A Törökország 2020 legjobb VPN-je

Ősi műemlékeivel, gyönyörű tájaival és élénk kultúrájával Törökországban sok látnivaló és látnivaló található. Függetlenül attól, hogy lazít a tengerparton, vagy sétál a romokon, valószínűleg online akar lépni tartózkodása alatt, és a legbiztonságosabb módja az egyik legjobb törökországi VPN-ajánlatunk.


Nem számít hol vagy, okos egy virtuális magánhálózatot használni. Ez megvédi az online veszélyeket és az internet korlátozásait, például cenzúrát. A cenzúra sok országban elterjedt, másokban rosszabb, mint másokban (a jobb megjelenés érdekében olvassa el a Kínáról szóló cikket).

Cenzúra Törökországban

A török ​​kormány arra késztetheti az internetszolgáltatókat, hogy kulcsszavakkal blokkolják bizonyos tartalommal rendelkező webhelyeket. Az Engelliweb úgy találta, hogy 2016 novemberében több mint 114 000 webhely volt elérhetetlen, jóval több, mint a 2013-ban talált 40 000.

Sok blokk van obszcénnek tartott tartalomra. Ez magában foglalja a szexuális kulcsszavakkal rendelkező webhelyeket is, ami azt jelenti, hogy az LGBT közösséghez kapcsolódó tartalmak is blokkolhatók lehetnek. Az iszlámra rágalmazónak vagy az ateizmust előmozdítónak is korlátozható lehet.

2017-ben a Wikipediát blokkolták annak megakadályozása érdekében, hogy az emberek hozzáférjenek a szíriai háborúról szóló cikkekhez. Az Igazságügyi és Fejlesztési Pártot (AK Parti) kritizáló tartalom feketelistára kerülhet, és a hírportálok is bekapcsolódhatnak a hálózatba.

A közösségi média és kommunikációs alkalmazások, például a WhatsApp, a Twitter, a Facebook és a YouTube, a múltban blokkolva voltak vagy gázzal zajlottak. A hatóságok kérhetik azt is, hogy a platformok távolítsák el obszcénnek tartott tartalmaikat.

Az internetes publikációk szabályozásáról és az ilyen közzététel által elkövetett bűncselekmények elleni küzdelemről szóló törvény – igen, ez valójában a neve – szabályozza az online tartalom blokkolását és eltávolítását. Az 5651-es törvénynek is nevezik, amelyet 2007-ben fogadtak el a gyermekek védelme és az illegális és káros anyagokhoz való hozzáférés megakadályozása érdekében.

Számos alkalommal módosították a cenzúra területének kibővítése érdekében. A gyermekekkel szembeni szexuális visszaélésekkel, drogokkal, prostitúcióval, veszélyes anyagokkal, obszccenciával, szerencsejátékokkal, öngyilkosságokkal és a Török Köztársaság alapítója elleni bűncselekményekkel kapcsolatos tartalmak blokkolhatók.

A cenzúra további megállapított okai: „az élethez való jog védelme, a vagyon védelme, a nemzetbiztonság és a közrend biztosítása, a bűncselekmények megelőzése vagy a közegészség védelme”. Miután döntöttek a tartalom blokkolásáról, az internetszolgáltatóknak négy órán belül meg kell felelniük a megrendelésnek, vagy nagy bírságot kell kiszabniuk.

Ráadásul az Információs Technológiai és Kommunikációs Hatóság bevezette a szűrőrendszert, amelynek célja a felhasználók, különösen a kiskorúak védelme a nem megfelelő tartalmakkal szemben. Az internetszolgáltatóknak kínálniuk kell az ügyfelek számára, de ez nem kötelező. Ennek ellenére azt vádolták, hogy a cenzúra hátsó ajtója a blokkolt kulcsszavak szélessége miatt.

Mielőtt elmész, ismernie kell azt is, hogy sok VPN-webhelyet egy ideig blokkoltak, és 2018-ban új tilalmakat vezettek be. Ha csak a webhelyről van szó, akkor a VPN-t előre telepítse..

Online beszéd Törökországban

beszéd pulyka

A török ​​alkotmány védelmet nyújt a véleménynyilvánítás szabadságának, kijelenti, hogy mindenkinek joga van gondolatait vagy véleményét kifejezni és terjeszteni beszéd, írás vagy más média útján..

Míg nincsenek online tevékenységeket büntetőjogi törvények, a büntető törvénykönyv egyes részeit, a terrorizmusellenes törvényeket és más jogszabályokat online és offline is alkalmazni kell. Az alkotmány 26. cikke például széles, és felhasználható rá, hogy rágalmazás céljából büntetőeljárásokat hozzanak az emberekre.

A török ​​büntető törvénykönyv 125. és 299. cikke illegálissá teszi a rágalmazást és legfeljebb két év börtönbüntetéssel vagy pénzbírsággal büntetendő. Ratchet, hogy a köztisztviselő, a katonai vagy más hatóság személyiségének rágalmazása és a büntetés növekszik.

Az EU kritizálta Törökország terrorizmusellenes törvényeit, amelyek szerint a „terror” meghatározása túlságosan széles, és szűkíteni kell annak érdekében, hogy megakadályozzák az újságírók felesleges vádemelését a „terror propaganda” közzétételéért.

Sokan egyszerűen bírálták a kormányt, és nincsenek kapcsolata a terrorizmussal. Több mint 1800 ügyet indítottak Recep Tayyip Erdogan török ​​elnök sértésére, köztük újságírók, karikaturisták és tinédzserek ellen. Az elítéltök legfeljebb öt év börtönbüntetést élhetnek.

Számos személyt letartóztattak és vád alá vontak olyan közösségi médiabejegyzések miatt, amelyek rágalmazással vagy terrorista szervezet propagandajának megosztásával járnak, és néhányat börtönbe küldtek. Például Hayri Tunc újságíró két év börtönbüntetést kapott tweetek, Facebook-hozzászólások és YouTube-videók miatt, amelyeket terrorista propagandanak tekintenek, valamint bűncselekmények felbujtására és dicsőítésére.

Gizem Yerik egyetemi hallgató négy év és nyolc hónap börtönbüntetést kapott az elnök sértéséért és a terrorista propaganda terjesztéséért a Twitter-en. Sokan büntetőjogi panaszt nyújtottak be velük Erdogan elnök sértése miatt, ezért legyen óvatos, amit online tesz.

Adatvédelem és felügyelet Törökországban

Noha a török ​​alkotmány célja a magánélet garantálása, korlátozottak vannak a titkosító eszközök használata. A ByLock, a kommunikációs alkalmazás sok országban széles körben elérhető, de a kormány állítása szerint a Gulen-mozgalom tagjai ezt használják, és több ezer török ​​állampolgár őrizetbe vették.

A 2016-os puccskísérlet után felgyorsult a felügyelet, és azóta több tízezer közösségi médiaszámlát figyeltek meg.

Számos polgár gyanította, hogy a kormány felügyeletet folytat, és kiszivárogtatott e-mailek megerősítették aggodalmaikat, amikor a hacking team, a megfigyelő szoftvert gyártó cég és a Biztonsági Főigazgatóság, a polgári rendőrség között létrejött szerződést feltárták. Megmutatták, hogy a GDS 600 000 dollárt fizetett a Hacking Teamnek 2011. június és 2014. november között.

Ezenkívül az állami hírszerzési szolgálatokról szóló törvény és a Nemzeti Hírszerző Szervezet módosításáról szóló törvény lehetővé teszi a hatóságok számára, hogy bírósági végzés nélkül férjenek hozzá a kommunikációs adatokhoz. Az állami és magánszervezeteknek információt kell szolgáltatniuk, ha ezt kérik, és ennek elmulasztása börtönbüntetést vonhat maga után.

Az 5651 sz. Törvény előírja, hogy a tárhelyszolgáltatók és a hozzáférési szolgáltatók a forgalmi információkat egy évig megőrizzék, és az adatokat időbélyeggel tárolják. Támogatniuk kell az ICTA-t az internetes forgalom megfigyelésében.

Mindemellett tilos a mobiltelefonok névtelen vásárlása. A vásárlóknak hivatalos azonosítót kell megadniuk, és ha egy telefont importálnak, azt 60 napon belül regisztrálni kell. Azokat, amelyek nem, ki fogják zárni a hálózatokból.

A Törökország 2020 legjobb VPN-je

Mi teszi a VPN-t a legmegfelelőbbnek Törökország számára

Számos legjobb VPN-szolgáltatónk hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, ám egyes országokban ezek jobbak, mint mások. Törökország esetében jó biztonsággal szeretne egyet választani. Ez elrejti Önt a megfigyelési kísérletektől és az online rendőrségtől. Ehhez egy kill kapcsolóra van szükség, amely védelem alatt tartja Önt a kapcsolat megszakításával, ha a VPN meghiúsul.

A személyes adatai ugyanolyan fontosak, ezért a szolgáltatónak szigorú bejelentkezési szabályzattal kell rendelkeznie, biztosítva, hogy online tevékenységei továbbra is titokban maradjanak.

A nagy szerverhálózat megkönnyíti a cenzúra és a geoblokkok megkerülését. Plusz, ha Törökországra korlátozott tartalomhoz szeretne hozzáférni, akkor ki kell választania egy szolgáltatót, amelyben ott vannak kiszolgálók.

A gyors sebesség megakadályozza, hogy megnézze a betöltő képernyőket, és a korlátlan sávszélesség lehetővé teszi, hogy aggodalom nélkül töltse le és töltse le a kívánt mennyiséget. Ha a streaming szerepel a napirenden, akkor a Netflix legjobb VPN-darabja hasznos lehet.

Érdemes fontolóra venni olyan tényezőket is, mint például a könnyű használat, az által támogatott eszközök, az ügyfélszolgálat minősége és az, hogy a költségvetésbe beletartozik-e..

1. A legjobb VPN Törökországban: ExpressVPN

Az ExpressVPN-t választottuk Törökország győzteseként, mivel mindent megtesz annak érdekében, hogy biztonságban maradjon. Gyakran megemlítik az öt legfontosabb cikkben, mert úgy gondoljuk, hogy ez az egyik legjobb VPN. Olvassa el az ExpressVPN áttekintésből, hogy miért szeretjük annyira.

Kiváló biztonsággal rendelkezik az AES 256 bites titkosítással és azzal a lehetőséggel, hogy növelje azt, ha akarod. Ezen felül van egy kill kapcsoló, és szilárd bejelentkezési szabályokkal rendelkezik. Mindez együtt biztosítja, hogy rejtett és biztonságos maradjon.

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Regisztráció

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-opciók

ExpressVPN-Full-App

Előző

Következő

Nem kell gondolni a megfelelő szerver megtalálásával, mivel 94 országban több mint 3000 van. Néhányan Törökországban is vannak, vagyis az országhoz korlátozott tartalomhoz férhetnek hozzá. Az ExpressVPN a leggyorsabb VPN-elemünk, és nincs sávszélesség-korlát, ami segített neki nyerni a streaming-részlet legjobb VPN-jében is.

Egyéb okok, melyeket szeretünk az ExpressVPN-hez

Az ügyfelek elérhetőek a Windows, a MacOS, az Android és az iOS számára, és könnyen kezelhetők. Ezenkívül böngészőbővítményeket tartalmaz a Chrome, a Firefox és a Safari számára. Ha korlátozott a VPN-tapasztalata, az ExpressVPN jó választás, mivel szinte mindent megtesz az Ön számára.

Jó ügyfél-támogatással rendelkezik, élő csevegési és e-mail lehetőségekkel. Mindkettő 24 órán keresztül elérhető, segítőkész és hozzáértő személyzettel. Ha azonban további technikai segítségre van szüksége, az e-mail út a legjobb.

Más szolgáltatókhoz képest az ExpressVPN drága. Ennek ellenére megéri az árát a szolgáltatás minőségéért, és hosszabb terv választásával csökkentheti az általános költségeket. Van egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia is arra az esetre, ha nem tetszik.

2. NordVPN

A NordVPN egy másik jó szolgáltató, amely gyakran beleveti magát a cikkekbe, és összehasonlítható az ExpressVPN-rel, amint az a fejünkről fejlécünkben olvasható. Rendkívüli biztonsággal és dupla-hop-kiszolgálókkal rendelkezik, amelyek alapvetően nagyobb védelmet nyújtanak a kapcsolat számára. Van beépített kill kapcsoló is, és nem tartja nyilván az online tevékenységeidet.

Előző

Következő

Szerverhálózata több ezer szervert foglal magában, 60 országban. Törökországban 18 van, így azoknak, akik szeretnék a török ​​tartalmat, boldogok lennie.

Jó sebességgel rendelkezik, de lecsökkenhet, ha nagy távolságra csatlakozik. Szerencsére nincs sávszélesség. Olvassa el a NordVPN áttekintését a szolgáltatással kapcsolatos részletesebb információkért.

Egyéb okok, amik tetszik a NordVPN

Az asztali kliens elérhető Windows és macOS rendszerekhez, a mobilalkalmazás pedig telepíthető Android és iOS rendszerre. A telepítés gyors és az elrendezés egyszerűen használható. Ez szerepel a több eszköz összehasonlításának legjobb VPN-jében is, tehát ha sok technológiád van, ez jó választás.

Ha segítségre van szüksége, használhatja a praktikus tudásbázist, amelynek elegendőnek kell lennie kisebb problémák megoldásához. Ennek elmulasztása esetén a gyors és alapos válasz érdekében kapcsolatba léphet a támogatással élő csevegésen vagy e-mailben.

A NordVPN nagyon jó ár-érték arányt jelent, még havi áron is, de ha hosszabb ideig feliratkozik, megtakaríthat. 30 napos visszatérítés is rendelkezésre áll, így nincs vesztenivalója.

3. TorGuard

A TorGuard biztonsága jó, és a VPN-véleményeinkben az egyik legjobban testreszabható szolgáltató. Beépített kill kapcsolóval és szilárd bejelentkezési szabályokkal rendelkezik a védelme érdekében.

Több mint 50 országban van szerverekkel, így rengeteg lehetőséget kínál a blokkok megkerülésére, köztük néhány törökországi régióspecifikus tartalomhoz. De a TorGuard küzd azzal, hogy elkerüli néhány streaming szolgáltatás geoblokkját.

A hozzáférés garantálása érdekében megvásárolhatja annak dedikált IP-címét a kívánt helyre. Ez a szolgáltatás a TorGuard számára kiemelkedő helyet kapott a legjobb VPN-ben a dedikált IP-kkel.

TorGuard-Slider1
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider2
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider3
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider4
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider5
© Cloudwards.net

Előző

Következő

A sebesség nem rossz, de változó. Nem kell azonban nyomon követnie, hogy mekkora sávszélességet használ, mivel nincs korlátozva. További részletek elolvashatók a TorGuard áttekintésünkben.

Egyéb okok, amik tetszik a TorGuard

A TorGuard telepíthető Windows, macOS, Android és iOS rendszerekre. Könnyen kezelhető, de a mobilalkalmazás fájdalmat okozhat a telepítés során.

Ha segítségre van szüksége, akkor az útmutatókat és fórumokat kisebb problémákra is felhasználhatja. További segítségért kapcsolatba léphet a támogatással élő csevegésen vagy e-mailben. Ennek ellenére az élő csevegést egy harmadik fél ügyfélszolgálat üzemelteti, tehát előfordulhat, hogy ez nem megfelelő a további műszaki problémákhoz. Szerencsére az e-mail támogatás jó, és elérhető a nap 24 órájában. 

Noha a havi ár nem rossz, jobb, ha hosszabb tervet választ. Lehet, hogy nem akarja egyenesen belépni, de van egy hétnapos pénz-visszafizetési garancia az aggodalmainak enyhítésére.

4. Privát internet-hozzáférés

A magán-Internet hozzáférés megfelelő szolgáltató, annak ellenére, hogy nem rendelkezik minden versenytársának jellemzőivel. Jó a biztonsága, de a titkosítás alapértelmezés szerint 128 bites. Kézzel is módosíthatja AES 256 bitesre, amit ajánlunk. Csak tisztában kell lennie azzal, hogy ezzel lelassítja a kapcsolatot.

Beépített kill kapcsolóval biztonságban tartja Önt, ha a VPN meghibásodik, és nem vezet nyilvántartást az online tevékenységeiről.

A PIA-nak csak 33 országban vannak szerverei, ami sokkal kevesebb, mint más szolgáltatóknál, de ennek elegendőnek kell lennie a blokkok megkerüléséhez. Ha hozzáférni szeretne az USA Netflixhez, akkor a PIA-nak be kell hívnia, mivel a legtöbb szerver ott található. Ennek ellenére Törökországban nincs kiszolgálója.

A sebesség a PIA egyik legjobb tulajdonsága, de elsősorban az alapértelmezés szerint használt könnyű titkosítás miatt. Ha növeli a titkosítást, ez lelassul, de ez továbbra is rendben van. Nincs sávszélesség-korlátozás, tehát nem kell aggódnia e miatt.

Egyéb okok, amelyek kedvelik a privát internet-hozzáférést

A telepítés egyszerű, és Windows, MacOS, Android és iOS rendszereken is használható. Az ügyfelek egyszerűek és gyorsan kapcsolatba lépnek Önnel.

Ügyfélszolgálatát azonban javítani lehet. Nincs élő csevegési lehetőség, ezért csak az e-mailen léphet kapcsolatba a támogatással. Ezért lassabb, mint mások, de a kapott segítséget alaposan nyújtották, és 24 órán keresztül elérhetők. Olvassa el a PIA-áttekintést a támogatási folyamatról. 

A PIA az egyik legolcsóbb VPN volt a környéken, de az utóbbi időben emelkedtek. Még mindig teljes körű szolgáltatást nyújt tisztességes havi díj ellenében, de most jobban megfelel a versenytársaknak. Mégis pénzt takaríthat meg, ha hosszabb előfizetést választ, és hét napos pénz-visszafizetési garancia van az extra nyugalomra.

5. VyprVPN

A VyprVPN jó biztonsága és saját Chameleon protokollja rendelkezik, amely extra titkosítást biztosít a VPN alagúthoz. Megkap egy kapcsolót a szolgáltatással is, és érvényben van a naplózásgátló irányelv.

Hozzáférést biztosít a Cyphr üzenetküldő alkalmazáshoz is, amely lehetővé teszi a magántulajdonú kommunikációt, de a beszélni kívánt személynek is telepítve kell lennie. Olvassa el erről bővebben a VyprVPN áttekintésben.

64 országban van kiszolgálókkal, de a teljes összeg csalódást okoz a legjobb választásainkhoz képest. Még mindig képesnek kell lennie a korlátozások körülkerülésére, és Isztambulban is vannak ilyenek.

A sebességek rendben vannak, de időnként lassulhat, és a sávszélesség használatára nincs korlátozás.

Egyéb okok, amik tetszik a VyprVPN

A VyprVPN percek alatt beállítható Windows, macOS, Android és iOS rendszereken. Az interfész dátummal rendelkezik, de nem nehéz használni.

A GYIK elérhetővé teszi a kisebb problémákon keresztül. További segítséget találhat, ha kapcsolatba lép a támogatási személyzettel élő csevegéssel vagy e-mailen keresztül, a nap 24 órájában. Az élő csevegés a leggyorsabb lehetőség, de az egyik lehetőség sem nagyszerű, mivel a segítség rövid.

vyprvpn-dns

A VyprVPN áron méltányos, és van egy 30 napos pénz-visszatérítési garancia, amely elegendő időt biztosít az Ön számára vásárlás előtt történő ellenőrzésre..

Tisztelt említés: Windscribe

Noha ez nem olyan jó, mint a legfőbb választásaink, úgy gondoljuk, hogy a Windscribe-nek említést kell szereznie Törökországról. Biztonsága jó, és igényeihez igazítható. Van kill kapcsoló és sok adatvédelmi beállítás közül választhat. Bukása az, hogy néhány naplót tart, bár a megtartott adatoknak nincs valódi értéke, és nem tudhatók vissza Önnel.

Szerverei 55 országot fednek le. Ide tartozik néhány Isztambulban és Bursában, ám ezek csak a Pro tagságon keresztül érhetők el. A legtöbb tevékenységnél a sebessége megfelelő lesz.

windscribe felület

windscribe preferenciák

windscribe böngésző kiterjesztés

írja le az adatvédelmi lehetőségeket

szélsértési tesztek

Előző

Következő

Ha problémák merülnek fel, felveheti a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal a napi 24 órás csevegésen keresztül. Gary nevű AI képviselőt használ, de a válaszok jó. E-mailen is kapcsolatba léphet velük, vagy kisebb tudnivalókhoz felhasználhatja a tudásbázist és útmutatásokat.

Nagyon költséges, ha hosszú ideig nem fizet fel. Van egy ingyenes terv, de korlátozza a sávszélességet. Nincs visszatérítési politika, de a visszatérítést a vásárlástól számított három napon belül kérheti. Tudjon meg többet a szolgáltatásról a Windscribe beszámolónkban.

Végső gondolatok

Ebben a cikkben ismertettük a VPN Törökországban történő használatának okait, és hogy mit kell keresni az egyik kiválasztásakor. Ellenőrizze, hogy nagy biztonságban van-e a védelem, és hogy öld meg a kapcsolót és a szigorú bejelentkezési szabályokat.

Egy nagy kiszolgálóhálózat biztosítja a blokkok megkerülését, és Törökországban tartalmaznia kell néhányat, ha onnan szeretne tartalmat.

Mindezt szem előtt tartva, az ExpressVPN a győztes Törökországban. Megjelöli az összes dobozt, és kiváló, mindenre kiterjedő szolgáltatás. Ráadásul a 30 napos pénz-visszafizetési garanciájával nem hibázhat.

Ha javaslata van a VPN törökországi használatáról, tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben. Szeretnénk hallani őket. Feltétlenül nézze meg a VPN-archívumunkat további érdekes cikkekkel kapcsolatban. Köszönöm hogy elolvastad.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map