A legjobb VPN Thaiföldön 2020-ban: Szörfözés mosolyogva

Thaiföld népszerű úti cél a hátizsákos turisták és a digitális nomádok számára egyaránt. A legszegényebb költségvetést is kielégíti, kultúrája, őrült éjszakai élete, gyönyörű strandjai és változatos ételei miatt jól ismert. Amíg ott vagy, valószínűleg az internet használatát akarja majd használni, tehát a legmegfelelőbb thaiföldi VPN-csomagot kell felkarolnia..


A virtuális magánhálózat használata nem csupán intelligens ötlet a biztonság érdekében. Thaiföld szenved az internetes cenzúrától, bár nem olyan rossz, mint a Nagy tűzfal. A VPN használatához egyéb okok is vannak, amelyeket ebben a cikkben magyarázunk.

A legjobb VPN Thaiföldön 2020-ig

Online cenzúra Thaiföldön

A thaiföldi internet korlátozásokkal rendelkezik. Több mint 6000 URL-t blokkoltak 2017-ben, mert úgy vélték, hogy azok veszélyeztetik a nemzetbiztonságot, vagy ellentétesek a közerkölcstel vagy a közrenddel. A számítógépes bűnözésről szóló törvény 20. szakasza megengedi a tisztviselőknek, hogy bírósági végzést kérjenek az ilyen tartalmak blokkolása érdekében. Az internetszolgáltatóknak a bírósági végzés alapján blokkolniuk kell a weboldalakhoz való hozzáférést.

A tartalom pornográfiát és szerencsejátékokat tartalmaz. Egyes politikai blogokat és a királyi eredetű tartalmakat is blokkoltak. Thaiföld lese-majeste törvénye tiltja a királyi család kritikáját, és az online tartalomra is kiterjed.

Noha a torrenting jó és torrent webhelyek elérhetők, a szerzői jogokat sértő webhelyek szolgáltatásaikat az internetszolgáltatója lemondhatja.. 

A VPN használata Thaiföldön törvényes, ám egyes szolgáltatók webhelyeit az internetszolgáltatók blokkolják. Megkerülheti azonban egy VPN letöltését, mielőtt megérkezik az országba.

Online felügyelet Thaiföldön

A thaiföldi politikák lehetővé teszik a kormányzati felügyeletet, és bár rendelkezésre állnak a közösségi média, megfigyelés alatt állnak. Egy központosított figyelőközpont megvizsgálja és eldönti, hogy a közösségi média tartalma nem megfelelő-e vagy illegális, például az ország monarchia kritikája.

Noha Thaiföld alkotmányát 2017-ben megújították, még mindig tartalmaz az ideiglenes alkotmány részeit. Például a 44. szakasz felhatalmazza a hatóságokat arra, hogy megfigyeljék az internethasználók tevékenységeit, és utasítsák az internetszolgáltatókat bizonyos tartalom eltávolítására.

Az internetszolgáltatóknak legalább 90 napig meg kell őrizniük a forgalmi adatokat, de a tisztviselők felszólíthatják őket, hogy azokat legfeljebb két évig megőrizzék. A tisztviselőknek szavatossági engedélyt kell kapniuk az adatokhoz való hozzáféréshez, de egyes esetek, például a számítógépes bűncselekményekről szóló törvény megsértése, a Különleges Vizsgálati Osztály hatáskörébe tartoznak.. 

A DSI-kutatók bírósági felügyelet nélkül elfoghatják az online kommunikációt és a személyes adatokat. Az online beszédbűncselekményekkel gyanúsított felhasználókat felfedhetik, és bizonyítékként felhasználhatják a privát csevegési rekordokat. A számítógépes bűnözésről szóló törvény 18. cikke értelmében a kormány elrendelheti az egyéneknek, hogy bírósági végzés nélkül dekódolják a titkosított számítógépes adatokat is.. 

2015-ben ellentmondásos kiberbiztonsági törvényt vezettek be, a kritikusok szerint ez megsértette a magánélet védelmét és lehetővé tette a felügyeletet. Ezt 2018-ban fogadták el, és fokozott felügyeleti rendelkezéseket tartalmaz. 

Az új SIM-kártyák regisztrálásakor a biometrikus adatokat – például az ujjlenyomatokat és az arc-letapogatást – összegyűjtik, hatékonyan eltávolítva az anonimitást. Az adatokat ezután a Nemzeti Műsorszóró és Távközlési Bizottság tárolja.

A thaiföldi kormány 2012 és 2014 között kémprogramokat vásárolt a Hacking Team-től. Plusz engedéllyel rendelkezik kommunikációs lehallgató berendezések importálására Svájcból és az Egyesült Királyságból..

A szólásszabadság Thaiföldön

A szólásszabadságot Thaiföldön korlátozza a szigorú lese-majeste törvény. A monarchia szempontjából kritikus megjegyzéseket a hatóságok blokkolják. Azokat, akik ilyen észrevételeket tesznek, vagy kritikussá teszik a Béke és Rend Nemzeti Tanácsa ellen, üldöztetni lehet és felügyelet alá vonhatók. 

Például egy embert 18 évre börtönbüntetésre ítéltek 2017-ben, mert a Facebookon olyan videókat tett közzé, amelyeket sértőnek tekintenek a monarchia számára. Még a kritikus közösségi médiabejegyzések megosztása is veszélyes lehet.

A számítógépes bűnözésről szóló törvény 14. szakasza tiltja a hamis információk bevezetését egy számítógépes rendszerbe, amely kárt okoz a nyilvánosság számára, amely olyan bűncselekményekre vonatkozik, mint a hackelés. Ennek ellenére a bírák tévesen értelmezték és használták a beszéd büntetőeljárására. 

Az újságírókat és a médiakat büntetni lehet a kormány kritikájáért. A hírcsatornákat felfüggesztették, és az újságírókat díjmentesen őrizetbe vették.

Számítógépes bűnözés Thaiföldön

Bár a fenti témák fontosak, ne felejtsük el a thaiföldi csatlakoztathatóságot. Ha utazik, előfordulhat, hogy nyilvános WiFi hotspotjain keresztül találja magát. Nincs semmi baj, ha ezt megteszem, de semmilyen módon nem tudhatjuk meg, mennyire biztonságos a kapcsolat. 

Végül is, a Symantec kiberbiztonsági cég szerint Thaiföldön növekszik a cybertreagálás. A hackerek és a vírusok valószínűleg várakozással küzdenek, ezért a legjobb, ha VPN-vel és tisztességes víruskeresővel védi magát..

Mi teszi a VPN-t Thaiföld legmegfelelőbbé

Bár a legtöbb VPN-nek ugyanazok a tulajdonságai vannak, ezeket nem hajtják végre ugyanazon a szinten. Ezért fontos, hogy győződjön meg arról, hogy a megfelelőt választotta-e Thaiföldre. 

Fontos tulajdonság a biztonság, mert kiszolgáltatott lehet a kíváncsiságú szemekkel szemben, és anélkül szimatolhat. A jó biztonság biztonságban tartja és elrejti az online veszélyekkel szemben, ezért ügyeljen arra, hogy a választott VPN jól alkalmazza. Ha a szolgáltató tartalmaz egy kill kapcsolót, akkor ez bónusz, mert megszakítja a kapcsolatot, ha a VPN meghiúsul, biztosítva, hogy ne maradjon nyitva a támadásra.

A magánélet ugyanolyan fontos. Noha úgy gondolhatja, hogy a biztonság alá tartozik, nem az. A VPN-k tiszteletben tartják az Ön személyes adatait azáltal, hogy nem vezetnek naplót az online tevékenységekről, ezért győződjön meg arról, hogy a kiválasztottnak bejelentkezési tilalma van..

A cenzúra megkerüléséhez sok szerverre van szüksége, amelyek közül választhat. Minél több szerver van, annál jobb a esélye, hogy megfelelőt találjon. Ez szintén segít a geoblokkok elmúltában. 

A geoblokkok a tartalmat egy adott országra korlátozzák, így ha nem vagy ott, akkor nem fogja megtekinteni. Ha hozzáférni szeretne a Thaiföldre korlátozott tartalomhoz, ott kiszolgálókra van szüksége.

Vegyük például a Netflixet. Ha nem tartózkodik az országban, és hozzáférni akar a thai verzióhoz, akkor csatlakoznia kell egy thai szerverhez. Ha Netflix-munkamenetre vágyik, kérjen tanácsot a Netflix legjobb VPN-összehasonlításáról.

Ha streaming vagy torrent tervez, akkor ellenőriznie kell, hogy a szolgáltatás korlátlan sávszélességet és jó sebességet kínál-e. Nem akarod örökké várni, hogy a tartalom betöltődik, és időközben pazarolja a korlátokat. Miután elérte a sávszélességet, a VPN nem működik, és bizonytalan marad.

Más tényezőket is figyelembe kell venni, például, hogy mely eszköz támogatott, és hogy a VPN felhasználóbarát-e. Érdemes megfontolni azt is, hogy hány eszközt enged meg, az ügyfélszolgálat minőségét és a VPN költségeit.

A fenti tényezőket szem előtt tartva megvizsgáltuk a VPN-véleményeinket, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbb VPN-eket Thaiföldre.

1. A legjobb VPN Thaiföldön: ExpressVPN

Az ExpressVPN fantasztikus szolgáltató, amely rendelkezik minden szükséges csengővel és síppal. Gyakran elsőbbséget élveznek a VPN-cikkeinkben, és jó okkal. Kiváló biztonsággal rendelkezik, hogy biztonságban maradjon, és magában foglal egy automatikusan engedélyezett kill kapcsolót. Szigorú bejelentkezési tilalmakkal is rendelkezik, tehát nincs online nyilvántartása az ön tevékenységéről.

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Regisztráció

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-opciók

ExpressVPN-Full-App

Előző

Következő

Hatalmas szerverhálózattal rendelkezik, több mint 3000 szerverrel 94 országban, amelyek közül néhány Thaiföldön található (ez a mi legjobb választásunk, ha indokolt módon thaiföldi IP-címet szerezünk)..

Nem lesz problémája a sebességgel, mert ez a leggyorsabb VPN, amelyet teszteltünk. Korlátlan sávszélesség is van, és bejuthat minden streaming platformra, ezért ez a legjobb VPN a streaminghez.

Egyéb okok, melyeket szeretünk az ExpressVPN-hez

Az ExpressVPN használata egyszerű. Valójában ez nagyszerű az első felhasználók számára. A tapasztaltabb felhasználók számára ez is tetszeni fog. Használhatja Windows, macOS, Android és iOS rendszereken, akár öt eszközt is csatlakoztathat egyszerre. 

Ha problémákba ütközik, van egy praktikus tudásbázis az önsegítéshez. Ha ez nem elég, akkor 24 órás élő csevegés és e-mail támogatás áll rendelkezésre. Az élő csevegés biztosítja a leggyorsabb választ, de az e-mail jobb technikai kérdésekre. A részletekért olvassa el az ExpressVPN áttekintését.

Sajnos az ExpressVPN drága. Pénzt takaríthat meg, ha hosszabb tervet választ. Ezen felül van egy 30 napos pénz-visszatérítési garancia, így biztos lehet benne, hogy ez az, amit akar.

CyberGhost

Egy másik megfelelő választás a CyberGhost. Nagy biztonságot nyújt a gyilkos kapcsolóval, amely mindig bekapcsolt állapotban van, hogy védelmet nyújtson. Ráadásul nem vezet naplót az online tevékenységeiről.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Előző

Következő

Több mint 4000 szerver alkotja hálózatát, és 58 országban találhatók meg. Közülük tíz országban vannak Thaiföldön. Gyors sebességgel rendelkezik, de nagy távolságokon is lelassul. Ennek ellenére a korlátlan sávszélesség és annak a képessége, hogy be tudjon lépni a legtöbb streaming platformba. A CyberGhost lehetővé teszi a torrentet is, amint az a CyberGhost áttekintésünkben olvasható.

Más okok, amik tetszik a CyberGhost

A CyberGhost telepíthető Windows, macOS, Android és iOS rendszerekre. Interfészét nemrégiben frissítették, és bár hozzászokik, mégis könnyű használni. A CyberGhost lehetővé teszi, hogy egyszerre akár hét eszközt is csatlakoztasson, így helyet szerezhet a több eszközhez tartozó legjobb VPN-ben. Igaz, hogy a hét is a telepítési határ.

Van egy tudásbázis, amely az egyik legjobb, amit láttunk, és nagyszerű önsegítést kínál. Kapcsolatba léphet a támogatással élő csevegés és e-mail útján is. Az élő csevegés azonban nem nagyszerű technikai kérdésekre, ezért javasoljuk, hogy irányítsa őket az e-mail csapatra. 

A CyberGhost olcsó, de jó szolgáltatás. A havi ráta azonban rossz, ezért javasoljuk, hogy jelentkezzen be hosszabb időre, mert ez olcsóbb lesz.

Ingyenes hét napos próbaverzió érhető el az Android és az iOS számára, így először kipróbálhatja. Van egy pénz-visszatérítési garancia is, amelyre vonatkozik. Kap 14 napot, hogy meggondolja magát a havi terv szerint, vagy 45 nap hosszabb előfizetések esetén.

NordVPN

A NordVPN egy nagyszerű szolgáltatás, amely összehasonlítható a legjobbakkal, amint azt az ExpressVPN és a NordVPN fej fejjel összehasonlítva láthatja. Ragyogó biztonsággal rendelkezik, ideértve a dupla hop titkosítást is, amely védelmet nyújt a kapcsolata számára. A gyilkos kapcsolót szintén tartalmazza, és szigorú bejelentkezési szabályok vannak érvényben.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Előző

Következő

Számos olyan szerver található, amelyek több mint 60 országban vannak pontozva, tehát nem kell gondot okoznia a korlátozások megkerüléséről. Ezenkívül Thaiföldön öt van hozzáféréssel a thai tartalomhoz. Mint a CyberGhost, jó sebességgel rendelkezik, de hosszú összeköttetéseknél lelassul. Korlátlan sávszélességet fog kapni, és nagyszerű lehetőség arra, hogy streaming platformokra lépjen.

A NordVPN a torrenting legjobb VPN-je, tehát ha erre készülsz, jó választás. Olvassa el a NordVPN áttekintését a szolgáltatással kapcsolatos további információkért.

Egyéb okok, amik tetszik a NordVPN

Használhatja a NordVPN könnyen használható ügyfeleit Windows, macOS, Android és iOS rendszereken, és egyszerre akár hat eszköz is csatlakoztatható.

A kis kérdések megoldásához praktikus tudásbázis áll rendelkezésre. Ha további segítségre van szüksége, van 24 órás élő csevegés és e-mail támogatás. Az élő csevegés a lehető leggyorsabban reagál, de a segítség mindkét irányban jó.

A NordVPN kiváló ár-érték arányt kínál. A havi ár méltányos, de a hosszabb tervek végül jobban működnek. Van egy 30 napos visszatérítési ablak, abban az esetben, ha úgy dönt, hogy nem tetszik.

VyprVPN

Használhatja a VyprVPN-t Thaiföldön is. Nem olyan jó, mint a többi választásunk, de kiváló biztonságának köszönhetően kivágja. Testreszabható, és saját Chameleon protokollal rendelkezik, amely védelmet nyújt a VPN alagút számára. Van egy kill kapcsoló és a nem naplózási irányelv is.

VyprVPN-Slider1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

Előző

Következő

Hiányzik szerverhálózata, 64 országban kevesebb mint 1000 van. Ennek ellenére is elegendőnek kell lennie a blokkok megkerüléséhez, és szerverei vannak Bangkokban, ha Thaiföldre korlátozott tartalmat szeretne.

Bár a sebességnek a legtöbb tevékenységnél megfelelőnek kell lennie, ezek nem nagyok. Korlátlan sávszélességet kapsz, és ez lehetővé teszi a torrentet. A legtöbb streaming platformra is bekerül. Olvassa el a VyprVPN áttekintést további részletekért.

Egyéb okok, amik tetszik a VyprVPN

Az ügyfelek elérhetőek a Windows, a MacOS, az Android és az iOS számára. Könnyen kezelhetők, annak ellenére, hogy időszerűek. Egyszerre legfeljebb három eszközt csatlakoztathat a Normál tervhez, de a Prémium opció lehetővé teszi legfeljebb öt eszköz használatát.

Van egy tudásbázis, amely segít a kisebb problémák megoldásában. Ellenkező esetben támogatást kaphat a 24/7 élő csevegés és e-mail útján, de a válaszok rövidek lehetnek.

A VyprVPN havi és éves előfizetéssel rendelkezik. Az évesek azonban jobban működnek. Ezen felül választhat a Standard vagy a Premium tervek között. Ez utóbbi két extra eszközcsatlakozást és a Chameleon protokollt fog biztosítani. Van egy 30 napos visszatérítési ablak, amelyet felhasználhat, és megnézheti, tetszik-e.

TorGuard

Utolsó választásunk a TorGuard, amely jó szolgáltató, annak ellenére, hogy ebben a listában szerepel. Biztonsága nagyszerű és testreszabható, számos protokoll közül választhat. Van egy kill kapcsoló, amely automatikusan engedélyezve van. A TorGuard nem vezet naplókat.

TorGuard-Slider1

TorGuard-Slider2

TorGuard-Slider3

TorGuard-Slider4

TorGuard-Slider5

Előző

Következő

55 országban több mint 3000 szerverrel rendelkezik, köztük néhány Thaiföldön, tehát rengeteg lehetősége van. A kiszolgálók közötti váltás azonban jobb lehet, mert minden alkalommal le kell választania a VPN-t. 

Gyors, de lecsökkentheti az alkalmazott helytől és biztonsági beállításoktól függően. Korlátlan sávszélesség van, és lehetővé teszi a torrentot. A Netflix blokkolja, de megkerülheti ezt, ha megvásárolja az egyik streaming IP-címét. Havonta 7,99 dollár, de garantáltan működni fognak.

Erről a szolgáltatásról a TorGuard ismertetőnkben olvashat bővebben. A lehetőségek segítettek abban, hogy megnyerje a legjobb VPN-t a dedikált IP-címek összehasonlításával.

Egyéb okok, amik tetszik a TorGuard

A TorGuard kompatibilis a Windows, macOS, Android és iOS rendszerekkel, de a mobil verzió bosszantó lehet a telepítés során. Egyszerre akár öt eszköz csatlakoztatható a standard verzióval, és havonta 1 dollárért további kapcsolatokat vásárolhat. 

Ha problémák merülnek fel, használhatja a praktikus tudásbázist és fórumot. Az élő csevegés szintén elérhető, de kapcsolódik egy szerződéses ügyfélszolgálathoz, így a kapott segítség lehet, hogy nem nagy. De e-mailben kapcsolatba léphet valakivel, ami jobb.

A TorGuard havi ára nem rossz, de a hosszabb tervek jobban működnek. Hétnapos pénz-visszafizetési garancia is van.

Végső gondolatok

Nem számít, hol tartózkodsz a világon, az online biztonságod kulcsfontosságú. A thaiföldi hatóságok nyomon követve az internetet és a kibertámadások kockázatát, a legjobb, ha biztonságát nagyszerű VPN-szolgáltatás biztosítja. Azt is szeretné, ha rengeteg szerver közül választhat blokkok megkerülésére, valamint Thaiföldön néhányat az ott korlátozott tartalomra. 

Az ExpressVPN a legjobb választás, mert az elérhető VPN-szolgáltatások egyik legjobb és mindent lefed, amire szüksége van. Kiváló szolgáltatást nyújt, számos funkcióval. Ezenkívül a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával semmit nem veszíthet. 

Ha Thaiföldön járt és használt VPN-t, akkor az alábbi megjegyzésekben ossza meg velünk tapasztalatait. Köszönöm hogy elolvastad.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map