A Mexikó 2020 legjobb VPN-je: Adatvédelem? Nem Mames Güey

Mexikó egy népszerű úticél, amely évente több mint 20 millió látogatót fogad. Leginkább fűszeres ételeiről, gyönyörű strandjairól és tequilájáról ismert. Az ókori aztékok és maja romjai az ország egész területén láthatók, fővárosában, Mexikóvárosban pedig a modern élet gondoskodik. Bármit is elvisz oda, a Mexikó egyik legjobb VPN-jét virtuális sombreroként kell használni az online védelem érdekében.


A virtuális magánhálózat az egyetlen módja annak, hogy megbizonyosodjon arról, hogy védett az online veszélyekkel szemben, és hasznos lehet bizonyos tartalmak elérésekor is..

Ha a spanyol az anyanyelve, vagy legalább érti, akkor imádni fogja Mexikóját telenovelas. Ha nem, akkor inkább otthoni programokat továbbíthat. A VPN használata lehetővé teszi, hogy csatlakozzon egy szerverhez az Ön országában, és közvetítse kedvenc műsorait olyan szolgáltatásokban, mint a Netflix (teljes útmutatónk van az USA Netflix Mexikóban történő megtekintéséről is).

Ugyanez vonatkozik azokra, akik egy másik országból szeretnének hozzáférni a mexikói tartalmakhoz. További javaslatokat a Netflixhez tartozó legjobb VPN-cikkben talál.

Cenzúrázat Mexikóban

A cenzúra sok országban gyakori kérdés, néhányban rosszabb is, mint másokban – olvassa el a Kínáról szóló cikket, hogy megtudja, mennyire rossz lehet. Mexikóban kevés az internetes cenzúra. Nem blokkolja vagy szűri a tartalmat, és a közösségi média elérhető.

Ugyanakkor 2018-ban jóváhagyták a szövetségi szerzői jogi törvény módosításait. A változtatások lehetővé tették az online tartalom eltávolítását, ha azt feltételezik, hogy a szerzői jogok megsértése. A kitoloncolásra azonban anélkül kerülhet sor, hogy bizonyítani kellene, hogy jogsértés történt. Más országok súlyosabbak az online szerzői jogok megsértésekor, ahogyan a legjobb VPN for Germany című cikkben olvashatjuk.

Annak ellenére, hogy nincs tilalom a tartalomra, a közösségi média platformokra és a keresőmotorokra azonban eltávolítási kérelmeket küldtek.

A Facebook eltávolította a mexikói Monterrey-i iskolában való lövöldözéshez kapcsolódó tartalmakat, a rágalmazásról bejelentett bejegyzéseket és a szabályozott áruk illegális értékesítésével kapcsolatos cikkeket. A Google rágalmazási kérelmeket kapott rágalmazás, szerzői jogi és egyéb okok miatt, valamint a Twitter beszámolt az eltávolítási kérelmekről is.

Online beszéd

A szólásszabadságot a mexikói alkotmány garantálja, csakúgy, mint a személyes kommunikáció magánéletét. Ennek ellenére, bár a rágalmazást szövetségi szinten dekriminalizálták, és néhány államban, még mindig vannak néhány hely, ahol továbbra is fennállnak a bűnmegelőzésre vonatkozó törvények.

A hatályos törvényekkel a beszéd nem teljesen szabad, és gyakran használják újságírók megfélemlítésére. Néhányan, akik online kritikus jelentéseket tettek közzé, pert indítottak.

Például büntetőjogi panaszt nyújtottak be a Contramuro.com digitális hírlevél ellen, 2018 februárjában, Zitacuaro polgármestere, Carlos Herrera Tello ellen, aki azzal vádolta a becsülettel szembeni támadást. Azután jött, hogy a kimeneti hivatal újra közzétette a polgármesterhez kapcsolt számos társaság állítólagos pénzügyi szabálytalanságairól szóló jelentést.

2011 augusztusában letartóztatták a matematikai oktatót és a rádió kommentátorokat, miután pletykákkal terjesztették a gyermekeket, akiket elraboltak a helyi iskolából, és mindkettő 30 év börtönre került. A pletykák hamisak voltak, és az állam új „nyilvános zavaró” bűncselekményt vezetett be, hogy hasonló esetekben pánikot keltsen, bár aggódtak, hogy túl könnyen lehet használni a beszéd ellen..

Fennálltak fenyegetések és erőszak a média, az újságírók és a bloggerek ellen, akik olyan témákról számolnak be, mint a kábítószer, a kábítószer-kereskedelem és a kábítószerrel kapcsolatos erőszak. Százeket támadtak meg, vagy halálos fenyegetésekkel vagy megfélemlítő üzenetekkel érkeztek, 12-et megölték. Legalább négy dolgozott online web-alapú hírportálon vagy közösségi médiában.

Az erőszak sok újságírót és néhány helyi médiát arra vezetett, hogy öncenzúráljon, vagy pedig teljesen elkerülje bizonyos történetek beszámolását. Ezt szem előtt tartva valószínűleg a legjobb, ha követjük a példát, és legyen óvatos, amit elküld. Sokkal rosszabb is lehet, összehasonlítás céljából olvassa el a legjobb szingapúri VPN-útmutatónkat.

Felügyelet Mexikóban

A kormány megnövelte felügyeleti hatáskörét azzal, hogy igazolásként a kábítószer-háborút használja fel. A 2014. évi távközlési törvény részben felváltotta a korábbi jogszabályokat, hogy lehetővé tegyék a nagyobb megfigyelést az adatok megőrzésével és a valós idejű földrajzi helymeghatározással.

A 189. cikk értelmében a társaságoknak, például az internetszolgáltatóknak és a mobil hálózatoknak a hatóságok földrajzi helyzetét és metaadataikat kell szolgáltatniuk a hatóságoknak. A Nemzetközi Büntetőeljárási Törvénykönyv 2016-os módosításai azt tették lehetővé, hogy a kormányzati szerveknek bírósági végzésre van szükségük a földrajzi helymeghatározás használatához, kivéve, ha azt mondják, hogy kivizsgálják..

A 190. cikk előírja a társaságok számára, hogy legalább két évig nyilvántartást vezessenek felhasználói metaadataikról, és bármikor hozzáférést biztosítsanak a biztonsági ügynökségeknek az adatokhoz. A kormány kérvényeket küld a közösségi média társaságoknak és a Google-nak a felhasználói információkkal kapcsolatban is.

A 2017-ben elfogadott belső biztonsági törvény lehetővé teszi a katonaság számára, hogy hírszerzési tevékenységeket végezzen minden lehetséges módon (mindaddig, amíg ez törvényes), és azt állítja, hogy az összegyűjtött információkat nemzetbiztonsági érdeknek tekintik, azaz a nyilvánosság nem fér hozzá hozzá. Az emberi jogi szervezetek aggodalmát fejezték ki a törvény miatt.

Számos felfedés bizonyította, hogy a bűnözők kivizsgálására szolgáló digitális kémkezelő technológiákat visszaéltek. A Citizen Lab megállapította, hogy a Pegasus szoftvert Mexikóban használják. Kizárólag kormányoknak adják el, és bizonyítékok azt mutatják, hogy a mexikói kormány legalább 80 millió dollárt költött a szoftverre.

Azt is jelentették, hogy Mexikó a Hacking Team megfigyelő cég nagy ügyfele volt. Közismert, hogy támadó behatolási és megfigyelési technológiát nyújt a kormányok, a bűnüldöző szervek és más vállalatok világszerte.

A Mexikó 2020 legjobb VPN-je

Mi teszi a VPN-t Mexikó legmegfelelőbbé

A VPN-áttekintésünkben szereplő számos szolgáltató általában ugyanazokat a szolgáltatásokat kínálja, ám egyesek bizonyos szempontból jobbak, mint mások. Lehet, hogy például jobb biztonsága vagy ügyfélszolgálata van. Tudnia kell, hogy mely funkciók a legfontosabbak ahhoz, hogy biztonságban legyenek Mexikóban, és mely szolgáltatások a legmegfelelőbbek számukra.

Mexikó számára jó biztonságot szeretne, mivel segít megvédeni Önt a megfigyelés és az online rendőrség ellen. Mindig fennáll az online támadások veszélye, függetlenül attól, hogy hol tartózkodsz, de egyes országokban a kockázat magasabb, mint másokban.

Az ingyenes WiFi hotspotok egyre népszerűbbek, ám ezek nagyobb kockázatot jelentenek a számítógépes bűnözés megtapasztalására. Olvassa el a példa erre a legjobb thaiföldi VPN-t. Nincs mód arra, hogy megtudjuk, mennyire biztonságos a kapcsolat, ezért a legjobb dolog az, ha VPN-vel megvédi magát. Jó egy megfelelő víruskereső is.

Azt is szeretné, ha a biztonságtól eltérő adatvédelem kiemelten szerepel a listán. Annak biztosítása érdekében, hogy a szolgáltató tiszteletben tartja a magánélet védelmét, szüksége van egy egyértelmű bejelentkezési házirendre, amely azt mutatja, hogy nem lesz nyilvántartás az online tevékenységekről.

A szerver elterjedése egy másik fontos tényező. Minél több rendelkezésre áll, annál nagyobb esélye van a korlátozások megkerülésére, például cenzúrára vagy geoblokkokra. Ha a tartalmat csak Mexikóra korlátozza, ott is szerverre van szüksége.

A sebesség egy másik szempont, amelyet figyelembe kell venni, különösen akkor, ha streaming szeretne, és a korlátlan sávszélesség nem árt a kedvenc műsorainak megtekintéséhez. Ha nincs ez utóbbi, akkor gyorsan elérheti a korlátot, és ha ezt megteszi, a VPN leáll, és kiszolgáltatott marad..

Néhány további szempont, amelyet figyelembe kell venni, a támogatott eszközöket, hányat lehet egyszerre csatlakoztatni, az ügyfélszolgálat minőségét és a könnyű használatot, főleg ha nem ismeri a beállításokat. Végül, az ára befolyásolhatja a döntését, mivel egyes VPN-k drágábbak, mint mások.

1. A legjobb VPN Mexikóban: CyberGhost

A CyberGhost-ot választottuk Mexikó legjobb VPN-nek. Ez egy tisztességes szolgáltatás, amely magas szintű biztonságot nyújt az online veszélyekkel szembeni védelme érdekében, és tiszteletben tartja a magánéletét szigorú bejelentkezési szabályzattal.

CyberGhost-homepage 2018

59 országban több mint 3000 szerverrel rendelkezik, tehát neked ne kelljen problémája a kívánt tartalom elérésével. Ez magában foglalja a 19-et Mexikóban, így rengeteg közül választhat, hogy mexikói tartalmat szerezzen.

Gyors, de lassabbá válhat nagy távolságokon. A sebesség azonban még mindig tisztességes, tehát nem kellene probléma. Korlátlan sávszélességgel is rendelkezik, ami azt jelenti, hogy annyit tölthet be és tölthet le, amennyit csak akar. Nézze meg a CyberGhost áttekintést, hogy jobban megnézze a szolgáltatást.

Más okok, amik tetszik a CyberGhost

A CyberGhost telepíthető Windows, macOS, Android és iOS rendszerekre. A legfrissebb verzió frissített felülettel rendelkezik, ami jó, de a megszokáshoz eltarthat. Egyszerre akár hét eszközt is csatlakoztathat, amely elősegítette, hogy második helyet szerezzen a több eszközhöz tartozó legjobb VPN-ben, de ez a telepítés korlátja is.

Ügyfélszolgálat érhető el, a kiterjedt tudásbázissal pedig az első bejövő portként. Ha továbbra is segítségre van szüksége, beszélgethet az alkalmazottakkal élő csevegéssel vagy e-mailben a nap 24 órájában. Az élő csevegés a leggyorsabb lehetőség, de az e-mail a legjobb technikai problémák esetén.

A havi költség rendben van, de pénzt takaríthat meg, ha hosszabb ideig feliratkozik. Van egy hétnapos próbaverzió az Android és az iOS számára, amely segítségével megnézheti, hogy tetszik-e. Ezen felül pénz-visszafizetési garancia van, amelynek feltételei a választott tervetől függően változnak. A rövidebb tervek 14 napot kapnak, a hosszabb tervek pedig 45 napot kapnak, de mindkettő rengeteg időt hagy a döntésre.

2. ExpressVPN

Az ExpressVPN sok cikkünkben a legfontosabb helyet foglalja el. Kiváló általános szolgáltatást nyújt, és a rendelkezésre álló legbiztonságosabb VPN, kiváló biztonsággal, amelyet még erősebbé tehet. A nyugalomra is szilárd bejelentkezési politika létezik.

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Regisztráció

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-opciók

ExpressVPN-Full-App

Előző

Következő

Egy óriási 94 országban több mint 3000 szerver működik, így a lehető legjobb eséllyel tekintheti meg a kívánt tartalmat. Néhányan Mexikóban vannak, tehát onnan is elérhető tartalom.

Az ExpressVPN a leggyorsabb VPN a piacon, így a képernyők betöltése nem jelent problémát. Nincs sávszélesség-korlát sem, amely megakadályozná a zeneszámokat. Ezek a szolgáltatások elősegítették a streaming darab legjobb VPN-jének első helyezettjét. Nézzen meg többet az ExpressVPN áttekintésből.

Egyéb okok, melyeket szeretünk az ExpressVPN-hez

Ha kevés tapasztalattal rendelkezik a VPN használatában, akkor az ExpressVPN lehet a legjobb választás az Ön számára. Miután telepítette, szinte mindent megtesz az Ön számára. Csak ellenőriznie kell, hogy megfelelő kiszolgálóhoz van-e csatlakoztatva, ami könnyű. Ha több ismerete van, módosíthatja a beállításokat, de ellenőrizze, hogy tudja, mit csinál először.

Használható Windows, macOS, Android és iOS rendszereken. Ezen felül vannak böngésző-kiterjesztések a Chrome, a Safari és a Firefox számára. Öt eszköz csatlakoztatható egyszerre, ami nem rossz.

Ha savanyúságban találja magát, élő csevegés és e-mail elérhető a nap 24 órájában. Az élő csevegés a leggyorsabb lehetőség, de az e-mail út jobb, ha mélyebb segítségre van szüksége.

Az ExpressVPN hátránya az ára. Drága a versenytársaihoz képest, de a megszerzett szolgáltatás minősége miatt megéri. Ha hosszabb tervet választ, lecsökkentheti a költségeket, és 30 napos pénz-visszatérítési garanciát vállal arra az esetre, ha nem az Ön számára.

3. NordVPN

Az NordVPN egy másik szolgáltató, amelyet gyakran javasolnak itt a Cloudwards.net webhelyen. A környéken a legjobb biztonságot nyújt, protokollok széles választéka és a dupla hop-kiszolgálók használatának lehetősége, amelyek alapvetően nagyobb védelmet nyújtanak a VPN-alagút számára. Az adatvédelmet sem hagyják figyelmen kívül, mivel a NordVPN nem vezet naplókat.

Előző

Következő

Nem kell gondolni a megfelelő szerver megtalálásával, mivel 62 országban több mint 5000 pontozott, köztük 15 Mexikóban.

Jó sebességgel rendelkezik, de a CyberGhosthoz hasonlóan lelassulhat, ha a távoli szerverhez csatlakozik. Ennek ellenére a NordVPN továbbra is jó választás streaminghez, mivel nincs korlátozás a felhasználható sávszélességre. Olvassa el a NordVPN áttekintést a szolgáltatót részletesebben.

Egyéb okok, amik tetszik a NordVPN

Használhatja a NordVPN-t Windows, macOS, Android és iOS rendszereken, és a telepítés egyszerű. Az interfész egyszerűen használható, és egyszerre akár hat eszközt is csatlakoztathat.

Van egy nagy tudásbázis, amelyet meg kell vizsgálni, ha problémákba ütköznek. További segítségért az élő csevegést vagy e-mailt használhatja, hogy beszéljen a támogatási taggal. Mindkettő jó, de az élő csevegés gyorsabb.

A havi ár nem rossz, de a hosszabb tervek végül olcsóbbak lesznek. 30 napos visszatérítés érhető el, így a teljes kötelezettségvállalás előtt megbizonyosodhat arról, hogy elégedett-e vele.

4. Privát internet-hozzáférés

Negyedszer, privát internet-hozzáférésünk van, amely jó szolgáltatást kínál, annak ellenére, hogy nem rendelkezik a versenytársak összes funkciójával. A biztonság jó, de alapértelmezés szerint 128 bites titkosításra van állítva. A legjobb, ha azt a jobb védelem érdekében manuálisan változtatja meg a kívánatosabb 256 bitesre. Ennek ellenére lelassíthatja a kapcsolatot.

privát-internet-csatlakozási-review-kedvenc-szerverek

Itt sincs nyilvántartása az online szhenangálásáról, mert a PIA nem vezet naplókat.

A PIA-nak számos szervere van – pontosan 3 279 -, de csak 33 országot fednek le, ami sokkal kevesebb, mint más szolgáltatók. Ennek ellenére be kell állítania a mexikói tartalmat, ha erre számít, mert 33 szerverrel rendelkezik ott.

A PIA egyik legjobb tulajdonsága a sebesség. Ennek leginkább a könnyebb titkosítás alapértelmezett használata, és ez lelassul, ha növeli a titkosítás szintjét. Ennek ellenére a sebesség rendben van, és a szerverváltás gyors. Azt is lehetővé teszi, hogy csatlakozzon egy másik szerverhez anélkül, hogy leválasztaná az előbb már használt kiszolgálót. Ráadásul a sávszélességnek nincs korlátja.

Egyéb okok, amire tetszik a PIA

Beállíthatja a PIA-t Windows, macOS, Android és iOS rendszereken. Könnyen kezelhető klienseivel rendelkezik, és nagyszerű a Linux felhasználók számára, mert ez az egyetlen VPN, amelynek teljes ügyfele van a platformon, ezért ez a legjobb VPN Linuxhoz. Egyszerre akár öt eszközt is csatlakoztathat.

Rendelkezésre áll egy tisztességes tudásbázis, amely segíthet a leggyakoribb kérdések megoldásában. Összességében azonban az ügyfélszolgálat javítható lenne. Az e-mail támogatás 24 órán keresztül elérhető, de nincs élő csevegés. Ennek ellenére a rendelkezésre álló segítség alapos, még ha lassabb is, mint amit a PIA versenytársai kínálnak. A PIA-áttekintés további részleteket tartalmaz a szolgáltatásról.

A PIA volt az egyik legolcsóbb rendelkezésre álló lehetőség, ám az utóbbi időben emelkedtek. Ez továbbra is tisztességes ár, de más szolgáltatók jobb szolgáltatást kínálnak, azonos áron. Okos ötlet, akárcsak más szolgáltatásokhoz hasonlóan, előfizetni egy hosszabb tervre és pénzt megtakarítani. Hétnapos pénz-visszafizetési garancia van érvényben, így sok idő áll rendelkezésre kipróbálására.

5. VyprVPN

Noha a VyprVPN nem szerepel a lista tetején, jó biztonságot kínál, saját Chameleon protokolljának további védelmével. Szigorú bejelentkezési tilalmakkal is rendelkezik, így nem kell aggódnia az adatvédelem miatt. Más hűvös biztonsági lehetőségekkel is rendelkezik, amelyekről a VyprVPN áttekintésben olvashat.

VyprVPN-kiszolgáló kiválasztása

Szerverei 64 országot fednek le, de a rendelkezésre álló összeg más szolgáltatókkal összehasonlítva kevés. Összesen valamivel több mint 700, és néhányuk Mexikóvárosban van, ami plusz, ha mexikói tartalmak után vagy.

Sebessége nem rossz, de néha lassú lehet. A sávszélesség használatára azonban nincs korlátozás, ami jó.

Egyéb okok, amik tetszik a VyprVPN

Vannak olyan ügyfelek, amelyek elérhetőek a Windows, a MacOS, az Android és az iOS számára, de a felület keltezett. Ennek ellenére még mindig könnyű használni. Egyszerre három eszközt csatlakoztathat, és ha többre van szüksége, feliratkozhat a prémium csomagra, hogy akár öt.

Ha problémát tapasztal, a GYIK szakasz segítségével oldhatja meg a problémát. Ennek elmulasztása esetén vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal élő csevegéssel vagy e-mailben a nap 24 órájában. A leggyorsabb válasz érdekében élő csevegést kell használnia, de akár rövid választ is kínálnia kell, ami nem nagyszerű.

Az árszínvonal ésszerű, és van egy 30 napos visszatérítési időszak, amelyet felhasználva ellenőrizheti, mielőtt vállalja.

Végső gondolatok

Remélhetőleg most már érti, hogy miért kellene VPN-t használni Mexikóban vagy bárhol másutt. A szolgáltató kiválasztásakor ügyeljen arra, hogy magas szintű biztonsága és szerverei pontozva legyenek szerte a világon, így könnyen hozzáférhet a tartalomhoz. Ez magában foglalja Mexikót is, ha csak az ott korlátozott tartalmat szeretné megtekinteni.

Mexikó számára a győztes a CyberGhost, mert jó a biztonsága és sok szerver közül választhat, köztük 19 Mexikóban. Ráadásul a hét napos próbaverzióval és a pénz-visszafizetési garanciával semmit nem veszíthet.

Ha javaslata van a VPN használatáról Mexikóban, nyissa meg őket az alábbi megjegyzés szakaszban. Szeretnénk hallani őket. Feltétlenül nézd meg a többi VPN-cikket is. Köszönöm hogy elolvastad.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map