2020-ban a legjobb venezuelai VPN: Maduro megkerülése

Venezuela olajban gazdag ország Dél-Amerika északi partján. Tele van festői látnivalókkal, hegyekről vízesésekre. Ugyanakkor az országban súlyos emberi jogi válság zajlik. Ráadásul Nicolas Maduro elnöknek a hatalomra szorulva ügyeljen arra, hogy online biztonságban maradjon, a Venezuela egyik legjobb VPN-je mellett..

Ha gyors válaszra van szüksége, akkor az ExpressVPN a legjobb választás Venezuela számára. Olvassa tovább, és nemcsak hogy miért kellene virtuális magánhálózatot használni, hanem azt is, hogy mely szolgáltatások a legfontosabbak az ország számára.

A VPN egy nagyszerű eszköz, amely számos hasznos funkciót kínál. Nem számít, hogy hol tartózkodsz a világon, az online biztonságra most még jobban szükség van. A VPN használatával megvédheti magát online veszélyekkel, például a számítógépes bűnözés és a megfigyelés ellen. 

A VPN-ek nemcsak a biztonságot kínálják. Nagyon nagy segítséget nyújtanak a tartalmi korlátozásokhoz, például cenzúrához és geoblokkokhoz. A földrajzi zárolás leginkább az engedélyezési megállapodások miatt fordul elő, így a társaságok korlátozva vannak abban, hogy mit sugározhatnak a világ különböző részein. 

Például a Netflix Venezuela könyvtárának más tartalma lesz, mint az Egyesült Államok könyvtárának. Ha Venezuelában tartózkodás közben szeretne hozzáférni a Netflix USA-ba, akkor szüksége lesz egy amerikai IP-címre, és egy VPN segíthet neki..

A cenzúra teljesen más dolog. A világ minden táján a kormányok ellenőrzik azt, amit polgárai láthatnak és nem láthatnak online. Kína internetje a világ egyik legszűkített területe. Nagyszerű tűzfala biztosítja, hogy csak jóváhagyott tartalmak legyenek megtekinthetők, és az állampolgároknak a közösségi média kínai változatát kell használniuk, például a WeChat.

A VPN használatával nagyjából elkerülheti a talált blokkokat, és ezzel biztonságban maradhat.

A legjobb VPN a Venezuela 2020-ban

Mi teszi a VPN-t legjobban Venezuela számára 

Számos olyan szolgáltatás képezi a VPN-t, amelyek közül néhány fontosabb lesz Venezuela számára. Noha a VPN-véleményünkben csak a sok közül választhatott, először ellenőriznie kell, hogy rendelkezik-e a következő tulajdonságokkal.

Venezuela sokféle cenzúrától szenved, különféle típusú tartalmakkal szemben. A közösségi média és az üzenetküldő alkalmazások időről időre blokkolhatók. 

Ezért érdemes ellenőrizni, hogy a választott VPN-nek megfelelő kiszolgálóhálózata van-e. Minél több szerver érhető el a lehető legtöbb országban, annál nagyobb esélye van a blokkok megkerülésére.

Ha Venezuelára korlátozott tartalmat szeretne elérni, akkor ellenőriznie kell, hogy az országban vannak-e szerverek, hogy velenceiuelai IP-címet szerezzen..

A kritikus hozzászólások esetleges megfigyelésével és büntetésével jó ötlet olyan VPN-t választani, amelynek a biztonsága jó, így védelmet élvezhet, függetlenül attól, hogy mit tesz online. Az Ön adatainak névtelennek kell maradniuk, így nem lesznek képesek nyomon követni. A kill kapcsoló is fontos, mivel ez teljesen lekapcsol, ha a VPN meghibásodik.

A szolgáltatónak tiszteletben kell tartania az Ön személyes adatait is, és annak ellenőrzése érdekében ellenőrizze, hogy szigorúan érvényes-e a naplózás tilalma. Ha a vállalat azt állítja, hogy nem vezet naplókat, az azt jelenti, hogy nem lesz nyilvántartása az online tevékenységeidről.

A jó sebesség szintén előnyös. Minél gyorsabb a VPN, annál gyorsabban fog betölteni a tartalmat. A korlátlan sávszélesség is előnyös, mivel egyébként gyorsan elérheti a korlátot, és a VPN nem működik, azaz nem lesz többé védett.

Ha a streaming szerepel a teendők listájában, ellenőrizze, hogy a VPN bejuthat-e a választott platformra. Ha azt akarja, hogy a Netflix a kívánt, akkor csak kis számú VPN juthat el a Netflix VPN-észlelési rendszerén. Ne félj, mivel a Netflix legjobb VPN-darabjában a legjobban teljesítőket kerekítettük.

Érdemes megfontolni azt is, hogy mely eszközökkel kompatibilis a VPN, hány csatlakozást tesz lehetővé, és mennyire felhasználóbarát. Az tisztességes ügyfélszolgálat mindig jó, és az ár befolyásolhatja a végső döntést.

A legjobb VPN Venezuelában: ExpressVPN

Az ExpressVPN sok VPN-cikkben a legfontosabb kutya, elsősorban azért, mert az a legjobb VPN. Venezuela számára az összes szükséges funkcióval rendelkezik, és ezeket nagyon jól telepítették. 

Nagy szerverhálózattal rendelkezik, több mint 3000 elérhető 94 országban. Ide tartoznak néhányak Venezuelában is. Akár meg kell kerülni az ország blokkjait, vagy hozzáférést kell szereznie a venezuelai tartalmakhoz, az ExpressVPN fedezi Önt.

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Regisztráció

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-opciók

ExpressVPN-Full-App

Előző

Következő

Az AES 256 bites titkosításával egyenesen a dobozból kitűnő biztonsági beállításokkal védheti meg magát. Növelheti ezt, ha akarod. A gyilkos kapcsoló alapértelmezés szerint benne van és engedélyezve van, de ellenőrizheti, hogy bekapcsolja-e vagy sem. Az ExpressVPN értékeli a magánélet védelmét, és van egy szilárd bejelentkezési házirend.

A tartalom betöltése szellő, mivel ez a leggyorsabb VPN, amelyet teszteltünk. Korlátlan sávszélesség is van, és bejuthat minden streaming szolgáltatásba, ezért ez a legjobb VPN a streaminghez. Olvassa el az ExpressVPN áttekintését a szolgáltatásról.

Egyéb okok, melyeket szeretünk az ExpressVPN-hez

Az ExpressVPN kompatibilis a Windows, a MacOS, az Android és az iOS rendszerrel. Ezen felül vannak böngésző-kiterjesztések a Chrome, a Firefox és a Safari számára. Egyszerre akár öt eszközt is csatlakoztathat. Ez az egyik legegyszerűbben használható VPN, tehát remek választás kezdőknek. A tinédzserek azonban játszhatnak a beállításokkal.

Hasznos tudásbázis készen áll, ha segítségre van szüksége. Vannak élő csevegés és e-mail támogatás is. Mindkettő elérhető a nap 24 órájában, de az e-mail csapat jobban válaszol a bonyolultabb kérdésekre.

Az ExpressVPN nem olcsó, de megéri a pénzt. Hosszabb terv választásával is olcsóbbá teheti az összköltséget. Kiváló szolgáltatást kap, és abban az esetben, ha aggódik a merülés miatt, egy 30 napos pénz-visszatérítési garancia vonatkozik rá,.

NordVPN

A NordVPN a következő választásunk. Kiváló szolgáltatás és nem messze a legjobban választott termék minőségétől, amint azt az ExpressVPN és a NordVPN összehasonlításban olvashatjuk. 

Az NordVPN kiszolgálói száma magas. Körülbelül 60 országban több mint 5000 van, tehát nem lesz gondod átkerülni a blokkokat. Venezuelán belül azonban nincsenek szerverek.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Előző

Következő

Az AES 256 bites titkosításra beállított legjobb biztonságával jár. Ráadásul használhatja az opcionális dupla-hop szervereket is, amelyek még nagyobb védelmet nyújtanak a kapcsolatoknak. A gyilkos kapcsolót tartalmazza, és szigorú bejelentkezési szabályok vannak érvényben, így nem kell aggódnia a magánélet miatt.

Sebessége jó, de nagy távolságon is lelassulhat. Nincsenek sávszélesség-korlátok, és hozzáférhet minden streaming platformon, beleértve a Netflixet is. Olvassa el a NordVPN áttekintését további részletekért.

Egyéb okok, amik tetszik a NordVPN

A NordVPN Windows, macOS, Android és iOS rendszerekkel működik. A Firefox és a Chrome böngésző bővítményei szintén elérhetők. Egyszerre hat eszközt csatlakoztathat, és az összes klienst könnyű telepíteni és használni.

Ha segítségre van szüksége, rendelkezésre áll egy praktikus tudásbázis. Vannak élő chat és e-mail is a nap 24 órájában. Mindkét út hasznos, de az élő csevegés gyorsabban reagál. 

A NordVPN jó ár-érték arányt kínál pénzének, bár a legjobb, ha elkerüli a havi tervet. Ha hosszabb ideig regisztrálsz, hosszú távon pénzt takaríthat meg. A 30 napos visszatérítési időtartam azonban érvényben van, amennyiben meggondolja magát.

CyberGhost

A CyberGhost egy újabb jó választás Venezuela számára. Hatalmas szerverhálózattal rendelkezik, de a kiszolgálók és az országok száma gyakran ingadozik. Az írás idején 5700 szerver volt 90 országban. Venezuelában 24 is van, azaz hozzáférhet venezuelai tartalmakhoz. 

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Előző

Következő

Nagy biztonságot nyújt a 256 bites titkosításnál, és van egy állandóan engedélyezett kill kapcsoló. A kill funkció teljes munkaidőben történő bekapcsolása nem rossz, főleg ha valószínűleg elfelejti bekapcsolni. Igaz, hogy nincs ellenőrzés sem. Szigorú adatvédelmi politika is érvényben van.

A CyberGhost sebessége gyors, de hasonlóan a NordVPN-hez, nagy távolságokon is lassú lehet. Korlátlan sávszélességet tartalmaz, és bejuthat a legtöbb streaming szolgáltatásba. Nézze meg a CyberGhost áttekintést további információkért.

Más okok, amik tetszik a CyberGhost

A CyberGhost ügyfelek vannak Windows, macOS, Android és iOS számára. A Chrome és a Firefox böngésző kiterjesztések szintén elérhetők. Az interfész könnyen kezelhető, bár eltarthat némi megszokást.

Egyidejűleg akár hét eszközt is csatlakoztathat, így tiszteletreméltó említést szerezhet a több eszköz összehasonlítására szolgáló legjobb VPN-ben. Ennek ellenére, sok más VPN-től eltérően, amelyek lehetővé teszik a korlátlan számú eszközre történő telepítését, a CyberGhost ezt hétre is korlátozza.

Ez az egyik legjobb tudásbázis, amelyet látunk. Ezenkívül 24 órán keresztül elérhető élő csevegés és e-mail támogatás. Ez utóbbi a legjobb más technikai kérdésekre.

Feltéve, hogy nem tartja be a havi tervet, a CyberGhost általában meglehetősen olcsó. Ingyenes hétnapos próbaverzió érhető el Android és iOS felhasználók számára. A pénz-visszafizetési garancia is érvényben van, amely 14 napot biztosít a havi tervhez, 45 nap pedig hosszabb tervhez.

VyprVPN

A VyprVPN elkészítette a listát, bár nem a szerverhálózata miatt. 64 országban kevesebb mint 1000 szerver működik, és egyikük sem található Venezuelában. Ennek ellenére is elegendőnek kell lennie minden blokk körül.

VyprVPN-Slider1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

Előző

Következő

Kiváló biztonsága miatt e listán a negyedik helyet szerezte meg. Az ismeretek gondolkodhatnak a beállításokról, de a kezdők is örülnek annak egyszerűségének. A VyprVPN a saját Chameleon protokolljával is jön, amely még nagyobb védelmet biztosít a kapcsolata számára. Tartalmaz egy kapcsolót, valamint egy nem naplózási házirendet.

A sebesség rendben és a legtöbb tevékenységnél megfelelő. Nincsenek sávszélesség-korlátok, és bejuthat a legtöbb streaming szolgáltatásba. Olvassa el a VyprVPN áttekintést további részletekért.

Egyéb okok, amik tetszik a VyprVPN

A VyprVPN Windows, macOS, Android és iOS rendszereken működik. Ráadásul kiváló mobilalkalmazásainak köszönhetően ez az egyik legjobb VPN for Android válogatás. A felület egyszerűen használható, és akár öt eszközt is csatlakoztathat egyszerre, a választott tervtől függően.

Ha segítségre van szüksége, elérheti annak tudásbázisát. Az élő csevegés 24 órán keresztül is elérhető, de kezdetben egy bothoz kapcsolódik. A kérdéseire úgy válaszol, hogy a tudásbázis megfelelő területére mutat, de egy gombnyomással kapcsolatba léphet egy igazi emberrel. Az e-mail támogatás 24 órán keresztül is elérhető.

A fizetett ár a választott csomagotól függ. A „standard” terv három kapcsolatot fog biztosítani, a „prémium” terv öt kapcsolatot fog elérni, valamint a Chameleon protokoll használatát. Ezután kiválaszthatja a havi vagy az éves tervet, de az éves végül olcsóbb lesz. A 30 napos pénz-visszafizetési garancia is érvényben van.

HideMyAss

Utolsó válogatásunk a HideMyAss, és a kivágás legfőbb oka az, hogy Venezuelában vannak szerverek, azaz a tartalom onnan elérhető. Ami a teljes szerverhálózatot illeti, több mint 1000 létezik egy óriási 190 országban, tehát mindenképpen korlátoznia kell mindennemű korlátozást. 

hidemyass-Slider1

hidemyass-slider2

hidemyass-slider3

hidemyass-slider4

hidemyass-slider5

Előző

Következő

Biztonsága jó és 256 bites titkosításra van állítva. A gyilkos kapcsolót szintén tartalmazza. Noha a HMA-nak nincs naplózási politikája, ha elolvassa, észre fogja venni, hogy valójában megteszi. Egyértelművé teszi, hogy az Ön IP-címét nem naplózza, de naplózza más adatait, például a kapcsolat időbélyegzőit, a használt szerver IP-címét és az átvitt adatok mennyiségét.

Ez az információ önmagában, ha jó, és nem vonható vissza magához. Ennek ellenére, ha feliratkozik a valódi hitelesítő adataival, akkor ehhez társulhat. Az információkat a dokumentációban 30 napig tárolják, és ha a hatóságok kérik, a HMA naplózhatja a részletesebb információkat.

A sebessége lenyűgöző, de még mindig nem a leggyorsabb. Korlátlan sávszélességet tartalmaz, és bejuthat bizonyos streaming szolgáltatásokba. A HideMyAss áttekintésünk részletesebb részleteket mutat.

Egyéb okok, amik tetszik a HMA

A HideMyAss Windows, MacOS, Android és iOS rendszereken is használható. Nagyszerű felülettel rendelkezik, amely könnyen kezelhető, és egyszerre akár öt eszközt is csatlakoztathat.

Tudásbázis és útmutatók állnak rendelkezésre, ha segítségre van szüksége. A készenléti 24 órán keresztül élő chat és e-mail támogatás is rendelkezésre áll. Az élő csevegés gyors, de az alapvető kérdésekre a legmegfelelőbb, míg az e-mail támogatás jobban meg tud válaszolni a technikai kérdésekre, bár egy kicsit hosszabb időt vesz igénybe a válaszadás..

A HMA-nak nincs havi terve. A legrövidebb egy év. A kedvezmények a feliratkozáskor kedvezőbb ajánlatot jelentenek, ám megújításkor nincs ajánlat. Hétnapos próbaverzió áll rendelkezésre, de ki kell ásni, hogy megtalálja. 30 napos pénz-visszafizetési garancia van érvényben az extra nyugalom érdekében.

Online cenzúra Venezuelában

Az internetszabadság Venezuelában csökken. Kormánya évek óta cenzúrálja az internetet, és maga az internet-kapcsolat is csökkent. Számos webhely blokkolva van, ideértve a médiakat, a szerencsejátékokat, a blogokat, a pornográfiát és a külföldi pénzváltással kapcsolatos webhelyeket. Néhány blokk azonban csak ideiglenes.

A 2017. évi gyűlölet-ellenes törvény értelmében a webhelyek blokkolhatók, ha a hatóságok úgy ítélik meg, hogy előmozdítják a gyűlöletet vagy az intoleranciát. Ráadásul a gyűlöletbeszédet tartalmazó tartalmat a közvetítő webhelyeken a közzétételtől számított hat órán belül el kell távolítani, vagy pénzbírságot lehet kiszabni.. 

A közvetítő webhelyek felelőssé válhatnak a rádióban, televízióban és elektronikus médiában a társadalmi felelősségvállalásról szóló törvény értelmében közzétett tartalmakért, és a jogsértésekért súlyos szankciókat lehet kiszabni..

Számos közösségi média platformot és kommunikációs eszközt szokásosan és stratégiailag is blokkoltak. A Facebook, a Twitter, a Periscope és a YouTube rövid ideig hozzáférhetetlenek voltak, és 2019 elején még több szolgáltatást érintettek, mivel gyakran érzékeny politikai események során vannak..

A tömbök körülkerülése érdekében sokan kijátszási eszközöket alkalmaztak. Jelentések szerint a Tor hálózatot 2018-ban blokkolták, de úgy tűnik, hogy a VPN-ek az országban továbbra is legálisak.

Online megfigyelés Venezuelában

A kormány fokozta megfigyelési tevékenységeit, miután kiadta 2013 és 2019 közötti „Plan de la Patria” című tervét, amely alapvetően a gazdasági és társadalmi fejlődés terve. Hangsúlyozza a nemzetvédelem és más prioritások megerősítését. 

Nemzetközi aggodalmak merültek fel a szakértők és az aktivisták körében a kormánynak a hírszerzésbe történő beruházására irányuló terveiről, amelyek egy ponton közel 14 milliárd venezuelai bolondot (körülbelül 1,5 millió USD) osztottak el számára.

Ezenkívül az állampolgároktól származó személyes adatok gyűjtésére irányuló kezdeményezések nagyobb aggodalomra adtak okot, különösen mivel nincs garancia az adatok adatvédelmére és annak kezelésére.. 

A Carnet de la Patria-t, amely alapvetően kötelező személyi igazolvány, 2016-ban vezették be. Ez magában foglal egy személyre szabott QR-kódot, amely személyes információkat tárol, lehetővé téve a kormány számára, hogy megismerje a lakosság helyzetét. 

Az állampolgárok többek között bizonyos előnyök elérésére használják a kártyát. Azoknak, akik mobiltelefont, SIM-kártyát vagy szélessávú hozzáférést akarnak vásárolni, regisztrálniuk kell személyi azonosító számukkal és egyéb információkkal. A kártyához társított mobilalkalmazások lehetővé teszik a kormány számára a polgárok személyes adatainak és helyének nyomon követését is.

A személyes adatok védelmére vonatkozó jogszabályok nem léteznek, és aggályok merülnek fel azzal kapcsolatban, hogy a kormány miként használhatja vissza a fenti módszerekkel összegyűjtött személyes adatokat. 

Ezenkívül 2017-ben érkezett egy új határozat, amelynek célja a személyes adatok telekommunikációs szolgáltatásokból történő megszerzése és megőrzése. Az adatok tartalmazzák az IP-címeket, a csatlakozási időket, a földrajzi elhelyezkedést és egyéb kommunikációs információkat..

Online szólásszabadság Venezuelában

A venezuelai alkotmány garantálja a véleménynyilvánítás szabadságát, de a kormány által elfogadott törvények és rendeletek ezt a gyakorlatban korlátozzák. 

A gyűlölet ellen, a békés egymás mellett élésért és a toleranciaért alkotmányos törvény homályosan fogalmazódik meg, és izgalmas, akár 20 éves börtönbüntetést szab ki gyűlölet vagy erőszak online felbujtására.

Az állami tisztviselőkkel szembeni rágalmazás és hamis információk közzététele börtönbüntetést vonhat maga után a büntető törvénykönyv alapján. A közösségi média felhasználóinak, újságíróinak és aktivistáinak online tevékenységeikkel szemben büntetőeljárást vettek szembe. Az újságírók munkájuk során letartóztatást és fizikai erőszakot is kockáztatnak, különösen, ha ez kritikus a kormányra. 

Három tinédzsert tartottak fogva 2018-ban, akiket gyűlöletkeltésnek vádolták a csevegőcsoportokon és a közösségi médián keresztül, valamint a kormány elleni tiltakozások szervezésében. 20 év börtönre számítottak, bár hónapokkal később szabadon engedték őket.

Ugyancsak 2018 elején három szerkesztő és újságíró rágalmazási pert indított ellenük két közzétett cikk miatt, amelyek szabálytalanságokat tártak fel az élelmiszerek állami behozatala és a Maduro elnökkel folytatott tárgyalások során. A nyomozó kvartett körülbelül 59 000 dolláros büntetést és legfeljebb hat év börtönbüntetést szabott ki, ami miatt elmenekültek az országból.

Végső gondolatok

Reméljük, hogy segítettünk megérteni, miért kellene VPN-t használni Venezuelában, és hogy milyen funkciókkal kell rendelkeznie. Az ország szenved a változatos cenzúrától, még akkor is, ha részben átmeneti. Ráadásul egyre növekszik a kormányzati felügyelet, és szigorú büntetések vannak a kritikai megjegyzések miatt. 

Válasszon egyet, amelynek nagy kiszolgálóhálózata van, hogy a lehető legjobb esélyt kapja meg bármilyen blokk megkerülésére. Ha venezuelai korlátozott tartalomhoz szeretne hozzáférni, akkor az országon belüli kiszolgálókra is szükség lesz. A jó biztonság fontos, hogy védelmet is nyújtsunk Önnek.

Ezt szem előtt tartva, az ExpressVPN a legjobb fogadás, amikor Venezuelára vonatkozik. Nagy szerverhálózattal rendelkezik, némelyik Venezuelában. Ráadásul biztonságban lesz, mivel ott a legbiztonságosabb VPN. Miért nem próbálja ki? A 30 napos pénz-visszafizetési garanciával semmit nem veszíthet el.

Ha van tapasztalata egy VPN használatával Venezuelában, ossza meg velünk a megjegyzés szakaszban. Szeretnénk erről olvasni. Mint mindig, köszönöm az olvasást.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me