A Snapchat 2020 legjobb VPN-je

Emberek milliói használják a Snapchatt minden nap, hogy fényképeket és videókat megosszanak barátaival és családjukkal. Mégis előfordulhat, hogy nem tudnak hozzáférni az alkalmazáshoz. Ez valószínűleg azért van, mert korlátozásokat vezettek be, amelyekről az alábbiakban fogunk beszélni. Bármi is legyen az ok, az egyik legjobb VPN for Snapchat-válogatásunk segítségével az alkalmazást megfelelő módon használja.


A Snapchat 2011-es alapítása óta népszerű közösségi média alkalmazásává vált. Bármilyen korban használják, de a legnépszerűbb a tinédzserek körében, akik szórakoztató módon tartják fenn a kapcsolatot és megosztják az általuk készített képeket..

Az egyik fő jellemzője lehetővé teszi, hogy fényképeket vagy videókat küldjön rövid üzenettel, és beállítson egy időzítőt, hogy mennyi ideig lehet megtekinteni, mielőtt eltűnnek. Ráadásul úgy tűnik, hogy mindenkinek van legalább egy szelfi a Snapchat divatos kutya füleivel vagy egy szép virágkorona a telefonján..

Az összes addiktív funkcióval együtt a Snapchat és más közösségi média gyakran blokkolódik az iskolákban, főiskolákon és munkahelyeken. Van egy darab arról, hogyan lehet felfüggeszteni az Instagram feloldását, valamint arról, hogy mi a legjobb VPN az iskolában, ha szeretnéd elolvasni őket.

Ezek a blokkok a helyén vannak annak biztosítására, hogy a hallgatók és az alkalmazottak a munkájukra összpontosítsanak. A Snapchat kritikát kapott az ellentmondásos tartalmak megosztása miatt, és népszerű platformjává vált a zaklatáshoz. Ebben az értelemben a blokkolás a védelem részét is képezi.

A tartalomhoz való hozzáférés néhány országban is bonyolult lehet a szigorú cenzúra miatt, amely blokkolja az egyes tartalmakat az állampolgároktól. Ez a Közel-Kelet egyes részein található, és Kína a saját bajnokságában van a Nagy Tűzfallal. Előfordulhat, hogy a Snapchat blokkolva van, mint általában a szociális média. Csak példaként nézze meg a legjobb iráni VPN-darabot.

Ezek a blokkok politikai vagy vallási okokból származhatnak. Korlátozza a szólásszabadságot, és a Snapchat használatával fennáll annak a veszélye, hogy a hozzászólások egy meghatározott idő elteltével eltűnnek. Ez a szolgáltatás miatt a felhasználók kevésbé félnek beszélni a fejükről.

Ne feledje azonban, hogy ez nem akadályozza meg, hogy valaki képernyőképeket készítsen az Ön üzenetéről, még mielőtt elment, tehát ne feledje, amit közzétesz..

A Snapchat 2020 legjobb VPN-je

Mi teszi a VPN-t a legjobbnak a Snapchat számára

Bármilyen korlátozással is szembesült, az egyik legjobb VPN-szolgáltatónk használata segít megkerülni őket. Ez azt jelenti, hogy nem csak a Snapchat-hez, hanem korlátozott közösségi médiához és más tartalomhoz is hozzáférhet. Úgy fog kinézni, mintha valahol lenne, ahol hozzáférhet a megtekinteni kívánthoz.

Amikor kiválasztja a Snapchattal használandó szolgáltatást, a jó szerverhálózatnak a listájának tetején kell lennie. Annak biztosításával, hogy rengeteg szerver közül lehet választani, különösen a közelben, ha olyan országban tartózkodsz, ahol tiltják, akkor nem kell gondot okoznia az Ön igényeinek megfelelő kiszolgáló kiválasztásában..

Egy másik fő tényező a biztonság. A virtuális magánhálózat titkosítja az Ön adatait, beleértve a Snapchat-ot is, így mások nem olvashatják el azokat. Ez azt jelenti, hogy iskolája vagy irodája nem fogja látni, hogy a közösségi média szolgáltatást használja. Érdemes meggyőződni arról, hogy a VPN-ben is van kill kapcsoló. Ez leválasztja az internetet az internetről, ha nem működik.

Bár a nyilvános WiFi sok helyen elérhető, veszélyes lehet. A jó titkosítás biztosítja, hogy személyes adatait távol tartsák a kíváncsiságtól.

Az Ön személyes adatai is fontosak. Ha olyan szolgáltatót választ, amely nem tart naplót, akkor nem lesz nyilvántartás arról, amit eddig végeztél. Mivel a legtöbb Snapchatter mobiltelefonon lesz, érdemes megbizonyosodni arról, hogy a szolgáltató ügyfeleket kínál-e eszközére.

Az ingyenes VPN-szolgáltatásokhoz való vonzódás, különösen a tizenévesek és a diákok számára, nem ajánljuk őket. Bár néhányuk nem túl rossz, ahogy a legjobb ingyenes VPN-szolgáltatásokról szóló cikkben olvashatjuk, tudnod kell, hogy mit regisztrálsz. Még a jók számára is zavaró sávszélességet lehet korlátozni.

Az ingyenes VPN-kkel kapcsolatos fő probléma azonban az, hogy biztonságát veszélyeztetheti. Egyesek rosszindulatú szoftverekkel rendelkeznek, naplókat vezetnek vagy eladják az Ön adatait. Olvassa el az összes veszélyt a legrosszabb, ingyenes VPN-szolgáltatóknak szóló cikkben.

Egyéb szempont, amelyet figyelembe kell venni, a könnyű használat és a testreszabhatóság. A gyors szolgáltatás is hasznos, főleg ha távoli kiszolgálóhoz kapcsolódik. Azt akarja, hogy jó ügyfélszolgálat történjen, ha valami rosszul történik, és végül az árak is változnak, tehát ez lehet a döntéshozó az Ön számára.

1. A Snapchat legjobb VPN-je: ExpressVPN

Az ExpressVPN többször is megnyerte a legfontosabb helyet a Cloudwards.net webhelyen. Szolgáltatása nagyszerű az egész körülmények között, és megfelel a legtöbb ember igényeinek. Számos szerver található 94 országban, így nem kellene problémát találnia, hogy megkerülje ezeket a blokkokat.

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Regisztráció

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-opciók

ExpressVPN-Full-App

Előző

Következő

Alapértelmezés szerint ott van a legjobb biztonság, és fokozható, hogy még biztonságosabbnak érzi magát. Ezenkívül van egy kill kapcsolója, amely az extra nyugalom érdekében be van építve. A szigorú bejelentkezési szabályok is érvényben vannak, tehát nem lesz nyilvántartás arról, hogy mit tettél.

Vannak mobilalkalmazások Androidra és iOS-re, valamint asztali kliensek Windows-ra és MacOS-ra, ezzel biztonságban tartva bármilyen eszközt. A telepítés után könnyen használható és kiváló választás azok számára, akiknek nincs tapasztalata a VPN használatában, mivel szinte mindent megtesz az Ön számára.

Egyéb okok, melyeket szeretünk az ExpressVPN-hez

Az ExpressVPN az egyik leggyorsabb VPN, tehát nagyszerű távolságok közötti csatlakozáshoz. Ügyfélszolgálata azonban nem olyan gyors, és másutt is vannak gyorsabb támogatási rendszerek.

A személyzet azonban örömmel segít az alapos válaszokkal. Felveheti velük a kapcsolatot 24 órás, vagy 24 órán keresztül elérhető csevegés útján, vagy e-mailben, bár az utóbbi hosszabb ideig tart. Nézze meg a teljes ExpressVPN áttekintést.

Az ExpressVPN drága, különösen a szűk költségvetéssel rendelkezők számára, de a kapott szolgáltatás színvonalaként megéri. Ha hosszabb ideig feliratkozol, megtakarítást eredményezhet, de ha ezt kissé kényelmetlenül érzi magát, kihasználhatja a 30 napos pénz-visszafizetési garancia előnyeit, hogy megbizonyosodjon arról, hogy először elégedett-e vele..

2. NordVPN

A NordVPN egy másik nagyszerű szolgáltató, amelyet gyakran javasolnak cikkeinkben. Jó szerverhálózattal rendelkezik, így sok választási lehetőséget kínálhat a korlátozások megkerülésekor. A szolgáltatás a legbiztonságosabb, a dupla hop titkosítás bónuszával, ami még inkább teszi a kapcsolatot.

Előző

Következő

Kihúzhatóbb, mint az ExpressVPN, de mielőtt megérintené, győződjön meg róla, hogy tudja, mit csinál. A letiltás kapcsoló biztosítja a biztonságot, ha a VPN meghiúsul, és nem tartanak nyilván a tevékenységeidet.

Telepítheti Androidra vagy iOS-re, és hasonlóan az ExpressVPN-hez, ügyfelei vannak a Windows és a MacOS számítógépek számára is. A telepítés egyszerű, és perc alatt elérhető. Az ügyfél jó elrendezésű, és könnyen kezelhető.

Egyéb okok, amik tetszik a NordVPN

A NordVPN megfelelő sebességgel rendelkezik, de nagy távolságokon is lassulhat. Szerverváltási ideje azonban sokkal gyorsabb, mint az ExpressVPNé. Nézze meg a NordVPN áttekintést további részletekért.

A segítség elérhető az élő csevegés és e-mail lehetőségek révén. A válaszok gyorsak, a leggyorsabb az élő csevegésből származik, a személyzet segítőkész és alapos. Ha úgy tetszik, akkor nézzen meg egy praktikus tudásbázist, hogy meg tudja-e oldani a problémát.

Megfizethető havi ára van, de hosszabb előfizetés esetén sokkal kedvezőbb a pénztárca. Ha szeretné kipróbálni, mielőtt elkötelezi magát, akkor kihasználhatja annak 30 napos visszatérítését.

3. VyprVPN

Következő a VyprVPN, amelynek 64 országban jó a hálózata. A kiszolgálók tényleges száma azonban kevesebb, mint a többi választásunk. Ennek ellenére elegendőnek kell lennie a Snapchat eléréséhez. Nagy biztonságot nyújt, és a Chameleon titkosítási protokollja erre épül. Bővebben a VyprVPN ismertetőnkben olvashat.

Ez magában foglalja a kill kapcsolót is, így nem kell aggódnia az adatok kiszivárogtatása miatt, ha a VPN meghiúsul. Mint a többieknek is, nem tart naplókat, így bizalommal cseveghet.

A VyprVPN könnyen használható mobilalkalmazásokat biztosít Android és iOS rendszerekhez. Van is asztali kliensei Windows és macOS rendszerekhez, de elrendezéseik javíthatók. De azt mondják, hogy megteszik, amit meg kell tenniük.

Egyéb okok, amik tetszik a VyprVPN

A sebesség jó, de időnként lassulhat. Ha problémákba ütközik, segítségért keresse a GYIK részt. Ennek elmulasztása esetén élő csevegés és e-mail érhető el az ügyfélszolgálathoz. Az élő csevegés a leggyorsabb lehetőség, de e-mailben sokkal jobb választ kap, ha eléggé technikai problémája van.

VyprVPN-Honlap

A VyprVPN árazása nem rossz, és 30 napos visszatérítési idővel rendelkezik, tehát rengeteg időt kell hagynia arra, hogy megnézze, tetszik-e.

4. CyberGhost

Következő választásunk a CyberGhost. Jó szerverhálózattal rendelkezik, amely 58 országot jelöl. Ennek többnek kell lennie ahhoz, hogy megkerüljék a Snapchat blokkoló korlátozásait. A biztonság nagy, de nem olyan testreszabható, mint mások. Ennek ellenére van egy kill kapcsoló az extra biztonság érdekében, és itt semmilyen naplót nem tartanak fenn.

A CyberGhost elérhető Android, iOS, Windows és macOS rendszerekhez. A felületet nemrégiben frissítették, de még mindig könnyű használni, és látni tudja, hol kell lennie.

Nézze meg a teljes CyberGhost áttekintést, hogy további információt kapjon a szolgáltatásról.

Más okok, amik tetszik a CyberGhost

A gyorsaság jó, de nagy távolságokon lassulhat. Van egy széleskörű tudásbázis, amely segíthet a leggyakoribb kérdések megoldásában. Az ügyfélszolgálat élő csevegéssel vagy e-mailben érhető el. Az élő csevegés gyorsabb választ nyújt Önnek, a személyzet pedig segítőkész és alapos választ ad.

A havi terv megfizethető, de a többihez hasonlóan a hosszabb tervre való feliratkozás a végén sokkal olcsóbb. Használhatja a hét napos próbaverziót, ha Android vagy iOS rendszeren van, mielőtt a végső döntést meghozza. Van még pénz-visszafizetési garancia az extra nyugalomra.

5. TorGuard

Végül, de nem utolsósorban, ott van a TorGuard. Ez egy másik nagyszerű szolgáltató, több mint 50 országban elterjedt kiszolgálókkal, és számos választási lehetőséget kínál a blokkok megkerülésére. Biztonságosabb és megfigyelhetőbb, mint más szolgáltatók, így azok, akik műszaki know-how-val rendelkeznek, előnyben részesíthetik.

torguardclientarea

Mint a többi választási lehetőségnél is, van egy kill kapcsoló, amely megszakítja az internettel való kapcsolatot, ha a VPN nem működik. Ráadásul bejelentkezési tilalmával rendelkezik, így nem kell aggódnia e miatt.

Telepítheti a TorGuard Android és iOS rendszereken, de az első beállítás fájdalmat okozhat. A Windows és a MacOS ügyfelek szintén elérhetők. Ezekről a TorGuard áttekintésünkben olvashat bővebben.

Egyéb okok, amik tetszik a TorGuard

A sebességek rendben vannak, de a TorGuard-tól függően változhatnak, és a nagyobb biztonság csökkentheti azokat. Ha segítségre van szüksége, élő csevegés érhető el, de tudnia kell, hogy nem mindig dolgozik a személyzet. Ha elérni fogja, amíg nincs, akkor el kell hagynia egy üzenetet, és valaki e-mailben vissza fog térni hozzád. Vannak online praktikus források, ha szeretné megismerni a problémát.

A TorGuard honlapja 2017

A havi ár meredek, de ha hosszabb előfizetést választ, a költség jelentősen csökken. Kihasználhatja a hét napos pénz-visszafizetési garancia előnyeit, hogy megbizonyosodjon arról, hogy először elégedett-e a szolgáltatással.

Végső gondolatok

Most, hogy tudod, hogyan lehet megkerülni a Snapchart elérését akadályozó korlátozásokat, reméljük, hogy segítettünk abban, hogy a VPN-véleményünkből kiválaszthassunk egy megfelelő szolgáltatót, hogy ezt megtegye. A legjobb, ha a lehető legtöbb helyen jó szerverhálózat van. Minél több elérhető, annál nagyobb esélye van arra, hogy megkerüli a korlátozásokat, különösen, ha azokat az ország határozza meg, amelyben tartózkodik.

Az online biztonságának szintén prioritásnak kell lennie, ezért ellenőrizze, hogy megfelelő-e a titkosítása, a gyilkos kapcsoló, és hogy ne tartson nyilvántartást az Ön tevékenységeiről. Ügyfélre van szüksége bármilyen eszközhöz, amelyet használ.

Az ExpressVPN hatalmas szerverhálózatával és kiváló biztonságával nyeri meg a nyertesünket. Ez egy nagyszerű, mindenre kiterjedő szolgáltatás, és megéri a pénzt. Ne feledje, hogy a 30 napos pénz-visszafizetési garancia előtt kipróbálhatja a vásárlást.

Ha tapasztalata van a Snapchat elérésében, amíg a blokkok a helyükön vannak, mondja el nekünk az alábbi megjegyzésekben. Szeretnénk hallani erről. VPN-archívumunkban több érdekes cikk olvasható, miért ne nézzen meg? Köszönöm hogy elolvastad.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map