MyPCBackup-katsaus – Virheellinen palvelu – päivitetty 2020

MyPCBackup-arvostelu

Helppo käyttää online-varmuuskopiopalvelua. Ihmisarvoinen käyttöliittymä. Lisäosia saatavilla, mutta mojova, joskus piilotettu maksu.


Huomio: Tärkeä päivitys!

Yleiskatsaus

MyPcBackup-kotisivu

Katsotaanpa niin: niin monet yritykset kääntyvät pilvitallennuspalveluiden tarjoajien puoleen suojatakseen tärkeät tiedot turvallisesti. Mutta pilvisäilytys ja online eivät ole vain jotain yrityskäyttäjille.

Voit hyötyä online-varmuuskopioinnista monin tavoin, joista löydät pari tästä MyPCBackup-arvosteluista. MyPCBackup on yritys, joka tarjoaa näitä palveluita. Taloudellisella hinnalla ja 99,99 prosentin tarkkuudella ja käytettävyydellä, tämä yritys on täällä tehdäkseen asiakkaidensa elämän helpommaksi ja paremmaksi.

Ne tunnetaan luotettavuudestaan ​​ja suurin osa asiakkaista näyttää olevan todella tyytyväisiä palveluihinsa. Koska lähes 43% ihmisistä menettää arvokkaat tiedostot, kuten sähköpostit, musiikkivideot, asiakirjat ja muut tiedostot, tämän tyyppisten palvelujen tarve kasvaa edelleen. 

Kaikki tietokoneestani varmuuskopio

MyPC Backup on Just Develop It -yrityksen perustama yritys, joka on johtava online-varmuuskopiointitekniikan johtaja. Laitoksen tavoitteena on tarjota yksinkertaisia ​​ratkaisuja monimutkaisten teknisten vaikeuksien ratkaisemiseksi.

Yhtiö aloitti toimintansa vuonna 2010, ja ne tarjoavat saman määrän palveluita, joita heidän sisaryhtiönsä ZipCloud ja JustCloud tarjoavat. Ainoa ero on, että heidän visuaalinen verkkosivuston vetovoima on hiukan erilainen, jotta he voivat palvella erilaista yleisöä.

suunnitelmat & hinnoittelu

Joskus, jota on vähän vaikea löytää verkkosivustolta, tässä on MyPCBackupin hintatiedot: 

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehdot MyPCBackupille

Varmuuskopioida

MyPCBackup on tarkoitettu ihmisille, jotka eivät halua miettiä varmuuskopiotiedostojaan ja mitä varmuuskopiointia varten. He ymmärtävät, kuinka turhauttavaa voi olla aina tietojen varmuuskopiointi, joten he tekevät sen puolestasi.

Ne kaikki koskevat automaatiota, ja siksi heidän järjestelmänsä tekee jatkuvasti varmuuskopioita verkossa, vaikka työskentelisitkin. Ne tekevät prosessista erittäin helpon, joten tietokoneitietosi riippumatta olet suojattu turvallisesti.

Ainoa asia, joka sinun on tehtävä, on yksinkertaisesti asentaa ohjelma järjestelmään, ja järjestelmä tekee loput puolestasi. Kauneus on, että paitsi kirjoittamasi asiakirjat ovat turvallisia, mutta ne suojaavat valokuvia, videoita ja muun tyyppisiä tiedostoja, joita voit kuvitella..

Usein tietokonekaatumisen jälkeen saattaa olla tarpeen asentaa paljon ohjelmia uudelleen kiintolevyn vian vuoksi. Et kuitenkaan voi palauttaa näitä asiakirjoja tai valokuvia, ne ovat poissa ikuisesti.

Tästä syystä MyPCBackup luotiin. Kun ihmiset siirtyvät enemmän tekniikan aikakauteen ja vähemmän kaukana konkreettisista esineistä, uhka kasvaa.

Tiedostojen palauttaminen

Tiedostojen palauttaminen MyPCBackupista on helppoa hämmästyttävän yksinkertaisella hallintapaneelilla. MyPCBackup on suunnitellut poikkeuksellisen palvelinverkon, joka kommunikoi Amazon S3: n kanssa.

Tämä antaa käyttäjilleen nopea muistaa tietonsa. Mene vain tiedostoihisi ja löydä tiedostot, jotka haluat ladata, se on yhtä helppoa kuin napin painalluksella. Ei ole syytä tuskautua ja etsiä tunteja yrittää löytää tiedostoja, kuten joidenkin varmuuskopiointiyritysten kanssa. Tämä tekee kaikesta kaiken käyttäjäystävällisen kaikille.

Kaikkien tulisi harjoitella testin palauttamista pari kertaa. Tämä antaa sinulle kyvyn pystyä reagoimaan nopeasti ja tietää, mitä tehdä kriisitilanteessa. Voit valita tietyt tiedostot tai kansiot, jotka haluat palauttaa, tai voit palauttaa kaikki tietosi, valinta on sinun.

Yhden tai kahden asiakirjan lähettäminen ei vie kauan, mutta mitä enemmän tietoja on palautettava, sitä kauemmin se vie. Koko prosessi on melko suoraviivaista, ja kenen tahansa pitäisi pystyä siihen.

ominaisuudet & Ekstrat

Voit aina siirtyä online-varmuuskopiovertailuomme vertaamaan MyPCBackupia muihin tarjoajiin. MyPCBackup ei ole vielä mullistava varmuuskopiointi- ja tallennusmarkkinoita, tuo sinulle useita hyödyllisiä lisäyksiä:

1. Tiedostojen jakaminen

Voit jakaa valitut tiedostot tai kansiot ystävien ja perheen kanssa. Tämä tekee erityisen helpoksi jakaa viimeisimmät valokuva-albumisi valitulle ihmisryhmälle. 

2. Tiedoston synkronointi

MyPCBackupissa on Dropbox-kaltaisia ​​ominaisuuksia, kuten tiedostojen synkronointi, joten sinulla voi aina olla uusin versio missä tahansa laitteessa. 

3. Etsi kannettava tietokone

MyPCBackup voi löytää kannettavan tietokoneesi, jos se varastetaan tai katoaa. Tällä tavalla sinulla on mahdollisuus palauttaa se. Hyvä asia on: jos et voi palauttaa kannettavaa tietokonettasi, ainakin tiedostosi ovat turvassa. 

Lopullinen tuomio

MyPCBackup on erittäin vahva kilpailija pilvitallennus- ja varmuuskopiointimarkkinoilla, mutta sillä on joitain puutteita. Kun verrataan MyPCBackup-ohjelmaa muihin palveluntarjoajiin, siinä on joitain rajoituksia. Vaikka he tarjoavat varmuuskopioita verkosta hyvin, ne eivät mene liian paljon pelkästään online-varmuuskopioinnin näkökohtien eteen.

Ne tarjoavat kuitenkin käyttäjilleen online-varmuuskopiointitoiminnot ja tekevät sen poikkeuksellisen hyvin. Lisäksi meidän on huomattava, että koska niiden kojetaulu on, se on helpoin käyttöliittymä ympärillä. He päivittävät ohjelmistonsa jatkuvasti, ja näiden parannusten myötä asiat ovat suurempia ja parempia.

Blogi on hieno tapa pysyä yhteydessä yrityksen ja siihen, mitä he haluavat tehdä tulevaisuudessa. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map