A legjobb VPN-szolgáltatások a Kína 2020 számára

Az egyre növekvő VPN-vélemények listájával úgy döntöttünk, hogy jó ötlet frissíteni a Kínához tartozó VPN-listánkat. Mivel ez egy olyan ország, amelyben a VPN használata elengedhetetlen, fontos lépést tartani az új lehetőségekkel, amelyek áttörik a Nagy tűzfalat, és a régi kedvencekkel, amelyek elvesztették fényét.

A legjobb kínai VPN-nek szóló útmutatóban öt választást és egy tiszteletreméltó említést fogunk adni neked, amelyek megkerülik a kínai kormány által bevezetett blokkokat. Mielőtt belemegyünk ebbe, meg fogjuk magyarázni, hogy miért van szüksége VPN-re Kínában, és hogyan tettük a választásokat.

Nem túl meglepő, hogy válogatásaink a legjobb VPN útmutatónkkal állnak. A VPN általános használata általában a biztonságot jelenti, de ez különösen fontos, ha az öt csillag alatt van. Ragaszkodj a választásunkhoz, és biztonságban leszel.

Miért van szüksége VPN-re Kínában?

Kína szárazföldi része hírhedt az internet megfojtása miatt. Körülbelül 2 millió ember keresi az országot elhagyó internetes forgalmat, és ez egy 2013. évi jelentés alapján történik. Az időbeli különbség miatt biztonságos azt feltételezni, hogy most még több ember figyeli azt..

A monitoring cenzúra érdekében történik. Kína blokkolja a hagyományos média szinte minden formáját. A CNN, a BBC és más akadályok mellett a kínai hatóságok röviden leállították a Bloomberg-t is, amikor egy gazdag kínai állampolgárról beszélt. Úgy tűnik, a szerkesztő néhány történetet megölt, hogy visszaszerezze a hozzáférést.

A virtuális magánhálózat bekerül a cenzúrába. A VPN összekapcsol egy másik szerverrel, mielőtt elküldi a nyílt internetre, lecseréli az IP-címét egy újra és elrejti a kéréseit. Ahelyett, hogy úgy néz ki, mintha Kínából érkezik egy webhelyre, úgy fog kinézni, mintha valahol a világon lenne.

A kínai bennszülöttek esetében a használati eset egyértelmű. Mint mondják, a tudás hatalom, és a világhírekhez való hozzáférés képességét nem szabad lerázni.

Ennek ellenére a cikk elolvasásával valószínűbb forgatókönyv az, hogy Kínába utazik, és hozzáférni szeretne olyan webhelyekhez, amelyeket ismer és szeret, például Netflix vagy BBC iPlayer..

Legjobb VPN a Kínában 2020 számára

A legjobb VPN kiválasztása Kínában

A legjobb VPN kiválasztásakor Kínában a biztonságról szól. Noha a CyberGhost rajongói vagyunk, annak alapértelmezett IKEv2 protokollja nem lenne jó Kínában (olvassa el a CyberGhost áttekintést). Itt áll a hangsúly az ellenálló biztonsággal, így még azokat a jó szolgáltatókat is, akiknek néhány hibája van, nem veszünk bele.

VPN biztonsági útmutatónk mélyrehatóan megmutatja, mit keresünk, de röviden: a protokoll és a titkosítás kombinációja. Amint azt a VPN protokoll bontásban kifejtjük, az OpenVPN a legjobb megoldás, mert a legjobban használja a titkosítást egy szabványos hálózati kapcsolaton, így úgy tűnik, mintha semmi sem lenne a rendesen.

Sajnos ez nem olyan egyszerű, mint az OpenVPN használata, és azt a napot hívják, amikor alagútba lépnek Kínából. A mély csomagellenőrzés miatt, amely megvizsgálja a csomag minden részletét annak küldésekor, a kínai kormánynak könnyű észlelni és blokkolni a VPN-kapcsolatokat. Bizonyos esetekben nem is fogja tudni, hogy megfigyelés alatt állnak.

Emiatt fontos, hogy megválaszthassa a szállítási protokollt, és még ennél is többet, hogy megválaszthassa azt az kikötőt, amelyen átjárni szeretne. A TCP-vel, amely csomag-ellenőrzéssel rendelkezik, általában lehetővé teszi a tűzfalak megkerülését, amelyek egyébként megszakíthatatlanok lennének. Ráadásul, mivel a csomagok ellenőrzése megtörtént, akkor tudni fogja, hogy a kapcsolatát figyelik-e.

Egy másik megoldás a csomagmegtakarítás. Alapvetően változókkal egészíti ki az elküldött csomagokat, hogy nehezebb megfejteni a mély csomagellenőrzést. Noha az OpenVPN önmagában nem állítja le a csomagjait, a protokoll nyílt forráskódú jellege lehetővé teszi mások számára, hogy ilyen funkcióval egészítsék ki.

Végül szükséged lesz egy kill kapcsolóra. Bár mindig megölési kapcsolót keresünk, Kínának ez nem kedvező tulajdonsága. A megszakító kapcsoló blokkolja az internetkapcsolatot, ha a VPN meghibásodik, megóvva az Ön személyazonosságát a kapcsolatot figyelő személyektől. Tudjuk, hogy a kínai kormány figyelemmel kíséri a kapcsolatot, tehát a VPN egyik csúszása súlyos következményekkel járhat.

Más tényezők, mint például a könnyű használat, a támogatás és a sebesség, fontosak, de nem a biztonság árán. Bár megpróbáltunk olyan szolgáltatókat is bevonni, amelyek gyorsasággal és könnyen kezelhető felületekkel rendelkeznek, ezek másodlagos problémák voltak. A biztonság a király ebben az útmutatóban.

1. A legjobb VPN Kínában: ExpressVPN

Mint már említettük, a biztonság volt a legfontosabb gondunk, amikor kiválasztottuk, még akkor is, ha a szolgáltató feláldozta a könnyű használatot vagy a sebességet. Az ExpressVPN bizonyítja, hogy mindent megtehet. Nagyon biztonságos, ugyanakkor korszerűsített, könnyen használható és a leggyorsabb VPN, amelyet teszteltünk.

expressvpn-review-sebesség-teszt

Bár a legtöbb VPN küzd a kínai VPN-tilalommal való lépésekkel, az ExpressVPN ellenállóképes marad. Múltja frissíti a szolgáltatást, hogy továbbra is megkerülje a Kínából származó fejlődő tilalmakat. Ennek sem Kínában található, vagyis nem kell betartania a kínai adatszabályozási törvényeket.

Ez egy macska- és egérjáték Kína és a VPN-szolgáltatások között, de még ha néhány ExpressVPN-kiszolgáló is blokkolódik, általában néhány napon belül helyreállítja őket. Az ExpressVPN Kína iránt elkötelezett, így annak ellenére, hogy néha Kína észlelési rendszereinek áldozatává válik, gyorsan helyreáll.

A szolgáltatás biztonsága is kitűnő. Az ExpressVPN az OpenVPN-t használja AES 256 bites titkosítással, lehetővé téve, hogy kiválaszthassa, melyik szállítási protokollt használja. Ez magában foglalja a kill kapcsolót, a DNS szivárgás elleni védelmet és az IPv6 védelmet is, amelyek fontosak, mint ahogyan az az IPv4 vs. IPv6 útmutatóban láthatjuk.

Egyéb okok, melyeket szeretünk az ExpressVPN-hez

Noha az ExpressVPN biztonsága remek, a könnyű használat, a sebesség és a magánélet kombinációja különbözteti meg. Még magas szintű titkosítás használata esetén is gyors marad, és nagy távolságokon is megteszi. Nem számít, hol alagútál, a sebesség nagy részét változatlanul tartja.

Ezért helyezte el első helyet a legjobb streaming VPN és a Netflix útmutatók legjobb VPN kategóriájában. A Kínából kiutazó emberek általában megpróbálnak hozzáférni a blokkolt webhelyekhez, például a Netflixhez, ami problémát jelenthet. A streaming platformoknak megvannak a saját VPN blokkjai, azaz két réteget kell áttörned a House of Cards megsemmisítéséhez.

Az ExpressVPN azonban készen áll a feladatra. Ez megkönnyíti a műveletet is. Mindent megtesz, amire azt szeretnénk, ha a VPN tiszteletben tartja, a kompromisszumok nélküli biztonságot egy könnyen használható felülettel és a kiváló sebességgel kombinálva. Többet megtudhat az ExpressVPN áttekintésből, vagy kipróbálhatja magát a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

2. NordVPN

Az ExpressVPN-hez hasonlóan az NordVPN Kínában is következetesen dolgozott, bár a sebességgel kapcsolatos problémák miatt a második helyet foglalja el. Ennek ellenére egy robusztus szolgáltatás, amely sokkal több szolgáltatást kínál, mint az ExpressVPN, alacsonyabb áron. Ha hajlandó konzisztenciát keresni több gombbal és gombbal, akkor az NordVPN elégedett lehet.

nordvpn-review-server-navigáció

A NordVPN az OpenVPN-t is 256 bites AES titkosítással használja a kapcsolathoz, de ennek előnye a speciális szerverek, amelyek közül sok tökéletes Kínában. A legelterjedtebb lehetőség az eltakarított szerverek, amelyek – amint már említettük – az OpenVPN-csomagokat átcsavarják, hogy megkerüljék a mély csomag-ellenőrzést.

Az NordVPN magában foglalja a Tor over VPN szervereket, amelyekről megtudhat a VPN vs proxy vs. Tor útmutatóban, és a Double VPN szervereket, amelyek visszaverik a kapcsolatot két kiszolgálón, mielőtt elküldenék az internetre. Ezt a csatlakozási módszert a Windscribe vezette be (olvassa el a Windscribe áttekintésünket), de népszerűsítette a NordVPN.

Noha a NordVPN szerverhálózata nem más, mint konzisztens, a méret önmagában azt jelenti, hogy talál egy működő kiszolgálót. Több mint 5000 lehetőség közül választhat, a kínai kormánynak nehéz blokkolni őket, és mivel a NordVPN folyamatosan helyreállítja a blokkolt szervereket, ez következetes alagútot jelent a külvilág felé..

Egyéb okok Szeretjük a NordVPN-t

A funkciók értékesítik a NordVPN-t. A speciális szerverek mellett az NordVPN magában foglalja a CyberSec szoftvert is. Ez egy ingyenes rosszindulatú program és hirdetés-blokkoló eszköz, amely meglepően jól működik, különös tekintettel a csomagban szereplő hirdetés-blokkolókra általában nem sok.

Noha az elrablott, dupla VPN és a Torn VPN szervereken Kína vonatkozik, kihasználhatja a NordVPN torrent szervereinek előnyeit is. Semmi különlegeset nem csinálnak. Ehelyett azokat a peer-to-peer kapcsolatokat hozták létre, amelyek sok adatátvitelt igényelnek. Egyedül ezekre a szerverekre a NordVPN az első helyen szerepelt a legjobb torrent útmutatóban.

Minden kategóriánál a tökéletes pontszámhoz közel megadtuk a NordVPN-t, de a sebességet, ami azt jelenti, hogy meghaladhatja az ExpressVPN-t, ha javítja az inkonzisztens eredményeket a hálózatán. Ezzel a kérdéssel azonban könnyedén foglalkozni lehet, tehát a NordVPN Kínában és általánosságban az egyik legjobb VPN. Többet megtudhat a NordVPN áttekintésből, vagy kipróbálhatja magát a NordVPN segítségével.

3. TorGuard

A TorGuard nem mindenki számára elérhető, de továbbra is a Cloudwards.net kedvence. Az interfésze tiszta, keltezett és nem nagyon hozzáférhető, ám a csúnya arcot a biztonsági funkciók lenyűgöző sorozata teszi ki. A TorGuard nem ragaszkodik a csomaghoz. Ehelyett egyedülálló funkciókat kínál, mindeközben megőrizve a kiszolgálók szilárd hálózatát.

torguard-review-interfész

Alapértelmezés szerint az OpenVPN-t 256 bites AES titkosítással fogja használni, de a TorGuard sok ellenőrzést biztosít a protokoll és a titkosítás felett. Kiválaszthatja a használni kívánt rejtjelet, kulcsméretet és adathitelesítési módszert, valamint a szállítási protokollt. Nem számít, mely beállításokat választja, a TorGuard automatikusan élesíti a gyilkos kapcsolót az első csatlakozás után.

Különösen Kínára jellemzők. Az első a lopakodó proxybeállítás, amely elfedi a hálózati kézfogást, amely a kapcsolat titkosításának eredményeként történik. Ezzel megnehezíti a kínai hatóságokat annak észlelése, hogy VPN-t használ, mivel az Önre utaló kulcsfontosságú bizonyítékok rejtve vannak..

Használhatja a Cisco AnyConnect alkalmazást is, amelyet a TorGuard javasol, ha Kínából indul. A Cisco AnyConnect egy SSL / TLS-alapú VPN, amelyet vállalkozások számára értékesítenek, de különösen hasznosak az alagútépítésben Kínában. A TorGuard nemcsak a kevés támogatott VPN egyike, hanem támogatási erőforrásokat is tartalmaz a beállításhoz.

Egyéb okok, amik tetszik a TorGuard

A TorGuard sok testreszabást kínál a biztonság szempontjából, de a beállítások nem állnak itt. Ez valószínűleg a legkonfigurálhatóbb VPN, amely olyan VPN-keretet biztosít, amely lehetővé teszi, hogy a kívánt módon állítsa be. A kelt és csúnya felület ellenére a TorGuard számos fejlett funkciót is elérhetővé tesz.

A TorGuard például támogatja az egyedi szkripteket. Futtathatja őket csatlakozás előtt, csatlakozás után vagy leválasztás után. Ha az események bármelyike ​​kivált, a TorGuard felhívja a szkriptet, és megteszi, amire szüksége van. A lehetőségek ezzel végtelenek. Megmondhatja a TorGuardnak, hogy indítson el egy adott alkalmazást a csatlakozás után, vagy akár a leállítási beállításokat a VPN-hez kösse.

Ha nem fél attól, hogy koszosodik a kezed, a TorGuard jutalmazza meg. Ez nem elég, de a TorGuard rugalmasságot kínál, amely elveszett, amikor a szolgáltatók megkísérelik az alkalmazások hozzáférhetőbbé tételét. Bővebben a TorGuard áttekintésünkben olvashat, vagy megnézheti, hogy tetszik Önnek a hétnapos ingyenes próbaverziója.

4. AirVPN

Mint a TorGuard, az AirVPN egy olyan dátumú alkalmazás, amely csúnya és nehéz navigálni. Mivel a tendencia azonban úgy tűnik, hogy kiváló biztonságot kínál, és körülötte egy műszaki közösség működik, amely egyszerűvé teszi a bonyolult konfigurációkat. Nem új VPN az újszülöttek számára, de ez nem jelenti azt, hogy rossz is.

airvpn szerver lista

Valójában ez nagyon jó. A VPN az OpenVPN körül épül fel, az AES 256-bites felhasználásával, a 4096-bites RSA-kulcs segítségével a kézfogáshoz. Az SSL vagy az SSH fölött is alagútba léphet, ami segít megkerülni a kínai hatóságok által bevezetett VPN blokkokat.

Amint az AirVPN javasolja, a blokkok megkerülésének legjobb módja az UDP használata elkerülése. Az ajánlott beállítás: OpenVPN SSL-en keresztül a 443-as portra vagy OpenVPN a tls-crypt-re a TCP-ben. Ez sok technobabble, tehát megbocsátunk neked, ha nem érted. Az AirVPN lehetővé teszi ezeknek a speciális konfigurációknak a végrehajtását, de megkövetelik, hogy tudd meg, mit csinálsz.

A TorGuard-szal ellentétben az AirVPN nem teszi elérhetővé a konfigurálhatóságot. Ehelyett a javaslatokat arra, hogy mit kell tennie, a fórumokba temetik, kevés vagy egyáltalán nincs kontextusban. Néhányan inkább a munkát részesítik előnyben, tehát ha kedvedre kedvelsz magad, akkor minden rendben lesz. Ha azonban nem, akkor a legjobb, ha betartja a többi lehetőséget.

Egyéb okok, amik tetszik az AirVPN

A VPN kézi beállításával párhuzamosan az AirVPN hasznos biztonsági funkciókat is tartalmaz, ám ezek nem feltétlenül annyira izgalmasak, mint mondjuk a NordVPN speciális kiszolgálói. Például támogatja a dupla-hop kapcsolatokat, mint például a NordVPN, de nem ugyanúgy. Inkább két egyidejű kapcsolatot kell használnia a virtuális mac OShine-en keresztül.

Ez azt jelenti, hogy akár öt komló is lehet, de jelentős költségekkel. Nemcsak ismeretekre és türelemre van szüksége a négy virtuális mac OShine beállításához, hanem erőforrásokat is meg kell osztania rájuk. A beállítás azonban megmutatja, hogy mi az AirVPN lényege. Végezhet néhány érdekes dolgot vele, de a legtöbb VPN-vel ellentétben nem fogja meg a kezét a folyamatban.

Ha ellenőrizni szeretné a kapcsolatát, miközben alagútban áll Kínában, az AirVPN biztonságos fogadás. Ennek ellenére a TorGuard és más lehetőségeink a legtöbb esetben odaérnek, miközben továbbra is elérhetőek. Többet megtudhat az AirVPN áttekintésből, vagy megvásárolhat egy háromnapos bérletet, hogy kipróbálhassa.

5. Astrill

Az ExpressVPN-hez hasonlóan az Astrill egy VPN-alapú VPN is, amelyet Kínában használnak. A szolgáltatás kiváló biztonsággal és tisztességes sebességgel rendelkezik, de ide beleszámítottuk, mert előfizetést vásárolhat Kínában.

Astrill-Slider1

Más lehetőségeink megkövetelik, hogy indulás előtt vásárolja meg és állítsa be a VPN-t, mert ha eljut a Kína szárazföldjére, valószínűleg blokkolják a webhelyüket. Az Astrill is, de az astrill4u.com webhelyen, amely a szokásos webhely tükrözője, előfizetéssel vásárolhat Kínában.

Ez nem tökéletes megoldás. A kínai kormány figyelemmel kíséri a forgalmat, és könnyű felismerni, hogy VPN-t vásárolt. Ennek ellenére ez lehet az egyetlen lehetőség, ha a többi VPN webhely blokkolva van.

Ennek ellenére oka van annak, hogy Kínában használja az Astrill-et annak weblapjára való hozzáférésen kívül. Az Astrillnek két szabadalmaztatott protokollja van: a StealthVPN és az OpenWeb. Úgy tervezték, hogy megkerüljék a cenzúrát, különösen Kínában. Az OpenWeb egy könnyű, kapcsolat nélküli protokoll, amely TCP-t használ, míg a StealthVPN egy OpenVPN átvétel egy elhalványult csomagokkal.

Egyéb okok, amik tetszik Astrill

Az Astrillnek van egy apró felülete, amelyet nem lehet átméretezni, tehát bár a felhasználóbarátság nem rossz, a navigáció rémálom. Ez egy olyan hátrány, amelyet könnyű elfogadni az Astrill által kínált sebesség és funkciók mellett.

A gyorsabb VPN útmutatóban az ExpressVPN alatt két helyet rangsorolt, felülmúlja a magán-Internet hozzáférés (olvassa el a PIA-áttekintést). Ugyanakkor gyorsabb volt, mint a TorGuard, az AirVPN és a Mullvad esetében, amelyek a negyedik, az ötödik és a hatodik helyet foglalják el ebben az útmutatóban (olvassa el a Mullvad áttekintésünket).

Ráadásul megosztott alagútépítést kap, amelyet ritkán lát a VPN-k között – olvassa el a PureVPN áttekintésünket egy másik VPN-példára vonatkozóan, és rendelkezik egy beépített sebességteszttel. Az Astrill használata bosszantó, de a szolgáltatás és a sebesség hosszú távon kifizetődő. Olvassa el az Astrill áttekintést, hogy többet megtudjon, vagy megnézze, hogy tetszik ez egy hetes próba során.

Tiszteletbeli említés: VyprVPN

A VyprVPN természetesen illeszkedik a szabadalmaztatott Chameleon protokollhoz. Röviden: a Chameleon egy olyan spin az OpenVPN-n, amely eltakarja a csomagjait, hasonlóan az Astrill és a NordVPNéhoz. Ennek ellenére tiszteletreméltó említés itt az következetlen hozzáférés miatt.

vyprvpn-review-interfész

Nem mindig teljesít Kínában, ezt a tényt súlyosbítja a kicsi hálózati VyprVPN sport. A kaméleont úgy állították elő, hogy Kínában megkerülje a korlátozásokat, és amikor működik, akkor is jól működik.

A VyprVPN biztonsági csomag szintén kiváló. Az összes forgalmat a VyprVPN DNS szerverein keresztül irányítják, vagyis a hálózati lánc egyetlen pontján sem figyelik vagy naplózják a forgalmat. A VyprVPN tartalmaz egy NAT tűzfalat is, amely úgy működik, mint bármely más tűzfal, azzal a különbséggel, hogy blokkolja a hálózati alapú fenyegetéseket, még mielőtt elérnék az útválasztót.

Egyedülálló tulajdonságokkal rendelkező olcsó megoldásként a VyprVPN jól működik, de a Kínába való következetlen hozzáférése szempontjából érdemes megfontolnia. Többet megtudhat a VyprVPN áttekintésből, vagy kihasználhatja annak 30 napos pénz-visszafizetési garanciáját.

Végső gondolatok

Kínában egy VPN megtalálása komoly üzlet, és a fenti szolgáltatók nem vállalják az esélyeket az Ön biztonsága érdekében. Az ExpressVPN továbbra is a legfontosabb kutya, de a NordVPN szokatlan tulajdonságai és a TorGuard konfigurálhatósága egy másik opció felé mutathat. Az Astrill és az AirVPN szintén jók, de szilárd okra van szükséged, hogy egyikük közül választhassunk az első három felett.

Ha egyik választásunk sem működik az Ön számára, további lehetőségeket kereshet a VPN-véleményeink között. Figyelembe kell azonban venni, hogy csak azért, mert egy szolgáltató magas rangú, ez nem azt jelenti, hogy nem blokkolják Kínában.

Melyik VPN-t használ Kínában? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben. Böngésszen a többi VPN-cikkben, amíg itt van. Mint mindig, köszönöm az olvasást.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me