A legjobb VPN az Egyesült Arab Emírségek 2020-ban: Korlátlan internet Dubaiból

Az Egyesült Arab Emírségek gyorsan növekedett az elmúlt 40 évben, és jól ismert Dubai csillogó fényeiről. Évente turisták millióit látogatják meg, és mivel nincs jövedelemadó, ez a digitális nomádok kedvence. Lakosságának csaknem 80% -a használja az internetet, és valószínű, hogy a látogatása során Ön is ezt fogja használni, ezért az Egyesült Arab Emírségek egyik legjobb VPN-jét kell használnia..


Más országoktól eltérően, az internetes cenzúra az Egyesült Arab Emírségekben nem túl szigorú (példaként, hogy milyen rossz is lehet, olvassa el a Kínai Nagy tűzfalat című cikkünket). A virtuális magánhálózat azonban segít megkerülni azt.

Szűrési politikája a kulturális vagy vallási szempontból sértő tartalmakra koncentrál. A Távközlési Szabályozó Hatóság utasítja az internetszolgáltatókat, hogy blokkolják a terrorizmussal, pornográfiával, randevúkkal, LGBT-vel és szerencsejátékokkal összefüggő tartalmakat..

Blokkolhatók azok a weboldalak, amelyek politikai vitát tartalmaznak a kormányrendet fenyegető és az illegális drogokat reklámozó webhelyekről. Az internetes felhasználók számára kockázatot jelentő tartalmak, mint például a hackereszközök, kémprogramok és adathalász webhelyek, szintén a homlokát rontják..

A sajtószabadság gyenge, és az államilag működtetett hírportálok gyakran megtagadják az ellentmondásos kérdések felfedését. A média minden aspektusát az 1980. évi publikációs és kiadói törvény szabályozza, amely tiltja a kormány kritikáját.

Az újságírók öncenzúrát folytatnak, hogy lépést tartsanak a kormányzati rendeletekkel és a bürokráciával. A külföldi újságírók néha megtagadják a belépést vagy deportálják politikai véleményüket illetően.

Online jogszabályok az Egyesült Arab Emírségekben

Az online szabadság az Egyesült Arab Emírségek számos közelmúltbeli törvényének következtében csökkent, ideértve a számítógépes bűnözést és a diszkriminációellenes törvényeket is. A számítógépes bűnözésről szóló törvény büntetést céloz azoknak, akik részt vesznek bizonyos online tevékenységekben, például egy terrorista weboldal működtetésében vagy olyan gyűlölet felbujtásában. 2018 augusztusában módosították, hogy szigorúbb szankciókat tartalmazzon azok számára, akik megsértik a szabályokat.

A diszkriminációellenes törvény a terrorizmus elleni küzdelem elleni küzdelem útján működik. Az idő múlásával módosult, és általánosan használják a véleménynyilvánítás szabadságának elkerülésére azáltal, hogy túllépik a gyűlöletbeszédet és az erőszak előmozdítását.

Az egyéneket gyakran letartóztatják, és heves pénzbírságot és börtönbüntetést kaphatnak azokért, amelyek ártalmatlan tevékenységeknek és erőszakmentes véleményeknek tűnnek. A vallási szimbólumokkal sértőnek, illetve az állam és kormányzóinak sértőnek tartott viták szintén büntetendők. Hasonló példák találhatók a legjobb szingapúri VPN-cikkben.

A diszkriminációellenes törvény figyelmezteti, hogy az elkövetőket tíz évig terjedő börtönbüntetésre ítélheti. A kiberbűnözésről szóló törvény megsértéséért 500 000 és 2 millió dirham (140 000 – 540 000 dollár), börtön vagy mindkettő között nagy bírság kiszabható..

A hatóságok többször figyelmeztették a külföldi állampolgárokat, hogy kövessék az ország törvényeit. Az online aktivistákat bebörtönözték, és a helybeliek és a külföldiek egyaránt őrizetbe vették a közösségi média üzenetét.

2018-ban egy embert bűnösnek találtak a szociális média használatával, hogy hamis információkat tegyen közzé az Egyesült Arab Emírségekről és előmozdítsa a gyűlöletet, sértve az Egyesült Arab Emírségek jó hírnevét. 10 év börtönre ítélték, és 1 millió dirham (270 000 dollár) bírságot szabtak ki az Egyesült Arab Emírségek rágalmazása miatt. Csak ügyeljen arra, amit közzétesz.

Online biztonság és adatvédelem az Egyesült Arab Emírségekben

A VPN szolgáltatás igénybevételének másik oka a kibertámadások kockázata. A Symantec 2018. évi jelentése azt mutatja, hogy a számítógépes bűnözés növekedett, mivel az Egyesült Arab Emírségek a világ nyolcadik helyet foglaltak el, a 2017. évi kilencedikhez képest. Thaiföld legjobb VPN-je egy másik országot mutat, ahol magas a számítógépes bűnözés..

Ráadásul a Norton Security Insights jelentése szerint az Egyesült Arab Emírségekben 2017 folyamán közel 4 milliárd dirhamit (1 milliárd dollárt) loptak az áldozatoktól. Ezért érdemes telepíteni az egyik legjobb vírusellenes szoftverünket..

A kormány szintén felügyeletet folytat.

“Megkezdtük az összes közösségi médiacsatorna megfigyelését – minden weboldalt és profilokat megfigyelünk” – mondta egy TRA tisztviselő egy interjúban a 7-es napi újsággal Dubaiban..

Azt is jelentették, hogy a brit védelmi vállalkozó, a BAE Systems dán leányvállalata eladta az Egyesült Arab Emírségek tisztviselőit.

Ezzel párhuzamosan Abu Dhabi 2016-ban elindította a Falcon Eye-t, amely egy izraeli telepítésű polgári megfigyelő rendszer. A közel-keleti szem szerint ez lehetővé teszi a hatóságok számára, hogy mindenkit megfigyeljenek, lehetővé téve a munka, a társadalmi és viselkedési minták rögzítését és elemzését..

Idén elején azt találták, hogy az Egyesült Arab Emírségek más kormányokat, militánsokat, újságírókat és emberi jogi aktivistákat követnek nyomon. A Project Raven egy volt USA hírszerző ügynökökből álló csapat, és képes kihasználni a Karma számítógépes fegyvert, amely beszivároghat az iPhone-ba. A projekt hírei csak akkor váltak nyilvánosságra, miután Raven kémkedni kezdett az amerikaiak ellen.

Az Egyesült Arab Emírségek nem az egyetlen kormány, amely zavaró felügyeletet folytat. További információért tekintse meg az Egyesült Államok legjobb VPN-jét és az Egyesült Királyság legjobb VPN-jét.

A legjobb VPN-k az Egyesült Arab Emírségek 2020-hoz

Mi teszi a VPN-t a legjobbnak Dubaiban

Sok tényezőt kell figyelembe venni, amikor döntenek a legjobb VPN-ről Dubai és Abu Dhabi számára. Tekintettel arra, amit a hatóságok sértőnek vagy sértőnek ítélnek, a legjobb, ha nem tesz olyan üzenetet, amelyet ilyen módon lehet megtekinteni. Ennek ellenére a nyugalom érdekében feltétlenül válasszon egy biztonságos VPN szolgáltatót, amely jó titkosítást kínál.

A jó biztonság biztosítja, hogy rejtve maradjanak, tehát ha a hatóságok megpróbálják visszakeresni az Ön IP-címét önök felé, akkor csak azt a hálózatot fogják látni, amelyben hozzáférést szereztek. Elrejti Önt minden megfigyeléstől és online rendőrségtől. Egy másik jó tulajdonság a beépített kill kapcsoló. Megszakítja az internetkapcsolatot, ha a VPN meghibásodik, és ezzel mindig biztonságban van.

Az Ön személyes adatai külön vannak a biztonságtól és ugyanolyan fontosak. Gondoskodnia kell arról, hogy a szolgáltató ne vegyen naplókat. Ez azt jelenti, hogy nem lesz nyilvántartása az online tevékenységekről, így a vállalat nem tudja megadni azt akkor sem, ha a hatóságok kérik.

A cenzúra körülkerüléséhez válasszon szolgáltatót, amelynek sok szervere van a világ minden tájáról. Az országon kívüli kiszolgáló használatával bármi elérheti a blokkolt tartalmat.

Ez vonatkozik a geoblokkokra is. Csatlakozzon például egy szerverhez az Egyesült Államokban, és hozzáférhet az USA Netflixhez, annak ellenére, hogy csak ott érhető el. További információ az USA Netflix darabjának megtekintéséről. Másrészt, ha csak az Egyesült Arab Emírségek lakosai láthatják a tartalmat, akkor csatlakoznia kell az ott található szerverhez, ezért ügyeljen arra, hogy szolgáltatója.

A sebesség egy másik kulcsfontosságú funkció, különösen, ha streaming-et tervez. Senki sem szereti a betöltő képernyőt bámulni. Ha streaming vagy letöltés, akkor ellenőriznie kell, hogy nincsenek-e sávszélesség-korlátozások. Enélkül eléri a megadott korlátot, és a VPN-szolgáltatás megszűnik működni, sérülékenyvé téve téged.

Megfontolandó még az is, hogy mely eszközöket használ, ha a szolgáltatónak van ügyfele számukra, és ha felhasználóbarát. Az ügyfélszolgálattal is könnyen fel kell venni a kapcsolatot, ha problémái vannak, és a költségek befolyásolhatják döntését.

Tekintettel ezekre a tényezőkre, nézzük meg a legjobb virtuális magánhálózatokat az Egyesült Arab Emírségekben.

1. Az Egyesült Arab Emírségek legjobb VPN-je: NordVPN

A NordVPN a Cloudwards.net egyik kedvence, a legjobb VPN-darabba helyezve, magas biztonsági szolgálatának és az általa kínált számos szolgáltatásnak köszönhetően. Amellett, hogy a legjobb biztonság mellett áll, opcionális dupla-hop titkosítással rendelkezik, amely nagyobb védelmet nyújt a kapcsolatok számára. Van egy beépített gyilkos kapcsoló is a nyugalom érdekében.

Előző

Következő

A magánélet titka kiemelt fontosságú az NordVPN számára. Szigorú bejelentkezési tilalma van, tehát nem kell félnie az online tevékenységeiről. Olvassa el teljes NordVPN áttekintésünket, hogy megtudja, miért ez a legjobb VPN Dubai számára.

Több mint 5000 szerver van szétszórva 60 országban, azaz nem kellene gondjainak kapcsolódnia egy olyanhoz, amely hozzáférhet a kívánthoz, beleértve a Netflixet is. Ráadásul az Egyesült Arab Emírségekben hét szerver működik korlátozott tartalommal.

A sebesség jó, de ha távoli szerverhez csatlakozik, akkor lassú lehet. A szervereket azonban gyorsan váltja. Nincsenek sávszélesség-korlátozások, így streaming vagy letölthet, amennyit csak akar.

Egyéb okok, amik tetszik a NordVPN

Az NordVPN beállítása egyszerű, az ügyfél elrendezése felhasználóbarát. Nem lesz gondja, hogy megtalálta, amire szüksége van, és a kívánt kiszolgálót választja, ha egy séta a parkban. Támogatja a Windows-ot és a MacOS-t, az Android és iOS számára elérhető mobilalkalmazásokkal. Emellett kivágta a legjobb VPN-t a több eszközhöz, mivel hat egyidejű kapcsolatot kínál.

Az ügyfélszolgálat hasznos, és kapcsolatba léphet velük élő csevegésen vagy e-mailben. Javasoljuk az élő csevegést, hogy a lehető leggyorsabban megkapjuk a választ. Van is egy praktikus tudásbázis, arra az esetre, ha először saját maga szeretne megoldani a problémát.

A NordVPN-nek is megfizethető havi terve van, de ha hosszabb távra iratkozik fel, sokkal több megtakarítást fog elérni. Ha nem érzi magát kényelmesen ennek a kötelezettségvállalásnak, kihasználhatja annak 30 napos visszatérítését, hogy megbizonyosodjon arról, hogy először elégedett-e a szolgáltatással.

2. Privát internet-hozzáférés

Noha a magán-Internet hozzáférés nem rendelkezik más szolgáltatók összes szolgáltatásával, ez jó választás az Egyesült Arab Emírségek számára. Jó biztonsága van, de alapértelmezés szerint AES 128 bites titkosításra van állítva. Kézzel állíthatja be 256 bites AES-re, bár ez lelassítja a kapcsolatot.

A NordVPN-hez hasonlóan van egy beépített kill kapcsoló is, amely biztonságban tartja Önt, ha a VPN nem működik, és a naplókat nem tartják.

A PIA lefedettsége nem olyan jó, mint a legfontosabb választásunk, mivel a szerver mindössze 32 országot jelöl. Ennek ellenére, ha az egyik fő célkitűzés az USA Netflixbe való belépése, akkor nem szabad gondot okoznia, mivel a szervereinek nagy része ott található. 10 szerverrel rendelkezik az Egyesült Arab Emírségekben is, ha erre van szüksége.

A PIA egyik legjobb tulajdonsága a sebesség, de azért van, mert könnyebb a titkosítása. Ha növeli a titkosítást, a szolgáltatás lelassul, de ez továbbra is rendben van. Nincs sávszélesség-korlát sem, tehát távolítsa el.

Egyéb okok, amire tetszik a PIA

Ez egyszerűen beállítható, mivel az ügyfelek elérhetőek a Windows és a MacOS számára, valamint a mobilalkalmazások az Android és iOS számára. Egyszerűek a gyors használathoz és a csatlakozáshoz. Ráadásul a szerverváltás egy pillanat alatt történik.

A PIA-t az ügyfélszolgálat engedi le. Nem kínál élő csevegést. E-mail támogatást teszteltünk a PIA-felülvizsgálatunkhoz, és bár ez lassabb volt, a kapott válasz alapos volt. Van is egy hasznos tudásbázis.

A PIA volt az egyik legolcsóbb ár-érték arány. Ára azonban emelkedett, és az éves terv megduplázódott. Ez még mindig jó szolgáltatás, és van egy hétnapos pénz-visszafizetési garancia, így kipróbálhatja, mielőtt elkötelezi magát.

3. ExpressVPN

Az ExpressVPN nagyszerű szolgáltatást kínál jó titkosítással AES 256 bites sebességgel, amelyet szükség esetén növelhet. Biztosított egy kill kapcsoló is, így nem kell aggódnia, hogy ki vannak téve, ha a VPN megbukik, és a szolgáltatás nem tart naplókat.

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Regisztráció

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-opciók

ExpressVPN-Full-App

Előző

Következő

Hatalmas szerverhálózattal rendelkezik 94 országban, tehát rengeteg lehetőség van az esetleges blokkok megkerülésére. Ennek nincs az Egyesült Arab Emírségekben, így ezt másutt kell keresnie.

Az ExpressVPN kiváló, mindenre kiterjedő szolgáltatásának köszönhetően továbbra is az első öt szerepel. Plusz, ha a streaming szerepel a napirenden, akkor inkább a szolgáltatót választhatja. Ez a legjobb streaming VPN-t és a Netflix darabok legjobb VPN-ét tette fel.

A sebességek sem jelent problémát, mivel ez az egyik leggyorsabb VPN, és nincs sávszélesség-korlátozás. Szerverváltási ideje azonban lassú. Tudjon meg többet erről a nagyszerű szolgáltatásról az ExpressVPN ismertetőnkben.

Egyéb okok, melyeket szeretünk az ExpressVPN-hez

Az ExpressVPN jó választás azok számára, akik valami olyat akarnak, ami csak működik. Szinte mindent megtesz érted. Csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja a kiszolgálót, amelyhez csatlakozni szeretne, ami egyszerű. Telepíthető Windows, macOS, Android és iOS rendszerekre. Ez a legjobb VPN az iPhone-hoz, így osztályozhatja azt az Egyesült Arab Emírségek legjobb VPN-je iPhone-hoz.

Az ügyfélszolgálat nem rendelkezik a leggyorsabb válaszidővel, ám élő csevegést kínál éjjel-nappal. Ha szeretné, kapcsolatba léphet velük e-mailben, és a személyzet segítőkész és barátságos. Van is egy praktikus tudásbázis.

Az ExpressVPN meglehetősen drága, mint más szolgáltatók, de megéri a kapott szolgáltatás minőségét. Mint a többieknél is, pénzt fog megtakarítani, ha hosszabb ideig előfizet. Használja ki a 30 napos pénz-visszafizetési garancia előnyeit, hogy megnézze-e tetszik.

4. VyprVPN

A VyprVPN biztonsága jó, és a Chameleon protokoll támogatja azt. A szolgáltatás testreszabható kill kapcsolóval is rendelkezik, hogy megbizonyosodjon arról, hogy védelmet élvez, ha a kapcsolat meghiúsul. Nincsenek naplók, ezért nem kell aggódnia az adatvédelem miatt. További információ a VyprVPN áttekintésünkben.

VyprVPN-kiszolgáló kiválasztása

Noha nem rendelkezik annyi szerverrel, mint a többi választásunk, elegendő több mint 60 országban elterjedt ahhoz, hogy bele lehessen venni. Ezenkívül szervereket is tartalmaz Dubaiban, vagyis hozzáférhet az Egyesült Arab Emírségek tartalmához, ha akar. A sebességek nem tartoznak a VyprVPN legjobb tulajdonságai közé, mivel lassúak lehetnek.

Ennek ellenére nem rossz, és nem kell aggódnia a sávszélesség-korlátozások miatt.

Egyéb okok, amik tetszik a VyprVPN

Az asztali kliensek elérhetőek a Windows és a MacOS számára, valamint az mobilalkalmazások az Android és iOS számára. Az asztali verzió frissítésével járhat, de a telepítés egyszerű, és néhány perc alatt csatlakozhat.

Van egy praktikus GYIK-szakasz online, tehát ha problémák merülnek fel, kérjük, magad is megkereshessék őket. Az ügyfélszolgálattal az élő csevegésen keresztül is beszélgethet, vagy e-mailen küldheti el őket. Az utóbbit javasoljuk, ha kérdése technikai jellegű, mert alaposabb választ fog kapni.

VyprVPN-Honlap

A VyprVPN havi áron megfizethető, de hosszabb tervvel jobb értéket fog elérni. 30 napos visszatérítési időtartammal rendelkezik, amelynek elegendő időnek kell lennie ahhoz, hogy eldöntse, szereti-e.

5. TorGuard

Bár jó lehetőség, van néhány oka annak, hogy a TorGuard utolsó. Jó biztonságot kínál, és akkor inkább, ha szereti a dolgot. Testreszabható különböző protokollokkal, amelyek közül választhat. Plusz, hogy van egy ölési kapcsolója, és nem fog naplózni az online tevékenységeit.

torguardclientarea

A TorGuard 55 országban jó mennyiségű szervert kínál, köztük néhányat Dubaiban, így innen érheti el a tartalmat. Ezzel el is engedi magát, mivel nem volt jó megkerülni néhány geoblokkot. Ha a streaming lesz a fő tevékenysége, ezt szem előtt kell tartania.

Ez lehetőséget ad arra, hogy dedikált IP-címet szerezzen a kívánt helyhez, de felár ellenében. Ez gyakorlatilag garantáltan működik. A sebesség változhat, de rendben van, és nincs sávszélesség-korlátozás, amely miatt aggódni kell.

Bővebben a TorGuard áttekintésünkben olvashat.

Egyéb okok, amik tetszik a TorGuard

A Windows és a MacOS asztali kliensei elérhetők és egyszerűen használhatók. Vannak olyan alkalmazások is Androidra és iOS-re, amelyek telepítése fájdalmat okozhat. A csatlakoztatni kívánt szerver kiválasztása egyszerű.

A támogatás elérhető online útmutatókkal és fórummal is, amely segít önnek a problémák megoldásában. Az élő csevegés elérhető, de a LiveChat nevű társaság kínálja. A tudás korlátozott, így ha a problémája bonyolult, akkor jobb, ha használja az e-mail rendszert.

A TorGuard honlapja 2017

A TorGuard több szolgáltatást kínál, választható időtartammal. Az éves terv a legjobb értéket nyújtja, és magasabbnak tartja a havi költségeket. Az általános ár attól függ, hogy hozzáad-e bármilyen extrát. Ha először ellenőrizni szeretné a szolgáltatást, akkor hét napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Végső gondolatok

Remélhetőleg segítettünk abban, hogy eldöntse, mely VPN-véleményeink alapján mely szolgáltató a legjobb az Egyesült Arab Emírségek számára. Akár turista, akár lakó, javasoljuk annak használatát. 

Vegyen részt egy olyan VPN-szolgáltatással, amely rengeteg kiszolgálóval rendelkezik az Egyesült Államok blokkjainak és helyének megkerülésére, hogy hozzáférjen az USA Netflixhez és az Egyesült Arab Emírségekhez a korlátozott tartalomhoz. A sávszélesség-korlátozók nélküli gyors szolgáltatás választása szintén előnyös, akárcsak az Ön biztonsága. Jó biztonságot szeretne, amely rendelkezik öldés-kapcsolóval és nem naplózási politikával is.

A NordVPN az Egyesült Arab Emírségek legjobb VPN-je, kiváló biztonsági szintjével és nagy kiszolgálói hálózatával, beleértve az Egyesült Arab Emírségekben is. Ráadásul az USA Netflixbe is bejut. Ha korábban már használt VPN-t az Egyesült Arab Emírségekben, akkor az alábbi megjegyzésekben ossza meg velünk tapasztalatait. Miért ne nézzen meg VPN-archívumunkban, miközben itt vagy? Köszönöm hogy elolvastad.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map