A legjobb VPN a Porn 2020-ra: Mert az inkognitómód nem elég

Nagyon sok ember néz pornót. Kapcsolja be ezt, milliárd ember nézi a pornót, különösen az interneten. Csak egy kicsi kisebbség zavarja ezt a VPN használatával, ám nyitva hagyja magukat az embereknek, akik követik őket, miközben a magányos szenvedély hangjában vannak. Összeállítottuk a pornóhoz tartozó legjobb VPN-k listáját, így az IP-címét rejtett állapotban tarthatja, miközben olyan dolgokat csinál, amelyekről nem akarja, hogy mindenki tudjon.

Ha siet, mert szükség van egy kis gőz szellőztetésére, akkor az ExpressVPN a legjobb VPN, és garantáltan biztonságban fogja tartani, amikor a kioldószelepen dolgozik..

Miért nem elég az inkognitómód?

A legtöbb ember valószínűleg nem veszi észre, hogy szinte bárki láthatja, mire készültek, amikor utoljára „magánidőre” vonultak vissza, attól függően, hogy a ház melyik szobájában van a legkevesebb a forgalom. Végül is inkognitómódot folytattak. Ennek ellenére nem így működik. A legbiztonságosabb böngészők ezt is elmondják, de valószínűleg túl sok másra koncentráltál, amikor utoljára felbukkant a képernyő.

Chrome-Incognito

Minden inkognitómód rejti a böngészési előzményeket. Ez törli a zeneszámokat a végén, de sehol máshol (nézd meg, hogyan törölheti a Google előzményeit is). Úgy mondjuk, hogy a hátsó rész, ahol a jel a szélesebb világba jut, nyitva marad.

Internetszolgáltatója nyilvántartást vezet, és az ön kormánya is. A másik jelentős személyednek, aki valószínűleg az az oka annak, hogy inkognitómódot használ, csak egy telefonhívást kell kezdeményeznie az internetszolgáltatóval, hogy megkapja ezeket a nyilvántartásokat is. Ha szíved kihagyta a mondat olvasását, ne aggódjon, van egy megoldás: virtuális magánhálózatok.

Legjobb pornó VPN 2020-ban

Miért használjon VPN-t a pornónézéshez?

A VPN-ek sok mindent megtehetnek, de fő funkciójuk az, hogy rejtve tartsák az interneten. Ennek más módjai is vannak – nézze meg anonim böngészési útmutatónkban tippeket – de a VPN-k a lista tetején vannak, amikor olyan dolgokról van szó, amelyeket megtehetsz az online biztonság érdekében..

A VPN ezt megteheti úgy, hogy forgalmát egy úgynevezett biztonságos alagúton keresztül irányítja, amely egy titkosított kapcsolat közted és a VPN szerver között. A részleteket a VPN-biztonságról szóló útmutatóban találhatja meg, de röviden: a VPN-kapcsolat használatával senki sem láthatja, mit csinál, vagy hova csatlakozik. Ez akkor hasznos, ha olyan országban él, ahol a pornó illegális, vagy olyan dolgokkal foglalkozik, mint például a most már megszűnt brit pornó-azonosító.

Ha többet szeretne tudni azokról az országokról, ahol a pornó webhelyek illegálisak, akkor tekintse meg útmutatásainkat a legjobb kínai VPN-re, Szaúd-Arábiához és a legjobb VPN-re Pakisztánhoz az indulók számára. Ha valamelyik országba utazik, és pornóhoz szeretne hozzáférni az internethez, használjon VPN szolgáltatást, vagy hajtson végre esélyt arra, hogy komoly bajba kerüljön.

Még ha készen áll arra is, hogy Európa vagy Észak-Amerika viszonylag biztonságos kikötőiből nézze meg a bőrcsillanásokat, érdemes kétszer is elgondolkodni a kedvenc pornó webhelyének böngészésében, ha nincs védve – még az egyéni fellépés sem jár fertőzésveszély nélkül. ezek a napok.

Amellett, hogy internetszolgáltatója nyilvántartást vezet, maguk a webhelyek is gyakran nem biztonságosak. Például azok a bosszantó előugró ablakok, amelyek látszólag minden pornóoldalon vannak, kiváló eszköz a böngésző eltérítésére, és az általuk eldobott sütik nyomon követhetik Önt. A VPN megóvja Öntől, különösen, ha az egyik legjobb felbukkanó blokkolóval és a legjobb víruskereső szoftverrel együtt használja..

Ezen gyakorlati aggodalmakon kívül egy másik oka annak, hogy elrejtse jelenlétét, miközben a félszemű kígyót levegőbe hozza, annak ellenőrzése, hogy senki sem tud-e olyan dolgokról, amelyek nem az ő vállalkozásuk. A legtöbb weboldal és az internetszolgáltatók megosztják az adatokat a marketingszakemberekkel, a biztosítótársaságokkal és a biztonsági szolgálatokkal, és egyiküknek sem joga van tudni, hogy szereti a leszbikus pornót, vagy lábba kerül.

VPN használatával biztosítja, hogy a böngészési előzmények ne jöhessenek vissza kísértetre, és hogy senki, akivel megosztja az internetet, megtudja, mit csinál, miközben kint van a szobából..

Most nézzük meg, hogyan döntöttünk el arról, hogy melyik VPN-ek hajtják végre a vágást, és melyek nem.

Mi teszi a VPN-t a legjobbnak a pornóra

A pornóhoz legmegfelelőbb VPN eldöntésekor feltételeztük, hogy a legtöbb olvasó ezt továbbítja. Ha Ön inkább a kínzó típusú (praktikus, ha nincs internet, de még mindig érzi a viszketést), azt javasoljuk, hogy olvassa el a legjobb kínálatot a kínzó darabhoz, mert a kritériumok eltérnek. Ezt szem előtt tartva a következő három kritériumot választottuk.

Sebesség

Ellentétben az Amazon Prime legjobb VPN-ével vagy a Hulu legjobb VPN-szel, a pornó nézéséhez a legjobb VPN kiválasztásakor a sebesség a fő kritérium. Nincs semmi rosszabb, mint a videó pufferolása, különösen, ha valóban gyorsan megpróbál egy dolgot kihúzni. Az alábbiakban szereplő mind a öt VPN-szolgáltató nagy sebességet nyújt.

Biztonság

Ennek megfelelően túlmentünk a pusztán a leggyorsabb VPN-cikk másolásán és beillesztésén. Végül is itt a cél az, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nemcsak pornót nézhetsz, hanem hogy nem is követhetsz nyomon, miközben belépsz a kedvenc pornó webhelyedre. A listán szereplő minden VPN-szolgáltatás a legbiztonságosabb VPN-szolgáltatók közé tartozik.

Szerverhálózat

Végül azt szeretnénk biztosítani, hogy megtaláljon egy viszonylag közeli VPN-kiszolgálót, amellyel csatlakozhat, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik. Nagy kiszolgálóhálózatokkal rendelkező VPN-k kiválasztásával szinte garantáltan megtalálja a működő kiszolgálót, még akkor is, ha lassú az internetkapcsolat..

1. A legjobb VPN a pornóhoz: ExpressVPN

A Cloudwards.net rendszeres olvasói kissé meglepődnek, hogy az ExpressVPN nyeri a győztest. Ennek oka van, hogy a VPN-véleményeinkhez vezet. Teszteinkben állandóan a leggyorsabb, ugyanakkor kiváló biztonsággal büszkélkedhet. Bár nem minden szerver működik mindig optimálisan, gyakorlatilag biztos vagy benne, hogy mindegyik elég jól működni fog bármilyen pornó webhely streamingjében.

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Regisztráció

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-opciók

ExpressVPN-Full-App

Előző

Következő

Amint a teljes ExpressVPN áttekintésből elolvashatja, az AES 256 bites titkosítással rendelkezik, és 4096 bites protokollt használ az RSA kézfogásokhoz. Ha ez önnek ostobaság, olvassa el a titkosítás leírását. A végeredmény az, hogy senki sem tudja megtudni, mire készül az ExpressVPN használatakor.

Nincs a legnagyobb szerverhálózat, de az egyik legjobb elterjedésű, a világ legtöbb országának képviselteti magát. Ráadásul szerverei nagyobb terhelést tudnak kezelni, mint a legtöbb szolgáltatásé, tehát ebben a célban is jó vagy.

Egyéb okok, melyeket szeretünk az ExpressVPN-hez

Amellett, hogy gyors és biztonságos, az ExpressVPN felhasználóbarát. Valójában olyan könnyű használni, valószínűleg csak egy kézzel tudja működtetni. Csak annyit kell tennie, hogy rákattint a nagy, nagy gombra az ügyfél közepén, és elindul a versenytől. Ez a legjobb VPN a Netflix számára is, tehát Ön is ezen az alapon felel meg.

Az ExpressVPN egyetlen hátránya az ára, amely évente óriási 100 dollárral jár. Ennek ellenére 30 napos pénz-visszatérítési garanciát kap, amikor feliratkozik, így sok ideje van arra, hogy eldöntse, ez a helyes választás az Ön számára. Úgy gondoljuk, hogy meg kell próbálnia, meg fog lepődni.

2. CyberGhost

A CyberGhost a második bejegyzésünk, főleg azért, mert nem annyira éri el az édes helyet, mint az ExpressVPN, de jóval alacsonyabb áron fedezi fel. A tervek lebontása érdekében nézze meg a CyberGhost áttekintésünket, de a legfontosabb: az, hogy az ExpressVPN éves áráért három évig jár a CyberGhost.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Előző

Következő

Ugyanakkor az ExpressVPN vs CyberGhost cikkben láthatjuk, hogy az ExpressVPN egyértelmű nyertes a biztonság, a sebesség és a szerverhálózat területén. A CyberGhost ugyanakkor nem vékony, kiváló biztonságot nyújt, mivel az AES 256-bit normája, valamint a haj-indító ölési kapcsoló. A CyberGhost sebessége nem nagy, de fantasztikus kiszolgálóhálózattal számít ezekre.

Ha Európában tartózkodik, vagy csatlakozni szeretne egy európai szerverhez, a CyberGhost remek választás, mivel egyetlen VPN nem rendelkezik olyan átfogó lefedettséggel a régi világban. Megfelelő hálózattal büszkélkedhet az Egyesült Államokban és Kanadában, de a világ többi része kiszolgáltatottabb, vagyis ha Ázsiában vagy a Közel-Keleten tartózkodik, érdemes másutt keresni a kedvenc pornóhelyeit..

Más okok, amik tetszik a CyberGhost

Amellett, hogy olcsó és a legjobb VPN-k között Európában, a CyberGhost mindig is jól játszik streaming szolgáltatásokban. A streaming könyvtárunk sok cikke magas rangot képvisel, tehát annak a pornónak a megfigyelése, amelyik megkarcolja a viszketést, nem okozhat problémát.

Kevés VPN kínál az alacsony ár és a magas használhatóság kombinációját, amelyet a CyberGhost tesz, és örömmel ajánljuk. A hároméves terv nagylelkű 45 napos pénz-visszatérítési garanciával jár, így nem veszíthet el annak ellenőrzésekor..

3. NordVPN

A NordVPN az egyik legnépszerűbb szolgáltató, ám a legutóbbi sebességtesztekben következetlenségeket mutatott, és harmadik helyre engedte pornónézés céljából. Ennek ellenére továbbra is gyors, mint minden pokolban, csak időt kell töltenie a megfelelő szerver megtalálásában a sima megtekintési élmény eléréséhez. Erről többet beszélünk a NordVPN áttekintésünkben.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Előző

Következő

A szerver megkeresése sem lesz túl nehéz feladat. A NordVPN büszkélkedhet a világszerte szétszórt több mint 5000 szerver hálózatával, sok nagyobb országban több tucat hely található. Nem számít hol vagy, szinte garantáljuk, hogy egy szerver viszonylag közel van. Nézze meg, hogyan hasonlít az NordVPN hálózata a CyberGhost hálózatához a NordVPN vs CyberGhost cikkben.

Ami a biztonságot illeti, a NordVPN biztonságos és biztonságos. A szolgáltatás a legjobbak körében rejlik, és a beállítások képernyőjén könnyen testreszabható, sok VPN-től eltérően, beleértve az ExpressVPN-t is. Ha a VPN finomhangolása úgy történik, hogy bizonyos esetekben pontosan azt csinálja, amit szeretne, akkor érdemes megnézni a NordVPN-t.

Egyéb okok, amik tetszik a NordVPN

Noha az NordVPN-nek meg kellett harapnia a port az ExpressVPN és a NordVPN-mérkőzésünk során, az ExpressVPN számos előnye kínál hatalmas árat. Az ára ingadozik (a részletekért olvassa el az áprilisi államot, a felhőt), de jelenleg körülbelül 95 dollár körül mozog három év alatt, tehát továbbra is jó.

Ha nem zavarja a szervereket, akkor a NordVPN kiváló lehetőség a magánélet védelmére, amikor majommal veri. A szolgáltatás 30 napos pénz-visszatérítési garanciával is jár, tehát még ha nem tetszik is, nem veszített el semmit.

4. TorGuard

A TorGuard egy fantasztikus VPN, amely nagy biztonságot és jó sebességet kínál, de a negyedik helyen szerepel ebben a listában, mert nehéz használni, különösen kezdők számára. Ha a szoftverfejlesztés a te dolgod, érdemes megnézni a TorGuard áttekintésünket, és mivel valószínűleg Linux-felhasználó vagy, a legjobb VPN-t a Linux kiválasztáshoz is.

TorGuard-Slider1

TorGuard-Slider2

TorGuard-Slider3

TorGuard-Slider4

TorGuard-Slider5

Előző

Következő

A TorGuard testreszabhatóságánál az a jó dolog, hogy el kell döntenie, hogy hol kell cserélni a biztonság és a sebesség között. Ha alapvető biztonságot szeretne, és inkább a sebességre kíván koncentrálni, akkor csak a megfelelő tárcsák megfordításának kérdése. Ha aggódik amiatt, hogy valaki megtudja egzotikusabb ízlésedet a pornóban, vagy olyan helyen él, ahol a pornó illegális, fordítsa a tárcsát másik irányba.

Nagy hálózatának több mint 3000 szervere van, de ahelyett, hogy külön-külön válasszon tőlük, felkérést kap arra, hogy csatlakozzon a világ 68 adatközpontjához. A TorGuard ezután kiválasztja az Ön számára a legjobb szervert a köteg közül, amely meglepően jól működik.

Egyéb okok, amik tetszik a TorGuard

Annak ellenére, hogy annak használata meglehetõsen nagy kihívást jelent, a TorGuard az egyik legrugalmasabb és leghasznosabb VPN. Nem számít, ha szétzúzza a Netflixet, vagy pornót néz – az biztonságban fog maradni. A bádogolás fárasztó munka, de nagyon szórakoztató is.

Ha a TorGuard úgy hangzik, mint az Ön VPN-je, javasoljuk, hogy próbálja ki. Hétnapos pénz-visszatérítési garanciát kínál, és havi 5 dollárra kezdődő terveivel nincs vesztenie.

5. Szélírás

Befejezzük a pornóhoz legjobban megfelelő VPN-listát a Windscribe segítségével, amely egy erőteljes, könnyen használható VPN, amely a legjobb ingyenes tervvel rendelkezik. Ez jó lehetőség, de a verseny mellett elhalványul, mivel nem olyan gyors vagy költséghatékony, mint a többi szolgáltatás. Ennek ellenére, ha ingyenes pornó VPN-t akarsz, akkor ez a legjobb választás.

windscribe felület

windscribe preferenciák

windscribe böngésző kiterjesztés

írja le az adatvédelmi lehetőségeket

szélsértési tesztek

Előző

Következő

Hatékony adatvédelmi vezérlőivel rendelkezik, amelyeket Önnek bármilyen módon beállíthat, így a biztonság nem jelent problémát. Ezenkívül 600 szerverhellyel is büszkélkedhet szerte a világon, tehát a terjesztés nem túl nagy gond. Időről időre azonban túlterheléssel szembesültünk, tehát ne számítson arra, hogy kedvenc szervere elérhető lesz.

A Windscribe legnagyobb soka sokak számára az lesz, hogy ez a legjobb ingyenes VPN. 2 GB ingyenes felhasználást kínál (10 GB-ot kap, ha megadja a szolgáltatásnak az e-mail címét), amely elég sávszélességet biztosít a csirke megfojtásához anélkül, hogy aggódnia kellene, hogy bárki követjen téged.

Egyéb okok, melyeket szeretünk, a Windscribe

Megfelelő sebességének és általános teljesítményének köszönhetően a Windscribe az egyik legjobb VPN a Netflix számára, ami azt jelenti, hogy a pornó is jól kezelhető. Rengeteg funkcióval is rendelkezik, de fizetős tervei drágaak lehetnek. A Windscribe beszámolónkban részletesebben megvizsgáljuk ezt.

A Windscribe nem kínál visszatérítést, mert ingyenes csomagja végtelen próbaverzióként működik. Azt javasoljuk, hogy adjon egy centrifugálást, hogy megnézze, szereti-e. Van egy érzésünk, hogy fogod.

Végső gondolatok

A pornónézés nem különösebben furcsa – nos, ez attól függ, hogy mire készülsz -, de ezeket a személyes adatokat megosztani gondosan kell tennie. Annak biztosítása érdekében, hogy magántulajdonban maradjon, ha egyedül maradsz, javasoljuk a fenti legjobb pornó VPN-k használatát. Az ExpressVPN a méh térde, de a másik négy bármelyikének remekül sikerül.

Ön szerint melyik VPN a legjobb pornó nézéshez? Hiányzott valami? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben, és tekintse meg a többi VPN-cikket, amíg itt van. Köszönöm hogy elolvastad.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me