A legjobb VPN az Egyiptom 2020-ban: Pharaonic Feints

Amikor először gondolsz Egyiptomra, valószínűleg eszébe jutnak a híres műemlékek, például a Szfinx és az ősi piramisok. Annak ellenére, hogy nagyszerű ok a látogatásra, az országban sokkal több található, és bár a piramisoknak megvannak a saját ősi biztonsági rendszereik, az online biztonságot az a legjobb, ha az Egyiptom egyik legjobb VPN-jét hagyjuk.


A virtuális magánhálózat megvédi Önt minden online szembeszökéstől, például a megfigyeléstől és a számítógépes bűnözéstől, de vannak más okok is, amelyek miatt jó az ötlet. Az online cenzúra néhány országban elterjedt, amint az az internetes cenzúra darabunkban olvasható. Egyszerűen: a kormányok nem szeretik a polgárokat, hogy bizonyos tartalmakat nézzenek meg, így az blokkolódik. 

A VPN segíthet megkerülni a korlátozásokat, ha megengedi, hogy helyét egy korlátlan országra változtassa. A hozzáférhető webhelyek és online szolgáltatások azt gondolják, hogy fizikailag az adott országban tartózkodik. Kiválóak a korábbi geoblokkok megszerzéséhez is, amelyek a tartalmat egy adott országra korlátozzák.

Ha nem tetszik, amit a Netflix Egypt lát, és hozzáférni szeretne az amerikai könyvtárhoz, akkor ehhez szüksége van egy amerikai IP-címre. Ha ez a legfontosabb, akkor feltétlenül válasszon egy olyan VPN-t, amely átjuthat a Netflix VPN-detektorán, például az ExpressVPN, amely a legjobb VPN a Netflix számára.

A legjobb VPN az Egyiptom 2020-ban

Mi teszi a VPN-t a legmegfelelőbbnek Egyiptom számára

A VPN-áttekintésekben szereplő számos szolgáltató megfelelő választás, de ellenőriznie kell, hogy az egyiptomi négyzetet bejelöl-e. 

A legfontosabb tényező a biztonság. Jó biztonság mellett védelem alatt áll a kíváncsiságú szemektől és a számítógépes támadásoktól. A biztonsági csomag részeként győződjön meg arról, hogy rendelkezik egy kill kapcsolóval, amely teljesen megszakítja a kapcsolatot, ha a VPN meghiúsul, és az érzékeny hitelesítő adatait magántulajdonban tartja.. 

A magánéleted ugyanolyan fontos, és bár úgy gondolhatja, hogy a biztonság alá tartozik, nem az. Győződjön meg arról, hogy a választott szolgáltatónak szigorú bejelentkezési szabályzata van, amely biztosítja, hogy online tevékenységei titokban maradjanak.

Szerverhálózata szintén fontos annak érdekében, hogy megkerülje az esetleges korlátozásokat. Minél több szerver van, annál könnyebb lesz eljutni Egyiptom cenzúráján vagy bármilyen regionális korlátozáson. A gyors kiszolgálás szintén jótékony hatású, tehát nem mindig várja, hogy a dolgok betöltődjenek. 

A korlátlan sávszélesség egy másik tényező, amelyet bele kell foglalni. Ezzel nem kell aggódnia a limit eléréséért, amelyen a VPN nem működik. Különösen ellenőrizze, hogy szerepel-e benne, ha torrent vagy streaming tervez. Ne feledje, hogy ha a Netflixet szeretné megnézni, válasszon egy VPN-t, amely hozzá tudja férni.

Más tényezőket érdemes figyelembe venni, amelyek kompatibilisek az eszközökkel, és hányszor tud csatlakozni egyidejűleg, valamint hogy mennyire könnyű használni. Az is jó, ha tisztességes ügyfélszolgálat van, ha erre szüksége van, és az ár befolyásolhatja a végső döntését is.

A legjobb VPN Egyiptom számára: ExpressVPN

Egyiptom számára a legjobb VPN az ExpressVPN. Kiváló, mindennapos szolgáltatása miatt gyakran nevezik az öt legjobban felsorolt ​​listánknak.

Az ExpressVPN használatával nem kell aggódnia a biztonság miatt. AES 256 bites titkosítása védi Önt, és növelheti is, ha tetszik. A kikapcsoló be van építve az extra nyugalom érdekében, és alapértelmezés szerint engedélyezve van, ha elfelejti. A szigorú bejelentkezési szabályok is érvényben vannak. Olvassa el az ExpressVPN áttekintését a szolgáltatásról.

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Regisztráció

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-opciók

ExpressVPN-Full-App

Előző

Következő

Szerverhálózata nagy, több mint 3000 szerverrel 94 országot fed le, így sok választási lehetőséget kínál a blokkok megkerülésére. Egyiptomban vannak kiszolgálók is, így hozzáférhet az országhoz korlátozott tartalomhoz.

Ez a leggyorsabb VPN, amelyet teszteltünk, és korlátlan sávszélességgel jár. Ez a legjobb streaming VPN is, mivel képes bejutni minden streaming platformra, és lefedve tartja Önt, ha a torrentolást tervezi.

Egyéb okok, melyeket szeretünk az ExpressVPN-hez

Az ExpressVPN kompatibilis a Windows, a MacOS, az Android és az iOS rendszerrel. Ha nincs sok tapasztalata a VPN használatával, akkor az ExpressVPN jó választás. Ez nagyon egyszerűen használható és nagyszerű kezdőknek. Egyszerre akár öt kapcsolatot is csatlakoztathat.

Van egy hasznos tudásbázis az interneten, ha bármilyen kérdés merül fel. Élő csevegés és e-mail támogatás szintén elérhető a nap 24 órájában. A személyzet mindkét irányban segítőkész, ám a technikai problémákra a legjobb az e-mail csapat.

Ennek ellenére nem tudjuk bevonni; Az ExpressVPN drága. A kapott szolgáltatásnak köszönhetően minden fillért megér. Ezenkívül az üzlet édesítésére 30 napos pénz-visszafizetési garancia áll rendelkezésre, így biztos lehet benne, hogy először tetszik..

NordVPN

A NordVPN egy másik nagyszerű választás Egyiptom számára. Biztonsága a piacon az egyik legjobb, és magában foglalja dupla-hop szervereinek használatát is, ha ezeket választja, ami még nagyobb biztonságot nyújt a kapcsolathoz. A gyilkos kapcsolót szintén tartalmazza, és szilárd bejelentkezési szabályok vannak érvényben.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Előző

Következő

60 országban több mint 5500 szerverből állhat hatalmas szerverhálózatához. Ehhez három is tartozik Egyiptomban, így hozzáférhet az Egyiptom kizárólagos tartalmához.Ez jó sebességgel rendelkezik

, de nagy távolságokon lelassulhat. Korlátlan sávszélességet tartalmaz, és kiváló választás a torrent számára. Könnyen hozzáférhet a streaming platformokhoz, beleértve a Netflixet is. Olvassa el a NordVPN áttekintését további részletekért.

Egyéb okok, amik tetszik a NordVPN

Használhatja a NordVPN-t Windows, macOS, Android és iOS rendszeren, könnyen használható kliensekkel. Ez akár hat egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz.

Ha segítségre van szüksége, rendelkezésre áll egy praktikus tudásbázis. Ezenkívül az élő csevegés és az e-mail elérhető a nap 24 órájában. Mindkét útvonalon jó segítséget kapsz, de az élő csevegés a leggyorsabb lehetőség.

A NordVPN jó ár-érték arányt jelent. Havi terve azonban nem a legjobb választás. Ha hosszabb tervet választ, hosszú távon pénzt fog megtakarítani. Van egy 30 napos visszatérítési időszak, amely rengeteg időt biztosít Önnek annak biztosítására, hogy tetszik.

CyberGhost

Az Egyiptom számára a CyberGhost is használható. Erõs biztonsággal rendelkezik, és tartalmaz egy automatikus lekapcsolót, ami nagyszerű, ha valószínûleg elfelejti bekapcsolni. De azt sem kapcsolhatja ki, ami bosszantó lehet. Ezenkívül a CyberGhost tiszteletben tartja az Ön adatait, mivel nem tart naplót.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Előző

Következő

Hatalmas számú szerverrel rendelkezik, amely úgy tűnik, hogy folyamatosan növekszik. Az írás idején 90 országban 6100 szerver volt, ezek közül 24 Egyiptomban volt, tehát az ott korlátozott tartalomhoz férhet hozzá.. 

A sebességmérési osztályban a CyberGhost hasonló a NordVPN-hez. Gyors, de nagy távolságokon lelassul. Korlátlan sávszélességet fog elérni, és ez könnyen bejuthat a legtöbb streaming szolgáltatásba. 

Ráadásul a CyberGhost rendelkezik egy fülrel a kiszolgálók számára, amelyek alkalmasak a torzításra, abban az esetben, ha valamit meg akar tenni. A CyberGhost áttekintésünk részletesebb részleteket mutat.

Más okok, amik tetszik a CyberGhost

A CyberGhost telepíthető Windows, macOS, Android és iOS rendszerekre, és a frissített felület meglehetősen egyszerűen használható. Legfeljebb hét eszközt csatlakoztathat egyszerre, de ez a telepítés korlátozása is. Ennek ellenére a kapcsolatok száma megszerezte a helyet a több eszköz legjobb VPN-jén.

Nagyszerű tudásbázis áll rendelkezésre, arra az esetre, ha szüksége van rá. Ráadásul az élő csevegést a nap 24 órájában, az e-mailben is elérheti, amely a műszaki problémák esetén a legjobb.

A CyberGhost olcsó, ha hosszú távú tervet választ. A havi ráta azonban rossz. Hétnapos próbaverzió érhető el Android és iOS felhasználók számára. Ezen felül minden platformon megtalálható egy Cyberghost, amely a havi tervben 14 nap, hosszabb csomagokban pedig 45 nap.

VyprVPN

Következő lépés a VyprVPN, és bár nem nyújt ugyanolyan szintű szolgáltatást, mint az első válogatásunk, ez mégis megfelelő választás. Egyrészt kiváló biztonsággal rendelkezik, amely testreszabható. Saját Chameleon protokollal is rendelkezik, amely még nagyobb védelmet nyújt a kapcsolat számára. A gyilkos kapcsolót a csomag tartalmazza, és érvényben van a naplózásgátló irányelv.

VyprVPN-Slider1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

Előző

Következő

Ön is szeretné tudni, hogy az üzemeltető cég, a Golden Frog további adatvédelmi eszközöket kínál. Például ingyenes a Cyphr üzenetküldő alkalmazás, amely az Android és az iOS operációs rendszerhez titkosítja az üzeneteket. Könnyen kezelhető és jó választás lehet, figyelembe véve Egyiptom ismétlődő korlátozásait. Ha azonban használni szeretné a Cyphr-t, akkor a címzettnek azt is telepítenie kell.

A VyprVPN szerverszáma másokhoz képest csalódást okoz. 64 országban valamivel több mint 700 szerver működik. Mégis vannak olyanok Kairóban, így hozzáférhet az egyiptomi tartalomhoz. 

Sebessége lassú, de a legtöbb tevékenységnél megfelelőnek kell lennie. Nincsenek sávszélesség-korlátok, és bejuthat a legtöbb streaming platformon. Elrejteni fog, ha torrent is. További információ a VyprVPN áttekintésünkben.

Egyéb okok, amik tetszik a VyprVPN

Az ügyfelek elérhetőek a Windows, a MacOS, az Android és az iOS számára, és a mobilalkalmazások a legjobban teszteltünk. Ez az egyik oka annak, hogy a legjobb VPN for Android listán szerepel. Egyszerre akár öt eszköz is csatlakoztatható, a választott tervtől függően.

Tudásbázis, élő csevegés és e-mail támogatás elérhető a nap 24 órájában. Nem a legjobb ügyfélszolgálat, de az idő múlásával tovább javult.

A VyprVPN árazása két csomagon alapszik, mindegyik két különböző előfizetési hosszúságú. Van egy „standard” csomag, amely három egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé, és van egy „prémium” csomag, amely lehetővé teszi további két kapcsolat létesítését és a Chameleon protokoll használatát..

Választhat havi vagy éves előfizetést is, de az éves terv a végén jobban működik. 30 napos pénz-visszafizetési garancia is rendelkezésre áll, abban az esetben, ha aggódik, hogy egyenesen bemegy.

VPNArea

Utolsó választásunk a VPNArea. A VyprVPN-hez hasonlóan ez sem a legjobb VPN-szolgáltatók listáján van, de jó választás Egyiptom számára. Kiváló biztonságot nyújt, és hasonlóan a NordVPN-hez, dupla hop-kiszolgálókkal is rendelkezik. Van még egy kill kapcsoló és a nem naplózási politika.


© Cloudwards.net

VPNArea-Slider2

VPNArea-Slider3

VPNArea-Slider4

VPNArea-Slider5

Előző

Következő

65 országban van szervere, ideértve Egyiptomot is. A VPNArea egyik hátránya a gyenge sebessége. Bekerülhet néhány streaming szolgáltatásba, például a Netflixbe, és külön torzító P2P szerverekkel rendelkezik. A sávszélesség korlátozása sem. Olvassa el a VPNArea áttekintését további információkért.

Egyéb okok, amik tetszik a VPNArea

A VPNArea elérhető Windows, macOS, Android és iOS rendszereken, és a felület egyszerűen használható, bár néhány kisebb fejlesztéssel megteheti. Legfeljebb hat eszköz is csatlakoztatható egyszerre. 

Könnyű tudásbázis áll rendelkezésre kis problémák esetén. Ezenkívül 24 órán keresztül elérhető élő csevegés, valamint e-mail támogatás. 

A VPNArea olcsó szolgáltatás, de a hosszabb tervek még mindig jobbak. Használhatja a 30 napos pénz-visszafizetési garanciát is, hogy megnézze-e.

Online cenzúra Egyiptomban

Noha Egyiptom cenzúrája durva, bár ez közel sem olyan ellenőrzött, mint a Kínai Nagy Tűzfal. Sok weboldal blokkolódik, ideértve a híreket, az emberi jogi szervezeteket, a politikai beszélgetést és a terrorizmust és a szélsőségességet előmozdító oldalakat. A kormányzati hatóságok gyakran azt állítják, hogy a média honlapjai hamis híreket és hazugságokat is terjesztnek. 

Nagyobb fellépés látható az elnökválasztás során. Például a 2018-as választási időszak előtt több száz weboldalt blokkoltak, beleértve a legtöbb helyi, független hírportált. Számos befolyásos blogot és politikai webhelyet szintén blokkoltak. 

Az összes blokk egyik fő oka az, hogy Egyiptom 2017 áprilisában rendkívüli helyzetet rendelt el, miután két egyházi robbantásban 47 embert öltek meg. Először három hónapra jelentették be, de azóta kilencszer megújították, a legutóbbi 2019. július 25-én volt. 

Egy ilyen időszak alatt a kormány megpróbálja fenntartani a biztonságot az ország egész területén. A sürgősségi törvény értelmében a hatóságok hatáskörrel bírósági felügyelet nélkül figyelemmel kísérhetik és leállíthatják az online médiát. Az online kommunikáció figyelhető és cenzúrázható is. 

A rendkívüli állapot első kihirdetése után 21 weboldalt blokkoltak állítólag a terrorizmus támogatása érdekében. Néhányan a Hamász szélsőséges csoportokhoz és a Muszlim Testvériséghez kapcsolódtak. 

Ezenkívül 2018 augusztusában közzétették az internetes és informatikai bűncselekmények elleni törvényt, amely lehetővé teszi a kormány számára, hogy blokkolja azokat a webhelyeket, amelyek közzéteszik a nemzetbiztonságot fenyegető tartalmat.. 

Számos közösségi média és üzenetküldő alkalmazás is megszakadt. A biztonságos kommunikációs alkalmazást, a Signal 2016-ban letiltottuk, és a VoIP-szolgáltatásokat korábban megszakítottuk, többek között a WhatsApp, a Viber és a Skype esetében. A legjobb Skype VPN-útmutatónk azonban segíthet, ha blokkokkal találkozik.

Torrenting Egyiptomban

A torrenting önmagában nem lehet illegális, de sok torrent tartalmaz szerzői joggal védett tartalmat, és annak letöltése meleg vízbe engedheti magát. A számítógépes bűnözés elleni törvény bünteti az adatkalózkodást, és bárki, aki hozzáfér a szerzői jogok által védett tartalomhoz, 10 000-50 000 egyiptomi font (600–3000 dollár) pénzbírsággal, valamint legalább három hónap börtönbüntetéssel büntethető.. 

Azt mondta, arról számoltak be, hogy az egyiptomi törvény árpát hajt végre. Ennek ellenére óvatosnak kell maradnia abban az esetben, ha a hatóságok ugrálnak a legális kocsira. A torrent roundup legjobb VPN-jének van néhány jó választása, amelyek rejtve tartanak téged. 

VPN blokkok Egyiptomban

Számos proxy-eszközt és VPN-t blokkoltunk, például az AirVPN (olvassa el az AirVPN áttekintést) és az AstrillVPN (olvassa el az Astrill áttekintést). Bizonyos protokollokat is tiltottak, például az OpenVPN. Ennek ellenére nem olyan rossz, mint Oroszország VPN-tilalma.

Ezek a tilalmak az internetes és informatikai bűncselekmények elleni törvény elfogadása után születtek, lehetővé téve a kormánynak, hogy blokkolja a nemzetbiztonságot fenyegető webhelyeket.. 

Az egyiptomi kormány nem akarja, hogy polgárai hozzáférjenek a blokkolt tartalmakhoz, és egy év börtönbüntetést, vagy akár 100 000 egyiptomi font (6 126 USD) büntetést szab ki..

Online felügyelet Egyiptomban

Az egyiptomi felügyelettel kapcsolatos aggodalmak komolyak. Az alkotmány kimondja, hogy a magánkommunikáció csak bírói felügyelet mellett nyomon követhető, ám a gyakorlatban a megfigyelési műveletek átláthatatlanok, vagyis sok jogsértés fordulhat elő. 

A jelenlegi vészhelyzet lehetővé teszi a hatóságok számára, hogy bírósági felügyelet vagy bármilyen egyéb korlátozás nélkül végezzenek kutatásokat emberekben, helyekben és a levelezésben. 

Ráadásul az egyiptomi hatóságok megfigyelőberendezéseket szereztek különféle vállalatoktól, köztük a Hacking Team-től. 2016-ban az Area SpA olasz megfigyelő társaságot tervezték eladni berendezéseket Egyiptom Műszaki Kutatási Osztályának.

A SpA SpA berendezései képesek lennének információkat gyűjteni, tárolni és elemezni az emberekről, még ártatlan állampolgárokról is. Az emberi jogi szervezetek azonban nyomást gyakoroltak az egyiptomi hatóságokra, és az üzletet visszavonták.

A kormány a hozzáférést a verseny-megosztó alkalmazások, például az Uber és a Careem belső szoftveréhez is hozzáférést kívánta. Ha ezt megkapnák, a hozzáférhető adatok tartalmazzák az ügyfelekre vonatkozó információkat, a járművezetőre vonatkozó információkat és a megtett utakat. 

A Careem vezérigazgatója kiderítette, hogy együttműködésük során elsőbbséget élveznek a riválisukkal szemben, de mindkét vállalat elutasította a javaslatot. 

A szólásszabadság Egyiptomban

Az egyiptomi alkotmány garantálja a szólásszabadságot, de vannak korlátozások. Sokan bírságot és börtönbüntetést ítéltek meg az egyet nem értés és a kritikus állásfoglalás megfogalmazása miatt. 

Még a volt egyiptomi elnöknek, Mohamed Morsinak is hároméves börtönbüntetést és 2 millió egyiptomi font (122 500 dollár) pénzbírságot ítéltek 2017-ben az igazságszolgáltatás sértéséért, bár elismerhető, hogy ez az volt, miután egy 2013. évi katonai puccsot megbuktak..

Ezek a pénzbírságok és büntetések önmagukban több öncenzúrához vezettek, de a 2018. évi médiaszabályozási törvény a véleménynyilvánítás szabadságát is befolyásolta. A törvény több mint 5000 követővel rendelkező szociális média felhasználókat kormányzati ellenőrzés és szabályozás alá vonja. Büntetést szabhat ki az újságírókra is, akik „többek között erőszakot ösztönöznek”.

Az egyiptomi médiakörnyezetet a kormányközi támogatások uralják, és sok kritikus csatornát bezártak. Sok újságírót letartóztattak munkájuk miatt, és néhányat börtönbe vettek. 

Számítógépes bűnözés Egyiptomban

Úgy tűnik, hogy Egyiptom az afrikai térség egyik legsebezhetőbb országa lehet a számítógépes támadások során. A Trend Micro kiberbiztonsági cég 2017-ben több mint 242 000 rosszindulatú program támadást regisztrált Egyiptomban. Plusz, számos aktivistát és kormánykritikusot bombáztak kibernetikus támadásokkal.. 

Bár ártatlan állampolgár vagy turista lehet, érdemes személyes adatait megvédeni az ilyen fenyegetésektől, különösen ha nyilvános WiFi-t használ. A biztonságos VPN segít megvédeni Önt, de jó ötlet egy megfelelő antivírus, mint például a Bitdefender, telepítésére is (olvassa el a Bitdefender áttekintésünket).

Végső gondolatok

A megfigyelés kockázatával és a múlt cenzúrájának szükségességével most meg kell értenie, miért érdemes VPN-t használni Egyiptomban. Ráadásul az egyik használatával védelmet élvezhet minden esetleges számítógépes bűnözéssel szemben. 

Győződjön meg arról, hogy olyan VPN-t választott, amely nagy biztonsággal és magánélettel rendelkezik, valamint jó szerverhálózattal rendelkezik. Ne feledje: ha egyiptomra korlátozott tartalomhoz szeretne hozzáférni, akkor egyiptomi szerverekre is szükség lesz. 

Az ExpressVPN egyértelmű nyertes Egyiptom számára kiváló biztonságának és magánéletének, valamint jó szerverválasztékának köszönhetően, amelyek között vannak egyiptomi állampolgárok. Nagyszerű szolgáltatás, és használatával sok egyéb szolgáltatás előnyeit is élvezheti. Miért nem használja a 30 napos pénz-visszafizetési garanciát, hogy kiderítse, miért szeretjük annyira?

Ha van tapasztalata a VPN egyiptomi használatával kapcsolatban, tudassa velünk erről a megjegyzés szakaszban. Vessen egy pillantást más VPN-cikkekre is. Mint mindig, köszönöm az olvasást.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map