Zoolz Home Cloud -varmuuskopiokatsaus – päivitetty 2020

Zoolz Home Cloud -varmuuskopio-arvostelu

Zoolz Home Cloud Backup on helppokäyttöinen online-varmuuskopioratkaisu, jonka taustana on Amazon Glacier. Kaiken kaikkiaan se on melko hyvä, mutta sillä ei ole mobiilisovelluksia ja omituista epäröintiä elinikäisillä suunnitelmillaan. Lue yksityiskohdat täydellisestä Zoolz-arvosteluesta.


Slider1

Slider2

Slider3

Slider4

Edellinen

Seuraava

Zoolz Home Cloud Backup on helppokäyttöinen varmuuskopiointipalvelu, joka antaa sinulle suuren määrän tiedostojen hallintaa ja erinomaista turvallisuutta, yksityisyyttä ja asiakaspalvelua. Saat myös melko paljon säilytystilaa hinnasta, vaikka suurin osa siitä on ”kylmää”. Jos tämä kuulostaa mielenkiintoiselta paketilta, jatka lukemista Zoolz-arvosteluamme oppiaksesi kaiken mitä tarvitset.

Se ei ole kaikki hyviä uutisia, koska siinä on myös joitain merkittäviä heikkouksia. Zoolz-mobiilisovelluksia ei ole, eikä vaihtoehtoa koko levykuvan luomiseen. 

Hinnoittelujärjestelmää on myös vaikea selvittää, koska Zoolzin verkkosivustoilla on useita eri sivuja, joissa on täysin erilaiset suunnitelmat. Koska suurin osa pilvitallennuksesta on ”kylmää”, useimmissa tapauksissa et voi palauttaa tiedostojasi heti palvelimilta.

Jos nämä heikkoudet kuulostavat sinulle kaupan rikkomisilta, voit tutustua luetteloon parhaimmista online-varmuuskopiopalveluista vaihtoehtoja varten.

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehtoja Zoolz Home Cloud Backup -sovellukselle

ominaisuudet

Vaikka jotkut varmuuskopiointipalvelut päättävät pakata asiakkaan täynnä ominaisuuksia, sosiaalisen median linkistä perinteiseen pilvisäilöön, Zoolz keskittyy sen sijaan toimimaan hyvin toimivaan mutta perustason varmuuskopioratkaisuun ilman liian monta edistynyttä ominaisuutta puhuakseen.

Zoolzin ydinpilari on kaksoispilvimenetelmä varmuuskopiointiin, joka käyttää sekä säännöllistä että kylmävarastoa. 

Samoin kuin Amazon Glacier, kylmävarastointi antaa Zoolzille tarjota suhteellisen halpaa säilytystilaa tietyille rajoituksille. Tärkeintä on, että kaikki, mitä sijoitat kylmävarastoon, ei ole heti saatavissa. Sen sijaan, kun aloitat palautuksen lataamisen kylmävarastoinnista, joudut odottamaan 3–12 tuntia ennen kuin lataus voi alkaa.

Zoolz-Kylmävarastot-palautus

Vaikka tämä on merkittävä rajoitus, se ei ole suurin juttu, jos tarvitset vain varmuuskopioida tiedostoja, joita käytät harvoin, kuten vanhoja valokuvia ja harvoin käytettyjä asiakirjoja. Lisäksi monet kylmävarastointiratkaisut – kuten Amazon Glacier – veloittavat rahaa jokaisesta palautuksesta, jonka Zoolz tekee ilmaiseksi.

Zoolz kylmän-vertailu

Laitetyyppien suhteen voit käyttää Zoolzia palvelimien ja tietokoneiden varmuuskopiointiin, mutta et mobiililaitteisiin. On myös hybridi varmuuskopio -vaihtoehto, jonka avulla voit tallentaa tiedostojasi sekä pilveen että paikallisiin kohteisiin samanaikaisesti.

Puhumme näistä ominaisuuksista tarkemmin “tiedoston varmuuskopiointi ja palautus” -osiossa tarkemmin katsauksessa, samoin kuin Zoolzin tarjoamista kuriirien palautuspalvelusta.

Valitettavasti levyn kuvantamisvaihtoehtoa ei ole, eli et voi kloonata koko järjestelmääsi. Tämä on ominaisuus, jonka voit hankkia monilla muilla varmuuskopioratkaisuilla, kuten IDrive tai CloudBerry, joten jos tämä on tarvitsemasi ominaisuus, voit tarkistaa nämä palvelut sen sijaan.

Zoolzin versiointi

Versiointi on yksi Zoolzin vahvuuksista, sillä voit valita tarkalleen, kuinka monta aiempaa versiota tiedostoista haluat säilyttää, ja kuinka kauan poistettujen tiedostojen pitäisi pysyä arkistossa. Zoolzin asettamia rajoituksia ei ole tässä suhteessa, joten voit valita, että pidät rajoittamattoman määrän tiedostojen aiempia versioita ja pidät pysyvästi poistettuja tiedostoja ikuisesti, jos haluat.

Zoolz-versiointi-asetukset

Itse varmuuskopiointitoimintojen ulkopuolella Zoolzin ominaisuuksista ei ole paljon sanottavaa. Voit kuitenkin jakaa tiedostoja, jotka olet ladannut palvelimilleen web-asiakkaan kautta, joko sähköpostitse tai mukautetun linkin kautta.

Zoolz-Share

Valitettavasti Androidilla tai iOS: llä ei ole Zoolz-sovellusta, mikä tarkoittaa, että et voi käyttää palvelua mobiililaitteiden varmuuskopiointiin, etkä voi edes käyttää varmuuskopioituja tiedostojasi käymättä selaimen kautta. 

Ainakin tiedostoille pääsyä varten tarkoitetut mobiilisovellukset ovat jotain, mitä useimmat muut varmuuskopiointipalvelut (kuten Degoo tai Backblaze) tarjoavat, vaikka he eivät pysty varmuuskopioimaan itse mobiililaitetta, kuten esimerkiksi IDrive.

Yleiskatsaus Zoolzin kotitoimintoihin

Zoolz Home Cloud -varmuuskopion logowww.zoolz.com

Alkaa 416 dollarista kuukaudessa 1000 GBA -suunnitelmalle

Varmuuskopioida

Varmuuskopiointiaikataulu

Jatkuva varmuuskopiointi

Kasvava varmuuskopio

Kuvapohjainen varmuuskopio

Ulkoisen aseman varmuuskopio

NAS-varmuuskopio

Palvelimen varmuuskopio

Hybridi varmuuskopio

Mobiililaitteen varmuuskopio

Rajoittamaton varmuuskopio

Rajoittamaton laite

Nopeuden kuristus

Block-level -kopiointi

Monisäikeinen varmuuskopio

Palauttaa

Kuriirien palautuspalvelu

Selaimen käyttö

Mobiilisovelluksen käyttö

versiointi

Poistettu tiedostojen säilyttäminen

turvallisuus

Yksityinen salaus

Lepasalaus

Transit-salaus

Salausprotokolla
AES 256-bittinen

Kahden tekijän todennus

Karkaisut datakeskukset

Välityspalvelimen asetukset

HIPPA-yhteensopiva

Tuki

24/7 tuki

Live-chat-tuki

Puhelintuki

Sähköpostituki

Käyttäjäfoorumi

Tietopohja

Muut

Tiedostonjako

Laitteen synkronointi

Ilmainen kokeilu
Rajoittamaton

hinnoittelu

Vaikka Zoolz ei todellakaan ole halvin vaihtoehto siellä, Zoolz tarjoaa paljon tallennustilaa kaikille suunnitelmilleen, mutta ominaisuuksissa on vain vähän eroja. Todellisten suunnitelmien löytäminen itse on kuitenkin hämmentävä prosessi, koska hinnasivua ei ole yhtenäistä.

Kaksi ensimmäistä Zoolzin tarjoamaa kotikäyttäjäsuunnitelmaa ovat perhe- ja raskassuunnitelmat, jotka molemmat sallivat viisi käyttäjää. 

Ainoa ero näiden kahden suunnitelman välillä ominaisuuksien suhteen on se, että perhetilit voivat varmuuskopioida kolme ulkoista / verkkoasemaa, kun taas Heavy-tileillä ei ole tässä suhteessa rajoja. Kumpikaan suunnitelma ei anna sinun maksaa kuukaudessa, mikä tarkoittaa, että sinun on kirjauduttava koko vuodeksi.

Zoolz-Perhe-ja Heavy

Perhesuunnitelma antaa sinulle pääsyn 1 kt kylmävarastoon 69,99 dollaria vuodessa, ja Heavy-suunnitelma tarjoaa 4TB 249,99 dollaria vuodessa. Nämä suunnitelmat ovat tällä hetkellä tosissaan raskaalla alennuksella, mikä tarkoittaa, että voit saada niistä 39,95 dollaria vuodessa ja 99,95 dollaria vuodessa, jos kirjaudut nyt.  

Vaikka tämä ei todellakaan ole halvin vaihtoehto siellä, varsinkin jos sinulla on paljon varmuuskopioita, se on suunnilleen linjassa joidenkin muiden palveluntarjoajien kanssa, kuten IDrive, jossa saat 2 kt tallennustilaa 69,50 dollaria vuodessa tai 5,79 dollaria kuukaudessa.

Loput kolme suunnitelmaa – Zoolz 1TB, Zoolz 2TB ja Zoolz 5TB – eroavat siinä, että ne sallivat vain yhden käyttäjän jokaisessa Zoolz-kirjautumisessa, mutta kaikkien kolmen avulla voit varmuuskopioida rajoittamattoman määrän laitteita ja ulkoisia asemia. 

Nämä kolme suunnitelmaa maksavat yleensä 49,95 dollaria, 149,90 dollaria ja 124,90 dollaria vuodessa, mutta ne ovat tällä hetkellä 60 prosentin alennusta. Tämä tarkoittaa, että voit hankkia yhden hintaan 19,95, 59,95 tai 49,95 dollaria vuodessa, jos kirjaudut sisään heti, mutta meillä ei ole aavistustakaan, kuinka kauan tämä tarjous kestää.

Zoolz-Kolmen Uusi-suunnitelmat

Lukuun ottamatta Zoolz 2TB -suunnitelmaa, kaikissa tilauksissa on vain kylmävarastointi. Jos tarvitset välitöntä pääsyä varmuuskopioituihin tiedostoihin, 2TB-suunnitelma tarjoaa 1 Tt jokaiselle kylmää ja säännöllistä (tai ”välitöntä”, kuten Zoolz kutsuu sitä) -varastointia, minkä vuoksi sen mukana tulee korkeampi hintalappu kuin 5TB-suunnitelmaan..

Zoolzin hinnoittelutaulukko

Jos et ole varma, että olet halukas hajottamaan tämän määrän rahaa varmuuskopiointipalveluun, Zoolz tarjoaa 14 päivän ilmaisen kokeilun, jossa on 50 Gt normaalia säilytystilaa ja 100 Gt kylmävarastoa, jotta voit testata sen perusteellisesti..

Zoolz-Free-kokeilu

Kaikesta huolimatta Zoolz on selvästi asioiden kalliissa päässä, jos haluat varmuuskopioida enemmän kuin 1 Tt tietoa. On olemassa useita vaihtoehtoisia palveluita, jotka tarjoavat rajoittamattoman tallennustilan alhaisempaan hintaan, kuten Backblaze tai Carbonite.

Zoolzilla oli myös kyseenalainen kunnia esiintyä helmikuun 2020 tilannepilviraportissamme, jossa esittelimme yksityiskohtaisesti joitain yrityksen salaperäisiä liiketoimintakäytäntöjä sen elinajan tilaajien suhteen..

Voit lukea koko tarinan yllä linkitetyssä artikkelissa, mutta yhteenvetona, että vuoteen sitten sait ostaa Zoolzin elinikäisen suunnitelman. Tämän ansiosta saat joko 1 Tt tallennustilaa tai 100 Gt: n elinikäisen pääsyn Zoolzin älykkääseen pilveen kertaluonteisen maksun ollessa noin 30–40 dollaria.. 

Tämä oli epäilemättä paljon, ja monet ihmiset hyppäsivät tämän tarjouksen olettaen, että he säilyttävät tämän jatkuvasti.

Tämä kuitenkin muuttui vuoden 2020 tammikuun puolivälissä, kun Zoolz lähetti sähköpostin, jossa kerrottiin elinikäisille tilaajille, että helmikuusta alkaen heidän on maksettava 1,50 dollaria kuukaudessa, jotta he voivat säilyttää pääsyn varmuuskopioituihin tiedostoihin. Tämä asettaa kyseenalaiseksi yrityksen luotettavuuden, koska on vaikea luottaa siihen tiedostoihisi sen jälkeen, kun se on mennyt eteenpäin ja sekanut sen ehdot jo kerran.

Helppokäyttöisyys

Zoolz Cloud, kuten serkkunsa BigMIND Home, urheilee helppokäyttöistä käyttöliittymää, perusteellista esittelyprosessia ja selkeää asettelua, jonka avulla etsimäsi on helppoa. Sinulle on myös annettu paljon hallintaa varmuuskopiointiprosessin suhteen, samoin kuin paljon tietoa milloin tahansa tapahtuvasta.

Kun kirjaudut ensimmäistä kertaa, sinut viedään verkon hallintapaneeliin ja sinua pyydetään lataamaan työpöytäohjelma. Verkon kojetaulu on yksinkertainen ja näyttää joitain perustietoja aktiivisista laitteistasi, samoin kuin käyttämäsi tila ja odotetut ilmoitukset.

Zoolz-Web-Dashboard

Kun olet ladannut asiakkaan, saat läpi johdannon, joka kehottaa sinua valitsemaan varmuuskopion ja millaisia ​​varmuuskopiointiasetuksia haluat käyttää.

Tiedostojen poiminta

Asennuksen datavalintaosassa voit valita tiedostot automaattisesti luokan perusteella Zoolzin “älykkään valinnan” ominaisuuden avulla. Näihin luokkiin kuuluvat oletus Windows-kirjastot, kuten asiakirjat, työpöydät ja videot, sekä tiedostotyypit, kuten taloudelliset tiedostot ja e-kirjat ja PDF-tiedostot.

Zoolz-Data-valinta-Smart

Jos haluat mieluummin valita tarkalleen, mitkä tiedostot ja kansiot varmuuskopioidaan manuaalisesti, voit käyttää toista välilehteä nimeltään “tietokoneeni”, joka on vain järjestelmän puurakenteen esitys.

Zoolz-Web-My-tietokoneet

Tietojen valinta antaa lopulta myös mahdollisuuden sijoittaa tiedostot kylmävarastoon. Kuten selitämme seuraavassa osassa, tämä on erillinen pilvitallennuspaikka, joka on halvempi, mutta jota ei voida käyttää heti.

Zoolz-datavalinta-Kylmävarastot

Kun olet valinnut varmuuskopion, voit määrittää aikataulu-, kuristus- ja ”hybridi +” -asetukset viimeisessä valintaikkunassa. Tässä voit myös asettaa oman yksityisen avaimen, ja jos et tee niin nyt, sinun on asennettava Zoolz uudelleen, jotta saat vaihtoehdon tehdä se uudelleen.

Zoolz-Intro-asetukset

Kun olet käynyt läpi asennuksen, Zoolz on huomattavasti samanlainen kuin BigMIND Home, mikä ei ole yhtä yllättävää ottaen huomioon, että ne ovat saman emoyhtiön, Genie9: n, kehittämiä.. 

Pääpaneeli antaa sinulle yksinkertaisen yleiskatsauksen nykyisestä suojaustasosta ja parhaillaan käynnissä olevan varmuuskopion tilasta. Paneelin alaosassa on kolme painiketta: “datan valinta”, “asetukset” ja “palauta”.

Zoolz-Main-paneeli

Tietojen valintavalikko on sama kuin se, jonka läpin läpi asennuksen aikana, ja palautamme palautusvalikkoa tämän arvion seuraavassa osassa. Asetukset puolestaan ​​jaetaan kuuteen luokkaan: aikataulu, resurssien optimointi, yhteys, hybridi +, lisäasetukset ja asetukset.

Zoolz-Aikataulu

Kahdessa ensimmäisessä, “aikataulu” ja “resurssien optimointi”, voit muuttaa asetuksia, kuinka usein Zoolz suorittaa varmuuskopion, samoin kuin muita vaihtoehtoja, kuten kuristus, monisäikeinen ja esitys- ja akkutilan käyttöönotto.

Zoolz-Resurssien optimointia

“Yhteys” -välilehti antaa sinun päättää, minkä tyyppisiä verkkoja haluat ladata, mukaan lukien langalliset, langattomat ja mobiiliyhteydet. Voit myös ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä varmuuskopiot mitattujen yhteyksien kautta ja avata laitteen välityspalvelimen asetukset, jotka Zoolz perii.

Zoolz-liitäntä

Asetusten ”hybridi +” -osiossa voit määrittää Zoolzin hybridivarmuusominaisuuden asetukset. Tähän sisältyy paikallisen varmuuskopion polun asettaminen joko itse laitteeseen tai verkkoasemiin, samoin kuin suodattimet ja korkit, jotka haluat asettaa hybridivarmuuskopiolle..

Zoolz-Hybrid +

“Lisäasetuksissa” sinulla on muutama perustoiminto, kuten kuvan esikatselun ottaminen käyttöön, piilotettujen tiedostojen näyttäminen ja Windowsin pikavalikkovaihtoehtojen ottaminen käyttöön. Tässä voit myös asettaa, mitä tiedostotyyppejä haluat Zoolzin käyttävän sen VSS- ja lohkotason algoritmeissa, joita selitämme tarkemmin tämän arvioinnin seuraavassa osassa.

Zoolz-Advanced-asetukset

Viimeiseksi, ”Asetukset” -osa tuo esiin erillisen ikkunan, jossa voit määrittää tiedostojen poissulkemiset, ottaa käyttöön edistyneen kirjaamisen ja muuttaa aseman, jota Zoolz käyttää välimuistiin..

Zoolz-asetukset

Pöytätietokoneohjelman lisäksi voit myös käyttää Zoolzin web-käyttöliittymää tiedostojen varmuuskopiointiin ja tilisi hallintaan. Napsauttamalla kojetaulua voit napsauttaa ”tietokoneeni” saadaksesi yleiskuvan kaikista laitteistasi ja tallennustilasta. Täältä voit myös ladata tiedostoja suoraan, vaikka työpöydän asiakasohjelman avulla vakaus ja nopeus ovat paljon parempia.

Zoolz-Web-My-tietokoneet

Tiedoston varmuuskopiointi & Entisöinti

Vaikka Zoolz ei ole niin ominaisuuspakattu kuin jotkut sen kilpailijat, se tarjoaa silti vankan varmuuskopioprosessin, joka on helppo määrittää ja hallita. Kun varmuuskopiointi on käynnissä, sinulle annetaan runsaasti tietoja sen tilasta, joten on aina helppo nähdä mitä tapahtuu.

Kuten “ominaisuudet” -osiossa mainittiin, voit käyttää Zoolz-ohjelmaa varmuuskopioimaan sekä pöytätietokoneet että palvelimet, mutta ei ole mitään keinoa varmuuskopioida mobiililaitteita tai edes käyttää tietojasi mobiilisovelluksen kautta..

Itse varmuuskopiointiprosessi on hyvin yksinkertainen. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on valita, mitkä tiedostot haluat varmuuskopioida, ja jos valitsit 2TB-suunnitelman, voit myös valita, mitä laittaa kylmävarastoon ja mitä tulee ”välittömään holviin”.

Varmuuskopioiden ajoittaminen

Vaikka sinänsä ei ole jatkuvaa varmuuskopiointia, voit asettaa aikataulun toimimaan joka viides minuutti, mikä käytännössä on melkein sama asia. Aikataulu voidaan asettaa myös pidemmille aikaväleille, vaihtoehdoilla viidestä minuutista 24 tuntiin. Jos haluat harvemmin varmuuskopioita, voit myös valita tietyt viikonpäivät.

Voit myös hallita varmuuskopiointia suodattimien ja kuristimien suhteen, samoin kuin useita erilaisia ​​”tiloja” lataamista ja lataamista varten. Ensinnäkin suodattimien avulla voit sivuuttaa tiedostot tiedostotyypin, koon, iän ja niiden sijainnin perusteella. Kuristus puolestaan ​​rajoittaa siirron nopeuden, mikä on hyvä, jos haluat tehdä muita asioita varmuuskopioinnin aikana.

Zoolz-suodattimet

Eri latausmoodit ovat myös uskomattoman hyödyllisiä tässä suhteessa. ”Esitystila” lopettaa latauksen automaattisesti, kun käytät laitetta pelaamiseen, videoiden katsomiseen tai esitysten esittämiseen, kun taas ”akkutila” tekee saman, kun laitteen virrankulutus on vähäistä..

Zoolz tukee monisäikeisiä latauksia ja latauksia, ja se käyttää myös lohkotason algoritmia tietyille tiedostotyypeille, jotta vältetään koko tiedoston uudelleenlataus, kun vain pieni osa siitä on muuttunut. Samoin palvelun VSS, lyhenne sanoista “volume shadow copy service”, antaa Zoolzin ladata tiedostoja niiden käytön aikana.

Kuten aikaisemmin mainittiin, levyllä ei ole kuvankäsittelyominaisuutta, jota voit saada esimerkiksi Acronis True Image- tai Backblaze-ohjelmalla. Jos haluat pystyä palauttamaan koko järjestelmän täsmälleen samalla tavalla kuin se oli uudessa laitteessa, sinun kannattaa tarkistaa yksi näistä vaihtoehdoista.

Kuljetuspalvelu

Jos varmuuskopioit tai palautat suuren määrän tiedostoja hitaalla yhteydellä, Zoolz tarjoaa kuljetuspalvelun nimeltä “Zoolz import / export” säästääksesi kaistanleveyttä.. 

Tässä on kaksi vaihtoehtoa. Ensimmäinen on, että voit käyttää omaa kiintolevyäsi, jolla voit varmuuskopioida tai palauttaa 1 Tt, 2 Tt, 4 Tt, 8 Tt tai 10 Tt hintaan vastaavasti 160, 225, 380, 740 ja 1 500 dollaria..

Zoolz-Import-Export

Toinen vaihtoehto – Zoolzin tarjoaman Amazonin “lumipallo” -laitteen käyttäminen – on paljon parempi vaihtoehto erittäin suurille varmuuskopioille. Tämän vaihtoehdon avulla voit lähettää jopa 100TB tietoa toimitetusta laitteesta tai laitteista kiinteällä 500 dollarin lisämaksulla plus käsittelymaksulla, joka vaihtelee siirron koosta riippuen (100 dollaria 10TB: lta tai 300 dollaria 50TB: lta)..

Tuonti / vientipalvelu on kuitenkin saatavissa vain Euroopassa, Pohjois-Amerikassa tai Australiassa sijaitseville Zoolz-asiakkaille, joten kenen tahansa muun on varmuuskopioitava tiedostojaan vanhanaikaisella tavalla.

Tiedostojen palauttaminen Zoolz Home Cloud Backup -sovelluksella on helppo tapa. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on siirtyä “palauta” -valikkoan asiakkaan pääpaneelista, joka avaa erillisen ikkunan.

Zoolz-palautus

Täältä voit valita, minkä laitteen haluat palauttaa, ikkunan yläosassa olevasta avattavasta luettelosta, joka sisältää kaikki tiedostot, jotka olet ladannut kyseisestä laitteesta Zoolzin pilvitallennuspalvelimille..

Zoolz-palautus-asetukset

Kun olet valinnut, mitkä tiedostot haluat palauttaa, seuraava vaihe antaa sinulle muutamia vaihtoehtoja lataamista varten. Tämä sisältää sen, mihin sijaintiin haluat ladata (joko manuaalisesti määritettyyn tai alkuperäiseen sijaintiin) ja käytetäänkö monisäikeistä nopeuttamaan lataamista ja suodattimia tiedostojen iän perusteella.

Nopeus

Nopeus on ratkaiseva pilvivarmuuskopiopalvelujen kannalta, koska käyttäjien on usein ladattava ja ladattava suuri määrä tiedostoja, etenkin alkuperäisen varmuuskopion aikana. Zoolz menestyy tällä alueella erittäin hyvin, sillä nopea siirtonopeus sekä latauksissa että latauksissa, vaikka olet kaukana palvelimesta.

Zoolz Home Cloud Backup -nopeuden testaamiseksi suoritimme kaksi latausta ja kaksi latausta 3,51 Gt: n kansiosta yhteydellä, jonka latausnopeus oli 20 / Mbit / s ja 10 / Mbit / s -nopeus. Todellisesti haluaisimme nähdä latauksen loppuun noin kolmessa tunnissa ja latauksen noin puolitoista tunnissa.

Ensimmäinen yritys: Toinen yritys: Keskimääräinen:
upload02:49:0001:56:0001:22:30
ladata01:42:0001:24:0001:33:00

Kuten huomaat, nämä ovat melko paljon tuloksia, joita odotimme. Vaikka yhteydessämme on teoriassa mahdollista saavuttaa suurempia nopeuksia, tämä kaikki riippuu verkon kuormituksesta – sekä päästämme että Zoolz’iin – sekä fyysisestä etäisyydestä palvelimiin. Testissämme otimme käyttöön monisäikeisen ja turbo-tilan (mikä priorisoi Zoolzin verkkoyhteydessä) maksimoidaksesi nopeuden.

Zoolz-konesalin-sijainnit

On syytä pitää mielessä, että koska suoritimme näitä testejä Aasiasta, olemme laiminlyöneet Yhdysvalloissa sijaitsevien datakeskusten toiminnan, mikä johtaa merkittävään etäisyyteen – maantieteellisesti – laitteen ja palvelimien välillä. Niiden alueiden käyttäjien, joilla on omistettu palvelin (Pohjois-Amerikan, Euroopan, Australian / Uuden-Seelannin ja Japanin), pitäisi nähdä parempia tuloksia.

turvallisuus

Valittaessa online-varmuuskopiointipalvelua on tärkeää, että voit olla varma tiedostojesi turvallisuudesta riippumatta siitä, onko kyse virtuaalisista uhista, kuten hakkereista ja verkkorikollisista, tai fyysisistä, kuten varkauksista ja luonnonkatastrofeista. Zoolz menestyy tässä hyvin, ainoa merkittävä poikkeus on se, että sillä ei ole kaksifaktorista todennusta.

Tiedostosi on suojattu 256-bittisellä AES-salauksella, joka on tarpeeksi hyvä, että raa’an voiman murtuminen vie tuhansia – ellei miljoonia – vuosia. Jos haluat tarkemman selityksen tämän toiminnasta, tutustu salauksen kuvaukseen.

Vaikka salaus ei oletuksena ole yksityinen, voit asettaa oman yksityisen avaimen kunkin laitteen asennusprosessin aikana. Kun tiedostosi ovat liikkeellä, Zoolz käyttää SSL: tä varmistaakseen, etteivät ne ole vaarassa keskinäisten hyökkäyksistä..

Zoolz-Private-salaus

Asioiden fyysisen turvallisuuden kannalta Zoolzin datakeskukset ovat oikeastaan ​​vain Amazonin keskittymiä, koska AWS tarjoaa palvelun käyttämän palvelininfrastruktuurin. Tämä tarkoittaa huippuluokan suojausta, mukaan lukien karkaisu luonnonkatastrofeilta ja huipputekniset turvajärjestelmät fyysisten murtautumisten ja varkausten estämiseksi..

Zoolz-AWS

Vaikka Zoolz Home Cloud Backupin serkku BigMIND Home tarjoaa kaksifaktorisen todennuksen, tämä ei ole jotain, joka on saatavana tavallisille Zoolz-käyttäjille. Tämä on sääli, koska se on ainoa tietoturvavirhe, joka on muuten erittäin turvallinen palvelu.

yksityisyys

Online-tietosuojaamme loukataan jatkuvasti, joten on tärkeää tietää, että online-varmuuskopioratkaisu tekee kaiken voitavansa yksityisyyden ja nimettömyyden varmistamiseksi. Kuten turvallisuudessa, Zoolz menestyykin tässä, sillä siinä on vahva salaus ja vankka tietosuojakäytäntö.

Kuten edellisessä osassa mainittiin, Zoolz käyttää vahvaa yksityistä salausta, joka suojaa tiedostojasi uteliailta silmiltä sekä levossa että kuljetuksen aikana. Koska avain on yksityinen, se tarkoittaa, että vain sinä voit purkaa tiedostojesi salauksen.

Koska Zoolz käyttää Amazonin datakeskuksia palvelimilleen, tietojen tallennuspaikka riippuu siitä, missä olet. Brittiläisten ja eurooppalaisten asiakkaiden tiedot tallennetaan Isossa-Britanniassa, kun taas Australiassa sijaitsevia tietokeskuksia käytetään Australiassa tai Uudessa-Seelannissa sijaitsevien asiakkaiden keskuudessa, ja japanilaisten käyttäjien tiedot sijoitetaan itse Japanin tietokeskuksiin..

Amerikkalaiset käyttäjät – ja kaikki muut, joita ei ole mainittu edellä – käyttävät oletuksena Amazonin Yhdysvaltojen tietokeskuksia. Tämä on vähän valitettavaa, koska Yhdysvalloilla on pahasti huono online-tietosuojalaki, joista esimerkkejä ovat Patriot Act ja PRISM. Useimmat online-varmuuskopiointipalvelut käyttävät Yhdysvaltojen tietokeskuksia, joten Zoolz ei ole ainutlaatuinen tässä suhteessa..

Zoolz-Privacy-suoja

Zoolzilla on vankka tietosuojakäytäntö, joka tekee selväksi, että vaikka he keräävät tiettyjä metatietoja käyttäjistään – mukaan lukien nimet, osoitteet ja maksutiedot -, se ei myy näitä tietoja kenellekään ja jakaa ne vain luotettavien kumppaneiden tai viranomaisten kanssa. noudattaa lakeja.

Zoolz vaatimuksenmukaisuustestausta

Genool9, Zoolzin ja BigMIND: n emoyhtiö, on myös sekä GDPR: n että HIPAA: n, samoin kuin useiden muiden tietosuojamääräysten mukainen..

Asiakaspalvelu

Luotat pilvipalveluntarjoajiin tärkeimpien tiedostojemme kanssa, joten on tärkeää, että ne tarjoavat asianmukaisen asiakaspalvelun varmistaaksesi, että voit tuntea olosi turvalliseksi tietäessäsi, että tiedostojasi käsitellään hyvin. Hyvin reagoivalla asiakaspalvelun osastolla Zoolz menestyy tässä, puhelintuen puutteesta huolimatta.

Useimpia kyselyitä varten sinua pyydetään lähettämään tukipyyntö sähköpostilomakkeen kautta, joka kehottaa sinua antamaan yksityiskohtaisen selityksen ongelmasi. Testasimme tämän reagointikykyä useita kertoja ja saimme vastauksen aina päivän sisällä ja toisinaan vain muutamassa tunnissa.

Zoolz-sähköposti-Form

Chat-tuki on huomattavasti rajoitetumpaa, koska se keskittyy lähinnä myyntituen tarjoamiseen. Voit kuitenkin käyttää sitä pieniin teknisiin ongelmiin, mutta mikä tahansa monimutkaisempi johtaa todennäköisesti siihen, että viitataan aiemmin mainittuun sähköpostilomakkeeseen.

Zoolz-Chat

Tuomio

Tämä päättää Zoolz-arviointimme. Jos etsit vain suojattua pilvivarmuuskopioratkaisua tiedostoille, joita et tarvitse jatkuvaa käyttöä, Zoolz on epäilemättä vahva valinta. Helppokäyttöinen verkkokäyttöliittymä ja työpöytäohjelma tarjoaa sinulle paljon hallintaa varmuuskopiointiprosessin suhteen, ja tietoturva ja yksityisyys ovat molemmat huippuluokkaa.

Siitä huolimatta mobiilisovellusten ja levyjen kuvantamisvaihtoehtojen puuttuminen sekä riippuvuus kylmävarastoinnista saattavat olla monien ratkaisu. Hinnat ovat myös jonkin verran korkeat, etenkin verrattuna sellaisiin palveluihin kuten Backblaze tai Carbonite, jotka tarjoavat rajoittamattoman tallennustilan samanlaisella hinnalla kuin 1 Tt suunnitelma, jonka Zoolz tarjoaa.

Mitä mieltä olette arvosteluistamme? Oletteko samaa mieltä siitä, että se merkitsee kaikki varmuuskopiointipalvelun tärkeimmät ruudut, vai onko mobiilisovellusten ja levyn kuvantamisominaisuuden puute – sekä välinpitämättömiä liiketoimintakäytäntöjä suhteessa eliniänsuunnitelmaan – riittävät pitämään sinut poissa? Kerro meille alla olevissa kommenteissa. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map