2020-as legjobb VPN-szolgáltatók: Védje meg adatvédelmi online

Egy év új felülvizsgálat után ideje frissíteni a legjobb VPN-útmutatónkat. Ha ez az első alkalom, üdvözlöm. Ennek során megmutatjuk a legjobb VPN-szolgáltatókat minden felhasználási esetre, a streaming, a torrent, az általános adatvédelem és egyebek elszámolására. Ha nem érdekel elolvasni azt a kb. 6000 szót, akkor könnyedén átválthat és csak regisztrálhat egy fiókot az ExpressVPN segítségével.


Azok számára, akik további lehetőségeket szeretnének, olvassa el tovább. Minden szolgáltatót felvettünk a VPN-értékeléseinkből, és egymás ellen dobtuk őket egy végső – és elismerhetően rendetlen – csatára. Vigyázni fogunk a részletekre, tehát ha átfogó áttekintést szeretne, javasoljuk, hogy nézzen meg VPN-összehasonlító táblázatunkat..

Így megy le. Először felvázoljuk, mi a virtuális magánhálózat és hogyan működik, majd megadjuk a VPN használatának néhány előnyeit. Ezt követően folytatjuk az egyes kategóriák legfontosabb válogatásait, és a legjobb VPN összességünkkel, valamint a torrentinghez tartozó legjobb VPN-vel és a legjobb ingyenes VPN-vel végződik..

2020 legjobb VPN-szolgáltatói

Hogyan működik a VPN??

A VPN működik

Ha még nem ismeri a VPN-ek világát, akkor javasoljuk, hogy nézze meg a VPN-útmutatónkat, hogy megismerkedjen velük részletesen. Röviden ismertetjük ezt az útmutatót.

Amikor csatlakozik az internethez, az IP-címet és a rendszerinformációkat az egyes csomagokkal együtt elküldik. Ezek a kérelmek az internetszolgáltató DNS-kiszolgálóin keresztül mennek keresztül, és a megkeresett domainre kerülnek. Ezen idő alatt a kormány és a hálózati snoopers kémkedhet a kapcsolaton, és naplózhatja az átadott adatokat.

Miután megérkezett a weboldalra, további adatgyűjtés készül. Amikor minden elhangzott és kész, az internetszolgáltató, a kormány és a webhely, amelyhez csatlakozik, több száz adatpontot látott és naplózta őket.

A VPN kiküszöböli ezt. A VPN-ek a kezdeti csatlakozáskor lépnek be, és titkosítják az adatok, amelyeket neki küld. Mielőtt továbbítja az internetszolgáltatóján és a nagyobb internetre, a VPN anonimizálja az Ön IP-címét és a böngésző adatait, így senki sem fogja tudni, hogy ki vagy vagy, hol tartózkodik.

Az online adatvédelem fokozása mellett a VPN biztonságosabbá teszi az ön védelmét. Az eredeti kapcsolat titkosításával a VPN biztosítja, hogy egyetlen hálózati támadás sem befolyásolja a kapcsolatot. A nyitott streameket veszély fenyegeti, főleg ha titkosítatlanok, így VPN hozzáadása a lánchoz biztonságosabbá teszi ezt a kapcsolatot.

A VPN-k számos célra hasznosak, azon túl, hogy megóvják az online magánéletét és biztonságot nyújtanak, amelyet az alábbiakban ismertetünk..

VPN korlátozások

Mielőtt megismerkednénk a VPN-ekkel, minden kártyájukat az asztalra fogjuk tenni. A VPN-k segítenek az adatvédelem online biztonságában, de egyszerűen nincs olyan világ, ahol teljesen anonim vagy. Ha nem szeretne távolodni a térképről, akkor a legjobb megoldás az, ha megtalálja a lehető legtávolabbi területet, és magányos életet él internetkapcsolat nélkül.

Amint az anonim böngészési útmutatónkban megemlíti, az igazi névtelenség egy álom. Még a legjobb, a magánélet tiszteletben tartásával rendelkező VPN-knek is regisztrálniuk kell a kapcsolat bizonyos aspektusait, hogy a szolgáltatás működésbe lépjen. Ha nincsenek rögzített adatok a kapcsolatról, akkor nincs mód a szolgáltatás hibaelhárítására, ha valami rosszul fordul elő.

Ennek ellenére a nyilvántartott információnak nem kell személyesen azonosíthatónak lennie. Van egy vonal a diagnosztikai felhasználási információk naplózása és az értékesítéshez szükséges felhasználói adatok naplózása között.

Vegyünk példát az ExpressVPN-ről. A magánélet tiszteletben tartásával foglalkozik, nemcsak a fenntartása iránti határozott álláspontja miatt, hanem a magánélet-barát helyzet és az egyértelmű adatvédelmi politika miatt is. Még akkor is információkat gyűjt, beleértve az alkalmazás verzióját, a sikeres kapcsolatokat és az átvitt adatok összesített összegét.

Nincs ok azt gondolni, hogy „naplók vezetése”. A „nincs naplózás” állítás azt sugallja, hogy a VPN-eknek valójában nincs nyilvántartása, és pusztán az a tény, hogy valami nyilvántartásban van, negatív benyomást kelthet egy adott szolgáltatóra vonatkozóan. A naplók megléte nem azt jelenti, hogy azonosíthatják a felhasználót vagy bármilyen módon veszélyeztethetik a magánélet védelmét.

Ez azt jelenti, hogy amikor azt állítják, hogy semmilyen naplót nem vezetnek, akkor jóhiszeműen csináljuk, hogy nincs azonosítható információ nyilvántartásában. Felosztjuk a szőrszálakat, így nincs kétség abban, hogy mit teszel az interneten. Áttekintettük az adatvédelmi irányelveket, és elvégeztük a kutatást, így biztos lehet benne, hogy minden lényeges információ elmaradt.

VPN adatvédelem

VPN adatvédelem

A VPN-ekkel kapcsolatos kérdés a felhasználói adatvédelem. Tetszik vagy sem, a webhelyek és a kormányzati ügynökségek szerte a világon adatelemű gépek, amelyek minden részletet meg akarnak tudni rólad, függetlenül attól, hogy hirdetéseit jobban testreszabja, vagy valamiféle rosszabb dolgot készít – Minority Report, bárki más?

Valószínű, hogy adatait több vállalat már több adatbázisban tárolja. Bármilyen is legyen, a VPN segít megvédeni a vérzést. Az egyik használatával elrejti IP-címét és metaadatait, amelyeket az egyes webes kérésekkel együtt küld. Mint mondtuk, a VPN-k úgy viselkednek, mint közvetítők közted és egy webszerver között, és új IP-címet, és mint ilyen új helyet rendelnek hozzá..

Időnként azonban a VPN használata helyettesíti az adatbányászat egyik formáját egy másikkal. Annak ellenére, hogy kijelentették, hogy nem vezetnek naplókat, néhány szolgáltatót, például az IPVanish-t, lefogták közmondásos nadrágjukkal. Ezt megtudhatja az IPVanish áttekintésünkben.

Ismét némi működési információt kell naplózni a szolgáltatás zökkenőmentes működésének biztosítása érdekében, és ez rendben van. Ami nem megfelelő, a felhasználói adatok naplózása marketing vagy értékesítés céljából. Átvizsgáltuk a szolgáltatókat annak érdekében, hogy ajánlásaink megfeleljenek a legszigorúbb adatvédelmi előírásoknak, ezért ha ez aggasztja Önt, azt javasoljuk, hogy tartsa be a választásunkat.

VPN-k és cenzúra

Időnként nem olyan egyszerű, mint a személyes adatainak elrejtése az adatokkal éhes szervezetektől vagy az internetszolgáltatóktól. Attól függően, hogy hol élsz, a cenzúra nagy szerepet játszhat a VPN használatának kiválasztásakor. Az IP-cím helyettesítésével egy másik helyről megkerülheti a legszigorúbb cenzúrát és hozzáférhet az internetes tartalmakhoz a világ minden tájáról.

Az internetes cenzúra útmutatója az öt leghírhedtebb országot fedi le, de vannak olyanok is, amelyekben a cenzúra kisebb formái vannak, amelyek befolyásolják a politikai hatalmat. Ráadásul, ha ezt a hatalmat szeretné megszólaltatni, pénzbírsággal, börtönidővel vagy akár halállal is szembenézhet.

Sajnos vannak olyan VPN-k, amelyeket a kormány megfertőzött annak érdekében, hogy továbbfejlesszék ezt a napirendet – olvassa el a BolehVPN áttekintésünket példaként -, tehát fontos olyan szolgáltató kiválasztása, amelynek székhelye a jó adatvédelmi törvényekkel rendelkező helyen található..

VPN biztonság

VPN biztonság

A VPN-biztonság két fő téma: a titkosítási szint és a protokoll. A VPN protokoll meghatározza, hogyan fog létrejönni a kapcsolat, milyen titkosítást használ a kapcsolat, és egyéb egyéb információkat annak létrehozására. Általában ragaszkodunk az OpenVPN-hez, de megtudhatjuk a protokollok közötti különbségeket a VPN-protokoll bontásban.

A biztonságot illetően a fő probléma a titkosítás. Röviden: a titkosítás az elküldött csomagokat olvashatatlanná teszi azok számára, akiknek nincs a megfelelő visszafejtési kulcs. A titkosítási darab leírása arról szól, hogy ez hogyan működik műszaki szinten, de lényegében ez az, amit elértünk.

A kapcsolat titkosításával a VPN-k megvédik a hálózati szimatolástól és a számítógépes bűnözéstől. A titkosítás azonban nem minden egyenlő, és a gyenge infrastruktúrájú szolgáltatók veszélyeztethetik a kapcsolatot. Olvassa el a PureVPN áttekintésünket.

Még azok is, akik nagy erősségű titkosítást használnak, veszélyesek lehetnek. A DNS-szivárgás, valamint a WebRTC és az IP-szivárgás aggodalomra ad okot a VPN-biztonság szempontjából. Noha az alagút létrejöhet közted és a VPN-kiszolgáló között, a DNS-kérelmek, a WebRTC-információk és az Ön IP-címe kiszivároghat, és ez ténylegesen meghiúsítja a VPN használatának célját..

A legjobb VPN-szolgáltatók nemcsak a legjobbat nyújtják a titkosításban, hanem olyan rugalmas alagutakban is, amelyek nem szivárognak az Ön adataival. Itt minden szolgáltatót teszteltünk annak biztosítása érdekében, hogy semmi ne csússzon át a repedésekben.

Ráadásul választékaink egy kill kapcsolót kínálnak. A kikapcsoló olyan, mint egy biztonsági háló a kapcsolathoz. Ha engedélyezte, a VPN megszakítja az internetkapcsolatot, ha a VPN meghibásodik, megakadályozva az Ön személyes adatainak a kiszolgálók közötti áramlását. Vannak fejlettebb kill kapcsolók is, amelyekről az alábbi biztonsági szakaszban fogunk beszélni.

VPN-k és streaming

VPN Netflix

Az összes magas szintű beszélgetés során könnyű elfelejteni az egyszerűbb dolgokat, amelyekre a VPN-k hasznosak. A streaming az egyik legfontosabb felhasználásuk, mivel lehetővé teszik a régióhoz zárolt tartalmak elérését, és biztonságosabbak a bingáláskor.

Amint a YouTube és a Netflix több pénzt keresnek, a disztribúciós modellek összetettebbé válnak. Például az Annihilation – az azonnali sci-fi klasszikus, az író szerint – az Egyesült Államok színházaiban került kiadásra, de kizárólag az Egyesült Királyságban és Ausztráliában a Netflix révén jelenik meg. Hasonlóképpen, a Better Call Saul negyedik évadja az AMC-ben az Egyesült Államokban, míg az Egyesült Államok új epizódjai a Netflix-en..

Ha VPN-t használ, akkor hozzáférhet ezekhez az exkluzív műsorokhoz és filmekhez, függetlenül attól, hogy hol tartózkodsz, mindaddig, amíg tudod, hol elérhetőek. Ha az Egyesült Államokban tartózkodik, használhat egy brit szervert a Better Call Saul közvetítéséhez és egy ausztrál szervert a megsemmisítés folyamához..

A streaming cégek azonban nem bolondok. Tisztában vannak a VPN-ekkel és azok használatával, mint a disztribúciók megkerülésének módszerével. A legfontosabb az, hogy a tartalmakat adatfolyamként továbbadja anélkül, hogy a szolgáltató tudná, hogy VPN-t használ.

Minden felülvizsgált szolgáltatót tesztelünk a négy legnépszerűbb streaming-platformon keresztül több szerverről, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy hozzáférhetnek-e az ott tárolt tartalomhoz. Sajnos nem minden VPN-szolgáltató képes, ezért feltétlenül tartsa be az ebben az útmutatóban szereplő streaming-ajánlásokat, ha ez aggodalomra ad okot.

VPN és Torrenting

A VPN használatának másik oka a torrenting. A jelenlegi digitális millenniumi szerzői jogi törvénynek való kínozás valódi. Bár ennek végrehajtása bizonyos országokban csak az internetszolgáltató értesítését eredményezheti, másutt pénzbüntetés vagy börtönbüntetést okozhat. Nem azért vagyunk itt, hogy elkerüljük a szerzői jogok által védett tartalmak torzítását, vagy hogy elkerüljük azt, de VPN-t kell használnod, ha kalózkodni fogsz.

A peer-to-peer forgalom, amely a torrenting, nagyon sok sávszélességet fogyaszt, tehát nem minden szolgáltató barátságos felé. Ez még a szerzői jogok megsértésének nyilvánvaló kérdéseit sem veszi figyelembe.

Az illegális kínozás kérdése rendetlen, de nem tartja be a törvényt, ha szerzői joggal védett anyagot lop. A VPN használata azonban megóvhat a jogi lépésektől. Mint a magánéletnél is, az IP-cím és az identitás elrejtése azt jelenti, hogy senki sem tudja azonosítani, hogy ki mit csinál a VPN-kiszolgálón, így a torrenting tisztességes játékgé válik.

A legjobb VPN-szolgáltatók kiválasztása

Ha figyelembe vesszük a VPN-k összes felhasználását, nehéz felvázolni, mi a legjobb VPN. Készítettünk néhány kritériumot, és kiválasztottuk az egyes kategóriák három legjobb szolgáltatót, tehát van egy ötlete, hogy mit kell keresni.

Egyszerű használat

Néhány VPN-t rendkívül nehéz használni – olvassa el például az AirVPN áttekintésünket -, tehát azokat, amelyek ésszerű élményt nyújtanak, nem szabad figyelmen kívül hagyni. A jó használhatóságot szemléltető VPN-knek egyensúlyban vannak az erő és a használhatóság, anélkül hogy feláldoznák azokat a fő funkciókat, amelyek lehetővé teszik az élmény testreszabását. Olvassa el az TunnelBear áttekintést, hogy megnézze, hogy néz ki az egyszerűsítés.

Az esztétikát sem szabad lebecsülni. Még az olyan egyszerű interfészekkel rendelkező szolgáltatók is, mint például a Hide.me (olvassa el a Hide.me áttekintést), lemaradnak a top szolgáltatókról, ha interfészük nem tűnik túl forrónak. Találtunk olyan szolgáltatókat, amelyek józan ész kialakításúak, könnyű pénztárral és rengeteg energiával rendelkeznek.

ExpressVPN

A VPN nem kombinálja az energiát és a használhatóságot, hasonlóan az ExpressVPN-hez, ami nagyszerű választást jelent az Android és a Mac felhasználók számára. Az áramvonalas felület lehetővé teszi a legszélsőségesebb technofóbok csatlakozását is, miközben elegendő energiát kínál a motorháztető alatt, hogy a tinédzserek megkaphassák a játékot. A telepítés után csak annyit kell tennie, hogy kattintson a „Csatlakozás” gombra.

ExpressVPN-App-Connected

A mobil stílusú alkalmazás ellenére az ExpressVPN nagyon sok funkcióval rendelkezik. Lehet, hogy az igaz geek nem értékelik a piacképes megközelítését. Könnyű megtalálni a kívánt szervert, mert az ExpressVPN elkülöníti a helyeket régiók és országok szerint, és mindegyiknél gyorssebesség-tesztet futtathat, hogy megtudja, melyik az Ön számára.

CyberGhost

A CyberGhost korábbi iterációjának szokatlan felhasználói élménye volt, ami néhány tanulási pontot lecsökkent a tanulási görbe miatt. A 7-es változat ugyanakkor korszerűsítette a felületet, miközben megtartotta a CyberGhost elválasztó funkcióit.

CyberGhost-review-terpesztett ui

A szolgáltatások bősége azt jelenti, hogy ez nem annyira plug-and-play, mint az ExpressVPN, ám a szoftverrel kompetens felhasználók kiváló teljesítmény-egyensúlyt találnak.

Az ExpressVPN-hez hasonlóan a CyberGhost is rendelkezik okostelefon-stílusú felhasználói felülettel, néhány gombbal. A csatlakozáshoz ki kell jelölnie a „connect” kapcsolót. Az interfész azonban kibővíthető. Ezzel böngészhet a CyberGhost speciális szerverein, konfigurálhatja az automatizálási beállításokat és elérheti az általa kínált számos funkciót. Erről a CyberGhost áttekintésben olvashat.

NordVPN

Az NordVPN újabb megközelítést alkalmaz. Ez azonban nem teszi elérhetővé. Az okostelefon-stílusú alkalmazás használata helyett a NordVPN egy térképen nyílik meg, amely az összes szerverhelyét megjeleníti. Csak annyit kell tennie, hogy kiválaszt egy helyet, és az induláshoz jelölje be a „connect” kapcsolót.

NordVPN-Main-Screen

Ugyanakkor a harmadik helyet foglalja el, mivel a felhasználói felület többi része csak tisztességes. A szolgáltatások és a konfigurációs beállítások görgetése ugyanaz, mint bármely más VPN-en, és bonyolultabb, mint az ExpressVPN, figyelembe véve, hogy hány beállítás létezik. Ennek ellenére a szervernavigáció megközelítése bronzérmet nyer.

Sebesség

VPN sebesség

A könnyű használattól eltérően a sebesség számszerűsíthető. A leggyorsabb VPN szolgáltatókba merülve betekintést nyertünk a gyors VPN-kbe, ahol, és az eredmények megleptek. Noha az elsődleges választás továbbra is az ExpressVPN, a másik két javaslatunk eleinte nem volt nyilvánvaló.

Az ajánlásainkat az OpenVPN és az AES 256 bites AES 16 szolgáltatón alapuló tesztekre alapozzuk. Néhány szolgáltató, például a CyberGhost, sokkal jobb eredményekkel rendelkezik más protokollokkal. Azt mondta: az OpenVPN 256 bites AES-szel az a standard, amelyet keresünk, tehát ajánlásainkat erre alapozzuk.

ExpressVPN

Kedvencünkként a Cloudwards.net oldalán örömmel mondhatjuk, hogy az ExpressVPN a leggyorsabb és leginkább következetes VPN, amelyet teszteltünk. A tesztelési körök során a NordVPN átlagértéke gyorsabb volt, de globális következetlen teljesítménye megakadályozta, hogy ajánlást tegyünk. Az ExpressVPN viszont sziklaszilárd.

Rugalmas volt minden tesztelt kiszolgálón. Súlyozott átlagunk, amely kedvez az Egyesült Államokban végzett vizsgálati helyünknek, a nem védett sebességünk körülbelül 70 százaléka volt. Ha csak az USA-ba számolunk, akkor csak körülbelül 20 százalékot veszítettünk el. Az ExpressVPN az egész fedélzeten is alacsony várakozási idővel bírt, így a játék VPN-jévé vált a legjobb.

Privát internet-hozzáférés

A privát internet-hozzáférés meglepett minket. Noha a PIA-áttekintésünkben tett tesztelésünk azt mutatta, hogy gyors, feltételeztük, hogy ennek az alapértelmezett alacsony titkosítási szintje miatt. A legfrissebb tesztelés során azt találtuk, hogy nem erről van szó. A PIA még a titkosítás bekapcsolása után is a második leggyorsabb VPN a piacon.

Az ExpressVPN-hez képest lassabb volt az USA-ban, de nemzetközileg is képes volt felzárkózni. A súlyozott átlag kiszámításakor másodpercenként csak 5 megabit volt lassabb, mint az ExpressVPN-nél. Ha azt szeretné megtudni, hogyan állnak össze más területeken, kérjük, olvassa el az ExpressVPN és a PIA összehasonlítást.

Astrill

Az Astrill-et gyakran más szolgáltatók is megrövidítik – és az Astrill-áttekintésünkben láthatjuk miért -, de a legújabb tesztelési körünkben jó volt. Súlyozott átlaga körülbelül ugyanolyan volt, mint a PIAé, csak megelőzve a többi leggyorsabb szolgáltatót, az AirVPN-t és a TorGuard-ot (olvassa el a TorGuard áttekintésünket).

Az Astrill két szabadalmaztatott protokollt kínál, és mindkettő gyorsabb, mint az OpenVPN. Ennek ellenére továbbra is a harmadik helyet foglalja el, jó nemzetközi, de nem impressziós teljesítményének és következetlenségének az ExpressVPN-hez viszonyítva.

Biztonság

VPN biztonság

Az összes legfelső és közép-VPN biztosítja a titkos szószt a biztonság szempontjából: AES 256 bites OpenVPN. Ez megnehezíti annak meghatározását, hogy melyik a “legjobb”, mivel a legtöbb szolgáltató egyenlő versenyfeltételekkel rendelkezik a titkosítási és a protokoll-szabványok vonatkozásában..

Ezt szem előtt tartva felszámoltuk azokat a három szolgáltatót, amelyek túlmutatnak az adatok titkosításán. A tipikus VPN-biztonság mellett a biztonsági funkciókkal is kiegészítik a védelmet, amikor megpróbálják megkerülni a cenzúrát, vagy csak nyugalmat adnak a böngésző megnyitásakor..

NordVPN

A NordVPN-nek nagyon sok biztonsági funkciója van, így az első könnyű kiválasztás egyszerű. A legfejlettebb titkosítási és protokollbeállítások mellett számos speciális kiszolgálót is tartalmaz. A biztonságot illetően a dupla hop-kiszolgálók a legérdekesebbek, mivel alapvetően lehetővé teszik a titkosítás kétszeresét.

A CyberSec-rel is jön, amely egy beépített rosszindulatú program és hirdetés-blokkoló eszköz. A legtöbb VPN hirdetés-blokkoló rossz, de a CyberSec lenyűgöző. Annak ellenére, hogy nem helyettesíti a legjobb víruskereső szoftvert, a Cybersec képes blokkolni a bosszantó hirdetéseket, vagy megvédheti Önt a botnetbe történő beragadástól. Olvassa el a mi botnet útmutatót, hogy megtudja erről.

TorGuard

A TorGuard kiváló választás a VPN biztonsághoz. Nem csinál semmi különlegeset, de ötvözi a csúcsminőségű biztonságot a testreszabhatósággal, így kiváló választás a tinédzserek számára. Úgy van beállítva, hogy az OpenVPN-t használja, ha az AES 256 bites nincs a dobozban, de megváltoztathatja a használt protokollt és rejtjelet. A legtöbb szolgáltató csak a kulcs méretének megváltoztatását engedi meg.

Ezen kívül a TorGuard rendelkezik egy hasznos kill kapcsolóval. Amellett, hogy globálisan dolgozik a kapcsolatokon, beállíthatja, hogy bizonyos alkalmazásokon is működjön. Beállíthatja például, hogy megszakítsa a kapcsolatot a torrent ügyféllel, ha a VPN meghibásodik, miközben a böngésző kapcsolatát érintetlenül hagyja..

ExpressVPN

Az ExpressVPN szabványos biztonsági funkciókkal rendelkezik, amelyeket szeretünk látni. Tartalmaz egy kill kapcsolót, 256 bites AES készlettel rendelkezik, és támogathatja az OpenVPN, L2TP / IPsec, PPTP és SSTP programokat. Ugyanakkor következetessége miatt a biztonság harmadik helyet foglal el.

Noha a biztonsági specifikációk szempontjából szokásos, az ExpressVPN nem más, mint stabilitás. A tesztelésünk során, amely sokáig megy, mert sok Cloudwards.net író használja, az ExpressVPN még soha nem szivárogtatott DNS-kérést vagy IP-címet, és néhány esetben, amikor a kill kapcsolót aktiváltuk, mindig azonnal megszakította a kapcsolatot. Mindezek a tények segítettek először jönni a felhőalapú tárolás legjobb VPN-jében.

Magánélet

Az adatvédelem sok VPN-vásárló számára vitatott kérdés. Van egy csomó „nincs naplózás” állítás, amelyet a VPN-szolgáltatók nyújtottak be, ami arra utal, hogy nem igaz. Piszkos munkát végeztünk azon szolgáltatók felkutatása érdekében, amelyek egyértelműen állnak az adatvédelemben, és nem naplóznak semmit, ami személyesen azonosítható.

Habár három kiváló választásunk van, ez nem azt jelenti, hogy az útmutatóban említett más szolgáltatók naplókat vezetnek. Tudomásunk szerint egyik javaslatunk sem tesz eleget. Ez a szakasz inkább azon szolgáltatók adatvédelmi törvényeire épül, amelyekben a szolgáltatók találhatók, mint bármi más, csökkentve annak kockázatát, hogy a személyes adatok rossz kezekbe kerüljenek..

ExpressVPN

Az ExpressVPN bebizonyította, hogy adatvédelmi szempontból barátságos szolgáltató. A Brit Virgin-szigeteken található a világ legjobb adatvédelmi törvényei, és az ExpressVPN viseli a kormány hozzáállását VPN-szolgáltatásához..

Az ExpressVPN csak az operációs nyilvántartást tárolja a fájlban. A személyesen azonosítható információkat a rendszermemóriában sem figyeljük, sem tartjuk át, még átmenetileg sem. Ha valaki kopogtat az ExpressVPN ajtaján, ami valószínűtlen a helyszínére való tekintettel, az alkalmazottaknak csak egy üres merevlemez lenne átadása.

Mullvad

A Mullvadnak egyértelmű „kézbesítési” megközelítése van a felhasználói adatokkal kapcsolatban. Amellett, hogy azon kevés szolgáltatás egyike, amely készpénzt fizet fizetéssel, a Mullvad kevés információt igényel rólad. Nem szükséges regisztrálnia felhasználónevet, jelszót vagy fizetési információkat. Mullvad semmit sem tud rólad, tehát nem adhat át semmit.

Ahelyett, hogy feliratkozna, a Mullvad kéri, hogy hozzon létre számlaszámot. Ezt fogja használni a bejelentkezéshez és a további szolgáltatások fizetéséhez. A Mullvad azon az elven működik, hogy Ön fizeti a kívánt időt azzal a lehetőséggel, hogy bármikor többet adjon hozzá. A szkriptet a magánélet védelmére olvassa el oly módon, mint néhány más szolgáltatónak.

NordVPN

A NordVPN egyértelmű álláspontot képvisel a magánélettel kapcsolatban is. Nem tart nyilvántartást rólad, és elsősorban alig igényel információt tőled. A regisztráció során csak annyit kell tennie, hogy megadja az e-mail címét. Panamában való elhelyezkedése szintén megnyugtató, mert nem szükséges a felhasználói információk megőrzése.

A naplófájlokat minimálisra kell tartani a szolgáltatáshoz. A NordVPN nyilvánvaló célokra tárolja az e-mail címet és a fizetési információkat, és nyomon követi az elemzést webhelyén. De ezen kívül nincs semmi rekord. Az Ön neve, IP-címe és tartózkodási helye nincs ott.

Szerver helyek

A VPN hálózatában levő kiszolgálók száma „tudod mit tudsz mérni” versenyré vált. A méretnek azonban nem mindig van jelentősége. Az ajánlásaink megválasztásakor figyelembe vettük a szerverhálózat méretét, és ami még fontosabb, annak elterjedését. Csak azért, mert egy vállalat 5000 szerverrel rendelkezik, ez még nem jelenti azt, hogy hasznos helyeken vannak.

A kis hálózatok azonban nem jó dolog. Olvassa el a VyprVPN áttekintésünket, hogy megtudja, hogy ez hogyan sérti a szolgáltatást.

A világ legnagyobb médiapiacán kívül olyan hálózatokat is keresettünk, amelyek helyszíne alulreprezentált a VPN piacon. Különösen Afrikában, a Közel-Keleten és Ázsia nagy részében a VPN-k elfedik a területeket, tehát azok a szolgáltatók, amelyek kiszolgálói vannak azokon a helyeken,.

ExpressVPN

Az ExpressVPN témája és következetessége. Annak ellenére, hogy egy nagy, több mint 3000 szerverrel rendelkező hálózattal rendelkezik, az első helyet foglalja el, mivel a helyszíneken folyamatosan teljesít. Egzotikus szerver lehetőségekkel is rendelkezik, így ott brownie pontokat szerzett.

ExpressVPN-Worldwide-helyek

Ez 148 helyszínen található, mindegyik változó számú szerverrel. Az ExpressVPN hálózata 94 országot érint, amely a legtöbb versenytárs számára páratlan. Minden kontinenst lefedi az Antarktisz kivételével, szilárd lefedettséggel Ázsiában és Afrikában. Az egzotikus helyeken található egyes szerverek, mint például a Vientiane vagy az Algier, virtuálisak, de vigyázzon, ha a biztonságot érinti.

NordVPN

A NordVPN hatalmas szerverhálózatáról ismert. Az írás idején 5 196 szerverrel rendelkezik, amely valószínűleg a VPN-k legnagyobb kiszolgálói hálózata. Noha sok a kiszolgáló az interneten, ezek nem olyan szétszórtak, mint az ExpressVPN. Annak ellenére, hogy ilyen sok, a NordVPN csak 60 országban van jelen.

NordVPN-Server-Map

Azt mondjuk, hogy “csak”, ez rossz dolog, amikor nem. A szerverhálózat nem rendelkezik olyan nagy elterjedtséggel, mint az ExpressVPN, de mégis lenyűgöző más szolgáltatókhoz képest. Lehet, hogy nehéz lehet a kívánt szerver követése. A NordVPN felsorolja a lehetőségeket, de nem teszi egyértelművé, hogy hol vannak egy adott országban.

HideMyAss

A HideMyAssnek problémái vannak a sebesség és a magánélet szempontjából, ám szerverhálózata lenyűgöző. Több mint 280 hely közül választhat több mint 190 országban. A hálózatban szokatlan helyek vannak, köztük a Zöld-foki-szigetek, a Falkland-szigetek és a Fidzsi-szigetek.

MBSZ! Kiszolgálólistában

Ami a reprezentációt illeti, a HideMyAss iparági vezető. Ez azt jelenti, hogy a lehetőségek közötti rendezés nehéz lehet. Szerencsére biztosítja a „szabadság módot”, amely automatikusan átirányítja a kapcsolatot a legközelebbi országon, szigorú szabad beszéd törvényekkel.

Árazás

VPN költség

Amint az a legrosszabb ingyenes VPN útmutatónkban is látható, vannak okok, miért kellene fizetnie a VPN -ért. Ez azt jelenti, hogy nem szabad áttörnie csak azért, mert fizetnie kell. Amellett, hogy megtaláltuk a piacon a legolcsóbb VPN-ket, azon szolgáltatókat kerestük, amelyek a legjobban kínálják dollárát. Ha nem engedheti meg magának a VPN-t, olvassa el az alábbi részt az ingyenes ajánlásunkkal.

Az ár volt a legfontosabb szempont, de figyelembe vettük az egyidejű csatlakozások számát, a fizetési lehetőségeket és az egyes szolgáltatók visszatérítési idejét is. A három első választásunk nemcsak nagy értéket képvisel, hanem rugalmasságot is ad az előfizetésből való kilépéshez.

Privát internet-hozzáférés

Nem volt könnyű kiválasztani a legjobb szolgáltatót erre a szakaszra, mivel az egyik szolgáltatónak alacsonyabb a havi díja, de rosszabb a visszatérítési időszaka, míg a másiknak fordított lehet. A PIA azonban a legjobb érték-egyensúlyt képviseli a tervei között, így kiváló választás a költségvetés adatvédelmi szempontjaira.

A havi arány jobb, mint a legtöbb VPN, de rosszabb, mint a másik két választásnál. A PIA az éves és kétéves tervei miatt első helyen áll, amelyek sokkal olcsóbbak, mint szinte minden más elérhető VPN. A tervek öt egyidejű csatlakozással érkeznek, és szinte bármilyen módon fizethet, a kívánt módon, beleértve a bitcoint is.

Noha ez a legjobb érték, a PIA nem tökéletes. Csak hét napos pénz-visszafizetési garanciát kínál, amely az egyik legrövidebb időszak, amelyet látunk. A PIA-áttekintésből többet megtudhat arról, hogy miért gondoljuk megéri.

Mullvad

A Mullvad szemérmetlen megközelítést alkalmaz az árképzésben. Szolgáltatása havonta 5,60 dollárba kerül, és egyszerre annyit vásárolhat, amennyit csak akar. Nincsenek többéves kedvezmények vagy extrák a terv hozzáadásához. Az ár az, ami az. Ez a Mullvad-ot szokatlanná teszi a VPN-szolgáltatók és általában a szoftvergyártók körében, de a fizetési lehetőségek valóban különböznek egymástól.

Hideg, kemény készpénzt fogad el. Bármely összegű készpénzt bármilyen pénznemben elküldhet a Mullvad-nak a számlaszámával, és ez az összeg jóváírja számláját. A Mullvad példát mutat: ha 17 eurót küld, akkor számláját 100 napos felhasználási idővel jóváírják.

A Mullvad ugyanolyan furcsa, mint bájos, és nagyon sokat szerethetünk annak racionalizált megközelítésében. Többet megtudhat a Mullvad áttekintésből, vagy kipróbálhatja egy három órás korlátozott futással.

SaferVPN

A SaferVPN nem rendelkezik rugalmassággal a PIA vagy a Mullvad számára. A terveket egy, két vagy három évre kínálják, havi fizetés lehetősége nélkül. Noha a készpénzre szorulók számára ez megragad, a SaferVPN a legalacsonyabb többéves kamatlábakat látta. Ráadásul hároméves tervet kínál, amely a szolgáltatók körében ritka.

A 30 napos visszatérítési időszak és a 24 órás ingyenes próbaverzió kompenzálja azt a tényt, hogy nem tud fizetni havonta. Nem találja a próbaverziót a kezdőlapon, de ha egy chat-ügynököt kér fel, akkor megad egy URL-t, ahol regisztrálhat és letöltheti. Tudjon meg többet a SaferVPN áttekintésből.

streaming

VPN streaming

A VPN-k egyik leggyakoribb felhasználása a geoblokkok megkerülése, amelyeket a streaming platformok bevezettek. Agresszív marketing állítások ellenére nem minden VPN képes legyőzni a Netflix VPN tilalmát. Ajánlásaink bebizonyították, hogy kérdés nélkül megkerülhetik ezeket a korlátozásokat.

Habár az első három választásunk jó, azt javasoljuk, hogy olvassa el a legjobb streaming VPN-t és a Netflix útmutatókhoz tartozó legjobb VPN-t, ha mély merülést szeretne fordítani erről a témáról. A VPN-korlátozások megkerülésének képessége mellett az adatfolyam-specifikus funkciókat kerestük.

ExpressVPN

Az ExpressVPN ismét nem azért nyer, mert a legtöbb streaming funkciót kínálja, hanem azért, mert a legrugalmasabb. Az ExpressVPN szinte bármilyen geoblokkot megkerülhet bármilyen helyről, ezáltal ideális választás az ingerelt lendülettel rendelkező rohadt figyelők számára. Ez is gyors, így mindig nagyfelbontású vagy annál jobb streaming lehet.

Amellett, hogy a Netflix útmutatóban nyert, az ExpressVPN megszerezte a koronát a legjobb VPN-ben a BBC iPlayer műben. Nem rendelkezik külön szerverrel vagy extra funkcióval az streaminghez, de a szolgáltatás egyéb szempontjaiban bemutatott, rendkívüli teljesítmény a streaming során is ragyog..

CyberGhost

Az ExpressVPN-től eltérően, a CyberGhost felületének egy része az adatfolyamokra van szánva. A 7-es verzió speciális szerverekkel rendelkezik több mint 50 streaming platformon, mindent megtalálva a filmektől a zenéig a keverékben. Mindegyik szerver a helyétől függően egy adott platformon van optimalizálva. Például a 4-es csatornát egy egyesült királyságbeli szerverre, a Netflixet pedig az Egyesült Államokra optimalizálják..

Ennek ellenére a tesztelésünk során azt találtuk, hogy az Egyesült Királyság Channel 4 szerverét használhatja a Netflix streamálásához. Noha ez a varázslat kihasználja azokat, akik visszahúzták a függönyt, a CyberGhost megközelítése csodát jelent az újszülöttek számára. Azoknak, akik nem ismeri a VPN-eket, nem lesznek kérdéseik, mely streaming platformokat tudják elérni, és milyen szervert kell használniuk.

NordVPN

A NordVPN mindig az ExpressVPN-t felel meg, és ez a tény ugyanaz, amikor a streamingről van szó. Szinte bármilyen geoblokkot megkerülhet, hozzáférést biztosítva a Netflix, a Hulu, az Amazon Prime Video, a BBC iPlayer és még sok máshoz. Tesztelésünk során képesek voltunk hozzájuk férni, és következetesen, de a sebesség megsértette a tapasztalatot.

Lehet, hogy szilárd, ha a streamingről van szó, de a sebességről nem szilárd. Az NordVPN kiszolgálók közötti következetlen teljesítménye azt jelenti, hogy időt töltene egy olyan hely felkutatására, amelyet felhasználhatna streamingre. Ennek ellenére, hogy a NordVPN képes megkerülni a korlátozásokat, ez a szakasz harmadik helyet szerez.

A legjobb VPN: ExpressVPN

legjobb vpn-expressvpn

A hét szakaszunk közül az ExpressVPN hat részben szerepelt helyet. Gyengesége az ára, amely nem olyan rossz olyan szolgáltatókhoz képest, mint a Hide.me és az Astrill. Noha az ExpressVPN nem a leginkább elérhető érték-központú szolgáltató, minden más rendben van. Gyors, biztonságos és magánélet-központú, így szinte bármilyen feladathoz a legjobb VPN.

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Regisztráció

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-opciók

ExpressVPN-Full-App

Előző

Következő

Noha az ExpressVPN árát szeretnénk kutyázni, ez nem szörnyű. Mint minden VPN esetében, a havi ráta is, de az éves ráta megegyezik azzal, amit elvárhatunk a felső polc szolgáltatótól. Az egyetlen dolog, amit feladsz, pár párhuzamos kapcsolat.

Amit nyer, az egyik legszilárdabb elérhető VPN-élmény. Amit az ExpressVPN olyan szolgáltatásokkal kereskedik, amelyek következetességét teszi ki. A regisztrációtól az első csatlakozásig minden az ExpressVPN-en folyékony és rugalmas. Az egész szerverhálózata gyors, és képes megkerülni a korlátozásokat.

Ez az egyik oka annak, hogy a legjobb kínai VPN-szolgáltatásokkal foglalkozó útmutatónkban a süteményt elkészítettük. Az ExpressVPN konzisztenciája ideális választást kínál a cenzúra megkerülésére, ahol a VPN-kapcsolat csökkenése jelentős bírságot vagy akár börtönbüntetést is jelenthet. Tesztelésünk során a gyilkos kapcsoló azon ritka esetekben működött, amikor bekapcsoltak, és alagútja soha nem szivárog.

Ráadásul erős álláspontot képvisel a magánélettel szemben. Az ExpressVPN adatvédelmi irányelve egyértelmű. Semmilyen körülmények között, akár átmenetileg sem naplózza az ön adatait. Annyit tud, hogy egy ExpressVPN felhasználó csatlakozik egy szerverhez, és néhány egyéb, azonosíthatatlan információt, például az alkalmazás verzióját.

Minden remek van, amikor az ExpressVPN-re vonatkozik, és az ExpressVPN áttekintésünkből megismerheti miért. Ha inkább kézi időt töltene vele, 30 napos pénz-visszafizetési garanciával kockázatmentesen ezt megteheti..

A legjobb ingyenes VPN: Windscribe

legjobb vpn-for-torrentezés--nordvpn

A legjobb ingyenes VPN-útmutatónk mélyen a témához tartozik, de nincs sok lehetőség. Megpróbáltunk összegyűjteni akár öt szolgáltatót is, akiknek ingyenes tervei voltak, amelyek nem veszélyeztetnék a magánélet, a biztonság vagy a sebességet.

windscribe felület

windscribe preferenciák

windscribe böngésző kiterjesztés

írja le az adatvédelmi lehetőségeket

szélsértési tesztek

Előző

Következő

Ennek ellenére van egy szolgáltató, amely semmit sem veszélyeztet. A Windscribe rendelkezik a legjobb ingyenes csomaggal, amelyet látott, több lehetőséggel, hogy a jövőben fizetett díjra frissítsen. 10 GB adatátvitelt és korlátozott kiszolgálóhálózathoz fér hozzá, de az összes többi szolgáltatás sértetlen marad. Ez magában foglalja a Windscribe böngészők számára kínált adatvédelmi eszközeit és URL-ellenőrzőjét.

Noha a 10 GB-os adatátvitel már ez a legjobb ingyenes VPN, ez a frissítési lehetőségek még tovább halad. Helyeket hozzáadhat az ingyenes tervhez 1 dollárért, és minden további hely további 10 GB-ot adhat a havi limithez. Plusz, ha elégedett a korlátozott kiszolgáló-választással, akkor korlátlan mennyiségű adatot vásárolhat csak 1 dollárért.

Ezen kívül a Windscribe feljegyzéseket készít a „szabadon játszható” modellről, amikor a szabad tervről szól. Az alapszám 10 GB, de több adatot lehet keresni bizonyos feladatok elvégzésével. A Tweeting további 5 GB-ot fog keresni, míg a rejtjelezés a kriptovaluta felszámolása érdekében véglegesen akár 10 GB-ot vagy havi prémiumot kereshet ingyen..

A Windscribe ritka, amikor a VPN-árakról van szó, annyira, hogy megérdemli a jelen útmutató saját részét. Ha többet szeretne megtudni, olvassa el a Windscribe véleményünket vagy regisztráljon egy ingyenes próbaverzióra, hogy megnézze, hogy tetszik.

Windscribe logó

Windscribe Review

Kezdődik 417 $ -tól havonta
Ingyenes terv elérhető Minden terv

Látogasson el a Windscribe oldalra

A torrenting legjobb VPN-je: NordVPN

legjobb-free-VPN-windscribe

A legjobb torrent útmutató VPN megosztja az összes szolgáltatót, akinek véleményünk szerint erre alkalmas, de a NordVPN megkapja az aranyérmet. Bár a többi választásunk, például az ExpressVPN és a CyberGhost, a biztonság szempontjából azonosak, a NordVPN a P2P kapcsolatokra szolgáló speciális kiszolgálókkal éri el őket..

Előző

Következő

A P2P kiszolgálókat torrentingre fejlesztették ki, fokozott biztonságot és adatáramlást kínálva az adatokkal éhes kapcsolatok számára. Ha különösen aggódik, hogy kiderül, akkor használhatja az NordVPN kettős hop-kiszolgálóinak egyikét is. Ez a csatlakozási módszer két VPN-kiszolgálón keresztül vezet, és ezzel megkétszerezi a biztonsági szintet.

Mindezt a NordVPN szigorú bejelentkezési tilalmának politikája és több regisztrációs módszer támogatja. Használhat egy író e-mailt, és fizethet a bitcoinnal is, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nincs-e személyes információ.

Az NordVPN nem tökéletes, de közel van. Megtudhatja a szolgáltatás részleteit a NordVPN áttekintésünkben, vagy kipróbálhatja kockázatmentesen egy 30 napos pénz-visszatérítési garanciával..

NordVPN logó

NordVPN áttekintés

Havonta 349 dollárral kezdődik
Takarítson meg 71% -ot

Látogasson el a NordVPN oldalra
30 napos garancia

Végső gondolatok

Egy újabb felülvizsgálati év mögöttünk áll, és az ExpressVPN továbbra is a legjobb VPN, amelyet meg lehet vásárolni. Bár drága, mindent kiegyenlít, amit látni akarunk egy szolgáltatótól, oly módon, amit senki más nem tesz. Lehet, hogy ez nem a legjobb választás az Ön számára, ha egy érmét próbál megmenteni, vagy nem törődik az áramvonalas megközelítéssel.

Nagyon tetszik a NordVPN és a CyberGhost is. Mindkettő kibővített felülettel és szokatlan szolgáltatásokkal rendelkezik. Ha pénzt akar megtakarítani, azt javasoljuk, hogy adjon PIA-t vagy Windscribe-t.

Egyetértesz? Ha nem, melyik VPN-t értékelné a legjobban? Tudassa velünk, miért az alábbi megjegyzésekben, és mint mindig, köszönöm az olvasást.

ExpressVPN logó

ExpressVPN áttekintés

Kezdődik 666 dollár havonta
Takarítson meg 49% -ot

Látogasson el az ExpressVPN oldalra
30 napos garancia

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map