A 2020 legbiztonságosabb VPN-je: Tartsa titokban, biztonságban

A biztonság minden jó VPN középpontjában áll, ám ez egy olyan terület, amely elakadhat a mai VPN-ek túlnyomó részének felhasználásával. Az olyan kifejezések, mint a „katonai titkosítás”, a kulcsfontosságú értékesítési pontról egy kicsit keltezett viccévé váltak, felfedve a VPN leválasztását a jelenlegi piactól.


Azért vagyunk itt, hogy útmutatást nyújtson a legbiztonságosabb VPN-hez, amelyet megvásárolhat, elkerülve a béna marketing trükköket. Adunk öt legjobb választásunkhoz, valamint gondolatainkhoz, hogy mi teszi biztonságossá a VPN-t. Nagyon sok a titkosításhoz, a protokollokhoz, stb., De attól függően, hogy milyen látószögből néz ki, a magánélet is szerepet játszhat.

Ennek ellenére nagyon sok VPN van, amely a legjobban használja a VPN biztonságot, amikor csatlakozik. Kiválasztásaink – amelyek közül sok a legjobb VPN-útmutatóban szerepel – bizonyították az idő múlásával, hogy biztonságban tartják Önt. Ezek nem csak a lehetőségek, csak azok, amelyeket leginkább ajánlunk.

Legbiztonságosabb VPN 2020

Mi teszi a VPN biztonságossá?

Két téma van a VPN biztonság megvitatásakor: biztonság és adatvédelem. Noha a magánélet nem feltétlenül nélkülözhetetlen tényező a biztonság szempontjából, sokak számára. Például, ha egy olyan országban alagútál, ahol szigorú cenzúra áll fenn, a magánéletének különbsége lehet a börtöncellát és az otthona közötti különbség (olvassa el Kína legjobb VPN-szolgáltatásait, hogy megnézze a kihívás előtt álló VPN-ket).

Ennek ellenére vannak olyan tényezők, amelyeknek mindkettőt érintjük. Elsősorban a múltra tekint vissza. Noha anekdotikus bizonyítékokkal rendelkezik, a VPN részéről az árnyas gyakorlat általában a mosás során jelentkezik. Olvassa el az IPVanish áttekintésünket.

Emiatt a szolgáltatók, akik már régóta működnek és szilárd ügyfélkörrel rendelkeznek, általában biztonságosabb tét. Mint látni fogjuk, számos tényező befolyásolja ezt, ám rövid és kissé hasznos mutatóként működik a múlt. Különösen akkor hasznos, ha nem rendelkezik első információval a VPN biztonságával kapcsolatban.

Biztonság

Ha hajlandó belemerülni a részletekbe, akkor jutalmat kapunk Önnek. Például a magán-Internet hozzáférés fantasztikus eredményeket mutat, és a bíróságon két alkalommal védte meg, hogy nem tartja naplóit. Bár csodálatos, nem fogjuk belevenni ebbe az útmutatóba. Amint a PIA-áttekintésből elolvashatja, a titkosítás kisebb formáját használja, így felelőssé teszi a súlyos online feladatokat.

A VPN biztonságot a protokoll diktálja, amely a legtöbb esetben segít a titkosítás meghatározásában. A VPN-protokoll meghatározza a VPN-kapcsolat létrehozásának szabályait, útitervet biztosítva a két számítógép közötti kommunikációhoz. Az OpenVPN elengedhetetlen a protokollokhoz, és miért tudod megismerni a VPN protokoll bontásban.

Az egyik dolog, amelyet a protokoll előír, a titkosítás szintje a kapcsolaton. A titkosítás alapvetően becsavarja az Ön adatait, így valaki más nem tudja azokat elolvasni. A protokoll meghatározza, hogy az Ön adatai egy bizonyos folyamat felhasználásával kerülnek-e beolvasásra, de meghatározza azt a módszert is, amelyet a vevő fog használni az adatok visszafejtésére..

A folyamat hosszú, bonyolult és jobban magyarázható a titkosítás leírásában. Ennek az útmutatónak az alkalmazásában csak a 256 bites AES-re kell figyelnie. Az „AES” az a rejtjel, vagy módszer, amelyben az adatok beolvadnak, a „256” pedig a kulcs mérete, vagy a dekódolási kulcsot alkotó bitszám..

A bankok, az állami szervek és az egészségügyi intézmények számára elfogadott titkosítási formaként az AES-t sokan a legbiztonságosabb opciónak tekintik, különösen akkor, ha egy nagy, 256 bites kulcsmal párosítják. Ez szerepel az OpenSSL könyvtárban, és kulcsfontosságú tényezővé teszi, amikor az OpenVPN protokollt választja.

Biztonsági funkciókat is keresünk. Különösen szeretnénk látni egy kill kapcsolót, amely egy eszköz, amely megszakítja az internet-kapcsolatot, ha a VPN meghibásodik, és minden egyéb, a biztonsághoz igazított funkciót. Ahogy az útmutatóban láthatjuk, minden szolgáltató a saját fáklyáját hozza biztonságba, tehát válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb szolgáltatást..

Magánélet

Bár a magánélet nem kapcsolódik a biztonsághoz, az a fontos, amikor megbeszéljük a legbiztonságosabb VPN-t. A biztonság nem csupán hálózati protokollok és titkosítási módszerek. Ez az adatok kezelésének és tárolásának módja is, ezáltal az adatvédelem a VPN biztonságának kulcsfontosságú eleme.

Az Ön adatai felelősséggel tartoznak, ha azokat tárolják. Tegyük fel, hogy nézel néhány csúnya videót (amit a legjobb pornó VPN-vel kellene csinálnod), és hirtelen közszereplőré válsz. Ez a múlt, amint azt a médiában többször láttuk, visszatérhet téged. Nem bánunk valami illegális cselekedettel – ha megsérti a törvényt, ez az -, de nem azért vagyunk itt, hogy felmérjük az erkölcsünket.

Ez a történelem örökké hozzá van kötve, kivéve, ha természetesen nem létezik online. A forgalomnaplók a magánélet egyik legfontosabb problémája, ezért csak azokat a VPN-ket választottuk, amelyek ezen útmutató alkalmazásában szigorú naplózási tilalmat tartanak fenn..

Néhány fakitermelés azonban még nem a világ vége. Például a fizetési információkat nyilvánvaló okok miatt nyilvántartásba kell venni. Sokkal jobban aggódunk a személyesen azonosítható naplók, azaz az Ön IP-címe, tartózkodási helye vagy böngészési előzményei miatt. A működéshez szükséges naplók, mint például a fizetési információk, kevésbé aggódnak.

A legbiztonságosabb VPN: ExpressVPN

Az ExpressVPN szokatlanat tesz a VPN-k között. A biztonságos marketing helyett a cél az, hogy az olvasókat átgondolt oktatóanyagokkal és egyértelmű adatvédelmi politikával oktassa. Más VPN-k arra kérnek, hogy álljon le és hallgassa meg, míg az ExpressVPN meghívja Önt a megértésre.

expressvpn-review-sebesség-teszt

Természetesen nem ez lenne az első választásunk, amelyet csak az oktatás folytatna. A kapcsolat biztonságos, az AES 256 bites és az OpenVPN kombinációjával biztosítva a legjobb sebesség és biztonság egyensúlyt.

Az AES 256 bites ExpressVPN használatának ízét AES-256-CBC-nek hívják. A „CBC” rész rejtjelblokk-láncolást jelent, ami alapvetően azt jelenti, hogy minden elküldött csomag az előtte lévővel ellenőrzi. Ezzel a beállítással könnyű felismerni a zavarokat vagy szabálytalanságokat az adatfolyamban, és megállítani őket a sérülés elõtt.

Kiválaszthatja a szállítási protokollt az OpenVPN számára – akár UDP, akár TCP. Az UDP a legtöbb számára rendben van, és azt ajánljuk, ha az elsődleges prioritás a sebesség. A TCP a csomag hitelesítést használja, azaz azt ellenőrzi, hogy minden csomag megérkezett-e, mielőtt újabb küldést küldne. Ez lelassíthat, de segít megkerülni azokat a geoblokkokat is, amelyek egyébként meghiúsíthatatlanok lennének.

Egyéb okok, melyeket szeretünk az ExpressVPN-hez

Az ExpressVPN biztonsága megfelelő, de ez nem minden, amit az asztalhoz hoz. Amellett, hogy biztonságos, ez a leggyorsabb VPN, amelyet teszteltünk. Gyorsan otthon közelében helyezkedik el, de lenyűgöző az, hogy nagy távolságokon is gyorsan megmarad. Sok hálózattól eltérően rugalmas, ha a sebességről van szó, azaz valóban alagútba léphet a világ bármely pontján.

Az „rugalmas” a legjobb szó az ExpressVPN leírására. Ismert rendszert használ, amely rendszerint elavultnak érzi magát, de következetessége miatt a kissé unalmas megjelenés ragyog. A működéséhez nincs szükség extra bitre és bobra. A magjában elég.

Nyilvánvaló, hogy az ExpressVPN megérti a régi mondást: „Ha nem tört, akkor ne javítsa ki”. Az ésszerű megközelítés és a legmodernebb teljesítmény tökéletes választást kínál minden helyzetben. Többet megtudhat az ExpressVPN áttekintésből, vagy kipróbálhatja magát a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

NordVPN

Az NordVPN-nek vannak problémái a sebességgel – mindezt egy perc alatt -, ám lenyűgöző funkciókkal és csúcsminőségű biztonsággal nem csupán néhány hiányosságot pótol. Ez nem csak a szükséges eszközöket biztosítja az online biztonság megőrzéséhez, hanem lehetővé teszi a biztonság testreszabását az általunk elvégzett tevékenységek alapján.

nordvpn-review-marker-kiválasztás

Ez a testreszabás a NordVPN speciális kiszolgálói formájában valósul meg, amelyek mindegyike a biztonság más szempontjaira van optimalizálva. Például a P2P-kiszolgálók úgy vannak felépítve, hogy ellenálljanak az torzulásokkal járó adat-éhes és potenciálisan rosszindulatú kapcsolatoknak. Ezek a szerverek valóban megszerezték a NordVPN-t a legjobb VPN-ben a torrent útmutatóval kapcsolatban.

Más kiszolgálók közé tartozik a VP-n keresztül a Toronon keresztüli VPN, amely lehetővé teszi a csatlakozást a Tor-névtelenség hálózathoz, valamint a dupla VPN-kiszolgálókon, amelyek visszatükrözik a kapcsolatot két VPN-kiszolgálón, mielőtt megérkeznek a rendeltetési helyre. Hatásukban hasonlóak, de mint láthatja a VPN vs. proxy vs. Tor útmutatóban, jobb ötlet, ha a Double VPN-hez ragaszkodunk..

Az előfizetésedbe beletartozik a CyberSec is, amely egy rosszindulatú program és hirdetés-blokkoló eszköz, amely meglepően jól működik. A legjobb antivírus szoftverhez képest sápadt, de ingyenes beillesztésként jó.

Egyéb okok, amik tetszik a NordVPN

A NordVPN legtöbb szolgáltatásának középpontjában a biztonság áll, tehát ezen kívül kívül nincs sok olyan elem, amelyet megvitatnánk. Ennek ellenére néhány szempontból még mindig szokatlan. Például a NordVPN hatalmas szerverhálózattal rendelkezik, amelyen az olyan szolgáltatók is, mint az ExpressVPN, küzdenek lépéssel tartani.

Ezenkívül kiválaszthatja azt az egyéni kiszolgálót, amelyhez csatlakozni szeretne, amelyet a VPN-ek ritkán kínálnak. Az NordVPN hálózata nem olyan sok országot fed le, mint például a HideMyAss (olvassa el a HideMyAss áttekintést), de ugyanolyan hatalmas.

Ez azonban a következetesség árán jön. Az NordVPN bemutatja az összes lehetőséget, és arra szólít fel, hogy értse azt, vagyis egy olyan gyors kiszolgáló vadászatát, amely gyors, vagy akár mûködik, meglehetõsen fárasztó munkássá válik. Ez azonban nem a legrosszabb, ezért érdemes megnézni a NordVPN-t. Többet megtudhat a NordVPN áttekintésből, vagy kipróbálhatja magát a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

TorGuard

A TorGuard nem a legszebb VPN, de ez az egyik legjobb. Noha a használhatóság kérdése megakadályozza, hogy magasabbra kerüljön a listán, alapvető biztonsága érdemes bronzérmet nyerni. Ez a piacon az egyik legkonfigurálhatóbb lehetőség, azaz úgy csíphet és csavarhat, amíg a techie szíve tartalma meg nem jelenik..

torguard-review-interfész

Különösen kiválaszthatja a titkosítás típusát és szintjét, valamint az adatok hitelesítési módszerét. Kevés szolgáltató biztosítja Önnek ezt a szintű irányítást, és bár ez fejfájást jelenthet az újszülöttek számára, azok, akik kihasználhatják a hatalmat, értékelik. Ezenkívül dönthet úgy is, hogy nem használ titkosítást – ezt a lehetőséget választjuk a TorGuardnak.

A listán szereplő többi opcióhoz hasonlóan a TorGuard tartalmaz egy kill kapcsolót, de egy speciális alkalmazásokhoz tartozó kill kapcsolót is tartalmaz. Ezzel például megmondhatja a TorGuardnak, hogy blokkolja a torrent ügyfelet, ha a VPN meghibásodik, miközben böngészőjét érintetlenül hagyja..

A TorGuard a csillag a vezérlésnek. Nem rendelkezik a NordVPN tulajdonságaival vagy az ExpressVPN korszerűsített tapasztalataival. Inkább mélyebb irányítást biztosít a biztonsága felett, ami a megfelelő felhasználó számára jó dolog.

Egyéb okok, amik tetszik a TorGuard

A TorGuard konfigurálhatósága nem ér véget titkosítással. A ritka szolgáltatók egyike lehetővé teszi az egyedi szkriptek beállítását a VPN-lánc különböző pontjain történő futtatáshoz. Beállíthatja, hogy a szkript a kapcsolat elõtt, a csatlakozás után és a bontás után futtasson. Gondoljuk, hogy a legtöbb ember nem fogja használni ezt a funkciót, de ha ismersz bármilyen programozási nyelvet, nagyon jó.

A nem kezeltnek tűnhet, de az egyéni szkriptek támogatása megnyitja a lehetőségeket a TorGuard segítségével. Megmondhatja neki, hogy indítson inkognitómódban a Chrome-ot a csatlakozás után, vagy a Windows tápfeszültség-beállításait a leválasztási folyamathoz kapcsolja. Sok érdekes és szokatlan lehetőség létezik a TorGuard használatával, amely néhány VPN által lehetővé teszi a technológiák fantáziáját..

A testreszabhatóság azonban a TorGuard sebességéhez képest semmi. Nagyon gyors, sok helyen verseng az ExpressVPN-vel. A TorGuardnak azonban van néhány hamis helye a hálózatában, ami kevésbé kívánatos. A TorGuard áttekintésünkben megnézheti a sebesség eredményeinket, vagy kipróbálhatja magát a hét napos pénz-visszafizetési garanciával.

AirVPN

Az AirVPN úgy tűnik, hogy informatikai diplomát igényel – a fizetési folyamatnak önmagában csak olvasási anyag szükséges -, de a szolgáltatás biztonsága tagadhatatlan. Bár úgy tűnik, hogy egy vicc, hogy senkinek sem mondták el, az exkluzivitása sok ritka biztonsági funkcióval jár.  

airvpn szerver lista

Az NordVPN-hez hasonlóan az AirVPN támogatja a dupla-hop kapcsolatokat. Valójában legfeljebb öt komlót támogat, amely viszont az AirVPN által biztosított öt egyidejű kapcsolatot használja. A szolgáltatás sok szolgáltatásához hasonlóan, a multi-hop-ot manuálisan is be kell állítania, ami ebben az esetben több virtuális gép beállítását jelenti..

Érdekes a gyilkosság kapcsoló is. Váltottunk párbeszédet az AirVPN-vel a hálózati zárolással kapcsolatban, amely állítás szerint önmagában nem ölhet meg kapcsolót. Inkább a hálózati zár állandóan a kapcsolatán marad, vagyis ha valamelyik ponton el van szakítva a VPN-től, akkor el van távolítva az internetről is.

Az AirVPN kizárólag az OpenVPN köré épül, és számos konfigurációs fájlt tesz lehetővé letöltésre. Noha a legtöbb szempont szempontjából nem releváns, ha tudja, hogy mit csinál, letölthet egy konfigurációt egy nem hagyományos telepítéshez, vagy csak belekapaszkodhat a protokoll belsejébe..

Egyéb okok, amik tetszik az AirVPN

Noha nem olyan gyors, mint a TorGuard vagy az ExpressVPN, az AirVPN gyors. Tesztelésünk során megfigyeltük az Egyesült Államokban és Hollandiában található helyeket, ahol a nem védett sebesség nagy részét érintetlenül tartottuk, míg Kanadában és az Egyesült Királyságban az adók többet vettek ki, mint szeretnénk. Ennek ellenére a teljesítmény szilárd volt.

Ez is olcsó. Az AirVPN nem olyan olcsó, mint a Windscribe (olvassa el a Windscribe áttekintést), de az eszközök számának és a tervek rugalmasságának szempontjából ez nagy érték. Ezenkívül nem tartja nyilván a fizetési információkat, így az adatvédelmi diákok biztosak lehetnek abban, hogy láthatatlanok.

Attól függően, hogy ki kérdezi, az AirVPN iránt nagyon sok kedvelés vagy nem tetszik. Az alapszolgáltatás szilárd, de a közösség és a bonyolult felület félelmetes. Ha mégis elvégezte a feladatot, az AirVPN képes lesz teljesíteni. Többet megtudhat az AirVPN áttekintésből, vagy regisztrálhat egy háromnapos próbafiókra, hogy kipróbálhassa.

Mullvad

A Mullvad az egyik legjobb VPN, amelyről senki sem beszél. Az OpenVPN protokoll úttörője volt, továbbra is a VPN technológia legújabb fejleményeire irányul, és bebizonyítja, hogy a magánéletre összpontosító VPN élvezetéhez nem kell kemény technikának lennie..

Rendkívüli módon átveszi a VPN beállítását és használatát is. Ahelyett, hogy felkérne egy fiók létrehozására és a fizetési módszer rögzítésére, a fiókkód létrehozása csak annyit kell tennie. Ez a számlakód három órán keresztül ingyenesen használható, amely után annyi vagy kevés időt vásárolhat, amennyit csak akar.

Az is, hogy hogyan fizet a szolgáltatásért, az ön döntése. A Mullvad bármilyen összegű készpénzt fizet, bármilyen pénznemben. Egyszerűen küldjön egy borítékot pénzéből a számlaszámával, és jóváírásra kerül, ha a pénz megéri. A Mullvad havi 5 dolláros átalánydíja szintén olcsóbbá teszi.

Korának ellenére egyértelmű, hogy a Mullvad megőriz valamit, ami elveszett az online előfizetések világában. Ez visszaadja a hatalmat a kezedbe, lehetővé téve, hogy döntsön a fizetésről és a szolgáltatás használatáról. A magánélet iránti elkötelezettség egyértelmű, ezért Mullvadot elismerni kell.

Más okok, amik tetszik a Mullvad

Amint az AirVPN bizonyítja, nem különösebben könnyű megtalálni a magánélet-központú VPN-t, amely szintén felhasználóbarát. A Mullvad bizonyítja, hogy léteznek. A hiábavaló felülettel és a gyors sebességgel a Mullvad tökéletes VPN kezdőknek és technikusoknak egyaránt.

De ez nem tökéletes. A szolgáltatások hiánya és a korlátozott hálózat miatt kevésbé érzi magát, mint az ExpressVPN vagy a NordVPN esetén. Az árképzéshez és a fizetéshez hasonlóan a Mullvad semmi mással nem aggódik, csak a szolgáltatás futtatásának szükségességein. Attól függően, hogy mit szeretne, ez lehet jó vagy rossz dolog.

Számunkra mindkettő. A Mullvad korszerűsített folyamata kiváló, de a csonton kívüli hús nem árt. Elolvashatja a Mullvad áttekintést, ha többet szeretne megtudni, vagy létrehozhat egy számlaszámot, és három órán keresztül kipróbálhatja.

Végső gondolatok

Amikor rávilágít, a biztonságos VPN megkeresése kombinálja annak a szolgáltatónak a kiválasztását, amely a legjobb protokollt és titkosítástípusokat kínálja, és tiszta adatvédelmi irányelveket tart fenn. A fenti öt választás nem az egyetlen, amely ezt teszi, de pénzünkért a legjobbak.

Ha további lehetőségeket szeretne, javasoljuk, hogy olvassa el a VPN-véleményeket. Ha feltételezzük, hogy a biztonság a fő hangsúly, akkor érdemes a lista teteje felé tartózkodni. Az alsó takarmányozók némelyike ​​a megfelelő helyen van, és ezért ezeket figyelmen kívül kell hagyni, kivéve, ha jó nevetést szeretne.

Milyen VPN-t használ? Tudassa velünk az alábbi megjegyzéseket, és ne felejtse el megnézni a VPN-könyvtárat. Mint mindig, köszönöm az olvasást.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map