A legjobb böngésző az Android-hoz 2020-ban: Böngészés útközben

Ahogy a világháló a társadalom minden oldalára eljutott, a webböngészők a legtöbb ember mindennapi életének nagy részévé váltak. Sajnos általában az, hogy kiválóan képesek egy platformon, de sokkal kevésbé egy másik platformon. Ha egy Android-felhasználó keres egy új módszert az interneten való szörfözéshez a telefonján, akkor az Android legjobb böngészőinek ez a listája segít megtalálni az igényeinek megfelelőt..


Annak megítéléséhez, hogy mi az Android számára a legjobb böngésző, nagyrészt megvizsgáljuk a böngésző áttekintésének általános kritériumait, de teljes mértékben az Android verziókra összpontosítunk. A kritériumok a szolgáltatások, a könnyű használat, a teljesítmény, a biztonság és a magánélet védelme, amelyek mindegyike fontos szempont.

Bár úgy gondoljuk, hogy a Vivaldi általában a legjobb böngésző, Android-verziója még mindig a korai béta fázisban van, és mint ilyen, kissé kívánatos marad. Emiatt más internetes portál lehetőségek, amelyek megalapozottabb jelenlétét mutatják a platformon, kiszorítják ezt a listát.

Ehelyett a Puffin nyeri a versenyt, mivel az egyedülálló „streaming” megközelítése azt jelenti, hogy kiváló biztonságot, adatvédelmet és teljesítményt nyújt az Android okostelefonokon, miközben számos hasznos kisebb funkcióval is rendelkezik. Valójában a Puffin biztonsága annyira jó, hogy a legbiztonságosabb böngészőnek neveztük el a piacon, amely elősegítette az összehasonlítás csúcsának emelkedését is..

A legjobb böngésző az Android 2020-hoz

Mi teszi a böngészőt a legegyszerűbbé az Androidra?

A szokásos kritériumokon kívül, mit kell szem előtt tartania annak meghatározásakor, hogy melyik a legjobb böngésző az Android számára? Nyilvánvaló, hogy meg kell kínálnia egy verziót az Android platformon, hogy kizárja a Safari (olvassa el a Safari áttekintésünket) és az Internet Explorer kedvelőit (olvassa el az Internet Explorer áttekintését)..

A böngészők teljesítménye is Androidon, ugyanúgy, mint az eszközök közötti szinkronizálás, szintén fontos. Ha az Androidon kívüli platformon elérhető, akkor szilárd szinkronizálási folyamatot szeretnénk elérni, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy internetes tapasztalataik minden részét átvigyék az eszközök között, beleértve az előzményeket, a beállításokat, a könyvjelzőket, a nyitott lapokat és egyebeket.

Végül, bár a kiterjesztések és a kiegészítők gyakoriak az asztali böngészőkben, az Androidon szignifikánsan ritkábbak. Néhány böngésző azonban ezeket kínálja, tehát ez újabb hatalmas bónusz lehet.

A legjobb böngésző Androidra: Puffin

A Puffin kiváló böngésző az Androidon, nagyrészt annak köszönhetően, hogy a Puffin a saját szerverein keresztül továbbítja az összes webes forgalmat. Ez nem csak a biztonság és az adatvédelem szempontjából remek, hanem kiváló teljesítményt eredményez. Valójában a Puffin gyorsabb, mint minden olyan böngésző, amelyet teszteltünk az Androidon, ami annak következménye, hogy a webhelyeket megfosztják a felesleges felfúvódástól, mielőtt elérnék Önhöz..

A nagy sebesség mellett jó sávszélességet is megtakarít, mivel a webhelyeket gyakran a valódi méretű részekre redukálják, még mielőtt megjelenik a képernyőn. 

Puffin-Data-Saving

Amint röviden megemlítettük, ez kiváló biztonságot és adatvédelmet eredményez, mivel a webhelyek a Puffin szervereinél nem tudnak jobban követni téged, és a weboldalakba ágyazott rosszindulatú programok soha nem érik el az Ön készülékét. 

Ez azt jelenti, hogy a szokásos biztonsági kritériumok többsége nem releváns, mivel nincs szükség szkriptek blokkolására vagy biztonságos böngészésre az adatbázisokban a számítógépes bűnözőkkel szembeni védelem érdekében.

A lapok kezelése szintén kiváló. A képernyő tetején egy fülsor található, a hagyományosabb mobilmenü mellett. Ha elegendő fület nyit meg, azok gördíthetővé válnak, ami gyakorlatilag elengedhetetlen egy kis mobil képernyőn. Az éppen aktív fül nagyítva, így könnyen észrevehető. Maga a lapmenü lehetővé teszi az előnézetek méretének beállítását, ami jó érzés.

Puffin-Tab-menü

A Puffin lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a fájlokat közvetlenül a felhőbe mentsék, opcióként a Dropbox, a Google Drive és a OneDrive segítségével. Ha érdekli ezen felhőszolgáltatások valamelyikének használata, feltétlenül nézze meg a Dropbox vs. Google Drive és OneDrive összehasonlítást, valamint a Dropbox, a Google Drive és a OneDrive áttekintést. 

Ezek közül egyik sem választja a legjobb felhőalapú tárolási szolgáltatást, amelyet a Sync.com tart a megtiszteltetésnek (olvassa el a Sync.com áttekintést).

Puffin-Save-To-Cloud

Ezenkívül a Puffin kiváló választás azok számára, akik böngészőjátékokat akarnak játszani Android-eszközükön, mivel beépített virtuális játékvezérlővel, valamint billentyűzet és egér támogatásával járnak.

Puffin-Gamepad

Van egy színházi funkció, amely teljes lejátszóvá teszi a flash lejátszókat, de sajnos a flash támogatás csak „nappali időben” érhető el, kivéve, ha egyszeri egyszer vásárolja a Puffin Pro-t 4,99 USD-ért.. 

Az ingyenes verzió másik korlátozása az, hogy nincs benne hirdetés-blokkoló, és mivel a Puffin nem támogatja a kiterjesztéseket, a „pro” változat vásárlása az egyetlen módja annak, hogy megszabaduljon a bosszantó online hirdetésektől..

Bár nincs sok testreszabható, válthat a világos és a sötét témák között. Sajnos ugyanolyan korlátozott a választási lehetősége, amikor az alapértelmezett keresőmotorokról van szó, mindössze négy lehetőség áll rendelkezésre: Google, Bing, Naver és Yandex.

Puffin-keresőprogramok

Az ingyenes verzió korlátozásain kívül az egyetlen fő probléma a Puffin esetében az eszközközi szinkronizálás teljes hiánya. A Puffin asztali böngészője azonban a legjobb esetben közepes, amint azt a következő szakaszban megismerjük, így a veszteség nem olyan nagy, mint amennyire csak lehet.. 

A nem biztonságos HTTP-kapcsolatokra vonatkozó figyelmeztetés nem létezik, de ez a Puffin számára kevésbé számít, mint más böngészők számára, mivel egyébként a szerverein keresztül van védelem..

Egyéb okok, amik tetszik a puffin

Bár a Puffin az Androidon kiváló böngésző, ugyanezt nem mondhatjuk az asztali verziójára. A Puffin használatához Windows vagy Mac rendszeren is fel kell fizetnie előfizetésre, amely évente 12 dollárt vagy havonta 2 dollárt fizet. Ez egy rendkívül szokatlan bevételszerzési modell egy webböngésző számára, és a pénzért az, amit ingyen kaphat, ritkán népszerű lehetőség..

Ennek ellenére a Puffin fenntartja kiváló biztonságát és adatvédelmét az asztalon, de sajnos nem a sebességét. Bár a szerveroldali végrehajtás nagyobb sebességet eredményez az Androidon, valamilyen oknál fogva az ellenkező eredmény az asztali számítógépeken, ahol a Puffin alacsony sebességgel, késéssel és lassú válaszidővel küzd. Ha többet szeretne megtudni, nézd meg Puffin-véleményünket.

Bátor

A Brave egy másik kiváló választás, ha a legjobb Android böngészőt kereste. Noha Puffin kiváló teljesítménye, biztonsága és magánéletének köszönhetően a Brave kívül esik az első helyről, ez természetesen nem nagyon lemaradt, mivel Brave sebessége kiváló, csak nem egészen olyan gyors, mint a Puffin.

A Brave szinkronizálási funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi a könyvjelzők szinkronizálását az eszközök között. Ehhez anélkül, hogy fiókra lenne szükség – a böngésző helyett egyszeri ellenőrző kódokat választott – ez kiváló az adatvédelem szempontjából, mivel azt jelenti, hogy a szinkronizált adatok nem kapcsolódnak az Ön személyazonosságához. Sajnos azonban csak könyvjelzőkre korlátozódik, ami kevésbé ideális.

Brave-Sync

Van egy beépített hirdetés-blokkoló, amelyhez tartozik egy „regionális hirdetési blokk” funkció. Ha valamilyen oknál fogva továbbra is látni szeretne néhány hirdetést – talán támogatva a kedvenc webhelyet -, de továbbra sem tetszik neked a profilod a fizikai helyzete alapján, ez az opció lehetővé teszi ezt, mivel hirdetéseket jelenít meg, amelyek nem lokalizálódnak a világ többi részén.

Brave-adblocker

A képernyő jobb felső sarkában lévő praktikus „pajzsok” menü lehetővé teszi, hogy megnézze, mennyit blokkolnak az aktuális webhelyen, ideértve a hirdetéseket, a szkripteket és az ujjlenyomatot. Itt módosíthat bizonyos biztonsági beállításokat is, például a hirdetés-blokkoló be- és kikapcsolását, valamint a szkriptek blokkolását és az ujjlenyomatok védelmét..

Brave-Shields

A Puffinhez hasonlóan a Brave az Androidon egy előre meghatározott alapértelmezett keresőmotorok listájára korlátozza Önt. A választás azonban kissé jobb, a következőkből áll: Google, Bing, Qwant, Yandex, Startpage, DuckDuckGo és DuckDuckGo Lite. Noha inkább bármilyen keresőmotort tudunk hozzáadni, ezek a lehetőségek valószínűleg elegendőek a felhasználók nagy többsége számára.

Brave-keresőprogramok

A Brave könyvjelzőkezelője kitűnő más mobil böngészőkhöz képest. Jelszavait a rendszer hitelesítő adataival védik, ami jó, de még mindig erősen javasoljuk, hogy töltse le az egyik legjobb jelszókezelőnk további védelme érdekében.

Brave-jelszavak

A Brave emellett a képernyő tetején egy görgethető fülsávval is rendelkezik – természetesen a dedikált menü mellett -, amely a lapok kezelését megkönnyíti. A fül menü gombjának lenyomva tartásával lehetősége van az összes nyitott lap azonnali bezárására. 

Brave-Tab-Bar

Egy másik hasonlóság az első számú választásunkhoz a HTTPS visur beépítése, de a Brave HTTP figyelmeztetése jobb, mint a Puffiné..

Brave-HTTP-figyelmeztetés

A testreszabáshoz világos és sötét téma is létezik, de nem sok más. Azt is beállíthatja, hogy a böngésző engedélyezze a videó lejátszását a háttérben, amely lehetővé teszi a másik fülre vagy alkalmazásra váltást anélkül, hogy megállítaná a megtekintett videót. A Brave és annak összes verziójának teljesebb áttekintése érdekében olvassa el a Brave áttekintésünket.

Egyéb okok, amire tetszik bátor

A Puffinnel ellentétben a Brave kiváló böngésző az összes elérhető platformon. Az összes fent említett szolgáltatás szerepel az asztali verzióban is, amely lehetőséget nyújt a beágyazott közösségi médiatartalmak, például a megjegyzés szakaszok vagy a „hasonló” gombok blokkolására is..

Brave-Block-SocialMedia

Mivel a Brave a Chromiumon alapul (olvassa el a Chromium áttekintését), kompatibilis a legtöbb Chrome-bővítménnyel, exponenciálisan növeli a rendelkezésre álló szolgáltatások számát.

A Tor számára a Brave asztali verziójában beépített támogatás is található, amely nagyon kevés böngésző miatt zavar a Toron kívül (olvassa el a Tor böngésző áttekintését). Ha nem ismeri a Tor-ot, akkor nézze meg a VPN vs. proxy vs. Tor cikkünket a technológiáról szóló összeomlási tanfolyamról, és hogy ez jó-e, mint egy virtuális magánhálózat..

Tenta

A Tenta egy innovatív és érdekes böngésző az Android számára, amely elsősorban a biztonságra és a magánéletre összpontosít. Ingyenes VPN-t tartalmaz sebesség vagy adatkorlát nélkül, amiért általában fizetnie kell némi pénzt. 

Ugyanakkor csak akkor tudja kiválasztani a virtuális helyét – ha a böngésző alapértelmezés szerint az „optimális helyet” -, hacsak nem fizet fel a „pro” verzióra havonta 7 dollárért vagy 60 dollárért. Ez egy kicsit drága egy olyan VPN-tervhez, amely csak egy eszközt fed le, tehát ha jobb választási lehetőséget keres, nézd meg az Androidra szolgáló legjobb VPN-listánkat.

Tenta-VPN

A lapok zónákba vannak csoportosítva, és a böngésző számos beállítása zónánként módosítható, például a VPN-beállításai, a használni kívánt DNS stb. Nincs semmilyen eszköz közötti szinkronizálás, de ez nem meglepően meglepő, mivel a Tenta jelenleg csak Androidon érhető el.

Tenta-Zones

A Tenta hozzáférést biztosít a „media vault” funkcióhoz is, amely lehetővé teszi a fájlok titkosítását és megosztását, miközben fájltípusok szerint rendezi őket, például audio, video, képek és így tovább.

Tenta-Media-Vault

A Tenta különféle biztonsági intézkedéseket is kínál, amelyek megóvják Önt, ha valaki fizikailag hozzáfér az eszközéhez. A teljes böngésző titkosítva van, így a mappának a megtekintéséhez is root hozzáféréssel kell rendelkeznie az eszközhöz, és még akkor is a fájlok haszontalanok lesznek mindenkinek, aki nem rendelkezik a PIN-kóddal. 

Bekapcsolhat egy „maszk böngészőt” is, amely letiltja a képernyőképeket, további védelmet biztosítva a fizikai támadásokkal szemben.

Tenta-maszk-Browser

A biztonsági funkciók nem érnek véget ezzel, mivel a böngészőben megtalálható egy hirdetés-blokkoló, valamint a HTTPS mindenhol, amely arra készteti a HTTPS-kapcsolatokat, amikor csak lehetséges.. 

Tenta-Security Extensions-

Ha találkozik egy HTTP-kapcsolattal – ami akkor fordulhat elő, ha a webhely egyáltalán nem támogatja a HTTPS-t -, figyelmeztetés jelenik meg a biztonsági résről. A Tenta nem használ biztonságos böngészési adatbázist, amely döntés valószínűleg annak a magánéletre összpontosításának a következménye.

Tenta-HTTP-figyelmeztetés

A Tenta legnagyobb gyengesége – és ennek az oka annak, hogy harmadik lett a listán – a közepes sebesség. Bár ez messze van a leglassabb Android böngészőtől, a lista minden más lehetősége gyorsabb. Ezenkívül a Tenta nagyon sok RAM-ot használ, ami általában nem jelent aggodalmat az Android felhasználók számára.

Egyéb okok, amik tetszik a Tenta

A Tenta csak az Androidon érhető el, tehát nincs más mondani a böngészőről, amelyet még nem fedtünk le. A fejlesztők szerint más platformok verziói vannak folyamatban, tehát remélhetőleg ez a közeljövőben megváltozik. További részletesebb információért javasoljuk, hogy olvassa el a teljes Tenta áttekintést.

Firefox

A Firefox már régóta létezik, és a létező évtizedek során a Mozilla – a Firefoxot fejlesztő cég – nem csak a böngészőt relevánsnak tartotta, hanem a piacon az egyik legjobb, amint ezt a Firefox áttekintésünk is igazolja.. 

Az eszközön keresztüli szinkronizálást könnyű beállítani, és mindent szinkronizál, amire szüksége van, beleértve a beállításokat, az előzményeket, a könyvjelzőket és még a jelenleg nyitott lapokat is..

Firefox-Sync

Noha a Firefox egy nagyon gyors böngésző asztali és iOS rendszeren egyaránt, az Android sebessége hiányzik a lista többi tételéhez képest, csak a Tenta teljesítménye rosszabb. Ez nem azt jelenti, hogy a sebessége rossz, de elegendő a Firefoxot a negyedik helyre szállítani, ahelyett, hogy a rangsorban magasabbra emelkednék.

A böngésző legnagyobb erőssége általában kétségkívül a magánélet, ami nagyrészt annak köszönhető, hogy a Mozilla nonprofit szervezet, amelynek nincs valódi oka a felhasználói információk gyűjtésére és eladására. Az adatgyűjtési politika könnyen érthető és minden helyes dolgot elmond, és a Mozilla éves bevételi jelentése látszólag megerősíti nyilatkozatait..

A Firefox figyelmeztetést is jelenít meg, amikor nem biztonságos kapcsolaton van. Az asztali számítógépeken inkább azt részesítjük előnyben, ha ezeket a figyelmeztetéseket szimbólummal és némi szöveggel egyaránt mutatjuk be, de az Android-eszközök általában kisebb képernyői azt jelentik, hogy nem éri meg ezen a platformon. A Google Biztonságos Böngészés, amely megóv a rosszindulatú programoktól és az adathalász rendszerektől, alapértelmezés szerint engedélyezve van.

Firefox-HTTP-figyelmeztetés

Androidon a Firefox legjelentősebb tulajdonsága a kiegészítők megléte. A legtöbb böngésző nem zavarja ezeket a mobileszközök számára, de a Firefox kivétel. Bár természetesen nincs hatalmas szám közülük közül lehet választani, van néhány praktikus biztonsági kiegészítő, például ad-blokkolók, szkript-blokkolók és mások.

Firefox-kiegészítők

A lista korábbi bejegyzéseivel ellentétben az Android Firefox lehetővé teszi a keresőszolgáltatók hozzáadását, a Wikipedia és a YouTube között. Lehetőség van a képek letiltására egy mobil kapcsolaton keresztül is, ami hihetetlenül hasznos a korlátozott adatcsomaggal rendelkező felhasználók számára.

Firefox-keresőprogramok

Azt is blokkolhatja, hogy a lapok automatikusan lejátsszák a videót vagy a hangot, ami nagyszerű módja annak, hogy elkerüljék a bosszantó webhelyeket, amelyek hirdetéseket jelenítenek meg, még mielőtt megnézték volna őket. Sajnos a böngészőben nem szerepel nagyon sok kisebb funkció, de legalább konvertálhat weboldalakat PDF-ekbe, és van egy alapvető olvasási mód is.

Más okok, amik tetszik a Firefoxra

A Firefox kiváló böngésző minden platformon, és általában az egyik legfontosabb választásunk, ahogyan a legjobb böngészők listáján olvashatja. Noha az Android kiegészítő bővítése korlátozott, ugyanez nem mondható el az asztali számítógépekről, ahol több ezer lehetőség közül lehet választani, mindenféle extra funkciót kínálva.

Króm

A Chrome manapság a legtöbb Android-eszközhöz előrecsomagolva van, ami kétségkívül elősegítette, hogy ez messze a platformon legnépszerűbb böngészővé váljon. Ez azonban hamarosan megváltozik az európai felhasználók számára egy bírósági határozat miatt. Ennek ellenére a Chrome kiváló választás egy Android böngésző számára, még akkor is, ha nem a legjobb.

Az UI tiszta és könnyen hozzászokható, a Google Translate – amely vitathatatlanul a legjobb ingyenes fordítószoftver – közvetlenül a böngészőben van. Ez különösen akkor hasznos, ha sok időt töltenek idegen országokban, mivel a tartózkodási helye gyakran a webhely alapértelmezésének megfelelő alapot jelent a helyi nyelvre.

Chrome-Google Translate-

A Chrome eszközön keresztüli szinkronizálása lehetővé teszi a böngészés minden aspektusának szinkronizálását, és könnyen beállítható, mivel ehhez csak a Google-fiókkal való bejelentkezéshez van szüksége. Ha nyugtalanítja, hogy a Google-nak több információt ad róla, mint amennyire már rendelkezik, akkor ezt manuálisan is megteheti, követve a Google Chrome biztonsági másolatának készítésére vonatkozó útmutatóunkat..

A Chrome-Sync

Bár a Chrome asztali kiterjesztéseinek könyvtára hatalmas, sajnos az Android verzióval nem támogatják a kiterjesztéseket. Mivel a Google fejleszti az Android operációs rendszert, ez kissé kiábrándító, mivel más böngészők, például a Firefox, bebizonyították, hogy lehetséges.

A Chrome szintén az egyik leggyorsabb böngésző, amelyet az Androidon talál, de még mindig kissé lassabb, mint a Puffin és a Brave esetében. Van egy „egyszerű mód” is, amely engedélyezve eltávolítja a látogatott webhelyek felesleges adatait, hogy sávszélességet takarítson meg..

Chrome-Data-Saving

A böngésző olyan füllel rendelkezik, amely az asztali verziójától eltérően valóban lehetővé teszi a vízszintes görgetést. Ez sokkal könnyebbé teszi egy adott fül megtalálását, és rejtély, hogy miért nem került átmásolásra az asztalra..

Chrome-Tab-Bar

A biztonság szempontjából figyelmeztetést kap, ha nem biztonságos HTTP-kapcsolaton keresztül csatlakozik, és a Google Biztonságos Böngészés alapértelmezés szerint engedélyezve van a rosszindulatú webhelyek ellen. Van egy lehetőség a JavaScript blokkolására, de sajnos nincs a hirdetések blokkolására. Ez nem túl meglepő, mivel a Google érdeke annak biztosítása, hogy a felhasználók hirdetéseket kapjanak.

Chrome-HTTP-figyelmeztetés

A Chrome segítségével négy alapértelmezett kereső böngészőt választhat: Google, Yahoo, Bing és DuckDuckGo. Bár ez a választás nem rossz, nagyon szeretnénk, ha bármilyen keresőmotort hozzáadunk (mint például a Firefox esetén), vagy legalább további lehetőségek vannak.

Chrome-keresőprogramok

A Chrome legnagyobb gyengesége az adatvédelem. Mivel a Google összes pénzét hirdetések megjelenítésével nyeri el, minden információt összegyűjt a felhasználóinál, mielőtt hirdetéseinek optimalizálására felhasználná. Az adatvédelmi politika ezt egyértelműen elismeri, bár azt állítja, hogy a vállalat soha nem adja el közvetlenül az információkat más cégeknek.

A Google kínál módot a felhasználók számára a rájuk tárolt információk törlésére, amelyet Ön a Google előzményeinek törlésére vonatkozó útmutatónk követésével tehet meg. Ennek ellenére, figyelembe véve a vállalat számtalan botrányát a magánélettel kapcsolatban, nehéz igazán bízni abban, hogy ez véglegesen töröl bármit.

Egyéb okok, amik tetszik a Chrome

Az asztali számítógépen a Chrome egy hatalmas kiterjesztésű könyvtárat hoz létre, amely több ezer és több ezer alkalmazást kínál, amelyek hozzáférést biztosítanak mindenféle funkcióhoz. Ha lehetséges valami böngészőben, akkor valószínűleg létezik egy Chrome-bővítmény, amely lehetővé teszi. 

Mi is rajongói vagyunk a Chrome egyszerű és intuitív felhasználói felületének, valamint annak szilárd integrációjának más Google-szolgáltatásokkal, például a Google Fordítóval. Általános információkért tekintse meg a Google Chrome áttekintését.

Említésre méltóak

Noha a fent leírt öt böngésző az Android kedvenc válogatása, vannak olyan pár, akik alig készítették a listát.

Vivaldi

A Vivaldi a kedvenc mindent körülvevő böngészőnk, és bár sokat ígér, az Android verziója még mindig hiányzik bizonyos tekintetben, különösen a teljesítmény szempontjából. Azonban a Vivaldi for Android csak a közelmúltban bétaverzióban jelent meg, ezért biztosan javulni fog, és idővel összhangban áll a kiváló asztali verzióval. Olvassa el a Vivaldi áttekintést további információkért.

Opera

Az Opera egy másik megfelelő lehetőség az Android böngészéshez. Jön egy beépített VPN-vel, ad-blokkolóval és adatmentő funkcióval, valamint számos apróbb funkcióval, például hírekkel kapcsolatos értesítésekkel, rejtjelezett pénztárcával és egyebekkel. Az összes erősségének alapos lemondásáról olvassa el az Opera áttekintését.

Opera-UI

Ennek ellenére az Opera szörnyű álláspontja a felhasználói adatvédelemről, mivel fenntartja a jogot az információk gyűjtésére és megosztására. Ezenkívül a VPN haszontalan, ha geoblokkot akar megkerülni, mivel csak virtuális tartózkodási helyére választhat Európa, Ázsia és Amerika között.. 

Ha tehát meg akarja kerülni a geoblokkolás korlátozásait, akkor fontolóra kell vennie az egyik legjobb VPN-választásunkat.

Végső gondolatok

Az összes eszközével jól működő böngésző kiválasztása bonyolult és bosszantó feladat. Bár a fenti böngészők mindegyike kiválóan működik az Androidon, néhányuk csalódást okoz más olyan platformon, mint a Windows. 

Végső soron annak eldöntése, hogy melyik böngésző közül a legmegfelelőbb az Ön számára, az Ön igényeinek és preferenciáinak felel meg, de az öt választási lehetőségünk egyikével semmi esetre sem tévedhet. Milyen böngészőt használ az Androidon? Ez az öt választásunk egyike, vagy úgy érzi, hogy igazságtalanul hagyták el a listáról? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben. Köszönöm hogy elolvastad.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map