A legjobb VPN az Android 2020-hoz: Álmodik az elektromos birkákról

Telefonjaink nagyjából kiegészítő végtagokká váltak. Folyamatosan használjuk őket, és nem csak hogy ellenőrizzük a feleséget. Fontos a magánélet védelme a laptopján, de telefonjaink könnyű célpontok, főleg, ha a harmadik fél által készített alkalmazások szippantására és veszélyeire vonatkoznak. Az egyik legjobb Android-os VPN-VPN azonban segít megvédeni Önt.


Ha csak egyenesen hozzá akar jutni, akkor azt javasoljuk, hogy telepítse az ExpressVPN-t. Ez egy nagyszerű szoftver, amelyet bármilyen eszközön könnyen lehet használni. Kiváló biztonság védi Önt és más funkciók, például a gyors sebesség és a korlátlan sávszélesség előnyeit élvezheti. Ezenkívül az Android felhasználók kihasználhatják a hét napos ingyenes próbaverziót is. 

A mobiltelefonok könnyű célpontok, és a számítógépes bűnözés nagyobb kockázatát tehetik ki Önnek, mint egy számítógép. A hamis alkalmazások – és az ismeretlen forrásokból származó alkalmazások – kártékony programokkal is megtölthetők. A hackerek elfoghatják a forgalmat és ellophatnak érzékeny információkat, ha nem biztonságos nyilvános WiFi-t használ.

Ezenkívül a mobilszolgáltató vagy a kormány szippanthat az Ön tevékenységeinél. Virtuális magánhálózat használatával (valamint egy tisztességes víruskereső telepítésével) megóvhatja magát mindezen dolgoktól. Olvassa el a további VPN-ajánlásokat és azt, hogy a szolgáltatásnak milyen kritériumoknak kell megfelelnie. Ráadásul részletesebben áttekintjük, hogy miért kellene VPN-t használni, valamint azt, hogy miért nem az ingyenes VPN a legjobb választás.

A legjobb VPN Androidra

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. CyberGhost
 4. VyprVPN
 5. Windscribe
 6. Privát internet-hozzáférés
 7. TunnelBear
 8. ProtonVPN

1. ExpressVPN

Sok okból választottuk az ExpressVPN-t a legjobb Android VPN-ként. Kezdetnek: ez az egyik legkönnyebben használható VPN, és kiváló választás a kezdők számára. A technikák továbbra is büszkélkedhetnek a beállításaival. 

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Regisztráció

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-opciók

ExpressVPN-Full-App

Előző

Következő

Android-alkalmazásai különböznek az asztali és az iOS-verziótól, és eltarthat egy kicsit a megszokáshoz, ha az asztali klienst használta. Ennek ellenére továbbra is felhasználóbarát, és ugyanazt a nagy „be” gombot tartalmazza az intelligens helyhez történő gyors csatlakozáshoz. Ráadásul az ExpressVPN automatikusan csatlakozhat, amikor csatlakozik egy nem megbízható WiFi hálózathoz vagy újra csatlakozik ehhez.

A kiszolgálók cseréjéhez egyszerűen koppintson a jelenlegi hely melletti három pontra, és minden más elérhető a hamburgermenüből.. 

Van egy parancsikon funkció is, amely lehetővé teszi, hogy az alkalmazásokat közvetlenül a VPN alkalmazásból indítsa el, ahelyett, hogy vissza kellene térnie a kezdőképernyőre. Ezen felül hozzáadhat egy ExpressVPN modult a kezdőképernyőhöz, amely lehetővé teszi a hely kiválasztását és a VPN gyors be- és kikapcsolását. Olvassa el az ExpressVPN áttekintést további információkért.

Az ExpressVPN egyéb szolgáltatásai

Az ExpressVPN szilárd bejelentkezési szabályokkal rendelkezik és kiváló biztonsággal rendelkezik. Android-alkalmazásához beépített kill kapcsoló tartozik, amely mindig védelem alatt áll. Sajnos azonban az Android kliensnek hiányzik a beállítások menü a többi verzióhoz képest. Csak az indítási vezérlőket és a használni kívánt VPN protokollt állíthatja be. 

Ráadásul az OpenVPN elérhető, de az IKEv2 nem az, ami szégyen, tekintve, hogy ez biztonságos, mégis gyorsabb lehetőség. Ennek ellenére az IKEv2 protokoll hiánya nem ok arra, hogy átugorjuk az ExpressVPN-t. Ez a leggyorsabb VPN, amelyet eddig teszteltünk, tehát nincs szükség IKEv2-re az OpenVPN felett. Korlátlan sávszélességgel is érkezik, és ez a legfelsõbb VPN az streaminghez és a legjobb VPN a Netflixhez.

Egy dolog, amelyet érdemes megjegyezni, az azonban, hogy nem mellékelhető hirdetés vagy rosszindulatú program blokkoló, ezért a védelem érdekében más szoftvert kell telepítenie. Az egyik legjobb víruskereső az Android rendszerhez, amely azonban segít a rosszindulatú programok leküzdésében.

Az ExpressVPN mindent tartalmaz, amire szüksége lehet a legjobb VPN alkalmazáshoz az Androidhoz (valamint az iPhonehoz), de magas áron jár. Ennek ellenére megéri a pénzt, ha megengedheti magának. Centrifugálhatja a hét napos ingyenes próbaverzióval, és ha a próba után feliratkozik rá, 30 napos pénz-visszafizetési garancia vonatkozik Önre..

2. NordVPN

A NordVPN nem messze elmarad a legjobbak közül, amint azt az ExpressVPN vs NordVPN összehasonlításban láthatjuk. Android kliense nagyjából hasonlít az asztali verzióra. Gyorscsatlakozási gombbal rendelkezik, így az ajánlott kiszolgálón keresztül csatlakozhat a VPN-hez. A helyek térképét szintén tartalmazza, amely lehetővé teszi a hely kézi kiválasztását, és hozzáadását a kedvenceihez.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Előző

Következő

Hozzáférhet az NordVPN speciális kiszolgálóihoz is, ideértve a peer-to-peer, dedikált IP-t, a dupla VPN-t és a hagymát a VPN-en keresztül. Többet beszélünk a NordVPN áttekintésünkben szereplőkről, de a kettős hop-kiszolgálók alapvetően kétszer titkosítják a kapcsolatot. 

Beállíthatja, hogy a VPN automatikusan csatlakozzon a WiFi-hez, a mobil adatokhoz vagy folyamatosan kapcsolatban maradjon, és az IKEv2 protokoll használatával kapcsolódhat a NordVPN-hez..

Ezenkívül hozzáférést biztosít a CyberSec-hez, amely a NordVPN hirdetései és rosszindulatú programok blokkolói. Ez megvédi a veszélyes webhelyek elérésétől, amelyek rosszindulatú programokat, kémprogramokat vagy más rosszindulatú szoftvereket tárolhatnak. A CyberSec azt is biztosítja, hogy eszköze ne váljon botnet részévé.

Az NordVPN biztonsága a piacon megtalálható egyik legjobbak között van, és Android-alkalmazása nagyszerű szolgáltatáskészlettel rendelkezik, beleértve a kill kapcsolót. A szigorú bejelentkezési szabályok is érvényben vannak. Ezek a szolgáltatások tegyék a torrenting legfőbb VPN-jévé.

Gyors sebességgel rendelkezik, de lelassulhat, ha csatlakozik egy távoli szerverhez. Nincsenek olyan sávszélességi korlátok, amelyek miatt aggódni kell.

A NordVPN jó ár-érték arány. Regisztrálhat az alkalmazáson belül, és van egy hétnapos próbaverzió, amelyet kihasználhat, de a használatához be kell írnia fizetési információkat. Ha úgy dönt, hogy feliratkozik, akkor a hosszabb tervei több árengedményt kínálnak, és van egy 30 napos visszatérítési ablak, abban az esetben, ha meggondolja magát..

3. CyberGhost

A CyberGhost egy másik jó VPN-választás az Android számára, főleg mivel frissítette ügyfeleit, hogy minden platformon egyenlőek legyenek. Ez azt jelenti, hogy élvezheti ugyanazt az élményt, mint az asztali verzió, de Androidon (feltéve, hogy rendelkezik legalább Android 4.4-es eszközzel). 

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Előző

Következő

Egyetlen érintéssel kapcsolatba léphet az ajánlott szerverrel, és szükség esetén könnyedén kiválaszthat egy adott helyet, és hozzáadhatja a kedvenceihez. Hozzáférhet a dedikált torrent- és streaming-kiszolgálóihoz is. A streaming szerverek számos szolgáltatást lefednek, és azok, amelyeket teszteltünk, jól működtek. 

A CyberGhost legújabb verziója rendelkezik egy „intelligens szabályok” elnevezésű kiegészítő funkcióval, amely alapvetően lehetővé teszi a VPN-használat automatizálását. Beállíthatja például, hogy automatikusan csatlakozzon, amikor csatlakozik a WiFi vagy különösen egy hálózathoz. Beállíthatja, hogy a CyberGhost hogyan reagál egy ismert hálózatra.

A CyberGhost biztonsága jó, és automatikus védelmi kapcsoló védi meg. Ez azt is jelenti, hogy nem kapcsolhatja ki. Szigorú adatvédelmi szabályzat van érvényben. Emellett megkapja a hirdetésgátlót és a rosszindulatú szoftverek elleni védelmet is, bár a CyberGhost áttekintő tesztelésünk szerint hibája volt.

Sebessége gyors, de nagy távolságokon is lassú lehet, mint ahogy a NordVPN teszi. Nincs sávszélesség-korlátozás a szemmel tartás céljából.

Az ár szempontjából a CyberGhost olcsó szolgáltatás, mindaddig, amíg nem választja ki a havi díjat. A hosszabb tervek kínálják a legjobb értéket, és egy hétnapos ingyenes próbaverzió áll rendelkezésre az Android és iOS felhasználók számára. Ezt követően pénz-visszafizetési garancia vonatkozik Önre.

4. VyprVPN

Bár a VyprVPN asztali kliense nem túl izgalmas, az Android-alkalmazása remek. Miután feliratkozott, átnézi a beállítási útmutatót, de ez jó, mert nagyon sok mindent kínál. 

VyprVPN-Slider1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

Előző

Következő

A kezdőképernyőn megmutatja, hogy csatlakozik-e, és a jelenlegi IP-címét. A csatlakoztatás / leválasztás gomb nagy és a képernyő alsó részén található. Ennek megérintésével csatlakozni fog egy ajánlott szerverhez, de könnyen meg is változtathatja a szervert, és keresse meg a beállításokat.

A VyprVPN biztonsága kitűnő, és az Android alkalmazás szinte ugyanannyi opcióval rendelkezik, mint az asztali kliens. Különböző protokollok közül lehet választani, köztük a VyprVPN saját Chameleon protokollja, amely még nagyobb védelmet nyújt a VPN-alagút számára. Megszakító kapcsoló áll rendelkezésre és bekapcsolható a „testreszabás” menüben.

Beállíthatja, hogy a VPN automatikusan csatlakozzon, ha ismeretlen hálózathoz is csatlakozik. Nem vezet naplókat, és a Golden Frog, a VyprVPN mögött álló cég, ingyenes Cyphr nevű privát üzenetküldő szolgáltatást is kínál. Teljesen titkosítja az üzeneteit, de bárki is tervezi üzenetküldést, a Cyphr-t is használnia kell. Olvassa el erről a VyprVPN áttekintésünkben.

A VyprVPN sebessége papíron engedi le. A tesztelés során azonban a legtöbb tevékenységre képes volt, beleértve a streaming-et is. Korlátlan sávszélességgel is jár.

Az ára különböző szinteken alapszik. A normál terv három kapcsolatot hoz létre, a prémium csomag öt kapcsolatot biztosít, valamint a Chameleon protokoll használatát. Miután tudta, hogy melyik csomagot kívánja, választania kell egy havi vagy éves tervet. Az éves terv hosszú távon olcsóbban működik, és van egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia.

5. Szélírás

A Windscribe érdemes megemlíteni egy Android VPN-t, főleg az ingyenes csomagja miatt, amelyhez egy perc alatt eljutunk. Az Android app könnyen használható. A jobb felső sarokban van egy nagy „be” gomb, és egy megérintésével kapcsolatba léphet azzal, amit a legmegfelelőbbnek tart.. 

<

windscribe-Slider1

windscribe-slider2

windscribe-slider3

windscribe-slider4

windscribe-slider5

Előző

Következő

A képernyő többi részén láthatja a kapcsolat állapotát és a szerver helyét, valamint az IP-címét és azt, hogy mennyi adat van hátra a felhasználáshoz. Ezután négy lapja van a különböző szervereknek, beleértve az általános helyszíneket, a kedvenceidet, a statikus IP-ket (ha hozzáadott valamit a csomaghoz) és a Windflix szervereket. 

A Windscribe Windflix szerverei a Netflix adatfolyam streamingére vannak felépítve, és jól működnek. Elérhetők az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Kanadában és Japánban, és többet tudhat meg velük a Windscribe beszámolónkban.

Biztonsága jó, négy protokoll közül választhat: OpenVPN, UDP / TCP, IKEv2 és Stealth. Ezenkívül rendelkezik egy „mindig be” funkcióval, amely olyan, mint a gyilkos kapcsoló, de más. 

A Windscribe hirdetéseinek és rosszindulatú programoknak a blokkolóját, az R.O.B.E.R.T-t is tartalmazza. Önre egy tisztességes adatvédelmi politika is vonatkozik. Azt állítja, hogy bizonyos információkat naplóznak, de semmi nem kötődik hozzád.

A Windscribe egyéb szolgáltatásai

A Windscribe sebessége a legtöbb tevékenységnél jó, beleértve a streaming-et is. A sávszélesség-kompenzáció azonban a választott csomagotól függ. Ha az ingyenes tervet választja, akkor 2 GB adatot fog kapni havonta, de egy érvényes e-mail megadásával 10 GB-ra növelheti azt.. 

Ez egy nagyon jó üzlet, és a legjobb ingyenes VPN-szolgáltatások körében elsőbbséget ért el, így jó választás az ingyenes Android VPN számára.

Az ingyenes tervvel azonban korlátozott számú kiszolgálóra korlátozódhat, és nem fogja tudni elérni a Windflix szervereit. Alternatív megoldásként feliratkozhat a Pro csomagjára is, amely hozzáférést biztosít minden szerveréhez, beleértve a Windflixet is, és korlátlan sávszélességet is kap..

Ön is elkészítheti saját tervét, és pénzt spórolhat meg. Például, ha egy kiszolgálót és korlátlan sávszélességet ad hozzá a csomaghoz, ez havonta 2 dollárt fog elérni. Ez a szerver akár a Windflix szervereinek is lehet. Ha fizetős tervet választ, és nem tetszik, a Windscribe visszafizeti pénzét, feltéve, hogy a vásárlástól számított három napon belül megkérdezi.

6. Privát internet-hozzáférés

A privát internet-hozzáférés egy szilárd, rendkívül egyszerű VPN egy egyszerűen használható Android-alkalmazással. Egyszerű kialakítása megmutatja a kapcsolat képernyőjét a fő képernyőn. 

pia-Slider1

pia-slider2

pia-slider3

pia-slider4

pia-slider5

Előző

Következő

Ezután a képernyő alsó részén van egy csatlakoztatás / leválasztás gomb, valamint az aktuális régió és az IP-cím. Akkor egy hamburger gomb van a tetején, ahol megtalálja az összes beállítást. 

Jó biztonsága van, és választhat a PPTP, az OpenVPN és az L2TP / IPSec protokollok közül. A PIA azonban telepít, ha az AES 128 bites titkosítás engedélyezve van, ezért az extra védelem érdekében módosítsa azt az ajánlott AES 256 bites titkosításra. Tartalmaz egy kapcsolót, amely be- és kikapcsolható a beállítások menüben. 

Beállíthatja a VPN-et bizonyos hálózatokba vetett bizalomra, és a PIA által kifejlesztett MACE nevű rendszert használhatja a hirdetések, nyomkövetők és rosszindulatú programok blokkolására. Erről bővebben a PIA-áttekintésünkben olvashat, valamint arról, hogy miként tesztelték a PIA nem naplózási politikáját és bebizonyították, hogy erős.

A PIA sebessége általában gyors, bár ennek a sebességnek egy része könnyebb titkosításnak köszönhető. A titkosítási sebesség növelésével lelassulhat néhány, de még mindig tisztességes. Korlátlan sávszélességet is kap.

A privát internet-hozzáférés tisztességes szolgáltatás, megfelelő áron. Ez továbbra is az egyik legolcsóbb lehetőség a piacon, még akkor is, ha nem túl régen áremelkedett. Ezenkívül 30 napos visszatérítési időszak vonatkozik Önre.

7. TunnelBear

Következő lépés az TunnelBear, amely a könnyű használat és a szabad terv alapján készítette a listánkat. Az egyik legjobban kinéző ügyfél, a VPN-értékelésekből származó készletből, és Android-alkalmazása átfogó kellemes élményt nyújt. Az egyszerű és intuitív térképével navigálhat a különböző szerverek között, és egy kis medve ikon mutatja az aktuális tartózkodási helyét.

Tunnelbear-homepage-2019

A VPN be- és kikapcsolásához a tetején van egy egyszerű váltókapcsoló, és a bal felső sarokban lévő hamburgermenü a beállításokhoz és más lehetőségekhez vezet. Innentől beállíthatja a VPN-t, hogy automatikusan csatlakozzon bizonyos hálózatokhoz, és olyan lehetőségeket is talál, mint például „mindig bekapcsolva”, amelyek a 24/7-ös kapcsolatot tartják fenn. A kezdőképernyő-widget szintén elérhető.

Az TunnelBear biztonsága jó, és használhatja a „VigilantBear” elnevezésű kapcsolóját. Adatvédelmi politikája kimondja, hogy minimális információt, például adatokat tartalmaz a teljesítmény javítása érdekében. Azonban ez nem azonosítható számodra. Erről bővebben az TunnelBear ismertetőnkben olvashat.

Sebessége nem a legjobb és különbözik a szerverek függvényében, de a legtöbb tevékenységhez megfelelőnek kell lenniük. Korlátlan sávszélességet is kapsz. 

Ha csak védi a készüléket, miközben online böngészést és általános feladatokat végez, akkor az TunnelBear ingyenes terve nagyon jó. Havonta 500 MB adatot nyer, és további 1 GB-ot is hozzáadhat, csak a TunnelBearről szóló tweeteléssel. Ha azonban streaming-t tervez, akkor ez a juttatás gyorsan elfogy (olvassa el a Windscribe vs TunnelBear összehasonlítást).

Itt jönne be az TunnelBear fizetett terve. Itt sem zavar; ez csak egy csomag, amely öt egyidejű kapcsolatot és korlátlan sávszélességet biztosít. Csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja, hogy havi vagy éves tervet kíván-e használni. 

Az éves terv hosszú távon pénzt takarít meg Önnek, de érdemes megbizonyosodni arról, hogy először tetszik az ingyenes terv segítségével. Ennek oka az, hogy az TunnelBear nem rendelkezik hivatalos visszatérítési politikával; eseti alapon nyújt visszatérítést.

8. ProtonVPN

Utolsó bejegyzésünk a ProtonVPN. Ez egy rendes VPN szolgáltatás, sok funkcióval, de sebességét engedi le. Az Android alkalmazás egyszerűen használható országlista és térkép segítségével. A hamburgermenü segítségével elérheti a beállításokat és az egyéb lehetőségeket. 

protonvpn-műszerfal-csúszka-1

protonVPN-interfész-csúszka-2

protonvpn-profilok-csúszka-3

protonvpn-settings-csúszka-4

protonvpn-split-alagút-csúszka-5

Előző

Következő

Jó a biztonsága, sok funkcióval és szigorú bejelentkezési házirenddel rendelkezik. Támogatja az IKEv2 / IPSec-et és az OpenVPN-t is. Használhatja annak „mindig bekapcsolt” funkcióit és a gyilkos kapcsolóját is.

A ProtonVPN sebessége nem nagy, ahogyan azt a ProtonVPN áttekintésünkből láthatjuk, bár a legtöbb feladathoz ez megfelelő legyen. Ezenkívül korlátlan sávszélességet kap, beleértve az ingyenes tervét is, tehát ha nem zavar a sebesség, a ProtonVPN lehet a legjobb Android VPN az Ön számára. 

Az ingyenes csomag segítségével csatlakoztathat egy eszközt, és hozzáférhet három szerverhez: Japán, Hollandia és az Egyesült Államok. Ezt követően három fizetett terv közül lehet választani. Az alapterv két egyidejű kapcsolatot és hozzáférést biztosít az összes országszerverhez. Hiányzik azonban a magasabb szintű streaming és biztonságos szerverek használata.

A Plusz terv lehetővé teszi a fentiek mindegyikét, összesen öt kapcsolatot, valamint a Secure Core, streaming és Tor szerverek használatát. Van egy látnoki terve is, amely mindent megkap, amit a Plusz terv nyújt, plusz öt egyidejű kapcsolatot és a titkosított e-mail szolgáltatás, a ProtonMail használatát..

Megtartanánk a Plusz tervet az érték szempontjából, különös tekintettel a Visionary terv költségcsökkentésére. Ha feliratkozik egy fizetett tervre, de úgy dönt, hogy nem tetszik, akkor a vásárlástól számított 30 napon belül visszatérítheti pénzét.

Hogyan választottuk meg a legjobb Android VPN-t

Bár sok VPN-nek ugyanazok a tulajdonságai vannak a felsorolásban, ez nem azt jelenti, hogy mind egyenlők. Vannak, akik ezeket a funkciókat rosszul hajtják végre, vagy ami még rosszabb, valójában nem is tartalmaznak bennük néhányat. 

Az Android VPN alkalmazások problémája az, hogy a szolgáltatás egyes szolgáltatásai nem érhetők el a platformon. Vegyünk például egy kill kapcsolót. Az asztali alkalmazások általában tartalmaznak egyet, de a mobil verzióban nem mindig érhetők el. Az Android legfontosabb VPN-alkalmazásai figyelembe vételéhez az alábbi kritériumokat vettük figyelembe.

Egyszerű használat

Csak azért, mert a VPN-szolgáltatás asztali kliense könnyen kezelhető, ez nem azt jelenti, hogy a mobil verzió ugyanaz lesz. Akkor vannak olyanok, amelyeknek egyáltalán nincs felhasználóbarát ügyfeleik. Amikor egy ilyen szolgáltatást egy kicsi mobil képernyőn használ, akkor azt szeretné, ha az egyszerű, de mindent tartalmaz, amire egyszerre szüksége van. 

Az alkalmazáson belüli gyorscsatlakozás gomb, vagy akár egy praktikus eszköz, amelyet el lehet helyezni az otthoni képernyőre, zavartalanul szolgálja az élményt. Ráadásul nagyszerű lehetőség arra, hogy néhány érintéssel könnyedén átkapcsolhassunk egy megszakító kapcsolót, megváltoztassuk a kiszolgálókat vagy az ügyfelek beállításait más alkalmazásbeállításokkal.

Biztonság

A VPN-szolgáltatásnak megfelelő biztonsággal kell rendelkeznie, hogy védelmet élvezhessen. Ennek magában kell foglalnia a jó titkosítást is, mivel az AES 256-bit szabványos, és az kill kapcsoló fontos, mivel leválasztja Önt a hálózatról, ha a VPN meghibásodik.. 

Sokféle protokoll létezik, az OpenVPN népszerű és megbízható választás. Noha az OpenVPN rendelkezik a legfejlettebb titkosítással, a mobil felhasználók inkább az IKEv2 használatát részesítik előnyben, mert ez gyorsabb. Róluk további információt a VPN protokoll bontásban olvashat, de érdemes megjegyezni, hogy nem minden VPN alkalmazás tartalmazza az IKEv2-t.

Ráadásul egyes Android-alkalmazások lehetővé teszik a „mindig be” beállítás kiválasztását, ami alapvetően azt jelenti, hogy állandóan védett vagy. Ez jó lehetőség, ha készüléke mindig csatlakozik az internethez. Más beállítások lehetővé teszik, hogy a VPN automatikusan csatlakozzon, amikor meghatározott hálózatokhoz kapcsolódik. 

Magánélet

A magánéleted fontos, és a jó biztonság nem biztosítja azt 100 százalékban. Maga a VPN-szolgáltatás könnyen gyűjthet adatokat vagy tárolhat online tevékenységeit, ezért ennek elkerülése érdekében válasszon egy szigorú bejelentkezési szabályt nem alkalmazó politikát. Ha ezzel rendelkezik, akkor nem tárol tevékenységi naplókat, tehát nincs mit átadni a hatóságoknak, ha azt kérik. 

Sebesség és sávszélesség

A VPN sebessége minden bizonnyal figyelemre méltó, de amire szüksége van, attól függ, hogy milyen tevékenységeket hajt végre. Az e-mailek véletlenszerű böngészése vagy ellenőrzése során a gyorssebesség nem lehet az első számú prioritása, de ha a mobilkészülékről folytat streaming-et, akkor csalódni fog, ha lassú sebességgel választ..

Ugyanez a koncepció vonatkozik a sávszélesség-engedményre. Ha úgy dönt, hogy korlátozott, de nem végez adat-éhes feladatokat, akkor rendben kell lennie. Ez azt mondta: ha patak folyik, akkor viszont megbúcsúzhatja a juttatását. Ez utóbbi, vagy bármilyen más, nagy adatfelhasználású feladat esetén válasszon egy olyan VPN-t, amely korlátlan sávszélességet tartalmaz.

Ár

Az árak a VPN piacon változnak. Néhányuk olcsóbb, mások olcsók, mások tisztességes ingyenes tervekkel rendelkeznek. Gondoskodjon arról, hogy az ár illeszkedjen a költségvetéshez, de a pénz és az ár aránya sokkal fontosabb. Ne hagyja ki a VPN-t csak annak költsége miatt, és hasonlóképpen, ne utasítsa el azt, mert ingyenes vagy olcsó.  

Miért van szüksége VPN-re az Android-eszközömön?

A VPN-ek sok mindent megtehetnek, de az Android-felhasználók számára a fő gond a biztonság. Android-eszközét sok fenyegetésnek lehet kitéve, különösen, ha bárhová elviszi. Könnyű célok a szippantáshoz, és megfertőzhetők anélkül, hogy rájött volna. 

Ha nyilvános WiFi-t használ, akkor veszélybe sodorhatja magát, ha nem védi meg magát. A legtöbb ilyen hálózat – ha nem mindegyikük – nem biztonságos, tehát ha nem véd meg magad, ez olyan, mintha nyitva hagyja az ajtót, és kávét hív fel az emberekre. Lehet, hogy elfogják a forgalmat és ellopják a hitelkártya-adatokat, valamint egyéb érzékeny információkat. 

Nem csak, de a Google Playen számos olyan alkalmazás elérhető, amely farkas a juhokban. Tölti le egy legitim alkalmazásnak tűnő képet, de valójában csak csúnya vírussal fertőzi meg az eszközt, vagy információkat gyűjt a háttérben. 

A VPN használatával elrejtheti IP-címét és böngészési tevékenységét a kíváncsiságú szem elől, valamint megvédheti készülékét a WiFi hotspotokon vagy más gyártók alkalmazásaiban rejlő veszélyektől. Használhatja a VPN egyéb funkcióit is, például a geoblokkolt tartalom elérését.

Használhatok egy ingyenes VPN-t Android-hoz?

Sok ingyenes VPN található a piacon. Csak egy gyors keresés a Google Play Áruházban hozza létre egy csomó alkalmazást, amelyek gyakran ingyenes, biztonságos szolgáltatást hirdetnek. Ugyanakkor pusztán azért, mert azt mondja, hogy biztonságos, még nem jelenti azt, hogy valóban így van. 

Amint a legrosszabb ingyenes VPN-szolgáltatókról olvashatunk, sok vázlatos VPN-szolgáltatás van odakint. Néhányan tele vannak hirdetésekkel, ami arra utalhat, hogy a VPN mögött álló társaság inkább összhangban áll azzal, amit a reklámokból keres, mint a felhasználók védelmének.. 

Más ingyenes VPN-k keresnek pénzt azáltal, hogy eladják a tőled összegyűjtött adatokat más cégeknek. Ráadásul néhány, amit tesztelünk, nem fogja biztosítani a kapcsolatot a megígért módon, akár alacsonyabb szintű titkosítással, akár egyáltalán nem. 

Az ingyenes tervek kivételével, mint például a Windscribe, az TunnelBear és a ProtonVPN, ha ingyenes, akkor valószínűleg nem éri meg a kockázatot.

Végső gondolatok

Reméljük, hogy segítettünk abban, hogy jó VPN szolgáltatást válasszon Android készülékéhez. Védelem érdekében válassza a megfelelő biztonságot, amely magában foglalja az Android letiltó kapcsolóját, valamint a naplózástól mentes házirendet is.. 

Más beállítások, például az automatikus csatlakozás vagy a „mindig bekapcsolva” beállítások jóak. A sebesség és a sávszélesség mértékét is figyelembe kell venni. Ezenkívül azt akarja, hogy az ügyfél felhasználóbarát legyen.

Mindezt szem előtt tartva, az ExpressVPN a legjobb Android VPN. Jellemzője egy könnyen használható alkalmazás és kiváló biztonság, beleértve a gyilkos kapcsolót is, és a leggyorsabb elérhető sebességgel rendelkezik. 

Az ExpressVPN-nek nincs hirdetése és rosszindulatú program blokkolója, ám mindig telepíthet egy víruskeresőt, például a Kaspersky-t (olvassa el a Kaspersky Antivirus-áttekintésünket). Próbáljon ki egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát, biztosak vagyunk benne, hogy tetszeni fog. 

Mondja el az Android-kompatibilis VPN-vel kapcsolatos tapasztalatait az alábbi megjegyzés szakaszban. Nézze meg a többi VPN-cikket, amíg itt is tartózkodik. Mint mindig, köszönöm az olvasást.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map