A Katar 2020 legjobb VPN-je

Katar évente több mint 2 millió látogatót vonz. Ugrálhat egy dhow-n és megnézheti a futurisztikus látképeket a fővárosban, Dohában, vagy sétálhat a corniche-ban, egy hét kilométeres vízparti sétányon. Még akkor is, ha csak a naplementét figyeli a homokdűnék felett, akkor valamikor internetre kell lépnie, és a Katar egyik legjobb VPN-jét kell használnia, hogy biztonságban maradjon mindeközben.


Virtuális magánhálózat használata biztosítja, hogy megvédje magát az online veszélyekkel szemben és hozzáférhessen korlátozott tartalmakhoz. Az alábbiakban megvizsgáljuk az okok alkalmazását Katarban, tehát olvassa tovább.

A Katari Internet

A cenzúra sok országban kérdés, Kína jó példa erre, Katar pedig nem különbözik egymástól. Az ott levő internetet kiszűrjük, és bizonyos tartalmakra blokkokat helyezünk el, hogy azok összhangban álljanak az ország vallási és politikai nézeteivel.

A pornográfiával, a randevúkkal, az LMBT-kérdésekkel vagy a szexuális egészségügyi forrásokkal kapcsolatos dolgok blokkolásra kerülnek, csakúgy, mint az iszlám számára gyűlöletesnek vagy a kormányt kritikusnak tartó tartalom (a cenzúrázási példák a Szaúd-Arábiához tartozó legjobb VPN-ben hasonlóak). Egyes kategóriák paraméterei annyira szigorúak, hogy a nem támadó tartalommal rendelkező webhelyek is időnként blokkolódnak.

A Netflix 2016-ban érkezett Katarba, nagy örömmel állampolgárainak örömére, de az engedélyezési problémák miatt az amerikai verzióban elérhető összes műsor és film nem tekinthető meg ott. Ha hozzáférni szeretne a teljes választékhoz, akkor VPN-re van szüksége az Egyesült Államokbeli kiszolgálóval. Nézze meg a legjobb VPN for Netflix darabot az ajánlásokért.

A népszerű VoIP szolgáltatások, például a Skype, a FaceTime, a Duo és a Viber szintén blokkolva vannak. A kormány szerint korlátozza őket, mert nem rendelkeznek engedéllyel Katarban történő működésre. A VPN használata azonban lehetővé teszi számukra a hozzáférést hozzájuk (a Skype-javaslatokkal kapcsolatban keresse meg a legjobb VPN-t). A WhatsApp hívásait szintén blokkolták, de az emberek arról számoltak be, hogy a tilalmat megszüntették.

Azt mondta: Katar szűrődik néhány adatvédelmi és kijátszási webhelyet, de megkerülheti ezt a szoftver letöltésével az eszközére, mielőtt megérkezik.

Cenzúra Katarban

Cenzúra

A hírportálok, köztük a Doha News, blokkolódhatnak a sértőnek vagy megkérdőjelezhetőnek nyilvánított anyagok közzétételében. Ennek eredményeként az újságírók olyan témákban öncenzúrálnak, mint például az iszlám, a kormányzati politika és az uralkodó család.

Érdekes módon a Katar támogatja a híres Al Jazeera tévéállomást, amely nem fél fél a regionális kormányokat kritizálni. Emellett inkább a regionális és nemzetközi hírekre összpontosít, mint a helyi hírekre. Erről bővebben az Al Jazeera legjobb VPN-cikkünkben olvashat.

A katari számítógépes bűnözésről szóló törvény és a büntető törvénykönyv révén az emberek bajba kerülhetnek olyan nyilatkozatok megfogalmazása miatt, amelyek károsíthatják valaki hírnevét. Ez számít azoknak, amelyeket a közösségi médiában vagy magántulajdonban, például e-mailben vagy a WhatsApp-ban készítettek.

A kiberbűnözésről szóló törvényt 2014-ben vezették be, és kimondja, hogy bárki, aki más személy ellen online rágalmazást vagy rágalmazást követ el, legfeljebb egy év börtönbüntetéssel vagy 100 000 katari riália (27 000 dollár) bírsággal sújtható. Ezen felül a katari büntető törvénykönyv szerint más személy sértése illegális.

Bűncselekmény Katarban

Ennek egyik példája Dina Abdulhamid, akit kilakoltattak a lakásából, majd megsértette a férfit, aki elrendezte. Számos üzenetet küldött a WhatsAppon keresztül, neveket hívva neki, köztük egy homofób zamat, sőt egyben is fenyegette. Hat hónapos börtönbüntetést és 20 000 katari riál (5000 dollár) pénzbírságot kapott..

Egy másik esetben három expatagnak öt hónapos felfüggesztési börtönbüntetést ítéltek meg, és 1000 katar riyalt (275 USD) bírságban szabtak ki gyermekeik igazgatójának és más iskolai tisztviselõknek a Facebookon való rágalmazásáért, mert felborultak a tandíjak növekedése miatt..

A törvény utasítja a távközlési szolgáltatókat, hogy működjenek együtt a vádemelés bizonyítékokkal kapcsolatos kérelmeivel kapcsolatban. A szakértők azt is kijelentették, hogy azok, akik mások személyes életéről vagy autós balesetek áldozatainak hozzájárulása nélkül képeket vagy videókat jelentenek a közösségi médiában, büntetést kaphatnak..

A katari jogszabályok meglehetősen szélesek és korlátozhatják a véleménynyilvánítás szabadságát. Tekintettel a sok jogi veszélyre, szem előtt kell tartania a hozzászólást. Ha kritizálja a katari kormányt, sérti a nemzeti érdekeit vagy sérti a kormányzó családot, börtönbüntetéssel vagy pénzbírsággal számolhat. Az ilyen szólásszabadság-korlátozások Törökország legjobb VPN-jén is láthatók.

Az egyik legrosszabb eset Mohammed Rashid al-Ajami költő volt. 2012-ben 15 év börtönbüntetésre ítélték, és életéből lerontották az arab tavaszról szóló vers elmondása miatt a YouTube-on. A vád arra ösztönözte, hogy megdöntsék a rendszert, és megsértsék az emírt. Szerencsére elengedték, miután az emír megbocsátotta.

Felügyelet Katarban

Noha Katarban nincsenek különjelentések a megfigyelésről, bizonyítékok vannak arra, hogy megvan a lehetősége az állampolgárok kémkedésére.

A WikiLeaks kimutatta, hogy Katar Állami Biztonsági Irodája több mint 3 millió katari riját (824 000 dollárt) költött a kémoló szoftverre, a FinFisherre, 2010 és 2014 között. A program felhasználható az online kommunikáció titkos figyelésére. Nem ismeretes, hogy Katar milyen célból szerezte meg a vásárlást.

Az Egyesült Államok Külügyminisztériumának jelentése szerint a katari kormány proxykiszolgálót használ az internet cenzúrázására, valamint hogy internetes szolgáltatón keresztül figyelemmel kíséri és blokkolja a webhelyeket, az e-maileket és a csevegőszobákat..

Az internetszolgáltatóknak egy évig meg kell őrizniük a felhasználói információkat, és 90 napig nyilvántartniuk kell az elektronikus információkat, a forgalmi és tartalmi információkat. Az Egyesült Államok legjobb VPN-je egy másik kormányzati felügyeleti műveletet tesz ki.

Online fenyegetések Katarban

Számos veszélyt lehet elkerülni, amikor online Katarban tartózkodik, ideértve a rosszindulatú programokat, a vírusokat és egyebeket. Az ingyenes WiFi helyek száma növekszik, de óvatosnak kell lennie, ha használ, mert ezek olyan veszélyeket tehetnek ki, mint például a számítógépes bűnözők. A probléma az, hogy nem tudja, mennyire biztonságos a kapcsolat.

A VPN, valamint az egyik legjobb vírusvédelmi megoldás használata megóvja Önt a kockázatoktól. Olvassa el a legjobb thaiföldi VPN-t, amely bemutat egy másik példát egy országról, amely kibertámadásokkal küzd.

A Katar 2020 legjobb VPN-je

Mi teszi a legmegfelelőbbnek a VPN-t Katar számára

A VPN-eknek számos funkciója van, néhányuk fontosabb, mint mások Katarban. Először nagy biztonságot kell keresnie, hogy megvédje magát a megfigyeléstől, az online rendőrzéstől és a számítógépes támadásoktól. Ezenkívül egy kill kapcsolóval is rendelkeznie kell, amely megszakítja a kapcsolatot, ha a VPN meghiúsul, és az adatait biztonságban tartja.

Az Ön személyes adatai ugyanolyan fontosak, és a jó biztonság önmagában nem garantálja azt. Válasszon szolgáltatót, amelynek nincs naplózási politikája. Ez azt jelenti, hogy nem fog nyilvántartást vezetni az online tevékenységeiről, így nem fogja tudni szolgáltatni, ha a hatóságok kérik.

Ha a különféle országokban sok szerverrel választja meg, akkor nagyobb eséllyel átugorhatja a cenzúrát és a geoblokkokat. Ha a Katarra korlátozott tartalomhoz szeretne hozzáférni, ellenőrizze, hogy ott is vannak-e szerverek.

A sebesség egy másik fontos elem, mivel a gyors VPN megakadályozza, hogy minden egyes alkalommal töltsön kávészünetet. Különösen hasznos a streaminghez. Győződjön meg arról, hogy a szolgáltató korlátlan sávszélességet is kínál, így csak annyit nézhet vagy tölthet le, amennyit csak akar.

Egyébként figyelembe kell venni, hogy mennyire könnyű használni, és milyen eszközöket támogat. A jó ügyfélszolgálat kedvező, és attól függően, hogy milyen zsíros a pénztárca, annak ára lehet a döntő tényező.

Olvassa el alább a Katarral kapcsolatos ajánlásainkat. Egyesek jobbak, mint mások bizonyos tevékenységeknél, ezért érdemes biztosan kiválasztani azt, amelyik leginkább megfelel az Ön igényeinek.

1. Katar számára a legjobb VPN: VyprVPN

A VyprVPN a Katar nyertese. Nagy biztonságot nyújt, és saját Chameleon protokollal rendelkezik az extra védelem érdekében. Beépített kill kapcsolóval és nem naplózási politikával is rendelkezik, így az adatvédelem nem áll fenn. A szolgáltatóról a VyprVPN ismertetőnkben tájékozódhat.

Szerverei elérhetők több mint 60 országban, tehát neked ne legyen probléma a blokkok megkerülésével. Ez lassabb, mint néhány riválisa, de sebessége nem rossz, és nem korlátozza a sávszélességet. Ha a Katarra korlátozódó tartalmat szeretné megtekinteni, akkor a VyprVPN a listánkban szereplő két szolgáltató közül csak egy, a kiszolgálókkal együtt. Szerver elterjedtsége megszerezte a helyét a legjobb VPN-ben az utasok útmutatójában.

Ha azonban az online tevékenységei érzékenyebb természetűek, akkor azt javasoljuk, hogy a második választási lehetőséget és a legbiztonságosabb VPN-t használja.

Egyéb okok, amik tetszik a VyprVPN

Használhatja a VyprVPN-t Windows, macOS, Android és iOS rendszereken, de az ügyfél fejleszthető. A telepítés azonban könnyű, és gyorsan csatlakozhat.

A weboldalon található egy GYIK szakasz, amely segít a legtöbb kisebb probléma megoldásában. Arra is felveheti a kapcsolatot a támogató személyzet tagjával, élő csevegéssel vagy e-mailen keresztül. Az élő csevegés a lehető leggyorsabban reagál, de mélyebb segítségre van szüksége e-mailben, ha a probléma technikai. Mindhárom ismerete korlátozott.

vyprvpn-dns

A VyprVPN megfizethető havi tarifával rendelkezik, és engedményt kaphat hosszabb terv választásával. Van egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia, amelynek elegendő időt kell adnia számodra, hogy megnézze.

2. ExpressVPN

Második választásunk az ExpressVPN. Jobb biztonságot nyújt, mint a VyprVPN, tehát vegye magával, ha bármi érzékenyet fog tenni online. Beépített kill kapcsolóval és szigorú bejelentkezési tilalmi politikával is rendelkezik, így online tevékenységeit titokban fogják tartani. Olvassa el az ExpressVPN áttekintését, hogy megtudja, miért olyan jó a biztonsága.

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Regisztráció

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-opciók

ExpressVPN-Full-App

Előző

Következő

Számos szerver található 94 országban, de Katarban nincs. Ez a leggyorsabb VPN a piacon, és nem határoz meg sávszélességet, így mindaddig, amíg nem keressen katari tartalmat, ez a legjobb VPN streaminghez. Szerverváltási ideje azonban gyorsabb lehet.

Egyéb okok, melyeket szeretünk az ExpressVPN-hez

Az ExpressVPN Windows, MacOS, Android és iOS rendszereken is használható. Ezen felül vannak böngésző-kiterjesztések a Chrome, a Firefox és a Safari számára. Ügyfelei könnyen kezelhetők és tökéletes választás azok számára, akiknek nincs tapasztalata a VPN-ekkel, mivel ez egyenesen a dobozból működik.

Ügyfélszolgálata jó, de lassabb, mint a versenytársaké. Az élő csevegés elérhető a nap 24 órájában, vagy küldheti el kérdését e-mailben. A személyzet mindkét irányban segítőkész. Van egy hasznos tudásbázis is, amely az önsegítséghez nyújt segítséget.

Az ExpressVPN hátránya az ára. Drágább, mint a versenytársak, de pénzt spórolhat meg, ha hosszabb ideig fizet fel. Kiváló szolgáltatást kínál, és további nyugalom érdekében 30 napos pénz-visszafizetési garanciát vállal.

3. NordVPN

A NordVPN egy másik jó szolgáltató, és összehasonlítható a második választással, ahogyan az ExpressVPN vs. NordVPN cikkben olvashatjuk. Nagyszerű biztonságot kínál, ideértve a dupla hop szervereket is, amelyek kétszer titkosítják a kapcsolatot.

Ezenkívül egy kill kapcsoló is rendelkezésre áll, és nem tartja a naplókat.

Előző

Következő

Több ezer szervertel rendelkezik, amelyek 60 országot fednek le, de egyikük sem található Katarban, így nem fogja tudni megtekinteni az arra az országra korlátozott tartalmat. Sebessége jó, de lassulhat, ha csatlakozik egy távolabbi szerverhez. Szerverváltási ideje azonban gyors. Vessen egy pillantást a NordVPN áttekintésre további információkért.

Egyéb okok, amik tetszik a NordVPN

Az asztali kliens elérhető a Windows és a MacOS számára, a mobilalkalmazás pedig az Android és az iOS számára. A telepítés egyszerű és az elrendezés jó.

Az ügyfélszolgálat praktikus tudásbázis formájában érkezik, amely önmagában segít a legtöbb probléma megoldásában. Kapcsolatba léphet a támogatással élő csevegés és e-mail útján is. Az élő csevegés a leggyorsabb lehetőség, de mindkét útvonal hasznos lesz.

A havi ár megfizethető, de hosszabb terv választásával pénzt spórolhat meg. Ha aggódik egy ilyen kötelezettségvállalás iránt, akkor tudnia kell, hogy 30 napos visszatérítést kínál, abban az esetben, ha nem tetszik..

4. HideMyAss

Következő lépés a HideMyAss, amely nem olyan jó, mint a többi választásunk, de ez sem rossz választás. Jó biztonságot kínál az AES 256-bites titkosítással. Ezenkívül van egy öltéskapcsoló a biztonság fokozása érdekében.

Adatvédelmi politikája azonban aggasztó, mivel állítja, hogy tart néhány felhasználási naplót. Például nyilvántartást vezet arról, mikor csatlakoztatták és bontották le 30 napig. A hatóságok kérésére részletesebb információkat is naplózhat.

HideMyAssDownloadOptions

Szerver lefedettsége óriási, mivel 190 országot fed le, jóval több, mint bármelyik más szolgáltatónk. Teljes kiszolgálóinak száma kevesebb, mint néhánynál, de több mint 900-val biztosak vagyunk abban, hogy nincs probléma egy megfelelő kiszolgálóhoz való csatlakozással. A VyprVPN-hez hasonlóan a HideMyAss szerverek vannak Katarban is, ami nagyszerű, ha azt a tartalmat kívánja korlátozni, amely erre a helyre korlátozódik, és a fő oka annak, hogy a listánkat készítette.

Sebessége megfelelő a legtöbb tevékenységhez, és nincs sávszélesség-korlátozás.

Egyéb okok, melyeket szeretünk, a HideMyAss

A HideMyAss támogatja a Windows, a MacOS, az Android és az iOS rendszert, és az ügyfelek könnyen kezelhetők.

Ha segítségre van szüksége, a weboldalán található egy információs adatbázis, így megpróbálhatja saját maga elhárítani a problémát, mielőtt kapcsolatba lépne az ügyfélszolgálattal. Amint azt a HideMyAss áttekintésből elolvashatja, eltarthat egy ideig, amíg az alkalmazottak visszakapcsolnak e-mailben. Legjobban az élő csevegés funkciót használja, mivel ez sokkal gyorsabb.

HideMyAss honlap

A havi ár meglehetősen drága a versenytársakhoz képest. Hétnapos próbaverzió igénybe vehető, de mindenképpen törölje a próbaidőszakot, különben számlázni fog egy 12 hónapos előfizetésért. Ha lemond a próba vége előtt, akkor továbbra is teljes hét napot felhasználhatja, és 30 napos pénz-visszafizetési garancia van arra az esetre, ha elfelejti.

5. CyberGhost

Utoljára van CyberGhost. Annak ellenére, hogy nem szerepel a katari listánk tetején, mégis jó szolgáltató. Biztonsága nagyszerű, bár nem olyan testreszabható, mint néhány versenytársának ”, és a szolgáltatáshoz állandóan engedélyezett ölési kapcsoló is található. A magánéletért sem kell aggódnia, mivel szilárd bejelentkezési politikája van.

58 országban van szerverrel, de Katarban nincs. Nincsenek sávszélesség-korlátok és a sebesség jó, bár nagy távolságokon történő csatlakozáskor lassulhatnak. Olvassa el a CyberGhost áttekintést további részletekért.

Más okok, amik tetszik a CyberGhost

A CyberGhost elérhető Windows, macOS, Android és iOS rendszerekhez. A felületet nemrégiben frissítették, és könnyen kezelhető, de a megszokáshoz eltarthat egy ideig. A CyberGhost több eszköz számára a legjobb VPN-listát is létrehozta, mivel ez lehetővé teszi akár hét eszköz egyidejű csatlakoztatását..

A leggyakoribb problémák megoldásához széles körű tudásbázis áll rendelkezésre. Ennek hiányában élő csevegéssel vagy e-mailen keresztül léphet kapcsolatba egy támogató taggal. Az élő csevegés a leggyorsabb a kettő közül, de az e-mail jobb a technikai kérdésekre.

A havi árak összehasonlíthatók másokkal, de hosszabb terv választásával pénzt spórolhat meg. Ha Android vagy iOS készüléket használ, akkor kipróbálhatja a hétnapos próbaverzióval. Ha nem, van pénz-visszatérítési garancia, amelynek elegendő időt kell adnia ahhoz, hogy eldöntse, szereti-e.

Végső gondolatok

Most, hogy tudja, miért kellene egy VPN-t használni Katarban, és milyen szolgáltatásokra van szüksége, reméljük, hogy segítettünk abban, hogy megfelelő VPN-et válasszon a legjobb VPN-véleményekből. A biztonság kulcsfontosságú tényező az online biztonság megőrzésében. Fontos az is, hogy a szolgáltató felajánl egy kill kapcsolót, és fenntartsa a naplózás nélküli házirendet.

A VyprVPN a legjobb választásunk. Biztonsága elegendő ahhoz, hogy biztonságban legyen, és számos más kiszolgálóval együtt Katarban is jelen van. Ne feledje, hogy ha az online szhenangálásaik finomabb, akkor a második választási lehetőséget, az ExpressVPN-t kell választanunk, mivel az sokkal jobb biztonságot nyújt.

Ha van tapasztalata egy VPN-nek Katarban, tudassa velünk velünk az alábbi megjegyzésekben. Köszönöm hogy elolvastad.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map