A legjobb VPN Dél-Afrikában 2020: VPN-k a Veldt számára

Dél-Afrika az afrikai kontinens legdélebbi csúcsa. Gyönyörű tengerpartjai, változatos kultúrája és drámai tájai, különféle vadvilágokkal tele, ez a turisták számára népszerű hely. Bármit is tesz, miközben ott van, valószínűleg szörfözni szeretne az interneten, és a védelem érdekében a Dél-afrikai Köztársaság egyik legjobb VPN-jét kell használni..


Kedvencünk messze az ExpressVPN, bár a többi választásunk megfelelő pénzt biztosít Önnek.

Mindig jó ötlet egy virtuális magánhálózat használata online állapotban, bárhol is van a világon. Ennek egyik fő felhasználása a korlátozott tartalom elérése. Miközben Dél-Afrikában tartózkodik, előfordulhat, hogy nem tudja elérni azt, amit általában online tesz. Ennek oka a geoblokkok, amelyek alapvetően korlátozják a tartalomhoz való hozzáférést egy adott országban.

Például, ha a Netflix-en megy, akkor üdvözölni fogja annak dél-afrikai könyvtárát. Ha hozzáférni szeretne az amerikai verzióhoz, akkor szüksége lesz egy amerikai IP-címre.

Választhat egy szolgáltatót a VPN-áttekintésből, de sokan nem tudják elkerülni a Netflix VPN-észlelési rendszerét. Ha ezt akarod, akkor öt olyan VPN-t kerekítettünk, amelyek ezt a feladatot teljesítik a Netflix legjobb VPN-darabjában.

A Dél-Afrika 2020 legjobb VPN-je

Online cenzúra Dél-Afrikában

A regionális korlátozások mellett vannak más akadályok is, amelyekkel szembe kell néznie. Egyes országok blokkolnak bizonyos webhelyeket és online tartalmakat. A blokkok okai eltérőek, de tartalmazhatnak politikai és erkölcsi indokokat. Az egyik legrosszabb bűncselekmény Kína a nagy tűzfallal. Nagyon sok nyugati tartalmat blokkolnak a kínai állampolgárok.

Dél-Afrikában kevés cenzúra van érvényben. Bizonyos erkölcsi rendőrzésre olyan helyszíneken kerül sor, amelyek szexuális jellegű vagy erőszakos anyagokat mutatnak be. Ezenkívül javaslat született egy automatikus szűrő behelyezésére az összes eszközre, hogy a gyermekek ne kerüljenek felnőtt anyagnak. Ezen kívül a legtöbb tartalom szabadon megtekinthető. 

Ennek ellenére a parlament 2018-ban elfogadta az új internetes cenzúra-törvényjavaslatot. Most azt várja, hogy az elnök törvénybe írja. Noha a Filmek és Publikációk módosító törvényjavaslata technikailag nem cenzúrázódik, vannak aggodalmak, hogy az irányíthatóbb internethez vezethet. 

A törvényt követően a Filmművészeti és Kiadóhivatal (FPB) képes lesz szabályozni a felhasználók által létrehozott tartalmat, és eltávolíthat minden, amit az FPB károsnak vagy zavarónak tart.

Ez magában foglalja a képeket, a zenét és a videókat bármilyen adathordozón, ideértve a közösségi médiát, a filmeket, a kiadványokat és a YouTube-ot. A legtöbb blokk csak akkor fordulhat elő, ha valaki panaszkodik róla.

Bizonyos esetekben ez jó dolog. Szigorúbb szabályok lesznek a gyermekek bizonyos tartalmaktól való védelmére, és célja a pornó bosszújának megállítása is. A gyűlöletbeszéd szintén célpont, és bárki, aki tudatosan terjeszt erőszakot ösztönző vagy gyűlöletbeszédet támogató tartalmat, bírságot kaphat vagy börtönbüntetést kaphat..

Ennek ellenére aggodalmak merültek fel, mivel a törvényjavaslat rosszul van megírva, és a törvényt visszaélhetik. Ráadásul a tartalomplatformoknak, például a YouTube és a Netflix, disztribútornak kell regisztrálniuk és éves díjat kell fizetniük, amelynek összege a platform tartalomkönyvtárának méretétől függ. Azok a platformok, amelyek nem felelnek meg, blokkolhatók az internetszolgáltató szintjén.

Torrenting Dél-Afrikában

Ha szereti a torrentot, akkor tudnia kell, hogy a szerzői jogok megsértése szankciókat vonhat maga után Dél-Afrika Szerzői jogi törvényében. Ennek alapján 5000 dél-afrikai rand (kb. 330 dollár) pénzbírságot és / vagy akár három évig terjedő börtönbüntetést kaphat minden egyes jogsértésért, ha az első ítélet. 

A későbbi ítéletek 10 000 dél-afrikai rand (kb. 660 dollár) pénzbírsággal és / vagy öt év börtönbüntetéssel járhatnak minden egyes jogsértésért.

Ezenkívül az internetszolgáltatóknak a számítógépes bűnözésről szóló törvényjavaslat felülvizsgálata alapján blokkolniuk kell a torrent webhelyeket és a szerzői jogokat sértő más oldalakat, valamint jelentést kell tenniük a felhasználókkal szembeni kalózkodásról. Ha valamit illegálisan tölt be, szép büntetéssel büntetheti meg magát, a maximális büntetés 15 év börtönbüntetést jelenthet.

Online megfigyelés Dél-Afrikában

A kommunikáció elhallgatásáról és a kommunikációval kapcsolatos információszolgáltatásról szóló törvény – más néven RICA – Dél-Afrika elsődleges felügyeleti törvénye. Ennek értelmében a rendészeti és hírszerző ügynökségeknek külön engedélyt kell szerezniük a kommunikáció lehallgatására, és indokolásuknak megfelelőnek kell lennie.

2017-ben azonban kiderült, hogy a dél-afrikai kormány több ezer mobiltelefonon követte nyomon, és hogy ezt a RICA hiányossága miatt képes volt megtenni. A büntetőeljárási törvény 205. szakasza megengedi a tisztviselőknek, hogy megkerüljék a RICA-hoz szükséges engedélyt, és hozzáférhessenek telefonos adataihoz.

Nemcsak ezt, de a RICA megköveteli az internetszolgáltatótól az ügyféladatok megőrzését, és betiltja azokat a kommunikációs rendszereket, amelyeket nem lehet megfigyelni. Ezenkívül a mobiltelefon-előfizetőknek meg kell adniuk nemzeti azonosítószámukat és egyéb személyes dokumentumaikat a SIM-kártyák és egyéb szolgáltatások megvásárlásához. 

A titkosító eszközöket azonban nem tiltják, és az internet kávézóknak nem kell megfigyelniük ügyfeleiket.

Amellett, hogy Dél-Afrika fő felügyeleti törvénye problematikus, az egyéb felfedések is fokozott aggodalmakat jelentenek a felügyelettel kapcsolatban. 

2015-ben jelentések születtek a megfigyelési technológiával rendelkező állambiztonsági szervezetekről. A berendezés elfoghatja a mobiltelefon metaadatait a mobiltelefon-tornyok utánozása révén. 

A Kiemelt Bűnügyi Nyomozás Igazgatóságának szóvivője megerősítette, hogy rendelkezik ilyen technológiával, de azt mondta, hogy csak a nemzetbiztonsági ügyekben használják..

A 2017. évi kiberbűnözésről és kiberbiztonsági törvényjavaslatról még nem várnak törvénybe történő aláírást, de tartalmaz egy olyan rendelkezést, amely több államot adhat az elhallgatáshoz, és megsértheti a magánélet tiszteletben tartásának jogait. A 38. szakasz lehetővé teszi a közvetett kommunikáció lehallgatását, valamint a valós idejű kommunikációs adatokhoz és az archivált információkhoz való hozzáférést. 

Online szólásszabadság Dél-Afrikában

A dél-afrikai alkotmány biztosítja a szólásszabadságot. Általában tiszteletben tartják, és a becsületsértés nem bűncselekmény. Ennek ellenére korlátozások vannak a faji, etnikumú, nem és vallásos gyűlöletbeszéd, valamint az erőszak felbujtása terén..

Ráadásul, ha a számítógépes bűnözésről és a biztonságról szóló törvény törvényessé válik, bünteti a káros üzeneteket, amelyek hamis információkat is tartalmazhatnak. Ennek meghatározása azonban homályos, és vannak aggodalmak, hogy felhasználható lenne bizonyos beszédek, például politikai vélemények cenzúrálására..

Dél-Afrika élénk médiakörnyezettel rendelkezik, ám az újságírók zaklatással és támadásokkal szembesülnek a kormány kritikai jelentései miatt.

Számítógépes bűnözés Dél-Afrikában

Dél-Afrikában 22% -kal növekedett a rosszindulatú programok támadása 2019 első negyedévében, és a kiberbiztonsági vállalat, a Kaspersky Lab elmondta, hogy az országban naponta több mint 13 000 számítógépes támadási kísérlet történik. Egy másik, 2016-os tanulmány kimutatta, hogy 12 hónapos időszak alatt csaknem 9 millió dél-afrikai áldozat lett számítógépes bűnözés áldozata.

Ezt szem előtt tartva óvatosnak kell lennie utazásakor, különösen, ha csatlakozik az országban elérhető sok nyilvános WiFi hotspothoz. Az ilyen kapcsolatok biztonsági szintje ismeretlen, és érzékeny lehet a vírusokra és a hackelési támadásokra. A VPN használata ebben az esetben nem értelmi, de a tisztességes antivírus sem hibás.

Mi teszi a VPN-t Dél-Afrika legmegfelelőbbé

Bár sok VPN-szolgáltató kiváló funkciókkal és megbízható szolgáltatással rendelkezik, fontos, hogy a Dél-Afrikának legmegfelelőbbet válassza. 

Gondoskodnia kell arról, hogy megfelelő biztonságban legyen az online megfigyelés és a számítógépes bűnözés ellen. A biztonság részeként érdemes megbizonyosodni arról, hogy tartalmaz-e egy ölés kapcsolót. A gyilkos kapcsoló megszakítja az internettel való kapcsolatot, ha a VPN meghibásodik, biztonságban tartva. 

A magánéleted is fontos, és a jó biztonság nem azt jelenti, hogy a szolgáltató tiszteletben tartja azt. Biztosítania kell, hogy a VPN-nek nincs naplózási politikája. Az egyikével biztos lehet abban, hogy online tevékenységeit nem rögzítik.

A jó szerverhálózat elősegíti a cenzúra vagy a geoblokkok elkerülését. Minél több szerver van a különböző országokban, annál jobb esélye van a korlátozások megkerülésére. Plusz: ha kizárólag Dél-Afrikában lévő tartalomhoz szeretne hozzáférni, akkor szüksége lesz egy dél-afrikai IP-címre, ezért ellenőrizze, hogy a VPN-ben vannak-e szerverek.

Azt is meg szeretné győződni, hogy a szolgáltatásnak jó sebessége és korlátlan sávszélessége van-e, főleg ha torrent vagy stream-t akar használni. A jó sebesség azt jelenti, hogy nem fogja megkísérelni a képernyők betöltését, és a korlátlan sávszélesség biztosítja, hogy nem kell aggódnia a határérték eléréséért, amelyen a VPN leáll, és védelem nélkül hagyja Önt..

1. A legjobb VPN Dél-Afrikában: ExpressVPN

Az ExpressVPN-t választottuk Dél-Afrika legjobb választásává, annak mindennapos kiváló szolgáltatása miatt. Ez a legjobb VPN, amelyet eddig áttekintettünk, és bejelöli az összes négyzetet Dél-Afrikára. 

Biztonsága kiváló, és 256 bites titkosításra van állítva, bár növelheti, ha úgy tetszik. Van egy kill kapcsoló is, amely alapértelmezés szerint engedélyezve van. Az adatvédelem itt sem kérdés, mivel az ExpressVPN-nek szigorú bejelentkezési politikája van.

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Regisztráció

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-opciók

ExpressVPN-Full-App

Előző

Következő

Rengeteg szerver van szétszórva a világon, hogy megkerülje a korlátozásokat, és vannak olyanok Dél-Afrikában is, amelyekre szükségük van rájuk.. 

Az ExpressVPN a leggyorsabb VPN, amelyet teszteltünk. A sebessége, a korlátlan sávszélesség és a Netflixbe való bejutás képessége könnyen segített nyerni a streaming darab legjobb VPN-jében. Azt is fedezi, ha torrent szeretne. Olvassa el az ExpressVPN áttekintését a szolgáltatás jobb áttekintése érdekében.

Egyéb okok, melyeket szeretünk az ExpressVPN-hez

Ha még nem ismeri az összes VPN-t, akkor az ExpressVPN nagyszerű választás, mivel ez az egyik legkönnyebben használható VPN. Ne aggódjon, ha tapasztaltabb felhasználó vagy, mert még mindig bámulhatja annak beállításait. Telepíthető Windows, macOS, Android és iOS rendszerekre, és egyszerre akár öt eszközt is csatlakoztathat. 

Sajnos az ExpressVPN drága. A kapott szolgáltatás azonban megéri a pénzt. Ezenkívül van egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia, így előbb kipróbálhatja.

2. NordVPN

Második választásunk az NordVPN. Gyakran megemlítik itt a Cloudwards.net oldalán, és szoros versenyző az első válogatásunk során, amint az az ExpressVPN vs. NordVPN bemutatásunkban olvasható. 

A beépített kill kapcsolóval a rendelkezésre álló legjobb biztonság egyike, és dupla-hop-kiszolgálóinak köszönhetően még nagyobb védelmet nyújthat a kapcsolatának. A NordVPN emellett értékeli a magánélet védelmét, és nem tart nyilvántartást tevékenységeiről.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Előző

Következő

Több mint 5600 szerver érhető el 60 országban, ebből 30-at Dél-Afrikában, az ott korlátozott tartalom számára. 

A sebessége gyors, de valószínűleg lelassul, ha távoli szerverhez csatlakozik. Nincsenek sávszélesség-korlátozások, és ez nagyjából minden streaming hálózatba bekerülhet. Ez egyben a torrenting legjobb VPN-je is, amelyet figyelembe kell venni, ha ez gyakori tevékenység az Ön számára. Tudjon meg többet a szolgáltatásról a NordVPN teljes áttekintésében.

Egyéb okok, amik tetszik a NordVPN

Használhatja Windows, macOS, Android és iOS rendszereken. Könnyen kezelhető, és lehetővé teszi, hogy egyszerre akár hat eszközt csatlakoztasson.

Lehet, hogy az NordVPN jobb választás, mint az ExpressVPN, ha nem úszik készpénzzel. Jó ár-érték arány, és bár a havi terv nem nagy, a hosszabb tervek nagyban különböznek az általános áról. Van egy NordVPN is, tehát előbb kipróbálhatja.

3. CyberGhost

Egy másik jó VPN-választás a CyberGhost. Nagy biztonságot nyújt, és még egy állandóan engedélyezett gyilkos kapcsolóval is rendelkezik, így nem kell megjegyeznie, hogy beállította. Szigorú bejelentkezési szabályok vonatkoznak az adatvédelem tiszteletben tartására is.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Előző

Következő

Szerverhálózata hatalmas, közel 6000 szerverrel 89 országban. Dél-Afrikában 10 szerver is működik, így hozzáférhet az ott korlátozott tartalomhoz.

Sebessége jó, de hasonlóan a NordVPN-hez, hosszú távolságon is lassú lehet. Korlátlan sávszélesség van, és bejuthat a legtöbb streaming platformon. Ráadásul az interfészen lapok vannak a streaming és a torrent szerverek számára, így kiválaszthatja a rendelkezésre álló legjobbat. Erről bővebben a CyberGhost áttekintésben olvashat.

Más okok, amik tetszik a CyberGhost

A CyberGhost kompatibilis a Windows, a MacOS, az Android és az iOS rendszerrel. A közelmúltban frissített felületén eltarthat néhány szokás, de könnyű belátni, hogy hol kell lennie, és nem nehéz használni. Egyszerre akár hét eszközt is csatlakoztathat, amely helyet kapott a több eszköz legjobb VPN-listáján.

A havi díj nem megfelelő, de ha hosszabb előfizetésre jelentkezik, akkor hosszú távon olcsóbb lesz. Ingyenes hét napos próbaverzió érhető el az Android és az iOS számára, így felhasználhatja arra, hogy megnézze-e tetszik. Ezenkívül pénz-visszatérítési garancia van a további nyugalomra. A havi terv 14 napot kap, de hosszabb 45 napot kap.

4. Szélírás

A negyedik kiválasztásunkhoz a Windscribe-t választottuk. Mindenekelőtt hamarosan megemlítjük, hogy a Windscribe ingyenes és fizetett csomagot kínál. Az ingyenes terv nagylelkű, még a Cloudwards csapat is a legjobb ingyenes VPN szolgáltatásnak nevezi. Vannak azonban olyan funkciók, amelyekhez csak a fizetett csomag segítségével férhet hozzá, ezért ne feledje ezt.

windscribe felület

windscribe preferenciák

windscribe böngésző kiterjesztés

írja le az adatvédelmi lehetőségeket

szélsértési tesztek

Előző

Következő

Jó biztonsága van, amely testreszabható, és tartalmaz egy kill kapcsolót, bár ezt furcsa módon tűzfalnak hívják. Nincs naplózási politika, de bizonyos információk naplózódnak, például a sávszélesség-fogyasztás és a tevékenység időbélyegzői. A naplózott elemek egyike sem valós értéket képvisel, és ezt nem lehet pontosan megmondani.

Szervereinek száma több mint 60 országban több mint 600, de az összes helyére csak akkor férhet hozzá, ha fizetős csomagban van. Johannesburgban vannak szerverek, de csak „profi” tagok tudnak csatlakozni hozzájuk. 

Sebessége elég jó a legtöbb tevékenységhez, de mások gyorsabbak. Ami a sávszélességet illeti, az ingyenes tagok havonta 2 GB-ot kapnak, és 10 GB-ra emelkednek, ha beírják az e-maileket. Ha havonta 1 dollárral ad helyet a kiszolgáló hálózatához, akkor további 10 GB-ot is megszerezhet. 

A „Pro” tagok korlátlan sávszélességet kapnak, ami kötelező, ha streaming-et vagy torrent-t tervez. A Windscribe emellett külön streaming szerverekkel is rendelkezik, az úgynevezett Windflix szerverek. Csak a „profi” tagok számára érhetők el, és jól működnek a Netflix és más platformokkal. Erről bővebben a Windscribe áttekintésben olvashat.

Egyéb okok, melyeket szeretünk, a Windscribe

Vannak ügyfelek a Windows, a MacOS, az Android és az iOS számára. Interfészje rendkívüli élmény, amely nagyszerű kezdőknek, de a jártas szakemberek is körültekinthetnek. A Windscribe előnye, hogy korlátlan számú kapcsolattal is rendelkezhet.

A havi ár meglehetősen drága, de a hosszabb tervek jelentősen csökkentik a költségeket. Nincs ingyenes próbaverzió, de azért van, mert kihasználhatja az ingyenes tervet, hogy megnézze, tetszik-e. Nincs érvényben visszatérítési politika, de ha három napon belül kér visszatérítést, akkor boldogan kötelezik.

5. VyprVPN

Végül megvan a VyprVPN, amely jó szolgáltatás, kiváló biztonságot nyújt. Testreszabható, de könnyen használható. Megvan a saját védett Chameleon protokollja, amely még nagyobb védelmet nyújt a VPN alagút számára. Van egy kill kapcsoló és szilárd bejelentkezési szabályok is érvényben vannak.

VyprVPN-Slider1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

Előző

Következő

Szervermennyisége hasonló a Windscribe-hez, 64 országban több mint 700. Ennek ellenére a VyprVPN-nek nincs kiszolgálója Dél-Afrikában, így nem fog hozzáférni semmilyen dél-afrikai korlátozott tartalomhoz..

Sebessége nem olyan jó, mint a többi választásunk, de a legtöbb tevékenységnél megfelelőnek kell lennie. Korlátlan sávszélességet is kap, és bejuthat streaming szolgáltatásokba. A VyprVPN akkor is árnyékol, ha torrent is.

Egyéb okok, amik tetszik a VyprVPN

Windows, MacOS, Android és iOS rendszereken érhető el. Felületét tovább lehetne javítani, de még mindig könnyű használni. Ráadásul a mobilalkalmazások a legjobbak egyike, ezért ez az egyik legjobb VPN az Androidhoz. Egyszerre akár öt eszközt is csatlakoztathat, a választott tervtől függően (erről később bővebben).

Ügyfélszolgálatunk tesztelése során tapasztalataink változatosak voltak. A várakozási idő általában nem volt túl rossz, de egy teszt körülbelül 20 percet vártunk. Ráadásul úgy tűnik, hogy nem mindig személyzettel ellátott, ebben az esetben üzenetet kell hagynia. 

Még mindig létezik e-mail lehetőség. Javult, de még mindig jobb is lehet. Tudjon meg többet erről a VyprVPN áttekintésünkben.

Választhat a havi vagy az éves előfizetésre. A havi ár meglehetősen szokásos, de az éves költség hosszú távon sokkal megfizethetőbbé teszi. Választhat a „standard” vagy a „prémium” tervek között is. 

A „standard” terv három csatlakozást tesz lehetővé, míg a „prémium” öt. Ráadásul a „prémium” terv hozzáférést biztosít a Chameleon protokollhoz. A 30 napos pénz-visszafizetési garanciával örvényt adhat, hogy megnézze-e.

Végső gondolatok

Bármi legyen is az oka online Dél-Afrikában való elindulásra, most már tudja, miért kellene VPN-t használnia erre. Jó biztonságra és magánéletre van szüksége, hogy megvédje magát a kormányzati megfigyeléstől és a számítógépes bűnözéstől. Ráadásul a jó szerverhálózat, valamint a dél-afrikai szerverek haszonnal járnak, ha onnan tartalmat keresnek.

Ezt szem előtt tartva az ExpressVPN egyértelmű nyertes. Az összes négyzetet bejelöli, és számos más funkcióval is rendelkezik. Biztonsága kiváló, nem kétséges, hogy tevékenységei magánkézben maradnak, és remek szerverhálózattal rendelkezik, ideértve néhányat Dél-Afrikában. Ráadásul könnyedén bejuthat streaming szolgáltatásokba, beleértve a Netflixet is.

Miért nem használná ki a 30 napos pénz-visszafizetési garanciát, és megnézné, hogy tetszik-e? Ha tapasztalata van VPN használatával Dél-Afrikában, vagy hiányzott valamit, tudassa velünk a megjegyzés szakaszban. Nézze meg a VPN-archívumunkat, miközben itt vagy is. Köszönöm hogy elolvastad.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map