A legjobb VPN az iPad számára 2020-ban: hordozható védőeszközök

Telefonnal böngészhet az interneten, és másodpercek alatt megtalálhatja azt, amit keres, de hiányozhat a képernyő mérete – itt jönnek be a táblagépek. Az Apple kijelentette, hogy az iPad varázslatos és forradalmi, de feltételezve, hogy biztonságos rossz ötlet. Ezért összeállítottuk a legjobb VPN-fájlok listáját az iPad készülékhez.


Az iPads nagyszerű. Egyszerűen használhatók, és böngészéshez, olvasáshoz, játékhoz és még sok minden máshoz megfelelőek. Plusz, amikor iPadOS-t futtatnak, általában biztonságosabbnak és kevésbé érzékenynek tekintik a rosszindulatú programokat és a vírusokat, mint más operációs rendszerek. 

Milyen biztonságosnak tűnik, jó ötlet egy virtuális magánhálózat telepítése. Semmi sem megtámadhatatlan, és a VPN megóvja Öntől a szemüvegektől, például a számítógépes bűnözéstől, különösen, ha nyilvános WiFi-t használ. Csomagolja ezt egy jó víruskeresővel, és jó úton lesz. 

A legtöbb VPN-alkalmazást az iPhone-hoz tervezték, de vannak olyanok, amelyek dedikált alkalmazásokat tartalmaznak a táblagéphez. Ha azonban szüksége van egy Apple telefonjára, akkor nézd meg a legjobb VPN for iPhone terméket.

Ne feledje, hogy harmadik felek továbbra is hozzáférhetnek az Ön adataihoz az iPadre telepített alkalmazásokon keresztül. Adatait hirdető cégek, keresőmotorok és internetszolgáltatók gyűjthetik. Nem is említve a megfigyelés mértékét. Ráadásul a közösségi média az egyik legrosszabb bűncselekmény a magánélet megsértésekor.

A biztonság mellett a VPN használatához vannak más előnyök is. Ezek feloldhatják a korlátozásokat, például a geoblokkokat. Ha szereti a hálózást a Netflixen, akkor helyének megváltoztatásával ellenőrizheti a különböző országok könyvtárait. Ha dedikált VPN-t szeretne kapni, olvassa el a Netflixhez tartozó legjobb VPN-cikket.

Szerencsére sok VPN-szolgáltatónak vannak kliensei az iOS számára, és beépítették az iPad-t is, így csak választhatott egyet a VPN-áttekintésekből, de a legjobb, ha azt választja, amely jól működik az iPadtel. Ezekkel VPN telepíthető és beállítható néhány érintéssel.

A legjobb VPN az iPad 2020-hoz

Mi teszi a VPN-t a legjobban az iPad számára

Bár sok VPN támogatja az iOS-eszközöket, érdemes választani egyet, amely felhasználóbarát és jól működik az iPad készülékkel. Egyesek gyorsan kapcsolatba lépnek azzal, hogy kiválasztják, melyikük szerint tartózkodási helyének a legjobb szervert. A nagy kiszolgálóhálózat is jó, mert ez lehetővé teszi további tartalom feloldását. A kiszolgálót manuálisan is meg kell választani. 

A biztonságnak a listájának tetején is kell lennie, mert ezzel megóvja magát a kíváncsiságtól és az egyéb veszélyektől. A magánélet ugyanolyan fontos, ezért ügyeljen arra, hogy szigorú bejelentkezési politikája legyen.

A sebessége valami más, amit figyelembe kell vennie. A gyors VPN használatával a felhasználói élmény ésszerűbb lesz. Nem jó szórakozást nézni a betöltő képernyőt, főleg ha iPadjét streaminghez szeretné használni. Ha ezt akarod csinálni, akkor ellenőrizd, hogy korlátlan is van-e sávszélessége.

Néhány egyéb tényező, amelyet figyelembe kell venni, az, hogy mennyire jó az ügyfélszolgálat, és ha az ár a költségvetésén belül van.

1. A legjobb VPN iPadhez: ExpressVPN

Az egyszerűség és fantasztikus biztonság miatt az ExpressVPN-t választottuk a legjobb VPN-hez az iPad számára. Ez a piacon az egyik leginkább felhasználóbarát VPN, és a dedikált iPad alkalmazás nem okoz csalódást. A korszerűsített, bonyolult interfészpárok párosulnak az Apple-kel.

A gyors kapcsolódáshoz csak annyit kell tennie, hogy rákattint a nagy „be” gombra, amely egyenesen rád néz. Ezt követően a VPN csatlakozni fog az egyik intelligens szerveréhez a helyén. Az egyik szorongásunk azonban az, hogy a sebesség szempontjából nem mindig a legjobbat választja. Szerencsére egyszerű a kiszolgálók cseréje a „hely választása” gombra kattintással.

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Regisztráció

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-opciók

ExpressVPN-Full-App

Előző

Következő

A biztonságot sem hagyják figyelmen kívül. Valójában ez a legbiztonságosabb VPN. Számos különféle protokoll közül választhat, mint például az OpenVPN, L2TP / IPsec és az IKEv2. Az ExpressVPN nem tart nyilvántartást az online tevékenységeiről.

Az iOS alkalmazás automatikus csatlakozási funkcióval rendelkezik, amely automatikusan összekapcsol, ha nem megbízható WiFi hálózathoz csatlakozik vagy újra csatlakozik, vagy ha a kapcsolat megszakad. Van egy widget is, amely lehetővé teszi a kapcsolat állapotának ellenőrzését, csatlakoztatását vagy leválasztását.

Az ExpressVPN hatalmas szerverhálózattal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy nem kell gondot találnia az igényeinek megfelelő kiszolgálóra. Ez a leggyorsabb VPN, amelyet teszteltünk. Ez a korlátlan sávszélességgel és a legtöbb streaming platformra való bejutással együtt elősegítette, hogy a legjobb streaming darab VPN-ben kerüljön először. 

Egyéb okok, melyeket szeretünk az ExpressVPN-hez

Az ExpressVPN ügyfélszolgálata jó. Van egy praktikus tudásbázis az önsegítés érdekében. Ezenkívül a 24 órás, hét minden nap elérhető csevegésen vagy e-mailen keresztül kapcsolatba léphet a támogatási taggal. Az élő csevegés a leggyorsabb lehetőség, de a legjobb, ha technikai problémája merül fel e-mailben e-mailben. További információkért olvassa el az ExpressVPN áttekintését.

Az ExpressVPN hátránya a magas ára. Ennek ellenére kiváló szolgáltatás, amely megéri a pénzt. Ráadásul az iOS felhasználók egy hétnapos ingyenes próbaverziót kapnak, amelynek segítségével megbizonyosodhat arról, hogy tetszik. Ezt követően van egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia. Ne feledje azonban, hogy ha előfizet az iTunes-on, akkor az Apple ID-fiókját az ingyenes próbaverzió utolsó napján kell megterhelni..

2. CyberGhost

A CyberGhost egy másik jó választás az iPad számára. A felületet nemrégiben frissítették, és az iOS verziója részesült abban. Csak regisztráljon, töltse le és húzza el a „be” kapcsolót. Amikor ezt megteszi, a CyberGhost automatikusan megteremti a legjobb kapcsolatot a helyed alapján. Az ExpressVPN-hez hasonlóan ez azonban nem mindig megfelelő. 

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Előző

Következő

Ennek ellenére az interfésze megkönnyíti a másik szerver kiválasztását. Csak annyit kell tennie, hogy megérinti a képernyő alján található hely ikon mellett található nyilat. A CyberGhost megmutatja az elérhető országok listáját. Ha megérinti egy gombot, az kapcsolatba hozza az adott ország szerverével. 58 országban több mint 4000 szerverrel biztosak vagyunk benne, hogy megtalálja azt.

A CyberGhost jó biztonsága van, és nem vezet nyilvántartást tevékenységeiről. Bár nem olyan gyors, mint az ExpressVPN, mégis gyors, és nincs sávszélesség-korlát. Rendelkeznek olyan szerverekkel is, amelyek optimalizálva vannak a különböző platformokról történő streaminghez. Olvassa el a CyberGhost áttekintést, hogy jobban megnézze a szolgáltatást.

Más okok, amik tetszik a CyberGhost

A CyberGhost az egyik legjobb tudásbázisunk, amelyet láttunk, így felhasználhatja néhány probléma megoldására. Ennek hiányában élő csevegéssel vagy e-mailen keresztül léphet kapcsolatba a támogatási csoporttal. Az élő csevegés a leggyorsabb választ nyújt, és kiválóan alkalmas egyszerű kérdések megválaszolására. Az e-mail jobb a bonyolultabb ügyek esetén, és gyors is.

A CyberGhost olcsó, ha előfizet egy hosszú távú tervre. A havi ráta azonban nem jó. Kipróbálhatja a pénz-visszafizetési garanciával. 14 napot kap a havi tervvel, vagy 45 napot hosszabb tervekkel, hogy meggondolja magát. 

Az ExpressVPN-hez hasonlóan az Apple ID-fiókot a próbaidőszak végétől számított 24 órán belül felszámítják, tehát mindenképpen törölje az időben.

3. NordVPN

Következő oldal a NordVPN, amely kiváló szolgáltatás egy könnyen használható felülettel. Ez azonban különbözik az első válogatásainktól. A gyors csatlakozáshoz használt nagy váltógomb helyett egy nagy térképpel rendelkezik, ahol kiválaszthatja azt a kiszolgálót, amelyhez csatlakozni szeretne. Van egy „gyors csatlakozás” gomb, amely összeköti Önt az ajánlott szerverrel, de ez kisebb.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Előző

Következő

A térkép alkalmas helymeghatározásra. Ha ezt megteszi, akkor el kell döntenie, melyik szerverhez csatlakozik. Ennek ellenére van egy „országok” fül is, amely felsorolja a rendelkezésre álló országokat, és mindegyik melletti csatlakozási gombot ad. A gombra kattintva csatlakozhat az adott ország szerveréhez. A NordVPN több mint 5000 szerverrel rendelkezik, így rengeteg lehetőséget kínál.

Ugyanakkor az iOS alkalmazás nem engedi, hogy a fő kliensen kapott beállításokkal játsszon. Megváltoztathatja az általános használati beállításokat, és hozzáférhet bizonyos funkciókhoz, például a támogatáshoz, de nem igazíthatja be preferenciáinak megfelelően. 

Az NordVPN biztonsága a piacon megtalálható egyik legjobb és iOS-alkalmazását az IKEv2 / IPSec protokoll táplálja. Ezen felül szilárd bejelentkezési politikája van. Ez egy gyors szolgáltatás, de előfordulhat, hogy nagy távolságokon lelassul. A sávszélesség nincs korlátozva, és remekül szolgál streaming szolgáltatásokba való belépéshez. Olvassa el a NordVPN áttekintését további részletekért.

Egyéb okok, amik tetszik a NordVPN

Ha problémákba ütközne, forduljon a NordVPN hasznos tudásbázisához. Vannak élő chat és e-mail is a nap 24 órájában. Az élő csevegés a leggyorsabb lehetőség, de bármelyik módszer hasznos.

A NordVPN szolgáltatás jó ár-érték arányt nyújt. A havi terv nem rossz, de nem is nagyszerű. Jobb lenne, ha hosszabb tervet választana, mert végül pénzt takarít meg. A 30 napos visszatérítési ablakban is biztos lehet benne, hogy tetszik.

4. Szélírás

A Windscribe egy másik jó választás az iPad számára. Nem csak azért, mert a piacon a legjobb ingyenes VPN-tervet kínálja, hanem azért is, mert számos funkciót tartalmaz. Az ingyenes csomag használatával 2 GB-ot kap, amelyet az e-mail cím megadásával 10 GB-ra lehet növelni. Menjen a fizetett csomaghoz, és korlátlan sávszélességet kap.

windscribe felület

windscribe preferenciák

windscribe böngésző kiterjesztés

írja le az adatvédelmi lehetőségeket

szélsértési tesztek

Előző

Következő

A Windscribe egy könnyen használható alkalmazás, amely lehetővé teszi egyetlen érintéssel történő kapcsolatteremtést. Csatlakozik a rendelkezésre álló legjobb szerverhez, de láthatja a kiszolgálók listáját is, és kiválaszthatja a kívánt szervert. Ez egy egyszerű alkalmazás, de a NordVPN-hez hasonlóan nincsenek valódi beállításai.

A biztonság jó, és nincs bejelentkezési szabályzat. Ennek ellenére néhány naplót tart, például a felhasznált sávszélességet és az időbélyegzőket a tevékenységhez. Ezek minimálisak, és nincs rá mód, hogy visszakereshetők veled. További információ a Windscribe beszámolónkban.

A Windscribe szerverhálózata hiányzik a többi választásunkhoz képest, ám még mindig lefedi 55 országot. Ne feledje, hogy egyes országok azonban csak a fizetett tervvel érhetők el. A profi felhasználók speciális Windflix szervereket is kapnak, amelyek a Netflix proxy hiba megkerülésére készültek. Noha nem olyan gyors, mint néhány VPN, a Windscribe továbbra is jó.

Egyéb okok, melyeket szeretünk, a Windscribe

A Windflix rendelkezik hibaelhárítási útmutatóval, GYIK-kel és beállítási útmutatókkal, valamint egy alhálózattal, hogy segítsen kisebb problémák megoldásában. Élő csevegés érhető el, de beszélni kell Garry-val, a Windscribe AI képviselőjével. Hogy igazak legyünk, jó volt, amikor teszteltük. Van e-mail is, ha beszélni akarunk egy emberrel. Mindkettő 24 órán keresztül elérhető.

A havi ár drága, de a hosszabb tervek pénzt takarítanak meg. Nincs ingyenes próbaverzió, de az ingyenes csomagot egyként is felhasználhatja. Nincs visszatérítési politika, de ha a vásárlástól számított három napon belül egyet kér, akkor a Windscribe kötelezi.

5. VyprVPN

Utolsó választásunk a VyprVPN. Ez egy tisztességes szolgáltatás, és interfésze könnyen kezelhető. Egyszerűen töltse le és kattintson a kék „Csatlakozás” gombra, hogy csatlakozzon a rendelkezésre álló leggyorsabb szerverhez. Ha rákattint a „szerverek” fülre, megjelenik az elérhető országok listája, amelyeken áthaladhat. Kattintson egy országra, és a VyprVPN csatlakozni fog egy serverhez.

VyprVPN-Slider1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

Előző

Következő

Ezt követően rájöttünk, hogy a VyprVPN webhelyén állítja, hogy rendelkezik egy interaktív térképpel, amelyet az iPad számára terveztek. Nem tudtuk elérni azt a teszteléshez használt iPad 4 készüléken. Még az iOS legújabb verziójára való frissítés és az alkalmazás újratöltése után sem volt elérhető interaktív térkép. Talán jobb szerencséje lesz egy újabb készülékkel.

Ennek ellenére a VyprVPN iOS alkalmazás egyszerűen használható. Igaz, annyira egyszerű, valójában hiányzik. Van egy „testreszabás” fül, de ha rákattint, akkor csak az automatikus csatlakoztatás beállításainak váltására szolgál lehetőségek. Ezen kívül az alkalmazás lehetővé teszi a támogatás felvételét és a kijelentkezést. Ez az. Mint a NordVPN és a Windscribe esetében, semmilyen más beállítást nem módosíthat.

Tudjuk, hogy a VyprVPNnek nincs naplózási politikája és kiváló biztonsága, ezért készítette a listánkat, de nincs mód arra, hogy kiválassza azt, amit szeretne. Ugyanez vonatkozik a szabadalmaztatott Chameleon protokolljára is, amely további védelmet nyújt. A VyprVPN azt mondja, hogy nem érhető el minden eszközön, és sajnos az iPadnek nincs ilyen. 

Vannak olyan szerverek, amelyek 64 országot fednek le, amely nem olyan sok hely, mint néhány szolgáltató kínál, de ennek elégnek kell lennie. A VyprVPN sebessége nem nagy, de a legtöbb tevékenységnél megfelelőnek kell lennie, és korlátlan sávszélességgel rendelkezik. A legtöbb streaming platformon is bejuthat.

Egyéb okok, amik tetszik a VyprVPN

A VyprVPN támogatása javíthat. Van tudásbázisa, de nem nagyszerű. Vannak élő csevegések és e-mailek is, amelyek rendelkezésre állnak a nap 24 órájában, ám ezek bármelyikével a segítség rövid. Olvassa el a VyprVPN áttekintését erről bővebben.

A VyprVPN eltérő árszintjei vannak, tehát az ár attól függ, hogy mit akar. Például, ha más készülékeket is használni kíván, akkor három eszközt csatlakoztathat egyszerre a Standard csomaggal, vagy öt a Premium csomaggal. Mindkét olcsó. 

A 30 napos pénz-visszatérítési garancia segítségével dönthet úgy, hogy tetszik. 

Végső gondolatok

Sok VPN-szolgáltatás nyújt dedikált iOS-alkalmazásokat, és sokan az iPad szem előtt tartásával készültek. Igaz, hogy csak kevesen illették be a teljes kliens összes funkcióját az alkalmazásba. Kiválasztásaink könnyen kezelhetők, de melyiket választja, attól függ, hogy mit tartalmaz.

Az ExpressVPN-t választottuk a legjobb VPN-hez az iPad számára. A fantasztikus biztonságával és magánéletével együtt az iPad alkalmazás elegendő funkcióval rendelkezik, hogy testreszabhassa azt az Ön igényeinek, miközben elég gyors a gyors kapcsolathoz. Nincs ok arra, hogy ne használja ki a 30 napos pénz-visszatérítési garancia előnyeit, és próbálja ki.

Van javaslata olyan VPN-hez, amely jól működik az iPad-en? Tudassa velünk a megjegyzések szakaszban. Ne felejtse el megnézni a legjobb VPN for Mac darabot és a VPN archívumunkat is. Köszönöm hogy elolvastad.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map