Tietojen säilytyslokerokatsaus – päivitetty 2020

Tietojen talletuslokerokatsaus

Vaikka tietojen säilytyslaatikko tarjoaa rajoittamattoman varmuuskopion, se häviää kaikista muista näkökohdista. Paras näyttää muualta.


Paras Online Backup arvostelut

Yrityksen varmuuskopiointiratkaisu Data Tallennuslaatikko houkuttelee kiitos siitä, että yhtä tilausta voidaan käyttää rajoittamattomien laitteiden, kuten tietokoneiden, älypuhelimien ja palvelimien, varmuuskopiointiin. Palvelu ei kuitenkaan ole aivan yhtä edullista kuin jotkut muut online-varmuuskopiointikirjastomme vaihtoehdoista..

Se, kuten käy ilmi, on vain yksi monista syistä etsiä muualta. Tämän Data Storage Box -katsauksen aikana esittelemme sinulle palvelun, josta emme ole viettäneet paljon aikaa kirjoittaessamme täällä Cloudwards.netissä, ja syystä, kuten käy ilmi. Häiriöinen käyttökokemus ja rajoitetut varmuuskopiointi-, palautus- ja suojausominaisuudet ovat kaikki vastakohtia.

Jos tunnet edelleen tarvetta antaa Data Tallennuslaatikolle mahdollisuus, kun olemme valmistuneet, käytä 30 päivän ilmaista kokeiluversiota ennen palveluun kirjautumista vain ollaksesi varma.

Jos arvelet, että etsit paremmin muualta, parhaalla online-varmuuskopiossamme yrityksille on paljon parempia vaihtoehtoja. Kotivarmuuskopioratkaisuihin kuin yritysratkaisuihin katso yleisempi paras online-varmuuskopio-opas.

Vaihtoehtoja talletuslokeroon

vahvuudet & heikkoudet

ominaisuudet

Data tallelokero tarjoaa online-varmuuskopion, joka on ensisijaisesti tarkoitettu pk-yrityksille. Laitetuki on yksi harvoista palvelupisteistä, koska sillä voidaan varmuuskopioida tietokoneita, mobiililaitteita ja palvelimia yhdellä tilauksella.

Tuettuihin tietokoneen käyttöjärjestelmiin kuuluvat Windows ja MacOS, mutta ei Linuxia, joten katso paras online-varmuuskopio Linux-oppaasta, jos se on ensisijainen asia. Älypuhelinsovellukset ovat saatavilla Androidille ja iOS: lle. Tiedostopalvelimen varmuuskopio tarjotaan Windowsille.

Tuetaan myös ulkoista kiintolevy- ja NAS-tukea, vaikka muun muassa käyttömukavuuden vuoksi emme ehdottomasti luokittele Data Tallennustilaan parhaiden online-varmuuskopioiden joukkoon NAS-vaihtoehdoille.  

Tietojen talletuslokero ei myöskään pysty levykuvan varmuuskopiointiin, vain varmuuskopiointi tiedostotyypin mukaan. Meillä on monenlaisia ​​kuvapohjaisia ​​varmuuskopiovaihtoehtoja, jos se on tarpeen. Suosittelemme erityisesti CloudBerry-varmuuskopiointia tähän tehtävään (lue Cloudberry Backup -katsaus).

Yksi asia, jota pidämme, on se, että Data Depositbox tarjoaa muokattavissa olevan tiedostoversion, joka tallentaa aiemmat tiedostokopiot, joihin voit palauttaa tiedostoja vahingossa tapahtuvien muutosten tai tiedostovaurioiden, myös haittaohjelmien aiheuttamien, yhteydessä.

Samasta asetuspaneelista voit myös kurottaa varmuuskopion vähentääksesi vaikutusta järjestelmän resursseihin.

Kaiken kaikkiaan Data Tallennuslaatikon tarjoamat ominaisuudet ovat vähän sekoitettuja laukkuja. Palvelun suurin ongelma, jonka havaitsimme, on, että se ei käytä työpöytäsovellusta varmuuskopiointiprosessien hallintaan. Käsittelemme tätä kysymystä enemmän, kun keskustelemme alla olevasta käyttömukavuudesta.

hinnoittelu

Data Tallennustilauksen tilaussuunnitelmat on rakennettu porrastettujen vaihtoehtojen joukkoon, joka alkaa 60 Gt ja enintään 1 Tt. Jos tarvitset enemmän kuin 1 kt, voit ottaa yhteyttä myyjään ehdot.

Maksut ovat kuukausittain, eli voit peruuttaa milloin haluat. Ilmoittautumiselle ei ole alennuksia, kuten saat monien muiden online-varmuuskopiopalvelujen yhteydessä.

Hinnat ovat enemmän kuin useimmat muut tarjoajat. Esimerkiksi CrashPlanilla (lue CrashPlan-arvostelu) voit saada rajoittamattoman varmuuskopion yhdestä yritystietokoneesta vain 10 dollarilla kuukaudessa.

Totta, sinun on otettava huomioon, että Data Depositboxia voidaan käyttää rajoittamattomien tietokoneiden, myös palvelimien ja mobiililaitteiden varmuuskopiointiin. Se tekee IDrivestä (lue IDrive for Business -katsauksemme) paremman vertailun, palvelun, jonka avulla voit varmuuskopioida rajoittamattomia laitteita ja hinnat 1,25TB noin 50 dollarilla kuukaudessa.

Tarkoittaa, että tallelokero ei vieläkään näytä olevan erityisen halpa. Ennen kuin asetat tiedon talletuslokeroon varmuuskopioratkaisuna, sinun tulisi ehdottomasti hyödyntää 30 päivän ilmainen kokeiluversio selvittääksesi, vastaako se todella tarpeitasi..

Helppokäyttöisyys

Tiedot talletuslokeroon kirjaaminen vie vain muutaman minuutin, jonka jälkeen sinun on ladattava työpöytäohjelma.

Varmuuskopiosuunnitelman luonti ja myöhemmin tiedostojen palauttaminen suoritetaan kuitenkin kokonaan web-käyttöliittymän kautta. Se on normin vastaista, jota nykyään noudattaa useimmat online-varmuuskopiointityökalut.

Vaikka emme ajattele web-käyttöliittymän käyttöä pöytätietokoneen graafisen käyttöliittymän yli, muotoilu tuntuu vanhanaikaiselta, pienellä fontilla ja käyttää käytettävissä olevaa tilaa huonosti. Se vaikeuttaa laakereiden hankkimista ensin.

Selaustyökalun välilehtien välillä vaihtaminen johtaa myös pidempiin latausaikoihin kuin odotimme, mikä ongelma puuttuisi työpöydän graafisesta käyttöliittymästä..  

Emme rakastaneet sitä, mutta emme myöskään pitäneet siitä, että Data Tallennuslaatikko alkoi heti varmuuskopioida tietokoneemme ilman kehotusta. Vaikka pitkät Backblazen “set-and-unohda” -lähestymistavan ihailijat, kyseinen palvelu kertoo ainakin sinulle, mitä se aikoo tehdä, ennen kuin se aloittaa sen tekemisen, kun taas Talletuslokeroilla meillä ei ollut selvää mitä varmuuskopioitiin..   

Varmuuskopioida & Palauttaa

Kuten mainittiin, Data Depositbox alkaa kovalevyn varmuuskopioinnin heti, kun olet asentanut työpöytäohjelman. Prosessia hallitaan selaimen kautta, mutta jos suljet selaimen, se varmuuskopioi taustalla.

Välittömään varmuuskopiointiin kuuluvat työpöytäkansio sekä käyttäjän kansiossa olevat asiakirjat ja kuvat-alikansiot. Voit tietysti muuttaa sen, jos haluat, vähentämällä ja lisäämällä kansioita ja jopa merkitsemällä tietyt tiedostot varmuuskopiointia varten.

Siirry ”Asetukset” -välilehteen ja napsauta ”varmuuskopioinnin valinnat” nähdäksesi ja tehdäksesi muutoksia varmuuskopiointisuunnitelmaan.

Varmuuskopiointi suoritetaan oletuksena jatkuvasti, mikä antaa sinulle parhaan mahdollisen suojan. Useimmat online-varmuuskopiointityökalut antavat sinulle myös mahdollisuuden luoda ajoitettuja varmuuskopioita; Tietojen talletuslokero ei.

Toisaalta on estovaihtoehto, jossa voit ajoittaa sellaisia ​​lohkoja, joiden aikana selkäsi ei käy. Se ei ole aivan yhtä hyvä kuin aikataulu, mutta melkein.

Voit palauttaa tiedostot napsauttamalla “palauta” -painiketta web-käyttöliittymässä. Kun valitset tiedostoja, voit ilmoittaa aiemman varmuuskopion päivämäärän aiempien tiedostoversioiden palauttamiseksi.

Kun olet valinnut tiedostosi, napsauta “Lataa-painiketta”. Sinulle ei ole valintaa palauttaa tiedostoja alkuperäiseen sijaintiin. Sen sijaan Data Depositbox laatii sinulle .zip-tiedoston.

Kaiken kaikkiaan meistä vain ei ollut vaikuttunut siitä varmuuskopiointi- ja palautusprosessista. Se ei ole läheskään yhtä joustava ja monipuolinen kuin jotkut muut käytettävissä olevat palvelut, olipa kyse sitten huippuluokan ratkaisusta, kuten Acronis Backup (lue Acronis Backup -katsaus) tai budjettiystävällisestä valinnasta, kuten CrashPlan (lue CrashPlan-arvostelu).

Nopeus

Yksi alue, jossa Data Tallennuslaatikko ei horju, on nopeus. Testasimme palvelua 1 Gt: n testikansiolla, samoin kuin olemme tottuneet arvioimaan sen kilpailua.

Tässä on numerot, jotka saimme:

Tietojen talletuslaatikko SpeedTest One: Testikaksi: Keskimääräinen:
Tallennettu:01:10:0001:30:0001:20:00
Ladata:00:16:0000:16:0000:16:00

Testimme suoritettiin WiFi-verkon kautta, jonka latausnopeus oli 25 Mbit / s ja lähetysnopeus 10 Mbit / s, ja testipaikkamme oli Kaakkois-Aasiassa. Sinun pitäisi odottaa parempia tuloksia, jos olet lähempänä Kanadassa sijaitsevaa Data tallelokeron tietokeskusta ja sinulla on parempi Internet-yhteys.

Edes kaukaisesta sijainnistamme ajat eivät kuitenkaan ole huonoja. Jotkut kilpailusta, kuten esimerkiksi Carbonite, kestivät useita tunteja saman sisällön lataamiseen.

Vaikka saatat kohtuudella odottaa, että 1 Gt: n tiedostonsiirto vie noin 15 – 20 minuuttia, olemme yleensä todenneet, että online-varmuuskopiointityökaluilla ei ole kyse, ellei työskentele edistyneemmän infrastruktuurin, kuten Amazon S3 tai Acronis Backup, kanssa (lue Acronis Varmuuskopio).   

turvallisuus

Data Tallennuslaatikko ei paljasta paljoa sen suojausasetuksista verkossa, mikä on yleensä huono merkki. Otamme yhteyttä tukeen saadaksemme selville, että tiedostot on todella salattu ennen tietokoneeltasi poistumista ja pysyvät salattuina palauttamiseen saakka, eli salaus on päästä päähän.

Käytetty salaustaso on 448-bittinen Blowfish. Vaikka se on vähemmän yleinen kuin AES, sen pitäisi silti pitää tiedostosi turvassa.  

Yksityisessä salauksessa ei kuitenkaan ole vaihtoehtoa, kuten löydät kunniallisimmista online-varmuuskopiopalveluista tänään. Tämä tarkoittaa, että Data Deposit Box hallitsee salausavainta ja voi salata tiedostot milloin tahansa.

Kahden tekijän todennukseen ei ole myöskään vaihtoehtoa Data tallelokero, kuten IDrive, Backblaze ja monet muut online-varmuuskopiointipalvelut..

Tietojen talletuslokero ei myöskään anna yksityiskohtia siitä, mihin toimiin se aikoo turvata tietokeskuksensa virtuaalihyökkäyksiltä, ​​rikoksilta ja luonnonkatastrofeilta. Ottaen huomioon sen, että tekisimme virheitä varovaisuuden vuoksi ja oletamme, että se ei ole kovin turvallinen.

Tuki

Data Tallennuslaatikko tarjoaa tukea puhelimitse ja sähköpostitse. Pudotimme muutamia sähköposteja tukiverkon tehokkuuden testaamiseksi. Vaikka olimme mielellämme saaneet vastauksia arkipäivän sisällä, saammemme vastaukset eivät vastanneet täysin kysyttyjä kysymyksiä.

Pyysimme esimerkiksi yksityiskohtia käytetystä salausprotokollasta ja siitä, oliko se yksityinen, ja meille vain ilmoitettiin, että tiedostot olivat tosiasiassa salattuja ilman mitään muita pyydettyjä tietoja.

Vaikka Data Tallennuslaatikossa on myös mukavan näköinen tietopohja verkossa, havaitsimme, että suurin osa vastauksista kysymyksiin, joita meillä ei ollut. Se sisälsi kysymyksiä salauksesta ja versioinnista.  

Tukisivustolla on muutama mukavan näköinen video-opas, mutta ne auttavat vain kaikkein peruskysymyksissä.  

Lopulliset ajatukset

Tärkeintä on, että lukuun ottamatta kunniallisia lähetysnopeuksia suhteessa kilpailuun, Data Tallennuslaatikossa ei ole paljon rakastettavaa. Erityisesti käyttökokemus tuntuu sotkulta. Verkkokäyttöliittymä on hidas, vaikeasti luettavissa olevalla fontilla eikä siinä ole niin paljon vaihtoehtoja kuin nykyaikaisempien online-varmuuskopioratkaisujen, kuten CloudBerry Backup, kanssa.

Esimerkiksi, et voi palauttaa tiedostoja niiden alkuperäiseen sijaintiin, voit ladata vain zip-tiedoston. Ja ilman yksityisen salauksen tai kaksifaktorisen todentamisen vaihtoehtoa, Talletuslokero ei vain tunnu kovin turvalliselta.

Sinun on parempi tarkastella joitain muita ratkaisuja parhaassa online-varmuuskopiossamme liiketoimintaoppaaseen. Vaikka yhtäkään palvelua, joka ylittää kaiken muun, ei todellakaan ole, voit tehdä melko paremmin kuin Data Tallennuslaatikko.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map