A Japán 2020 legjobb VPN-je: a feltörekvő vezetékjelzés földje

Japán ad otthont a legszebb helyeknek, mindenütt templomokkal és az Mt Fuji ikonnal. Ráadásul a sushi, a szumó birkózás és az őrült automaták szülőhelye. A világ vezető innovációs és technológiai vezetője, és nem kétséges, hogy online lesz, miközben ott van. A Japán egyik legjobb VPN-jének használata megvédi Önt.

Okos egy virtuális magánhálózat használata, függetlenül attól, hogy hol tartózkodsz a világon. Számos ország eltérő mértékben cenzúrázza magát, az egyik legrosszabb Kína. A VPN segít megkerülni ezt, valamint védelmet nyújt az online veszélyekkel és megfigyeléssel szemben.

Ezenkívül segítséget nyújt a geoblokkok megkerülésében, így hozzáférhet a kedvenc műsoraihoz és egyéb tartalmaihoz, akkor is, ha az egy bizonyos országra korlátozódik. Egyes webhelyek alapértelmezés szerint japánul is vannak, és nehezen lehet megváltoztatni a nyelveket. Ha egy szolgáltatót használ a VPN-áttekintésekből, akkor megismerheti böngészési tapasztalatait.

Cenzúra Japánban

A cenzúra Japánban nem jelent komoly problémát. A közösségi média, a YouTube és a blogok ingyenesen használhatók, valamint a Niconico Doga nevű helyi videómegosztó webhely és a LINE japán csevegőalkalmazás. Japán alkotmányának 21. cikke tiltja a cenzúrát, de 2018-ban a kormány utasította az internetszolgáltatókat a manga-kalózkodáshoz kapcsolódó webhelyek blokkolására..

Legalább három webhelyet céloztak meg, köztük a Mangamura, az AniTube! és a MioMio. Annak érdekében, hogy az internetszolgáltató blokkoljon egy adott weboldalt, figyelnie kell ügyfeleinek online tevékenységeit, hogy meg tudja-e nézni a weboldalt. Más szavakkal, ez megtámadná a felhasználók magánéletét, ami a törvény megsértése lenne.

Egy NTT ügyfél, aki szintén ügyvéd, jogi lépéseket tett a szolgáltatóval szemben, és azt követelte, hogy azonnal hagyja abba a weboldalak blokkolását. Azt állította, hogy a webhelyek blokkolása érdekében kémkednie kell a felhasználók internethasználatát illetően, amely ellentétes volt a távközlési üzleti törvénygel, valamint a cenzúra és a magánélet megsértésének alkotmányos tilalmával..

A nyilvános vita óta a kormány bejelentette, hogy 2019-ben bevezeti a jogszabályokat, amelyek lehetővé teszik a webhelyek blokkolását. Jelenleg a törvény csak azt engedélyezi, hogy blokkolja a gyermekek szexuális zaklatását ábrázoló webhelyeket. Az internetszolgáltatók önként szűrik ezeket, és szűrőt kínálnak a felhasználók számára a fiatalok védelme érdekében.

A szolgáltatói felelősség korlátozásáról szóló 2001. évi törvény miatt az internetszolgáltatók betartják az irányelveket, amelyek szabályozzák az eltávolítás iránti kérelmeket, hogy megvédjék magukat a felelősségtől. A kérelmek illegális vagy kifogásolható tartalmat, a magánélet megsértését, a szerzői jogok megsértését és rágalmazást tartalmazhatnak. A nyilvánosság jelentést tehet a tartalomról az Internet forródrót-központban, amely 2017-ben csaknem 600 000 jelentést kapott.

A büntető törvénykönyv 175. cikke tiltja az obszcén anyagok eladását vagy terjesztését. Régi jogszabály, de még mindig online. Ennek ellenére az obszcén nincs meghatározva, és aggodalomra ad okot, hogy felhasználható lenne a művészi kifejezés vagy az LMBT-jogok ellen.

A beszéd szabadsága Japánban

Az alkotmány 21. cikke a szólásszabadságot és a véleménynyilvánítás egyéb formáit is védi. Ezeket a jogokat általánosságban tiszteletben tartják, de vannak kérdések más származású emberek, különösen a dél-koreai és a kínai közösségekkel szembeni gyűlöletbeszéddel kapcsolatban. Egyes városok intézkedéseket hoztak a gyűlöletbeszédre vonatkozó helyi rendeletek bevezetésével.

Például Oszaka átadta azt, amely felhatalmazta a nyilvánosságot, hogy felfedje azokat a csoportokat, amelyek gyűlöletbeszédet terjesztnek egy adott faji vagy etnikai csoport ellen. Ennek eredményeként legalább két online videót kérésre eltávolítottak 2017-ben.

Az online hírek is manipulálhatók. Például, a Tokyo Electric Power Company nem tárolt adatokat a szennyezésről a Fukushima atomerőmű 2011-es katasztrófája után. A kormány tisztviselői állítólag nyomást gyakoroltak a nyilvánosságra hozott tartalmak ellenőrzése érdekében kiadott tartalomra..

Noha a szólásszabadságot nem érinti súlyosan, vannak törvények és kérdések, amelyek befolyásolják.

Felügyelet és adatvédelem Japánban

A magánélet védelmét az alkotmány 13. cikke védi, a kommunikáció titkosságát a távközlési törvények védik. Ennek ellenére aggódtak a fokozott felügyelet miatt.

A 2000-ben bevezetett hangjelzéssel ellátott törvény lehetővé teszi a bűnüldöző szervek számára, hogy bírósági végzés alapján elektronikus megfigyelést végezzenek kábítószerekkel, emberkereskedelemmel, lőfegyverekkel és szervezett gyilkosságokkal kapcsolatos bűnügyi nyomozásokkal kapcsolatban. 2016-ban kibővítették a lopásokkal, csalásokkal és a gyermekekkel szembeni szexuális visszaélésekkel kapcsolatos képekkel.

Az igazságügyi minisztérium arról számolt be, hogy 2017-ben 10 957 mobiltelefon-beszélgetést folytattak le, ami 61 letartóztatást eredményez. A terrorizmus finanszírozása érdekében súlyos bűncselekményeket elkövetni szándékozók letartóztathatók, ám felügyelet alatt kell tartaniuk ezeket a következményeket. 2017-ben elfogadták az összeesküvésről szóló törvényt, amely lehetővé teszi a kormány további felügyeletét.

A hatóságokat azzal is vádolták, hogy visszaélnek a felügyeleti hatáskörökkel. 1997-ben a kormány elrendelte a Japán Kommunista Párt vezető képviselőjének 4 millió jen (35 500 dollár) megfizetését az otthona illegális vezetése miatt. A japán katonaság 2003 és 2004 között is folytatott illegális nyomon követést az egyszerű polgárokon.

A 2013-ban kiszivárogtatott dokumentumok azt mutatták, hogy az XKEYSCORE tömeges megfigyelő rendszert az amerikai hírszerző ügynökök szállították a japánok számára. Figyelemmel kíséri szinte mindent, amit a felhasználó tesz az interneten.

A felhasználói adatok iránti kérelmek gyakoriak: a LINE üzenetküldő alkalmazás azt jelentette, hogy a 2018-ban beérkezett kérelmek többsége japán bűnüldözésből származott. A Google és a Facebook szintén jelentést tett a kérésekről, ám ezek csak akkor valósulnak meg, ha indokolás vagy más jogi indok van.

Egyes mobilszolgáltatók megkövetelik, hogy az előfizetők az előfizetéshez megadják az azonosítót. Az internetes kávézók megkövetelik a felhasználóktól, hogy nevüket és címüket adják meg. Ezeket az adatokat és a felhasználók használati naplóit a rendőrség kérheti, ha törvénytelen tevékenység gyanúja merül fel. A kiskorúak védelme érdekében az online társkereső szolgáltatásoknak regisztrálniuk kell az irányelvet és igazolniuk kell ügyfeleik életkorát azonosítóval.

Online veszélyek Japánban

A szerzői joggal védett anyagok letöltése Japánban illegális, mint sok országban, ideértve Németországot is. A büntetés változó: a feltöltők legfeljebb 10 év börtönöt kaphatnak, vagy akár 10 millió jen (91 000 dollár) pénzbírságot kaphatnak. Azok, akik akár egyetlen kalóz fájlt töltöttek le, akár két év börtönre számíthatnak, vagy akár 2 millió jen (18 000 dollár) pénzbírságot jelenthetnek..

Öt embert tartóztattak le azután, hogy a manga oldalakat feltöltötték a weboldalakra, még mielőtt azokat hivatalosan közzétették volna. Kettőt 18 hónapos börtönbüntetésre ítéltek, hároméves felfüggesztéssel és 500 000 jen (4500 dollár) bírsággal. A VPN segít névtelenné tenni.

Növekszik a nyilvános WiFi, de annak használata veszélybe sodorhatja a számítógépes bűnözést. A kapcsolatok gyakran nem biztonságosak, így hackerek és vírusok ingyenes hozzáférést biztosítanak, ha nem védekeznek. Ráadásul 2015-ben több mint egymillió japán állampolgár kiszivárogtatta személyes adatait, miután a hackerek illegálisan szerezték meg őket Japán nyugdíjrendszeréből..

A Japán 2020 legjobb VPN-je

Mi teszi a VPN-t Japán legmegfelelőbbé

A VPN-ek nagyrészt ugyanazokkal a funkciókkal rendelkeznek, de másoknál jobb, ha mélyebbre nézel. Japán esetében azt szeretné kiválasztani, amely biztonságos, mert ez megvédi a megfigyeléstől és a támadásoktól.

Az is jó ötlet, ha VPN-t kap megölt kapcsolóval, különösen, ha tevékenységei kockázatos jellegűek. Ha a választott szolgáltatót magában foglalja, akkor nem kell aggódnia a VPN meghibásodása miatt, mert a kill kapcsoló automatikusan leválasztja az internetet. Ez azt jelenti, hogy az Ön adatait bizalmasan kezelik.

Győződjön meg arról, hogy a szolgáltatónak szigorú bejelentkezési szabályzata is van. Ez alapvetően azt jelenti, hogy nem vezet nyilvántartást tevékenységeiről, tehát ha a hatóságok kérnék, akkor semmit nem adnának nekik.

Egy másik fontos jellemző a szerverhálózat. Minél több kiszolgáló van a szolgáltatónál, annál jobb az esélye, hogy megtalálja a megfelelőt. Szüksége lesz rá Japánban is, ha az adott országra korlátozott tartalomhoz szeretne hozzáférni.

Tegyük fel, hogy utazik, és online TV-csatornát vagy a Netflix Japan csatornát szeretne nézni. Szüksége lesz egy japán szerverre a hozzáféréshez. Ugyanez vonatkozik a Netflix más verzióira. Szüksége van például egy amerikai szerverre az USA Netflix számára. A Netflixhez tartozó legjobb VPN-útmutatónk tartalmaz egy listát azokról, akik feladatot végeznek.

Válasszon egyet, amely gyors, és nincs sávszélesség-korlát. Ez különösen akkor fontos, ha streaming vagy letölt. Senki sem szereti a betöltő képernyőt bámulni, és a lassú sebesség ezt fogja adni. Ráadásul, ha korlátozott sávszélességre kupakot üt, a VPN nem működik.

További figyelembe veendő tényezők: a könnyű használat, a kompatibilis eszközök, a hány eszköz csatlakoztatható egyszerre, az ügyfélszolgálat minősége és az ár.

1. Japán legjobb VPN-je: NordVPN

Az NordVPN nyertes Japánban. Kiváló szolgáltató, amelyet gyakran megemlítünk cikkeinkben. A legjobb biztonsággal rendelkezik, azzal a lehetőséggel, hogy dupla-hop titkosítását használja a még nagyobb védelem érdekében. Van egy kill kapcsoló is, és az Ön személyes adatait tiszteletben tartják a bejelentkezési tilalom irányelveivel.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Előző

Következő

Több ezer szerverrel rendelkezik szerte a világon, köztük 83 Japánban, kiváló esélyt kínálva arra, hogy megtalálja a megfelelőt. Sebessége jó, de nagy távolságon is lelassulhat. A sávszélesség nincs korlátozva, és gyorsan kiszolgálókat válthat.

Ez egy jó választás, ha streaming szeretne, mert nincs probléma a legtöbb szolgáltatásba bejutni, beleértve a Netflixet is. Ez a legjobb VPN is a torrenting számára. Olvassa el a teljes NordVPN áttekintést a további részletekért.

Egyéb okok, amik tetszik a NordVPN

Az ügyfelek elérhetőek a Windows, a MacOS, az Android és az iOS számára, és könnyen beállíthatók és használhatók. Egyszerre hat eszközt csatlakoztathat.

A NordVPN praktikus tudásbázissal rendelkezik, amely segíthet a leggyakoribb kérdésekben. Ennek elmulasztása esetén élő chat és e-mail támogatás érhető el. Használja az élő csevegést a leggyorsabb válasz érdekében, de a személyzet mindkét irányban segítőkész.

A NordVPN jó ár-érték arányt kínál megfizethető havi tervével, de megtakaríthat, ha hosszabb ideig feliratkozik. Van egy 30 napos visszatérítési ablak, ha attól tart, hogy nem tetszik.

2. ExpressVPN

Az ExpressVPN egy másik jó választás, mert az egyik legjobb VPN-szolgáltató. Csak azért maradt le a legfontosabb helyről, hogy a NordVPN szervereinek nagy száma volt. A kettő azonban összehasonlítható, amint az az ExpressVPN vs NordVPN cikkben olvasható.

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Regisztráció

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-opciók

ExpressVPN-Full-App

Előző

Következő

Alapértelmezés szerint kiváló biztonsággal rendelkezik, és növelheti azt. Van egy kill kapcsoló is, és nem tartja nyilván az online tevékenységeidet. Szerverhálózata több mint 90 országot takar, három szerver Tokióban.

Nem kellene problémája a sebességgel, mivel ez a leggyorsabb VPN a piacon, bár szerverváltási ideje lassú. Nincsenek sávszélesség-korlátozások. Az ExpressVPN az első a streaming darabunk legjobb VPN-jében, tehát nagyszerű választás, ha ezt akarod csinálni. Az ExpressVPN áttekintésünkben több információ található a szolgáltatótól.

Egyéb okok, melyeket szeretünk az ExpressVPN-hez

Telepíthető Windows, macOS, Android és iOS rendszerekre. Kiváló választás, ha nincs tapasztalata a VPN-ekkel, mert könnyen használható. Szinte mindent megteszünk az Ön számára a dobozból. Csak azt kell ellenőriznie, hogy csatlakozik-e egy megfelelő szerverhez. Legfeljebb öt eszköz csatlakoztatható egyszerre.

Az ügyfélszolgálat jó, és éjjel-nappal elérhető élő chat és e-mail útján. A válaszidő lassabb, mint a versenytársaké, de ez nem túl rossz és a személyzet segítőkész. Van egy nagy tudásbázis.

Az ExpressVPN hátránya, hogy ez az egyik legdrágább VPN-szolgáltatás. Ennek ellenére a kapott szolgáltatás minőségével megéri a pénzt. Ezen felül megtakaríthat, ha hosszabb előfizetést választ. Ha attól tart, hogy azonnal elkötelezi magát, 30 napos pénz-visszatérítési garancia van, amely rengeteg időt biztosít arra, hogy megbizonyosodjon arról, hogy elégedett-e vele..

3. CyberGhost

Használhatja a CyberGhost alkalmazást Japán számára is. Nagyon biztonságos az Ön védelme érdekében, és mellékelve van egy kill kapcsoló is. Nem fog naplót vezetni az online tevékenységeiről.

Több mint 58 országban vannak kiszolgálók, 32-en Japánban vannak, tehát nem kell gondot okoznia egy megfelelő kiszolgáló megtalálásáról.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Előző

Következő

Jó sebességgel rendelkezik, de nem olyan jó, mint a mi legfontosabb döntéseink, és – mint a NordVPNé – nagy távolságon is lelassulhatnak. Korlátlan sávszélesség van, és bejuthat a legtöbb streaming szolgáltatásba. Olvassa el tovább a szolgáltatót a CyberGhost áttekintésünkben.

Más okok, amik tetszik a CyberGhost

Vannak ügyfelek a Windows, a MacOS, az Android és az iOS számára. A felületet frissítették, tehát jobb, mint régen. Mégis eltarthat a megszokás. Legfeljebb hét eszköz csatlakoztatható egyidejűleg, ezzel a második helyet kapva a legjobb VPN több készülék számára darabjában. Igaz, hogy a hét is a telepítési határ.

Ha segítségre van szüksége, forduljon a kiterjedt tudásbázishoz, amelynek elegendőnek kell lennie kisebb jelentőségű kérdésekben. Az élő csevegés és az e-mail szintén elérhető 24 órán keresztül, ha további segítségre van szüksége.

A CyberGhost megfizethető havi ára van, de jobb lenne, ha hosszabb időre feliratkozna, mert pénzt fog megtakarítani. Használhatja az Androidra és az iOS-re elérhető ingyenes hétnapos próbaverziót, hogy kiderüljön, tetszik-e. Ha ez után továbbra sem biztos abban, hogy van pénz-visszatérítési garancia arra, hogy visszatérjen, de a hossza a választott tervetől függ. A rövid tervek 14 napot kapnak, a hosszabb tervek pedig 45 napot kapnak.

4. Privát internet-hozzáférés

Negyedik választásunk a privát internet-hozzáférés, amely egy jó szolgáltatás, amelyben hiányoznak a versenytársak egyes funkciói. Jó a biztonsága, de alapértelmezés szerint 128 bites titkosításra van állítva. Kézzel növelheti a biztonságosabb 256 bites titkosításig, ám ez lelassítja a kapcsolatot.

A szolgáltatás egy kill kapcsolót biztosít, és nem nyilvántartja az Ön tevékenységét. Ne felejtse el elolvasni a PIA-áttekintést, hogy jobban megismerkedhessen a céggel.

Előző

Következő

A PIA-nak több mint 3000 szervere van, de csak 33 országot fednek le. Japánban azonban vannak 18, tehát megtalálja az igényeinek megfelelőt. A PIA erős pontja a sebessége, de ez elsősorban az általa használt könnyebb titkosításnak köszönhető. Miután növelte a titkosítást, a VPN lelassul. A sebessége mégis rendben van.

Gyorsan válthat a szerverek között, anélkül, hogy le kellene választania a használt szerverről. A korlátlan sávszélesség is előnyeit élvezheti. Az egyik, amit a PIA-val kapcsolatban meg kell jegyezni, hogy nem nagyszerű az online Netflix-en keresztüli streaming szolgáltatásokba való belépésnél, tehát ha ez szerepel a tennivalók listájában, akkor jobb, ha a többi választással együtt jár..

Egyéb okok, amire tetszik a PIA

A PIA telepíthető Windows, macOS, Android és iOS rendszerekre. Az ügyfelek könnyen kezelhetők, és ez az egyetlen VPN teljes Linux klienssel, ezért neveztük el a legjobb VPN-nek Linux számára. Egyszerre akár öt eszközt is csatlakoztathat.

Ha problémák merülnek fel, van egy megfelelő online adatbázis, amely segít a kis problémák megoldásában. Ha további segítségre van szüksége, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal a nap 24 órájában, de ne hagyja, hogy a csevegés gomb becsapjon. Ha rákattint, akkor csak a PIA-nak küldhet e-mailt. A segítség azonban alapos, még ha lassabb is, mint a riválisai.

A havi ár nem rossz, és tisztességes szolgáltatást kap, de hosszabb időre feliratkozva továbbra is kevesebbet költene. Hétnapos pénz-visszafizetési garancia is van, tehát van elég ideje, hogy megbizonyosodjon arról, hogy boldog vagy.

5. HideMyAss

Utolsó válogatásunk a HideMyAss. Ez nem rossz választás, de nem olyan jó, mint a többi választásunk. Jó biztonsága van, amelyet alapértelmezés szerint AES 256 bites titkosításra állítottak be. A gyilkos kapcsolót szintén tartalmazza.

Noha az állítás szerint jó adatvédelmi politikája van, a finom nyomtatás zavaró. Néhány használati naplót tart. Például 30 napos naplókat fog tárolni, amikor csatlakozik és leválasztja, és többet is naplózhat, ha a hatóságok ezt kérik.

HideMyAss honlap

Több mint 900 szerverrel rendelkezik. Ez közel olyan sok, mint a többi válogatottunk, ám egy hatalmas 190 országot fednek le. Japánban is hat van, ezért a fő oka annak, hogy felkerült a listára. Sebessége elég jó a legtöbb tevékenységhez, és nincs sávszélesség-korlátozás. A HideMyAss bejuthat a legtöbb streaming szolgáltatásba.

Egyéb okok, melyeket szeretünk, a HideMyAss

Használhatja a HideMyAss felhasználóbarát ügyfeleit Windows, macOS, Android és iOS rendszereken, és egyszerre akár öt kapcsolata is lehet..

Ha segítségre van szüksége, van egy jó tudásbázis, amelynek elegendőnek kell lennie a kis problémák megoldásához. Az élő csevegés gyors, de az e-mail opció használatakor a munkatársak egy ideig reagálhatnak. Erről bővebben a HideMyAss ismertetőnkben olvashat.

Havi ára drága másokhoz képest, de van egy hétnapos próbaverzió, amelyet kihasználhat. Csak próbálkozzon lemondással a próbaidőszak alatt, mivel 12 hónapos előfizetésért számlázunk, ha nem. A teljes hét napot még akkor is felhasználhatja, ha visszavonja. 30 napos pénz-visszafizetési garancia is van arra az esetre, ha elfelejti.

Végső gondolatok

Reméljük, hogy segítsünk Önnek megérteni, miért kellene VPN-t használni Japánban, és mely funkciók szükségesek a legjobb élmény eléréséhez. Jó biztonságra van szükséged az ön védelme érdekében, és érdemes VPN-t keresni kill-kapcsolóval és naplózhatatlan házirenddel. Ezenkívül Japánban is szervereket és lehetőségeket kell keresnie streaming szolgáltatásokra.

Az NordVPN a legjobb VPN Japánban, mert kiváló biztonsággal, megszakító kapcsolóval rendelkezik, és nem tartja nyilván a tevékenységét. Ráadásul 83 szerverrel rendelkezik Japánban, és remekül segít az streaming szolgáltatásokban. Van egy 30 napos visszatérítési időszak, így biztos lehet benne, hogy tetszik.

Ha van tapasztalata VPN használatával Japánban, írjon nekünk egy megjegyzést alább. Szeretnénk hallani erről. Nézze meg a VPN-archívumunkat további érdekes darabokkal kapcsolatban. Köszönöm hogy elolvastad.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me