A Vietnam VPN legjobb VPN-je: Biztonság és adatvédelem a Pho Travellerek számára

Vietnam fantasztikus ország, megdöbbentő szépséggel, gazdag kultúrával és dicsőséges strandokkal. Ez egy népszerű hely az utazók és a digitális nomádok számára. Függetlenül attól, hogy felfedezi, kipróbálja a változatos utcai ételeket, vagy belevetette magát az ősi történelembe, valószínűleg egy időben online lesz, és a védelem érdekében a vietnami VPN egyik legjobb eszközét kell használnia..


A virtuális magánhálózat nem csak egy-egy trükköt jelentő póni, és Vietnam néhány értékes okot tartalmaz arra, hogy miért kell ezt használni, miközben ott van. A VPN nagyrészt segít a korábbi korlátozások, például a geoblokkok leküzdésében. Tegyük fel, hogy szeretné nézni a Netflix USA-t, amíg ott vagy. Nos, hamarosan rájössz, hogy nem tudsz.

Ennek oka a csodálatos Netflix tilalom. Minden országnak különbözik a Netflix könyvtára, így valószínűleg észreveszi, hogy a megtekinteni kívánt műsor nem szerepel a jelenlegi országában. 

Szerencsére megkerülheti ezt azáltal, hogy megváltoztatja az IP-helyét, ahová a VPN bejut. Egyszerűen szerezzen be egy amerikai IP-címet egy VPN-en keresztül, és íme, az USA könyvtárában tartózkodik.. 

Ne feledje azonban, hogy néhány VPN-nek nincs meg ahhoz, hogy elkerülje a Netflix VPN-észlelési rendszerét. A Netflixhez kapcsolódó legjobb VPN-cikkünk néhány, ajánlott ajánlással rendelkezik.

A geoblokkokon kívül cenzúrával, szolgáltatási blokkokkal és egyéb problémákkal kell foglalkozni, tehát vessünk be minden okot, amire szüksége van VPN-re Vietnamban.

A vietnami 2020 legjobb VPN-je

Mi teszi a legmegfelelőbbnek a VPN-t Vietnam számára

Megvizsgáltuk az összes szolgáltatót, hogy megtaláljuk Vietnam legjobb VPN-jét. Figyelembe vettük az egyes VPN-funkciókat és azt, hogy azok mennyire jól vannak megvalósítva. Bár a szolgáltatók sok területen egyenlőnek tűnhetnek a papíron, ez nem azt jelenti, hogy szolgáltatásaikat jól hajtják végre.

Vietnam esetében fokozott figyelmet kell fordítania arra, hogy megóvja Önt és rejtve tartsa a megfigyeléstől. Ezenkívül megóvja a számítógépes bűnözéstől, ami különösen fontos, ha nyilvános WiFi-t használ. Az ilyen rosszul biztonságos kapcsolatok gyakran elrejtik a rejtett veszélyeket, ezért érdemes egy víruskereső telepíteni..

Az Ön személyes adatainak védelme szintén fontos, és ezt bejelentkezési tilalmakkal garantálhatja. Ha egy szolgáltatónál van, ez azt jelenti, hogy nem vezetnek nyilvántartást az online tevékenységeidről.

A rendelkezésre álló szerverek száma és hol van egy másik fontos tényező. Minél több szerver van a lehető legtöbb helyen, annál könnyebb lesz megtalálni a megfelelőt. Ha a Vietnamra korlátozott tartalomhoz szeretne hozzáférni, akkor olyan VPN-t kell választania, amelynek szerverei vannak az országon belül, így vietnami IP-címet kaphat.. 

A sebesség is fontos, különösen, ha streaming-et vagy letöltést tervez. Vagyis kivéve, ha élvezi a tartalom betöltését. Ugyanez vonatkozik a korlátlan sávszélességre. Ha van egy korlátja, és eléri azt, a VPN nem működik, ami azt jelenti, hogy nincs több védelem és nincs többé korábbi korlátozások. 

Azt is ellenőriznie kell, hogy mely eszközökkel kompatibilis, mennyire könnyű használni, és hány csatlakozást enged meg. A jó ügyfélszolgálat mindig is fontos szempont. Végül győződjön meg arról, hogy az a költségvetésén belül van-e.

A legjobb vietnami VPN: ExpressVPN

Az ExpressVPN itt a Cloudwards.net kedvence, és jó okból. Ez a piac egyik legjobb VPN-je, és könnyen lefed mindent, amire szüksége van, hogy biztonságban maradjon Vietnamban. Ez a legjobb VPN Kína számára is, és mivel több, mint képes kezelni a Nagy Tűzfalat, nem kétséges, hogy nagyszerű választás a Vietnam korlátozásaira..

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Regisztráció

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-opciók

ExpressVPN-Full-App

Előző

Következő

A biztonság kiváló, alapértelmezés szerint AES 256 bites titkosításra van állítva. Lehetősége van arra is, hogy növelje azt. Van még egy kill kapcsoló is, amely automatikusan engedélyezve van. Ráadásul az ExpressVPN komolyan veszi az adatvédelmet, és szigorú bejelentkezési politikája van.

A kiszolgálóhálózat versenyképes, több mint 3000 szerver van 94 országban. Ez nagy választékot kínál a blokkok megkerülésére, de vannak olyanok Vietnamban is, amennyiben országos korlátozású tartalomhoz kell hozzáférnie..

Elfelejti, hogy néz ki a betöltő képernyő rendkívül gyors sebességével. Valójában ez a leggyorsabb VPN, amelyet teszteltünk. A streaming szolgáltatásokba való belépés szellő, ezért nem csoda, hogy ez a legjobb VPN a streaminghez, és korlátlan sávszélesség is van. Olvassa el az ExpressVPN áttekintést, hogy többet megtudjon.

Egyéb okok, melyeket szeretünk az ExpressVPN-hez

Vannak ügyfelek a Windows, a MacOS, az Android és az iOS számára. Mindegyik könnyen használható, és nagyszerű választás kezdőknek, mert nagyjából egyenesen a dobozból működik. 

Miután telepítette, egyszerűen kattintson a „Csatlakozás” gombra, és máris ki van kapcsolva. A tapasztaltabb felhasználók azonban játszhatnak a beállításokkal és a szolgáltatásokkal. Legfeljebb öt egyidejű kapcsolat megengedett.

Ha segítségre van szüksége, használhatja a praktikus tudásbázist kis kérdésekben. Élő chat és e-mail támogatás is elérhető a nap 24 órájában. A segítség mindkét irányban jó, de az e-mail útvonal jobb a mélyebb válaszokhoz.

Az ExpressVPN drága, mint a versenytársai. Ennek ellenére olyan jó szolgáltatást kínál, megéri. Hosszabb előfizetés mellett is csökkentheti a költségeket. Van egy [ulr id = 8428 text = ”30 napos pénz-visszatérítési garancia”], amellyel megnézheti, tetszik-e.

NordVPN

A NordVPN Vietnam számára is jó választás. A lehető legjobb biztonság védi magát, és használhatja annak dupla hop-kiszolgálóit is, amelyek még nagyobb védelmet nyújtanak. Az extra lelki nyugalom érdekében egy kill kapcsolót biztosítunk, és a vállalat szigorúan nem tartja nyilván a felhasználói naplókat.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Előző

Következő

Több mint 5600 szerver működik, amelyek 60 országot pontoznak, tehát megtalálnia kell egy megfelelőt. Ráadásul Vietnamban tíz ország található, amelyek lehetővé teszik az ott korlátozott tartalmak elérését. 

Összességében a sebessége jó, de lassabbá válhat, ha távolabbi kiszolgálókhoz kapcsolódnak. Korlátlan sávszélességgel rendelkezik, és képes hozzáférni az összes streaming szolgáltatáshoz. Ez a legjobb VPN is a torrentinghez, abban az esetben, ha a torrenting valamit meg akar tenni. A NordVPN áttekintésünk részletesebben foglalkozik.

Egyéb okok, amik tetszik a NordVPN

Elérhető Windows, macOS, Android és iOS rendszereken, és az ügyfelek könnyen kezelhetők. Ugyanakkor akár hat eszközt is csatlakoztathat.

Súgó elérhető, ha szüksége van rá. Egy tudásbázis segíthet kisebb problémák megoldásában, de 24 órán keresztül és hét óráig elérhető élő csevegés és e-mail is rendelkezésre áll. Az élő csevegés a lehető leggyorsabban reagál, de mindkét módszer hasznos.

A NordVPN meglehetősen drága, de jobb, ha előfizet egy hosszabb tervre. Abban az esetben, ha aggódik a közvetlen merülés miatt, van egy 30 napos visszatérítési időszak, amelyre visszatérhet.

CyberGhost

Következő oldal a CyberGhost, amely egy újabb nagyszerű szolgáltatás, még akkor is, ha nem egészen ugyanazon a szinten áll, mint az első két választásunk. Biztonsága szilárd, és állandóan engedélyezett kill kapcsolóval rendelkezik. Egyrészt ez jó, de ez azt is jelenti, hogy nincs befolyása a kezed felett. Szigorú bejelentkezési szabályok is érvényben vannak, tehát tudja, hogy tiszteletben tartja az adatvédelmet.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Előző

Következő

A CyberGhost szerver részlege jelentős növekedést tapasztalt az elmúlt néhány hónapban. Jelenleg 6100 szerverrel rendelkezik 90 országban, ami óriási. Nyolc van Vietnamban is, abban az esetben, ha onnan akar tartalmat.

Sebessége gyors, de hasonlóan a NordVPN-hez nagy távolságokon is lelassulhat. Nincs sávszélesség-korlátozás, és bejuthat streaming szolgáltatásokba. Vessen egy pillantást a CyberGhost áttekintésre további információkért.

Más okok, amik tetszik a CyberGhost

A CyberGhost telepíthető Windows, macOS, Android és iOS rendszerekre, és a közelmúltban frissítették, így kellemesebb élményt nyújtva a felhasználónak. Lehet, hogy egy ideig hozzászokik, de nem nehéz használni. Egyszerre akár hét eszközt is csatlakoztathat, de ez a korlátozás a telepítéshez. Ennek ellenére felállította a listát a legjobb VPN-ről több eszköz számára.

Ez az egyik legjobb tudásbázis, amelyet látott, amely nagyszerű az önsegítéshez. Vannak élő csevegés és e-mail támogatás is. Az élő csevegés a kettő gyorsabb lehetősége, de az e-mail támogatás jobban megfelel a technikai kérdésekre.

A havi terv nem a legolcsóbb, de ha hosszabb ütemet választ, a költség meglehetősen olcsó. Hétnapos próbaverzióval rendelkezik az Android és iOS felhasználók számára, és pénz-visszatérítési garancia van minden ügyfél számára.

VyprVPN

A VyprVPN nem igazán kapja meg a rangsorolást, amit a többi válogatottunk tesz, ám kiváló biztonsága miatt ez jó választás Vietnam számára. Testreszabható, ami nagyszerű az ismeretek számára. 

VyprVPN-Slider1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

Előző

Következő

Ráadásul saját Chameleon protokollja van, amely használat esetén nagyobb védelmet nyújt a VPN-alagútnak, és úgy néz ki, mintha nem is használna VPN-t. Van egy kill kapcsoló is, és a vállalat nem vezet naplót az online tevékenységeiről.

Szervereinek száma nem nagy, 64 országban mintegy 700 van. Ennek ellenére is elegendőnek kell lennie a blokkok megkerüléséhez. Ezenkívül Hanoiban vannak vietnami tartalmak. Sebessége szintén nem megfelelő, bár a legtöbb tevékenységnél megfelelőnek kell lennie, és bejuthat a legtöbb streaming szolgáltatásba. Nézze meg a VyprVPN áttekintést a szolgáltatás jobb áttekintése érdekében.

Egyéb okok, amik tetszik a VyprVPN

Használhatja Windows, macOS, Android és iOS rendszereken. Kiváló mobilalkalmazásai miatt szerepel a legjobb Android-VPN-darabunkban is. Legfeljebb öt eszközt csatlakoztathat, bár ez attól függ, hogy melyik tervet választja.

Elérhető egy önsegítő tudásbázis. Ráadásul élő chat van, de kezdetben egy botmal fog beszélni. Lehetősége van arra, hogy kérjen egy emberrel való beszélgetést, és akkor sorba kerül. Sokkal lassabb, mint a többi segélyszolgálat, de az e-mail támogatás 24 órán keresztül elérhető.

A költség attól függ, hogy melyik szintet választja. Először is, van egy általános terv, amely három egyidejű kapcsolatot biztosít. Aztán ott van a prémium terv, amely öt egyidejű kapcsolatot biztosít és hozzáférést biztosít a Chameleon protokollhoz.

Ezután választhat a havi vagy az éves terv közül. A többi választáshoz hasonlóan a hosszabb terv a végén jobban működik. Van egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia is, amellyel ellenőrizheti, hogy tetszik-e.

Windscribe

Utolsó választásunk Vietnamra a Windscribe. Biztonsága jó és testreszabható. Van egy kill kapcsoló, de zavaróan „tűzfalnak” hívják. 

A naplózástól mentes házirend érvényben van, de tudnia kell, hogy bizonyos naplókat is tart. Igaz, hogy ez valódi érték. Csak olyan dolgok, mint a felhasznált sávszélesség és a tevékenység időbélyegzője. Ez sem önökre vezethető vissza.

windscribe-Slider1

windscribe-slider2

windscribe-slider3

windscribe-slider4

windscribe-slider5

Előző

Következő

A Windscribe szerverének száma ugyanolyan szűk, mint a VyprVPNé. 60 országban több mint 600 szerver közül lehet választani, de ennek elégnek kell lennie. Vannak Hanoiban is, de csak akkor érheti el őket, ha „profi” tag vagy. 

A Windscribe ingyenes tervvel rendelkezik, ami nagyon jó, és a legjobb ingyenes VPN-darabunkban jött az első helyre. Ugyanakkor nem kapja meg a fizetett csomag minden igényét, és csak korlátozott számú kiszolgáló kapcsolódhat. 

Bár a „profi” tagok hozzáférhetnek az összes kiszolgálóhoz, havonta 1 dollárral helyszíneket is hozzáadhat a „terv elkészítése” opcióhoz. Ennek során megnöveli a sávszélességet is.

A „Pro” tagok korlátlan sávszélességet is kapnak. Az ingyenes csomag választása esetén havonta 2 GB-ot, ha az e-mail cím megadásakor 10 GB-ot fog kapni. Hely hozzáadása havonta további 10 GB-ot eredményez. 

Mindemellett a sebessége rendben van, bár nem olyan gyors, mint néhány, és képes bejutni a streaming szolgáltatásokba. A „Pro” tagok hozzáférhetnek a Windflix szerverekhez is, amelyek streamingre vannak felépítve. Jelenleg választhat a Windflix szerverek közül az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Kanadában és Japánban. Olvassa el a Windscribe véleményt erről bővebben.

Egyéb okok, melyeket szeretünk, a Windscribe

A Windscribe ”kompatibilis a Windows, a MacOS, az Android és az iOS rendszerrel. Az interfész könnyen használható, de a tinkererek is szórakozhatnak. Korlátlan kapcsolatot biztosít.

Elérhető egy hibaelhárítási útmutató az önsegítséghez, valamint a GYIK, az alhirdetés és a telepítési útmutató. Az élő csevegés és az e-mail támogatás 24 órán keresztül elérhető. Az élő chat azonban eljuthat Garry-hoz, a Windscribe AI képviselőjéhez. Jó segítséget nyújt, de ha egy emberhez szeretne beszélni, akkor jegyet kell benyújtania e-mailben.

Havi terve meglehetősen drága, ezért a legjobb választani egy hosszabbat. Nincs ingyenes próbaverzió vagy hivatalos visszatérítési politika, mert az ingyenes terv segítségével megtudhatja, szereti-e. Ha azonban megvásárolja és meggondolja magát, a Windscribe általában visszatérítést fizet, ha a vásárlástól számított három napon belül megkérdezi.. 

Online cenzúra Vietnamban

A vietnami internet nagyon korlátozott, sok webhelyet blokkolnak, és a tartalmat kiszűrik. A kormány állítása szerint ilyen erőfeszítéseket tesz a vietnami állampolgárok megóvása érdekében az obszcén vagy szexuálisan nyilvánvaló tartalmaktól. 

A valóságban azonban sok más tartalom is blokkolódik. A szűrés olyan átfogó szintje, hogy gyakran a Bamboo Firewall-nak nevezik, Kína nagy tűzfala felé mutatva..

Bármi blokkolható, amelyet fenyegetnek a vietnami kommunista párt uralma. Ide tartoznak a politikai egyet nem értés, az emberi jogok és a demokrácia támogatása és a kormány kritikája. 

A nagy profilú blogok és webhelyek, amelyek nagykövetéssel rendelkeznek, szintén blokkolhatók. Ezenkívül blokkolható az egyes vallásokat támogató tartalom is, ideértve a buddhizmust és a római katolicizmust.  

A közösségi média és az üzenetküldő alkalmazásokat is periodikusan blokkolják, különösen a tiltakozások során. A Twitter, a WordPress, a Blogger és a Facebook korábban már blokkolva vannak. 

Online felügyelet Vietnamban

A vietnami hatóságok megfigyelési képességeiről korlátozott információ áll rendelkezésre, de van néhány információ, amely bizonyítja, hogy a megfigyelés lehetséges. 

A kiberbiztonsági társaság, a FireEye elmondta, hogy Vietnam fejlesztette ki a számítógépes kémkedés képességeit. A célok között szerepelnek a tengerentúli vietnami újságírók, valamint a helyi és nemzetközi szervezetek. Noha a vietnami kormány nem támasztotta alá a támadásokat, az összegyűjtött adatok csak nekik voltak hasznosak.

Ezenkívül a Citizen Lab kutatócsoport sok országban, köztük Vietnamban is megtalálta a FinFisher szoftvert a szervereknél. A FinFisher szoftver képes megfigyelésre, például kommunikáció figyelésére és információk kiszámítására a számítógépektől. 

A polgároknak szolgáltatás beszerzésekor az internetet és a mobil szolgáltatókat azonosító adatokkal kell ellátniuk, a számítógépes kávézók tulajdonosainak telepíteniük kell nyomkövető szoftvert és tárolniuk kell az ügyfelek tevékenységi naplóit.. 

A nézeteltérés további visszaszorítása érdekében a kiberbiztonsági törvény előírja a technológiai társaságok számára, hogy tároljanak adatokat a vietnami felhasználókról, és kérésre osszák meg azokat az állami ügynökségekkel. A törvény azt is előírja, hogy a felhasználónak regisztrálnia kell valódi nevét, és a társaságoknak ellenőrizniük kell a felhasználók személyazonosságát.

Szükség van továbbá a közösségi média hálózatokra és más hasonló cégekre a terrorizmussal és a bűncselekményekkel kapcsolatos felhasználói információk szolgáltatására a hatóságok számára. A törvénynek azonban nincs szüksége felügyeletre, ami azt jelenti, hogy megsérthető. 

Ennek ellenére az Információs és Kommunikációs Minisztérium együttműködött a Facebook-mal és a Google-lal a kritikus fiókok eltávolítása érdekében.

A kiberinformációs biztonságról szóló vietnami törvény, amelyet 2015 novemberében fogadtak el, előírja a technológiai társaságok számára a felhasználói adatok megosztását, de a felhasználó hozzájárulása nélkül. Azt is kijelenti, hogy a hatóságoknak szükség esetén meg kell adni ezeknek a vállalatoknak a titkosítási kulcsait. 

Online beszédszabadság Vietnamban

A vietnami alkotmány előírja a szólásszabadságot, de a gyakorlatban korlátozott. A kormányzó kommunista párt nem szeret kritikát, az internethasználókat és az újságírókat pedig a közzétételi törvény, az államtitok védelméről szóló törvény és a büntető törvénykönyv alapján büntethetik kritikus pozícióikért.. 

Sok újságírót, kritikát és a szólásszabadságot támogatókat börtönbe helyeztek, és néhányat erőszaknak vettek alá. A külföldi újságírók azzal a kockázattal járnak, hogy vízumhosszabbításukat is megtagadják.

2018 januárjában három aktivista és videoblogger számára különféle börtönbüntetéseket ítéltek – leghosszabb a nyolc év – az állam elleni propaganda terjesztése miatt. 

Röviddel ezelõtt a blogger, Hoang Duc Binh 14 éves börtönbüntetést kapott a több száz vezetéséért egy környezeti válság elleni tiltakozásban. Ez a legkeményebb mondat, amelyet eddig a vietnami aktivistának ítéltek.

Összességében azonban a legtöbb média állami ellenőrzés alatt áll, így a kormány figyelemmel kísérheti a közzéteendő információkat. 

Végső gondolatok

A vietnami korlátozott internettel és az intoleráns kormányzattal könnyen belátható, hogy miért kellene VPN-t használnia ott tartózkodása közben. Válasszon egyet, amely nagy biztonsággal és magánélettel rendelkezik, hogy névtelen maradjon. Ráadásul a tisztességes szerverhálózat elősegíti a cenzúra elkerülését.

Az ExpressVPN a legjobb VPN Vietnam számára. Vele véd a kiváló biztonsága, és nagy kiszolgálói bázissal megkerülheti a korlátozásokat. Ráadásul a vietnami szerverei azt jelentik, hogy hozzáférhet az országhoz korlátozott tartalomhoz. Miért nem próbálja ki? A 30 napos pénz-visszatérítési garanciával semmit nem veszíthet el.

Ha van tapasztalata a VPN-nek Vietnamban, tudassa velünk a megjegyzés szakaszban. Szeretnénk hallani erről. Ne felejtsd el megnézni a VPN-archívumunkat, amíg itt vagytok. Köszönöm hogy elolvastad.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map