A legjobb VPN a Windows 2020-hoz: Redmond-Ready szolgáltatások

A Windows messze a legszélesebb körben használt asztali operációs rendszer. Annyira sok felhasználó miatt a rosszindulatú tevékenység mágnese lehet. A Windows gépeket végtelenül célozzák meg, de virtuális magánhálózat segítségével megvédheti magát. Összeállítottuk a Windows számára legmegfelelőbb VPN-k listáját, hogy segítsen kiválasztani az Ön számára megfelelőt.


A VPN-k számos előnnyel járhatnak. Például néhány ember használja őket a geoblokkolt tartalom vagy akár a Skype eléréséhez. Leginkább a biztonságról szól. Bárhol a világon használjon VPN-t. Ez elrejti online tevékenységeit, és elrejti a valódi IP-címét, anonimitást biztosítva az interneten.

Windows biztonság

Bár a szoftver biztonsági alkalmazásokkal érkezik, és módosíthatja a Windows adatvédelmi beállításait, ez nem azt jelenti, hogy védett vagy. Amint online lép fel, veszélybe sodorja magát. A keresőmotorok, a közösségi média, a hirdetési cégek és még az internetszolgáltató is gyűjtheti az Ön adatait, és egyesek is kereskedhetnek velük.

Az adatok védelmét szolgáló eszközök létfontosságúak. Még a Windows 10 esetén is vannak adatvédelmi problémák, ideértve a DNS-szivárgást és a széles adatgyűjtési beállításokat. Letilthatja és ki kell kapcsolnia ezeket a beállításokat, de ezek elvégzéséhez szükség lehet, és mindentől nem szabad megszabadulni.

Az egész világ kormányai olyan jogszabályokat fogadnak el, amelyek lehetővé teszik a szimatolást, és gyakran arra kényszerítik az internetszolgáltatókat, hogy őrizzék meg az adatokat. A Snowden 2013. évi kinyilatkoztatásai megmutatták, hogy mekkora megfigyelés alatt áll, különösen az Egyesült Államokban, tehát a lehető legnagyobb mértékben meg akar védeni magát..

Ráadásul néhány országban nincs olyan szabály, amely védi a hálózatsemlegességet. Ez azt jelenti, hogy az internetszolgáltatók lelassíthatják, felgyorsíthatják, vagy akár blokkolhatják a választott webhelyeket és online szolgáltatásokat. Egyesek megkövetelhetik, hogy fizetjen az előfizetésért, mielőtt hozzáférést biztosítana.

A Fülöp-szigeteken nincs hálózatsemlegesség, és sok korlátot helyeznek a mobil tervekre és hasonlókra. Többet olvashat a Fülöp-szigeteki legjobb VPN-cikkben.

Lehet, hogy szereti megragadni a reggeli csésze joe-ját, és időt tölteni az e-mail ellenőrzésével a kávézó ingyenes WiFi-jén. Nincs semmi baj, ha ezt csinálod, de nem tudod, mennyire biztonságos a kapcsolat, ami egy másik ok, hogy megvédje magát.

Ha zaklatni akar, a VPN nélkülözhetetlen a radartól való távolmaradáshoz. A legtöbb országban a szerzői jogok által védett anyagok torzító homlokát rontják, és ennek következményei lehetnek, amint az a legjobb német VPN-cikkben olvasható.

A legjobb VPN a Windows 2020 rendszerhez

Mi teszi a VPN-t a legjobban a Windows-hoz

A VPN-áttekintésünkben szereplő legtöbb szolgáltató a Windows operációs rendszerrel fog működni, tehát rengeteg közül lehet választani. Ennek ellenére egyesek jobbak, mint mások. Lehet, hogy jobb tulajdonságokkal rendelkeznek, vagy megbízhatóbbak lehetnek, például.

Mivel a Windowsnak nincs adatvédelme, olyan szolgáltatót szeretne, akinek szigorú bejelentkezési tilalma van. Ez azt jelenti, hogy a Microsoft-szal ellentétben a vállalat nem vezet nyilvántartást az online tevékenységeiről.

A biztonság ugyanolyan fontos, és elég jónak kell lennie, hogy megóvjon a hackerektől és más online veszélyektől, valamint rejtőzködhessen. Jó tulajdonsága van egy kill kapcsolónak, amely leválasztja Önt, ha a VPN nem tudja megakadályozni, hogy az érzékeny adatai kiszivárogjanak..

Nyilvánvaló, hogy a VPN-nek támogatnia kell a Windows operációs rendszert, de a használat egyszerűségére érdemes figyelni, mivel egyes szolgáltatók jobb élményt nyújtanak, mint mások.

Jó ötlet választani egyet, amely szintén tisztességes sebességgel rendelkezik, különösen, ha gyötrelmes lesz. A korlátlan sávszélesség is hasznos, mert nem lesz korlátozva a letölthető mennyiség korlátozása.

A megvizsgálandó további szolgáltatások közé tartozik a szolgáltató szerverhálózata, amelyet támogat az operációs rendszerek, hány eszköz csatlakoztatható egyszerre, az ügyfélszolgálat szintje és az ár – ezek mindegyike befolyásolhatja döntését.

1. A legjobb VPN Windowshoz: ExpressVPN

Az ExpressVPN az egyik kedvencünk itt a Cloudwards.net oldalán, mivel ez a piacon az egyik legjobb VPN-szolgáltató. Kiváló, mindenre kiterjedő szolgáltatás, és kiváló választás a Windows felhasználók számára. Szigorú bejelentkezési politikája is van. Ez azt jelenti, hogy nem lesz nyilvántartás az online tevékenységekről, így még ha a hatóságok kérik is, az ExpressVPN nem fogja átadni.

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Regisztráció

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-opciók

ExpressVPN-Full-App

Előző

Következő

Biztonsága fantasztikus, alapkivitelben az AES 256-bit, plusz annak növelési lehetősége. Van egy beépített kill kapcsoló is az extra védelem érdekében. Ez egy nagyszerű választás, ha nem rendelkezik sok tapasztalattal a VPN használatával, mert az a dobozból működik, és gyorsan kapcsolatba hozhatja Önt.

Az ExpressVPN a leggyorsabb VPN körül, és nem korlátozza a sávszélességet, ezért jó választás a torrent számára. A szerverváltás azonban lassú. Olvassa el az ExpressVPN áttekintését a szolgáltatásról.

Egyéb okok, melyeket szeretünk az ExpressVPN-hez

Több ezer szerver 94 országot pontoz, ez bőven van. Az ExpressVPN MacOS, Android és iOS rendszereken is működik, így ha van más eszköze, amelyre telepíteni szeretné, akkor ezt megteheti. Öt eszköz is csatlakoztatható egyszerre. Vannak böngészőbővítmények a Chrome, a Firefox és a Safari számára is.

Az ügyfélszolgálat 24/7 elérhető e-mailben és élő csevegésen keresztül. Ez utóbbi a leggyorsabb lehetőség, de lassú lehet az ExpressVPN versenytársaihoz képest. Ennek ellenére a személyzet segítőkész és célja, hogy a lehető leggyorsabban rendezze Önt.  

A havi ár drága, ami engedést jelent, de a szolgáltatás minősége miatt megéri. Ezen felül pénzt takaríthat meg, ha hosszabb előfizetést választ, és ideje lesz kipróbálni a 30 napos pénz-visszafizetési garancia révén..

2. NordVPN

A NordVPN egy másik nagyszerű szolgáltató, és meglehetősen összehasonlítható a legjobban választható termékkel, amint az ExpressVPN vs. NordVPN cikkben olvashat.

Nem vezet naplókat, így komolyan veszi az adatvédelmet, és biztonsága az egyik legjobb. Lehetőség van a dupla hop titkosítás használatára is, amely nagyobb védelmet nyújt a VPN-alagút számára. A letiltás kapcsolót a szolgáltatáshoz szintén mellékeljük, így biztonságban lehet, ha valami rosszul fordul elő a kapcsolat miatt.

Előző

Következő

A telepítés egyszerű, az ügyfél felhasználóbarát és intuitív elrendezésű. Nincsenek sávszélesség-korlátok, és a sebessége jó, de nagy távolságokon lassulhat. A kiszolgálók közötti váltás azonban szellő. Ezek a tulajdonságok elősegítették, hogy elsőként megjelenjen a torrenting VPN legjobb cikkünk.

Egyéb okok, amik tetszik a NordVPN

A NordVPN hatalmas szerverhálózattal rendelkezik, amely 60 országot takar le, tehát a csatlakozáshoz sok választási lehetőség van. A Windows mellett MacOS, Android és iOS rendszereken is használható, és akár hat eszközt is csatlakoztathat egyszerre.

Ha problémák merülnek fel, akkor a hasznos tudásbázis segítségével megpróbálhatják kijavítani a gyakori problémákat. Ennek elmulasztása esetén e-mailen vagy élő csevegésen keresztül kapcsolatba léphet a munkatársakkal. Ha gyors választ szeretne, akkor a legjobb megoldás az élő csevegés. Mindkét esetben jó lesz.

A havi terv megfizethető, de bölcs dolog lenne hosszabb időre feliratkozni, mert ennek köszönhetően pénzt fog megtakarítani. 30 napos visszatérítésre is lehetőség van, csak arra az esetre, ha eltart egy kis időt, hogy elgondolja magát. Nézze meg további NordVPN-véleményünket.

3. CyberGhost

A CyberGhost szilárd adatvédelmi politikával és jó biztonsággal rendelkezik. Van egy automatikus gyilkos kapcsoló is a nyugalom érdekében. Van egy asztali kliens a Windows számára, és egyszerűen telepíthető. Lehet, hogy a felület megszokja, de ez még mindig jó.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Előző

Következő

A sebessége jó, de lelassulhat, ha egy távoli szerverhez csatlakozik. Korlátlan sávszélességgel rendelkezik, ami jó, ha a torrentot tervezi. Tudjon meg többet a cégről a CyberGhost áttekintésünkben.

Más okok, amik tetszik a CyberGhost

A CyberGhost rengeteg szerverrel rendelkezik 58 országban. Támogatja a macOS, Android és iOS rendszereket is. Egyszerre akár hét eszközt is csatlakoztathat, amely elegendő volt ahhoz, hogy második helyet szerezzen a több eszközhöz tartozó legjobb VPN-útmutatóban.

Az interneten széles körű tudásbázis található, amelynek segítségével megpróbálhatja saját maga is kijavítani a problémákat, de a támogatás elérhető 24 órán keresztül, 7 órán keresztül élő csevegésen vagy e-mailben, ha erre van szüksége. Az élő csevegés a kettő gyorsabb lehetősége.

A havi árazási terv rendben van, de hosszabb tervvel pénzt fog megtakarítani. A pénz-visszafizetési garancia felhasználásával megnézheti, szereti-e.

4. Privát internet-hozzáférés

A Privát Internet hozzáférés egy másik szolgáltató, amely nem naplózza az Ön tevékenységét. Biztonsága megfelelő, de alapértelmezés szerint 128 bites titkosítást végez. Jó ötlet a beállítást 256 bitesre változtatni, de ez lelassítja a kapcsolatot. Tartalmaz egy gyilkos kapcsolót is.

Előző

Következő

A PIA támogatja a Windows rendszert, és rendelkezik egy könnyen használható klienssel. A sebessége jó, de lelassulhat, ha növelte a biztonságot. A szerverváltás azonban gyors, és lehetővé teszi a csatlakozást egy másik szerverhez, mielőtt leválasztaná a használtól, ami ritka. Ráadásul nincsenek sávszélesség-korlátok.

Egyéb okok, amire tetszik a PIA

32 országban több mint 3000 szerverrel rendelkezik. Annak ellenére, hogy nem olyan szétszórt, mint a többi választásunk, képesnek kell lennie arra, hogy megtalálja az Ön számára megfelelő szervert.

A PIA MacOS, Android és iOS rendszereket is támogat. Ez az egyetlen VPN, amely teljes mértékben támogatja a Linuxot, és ez a legjobb VPN lehet Linux számára. Egyszerre akár öt eszközt is csatlakoztathat.

Ha elakad, használhatja a tudásbázist a közös problémák megoldására. Ha továbbra is segítségre van szüksége, vevőszolgálatához fordulhat, de csak e-mailben. Erről bővebben a PIA-áttekintésben olvashat.

A havi ár méltányos, és érte megfelelő szolgáltatást kap. Pénzt takaríthat meg azonban egy hosszabb terv mellett. Van egy hétnapos pénz-visszatérítési garancia, amelynek elegendő időnek kell lennie a szolgáltatás felgyorsításához.

5. TorGuard

A TorGuard nem vezet nyilvántartást tevékenységeiről, és biztonsága az egyik legjobban testreszabható. Választhat különféle protokollok és bádogosok közül, ha úgy tetszik. Ezenkívül egy ölõ kapcsolót is biztosít a hozzáadott védelemhez.

TorGuard-Slider1

TorGuard-Slider2

TorGuard-Slider3

TorGuard-Slider4

TorGuard-Slider5

Előző

Következő

Könnyen használható kliense telepíthető a Windows rendszerre. Jó sebességgel is rendelkezik, de változhatnak. A sávszélesség azonban nincs korlátozva, amely lehetővé teszi a torrentot. Olvassa el a TorGuard áttekintését a szolgáltatásról.

Egyéb okok, amik tetszik a TorGuard

A TorGuard több mint 3000 szerverrel rendelkezik 55 országban. Ezenkívül külön IP-címet is kínál, ha külön fizet. Ez akkor hasznos, ha adatfolyamot akar adni, mert probléma nélkül eljut a kívánt helyre. A konkrét IP-cím megszerzésének garanciája a TorGuard számára a legjobb VPN-nk, a dedikált IP-kkel kapcsolatos cikkünkben.

Más operációs rendszereken is használható. A macOS klienst könnyű használni, de az Android és iOS mobilalkalmazásainak fájdalmak lehetnek a beállítások során. A TorGuard lehetővé teszi, hogy egyszerre akár öt eszközt csatlakoztasson, de akár 20 további eszköz is hozzáadható, mindegyik 1 dollárért.

Súgó elérhető, ha szüksége van rá. Megpróbálhatja saját maga megoldani a TorGuard online útmutatóit és fórumát, vagy használhatja az élő csevegést. Utóbbi azonban nem mindig dolgozik személyzettel, ezért lehet, hogy el kell hagynia egy üzenetet, és meg kell várnia a válaszát e-mailben.

A havi árszínvonal rendben van, de pénzt spórolhat meg, ha hosszabb ideig feliratkozik. Hétnapos pénz-visszafizetési garancia is van, így kipróbálhatja vásárlás előtt.

Végső gondolatok

Remélhetőleg segítettünk megérteni a VPN használatának fontosságát. Ön sebezhető a hackelés, a rosszindulatú szoftverek, a megfigyelés és a felügyelet ellenére, bárhol is van. Bár a Windows biztonságosan néz ki a felszínen, több lyukkal rendelkezik, mint a szűrőedény.

Van néhány választási lehetőség, amikor a megfelelőt választjuk, ezért végeztük a munkát az Ön számára. Bármelyik választással nem hibázhat, de az ExpressVPN a legjobb VPN Windows számára.

Elsőbbséget élvez a magánélet és a biztonság, könnyen kezelhető kezdőknek, de kiváló azok számára is, akik már tudják, és számos más nagyszerű tulajdonsággal is rendelkezik. Ezenkívül a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával semmi kockázata nincs annak kipróbálására.

Ha javaslata van a Windows biztonságáról, tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben. Szeretnénk hallani őket. Miért ne nézne meg VPN könyvtárat itt tartózkodása közben? Köszönöm hogy elolvastad.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map