A legjobb VPN a Banglades 2020-ig: Veszélyek Dakában

Banglades változatos ország, zamatos növényzetétől és a világ legnagyobb folyó-deltajától egészen Dakáig, a zsúfolt mecsetvárosig. Még sok látnivaló van, de valószínűleg egy bizonyos ponton ellátogat a kibertérbe, tehát összeállítottuk a Banglades számára a legjobb VPN-k listáját, hogy online biztonságban maradjunk..


Bár jó ötlet egy virtuális magánhálózatot bárhol használni, rámutatunk, miért fontos ezt használni, különösen Bangladesben.

Online cenzúra Bangladesben

Az online cenzúra gyakori probléma, néhány ország, például Kína, rosszabb, mint mások. Banglades sem kivétel. Bár a közösségi média és a kommunikációs alkalmazások jelenleg hozzáférhetők, ezek blokkolhatók. 2015-ben a kormány „biztonsági okokból” több platformot blokkolt, köztük a Facebook, a WhatsApp, a Facebook Messenger és a Viber.

A kormány blokkolhatja a hozzáférést, hogy megakadályozza a szatíra vagy más tartalom terjedését, amelyet a nyilvánosság nem akarja. 2009-ben blokkolta a YouTube-ot, így az emberek nem tudták megnézni egy videót, amelyben a miniszterelnök a katonai vezetőkkel beszél. Ha ez megismétlődik, a YouTube-cikk feloldásának módja segíthet.

A híroldalakat szintén betiltották a kormányt kritizáló cikkek közzététele után. 2015-ben Banglades kötelezővé tette az online hírkereskedők regisztrációját a hamis hírek megakadályozása érdekében. A nyomtatott médiákat már regisztrálták.

2016-ban a bangladesi távközlési és szabályozó bizottság több száz pornó weboldalt tiltott be. Azóta csaknem 20.000 webhelyet blokkoltak. A BTRC cenzúrázza a tartalmat azzal, hogy megrendeléseket bocsát ki szolgáltatók számára, akik jogilag kötelesek együttműködni.

A kormány arra is felkérte a vállalatokat, hogy távolítsák el a tartalmat. A Facebook, a Google és a Microsoft megállapodtak abban, hogy válaszolnak a nem megfelelő tartalommal kapcsolatos kérelmek eltávolítására, a Google pedig bejelentést tett a rágalmazással járó tartalom levonására irányuló kérésekről.

Az információs és kommunikációs technológiai törvény biztosítja, hogy a cenzúrára, az istenkáromlásra és a rágalmazásra vonatkozó nyomtatott média szabályai kiterjedjenek a digitális tartalomra. Cenzúrázott minden, ami vallási kérdésekkel vagy sértő vezetőkkel kapcsolatos.

A törvény segítségével letartóztattak négy bloggert, akik különféle témákról írtak, köztük a vallási szélsőségességről. Arra is felhasználták, hogy az online aktivistákat és újságírókat letartóztassák. Egy újabb példában egy egyetemi hallgatót tartóztattak le a Sheikh Hasina miniszterelnökkel kapcsolatban a Facebookon tett észrevételeik miatt.

Online fenyegetések Bangladesben

A rágalmazás miatt elítélt személyek számára szigorú büntetés van, ideértve akár két évig terjedő börtönbüntetést, pénzbírságot vagy mindkettőt. Időközben az ICTA akár 14 év börtönre is vezethet. A biztonság érdekében kerülje a politikával, vallással vagy szexualitással kapcsolatos megjegyzések közzétételét a közösségi médiában. A legjobb szingapúri VPN-cikkben további példákat talál az online beszéd büntetésére.

Amellett, hogy a törvény megragadja őket, zavaró támadások merültek fel a blogerek és a világi szemléletű aktivisták ellen. A vallási szélsőségesek legalább 39 embert meggyilkolták 2013. február és 2016. június között, és sok blogger elhagyta az országot, félve a biztonságuktól. Néhányan elhatározták, hogy folytatják az írást, mások öncenzúrát folytattak.

A lóverseny kivételével a szerencsejáték nem engedélyezett Bangladesben, és a fogás miatti büntetés egy hónapig terjedő szabadságvesztés és 100 taka (1,25 USD) pénzbírság..

Az online fogadás azonban nagyon népszerűvé vált, és a krikettstadionok szokásainak visszaszorítására irányuló közelmúltbeli ajánlatban a bangladesi krikett tanács bejelentette, hogy mobil bíróságok lesznek velük. Aki a stadionban mobiltelefonján fogad, elítélik és büntetik a helyszínen.

Mindemellett a Microsoft jelentése rámutatott, hogy Banglades volt a leginkább veszélyeztetett ország a rosszindulatú szoftverek támadásainak. Néhány embernek sok pénzt kellett fizetnie a számítógépes bűnözőknek, hogy visszanyerjék eszközükhöz vagy fájljaikhoz való hozzáférést.

Felügyelet Bangladesben

Noha Banglades elismeri a magánélethez való jogot, nincs olyan törvény, amely védi azt vagy az adatokat, azaz az internetet és a mobiltelefonokat használók érzékenyen kezelik a magánélet megsértésének..

2014-ben a Wikileaks olyan dokumentumokat tett közzé, amelyek információkat tartalmaztak egy bangladesi bűnüldöző szervről, amely 2012-ben vásárolta meg a FinFisher szoftvert. A FinFisher a Gamma International által forgalmazott szoftver, amely lehetővé teszi a digitális forgalom figyelését.

Ráadásul arról számoltak be, hogy a bangladesi gyorsreagálású zászlóalj – a rendõrségnek a visszaéléseket nyilvántartó részlege – mobil megfigyelõ technológiát vásárol. Ez lehetővé tenné számukra, hogy egy adott területen több ezer mobiltelefonról gyűjtsenek adatokat.

Egy másik jelentés szerint a bangladesi kormány a választási időszakok elõtt megkezdte a szociális média zavaró ellenõrzését a kritikus hangok visszaszorítása érdekében..

A jelentések szerint 2017-ben a kormány 2018. májusáig tervezi az internetes megfigyelő berendezések telepítését. A hálózati forgalmat elemezni fogja mély csomag ellenőrzés segítségével, hogy segítse a kormányt a tilalmak végrehajtásában és a harcban.

Mindez a megfigyelési technológia jó okkal szolgál a VPN használatához és rejtett magának tartásához. A legjobb VPN az Egyesült Királyságban és a legjobb VPN az Egyesült Államokban két olyan országot mutat be, amelyek zavaró megfigyelést folytatnak. Vessen egy pillantást a kormányzati felügyelettel foglalkozó részünkre további példákkal kapcsolatban.

A legjobb VPN a Banglades 2020-ban

Mi teszi a VPN-t a legmegfelelőbbnek Banglades számára

Számos tényezőt kell figyelembe venni a VPN kiválasztásakor. A kezdőknek azt javasoljuk, hogy válasszuk az egyik legjobb VPN szolgáltatót, amely nagy biztonsággal rendelkezik. Ez néhány szempontból előnyös lesz, ideértve a bangladesi megfigyelés és az online rendőrség elől rejtve tartást is. Ezenkívül megóvja a számítógépes rohamotól. Ebben egy jó víruskereső is segít.

A VPN biztonsági funkciói között szerepelnie kell egy kill kapcsolónak. Ez leválasztja Önt az internetről, ha a VPN meghibásodik, az adatok rejtett formában maradnak. A magánélet tiszteletben tartásának biztosítása érdekében válasszon egyet, amely szilárd bejelentkezési szabályokkal is rendelkezik. Ezzel a hatóságok nem tudják megmondani, mire készültek, mivel erről nem lesz adat.

A cenzúra elkerüléséhez válassza ki a szolgáltatót, amelynek jó szerverhálózata van. Minél több kiszolgáló érhető el, annál könnyebb lesz megkerülni a korlátozásokat, beleértve a geoblokkokat is, így megnézheti a Netflix vagy a Hotstar amerikai verzióját..

Ha a streaming lesz az egyik fő tevékenysége, akkor is válassza ki a szolgáltatót, amelynek nagy sebessége van, és nincs korlátozva a sávszélesség. Ily módon nem fog unatkozni a betöltő képernyőn, és nem kell aggódnia, hogy túl sok adatot használ fel.

További figyelembe veendő tényezők: a könnyű használat, a támogatott eszközök és az egyidőben hány kapcsolat létesítése. Ráadásul mindig jó, ha tisztességes ügyfélszolgálatunk van. Végül azt is meg szeretné győződni, hogy minden, ami belefér a költségvetésbe.

1. A legjobb VPN Bangladesben: ExpressVPN

Az ExpressVPN gyakran szerepel az öt legfontosabb cikkben, mivel kiváló mindennapi szolgáltatást nyújt. Ez az elérhető legjobb VPN-ek, és bejelöli a Banglades összes dobozát.

Biztonsága az egyik legjobb a 256 bites titkosítással, alapértelmezés szerint 4096 bitesre növelve az extra védelmet. Beépített kill kapcsolóval és szigorú bejelentkezési szabályokkal is rendelkezik, így nem kell aggódnia azért, amit online tett. Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintésünket, hogy megtudja, miért szeretjük annyira.

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Regisztráció

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-opciók

ExpressVPN-Full-App

Előző

Következő

Nagyszerű szerverhálózattal rendelkezik, több mint 3000 szétszórva 94 országban, így rengeteg választhat a blokkok kijátszására. Vannak olyanok Indiában, így megnézheti a Hotsztárt, és néhányat Bangladesben is, ha azt akarja, hogy erre korlátozódjon a tartalom.

Az ExpressVPN az egyetlen szolgáltató ebben a körforgásban Banglades szervereivel. Másoknak vannak közelében, de nem az országban, tehát ha nem tud hozzáférni a bangladesi tartalmakhoz, akkor az nem számít tovább..

A sebesség nem jelent problémát, mivel az ExpressVPN a leggyorsabb VPN, de szerverváltási ideje gyorsabb lehet. Ráadásul nincsenek sávszélesség-korlátai, így streaming és letölthet, amennyit csak akar. Ez segített nyerni a streaming darab legjobb VPN-jében is.

Egyéb okok, melyeket szeretünk az ExpressVPN-hez

Noha megválaszolhatja a beállításokat, ez egy nagyszerű választás, ha fogalma sincs róla, mit csinál. A telepítés után szinte mindent megtesz az Ön számára. Csak annyit kell tennie, hogy győződjön meg arról, hogy a megfelelő kiszolgálóhelyet választotta, és hogy csatlakozik-e hozzá.

Az ügyfelek elérhetőek a Windows, a MacOS, az Android és az iOS számára, valamint a böngésző-kiterjesztések a Firefox, a Chrome és a Safari számára. Egyszerre akár öt eszközt is csatlakoztathat.

Ügyfélszolgálata nem a leggyorsabb, de a szolgáltatás jó és a személyzet hozzáértő. Az ügyfélszolgálat elérésének legjobb módja az élő csevegés, ahol a személyzet megpróbálja megoldani a problémát a lehető leggyorsabban. Az e-mail egy másik lehetőség, és a legjobb a további technikai kérdésekre.

Az ExpressVPN hátránya az ára, mivel ez az egyik legdrágább szolgáltató. Ennek ellenére ez még mindig nagyon jó ár-érték arány, és erősen ajánljuk. Ráadásul 30 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik, így nincs vesztenivalója.

2. NordVPN

A NordVPN egy másik nagyszerű szolgáltatás a VPN-áttekintéseinkben, és összehasonlítható az ExpressVPN-rel, ahogyan elolvashatja a fejről szóló cikkben.

Rendkívül biztonságos és dupla hop titkosítással rendelkezik, még nagyobb védelmet biztosítva a kapcsolat számára. Biztonsági szempontból is rendelkezik egy kill kapcsolóval, és nem tartja nyilván a tevékenységeidet. Ráadásul testreszabhatóbb, mint az ExpressVPN, amelyre tetszik, csak győződjön meg róla, hogy tudja, mit csinál..

Előző

Következő

A biztonságával kapcsolatos további információkért tekintse meg NordVPN áttekintésünket.

Több ezer szerver közül választhat, amely több, mint az ExpressVPN, de 60 országban kevesebb helyen vannak, mint a riválisa. Mint már korábban mondtuk, Bangladesben nincsenek ilyenek, de Indiában 21 ilyen van, ha indiai TV-t szeretne nézni.

A gyorsaság jó, de nagy távolságokon lassulhat. Szerverváltási ideje azonban gyors, és nincs korlátozva a felhasználható sávszélesség.

Egyéb okok, amik tetszik a NordVPN

A telepítés gyors, és perc alatt elérhető. Az ügyfelek elérhetőek a Windows, a MacOS, az Android és az iOS számára, és egyszerű elrendezéssel rendelkeznek, amely könnyen használható. A NordVPN az egyik legjobb VPN több eszköz számára, és hat egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé.

Az ügyfélszolgálat élő csevegés és e-mail útján érhető el. Az élő csevegés a leggyorsabb választ fogja kapni, de egyikük sem lesz hasznos. Van egy praktikus tudásbázis is, ha szeretné megpróbálni saját maga megoldani a problémát.

Megfizethető havi tervvel rendelkezik, amely kiváló ár-érték arányt kínál, de jobb lenne, ha hosszabb ideig feliratkozik, mivel ezzel pénzt takarít meg. Lehet, hogy nem kényelmes a búvárkodás, ezért tudnia kell, hogy 30 napos visszatérítést kap, ha nem az Ön számára megfelelő.

3. CyberGhost

Következő választásunk a CyberGhost, amely szilárd szolgáltató annak ellenére, hogy nem olyan jó, mint az első két választásunk. Nagy biztonságot nyújt, beleértve a kikapcsolható kapcsolót, amelyet nem lehet kikapcsolni, és nem tartja a használati naplókat. Ez azonban nem olyan testreszabható, mint a NordVPN.

A CyberGhost több mint 4000 szerverrel rendelkezik, körülbelül 60 ország körül pontozva, tehát nem kell gondot okoznia az Ön igényeinek megfelelő kiszolgáló megtalálásával. Megint Bangladesben nincsenek ilyenek, de Indiában vannak 20 olyan emberek, akik indiai műsorokat érhetnek el.

Gyors, de lassulhat, ha távoli kiszolgálókhoz kapcsolódik. Korlátlan sávszélességgel is rendelkezik, így közvetítheti a szíve tartalmát. Ha többet szeretne tudni annak jellemzőiről, olvassa el a teljes CyberGhost áttekintést.

Más okok, amik tetszik a CyberGhost

Telepítheti a CyberGhost szoftvert Windows és macOS, Android és iOS rendszerekre. Az újratervezett felület sokkal jobb, mint a régi verzió, de mégis eltarthat némi megszokáshoz. A CyberGhost lehetővé teszi, hogy egyszerre akár hét eszközön is futtassa, így a legjobb helyet szerezheti a több eszközhöz tartozó legjobb VPN-ben, de ez a korlátozás az Ön által telepíthető telepítéseknél is..

Ha problémái vannak, akkor nézd meg a kiterjedt tudásbázist, amelynek el kell rendeznie a leggyakoribb kérdéseket. Ennek hiányában élő csevegéssel vagy e-mailen keresztül léphet kapcsolatba az ügyfélszolgálattal. Az élő csevegés a leggyorsabb lehetőség, és a személyzet segítőkész és alapos válaszokat ad meg.

A havi ár nem rossz, de pénzt takaríthat meg, ha hosszabb ideig feliratkozik. A CyberGhost hét napos próbaverziót kínál Android és iOS felhasználók számára, így kipróbálhatja vásárlás előtt. Ezen felül pénz-visszafizetési garancia is van.

4. Privát internet-hozzáférés

A következő a Privát Internet hozzáférés, amely jó szolgáltatás annak ellenére, hogy nem rendelkezik annyi szolgáltatással, mint más szolgáltatók. Nagyon biztonságos, de alapértelmezés szerint AES 128 bites titkosításra van állítva. 256 bitesre állíthatja manuálisan, amit javasolunk. A gyilkos kapcsolóval együtt jön, és biztos lehet benne, hogy nem tartja a naplókat.

A PIA-nak több ezer szervere van, bár csak 33 országban vannak, és leginkább az Egyesült Államokat fedik le..

A PIA egyik legjobb tulajdonsága a sebesség, de az egyetlen oka annak, hogy ilyen gyors, a könnyebb titkosítás. Ha magasabb szintre állítja a titkosítást, elveszít némi sebességet, de ez nem túl rossz, és nem kell aggódnia a sávszélesség miatt.

Egyéb okok, amire tetszik a PIA

Ez könnyű beállítani, és gyorsan csatlakozhat. Asztali kliensek elérhetőek Windows és macOS rendszerekhez. Ezen felül telepítheti a mobilalkalmazást Androidra és iOS-re. Egyszerűen használhatók, és a szerverváltás szellő.

A PIA ügyfélszolgálata azonban enyhítés. Nincs élő csevegés, csak egy tudásbázis a böngészéshez és az e-mail támogatás, 24/7. Kipróbáltuk, amint azt a PIA-áttekintésből elolvashatja, és udvarias és segítőkésznek találta a segítséget, ha sokkal lassabb, mint a szolgáltatás versenytársai.

A PIA az egyik legolcsóbb VPN volt a környéken, ám az utóbbi időben emelkedtek. Ennek ellenére kedvező havi díj ellenében kapsz jó szolgáltatást, de hosszú távra feliratkozva továbbra is pénzt takaríthat meg. Hétnapos pénz-visszatérítési garancia létezik, ha úgy dönt, hogy nem tetszik.

5. TorGuard

Végül, de nem utolsósorban a TorGuard. Ez jó szolgáltatás, de van néhány ok, ami utoljára tart. Jó biztonsága van, és a rendelkezésre álló legjobban testreszabható VPN-k között van, ami jó választást jelent, ha kedvedre vágyik. Különböző protokollok közül lehet választani, és a további biztonság érdekében egy kill kapcsolót is. Ezenkívül bejelentkezési tilalmakkal tiszteletben tartja az Ön személyes adatait.

torguardclientarea

Számos szerver van 55 országban. Egyikük sem Bangladesben van, de vannak pár Indiában, tehát megszerezheti az indiai TV-k javítását. A sebesség változhat, de nem túl rossz, és nincs sávszélesség-korlát.

Egy dolog, amit meg kell jegyeznünk, hogy nem jó a geoblokkok körülkerülni a streaminghez, ezért érdemes ezt szem előtt tartani..

Ennek ellenére lehetőséget ad arra, hogy dedikált IP-címet szerezzen a kívánt helyhez. Ez többletbe kerül, de garantáltan működik, ezért ez a legjobb VPN a dedikált IP-kkel. Erről bővebben a TorGuard ismertetőnkben olvashat.

Egyéb okok, amik tetszik a TorGuard

A TorGuard könnyen kezelhető kliensei elérhetőek a Windows, a MacOS, az Android és az iOS számára, de a mobilalkalmazások telepítése fájdalmat okozhat. Ez lehetővé teszi öt eszköz egyidejű csatlakoztatását, de többet is megvásárolhat, ha szüksége van rájuk.

Az ügyfélszolgálat akkor érhető el, ha online útmutatók és fórum formájában van rá szüksége, amely segítséget nyújt önnek a kis problémák megoldásában. Ha továbbra is segítségre van szüksége, akkor élő csevegés útján veheti fel a kapcsolatot egy munkatárssal, de érdemes megjegyezni, hogy egy alapvető ügyfélszolgálat üzemelteti, így a segítség alapvető lehet. Az e-mail támogatás 24 órán keresztül elérhető, és jó.

A TorGuard honlapja 2017

A TorGuard havi ára meglehetősen magas, de hosszabb tervre történő feliratkozás némi megtakarítást eredményez. Hétnapos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik, amennyiben nem szívesen veszi igénybe.

Végső gondolatok

Most, hogy tudja, miért van szüksége VPN-re Bangladesben, reméljük, hogy segítettünk Önnek az Ön igényeinek megfelelő kiválasztásában. Válasszon egyet, amely nagy biztonsággal rendelkezik, egy beépített kill kapcsolóval, hogy rejtve maradjon a megfigyelés és más veszélyek ellen. Győződjön meg arról, hogy jó kiszolgálóhálózattal is rendelkezik, így megkerülheti a felmerülő blokkokat. A jó sebesség szintén előnyös.

A legkiválóbb biztonság és a kiszolgálók nagy hálózata miatt az ExpressVPN nyertesünk. Ezenkívül szervereket is tartalmaz Bangladesben, abban az esetben, ha hozzáférni szeretne az adott ország számára korlátozott tartalomhoz.

Ossza meg tapasztalatait vagy javaslatait Bangladestel az alábbi megjegyzésekben. Szeretnénk hallani őket. Vessen egy pillantást más VPN-cikkekre is. Köszönöm hogy elolvastad.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map