A legjobb VPN a Chromebookokhoz: egyszerűbbé tétele 2020-ban

A Chromebookok nagyszerűek ahhoz, amit csinálnak. A Windows laptopok olcsó és könnyű alternatívájaként ésszerű élményt nyújtanak, amelyek testreszabhatók az erőforrásokra könnyű feladatokhoz, például a webböngészéshez és a streaminghez. A biztonság szintén jó, figyelembe véve, hogy mekkora a támadók kiaknázásának lehetősége.

Azt mondta, van egy rejtett lyuk a biztonságban, és ez a hálózat. Mint minden más számítógép, a Chromebookoknak hálózati adapterük van, és hálózati alapú fenyegetések áldozatává válhatnak.

A Chromebookokhoz legmegfelelőbb VPN-útmutatóban leírtuk az öt lehetőséget, amelyek a legjobban működnek a kis gépe számára. Nehéz megtalálni a szilárd VPN-t a Chrome OS-hez, mert nincsenek natív lehetőségek. Ugyanakkor, ha Chromebookja támogatja a Google Play Áruházot, vagy ha hajlandó piszkosítani kezét a beállításokban, akkor is használhat VPN-t Chromebookján.

A legjobb VPN a Chromebooks 2020-hoz

A legjobb VPN kiválasztása a Chromebookokhoz

Nincs sok natív VPN-lehetőség a Chromebookokhoz. A Chrome OS azonban Linuxon alapul, ami azt jelenti, ha beállíthat egy VPN-t Linuxon, akkor képesnek kell lennie arra is, hogy beállítsa a Chromebookon (olvassa el a legjobb VPN for Linux útmutatót).

Ez azonban nem ugyanaz, mint ha VPN-t állít be Linuxon. A választott szolgáltatótól függően a VPN-t az alkalmazás Android-verzióján vagy egy böngésző-bővítményen keresztül fogja használni. Ha aggódik amiatt, hogy nem fedezi az internetes forgalmat, akkor a VPN-t manuálisan is beállíthatja.

Az egyértelműség kedvéért a legtöbb VPN-szolgáltató csak manuális L2TP-kapcsolatokhoz nyújt beállítási utasításokat. Az OpenVPN kézi konfigurálása lehetséges, de nehéz. Ha érdekli ez, feltétlenül olvassa el a listán szereplő negyedik bejegyzésünket.

A VPN telepítésének útmutatásain áttekintjük a VPN telepítésének módjait. Az útmutatóhoz azonban ragaszkodunk azokhoz a szolgáltatókhoz, amelyek valamilyen alkalmazást kínálnak a Chromebookok számára, legyen az kiterjesztés vagy Android alkalmazás, valamint egy oktatóprogram a szolgáltatás beállításához..

Szerencsére a VPN-véleményeink legjobb szolgáltatói megfelelnek ennek a formanak. Amellett, hogy gyors, könnyen használható és biztonságos, az alábbi lehetőségek támogatják a telepítést a Chrome OS-en, bár a folyamat szolgáltatónként eltérő lehet..

Ezen útmutató alkalmazásában különös figyelmet fordítunk a könnyű használatra. A Chrome OSről ismert, hogy könnyű, gyors és hozzáférhető, ezért azt szeretnénk, hogy ez is átkerüljön a VPN-be. Az általunk választott szolgáltatók nem telepítik a rendszer erőforrásait, és nem állnak össze a telepítés során. Inkább folyékony és gyors VPN-élményt nyújtanak, amely tökéletesen illeszkedik a Chrome OS-hez.

A legjobb VPN a Chromebookokhoz: ExpressVPN

Az ExpressVPN a legtisztább lehetőség a Chrome OS számára. Ez nem csak a leggyorsabb VPN, amelyet teszteltünk, hanem a legjobb. A Chromebookján az Android alkalmazást fogja használni, amely koronát vette a legjobb VPN for Android útmutatónkban. Az ExpressVPN korszerűsített felülete miatt továbbra is élvezheti a teljes élményt.

expressvpn-review-sebesség-teszt

A telepítési útmutató ismerteti a folyamatot, de röviden csak annyit kell tennie, hogy megnyitja a Google Play Áruházot és telepíti az alkalmazást. Ez természetesen az, ha a Chrome OS verziója támogatja az Android alkalmazásokat. Az Android telepítését támogató eszközök teljes listáját itt találja.

Sajnos, ha az nem támogatja az Android alkalmazásokat, akkor az ExpressVPN-t manuálisan kell beállítania az L2TP VPN protokoll használatával. Tekintettel az ExpressVPN kitűnő támogatási erőforrásaira, nem meglepő, hogy ehhez is rendelkezésre áll telepítési útmutató.

Az L2TP azonban nem nagyszerű lehetőség a biztonságra. Valójában mintegy 20 éves, és fokozatosan megszüntetik. Ennek ellenére, ha Chromebookja nem támogatja az Android-alkalmazásokat, ez az egyetlen lehetőség.

Mint szinte az összes VPN-alkalmazáshoz, az OpenVPN használatával csak akkor állíthatja be az ExpressVPN-t a Chrome OS-en, ha csak az Android-alkalmazást használja. Vannak dolgok, amelyeket megcsíptethet, hogy megpróbálja futtatni, de a folyamat hosszú, bonyolult és nem megbízható.

Egyéb okok, melyeket szeretünk az ExpressVPN-hez

Az ExpressVPN Android alkalmazás kiváló, de sajnos ugyanazokkal a problémákkal rendelkezik, mint a Chrome OS minden más VPN-jén. Ennek ellenére az első választásunk nem azért van, mert valami különlegeset nyújt a Chromebookok számára – az Android-alkalmazáson kívül -, hanem azért, mert az alapszolgáltatás annyira jól működik.

A gyorsaságtól a használhatóságig és a biztonságig az ExpressVPN a VPN minden területén eléri a jelet. Bár egyes szolgáltatók kiemelkednek a sebességgel, mások pedig a használhatósággal, az ExpressVPN mindent megtesz, és abban is jól csinál..

A Chrome OS számára ez a tökéletes VPN. Az egyszerűsített megközelítés és a hihetetlen navigáció a könnyű operációs rendszer tükörképe. Többet megtudhat az ExpressVPN áttekintésből, vagy kipróbálhatja magát a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

NordVPN

Telepítheti a NordVPN-t a Chrome OS-re az Android alkalmazás vagy a böngészőbővítmény használatával, ha eszköze nem rendelkezik hozzáféréssel a Google Play Áruházhoz. A legtöbb Chromebook VPN-től eltérően, a NordVPN a teljes élményt nyújtja, függetlenül attól, hogy melyik utat választja. Annak ellenére, hogy nem fér hozzá az Android alkalmazásokhoz, nehézkes, a nagy böngésző-bővítménnyel enyhíti a fájdalmat.

nordvpn-review-marker-kiválasztás

A NordVPN nem az egyetlen szolgáltató, amely böngésző-kiterjesztést kínál, de a kevés egyike teljes körű élményt nyújt a címsorból. A kiszolgálók teljes választékán kívül az alkalmazásba beépített CyberSec is van, amely egy ingyenes malware és hirdetés-blokkoló eszköz, amely meglepően jól működik.

A legjobb eset az Android alkalmazás telepítése. Noha nem olyan egyszerű, mint az ExpressVPN, a NordVPN mégis megkönnyíti a kiszolgálók böngészését és a beállítások konfigurálását. Az alkalmazás robusztusabb, mint az ExpressVPNé, meglepően sokféle beállítással, annak ellenére, hogy mobil eszközökre tervezték.

Egyéb okok, amik tetszik a NordVPN

Noha az ExpressVPN lenyűgözi az alapszolgáltatásával, a NordVPN sok funkcióval rendelkezik. A lista tetején vannak a speciális kiszolgálók, amelyek mindegyike eltérő biztonsági szempontból rejlik.

Használhatja a VPN-t a Tor-szerverek felett, hogy kompromisszumok nélkül megközelítse az anonimitást, vagy az torzító kiszolgálóknak az adatokkal éhes peer-to-peer kapcsolatokhoz. A speciális szerverek elválasztják az NordVPN-t, lehetővé téve a kapcsolat összehangolását az elvégzendő feladathoz.

A CyberSec egy másik lenyűgöző szolgáltatás. A NordVPN nem az egyetlen szolgáltató, amely hirdetési blokkolót tartalmaz – olvassa el a PureVPN áttekintésünket egy másik példa alapján -, de ez az egyetlen, aki ilyen magas színvonalú módon teszi ezt meg. Könnyen blokkolja a hirdetéseket, a rosszindulatú oldalakat és a nyomon követést, ami eléggé bizonyságot jelent, figyelembe véve, hogy a középbe beletartozó hirdetési blokkolók általában.

Igaz, hogy a NordVPN nem tökéletes. Szerverhálózata hatalmas, de szinte hibás. A kiszolgáló vadászat fárasztó munka, mert sok lehetőség lassú sebességgel jár, vagy egyáltalán nem kapcsolódik össze. A lábszárnyak soha senkit sem bántottak, és a NordVPN megéri az erőfeszítést. Többet megtudhat a NordVPN áttekintésből, vagy kipróbálhatja magát a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

CyberGhost

A CyberGhost kiábrándító sebessége és a kisebb szerverhálózat néhány lépéssel az ExpressVPN és a NordVPN mögött áll. De a tulajdonságok annyira jók és a tervek olcsók, hogy más területeken folytatott kis kompromisszum megéri a belépés árát.

CyberGhost-felülvizsgálat-tálca-ui

Sajnos a Chrome OS felhasználóknak át kell lépniük a karikaba a CyberGhost használatához. A szolgáltatónak van böngésző-kiterjesztése, de ez nem kapcsolódik a fizetett csomaghoz. Inkább a böngésző-kiterjesztés ingyenes proxy-t kínál a szolgáltatás tesztelésének egyik módjaként vásárlás előtt. Amint azt a VPN vs. proxy vs. Tor útmutatóban olvashatja, az ingyenes proxyk általában rossz ötlet.

Ez lehetővé teszi az Android alkalmazást, amely jól lefordítja az asztali számítógépeken, és az L2TP kapcsolatokat manuális beállítással, amely szerencsére a CyberGhost átfogó útmutatóval rendelkezik. Bár a böngészőbővítmények a helyettesítik a Chromebookokat, amelyek nem támogatják az Android-alkalmazásokat, a CyberGhost egyértelmű támogatása a Chrome OS-hez egyszerűvé teszi a kézi beállítást.

A CyberGhost frissítése a 7. verzióra tette még vonzóbb opcióvá a Chrome OS számára is. A megújult felületet az alapoktól kezdve úgy építették fel, hogy „egységesítsék a CyberGhost élményt minden eszközön”, így még a korlátozott Android-alkalmazás is robusztusnak érzi magát. Noha a Windows verziónak több harangja és sípja van, a CyberGhost jó munkát végez, ezzel extrákat játszva.

Más okok, amik tetszik a CyberGhost

A szolgáltatások és az ár egyensúlya teszi a CyberGhost ragyogását. A szolgáltatásnak nincs a legelképesztőbb sebessége vagy biztonsága, ám ezek a szempontok még mindig átjárhatók, így a szolgáltatások és az alacsony ár kiemelkedik.

A havi díjak nem nagyok – a CyberGhost ugyanolyan költségekkel jár, mint az ExpressVPN ezen a fronton -, de a két- és hároméves tervek nagy értéket képviselnek. Hároméves védelmet kaphat körülbelül ugyanolyan áron, mint egy évente más polcszolgáltatók (kb. 100 dollár). A tervek egyszerre akár hét kapcsolattal és egy 45 napos pénz-visszatérítési garanciával járnak, ami a VPN-k között nem ismeretlen..

A szolgáltatások is nagyszerűek. A CyberGhost speciális szervereket tartalmaz streaminghez, amelyek a legjobb streaming útmutatónkban megtalálhatják a legjobb VPN-t, és a VPN automatizálás szokatlan formáját, az úgynevezett „intelligens szabályokat”. Tudjon meg többet a CyberGhost áttekintésből, vagy élvezze a 45 napos pénz-visszafizetési garancia előnyeit.

TorGuard

A TorGuard böngésző-kiterjesztéssel és Android-alkalmazással rendelkezik, tehát jó választás a Chromebookok számára. Ennek ellenére beépítjük a kézi beállításhoz szükséges bőséges erőforrások miatt. A legtöbb VPN-től eltérően a TorGuard rendelkezik telepítési útmutatókkal az L2TP, az OpenVPN és a Cisco AnyConnect számára..

torguard-review-interfész

A HideMyAss rendelkezik egy OpenVPN telepítési útmutatóval is, de ahogyan azt a HideMyAss áttekintésünkből elolvashatja, ez a szolgáltatás rosszabb a TorGuardnál. Röviden: az OpenVPN kapcsolatok biztonsági tanúsítványt igényelnek a Chrome OS-en, amelyet szerencsére a TorGuard a telepítési útmutatóján keresztül nyújt.

Csatlakozhat a Cisco AnyConnect böngésző-kiterjesztés segítségével is, amely egy SSL / TLS-alapú VPN, amelyet ajánlott az alagútépítéshez erősen cenzúrált országokban, például Kínában (olvassa el a legjobb VPN-szolgáltatások kínai útmutatónkat). Mint az OpenVPN esetében, a TorGuard telepítési útmutatót nyújt a Cisco AnyConnect számára.

Ha hajlandó szennyeződni a kezedről, a TorGuard elismerni fogja azért, hogy ezt tette meg. Ez egy trend, amely a telepítés során kezdődik és továbbviszi a szolgáltatás egyéb aspektusait. Noha nem egyszerű eljárás, a TorGuard kiváló támogatási forrásokkal segít megkönnyíteni a terhet, azaz elkészítheti süteményét és meg is fogyaszthatja..

Egyéb okok, amik tetszik a TorGuard

Mint említettem, a TorGuard jutalmazza Önt a munka bevezetéséért. Ez a piacon az egyik legkonfigurálhatóbb VPN, és bár ez nem nagyszerű a felhasználóbarátság szempontjából, ideális az óvodásokhoz. A TorGuard kevésbé ismert funkciókat is kínál, mint például a Cisco AnyConnect, azok számára, akik érdeklődnek róluk..

Ezen szolgáltatások egyike a torrent IP-ellenőrzés. Bár sok VPN kínál módot az Ön IP-címének ellenőrzésére, a TorGuard kínál módot annak ellenőrzésére, hogy az IP-cím biztonságos-e a torrent alatt. Letölthet egy torrent fájlt, amelyben nincs vetőmag, azaz csatlakozhat és megtekintheti az IP-címét, mintha valódi P2P-kapcsolaton töltötték le..

Egy másik lehetőség a szkriptek beállítása a kapcsolat elõtt, a csatlakozás után és a leválasztás után. Saját szkriptek hozzáadása a VPN-hez megnyitja annak lehetőségeit, hogy mit tehet egy szolgáltatással, és a TorGuard egyike azon kevés szolgáltatóknak, amelyek megengedik nekik. Erről többet megtudhat a TorGuard ismertetőnkben, vagy kipróbálhatja magát a hét napos pénz-visszafizetési garanciával.

VyprVPN

A VyprVPN nehéz tulajdonságokkal és biztonsággal rendelkezik, ami a közúti szolgáltatót jó, de nem a legjobb megoldást kínálja. Gyenge ügyfélszolgálattal, kicsi szerverhálózattal és közepes sebességgel rendelkezik, de a Chromebookok számára olcsó lehetőségként elegendő a VyprVPN.

vyprvpn-review-interfész

Android-alkalmazással rendelkezik, így ha van egy Chromebookja, amely ezt támogatja, akkor szerencséd van. Ennél is fontosabb, hogy az L2TP kapcsolatok telepítési útmutatóját tartalmazza, beleértve az előre megosztott kulcsot. Ezenkívül nyilvánosságra hozza a hálózatában lévő összes szerver gazdaneveit, így könnyű megtalálni, amire szüksége van.

A VyprVPN ára is megfelelő. A szokásos terv három kapcsolattal jön létre, körülbelül 5 dollárért havonta, ami nem rossz. Ennek ellenére a drágább VyprVPN Premium további két kapcsolattal rendelkezik, és hozzáférést biztosít annak legnagyobb szolgáltatásához, a Chameleon protokollhoz..

A VyprVPN tulajdonosi protokollja hasonló az OpenVPN-hez. Az OpenVPN egyik hibája az, hogy az nem próbálja megtakarítani a csomagjait. Ehelyett a normál internetes forgalomhoz hasonlóvá teszi őket. Noha ez a legtöbb esetben jó, a mély csomagellenőrzés feltárhatja személyazonosságát. A Chameleon esetében ez nem jelent problémát.

Egyéb okok, amik tetszik a VyprVPN

A legtöbb Chromebook VPN-hez hasonlóan a VyprVPN nem tartalmaz OpenVPN telepítési útmutatót, de ha szerencséd van a Google Play Áruházat támogató Chromebook birtoklására, továbbra is kihasználhatja a VyprVPN számos szolgáltatásának előnyeit..

Az egyik ilyen szolgáltatás az app kill, amely lehetővé teszi a VyprVPN-nek, hogy a kill kapcsolót csak meghatározott alkalmazásokkal használja. Ha a VPN meghibásodik, akkor megszakad a kapcsoló, amely blokkolja a nem biztonságos hálózaton végzett tevékenységeket. Az alkalmazások megsemmisítésével kiválaszthatja, mely alkalmazásokat kíván védeni, így a számítógépe nem válik papírsúlysá, miközben a VPN kitalálja, mit csinál.

Néhány fejlettebb szolgáltatás, például az útvonal késleltetése, az átvilágítás és az MTU, nem érhető el az Android alkalmazásban. Bár ez sajnálatos, ezek a funkciók a legtöbb felhasználó számára egyébként nem alkalmazhatók. Összességében a VyprVPN szilárd lehetőség a Chromebookok számára, néhány hiányosság ellenére. Többet megtudhat a VyprVPN áttekintésből, vagy kipróbálhatja a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Végső gondolatok

Nehéz egy szilárd VPN-t megtalálni a Chromebookok számára. A hálózati lehetőségek nem nagyok, megnehezítve a teljes VPN élmény natív nyújtását. A legjobb esetben a kapcsolat létrehozásához az Android alkalmazást fogja használni.

A fenti szolgáltatók azonban enyhítik ezt a fájdalmat. Például az ExpressVPN a legtöbb asztali élményt nyújtja a mobilalkalmazásban. Ha jól tudod, hogy nincs interfésze, akkor a TorGuard OpenVPN telepítési útmutatója is jól működik.

Melyik VPN-t használ a Chromebookján? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben, és mint mindig, köszönöm az olvasást.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map