVPN áttekintését a szolgáltatás részleteivel kapcsolatban.

3. CyberGhost

A CyberGhost egy másik jó választás az Egyesült Királyság számára. Kiváló biztonsággal és állandóan engedélyezhető gyilkos kapcsolóval rendelkezik, így nem kell aggódnia e miatt. Szigorú bejelentkezési szabályok is vannak.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Előző

Következő

Nagy kiszolgálóhálózattal rendelkezik, beleértve 309 szervert az Egyesült Királyságban. Három helyen vannak: Berkshire-ben, Londonban és Manchesterben. A CyberGhost rendelkezik NoSpy szerverekkel is, amelyek a 14 szem kívül helyezkednek el, így jobb védelmet nyújtanak az önkormányzati szimatolástól. Olvassa el erről bővebben a CyberGhost áttekintésünkben, és olvassa el azt is, hogyan hasonlít az NordVPN a CyberGhost-hez.

Sebessége gyors, de hasonlóan a NordVPN-hez, nagy távolságon is lassulhat. A CyberGhost nem korlátozza a sávszélességet, és lehetővé teszi a torrentet. Ráadásul jó bejutni a streaming szolgáltatásokba, és létrehozni a legjobb VPN-t a BBC iPlayer listához.

Más okok, amik tetszik a CyberGhost

Az ügyfelek elérhetőek a Windows, a MacOS, az Android és az iOS számára. Interfészét nemrégiben frissítették, és bár ez jobb is, időt vehet igénybe a megszokásban. De ezt nem nehéz használni. Egyszerre akár hét eszközt is csatlakoztathat, ami több, mint a riválisai, és miért került a második helyre a legjobb többszörös VPN-eszközben.

Ez kiterjedt tudásbázissal, valamint 24/7-es élő csevegéssel rendelkezik, amely gyors, de legjobban egyszerű kérdésekre használható. További technikai kérdésekkel e-mailben vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.

A CyberGhost havi üteme nem nagy, de egyéb tervei olcsók. Centrifugálhatja az ingyenes hét napos próbaverzióval Android és iOS rendszereken. Pénz-visszafizetési garancia is létezik, amely az összes platformon lefedi. A havi terv 14 napot ad, a hosszabb pedig 45 napot biztosít.

4. AirVPN

Egy másik szolgáltató, amelyet az Egyesült Királyságban használhat, az AirVPN. Kiváló, testreszabható biztonsággal rendelkezik. Önmagában nincs kill kapcsoló, de van egy „hálózati zárja”, amely blokkolja a kommunikációt a kapcsolaton keresztül, hacsak nem megy keresztül az AirVPN-en. A megszakító kapcsoló csak akkor aktív, ha csatlakozik egy szerverhez, de a hálózati zár mindig be van kapcsolva.

airvpn bejelentkezés

airvpn szerver lista

airvpn sebesség

Az airvpn általános beállításai

airvpn kliens terület

Előző

Következő

Az AirVPN kiváló adatvédelmi politikával rendelkezik, és nem tart nyilvántartást az Ön tevékenységéről.

20 országban alig 200 szerverrel rendelkezik, nincs nagy kiszolgálóhálózata. Ugyanakkor 16 szerverrel rendelkezik az Egyesült Királyságban, így hozzáférhet a blokkolt tartalmakhoz. Sebessége inkonzisztens, de nem rossz, és lehetővé teszi a torrentet. Ami a streaming-t, bizonyos szolgáltatásokba bekerülhet, de nem tudja megkerülni a Netflix tilalmát.

Egyéb okok, amik tetszik az AirVPN

Kompatibilis a Windows, macOS, Linux, Chrome OS, Android és iOS rendszerekkel. A felület azonban tapasztalt felhasználók számára szól, így az újszülöttek számára nehéz lehet használni. Azt mondta, jó, ha keltezik. Egyszerre akár öt eszközt csatlakoztathat.

Van egy GYIK-rész és egy közösség, amely segít a kis problémák megoldásában. Nincs élő csevegés, így ha további segítségre van szüksége, akkor az e-mail szolgáltatást kell használnia, amely éjjel-nappal elérhető..

Ez euróban kerül árra, de nem rossz árfolyam. Van egy ingyenes próbaverzió, de kapcsolatba kell lépnie az AirVPN-vel és kérnie kell azt. Ha nem akarja a gondot, kipróbálhatja a háromnapos opcióval, amely 1 euró (1,12 dollár). Az AirVPN-nek nincs visszatérítési folyamata. További információt az AirVPN ismertetőnkben olvashat.

5. Szélírás

Utolsó válogatásunk a Windscribe, amelynek hiányosságai vannak, de jó választás bizonyos funkciókhoz. Jó biztonsága van, amelyet AES 256 bites titkosításra állítottak be, de testreszabhatja. Van egy gyilkos kapcsoló, de a Windscribe zavarosan tűzfalnak nevezi.

windscribe felület

windscribe preferenciák

windscribe böngésző kiterjesztés

írja le az adatvédelmi lehetőségeket

szélsértési tesztek

Előző

Következő

Számos adatvédelmi funkcióval rendelkezik, de bizonyos információkat naplózott. Ezeknek az információknak azonban nincs sok értéke, és nem tudhatók vissza Önnel. Ha kedveled, használhatsz egy eldobható e-mailt, és fizethetsz a bitcoin-en keresztül, hogy valóban névtelen legyen.

Szerver terjedése nem olyan széles, mint a többi választásunk többsége, de 55 országot fed le, beleértve az Egyesült Királyságot. A Windscribe ingyenes tervet kínál, amelyet egyes helyek nem tartalmaznak, de az Egyesült Királyság.

Sebessége jó a legtöbb tevékenységhez, például a streaminghez és a torzításhoz, de riválisai gyorsabbak. Korlátlan sávszélességet biztosít a fizetett verzióval.

Ha az ingyenes verziót választja, de nem adja meg e-mail címét, akkor 2 GB-ot kap. Ha beírja az e-mail címét, 10 GB-ot fog kapni, ezért érdemes egy eldobható e-mail címet használni. A Windscribe áttekintésünkben olvashat úgy, hogy növelheti a korlátot is. Ha havonta 1 dollárt ad hozzá egy helyhez, akkor további 10 GB-ot kap.

A Windscribe bejuthat a legtöbb streaming szolgáltatásba, és a fizető felhasználók hozzáférhetnek a Windflix szervereihez. A Netflix streamingjére épültek, és bizonyos országokban, például az Egyesült Királyságban elérhetők.

Egyéb okok, melyeket szeretünk, a Windscribe

A Windscribe Windows, MacOS, Linux, Android és iOS rendszereken is használható. Az interfész egyszerűen használható, ami nagyszerű kezdőknek, de ha tapasztaltabb, megkóstolhatja a beállításokat is..

Ha segítségre van szüksége, van egy tudásbázis, GYIK, telepítési útmutatók és egy Windscribe alhirdetés. Használhatja az élő csevegés vagy e-mail opciókat is, amelyek bármikor elérhetők. Az élő csevegést Garry nevű AI képviselő irányítja. Tesztelésünk során azonban azt találtuk, hogy hasznos.

A Windscribe havi ára meglehetősen drága, de hosszabb tervekkel pénzt spórolhat meg. Nincs ingyenes próbaverzió, de azért van, mert az ingyenes verziót tesztelheti. Ugyancsak nincs visszatérítési politika, de ha a vásárlás után három napon belül felveszi a kapcsolatot a Windscribe-rel. ez visszatérít téged.

Végső gondolatok

Most már tudja, miért kellene VPN-t használni az Egyesült Királyságban, és reméljük, hogy segítettünk Önnek a megfelelő kiválasztásában. Ön kiválaszthatja az egyik legjobb VPN-szolgáltatót, de ehhez szükséged van a jó biztonságra és a magánéletre, valamint egy jó szerver elterjedésre, amely magában foglalja az Egyesült Királyságban található kiszolgálókat..

Az ExpressVPN az Egyesült Királyság legjobb VPN-je, mivel kiváló biztonsággal és magánélettel rendelkezik. Ráadásul szerverei vannak az Egyesült Királyságban, és olyan helyeken, amelyek nem érhetők el más VPN-ekkel. Ez jó választás a streaminghez is.

Ha úgy gondolja, hogy hiányzott valamit, vagy van tapasztalata a VPN használatával az Egyesült Királyságban, kérjük, ossza meg velünk a megjegyzés szakaszban. Köszönöm hogy elolvastad.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map