A Görögország 2020 legjobb VPN-je

Ha Görögország kirándulását tervezi, akkor valószínűleg tele van a feje minden helyével, ahonnan a szigetek ezrei közül lehet menni. Látogasson el az ősi tereptárgyakra Athénban, vagy csak lazítson a sok gyönyörű strand egyikén. Ne felejtsük el azonban az online világot és azt, hogy hogyan használhatja az egyik legjobb görög VPN-kiválasztásunkat, hogy biztonságban maradjon, amíg ott vagy.


Érdemes egy virtuális magánhálózatot használni, bárhol is van. Az egyik használatával biztosíthatja, hogy megvédve legyen az online veszélyeketől és hozzáférhessen korlátozott tartalmakhoz. Számos ország gyakorolja a cenzúra valamilyen formáját, Kína példája annak, hogy milyen rossz lehet (olvassa el a Kínához nyújtott legjobb VPN-szolgáltatások című cikket, ha látogatást tervez).

Görögország sokkal nyugodtabb. Nyílt az internet és a közösségi média szabadon elérhető. Középpontjában a torrent oldalak, az engedély nélküli szerencsejáték-helyek és a fogadási webhelyek állnak. Az internetszolgáltatóknak blokkolniuk kell őket, és ennek elmulasztása 50 000 euró (56 000 dollár) bírságot vonhat maga után minden nap, amikor elérhető marad. Előfordulhat, hogy nem jut el néhány népszerű weboldalra, például a 888-ra és a Sportingbetre.

Ugyanakkor a szólásszabadság egy másik történet. A görög alkotmány ezt előírja, de a törvények megengedik a faji vagy etnikai származáson alapuló megkülönböztetés, gyűlölet és erőszak elleni vádemelést is. Büntetőjogi szankciók vannak a rágalmazásért, és bármi megragadható az elnököt sértő, vallást sértő vagy obszcén módon.

A büntető törvénykönyv értelmében a rágalmazás börtönbüntetést és pénzbírságot eredményezhet. A börtönbüntetések és a pénzbírságok azonban eltérőek, és a szigorúbb büntetésekre az állami tisztviselõket érintõ ügyek vonatkoznak.

2012-ben egy embert letartóztattak és rosszindulatú istenkáromlással és vallás sértésével vádolták. Megalapította a Facebook oldalt, a Pastitsios elder néven, amely egy híres szerzetes és a népszerű görög étel nevét ötvözi. Az oldalt eltávolították, és 2014-ben 10 hónapos felfüggesztett börtönbüntetést kapott.

Ezt szem előtt tartva vigyázzon, amit online teszel. A legjobb VPN Szingapúrban, a legjobb VPN Indonéziában és a legjobb VPN a Katar cikkekben csak néhány példát mutat az erőteljes rágalmazási törvényekkel rendelkező országokról.

Felügyelet és online biztonság Görögországban

Az internetes kommunikációt nem védik Görögországban az adatvédelmi törvények. Ez azt jelenti, hogy a hatóságok képesek törvényes felügyelet alá vonni őket. Figyelembe véve az összes okos módszert, amellyel képesek ezt megtenni, valószínűleg soha nem is fogja tudni. Vessen egy pillantást a megfigyelő darabra további információkért.

A számítógépes bűnözés veszélyét is szem előtt kell tartania. Az ingyenes nyilvános WiFi hotspotok egyre népszerűbbek, és ezzel nagyobb a hackelés, vírusok és így tovább veszélye. A VPN használata megóvja Önt a veszélyektől, és egy megfelelő víruskereső is segíthet.

A Görögország 2020 legjobb VPN-je

Mi teszi a VPN-t a legjobbnak Görögország számára

A VPN-áttekintésünkben szereplő legtöbb szolgáltató hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, néhány egyedi kivételével. Gondoskodnod kell arról, hogy a választott funkciók jellemzői Görögország számára készüljenek. Szem előtt tartva, hogy milyen szigorúak a rágalmazás szabályai, és milyen egyéb kockázatokra van szükség, a megfelelő biztonság mellett kell választania.

Ez elrejti a kíváncsiskodó szemét, és a beépített kill kapcsoló biztosítja, hogy adatai nem szivárognak, ha a VPN megszakad a kapcsolat megszakításával. A magánélet ugyanolyan fontos, ezért a szolgáltatónak szigorú bejelentkezési szabályzattal kell rendelkeznie, azaz nem vezet nyilvántartást tevékenységeiről.

A szerverhálózat mérete egy másik fontos tényező. Minél több szerver érhető el a különböző országokban, annál könnyebb lesz megkerülni a korlátozásokat, például a geoblokkokat. Ha meg akarja nézni az USA Netflix-et, akkor szüksége lesz ott egy szerverre. Ugyanez vonatkozik a Görögországra korlátozott tartalomra.

Hasznos a jó sebességgel is egyet választani, főleg ha streaming lesz, és nem akarja örökre várni, hogy kedvenc programja betöltődjön. Ezzel egyidejűleg ellenőriznie kell, hogy nincs-e sávszélesség-korlát, így streaming vagy letölthet, amennyit csak akar..

További figyelembe veendő tényezők a könnyű használat és az által támogatott eszközök. Hány lehet egyszerre csatlakozni, és az ára szintén befolyásolhatja. És végül: jó ügyfélszolgálat mindig jó dolog.

1. A legjobb VPN Görögországban: NordVPN

A NordVPN kiváló szolgáltatás, amelyet gyakran említünk a VPN-cikkekben, és ez a mi nyertesünk Görögország számára. Kiváló biztonságot nyújt, és a dupla hop-kiszolgálók használatának lehetősége a cseresznye a tortán. Biztos lehet abban, hogy tudatában van annak, hogy a kapcsolat biztonságos, és még hatékonyabb védelem érdekében van egy kill kapcsoló. A személyes adatait a bejelentkezési tilalomra vonatkozó irányelv is tiszteletben tartja.

Előző

Következő

Több ezer szerverrel rendelkezik, 60 országban elterjedve. Ez magában foglalja a 10-et Görögországban, abban az esetben, ha onnan akar tartalmat. A sebesség is jó, de lassulhat, ha távoli szerverekhez kapcsolódik.

Bármelyik adatfolyamot streamingbe teheti, mivel nincsenek sávszélesség-korlátozások, és nagyszerű az streaming szolgáltatásokba való belépésnél. Ha torrent akarni, akkor tudnia kell, hogy ez a győztes a legjobb torrent összehasonlításhoz használt VPN-ben. Olvassa el a NordVPN áttekintését további részletekért.

Egyéb okok, amik tetszik a NordVPN

Használhatja a NordVPN-t Windows, macOS, Android és iOS rendszereken, és a beállítás egyszerű. Az ügyfelek felhasználóbarátak. Hat eszközön is egyszerre csatlakoztatható.

Ha problémái vannak, használhatja a praktikus tudásbázist, amely segíthet a leggyakoribb problémák megoldásában. Ha továbbra is segítségre van szüksége konzultációt követően, élő csevegésen vagy e-mailben veheti fel a kapcsolatot egy alkalmazottjával. Az élő chat segítségével a lehető leggyorsabban reagálhatunk, de a személyzet mindenképpen hasznos.

A NordVPN kiváló ár-érték arányt kínál. Bár havi ára megfizethető, jobb lenne, ha hosszabb ideig feliratkozna. Van egy 30 napos visszatérítés, tehát előbb is kipróbálhatja, abban az esetben, ha bizonytalanul elkötelezi magát.

2. ExpressVPN

Második választásunk az ExpressVPN, amelyet a Cloudwards.net egyik legjobb VPN-szolgáltatójának tekintünk és összehasonlíthatunk az NordVPN-sel, amint az ExpressVPN vs NordVPN cikkben olvashat.

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Regisztráció

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-opciók

ExpressVPN-Full-App

Előző

Következő

A biztonság nagy, különféle titkosítási szintek közül választhat és a kill kapcsolóval. Ráadásul nem vezet naplót az online tevékenységeiről.

Nagy szerverhálózattal is rendelkezik. Noha nincs olyan sok, mint a NordVPN, több országot fed le, tehát nem kellene problémának találnia az Ön igényeinek megfelelőt. Görögországban vannak olyan szerverek is, amelyek segítségével ott megtekintheti a tartalmat.

Ráadásul ez volt a legjobb streaming darab VPN-nk a győztes, tehát nagyszerű választás, ha ez lesz a fő tevékenysége. A sebességnek nem szabad problémának lennie, mivel ez a rendelkezésre álló leggyorsabb VPN-k. A sávszélesség korlátozása sem aggódik. Szerverváltási ideje azonban gyorsabb lehet. További információkért lásd az ExpressVPN áttekintést.

Egyéb okok, melyeket szeretünk az ExpressVPN-hez

Telepítheti az ExpressVPN könnyen használható klienseit Windows, MacOS, Android és iOS rendszerekre. Ez jó választás, ha újszülött vagy, mivel szinte mindent megtesz érted. Csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja a megfelelő szervert, és ellenőrizze, hogy csatlakozik-e. Ez lehetővé teszi öt eszköz egyidejű csatlakoztatását, ami a legtöbb ember számára elegendő lehet.

Ügyfélszolgálat elérhető élő csevegés és e-mail útján, a nap 24 órájában. Az élő csevegés a leggyorsabb választ, de e-mailben támogatást nyújt, ha a bonyolultabb kérdések esetén a legjobb. Ennek ellenére a személyzet barátságos és hozzáértő.

Az ExpressVPN meglehetősen drága, ami engedmény. Szolgáltatási minősége azonban érdemes, és hosszabb terv választásával pénzt spórolhat meg. 30 napos pénz-visszatérítési garanciát kínál a nyugalomra is.

3. CyberGhost

Egy másik szolgáltató, amely méltó a listánkhoz, a CyberGhost. Biztonsága nagy, és magában foglalja a gyilkos kapcsolót is, így nem kell aggódnia a kapcsolat miatt. Ráadásul nem tart naplókat, azaz online shenaniganjai titokban maradnak.

59 országban jó számú szerverük van, 36-ban Görögországban.

Sebessége nem rossz, de nem olyan jó, mint a többi választásunk. A NordVPN-hez hasonlóan nagy távolságon is lelassul. A CyberGhost korlátlan sávszélességgel is rendelkezik, így annyit tölthet be, amennyit csak akar.

Más okok, amik tetszik a CyberGhost

Vannak olyan ügyfelek, amelyek elérhetőek a Windows, a MacOS, az Android és az iOS számára. A frissített felület elhozhat néhány szokást, de jobb, mint a régi verzió, és mégis egyszerûen használható.

A CyberGhost lehetővé teszi akár hét eszköz csatlakoztatását egyidejűleg, és ezzel helyet szerezhet a több készülékhez tartozó legjobb VPN-ben. A legtöbb szolgáltató engedi telepíteni őket sok eszközre, de a CyberGhost a hét időszakra korlátozza. Nézze meg a CyberGhost áttekintést erről bővebben.

Széles körű tudásbázis áll rendelkezésre kisebb jelentőségű kérdésekhez. Az ügyfélszolgálathoz élő csevegéssel vagy e-mailen keresztül is felveheti a kapcsolatot. Az élő csevegés a lehető leggyorsabban reagál, de az egyszerű kérdésekre a legjobb. Ha a problémája összetettebb, akkor a legjobb az e-mail opció.

Az ára megfizethető, de hosszabb előfizetés esetén pénzt takaríthat meg. Ingyenes hétnapos próbaverzió érhető el az Android és az iOS számára, valamint pénz-visszafizetési garancia érhető el az összes platformon. Ennek feltételei azonban a választott ütemtervtől függnek, mivel a havi terv 14 napos és annál hosszabb napi tervvel jár, és 45 napos lehet.

4. VyprVPN

A VyprVPN jó titkosítással rendelkezik és saját Chameleon protokollal rendelkezik, amely nagyobb védelmet nyújt a VPN alagút számára. A kikapcsolás kapcsolót a szolgáltatás tartalmazza, és szilárd bejelentkezési szabályokkal rendelkezik, tehát a tevékenységeire nincs nyom.

Nem rendelkezik annyi szerverrel, mint a többi válogatottunknak, kevesebb mint 1000-en vannak 64 országban. Ennek ellenére képesnek kell lennie arra, hogy csatlakozzon egy megfelelőhöz. Néhány szerver Athénban is található, ha erre van szüksége.

A sebesség nem tartozik a VyprVPN egyik erőssége közé. Lehet lassú, de továbbra is rendben kell lennie. Nincs sávszélesség-korlátozás a szemmel tartás céljából. További információ a VyprVPN áttekintésünkben.

Egyéb okok, amik tetszik a VyprVPN

Könnyedén beállíthatja a Windows és a MacOS számára elérhető asztali kliensekkel, valamint az Android és iOS operációs rendszerhez tartozó mobilalkalmazásokkal. A felület keltezett, de könnyen használható. Az alapcsomaggal egyszerre akár három eszközt is csatlakoztathat. Ha ennél többre van szüksége, választhatja a prémium csomagot, amely akár öt is engedélyezi.

Az ügyfélszolgálat a GYIK részben, élő csevegéssel és e-mailen érhető el, a nap 24 órájában. Az élő csevegés a leggyorsabb, de a választott útvonaltól függetlenül a válaszok rövidek.

VyprVPN-Honlap

A VyprVPN tervei megfizethetőek, de jobban hajlandó részt venni az éves előfizetésre, mert ez csökkenti az általános költségeket. Használhatja a 30 napos visszatérítési időszakot, hogy megbirkózzon vele.

5. TorGuard

A TorGuard szintén jó választás. Jó biztonsága van, és az egyik legjobban testreszabható szolgáltatás, számos protokoll közül lehet választani. Csak győződjön meg róla, hogy tudta, mit csinál, mielőtt velük beszélgetne. Mint a többi választásunknál is, van ölési kapcsolója, hogy megóvja Önt, és szigorú bejelentkezési tilalmakra van szükség a biztonság megőrzése érdekében..

TorGuard-Slider1
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider2
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider3
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider4
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider5
© Cloudwards.net

Előző

Következő

A szolgáltatás 55 országban, többek között Görögországban, több mint 3000 szervert kínál, tehát nem kellene problémát találnia.

Sebessége változik, de elég jónak kell lennie, és nem korlátozza a sávszélességet. Ugyanakkor nem jó bejutni a streaming szolgáltatásokba. Hogy ezt megkerülje, választhat egy dedikált IP-címet a kívánt ország számára. Pluszba kerül, de garantáltan működni fog. Ez segített abban, hogy megnyerje a legjobb VPN-t a dedikált IP-k összehasonlításával, és helyet szerezzen a legjobb VPN-ben az utazók listáján.

Olvassa el a szolgáltatással kapcsolatos további információkat a TorGuard áttekintésünkben.

Egyéb okok, amik tetszik a TorGuard

Az ügyfelek elérhetőek a Windows, a MacOS, az Android és az iOS számára. Könnyen kezelhető, de a mobilalkalmazások bosszantóak lehetnek a telepítés során. A TorGuard alapértelmezés szerint akár öt eszköz csatlakoztatását is lehetővé teszi egyidejűleg, de akár 20 darabot is hozzáadhat a csomaghoz, egyenként 1 dollárért..

Az ügyfélszolgálat igény esetén elérhető. Létezik élő csevegés, de azt egy alapvető ügyfélszolgálat üzemelteti, tehát előfordulhat, hogy az e-mail támogatás technikai problémák esetén hasznosabb. Vannak online útmutatók és fórumok is, ha kedved van a probléma megoldására.

A havi árfolyam nem rossz, de vannak olyan kiegészítők, amelyek növelhetik az árat. Hosszabb terv választásával csökkentheti a költségeket. Hétnapos pénz-visszafizetési garancia van érvényben, így nincs vesztenivalója.

Végső gondolatok

Remélhetőleg segítettünk Önnek megfelelő VPN-szolgáltató kiválasztásában, függetlenül attól, hogy Görögországban tartózkodik vagy ellátogat. Ne felejtse el kiválasztani a megfelelő biztonságot, hogy megvédje magát az online rendőrségtől és az egyéb kockázatoktól. Szeretne egy nagy szerverhálózatot is, amely megkönnyíti a korlátozások átkerülését.

Nyertesünk az NordVPN, mivel hatalmas szerverhálózattal és a piacon a legjobb biztonsággal rendelkezik. Ráadásul a 30 napos visszatérítésével nincs kockázata annak, hogy megpróbálja.

Az alábbi megjegyzés szakaszban tudassa velünk a VPN-nek a görögországi használatával kapcsolatos tapasztalatait. Szeretnénk hallani őket. Köszönöm hogy elolvastad.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map