A legjobb VPN-t a Szingapúr 2020-ban: Alacsony fekvés az oroszlánvárosban

A szuper tiszta, apró Szingapúr-sziget közvetlenül Malajzia alatt található. Közismert a történelmi Chinatown kerületéről, amely otthont ad a Buddha Tooth Relic Templomnak, nem is beszélve a sokszínű kultúrájáról, hagyományairól és ételeiről. Az ápolt növényzet mögött ugyanakkor egy online világ található, amelyben bölcs dolog lenne, ha felkerülne magunkra a szingapúri VPN egyik legjobb VPN-énkkel.


Egy hosszú feltárási nap után nem hibáztatható azért, hogy pihentető Netflix rohamot akar a szállodai szobában. Hamarosan azonban rájössz, hogy az egyetlen elérhető verzió a szingapúri változat. Ennek oka a geoblokkok, de könnyen megkerülhető ezekből, mivel a szingapúri IP-címet ismertető útmutatónkban olvashat. A geoblokkokon kívül más korlátozásokkal is találkozhat.

A Szingapúr 2020 legjobb VPN-je

Cenzúra Szingapúrban

Bár néhány ország szigorú ellenőrzést végez az interneten, Szingapúr összehasonlítása könnyű, különösen Kínában. Annak ellenére, hogy 1996-ban bevezették az internetes tartalomszabályozást, a kormány tartózkodik a tartalmak blokkolásától és szűréséről. Ennek ellenére azt tapasztalhatja, hogy a szerencsejátékokkal és a pornográfiával kapcsolatos webhelyek blokkolva vannak. 

Valószínűleg nem fogja elérni a legtöbb torrent webhelyet. Ennek oka az, hogy a legfelsőbb bíróság az internetszolgáltatókat elrendelte a kalózkodás elleni webhelyek blokkolására. A szingapúri szerzői jogi törvény nagymértékű pénzbírságot ír elő a jogsértésért, de azoknak szól, akik profitot keresnek.

Online felügyelet

A szingapúri állampolgároknak sajnos a magánélethez való jog nem szerepel a törvényben. Ez azt jelenti, hogy a hatóságok bírósági felügyelet nélkül megőrizhetik az adatokat, a felügyeleti kommunikációt és kutatásokat végezhetnek. Hacsak nem akarnak a hálózaton kívül élni, az állampolgároknak regisztrálniuk vagy igazolniuk kell személyazonosságukat azoknál a dolgoknál, amelyeket magától értetődőnek tekinthetnek.

A kormány személyi igazolványokat és útleveleket állít ki, amelyek mindegyikéhez olyan tevékenységeket kell elvégezni, mint például a SIM-kártya vásárlása, a nyilvános WiFi regisztráció vagy a digitális interakció bizonyos formáinak regisztrálása. A névtelenség azonban nem csak Szingapúrban korlátozott. Az India legjobb VPN-darabja egy másik országot mutat be, amely szigorú azonosító rendszert használ.

A jelentések szerint Szingapúrban jól működő megfigyelő rendszer működik, amely képes a digitális kommunikáció és az internet figyelésére. Az országban találtak FinFisher szervereket, amelyek képessé teszik a kormányok számára az eszközök megfigyelését, az adatok lehallgatását és így tovább. Bármikor hozzáférhet, amit akar, akkor is, ha titkosítva van.

A számítógépes visszaélésről szóló törvénynek és a kiberbiztonsági törvénynek köszönhetően bármilyen számítógépről információkat gyűjthetünk, akár valós időben is, ha veszélyben van a nemzetbiztonság. Legfeljebb 50 000 szingapúri dollár (36 000 dollár) bírságot kaphat, akár 10 év börtönre is, vagy akár mindkettőre, ha nem tesz eleget. Ráadásul a rendõrség megkövetelheti a dekódolási kódok átadását is.

A szingapúri hatóságok számos platformon szeretnék hozzáférni a felhasználók adataihoz. A Google, a Facebook és a Microsoft információkéréseket kapott olyan bűncselekményekkel kapcsolatban, mint például a terrorizmus, a fenyegetések és a szerencsejátékok.

Plusz, az USA Nemzeti Biztonsági Ügynökségének volt vállalkozója, Edward Snowden kiderítette, hogy a szingapúri SingTel távközlési cég segített a hírszerző ügynökségeknek a tenger alatti telekommunikációs kábelen keresztül zajló forgalom elérésében..

Szingapúr szólásszabadsága

A szingapúri alkotmány biztosítja a szólásszabadságot, de vannak korlátok.

A közrendről és a biztonságról szóló törvényt 2018-ban fogadták el. Ez lehetővé teszi a hatóságok számára, hogy bizonyos időszakokban, például tiltakozások esetén, tiltsák meg a kommunikációt, például az üzeneteket. Bárki, aki megsérti a tilalmat, akár két évig is börtönbüntetést kaphat és 20 000 szingapúri dollár (14 500 dollár) pénzbírságot kaphat..

A szingapúri igazságszolgáltatási törvény bűncselekménynek tekinti az olyan anyagok közzétételét, amelyek zavarhatják a bírósági eljárásokat. Büntetések vannak érvényben azok számára, akik megsértik őket, a maximális büntetés három év börtönbüntetést jelent, és 100 000 szingapúri dollár (73 000 dollár) bírságot szabhat ki. A törvényt gyakran alkalmazzák az ilyen kérdésekről írt bloggerek ellen. 

Az ülésrendelet tiltja a kormány, a versenyek és az osztályok elleni gyűlöletet, és három év börtönbüntetést tartalmaz. A rágalmazás a büntető törvénykönyv szerint bűncselekmény. Egyes esetekben a bloggereket felkérték, hogy állítsák le blogjaikat, másokban pedig letartóztatták és vádoltak. 

Az egyik példa Roy Ngerng. Bírságot szabtak rá és 150 000 szingapúri dollár (109 000 dollár) fizetésére kötelezték Szingapúr miniszterelnökének rágalmazása miatt. A média és az újságírók gyakran szigorú törvények miatt öncenzúrát folytatnak.

Számítógépes bűnözés Szingapúrban

Szingapúrban növekszik a számítógépes bűnözés. A szingapúri kiberbiztonsági ügynökség kiderítette, hogy 2018-ban 6 179 számítógépes bűnözésről számoltak be, ami 2017-ben 5 351 növekedést jelent.. 

Figyelembe véve ezeket az adatokat, a legjobb, ha biztonságban vagyunk, és ellenőrizzük, hogy a kapcsolat biztonságos-e. Ez különösen igaz, ha nyilvános WiFi-t kíván használni, mert veszélyes hackerekkel és vírusokkal megtölthető. Bár az alábbiakban arról fogunk beszélni, hogy melyik virtuális magánhálózatot használjuk, javasolunk egy nagyszerű víruskereső telepítését is.

Mi teszi a VPN-t a legmegfelelőbbnek Szingapúrban

A nagyszerű szolgáltatók között szétválasztottuk a VPN-áttekintéseinkben, hogy Szingapúrra a legjobbat hozzuk Önnek. Ehhez minden VPN szolgáltatást figyelembe kellett vennünk. A legtöbb szolgáltató ugyanazokat a funkciókat kínálja, de néhányuk jobban megvalósítja ezeket, mint mások. 

Szingapúr középpontjában az online megfigyelés és a számítógépes támadások elkerülése, valamint a blokkok kijátszása áll. Nagyon biztonságos VPN-t kell választania, mert rejtett állapotban tartja és védi az online veszélyeket. Az adatvédelem is fontos, ezért győződjön meg arról, hogy a szolgáltató nem tart nyilvántartást az online tevékenységeiről, és biztonságos adatvédelmi politikával rendelkezik. 

A meglévő blokkok megkerüléséhez jó szerverhálózatra lesz szükséged. Minél több kiszolgáló elérhető, annál könnyebb megkerülni a korlátozásokat. Ha helyi korlátozott tartalomhoz szeretne hozzáférni, Szingapúrban található kiszolgálókra is szükség van.

Hasonlóképpen, ha hozzáférni szeretne az USA Netflixhez, akkor ki kell választania egy szervert az USA-ban. A Netflix számos országban elérhető, de a könyvtára mindegyiknél különbözik. Tudjon meg többet erről a Netflix tilalomról szóló cikkünkben, és ha gyorsan szeretne hozzáférést elérni, akkor nézd meg a szolgáltatók a legjobb VPN for Netflix összehasonlítást..

Egy másik nélkülözhetetlen tényező a sebesség, különösen, ha a kedvenc műsorokat szeretné közvetíteni. Ha kiválaszt egy lassút, akkor befejezheti a pattogatott kukoricát, még mielőtt még berakodott volna. A VPN-nek sem szabad sávszélesség-korlátot tartalmaznia. Ily módon nem számít, mennyi adatot továbbít vagy tölt le. Ha olyan VPN-t választ, amely működik, akkor nem működik, amikor eléri a limitet.

Egyéb megfontolások között szerepel, hogy mely eszközöket támogatja, és mennyire felhasználóbarát. Egyes VPN-k nagyszerű kezdőknek, míg mások leginkább az ismereteseknek maradhatnak. Az ügyfélszolgálat minősége szolgáltatónként eltérő, de örülök, hogy jó segítség áll rendelkezésre, ha szüksége van rá. Végül, győződjön meg arról, hogy ára beletartozik-e a költségvetésbe.

1. A legjobb VPN Szingapúrban: NordVPN

A NordVPN az egyik legjobb VPN-szolgáltatónk az általuk kínált fantasztikus szolgáltatás miatt. Biztonsága a piacon a legjobbak között van, tehát meg fog védeni. Ez magában foglalja a dupla hop titkosítás használatának lehetőségét is, amely alapvetően újabb védelmi réteget ad a kapcsolatához. Szilárd adatvédelmi politikával is rendelkezik.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Előző

Következő

60 országban több mint 5000 szerver érhető el, ami hatalmas mennyiség, ami azt jelenti, hogy nem kell gondot okoznia a megfelelő kiszolgálás megtalálásakor. Közülük 114 szingapúri, így hozzáférhet az ország számára korlátozott tartalomhoz.

Jó sebességgel rendelkezik, de előfordulhat, hogy lelassul, amikor csatlakozik egy ilyen kiszolgálóhoz. Ennek ellenére ez jó a legtöbb tevékenységnél. Korlátlan sávszélességet is kapsz, tehát nem kell aggódnia a korlátozás elérése miatt. 

A NordVPN nagyszerűen játszik streaming szolgáltatásokat, és abban az esetben, ha szereted a torrentet, a torrent fájlok közül a legjobb VPN-ben jött az első helyre. Tudjon meg többet a NordVPN áttekintésből.

Egyéb okok, amik tetszik a NordVPN

A NordVPN kompatibilis a Windows, a MacOS, az Android és az iOS rendszerrel. Az ügyfelek használata egyszerű, és percek alatt beállíthatja. Ugyanakkor akár hat eszközt is csatlakoztathat.

Ha problémája van, használhatja a praktikus knowlegebase-t. Van 24 órás élő csevegés és e-mail támogatás is. Akárhogy is, alapos segítséget kap.

A NordVPN jó ár-érték arányt kínál, de a legjobb, ha elkerüli a havi tervet. Ez nem nagyszerű, és pénzt spórolhat meg, ha hosszabb előfizetést választ. Van egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia arra az esetre, ha nem tetszik.

2. ExpressVPN

Második választásunk az ExpressVPN, amely a Cloudwards.net egyik kedvencévé vált nagyszerű mindennapos szolgáltatása miatt. Hasonlít a NordVPN-hez, ahogyan az a NordVPN vs. ExpressVPN fejfájásból olvasható. Kiváló biztonsággal rendelkezik, hogy védelmet élvezhessen, valamint szilárd bejelentkezési szabályokkal is rendelkezik. 

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Regisztráció

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-opciók

ExpressVPN-Full-App

Előző

Következő

Hatalmas szerverhálózattal rendelkezik, több mint 3000 szerverrel 94 országban. Néhányuk a szingapúri Jurongban és a Marina Bay-ben található. A sebesség nem jelent problémát az ExpressVPN számára, mivel ez a leggyorsabb VPN, amelyet teszteltünk. Ezen felül korlátlan sávszélességgel rendelkezik. Ezek az attribútumok elősegítették a legjobb helyet a streaming darab legjobb VPN-jében.

Tudjon meg többet a szolgáltatótól az ExpressVPN áttekintésünkben.

Egyéb okok, melyeket szeretünk az ExpressVPN-hez

Az ExpressVPN használata egyszerű. Valójában ez az egyik jobb lehetőség, ha újszülött vagy. Ennek oka az, hogy szinte mindent megtesz az ön számára, a dobozból. Csak annyit kell tennie, hogy kiválaszt egy szervert, és kattintson a csatlakozás gombra. Ez ennyire egyszerű. 

Telepíthető Windows, macOS, Android és iOS rendszerekre, és lehetővé teszi, hogy öt eszközt egyszerre csatlakoztasson.

Szükség esetén segítségre van szükség, jó tudásbázissal, amely segít a leggyakoribb kérdésekben. Ezenkívül az élő csevegés és az e-mail elérhető a nap 24 órájában. Bármelyik módszert is választja hasznosnak, de technikai kérdéseket kell az e-mail támogatásra irányítani, mert jobb választ kap.

Riválisaihoz képest az ExpressVPN drága. Ez különösen igaz, ha a havi díjat választja. Rossz, ezért hosszabb ideig feliratkozva pénzt takaríthat meg. Ezenkívül 30 napos pénz-visszafizetési garancia van az extra nyugalomra.

3. CyberGhost

Következő választásunk a CyberGhost. Noha nem olyan jó, mint a legjobb válogatásaink, mégis versenyző. Biztonsága jó, és nem vezet naplóba tevékenységéről.

58 országban több mint 4000 szerver működik, sok lehetőséget kínálva. Plusz 48 közülük Szingapúrban található.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Előző

Következő

Gyors sebességgel, de hasonlóan a NordVPN-hez, nagy távolságokon is lassulhat. Ennek ellenére a legtöbb tevékenységnél jól kell lennie, és a sávszélességre nincs korlátozva. Bejuthat a legtöbb streaming szolgáltatásba, és lehetővé teszi a torrentolást. Olvassa el a CyberGhost áttekintést a szolgáltatással kapcsolatos további információkért.

Más okok, amik tetszik a CyberGhost

A CyberGhost ügyfelek vannak Windows, macOS, Android és iOS számára. A felületet egy nemrégiben frissített frissítéssel fejlesztették ki, és könnyen kezelhető, de szüksége lehet egy kis időre a megszokáshoz. A CyberGhost lehetővé teszi akár hét eszköz egyidejű csatlakoztatását, ami helyet kapott a legjobb VPN-ben a több eszköz felállásához.

A CyberGhost az egyik legjobb tudásbázis, tehát nagyszerű segítséget nyújt a kisebb problémák megoldásában. Ha továbbra is segítségre van szüksége, vegye fel a kapcsolatot a munkatársakkal 24 órás és hét órás csevegésen keresztül, amely a leggyorsabb út. E-mail támogatás is rendelkezésre áll, és ez a legjobb megoldás további technikai problémákra.

A havi árfolyam rossz, de összességében a CyberGhost olcsóbbnak bizonyul, ha hosszabb ideig feliratkozik. Van egy hétnapos próbaverzió az Android és az iOS számára, amely segítségével biztos lehet benne, hogy tetszik. Ezen felül minden platformra kiterjed egy pénz-visszatérítési garancia, amely 14 napig érvényes a havi tervvel, 45 pedig hosszabb platformon..

4. VyprVPN

A VyprVPN felhasználható Szingapúrra is. Nagyon biztonságos, testreszabható, és különféle protokoll-lehetőségeket kínál, beleértve a saját Chameleon protokollt, amely egy lépést jelent az alapértelmezett biztonsághoz képest. A VyprVPN nem vezet nyilvántartást az online tevékenységeiről.

VyprVPN-Slider1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

Előző

Következő

Tekintettel arra, hogy a hatóságok betilthatják a kommunikációt, és Szingapúrban hiányzik a névtelenség, a VyprVPN Cyphr üzenetküldő funkciója hasznos lehet. Alapvetően egy titkosított üzenetküldő alkalmazás, amely telepíthető iOS-re vagy Android-ra, és ingyenesen megkaphatja a szolgáltatással. Olvassa el a VyprVPN áttekintését erről bővebben.

A VyprVPN szerverhálózata kicsi a versenytársaihoz képest. Kevesebb mint 1000 szerver működik 64 országban. Ez magában foglalja néhány szingapúri szervert is, és ennek továbbra is elegendőnek kell lennie a blokkok megkerüléséhez.

A VyprVPN másik hátránya a sebessége, mert lassú lehet. Ennek ellenére a legtöbb tevékenységhez rendben kell lennie, és korlátlan sávszélesség van. Ez képes bejutni a legtöbb streaming szolgáltatásba.

Egyéb okok, amik tetszik a VyprVPN

A VyprVPN Windows, MacOS, Android és iOS rendszereken is használható. Az interfész könnyen használható, de keltezett. Legfeljebb három eszközt csatlakoztathat egyszerre a Standard tervvel. Ha többet szeretne, választhatja a prémium lehetőséget, amely akár öt is engedélyezi.

A támogatás eljut egy önsegítő tudásbázissal. Ezenkívül 24 órás élő csevegés és e-mail is rendelkezésre áll. Ennek ellenére egyik sem kínál nagy segítséget.

Választhat a havi és az éves terv között. Az éves terv a legkedvezőbb árat nyújtja Önnek. Azt is ki kell választania, hogy a Normál csomagot vagy a Prémium csomagot akarja-e. Ha prémiumot választ, akkor két további kapcsolat és a Chameleon protokoll használatának lehetősége lesz. Van egy 30 napos visszatérítési ablak, amellyel megnézheti, szereti-e.

5. TorGuard

Utolsó javaslatunk a TorGuard, és bár ez utóbbi, ez még mindig jó szolgáltatás. A rendelkezésre álló legjobban testreszabható biztonsággal rendelkezik, és magában foglalja a naplózásgátló politikát.

55 országban több mint 3000 szerver működik a szerverhálózatában, ide tartozik néhány Szingapúrban is. Ennek ellenére a kiszolgálók átváltásához leválasztania kell a VPN-t, ami adatvédelmi problémákat okozhat. 

TorGuard-Slider1

TorGuard-Slider2

TorGuard-Slider3

TorGuard-Slider4

TorGuard-Slider5

Előző

Következő

Sebessége attól függ, hogy hol tartózkodik és milyen biztonsági lehetőségeket választ. Magasabb szintű titkosítás lelassítja. Tudjon meg többet erről a TorGuard áttekintésünkben.

A TorGuard lehetővé teszi a torrentet és korlátlan sávszélességet, de az alap verziónak nehézségekbe ütközik a streaming szolgáltatásokba való bejutás. A Netflix még blokkolja. Ezt azonban egy dedikált streaming IP megvásárlásával havonta 7,99 USD-ig lehet megoldani. Ez segített abban, hogy megnyerje a legjobb VPN-t a dedikált IP-címekkel, és szerezzen helyet a legjobb VPN-címben az utazók számára.

Egyéb okok, amik tetszik a TorGuard

A TorGuard ügyfelek vannak Windows, macOS, Android és iOS számára. Könnyen kezelhető, de a mobil verzió beállítása bosszantó lehet. Egyszerre akár öt eszközt csatlakoztathat, és ha többre van szüksége, akkor akár 20-at vásárolhat havonta 1 dollárért.

A TorGuard erőforrásokat, tudásbázist és fórumot kínál a problémák megoldásához. Élő csevegés folyik, de beszélni kell egy szerződéses ügyfélszolgálati képviselővel. Ezért a legjobb, ha technikai kérdéseket céloz meg az e-mail támogatási csoporton, amely a nap 24 órájában elérhető.

A havi ár nem rossz, de a hosszabb előfizetések hosszú távon jobban működnek. Hétnapos pénz-visszatérítési garancia van, amelyre visszatérhet, ha nem tetszik.

Végső gondolatok

Reméljük, hogy segítettünk abban, hogy megértse, miért van szüksége VPN-re Szingapúrban, és hogyan válasszon tisztességes szolgáltatást. Az Ön biztonsága és magánélete fontos, ezért jó titkosítással és naplózás nélküli politikával kell egyet választania. 

A blokkok megkerüléséhez ki kell választania egy olyan szolgáltatót, amely rengeteg szerverrel rendelkezik, és ha országonként korlátozott tartalmat szeretne megtekinteni, akkor legalább egy szervernek Szingapúrban kell lennie. A gyors sebesség és a korlátlan sávszélesség szintén előnyös. 

Mindezt szem előtt tartva, a NordVPN kiemelkedő helyet foglal el magas színvonalú biztonságával és magánéletével, valamint hatalmas szerverhálózatával, amely Szingapúrot is magában foglalja. Teljesíti az összes követelményt, és a 30 napos visszatérítési időtartamával rengeteg időt kap a kipróbálásra.

Járt már Szingapúrban és használt VPN-t? Szeretnénk hallani az Ön tapasztalatait a megjegyzés szakaszban. Nézze meg a többi VPN-cikket is. Köszönöm hogy elolvastad.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map