A legjobb VPN Portugália számára 2020-ban: Port bor és adatvédelem

A 12. században alapított Portugália a világ egyik legrégebbi országa. Az európai kontinens sarkán ülve híres portborról, csodálatos építészetéről, lélegzetelállító strandjairól, és nézzük meg, Cristiano Ronaldo.


Az ország gyorsan növekszik az innováció terén, és Önnek kötelezővé válik az online csatlakozás, amíg ott van, tehát meg kell védenie magát az egyik legjobb portugál VPN-válogatással.

Nem számít, hogy hol tartózkodsz a világon, a 21. században kötelező a virtuális magánhálózat. A kormányzati felügyelet sok országban elterjedt, és manapság az emberek balra, jobbra és középpontjába csapódnak. Ráadásul az internet cenzúrája minden idők csúcspontja, csak azt hagyja el, amit a kormány azt akarja, hogy a polgárok láthassanak.

Vegyük például Kínát. Internet egy teljesen új labdajáték. Ezt a Nagy Tűzfal irányítja, és nagyjából blokkolja az összes nyugati alapú tartalmat, sőt még a saját alkalmazások létrehozásának időtartama alatt is helyettesítheti mások, például a WhatsApp és a YouTube. 

Ha Kínában látogat, akkor ugyanazt a VPN-t kell használnia, mint amelyet Portugália esetében választottunk: ExpressVPN. Ez a legjobb VPN Kínában, és általában a legjobb VPN a piacon. 

Ennek ellenére vannak más, könnyebb okok is a VPN használatához. A geoblokkok valódi fájdalom, de a VPN segíthet megkerülni őket azáltal, hogy hamisítja a tartózkodási helyét. A Netflix könyvtára minden országban különbözik, köszönhetően a Netflix tilalmának, és az USA eléréséhez szüksége lesz egy amerikai IP-címre. Hasonlóképpen, a portugál tartalomhoz innen kell hozzáférnie egy szerverhez.

Legjobb VPN Portugália 2020-ban

Mi teszi a VPN-t a legmegfelelőbbnek Portugáliában

Bár véletlenszerű szolgáltatót választhatott a VPN-véleményekből, először ellenőriznie kell, hogy alkalmas-e Portugáliában történő felhasználásra. 

Portugáliában nincs sok cenzúra, hogy megkerüljék, de továbbra is akadályozhatja meg magát a földrajzi korlátozások miatt. Annak érdekében, hogy megkerülje őket, válassza a VPN-t, amelynek jó szerverhálózata van. Minél több szerver van a lehető legtöbb országban, annál jobb az esélye, hogy hozzáférjen a kívánthoz.

Továbbá, ha hozzáférni szeretne a Portugáliára korlátozott tartalomhoz, akkor ellenőriznie kell, hogy vannak-e kiszolgálók ott.

A gyors sebesség kedvező, a korlátlan sávszélesség mellett. Ez különösen igaz, ha stream-t szeretne. Plusz, ha hozzáférni szeretne a Netflixhez, akkor ellenőriznie kell, hogy a választott VPN átjut-e a Netflix VPN-észlelési rendszerén. Nem sokan képesek, de összeállítottuk a méltó versenyzők listáját a Netflix legjobb VPN-darabjában.

A biztonság és a magánélet egyaránt fontos tényezők, és nem ugyanaz. A jó biztonság azt jelenti, hogy védelmet élvez a külső veszélyekkel, például a számítógépes bűnözéssel szemben. Biztosíthatja, hogy a vállalat tiszteletben tartja a magánélet védelmét, biztosítva, hogy ne tartson semmilyen naplót.

Az is jó ötlet, hogy ellenőrizze, mely eszközöket támogatja, és mennyire könnyű használni. Hasznos, ha rendelkezésre áll a tisztességes ügyfélszolgálat, és ellenőriznie kell, hogy elégedett-e az árral is.

Legjobb VPN Portugália számára: ExpressVPN

Az ExpressVPN-t választottuk Portugália legjobb VPN-ként. Ez a Cloudwards.net kedvence, és könnyen érthető, miért. Ez a legjobb elérhető VPN a piacon, és rendelkezik minden Portugália számára szükséges funkcióval.

expressvpn-review-sebesség-teszt

Nagy, több mint 3000 szerverrel rendelkező hálózattal rendelkezik, amely 94 országot takar le, így rengeteg közül választhat. Vannak vannak Portugáliában is, így onnan is hozzáférhet tartalmakhoz. 

Az ExpressVPN a leggyorsabb VPN, amelyet teszteltünk, így biztos lehet benne, hogy a betöltő képernyő nem fog megütni. Korlátlan sávszélességet kap, és bármilyen streaming platformra bejuthat, amelyre gondolhat, és ez az egyik oka annak, hogy ez a legjobb streaming VPN.

A kiváló biztonság védi a 256 bites titkosítással, de magasabb szintre léphet, ha szeretné. Ez egyúttal tiszteletben tartja az Ön személyes adatait azáltal, hogy szigorú bejelentkezési szabályt vezet be. Olvassa el az ExpressVPN áttekintésünket arról, hogy miért szeretjük annyira.

Egyéb okok, melyeket szeretünk az ExpressVPN-hez

Telepítheti az ExpressVPN-t Windows, macOS, Android és iOS rendszerekre, valamint böngésző-bővítményeket telepíthet a Chrome, a Firefox és a Safari számára. Legfeljebb öt eszközt csatlakoztathat egyszerre. Ez az egyik legegyszerűbben használható VPN, tehát kiváló választás, ha kezdő vagy. Ez azt is mondta: ha van több tapasztalata, akkor vele is gondolkodhat.

A hasznos tudásbázist elérheti, ha erre szüksége van. Élő chat és e-mail támogatás is elérhető a nap 24 órájában. Mindkettő jó segítséget nyújt, de az e-mail csapat jobb, ha több műszaki kérdésre válaszol.

Az ExpressVPN drága, főleg ha a havi tervet választja. A hosszabb tervek azonban jelentősen csökkentik a költségeket, tehát ez a legjobb megoldás. Ezenkívül 30 napos pénz-visszatérítési garancia van érvényben az extra nyugalom érdekében.

NordVPN

A NordVPN egy másik nagyszerű választás Portugália számára, és hasonló a legfontosabb választásunkhoz, amint az összehasonlító cikkben olvashat. Több mint 5000 szerverrel rendelkezik, amelyek 60 országot pontoznak, ami elegendő a blokkok megkerüléséhez. Portugáliában 18 szerver is működik, így hozzáférhet portugál tartalomhoz. 

nordvpn-review-server-navigáció

Gyors, de előfordulhat, hogy lelassul, ha csatlakozik egy távoli szerverhez. Nincs sávszélesség-korlátozás, és könnyen bejuthat olyan streaming platformokba, mint a Netflix. A NordVPN egyben a torrenting legjobb VPN-je is, abban az esetben, ha valamit meg akar tenni. 

Az NordVPN biztonsága a piacon megtalálható legjobb kategóriák között van, tehát nincs ott aggodalom. Opcionális dupla hop-kiszolgálókkal is érkezik, amelyek alapvetően nagyobb védelmet nyújtanak a VPN-alagút számára. Tevékenységi naplókat sem tartanak fenn, így garantáljuk az Ön személyes adatait. Nézze meg a NordVPN áttekintést.

Egyéb okok, amik tetszik a NordVPN

A NordVPN Windows, MacOS, Android és iOS rendszereken használható. Vannak böngészőbővítmények a Chrome és a Firefox számára is. Könnyen kezelhető, függetlenül attól, hogy melyik platformon van, és egyszerre akár hat eszközt is csatlakoztathat. 

Ha bármilyen kérdésed felmerül, rendelkezésre áll egy praktikus tudásbázis. Élő csevegés és e-mail támogatás szintén elérhető a nap 24 órájában. Mindkét lehetőség jó, de az élő csevegés a leggyorsabb.

A NordVPN havi ára nem rossz, de jobb, ha hosszabb távú tervet választ. Végül olcsóbban dolgoznak ki. Tudjuk, hogy valószínűleg vonakodik feliratkozni egy fiókba, de van egy 30 napos visszatérítési ablak, ha nem tetszik..

CyberGhost

Használhatja a CyberGhost portugáliai felhasználását is. Szerverhálózata nagy, de a szám folyamatosan változik. Az írás idején 81 ország 5400 szerverén állt, tehát több mint elegendő közül lehet választani. 10 portugáliai is van, így hozzáférhet korlátozott tartalmakhoz. 

CyberGhost-review-terpesztett ui

Hasonlóan a NordVPN-hez, a CyberGhost gyors, de nagy távolságokon lelassul. A sávszélesség használatára azonban nincsenek korlátozások, és nagyon jó bejutni a streaming szolgáltatásokba. 

Jó biztonsága van, 256 bites titkosítást használ. Ezenkívül egy szilárd bejelentkezési házirend van a magánélet védelme érdekében. Feltétlenül nézze meg a CyberGhost áttekintést további részletekért.

Más okok, amik tetszik a CyberGhost

A CyberGhost ügyfelek vannak a Windows, a MacOS, az Android és az iOS számára, valamint a böngésző kiterjesztések a Chrome és a Firefox számára. A felület a legutóbbi frissítés óta könnyen kezelhető és szemmel is könnyebb. Egyszerre akár hét eszközt is csatlakoztathat, de ez korlátozza a telepítést is.

Tudásbázisa az egyik legjobb, amit láttunk, tehát jól kell megoldania az egyszerű problémákat. Ennek elmulasztása esetén élő csevegés és e-mail támogatás van a készen. Az élő csevegés 24 órán keresztül elérhető, és ez a leggyorsabb lehetőség, de az e-mail csapat jobban megoldja a technikai problémákat.

A havi díj nem nagy, de a hosszabb tervek hosszú távon olcsóbbak. Az Android és az iOS felhasználók használhatják a hét napos próbaverziót. Van egy 30 napos pénz-visszatérítési garancia is, amely a havi terv esetében 14 nap, hosszabb esetében pedig 45 nap.

VyprVPN

A VyprVPN a következő, és bár szerverhálózata közel sem olyan nagy, mint a legkiválóbb válogatottunk, ennek mégis elegendőnek kell lennie a blokkok megkerüléséhez. 64 országban több mint 700, és Lisszabonban van néhány portugál tartalommal. 

VyprVPN-Client

Sebessége nem a legjobb, de a legtöbb tevékenységnél továbbra is rendben kell lennie. Korlátlan sávszélességgel rendelkezik, és képes bejutni néhány streaming platformra. 

Az egyik terület, amely kiemeli a VyprVPN-t, kiváló biztonsága. Az újszülöttek rendben lesznek az alapértelmezett beállításokkal, de az ismeretesek szórakozhatnak a beállításokkal. 

Jellemzője a saját Chameleon protokollja is, amely további védelmet biztosít a kapcsolata számára, és úgy tűnik, hogy még csak nem is használ VPN-t. Naplót sem tart. További információkért olvassa el a VyprVPN teljes áttekintését.

Egyéb okok, amik tetszik a VyprVPN

A VyperVPN kompatibilis a Windows, a MacOS, az Android és az iOS rendszerrel. Az ügyfelek könnyen kezelhetők, és mobilalkalmazásai a piacon található egyik legjobbak, így helyet szerezhetnek az Android legjobb VPN-listánkban. Egyszerre akár öt eszközt is csatlakoztathat, a választott tervtől függően, de erről egy perc alatt többet beszélünk.

Az önsegítéshez tudásbázis áll rendelkezésre. Az élő csevegés szintén elérhető, de előbb egy bottal fog kommunikálni. Ha beszélni szeretne egy emberrel, akkor rá kell kattintania a „kapcsolatfelvétel” gombra, és válassza az „élő csevegés” lehetőséget, de a várakozási idő eltérő lehet, és ha ez egyáltalán nem működik, akkor üzenetet kell hagynia. E-mail támogatás is rendelkezésre áll, abban az esetben, ha tetszik.

Az ár attól függ, hogy a „standard” vagy a „prémium” csomagot választja-e. A „standard” terv három egyidejű kapcsolatot hoz létre, míg a „prémium” öt öt kapcsolatot és a Chameleon protokollhoz való hozzáférést biztosít.. 

Mindkét terv megvásárolható havi vagy éves áron, de az éves hosszú távon jobban működik. A 30 napos pénz-visszafizetési garancia is érvényben van, abban az esetben, ha nem tetszik.

A legjobb ingyenes VPN Portugália számára: Windscribe

Portugáliánk utolsó válogatása a Windscribe. A VyprVPN-hez hasonlóan a kiszolgálói száma sem nagy. Ugyanakkor 60 országban több mint 600 szerver működik, így ennek továbbra is elegendőnek kell lennie. Vannak még Lisszabonban is, de mint sok szerver is, csak akkor férhet hozzá hozzájuk, ha fizetős „profi” tervben van. 

windscribe-review-kapcsolt

Látja, hogy a Windscribe-nek van egy ingyenes terve, amely, tisztességes módon, elég jó. Valójában ez a legjobb ingyenes VPN. Annak ellenére, hogy jó, a „profi” tervnek sokkal több olyan funkciója van, amelyekben részesülhet. 

A fizetett tagok korlátlan sávszélességet kapnak, de csak 2 GB-ot kapnak az ingyenes csomag használatával. Ez azonban még több, mint amit az TunnelBear ingyenes csomagjával kap, plusz egy érvényes e-mail megadásával és néhány további módszerrel 10 GB-ra is növelhető. Olvassa el a Windscribe vs TunnelBear összehasonlítást.

Sebessége jó a legtöbb tevékenységnél, de nem nagy. Ennek ellenére is jó választás a streaminghez, mert kifejezetten a Netflix szem előtt tartásával készített „Windflix” szerverekkel rendelkezik. Elérhetők az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Kanadában és Japánban, és jól működnek. Olvassa el a Windscribe véleményét további részletekért. 

A Windscribe biztonsága jó és testreszabható, de néhány naplót megőriz. Ugyanakkor a naplózott információnak nincs jelentős értéke, mivel csak időbélyeg és sávszélesség-felhasználás. Ráadásul nem visszakereshető veled.

Egyéb okok, melyeket szeretünk, a Windscribe

A Windscribe működik a Windows, a MacOS, az Android és az iOS rendszerrel, és vannak böngésző-kiterjesztések a Chrome, a Firefox és az Opera számára. Interfészje rendkívüli élményt nyújt, ami jó, mert könnyen használható. Azonban a műszakiak is képesek megbirkózni vele. A Windscribe hátránya, hogy korlátlan egyidejű kapcsolatokat kap mind az ingyenes, mind a fizetős csomagok mellett.

Nagyon sok lehetőség van az online önsegítésre, ideértve a tudásbázist, a GYIK-ot, a telepítési útmutatót és a Windscribe alhirdetését. Az élő csevegés és az e-mail elérhető 24 órán keresztül, de az élő csevegés összeköti Önt egy Garry-val, egy AI képviselővel, ami nagyon jó, ha tesztelésre kerül.. 

A Windscribe havi ára meglehetősen magas, de hosszabb terv választásával csökkentheti. Az ingyenes csomag próbaverzióként használható, tehát nincs hivatalos visszatérítési politika. Ha azonban a vásárlástól számított három napon belül felveszi velük a kapcsolatot, akkor visszatéríti Önt. 

Online cenzúra és megfigyelés Portugáliában

A portugál internet többnyire ingyenes. A közösségi média és az üzenetküldő szolgáltatások szabadon elérhetőek. Az egyetlen blokkot a szerencsejáték-oldalakon és a szerzői jogokat sértő webhelyeken hajtják végre. Az olyan helyek blokkolásával, mint például a Kalóz-öböl, a kormány kalózkodás elleni programja révén, csökkent a hozzájuk vezető forgalom. 

Emellett a polgárok megnézhetik, mit szeretnek, és az országban még nincs beszámoló az online megfigyelésről.

Nettó semlegesség Portugáliában

Meg kell azonban jegyezni, hogy noha Portugália tiszteletben tartja az internetes szabadságot, az elérése szempontjából nem olyan nagy. Portugália internetes penetrációja megnőtt, tehát nem ez a kérdés. A probléma az, hogy sok portugál internetszolgáltató nem támogatja a hálózatsemlegességet. 

Ha korábban még nem hallottál a hálózatsemlegességről, alapvetően az az elv, hogy az internetszolgáltatók minden szolgáltatást és weboldalt egyenlően kezelnek (további információt a hálózatsemlegességi útmutatónkban talál). 

Portugália köteles az európai hálózatsemlegességi rendeletekhez. 2018-ban azonban a megye Nemzeti Kommunikációs Hatósága (ANACOM) megállapította, hogy sok internetszolgáltató megsértette a szabályokat, mert bizonyos alkalmazásokhoz való hozzáférési terveket kínáltak, nem pedig a teljes internetet..

Az ANACOM közleményt adott ki, amely 40 napot hagy az internetszolgáltatók számára az általuk kínált tervek megváltoztatására, de nincs új jelentés arról, hogy azok megfeleltek-e. Ha egy másik országban nincs hálózati hozzáférési egyenlőség, olvassa el a Fülöp-szigeteken található legjobb VPN-t.

Online szólásszabadság Portugáliában

Szigorú cenzúrát vezettek Antonio de Oliveira Salazar 40 éves diktatúrája idején. Szerencsére az 1976. évi alkotmány létrehozásával Salazar taktikája véget ért. 

Portugália alkotmánya garantálja a szólásszabadságot, és általánosságban tiszteletben tartják. A személyes vélemények és a beszélgetések nem korlátozottak. A rágalmazás bűncselekmény, de a büntetőeljárás nem sok esetben fordult elő, és a büntetőeljárás alá vonottak gyakran megsemmisítették az Emberi Jogok Európai Bírósága döntését..

Az etnikai vagy vallási kisebbségek kritikája, valamint olyan sértő gyakorlatokban való részvétel, mint például a holokauszt tagadása, bűncselekmény. Legfeljebb nyolc év börtönbüntetéssel büntethető. 

2018-ban a parlament megengedte a büntető törvénykönyv módosítását, amely védi az újságírókat, és megbünteti azokat, akik fenyegetik, rágalmazzák vagy korlátozzák őket.

Számítógépes bűnözés Portugáliában

Sajnos a számítógépes bűnözés sokféle módon ki lehet téve Önnek. Például egy 2018. évi nagy adathalász támadás több portugál bank ügyfeleit célozta meg e-mailen keresztül. Vannak még azok a veszélyek is, amelyekre gondolni kell a nyilvános WiFi-n. A thaiföldi VPN-re vonatkozó legjobb cikkünk egy új példát mutat be egy országban, amely tele van számítógépes bűnözéssel. 

A VPN segíthet megvédeni az ilyen támadásoktól, de okos ötlet egy megfelelő víruskereső, például a Bitdefender telepítésére is (olvassa el a Bitdefender áttekintésünket).

Végső gondolatok

Bár Portugáliában nincs riasztó arányú cenzúra és megfigyelés, ez nem azt jelenti, hogy ne használjon VPN-t, amíg ott vagy. Még mindig számíthat a számítógépes bűnözésről, és egy VPN segít megkerülni az esetlegesen felmerülő blokkokat, például a geoblokkok. 

Válasszon egy olyan VPN-t, amelynek nagy kiszolgálóhálózata van, hogy a lehető legjobb eséllyel megkerülje a korlátozásokat. Ezenkívül Portugálián belüli kiszolgálókra lesz szüksége, ha csak az ott korlátozott tartalomhoz szeretne hozzáférni. A biztonság szintén fontos jellemző, mivel megvédi Önt az esetleges online veszélyektől.

Ezt szem előtt tartva, az ExpressVPN a legjobb VPN Portugália számára. Nagyszámú kiszolgálóval rendelkezik, amelyek 94 országot fednek le, ami több, mint a legtöbb VPN. Néhányuk Portugáliában is található. A biztonság és a magánélet szintén kitűnő, ezért ott tartózkodásakor nem kell aggódnia. Miért nem próbálja ki a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával?

Van tapasztalata VPN használatával Portugáliában? Ha igen, szeretnénk hallani erről a megjegyzés szakaszban. Keresse meg a VPN-archívumunkat is. Köszönöm hogy elolvastad.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map