A Skype 2020 legjobb VPN-je: Biztonságos a VoIP-kapcsolat

A Skype a 20 év legjobb részében működik, és millióinak felhasználó számára ingyenes hang- és videohívásokat biztosít szinte bármilyen internetes eszközön. A biztonsági hibák azonban arra késztetik a felhasználókat, hogy további védelmet keressenek, és a szolgáltatás egyes országokban is blokkolva van. A Skype-válogatáshoz használt legjobb VPN-k segítik a szolgáltatás elérését, és ezzel védettek maradnak.


Ha gyors javításra van szüksége, akkor a legjobb megoldás az ExpressVPN telepítése. Szerver lefedettségének, gyorsaságának és kiváló biztonságának köszönhetően ez a legjobb Skype VPN. Használatával csatlakozhat egy olyan országhoz, ahol a Skype szabadon elérhető. Ráadásul az összes forgalom titkosítva és rejtett módon működik, és a kapcsolata nem fogható el és nem figyelhető meg.

A magánszemélyek és a vállalkozások egyaránt Skype vagy más VoIP-szolgáltatásokat használnak személyes és csoportos hívásokra vagy videobeszélgetésekre online. Használható azonnali üzenetek küldésére vagy fájlok megosztására is. Használata ingyenes, és csak akkor kerül pénzbe, ha prémium szolgáltatásait, például hangposta vagy szöveges üzeneteket és a Skype-on kívüli hívásokat használja.. 

Sok országban azonban a Skype korlátozott, vagy teljesen be van tiltva. Ennek néhány oka van – amelyekkel később megismerjük a cikkben -, de előzetesen felhívjuk a figyelmet arra, hogy egy megfelelő virtuális magánhálózat használata elősegítheti a szolgáltatás biztonságos elérését. Ebben a cikkben elmondjuk, hogyan válasszuk ki a szolgáltatáshoz a legjobb VPN-t, miért van szükségünk VPN-re, és miért nem jó az ingyenes VPN használata?.

A legjobb VPN a Skype-hez

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. CyberGhost
 4. Privát internet-hozzáférés
 5. VyprVPN

1. ExpressVPN

Az ExpressVPN-t gyakran a legfőbb VPN-ként szavazzák meg cikkeinkben, de ez jó okból adódik. Legjobban teljesít a legtöbb tesztünkben, és teljesíti az összes kritériumot ahhoz, hogy a Skype számára megfelelő VPN legyen. 

Több mint 3000 szerverrel rendelkezik, amelyek 94 országot fednek le, tehát nem kell gondot okoznia a Skype elérésére szolgáló kiszolgálók megtalálásával. Nincs sávszélesség-korlátozás, azaz nem fogja abbahagyni a beszélgetést, és ez a leggyorsabb VPN, amelyet eddig teszteltünk. Ez a két szolgáltatás segített az ExpressVPN-nél megszerezni a legjobb VPN-t streaminghez és a legjobb VPN-t a Netflix összehasonlításhoz.

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Regisztráció

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-opciók

ExpressVPN-Full-App

Előző

Következő

Az ExpressVPN biztonsága csúcsminőségű, még a legjobb kínai VPN-darab számára is. Alapértelmezés szerint AES 256 bites titkosítást használ, amely az ajánlott szabvány. Ön is véd egy automatikusan engedélyezett kill kapcsolóval. Kikapcsolhatja, de nem javasoljuk. A szigorú bejelentkezési szabályok is érvényben vannak.

Ha kezdő vagy, az ExpressVPN kiváló választás, könnyebben használható felületének köszönhetően. A letöltés után könnyedén kiválaszthatja, hogy melyik országhoz kíván csatlakozni, és ott gyorsan csatlakozhat egy szerverhez. Használható Windows, macOS, Android és iOS rendszereken. Olvassa el az ExpressVPN áttekintését erről bővebben.

Sajnos az ExpressVPN ára nem tartja ugyanazt a tapsot, mint más jellemzői. Ez drága. Ennek ellenére sokat kapsz pénzedért, és nem tudod legyőzni a sebességet vagy a stabilitást. Ráadásul pénzt takaríthat meg, ha feliratkozik egy hosszabb tervre, és van egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia arra, hogy visszatérjen.

2. NordVPN

A NordVPN a VPN gyűrű egyik legfontosabb versenyzője, és összehasonlítható a győztesünkkel, ahogyan az ExpressVPN vs NordVPN című cikkben olvashat. A sebességgel kapcsolatos problémák miatt azonban hiányzik az első hely. 

Több szerverrel rendelkezik, mint az ExpressVPN-nél, több mint 5000 van a készletében, de 58 felsorolt ​​országban nem teljesen azonos lefedettséggel rendelkezik. Ennek ellenére semmit nem kell szimatolni, és ennek elegendőnek kell lennie egy olyan kiszolgáló megtalálásához, amely a Skype-vel működik. 

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Előző

Következő

Gyorsan, a NordVPN általában gyors, de ha távoli szerverhez csatlakozik, akkor lassú lehet. Ugyanakkor korlátlan sávszélességet kap.

A biztonsági osztály azonban az, ahol az NordVPN valóban ragyog. AES 256 bites titkosítást használ, egyenesen a dobozból, de használhatja annak dupla hop-kiszolgálóit is, amelyek alapvetően újabb titkosítási réteget adnak a kapcsolathoz. Van egy kill kapcsoló is, és semmilyen naplót nem tart. Nem csoda, hogy a NordVPN a legjobb VPN a torzításhoz.

A NordVPN használható Windows, macOS, Android és iOS rendszeren, felhasználóbarát felülettel. Olvassa el a NordVPN áttekintést, hogy jobb képet kapjon.

Ha szüksége van egy pénztárca-barát szolgáltatóra, és feláldozhatja az ExpressVPN gyors és állandó sebességét, a NordVPN a következő legjobb dolog. Jó ár-érték arányt kínál. Plusz, ha a havi tervnél hosszabb tervet választ, végül pénzt fog megtakarítani. Van egy 30 napos visszatérítési ablak is, ha meggondolja magát.

3. CyberGhost

A CyberGhost egy újabb nagyszerű szolgáltatás, amely úgy tűnik, hogy javul minden frissítéssel. Szerverhálózata hasonló a NordVPN hálózatához, 89 országban több mint 5000-nél. Ezek a számok általában sokat változnak, de mindig ebben a tartományban vannak. Ezenkívül kis díj ellenében használhatja a CyberGhost NoSpy szervereit is, amelyek a 14 szemnél kívül helyezkednek el és prémium hardverrel vannak felállítva..

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Előző

Következő

Sebessége gyors, de ismét, mint például a NordVPN, nagy távolságon is lelassulhat (az általános összehasonlításhoz olvassa el a NordVPN vs CyberGhost cikket). Nincsenek olyan sávszélesség-korlátok, amelyek miatt aggódni kell, és bejelentkezési szabályok vannak érvényben, így az online tevékenységeket nem rögzítik.

A biztonság jó, és 256 bites AES titkosítást használ a get-go alkalmazásból. A gyilkos kapcsolót is bele kell foglalni, csak a CyberGhost kicsit különbözik a többi válogatottunktól – állandóan engedélyezve van, így nem tudod ellenőrizni. Egyrészt ez jó, mert nem kell aggódnia, hogy bekapcsolja. Másrészt, jó lenne, ha legalább megvan a lehetősége.

A CyberGhost telepíthető Windows, macOS, Android és iOS rendszerekre. A felülete eleinte kissé furcsa, de ha megszokja, könnyen használható. Erről bővebben a CyberGhost áttekintésben olvashat.

A CyberGhost ára nem rossz, bár a havi opció nem a leginkább költséghatékony választás. Ha hosszabb időre feliratkozik, megtakarítások merülhetnek fel. 

Az Android és iOS felhasználók kihasználhatják a hét napos ingyenes próbaverzióját, míg az asztali felhasználók csak egy napot kapnak. Pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik, amely a havi tervben 14 napra, hosszabb esetében pedig 45 napra szól.

4. Privát internet-hozzáférés

Következő lépésként a privát internet-hozzáférés található, amely egy nagyszerű, egyszerű szolgáltatás. Több mint 3000 szerverrel rendelkezik, de csak 29 országot fednek le, és leginkább az Egyesült Államokban vannak. Ennek továbbra is elegendőnek kell lennie a Skype eléréséhez, ám ez közel sem olyan szintű, mint a többi választásunk.. 

pia-Slider1

pia-slider2

pia-slider3

pia-slider4

pia-slider5

Előző

Következő

A PIA korlátlan sávszélességgel érkezik, sebessége gyors, de ellentmondásos lehet. Ráadásul a sebesség nagy része annak köszönhető, hogy könnyebb titkosítással telepíti. Alapértelmezés szerint AES 128 bites titkosítást használ, de a jobb védelem érdekében azt javasoljuk, hogy növelje azt 256 bites AES-re. A gyilkos kapcsolót szintén a szolgáltatás tartalmazza.

A szigorú bejelentkezési szabályokkal tiszteletben tartja az Ön személyes adatait, és bebizonyosodott, hogy mellette áll, amint az a PIA-áttekintésből olvasható.

Kompatibilis a Windows, a MacOS, az Android és az iOS rendszerrel, és a legjobb VPN Linux számára, mivel megfelelő klienssel rendelkezik. A felületet egyszerûen lehet beállítani, de a tálcához van kötve, így kissé bosszantó lehet. A beállítások menü azonban külön ablakban nyílik meg.

A PIA a piacon az egyik legolcsóbb VPN, amely nem használja ki szolgáltatását. Egyetlen tervet kínál több időtartamra, a hosszabb időtartamokra nagyobb árengedményt kínál. A hétnapos visszatérítési időszak érvényben van, abban az esetben, ha nem tetszik.

5. VyprVPN

Utolsó választásunk a VyprVPN, amely egy tisztességes VPN, amely nagy biztonságot jelent. Ugyanakkor az egyik oka annak, hogy hiányzik a szerver terjedése. Nyilvánvaló, hogy szerverei több mint 60 országot fednek le, de összesen kevesebb, mint 1000 szerver. 

VyprVPN-Slider1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

Előző

Következő

Még mindig képesnek kell lennie arra, hogy megtaláljon egy Skype-kiszolgálót, de a sebessége egy másik probléma. Noha a legtöbb tevékenységnél jól vannak, a többi válogatásunkhoz viszonyítva lassú. Korlátlan sávszélességet kapsz.

Ami a védelmet és az adatvédelmet illeti, néhány kiváló és testreszabható biztonság alá tartozik. Különböző protokollok közül lehet választani, ezek közül az egyik a VyprVPN saját Chameleon protokollja, ami alapvetően úgy tűnik, hogy még a VPN-t sem használja. A gyilkos kapcsolót szintén tartalmazza, és a vállalat nem tart naplókat. 

Noha ez a cikk a Skype-t használó embereknek szól, úgy gondoltuk, hogy el kell mondanunk a magánélettudatos olvasóknak, hogy a Golden Frog, a VyprVPN mögött álló társaság további adatvédelmi szolgáltatásokkal is rendelkezik.. 

Az egyik a titkosított üzenetküldő alkalmazás, a Cyphr. Ingyenes és könnyen használható – csak meg kell győződnie arról, hogy a személy, akivel kapcsolatba lép, szintén használja.

A VyprVPN Windows, MacOS, Android és iOS rendszereken is használható. A rendelkezésre álló legfinomabb mobilalkalmazások egyike, és ez az egyik legjobb VPN az Androidhoz. A felülete egy kicsit keltezett, de még mindig könnyű használni, ahogy a VyprVPN áttekintésből olvashatjuk.

A VyprVPN ára attól függ, hogy melyik csomagot kívánja. A Standard csomag három egyidejű csatlakozással jön, de a Premium csomag öt kapcsolattal és annak Chameleon protokolljának használatával jár. A hosszabb tervek megfizethetőbbé teszik, és van egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia.

Hogyan választottuk a Skype legjobb VPN-jét

A Skype VPN kiválasztása nem jelenti azt, hogy hozzáférhet-e a szolgáltatáshoz, mert a Skype nem blokkolja a VPN-t használó embereket. Szüksége van egy olyan VPN-re, amely az országspecifikus blokkokhoz vagy tiltásokhoz vezetheti a Skype-t, és egy ilyen, amely ezzel biztonságban tartja Önt. Ezért meg kell felelnie az alábbi kritériumoknak. 

Szerverhálózat

Ha olyan országban tartózkodsz, amely blokkolja a szolgáltatáshoz való hozzáférést, akkor csatlakoznia kell egy olyan országhoz, ahol ingyenesen elérhető. Jó kiszolgálóeloszlású VPN kiválasztásával nagyobb esélyt kap magadnak a blokk megkerülésére. 

Ráadásul érdemes felhívni az embereket a világ számos részén, és egy hatalmas szerverhálózat lehetővé teszi ezt..

Sebesség és sávszélesség

A lehető legjobb kapcsolat biztosítása érdekében győződjön meg arról, hogy VPN-t választott nagy sebességgel. Ha nem, akkor a hívás minősége szenvedhet. A videó felbontása gyenge lehet, és késést tapasztalhat. Azt is meg szeretné győződni, hogy elegendő sávszélességet nyújt-e, így ne szakítsa meg a beszélgetést.

Biztonság

Most, hogy elmúltuk azokat a funkciókat, amelyek elősegítik a Skype elérését, a biztonságról fogunk beszélni. Fontos, hogy a VPN-t jó biztonsággal válassza, különösen, ha olyan országban tartózkodik, amely illegálissá teszi a VoIP elérését. 

A jó biztonság elrejti a kíváncsiságtól, így senki sem fogja tudni, hogy még a szolgáltatást is használja. Az erős titkosítás elengedhetetlen a védettség megőrzéséhez, és a VPN-nek az AES 256-bites szabványt kell használnia, vagy legalább engednie kell erre. Ezzel a biztonsággal együtt tartalmaznia kell egy kill kapcsolót, amely megszakítja a kapcsolatot, ha a VPN meghiúsul, biztonságban tartva az Ön és adatait..

Magánélet

A magánélete ugyanolyan fontos. Ha olyan VPN-t választ, amelynek nincs szigorú bejelentkezési politikája – vagy talán még azt is mondja, hogy megteszi, de nem tiszteli -, rendetlen helyzetbe kerülhet. 

A naplózás elkerülésére vonatkozó politika csak azt jelenti: a vállalat nem fog naplót vezetni az online tevékenységeiről. Ha megtennék, és a hatóságok kérték őket, akkor potenciálisan átadhatnak olyan információkat, amelyek tartalmazzák mindazt, amit online tett.

Miért van szükségem VPN-re a Skype-hoz?

Noha a Skype csak egy szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy online hívásokat kezdeményezzen barátainak, családtagjainak vagy kollégáinak, néhány oka van annak, hogy miért kellene – vagy kellene-e használnia VPN-t vele.

Országos blokkok és tilalmak

Először is, sok ország, köztük a Skype, tiltja a VoIP szolgáltatások használatát. Kína – nem is beszélve Észak-Koreáról – ennek jó példája. 

Nagyon sok nyugati tartalmat vagy szolgáltatást betilt a Kína Nagy Tűzfal, és helyettesítik az ország saját verziói. Például: Renren a Facebook kínai verziója, a WeChat pedig a WhatsAppra adott válaszuk. 

A VoIP-ot ott nem tiltják meg teljesen, de csak kínai szolgáltatások használatát teszi lehetővé, amelyeket valószínűleg szigorúan figyelnek. Rossz ötlet, ha megpróbálunk hozzáférni egy tiltott szolgáltatáshoz, például a Skype-hez olyan országban, amely a polgárait ellenőrzi. Kormánya minden online és offline mozdulatát figyeli, tehát a VPN használata digitális műsorszámai lefedésére kötelező. 

Nem csak ezt, de ha megpróbálja letölteni a Skype-t Kínában, VPN nélkül, akkor valószínűleg egy kínai verzióval fog állni, amely megfelel a kínai kormánynak, azaz azt figyeli.

Omán és Kuvait azon országok közé tartozik, amelyek betiltják a VoIP szolgáltatások használatát is. Más országokban, például Belize-ben és Brazíliában a VoIP használatát nem tiltják be, de vannak korlátozások. Az internetszolgáltatók (ISP-k) blokkolják a hozzáférést bizonyos szolgáltatásokhoz, és csak azt teszik lehetővé, hogy az emberek a saját hasznát élvezzék. 

Más körülmények között a kormány kérheti az ilyen szolgáltatások blokkolását, kivéve azokat, amelyek a kormány tulajdonában vannak. Ilyen módon megfigyelhetik az emberek kommunikációját.

A Skype biztonsági hibái

A VPN és a Skype használatának másik oka az, hogy bár a hívások és üzenetek titkosítva vannak, nem rendelkeznek teljes körű védelemmel. 

Az üzeneteket rendszeresen ellenőrzik a csalás bizonyítékaival kapcsolatban, ami csak azt jelenti, hogy a szolgáltatás képes visszafejteni azokat. Ez azt mutatja, hogy a privát üzeneteid nem teljesen privát üzenetek, és ha a hatóságok hozzáférést akartak, akkor csak azt kell kérniük. 

Nem lehetünk 100% -ban biztosak abban, hogy egy VPN megakadályozza a Microsoftot abban, hogy azonosítson téged, mivel fiókot kellett létrehoznia, ám ez segít az adatvédelemben, és védelmet nyújt a külső forrásoktól.

Használhatok egy ingyenes VPN-t a Skype-hez?

Nem minden ingyenes VPN rossz (nézze meg a Windsscribe és az TunnelBear áttekintést), ám sok olyan ingyenes VPN, amelyek jónak hirdetik magukat, semmi közeli. 

A legrosszabb ingyenes VPN-szolgáltatók darabja elegendő szemöldök felkeltéséhez, de röviden: néhány olyan VPN, amelyek azt állítják, hogy kiválóan titkosítottak, vagy alacsonyabb, vagy ami még rosszabb, egyáltalán nem alkalmazható. Ez bizonyos országokban nagyon rossz lenne, és azt javasoljuk, hogy kerülje el minden olyan dolgot, amelyben nem biztos.

Más VPN-k egyszerűen úgy néznek ki, hogy csinosak legyenek, és ahelyett, hogy megvédnének téged, néhány dollárért cserébe más társaságoknak továbbítják forgalmi adataikat.. 

Ráadásul az úgynevezett VPN-ek szándékosan tele vannak rosszindulatú szoftverekkel, és miután telepítette őket, nem csupán néhány adatvédelmi kérdéssel kell majd foglalkoznia (gondolja, hogy egy megfelelő antivírus segíthet)..

Végső gondolatok

Ha olyan országban tartózkodik, amely megtiltja vagy blokkolja a Skype elérését, reméljük, hogy segítettünk abban, hogy olyan VPN-t válasszon, amely oda fog vezetni. Ellenkező esetben most meg kell tudnia, hogy a VPN miért nélkülözhetetlen a magánélet és a biztonság szempontjából. Bármilyen okból is szüksége van rá, győződjön meg arról, hogy jó szerverhálózattal és gyors sebességgel rendelkezik, valamint kitűnő biztonsággal, hogy biztonságban maradjon.

Az ExpressVPN a legjobb VPN a Skype számára. 94 országban van kiszolgálókkal, rendkívül gyors sebességgel és csúcsminőségű biztonsággal, valamint szigorú adatvédelmi politikával. Miért nem próbálja ki a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával?

Használt egy VPN-t a Skype-hez? Ha van, mondja el nekünk tapasztalatait az alábbi megjegyzés szakaszban. Nézze meg a többi VPN-cikket, amíg itt is tartózkodik. Mint mindig, köszönöm az olvasást.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map