2020-as legjobb ingyenes VPN-szolgáltatások: biztonság kedvezménnyel

Nagyon sok állítólag „ingyenes” VPN-szolgáltatás létezik. Annak ellenére, hogy azt a benyomást keltik, hogy védett vagy, a legtöbb esetben a magánélettel fizetnek. Bizonyos esetekben még az online biztonságával is fizet, olyan hamis szolgáltatásokkal, mint például a Hola VPN, a felhasználókat egy bot-hálózatba csapja be.


Annak érdekében, hogy áttörjük a pszeudo-szolgáltatások által létrehozott sűrű ködön, az internetet kerestük a legjobb ingyenes VPN szolgáltatások számára. Noha a VPN-áttekintésünkben nem tudják megbirkózni a legfontosabb szolgáltatókkal, védelem nélkül fognak tartani téged.

Ez alól kivételt képez a Windscribe, amelynek szabad és fizetett piacon vannak lábai. Ha újonnan jársz a VPN-kbe, és ingyen szeretnél kipróbálni valamit a befektetés előtt, akkor a legjobb fogadás, ha ragaszkodsz a Windscribe-hez. Nemcsak a legjobb ingyenes tervet kínálja, amelyet látott, hanem a fizetett tervekkel kapcsolatban sem túl kopott.

A legjobb ingyenes VPN szolgáltatások kiválasztása

A legjobb ingyenes VPN-szolgáltatások megtalálása egyszerű. A VPN-nek ingyenesnek kell lennie, és nem lehet teljes szemét. A legrosszabb ingyenes VPN útmutatónk szerint a VPN nem jó csak azért, mert ingyenesek, és bizonyos esetekben ez rosszindulatú programokat, csalásokat vagy más számítógépes bűnözéssel járó kellemetlenségeket jelenthet..

A legjobb ingyenes jelszókezelő útmutatónkkal ellentétben azonban el kell adnia valamit a VPN ingyenes használatához. Például a LastPass ingyenesen kínálja a fizetett jelszókezelő legtöbb funkcióját. A VPN-térben nem talál ezzel egyenértékű lehetőséget. Olvassa el a LastPass áttekintését, ha a jelszókezelő piacon van.

Az első néhány VPN-választásunk korlátozza a felhasználható adatmennyiséget, de teljes körű szolgáltatást nyújt. Az utóbbi kettő, bár tisztességes, a sebesség és a magánélet költségén jár.

A legtöbb esetben az ingyenes tervek fizetett programok próbaverziói. Felsoroljuk az ingyenes terv sajátosságait, beleértve a felhasználható adatmennyiséget, korlátozásokat stb., Beszélünk a lehetséges frissítési útvonalakról, és gondolkodunk arról, hogy a frissítés megéri-e.

Az első választásunk kivétel, de a válasz általában „valószínűleg nem”. A jó VPN-k áron vannak, tehát ne feledje ezt, amikor áttekintettük ezeket az ingyenes árajánlatokat.

A legjobb ingyenes VPN-szolgáltatások 2020

1. A legjobb ingyenes VPN szolgáltatás: Windscribe

A Windscribe kivétel az ingyenes VPN-ek vonatkozásában. A legtöbb ingyenes szolgáltatással ellentétben felhasználható mennyiségű havi adatot és lehetőséget kínál több bevételre (bár ez még mindig nem elég ahhoz, hogy felvegyük a felhőalapú tárolóink ​​legjobb VPN-jébe). Ez az egyetlen VPN, amely ingyenesen nyújtja a teljes élményt.

Az ingyenes tervek havi 2 GB-os adatmennyiséggel indulnak, de 10 GB-ra növelheti az adatmennyiséget, ha e-mailt küld és elfogadja a Windscribe-értesítések fogadását. Semmi sem igazán ingyenes, de 8 GB-os adatforgalommal keressünk egy kis reklám érdekében.

Windscribe-Slider1

Több adatot is kereshet. Ha tweetelt a Windscribe link használatával havonta további 5 GB-ot fogsz kapni. A Windscribe figyelmeztet arra, hogy ne légy duzzaság, és törölje a Twittert utána.

A Windscribe azt is lehetővé teszi, hogy a maradék CPU-energiát felhasználja a Monero-bányászat kivonatainak megoldására. Egy nyolcmagos Ryzen-1700X-en másodpercenként 50 hash körül ültünk. Ezeket a hash-ok segítségével megvásárolhatja a három jutalom egyikét: sávszélesség-visszaállítás, 10 GB-os állandó havi adatok vagy egy hónap Pro-előfizetés..

Ezek azonban nem olcsók. A jutalmak egymillió, 10 és 50 millió hashba kerültek. Szerencsére bármilyen számítógépen bármikor megteheti a hashízt. Mindaddig, amíg be van jelentkezve a fiókjába, a Windscribe megtakarítja a meglévő kredit összegét.

Bár technikailag “ingyenes” módja annak, hogy több adatot szerezzen, talán nem a legjobb ötlet. Beállíthatja a CPU felhasználási korlátait, de valószínűleg többet fog költeni az elektromossággal és a sérült alkatrészekkel, mint amennyit megéri a jutalom. A havi előfizetés elég olcsó, ahogy van.

Egyéb okok, melyeket szeretünk, a Windscribe

Tekintettel a Windscribe nagylelkű ingyenes tervére, vártunk egy izgalmas pótdíjat a Pro tervekhez. Szerencsére nem erről van szó. A Windscribe nem rendelkezik olyan alacsony havi tarifával, mint a privát internet-hozzáférés – bár ha elolvassa a PIA-áttekintést, látni fogja, hogy kevés szolgáltató teszi meg, de még mindig olcsóbb, mint a legjobb VPN-választásunk, az ExpressVPN (olvassa el az ExpressVPN áttekintésünket).

Az egy- és kétéves terveknek azonban jelentős értéke van. A havi tarifa mindkét opciónál 5 dollár alá esik, egyszerre annyi eszközt csatlakoztathat, amennyit csak akar, és hozzáférést biztosít a Windscribe speciális streaming szerverekhez..

Nemrégiben bevezette a saját terv elkészítésének lehetőségét is. A szabad helyek és a 10 GB-os adatmennyiség mellett havonta 1 dollárt is felvehet. Mindegyik helynek tetszőleges számú adatközpontja lehet. Például az USA opciónak 35 adatközpontja van, de Belgiumnak csak egy van. Mindkettő 1 dollárba kerül.

Amellett, hogy hozzáférést nyer a Pro szerver helyéhez, 10 GB adatot ad hozzá a tervhez minden egyes helyhez. Felvehet korlátlan adatopciót további 1 dollárért, amely hozzáférést biztosít az R.O.B.E.R.T-hez is.

R.O.B.E.R.T egy rosszindulatú program, adathalász, botnet, hirdetés, tracker és közösségi hálózati blokkoló. Tesztelésünk során meglepően hatékonynak találtuk, de nem a legjobb víruskereső szoftver szintjén. Ez bele van építve minden Pro tervbe, de csak 1 dollár pluszért, korlátlan mennyiségű adattal együtt egy ingyenes csomagban, nem látunk okot, hogy ne próbáljuk ki.

A Windscribe árazása zavaró, de nagyon sok érték van arra, hogy kiszabadítsuk a beállított rendszerből. A Windscribe áttekintésünkben megismerheti az árazás részleteit, valamint a Windscribe egyéb szolgáltatásait.

2. TunnelBear

A TunnelBear volt a mi választásunk a múltban a legjobb ingyenes VPN számára, főleg azért, mert ez volt az egyetlen elérhető jótékony eszköz. Az utóbbi években azonban elvesztette fényességét, mivel az újonnan érkezők, mint például a Windscribe és a Speedify viharokkal veszik a piacot (olvassa el a Windscribe vs TunnelBear összehasonlítást). A McAfee által az TunnelBear megszerzése sem számított a kérdésről. Olvassa el a McAfee Total Protection áttekintést, hogy miért.

Ennek ellenére 500 MB adatot kínál ingyen, húr nélkül. A Speedify-szal ellentétben nincs vicces üzlet a biztonságával. A TunnelBear 256 bites AES-t használ OpenVPN, IKEv2 vagy IPSec fájlrendszerrel, és nem tart naplókat. Tesztelésünk során sem szivárogtatott DNS-kérések.Az 500 MB használható, de ez inkább próbaverzió, mint bármi más. Szerencsére az TunnelBear árazása nem szörnyű, a korlátlan adatmennyiség havi 10 dollár vagy 60 dollár évente fuss, de láttuk, hogy jobb. Minden terv öt egyidejű kapcsolattal is jön, ami nem rossz.

Reméljük, hogy az TunnelBear további adatokat fog hozzáadni ingyenes tervéhez. A mögötte lévő cég nemrég kiadta a RememBear-t, amely a legjobb elérhető jelszókezelők között van. Amint a RememBear áttekintésből elolvashatja, többé-kevésbé megegyezik a fizetett verzióval.

Sajnos ugyanez nem mondható el az TunnelBear esetében. Az 500 MB adat nagylelkű, de néhány órán belül könnyen felhasználhatja ezt a sok adatot, különösen, ha adatfolyamot közvetít. Mindaddig, amíg próbaként közelíti meg az ingyenes tervet, nem tűnik olyan rossznak.

Más okok, amik tetszik az TunnelBear

A TunnelBear legnagyobb erőssége az interfész, amelyet egy tálcán lévő ikonhoz kötöttek. Ez azonban egy tálca alkalmazás. Az ikonra kattintva megnyílik egy ablak, de nem az egyik, amellyel mozoghat a képernyőn.

A hátrányok ellenére is egyszerű a helyválasztás, és emlékeztet az NordVPN-re (olvassa el a NordVPN-áttekintésünket). Van egy térkép Mario-esque csövekkel azokon a helyeken, ahol az TunnelBear jelen van. Ha rákattint egyre, akkor csatlakozni fog egy kiszolgálóhoz az adott helyen, egy grafikával, amely megmutatja, honnan indul.

Noha a korszerűsített VPN-élményre összpontosít, az TunnelBear fejlett funkciókkal rendelkezik. Van egy kill kapcsoló, amelyet az TunnelBear „VigilantBear” -nek hív, amely megszakítja az internetkapcsolatot, ha a VPN meghibásodik. Szétválasztott alagútcsatornákat is kínálnak, de furcsa módon csak az Androidon. Olvassa el az Astrill áttekintést egy olyan szolgáltató számára, amely mindenhol osztott alagútépítést kínál.

Ha még nem ismeri a VPN-ket és szeretné megtudni, hogy mi a gond, akkor az TunnelBear remek lehetőség. Azoknak, akik jobban ismerik a munkájukat, valószínűleg jobbak lesznek a Windscribe szolgáltatásban. Olvassa el az TunnelBear áttekintését további információkért.

3. Hide.me

A Hide.me az egyik legdrágább VPN, amelyet felülvizsgáltunk, és noha a szolgáltatás jó, nem tesz semmi különlegeset az átlagot meghaladó ár igazolására. Szerencsére rendelkezésre áll egy ingyenes terv. Havonta 2 GB adatot használhat a Hide.me hálózatából egyetlen eszközön, nincs szükség hitelkártyára.

Az ingyenes felhasználók azonban három szerverre korlátozódnak. A Hide.me teljes szerverhálózata nem olyan nagy – 34 országban 55 hely található az írástól kezdve -, de az ingyenes felhasználók számára a kicsi választék továbbra is zavaró.A díjak frissítésével hozzáférhet ezekhez a szerverekhez, több szimultán kapcsolattal és korlátlan adatátvitellel együtt, de az ár nem érti meg. Az összes Hide.me által kínált szolgáltatás eléréséhez havonta legalább 10 dollárt kell fizetnie, és ez az az összeg, ha egy évvel előre vásárol. Ha hónapról hónapra akar menni, akkor az arány 20 dollárra ugrik.

Van egy terv az ingyenes és a prémium között, a Hide.me legmagasabb szintű kínálata, de megismétlem, hogy az ár nem éri meg. Bár a Hide.me középszintű Plusz csomagja havonta csak 5 dollár, csak 75 GB-os adatátvitellel és egyetlen eszköz támogatásával jár.

Az ingyenes tervvel azonban nem panaszkodhatunk. A szabad felhasználók nem férhetnek hozzá a streaming platformokhoz, de a korlátozott mennyiségű adatátvitel egyébként nem engedi meg a streaming sokaságát. Ez csak egy módja az alapvető böngészés védelmének.

Egyéb okok, melyeket szeretünk, a Hide.me

Ami a szolgáltatás sajátosságait illeti, a Hide.me egy középút lehetőség. Tesztelésünk során megfigyeltük a használható, ha nem izgalmas sebességeket, ha a ház közelében alagútálunk, és hiányos eredményeket ha messze utazunk.

A szerverválasztás tükrözi ezt, mivel az 55 helyszín a világ legnagyobb részét lefedi. Az általános foltokat figyelembe veszik, Észak-Amerikában és Nyugat-Európában a legnagyobb szeretettel. Van néhány furcsa hely, amely ritka a VPN-k körében, beleértve Marokkót is.

Az ingyenes felhasználók szervereket használhatnak Hollandiában, Kanadában és Szingapúrban, annak ellenére, hogy a Hide.me székhelye Malajziában található. A Hide.me központja azonban szünetet tart bennünket, mivel a polgárok magánéletének tiszteletben tartásakor rossz eredményeink vannak, amint azt a legjobb malajziai VPN-cikkben olvashatjuk.

A Hide.me jó, de nem nagyszerű VPN szolgáltatás. Az ingyenes tervet azonban érdemes megnézni. Elolvashatja a Hide.me áttekintést, ha többet szeretne megtudni, vagy feliratkozhat egy tervre 14 napos pénz-visszafizetési garanciával.

4. ProtonVPN

A ProtonVPN más megközelítést alkalmaz az ingyenes VPN modellhez. A felhasználható adatmennyiség korlátozása helyett a sebességet is korlátozza. Egyszerre ingyenesen használhatja a VPN-t, amennyit csak akar, mindaddig, amíg megbirkózhat az ingyenes terv hirdetett „lassú” sebességével.

Amikor teszteltük, a ProtonVPN automatikusan felajánlotta egy plusz szolgáltatás heti hosszú próbáját, amely öt egyidejű kapcsolatot, streaming és torrent támogatást, egy malware blokkolót és egy dedikált Tor szervert tartalmaz. Ennek ellenére a tárgyalást nem reklámozzák, és bár képesek voltunk megismételni azt, nem tudjuk megerősíteni, hogy mindig körül lesz.A plusz terveknek megfelelő sebessége van, de eredményeink azt mutatták, hogy egyes szerverek jobban optimalizáltak, mint mások. Írországban tett tesztelési helyünkről azt találtuk, hogy az Egyesült Államok szerverei jobban teljesítenek, mint az Egyesült Királyságban, és Hongkong eredményei gyorsabbak, mint számos európai lehetőségnél. Úgy tűnik, hogy egy adott szerverhez való közelsége nem olyan nagy tényező, legalábbis a letöltési arány szempontjából.

Átlagosan a védetlen sebességünk kb. 50% -át feladtuk egy fizetett csomagban, tehát egy ingyenes terv valószínűleg 75% körül mozog. A ProtonVPN ingyenes terve nem alkalmas torrentingra vagy streamingre. Inkább az alapvető böngészés során a magánélet védelmére szolgáló eszköz, ezért valószínű, hogy a Mozilla ezt választotta alapértelmezett VPN-ként a Firefox számára.

Egyéb okok, melyeket tetszik a ProtonVPN

Noha az ingyenes terv jó, a ProtonVPN megéri a frissítést. A fizető felhasználók hozzáférést kapnak a „biztonságos központi” szerverekhez. Mielőtt eljutnának a rendeltetési helyükhöz, vezetik a kapcsolatot egy magánélet-barát országon keresztül. Például, ha Szingapúrhoz csatlakozik, akkor a kapcsolat először Svájcon megy keresztül, ahol a világ legjobb adatvédelmi törvényei vannak..

A csúcskategóriában található a ProtonMail, amely egy biztonságos e-mail szolgáltatás. A TorGuard hasonló szolgáltatást kínál, de jóval alacsonyabb áron, amint azt a TorGuard áttekintésünkben láthatjuk. Olvassa el az e-mail biztonságról szóló útmutatót, ha kíváncsi, hogy mit jelent a „biztonságos”.

A ProtonVPN nem lenyűgöző, mint a polcszolgáltatók ugyanazon az áron, ám az ingyenes csomagja nem rossz megoldás. Elolvashatja a ProtonVPN áttekintést, ha többet szeretne megtudni, vagy kipróbálhatja egy ingyenes fiókot.

5. Gyorsítsa fel

A Speedify a mobil tömeget célozza meg, ami a piacon ritka. Noha az asztali számítógépeken is használható, a Windscribe gyorsabb, több kiszolgálóhelyet és magasabb havi limittel rendelkezik. Ennek ellenére vannak előnyei a mobil felhasználók számára.

A „csatornakötést” használja a kapcsolatán, amely több internetkapcsolatot is képes használni a megnövelt sávszélesség, az alacsonyabb késési idő és a jobb redundancia érdekében. Beállíthat szabályokat a kapcsolat típusaira is a mobil adatfelhasználás automatizálásához.

Speedify-Main-Screen

A csatornakötés az asztalon is elérhető, de ennek nincs nagy értelme. A Speedify bármilyen kapcsolatot használhat – például egy WiFi-t és az Ethernet-et -, de ez mind ugyanabban a modemben végződik. Több értelme van a mobiltelefonoknak, ahol korlátozhatja a mobiltelefon-használatot, és előnyben részesítheti a WiFi-t.

Nem vagyunk biztosak abban, hogy a csatornakötés előnyei olyan nagyok, mint ahogy a marketing anyag javasolja. A késés szánalmas volt, a letöltési sebesség pedig gyenge. A németországi tesztelés ellenére legjobb eredményt egy amerikai alapú szerver érkezett, ami arra utal, hogy a Speedify jobban optimalizálja az otthoni gyepén lévő szervereket.

Ennek ellenére a Speedify egy tisztességes, ingyenes lehetőség. Havonta egy eszközön 5 GB-os adat használható fel, és ehhez nem kell fiókot létrehoznia. Ez a felének az a része, amelyet a Windscribe használatával kap, de nem kell igazolnia az e-mailjét annak megszerzéséhez.

Ennek elhanyagolható előnye van, ha figyelembe vesszük, hogy a Speedify naplózza az IP-címet és a hozzávetőleges helyet. A webhely trükkös. Azt állítja, hogy a Speedify nem naplózza a meglátogatott webhelyeket vagy az átadott adatokat. Annak ellenére, hogy ez igaz, az adatvédelmi politika egyértelművé teszi, hogy a Speedify „naplózza az ügyfél eszköz adatait, beleértve az IP címet és az egyedi eszköz azonosítókat”.

A Speedify nem naplózza a meglátogatott webhelyek IP-címét, de naplózza a sajátját.

Egyéb olyan okok, melyeket mi szeretünk felgyorsítani

Nem javasolnánk a Speedify fizetését, de az ingyenes verzió nem minden végzet és homály. Kiváló felülettel rendelkezik, különösen iOS-on, de a naplózási gyakorlat nem tette ki az iPhone-ra vonatkozó legjobb VPN-útmutatónknak. Az alkalmazás megmutatja a mobil- és WiFi-kapcsolatok sebesség- és használati diagramját, így gyorsan megfigyelheti, hogy mennyit használ.

A tiszta „mobil először” megközelítés sokat segít, a Speedify világosan meghatározza beállításait és funkcióit az interfészen. A gomboktól és az ikonoktól kezdve a navigációig és a képernyő kialakításáig az intuitív élményt nyújtja.

A Netflixbe is bekerül, de nem a legjobb VPN for Netflix útmutatóhoz készült, mert nos, az adatvédelem.

Úgy tűnik, hogy ez a legjobb eset a Speedify számára. Olyan felhasználók számára készült, akiknek nincs aggódása a magánélettel, és csak ingyen szeretnék megnézni a geoblokkolt tartalmat a Netflix-en. Ha ez úgy hangzik, akkor feltétlenül olvassa el a Speedify felülvizsgálatunkat a regisztráció részleteivel kapcsolatban.

Végső gondolatok

Legyen óvatos az ingyenes VPN szolgáltatások navigálása közben, de vannak legitim lehetőségek. Míg a ProtonVPN és a Speedify tisztességes, javasoljuk, hogy ragaszkodjon a Windscribe, TunnelBear vagy Hide.me fájlhoz, ebben a sorrendben.

Ezek a szolgáltatók valóban ingyenes VPN-szolgáltatásokat kínálnak, ellentétben a Speedify-val, amely 5 GB-os adatforgalmat keres fel a személyes adataihoz. Ezenkívül a Windscribe egyértelmű frissítési utat kínál, ha megvásárol egy Pro-előfizetést vagy hozzáad szerverhelyeket az ingyenes csomaghoz.

Vannak jó ingyenes szolgáltatók, amelyeket kihagytunk? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben. Nézze meg a többi VPN-cikket is. Köszönöm, hogy elolvasta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map