Livedrive-arvostelu – päivitetty 2020

Livedrive-arvostelu

Livedrive on kunnollinen varmuuskopiointityökalu, joka tarjoaa myös vähän tallennustilaa. Palvelu on kuitenkin erittäin kallista, ja meillä on ollut lukemattomia raportteja maksu- ja tukiasioista. Vaikka pidämme siitä tarpeeksi hyvin täydellisessä katsauksessa, suosittelemme sitä.

Paras Online Backup arvostelut

Livedrive on varmuuskopiointipalvelu, joka käynnistettiin vuonna 2008 ja J2 Global osti sen vuonna 2014. Se on tarkoitettu pienyrityksille ja kotikäyttäjille. Varmuuskopion tarjoamisen lisäksi siinä on myös tallennustilaa, mutta mikään ei kilpaile parhaiden pilvitallennuspalveluiden kanssa. Samanaikaisesti se ei myöskään kuulu parhaiden online-varmuuskopiointitoimittajien joukkoon outojen toimintojen ja kalliiden suunnitelmien ansiosta.

Livedrive sijaitsee Isossa-Britanniassa, joten se sopii parhaimpiin pilvitallennuspalveluihimme Euroopassa. Lisäsimme sen pilvitallennuspalveluksi sinne, mutta jos olet hämmentynyt pilvitallennuksen ja varmuuskopion erotuksesta, lue selitys. Lue lisää valinnoista, jotka eivät sijaitse Yhdysvalloissa, lukemalla pilvivarastomme Yhdysvaltain kappaleen ulkopuolella.

Livedrivessä on mielenkiintoisia ominaisuuksia tavallisen, vanhan varmuuskopion lisäksi, joka antaa sinulle rajoittamattoman tilan tiedostojen varmuuskopiointiin, hyvän käytön helppouden ja tietosuojalakien noudattamisen Euroopassa. Se ei silti ole halpaa, ja siinä ei ole tärkeitä ominaisuuksia, kuten nolla tietämyksen salaus ja kaksikerroinen todennus. Lukijoiden lausuntojen mukaan myös asioissa on paljon maksua ja tukea; vieritä alareunassa olevaan kommenttiosaan saadaksesi lisätietoja siitä.

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehdot Livedrivelle

ominaisuudet

Varmuuskopioratkaisuna Livedrive on melko keskimääräinen, ja käsittelemme yksityiskohtaisemmin myöhemmin tässä katsauksessa. Mikä erottaa Livedriven useimmista kilpailijoistaan, on se tallennusominaisuus, nimeltään Salkku.

Livedrive-salkku antaa sinun käyttää ja muokata tiedostojasi useista laitteista ja verkossa, jakaa suuria tiedostoja perheen ja ystävien kanssa ja vapaata tilaa tietokoneellasi. Jos etsit omistettuja pilvitallennuspalveluita, tutustu kuitenkin pilvitallennusarvosteluihin.

Livedrive-salkku

Salkku toimii kuin tietokoneesi ulkoinen asema, joten se muistuttaa yleistä synkronointimallia, jota useimmat pilvitallennuspalvelut käyttävät.

Sijoittamasi tiedostot synkronoidaan automaattisesti verkossa. Tämän jälkeen voit käyttää niitä ja muokata niitä työpöytäsovelluksen, mobiilisovelluksen tai verkkosovelluksen avulla.

Jos haluat säästää tilaa kiintolevyllä, voit tallentaa tiedostoja vain verkkoon. Sinun on kuitenkin ladattava ne avataksesi ne. Katso tästä opas siitä, miten se tehdään.

Kuten pilvivarastointipalvelut, myös Salkku antaa sinun jakaa tiedostoja perheen ja ystävien kanssa ja vapaata tilaa tietokoneellasi tallentamalla tiedostoja pilveen. Voit toistaa musiikkitiedostoja myös selaimesta.

Livedrive-web-galleria

Verkkosovelluksessa on galleriaominaisuus, jonka avulla voit esikatsella varmuuskopioimiasi kuvia, mutta se ei osoittanut valokuvia meille sen jälkeen, kun latasimme useita. Valokuvien esikatselu toimi kuitenkin hyvin.

Livedrive-valokuva-esikatselu

Lisätietoja edistyneistä varmuuskopio-ominaisuuksista, mukaan lukien hybridi varmuuskopio, on BigMIND Home -katsauksessa.

hinnoittelu

Varmuuskopiointi on 8 dollaria kuukaudessa, ja se tarjoaa rajoittamattoman varmuuskopion yhdelle tietokoneelle sekä mahdollistaa pääsyn tiedostoihisi mobiilisovelluksen kautta. Sinun on kuitenkin ostettava verkkoon liitetty tallennustilan varmuuskopiointi erikseen 6,33 dollarilla kuukaudessa. Se on kuitenkin tiedostojen palauttaminen, salaus ja versiointi, joka pitää tiedostosi viimeiset 30 versiota.

Salkku maksaa 16 dollaria kuukaudessa ja antaa sinulle 2TB synkronointitilaa. Se toimii pöytätietokoneissa ja mobiililaitteissa ja antaa sinun jakaa tiedostoja tallennustilastasi. Se pitää myös tiedostojesi viimeiset 30 versiota, jotta voit palauttaa edellisen version, jos muutit jotain, jota et halua. Lisäksi voit varmuuskopioida valokuvia puhelimestasi.

Se ei ole halpaa: voit saada 2TB pilvitallennustilaa paljon vähemmän Sync.com: sta tai pCloudista. Jos olet kiinnostunut, lue Sync.com-arvostelu ja pCloud-arvostelu.

Pro Suite yhdistää kaksi edellistä suunnitelmaa, jolloin voit varmuuskopioida laitteesi ja käyttää pilvitallennustilaa 25 dollaria kuukaudessa. Se antaa sinulle 5 Tt synkronointitilaa ja rajoittamattoman varmuuskopion.

Voit varmuuskopioida viisi tietokonetta sekä tablettia ja mobiililaitetta. FTP, SFTP ja WebDAV ovat myös saatavana suunnitelman mukana. Jos et tunne näitä käyttötapoja, lue mitä on FTP ja mikä on WebDAV-artikkeleita.

Vaikka pidämme ajatuksesta yhdistää varmuuskopiointitila ja synkronointitallennus, Pro Suite -suunnitelman hinta on riittävän jyrkkä kilpailemaan kalliimpien yritystiedostojen synkronoinnilla ja jakamaan ratkaisuja.

Pro Suite -sovelluksen käyttäjät saavat alkuperäisen NAS-tuen jokaiselle verkkoasemalle tai NAS-laitteelle, jonka he haluavat varmuuskopioida. He voivat aloittaa sen käytön siirtymällä “tiliasetukset” verkkoportaaliin ja lisäämällä aseman kansiot varmuuskopiointiin. Jos tarvitset vahvaa NAS-tukea, lue paras online-varmuuskopio NAS-artikkelista.

Livedrive-kokeilu

Palvelu tarjoaa ilmaisen 14 päivän kokeiluversion kaikilla suunnitelmilla. Peruuttaminen ei kuitenkaan ole helppoa, koska se edellyttää, että soitat peruutustiimille Isossa-Britanniassa, mikä voi olla kallista, jos et ole sieltä.

Käyttöehdoissa on helpompi menetelmä. Se on linkki, joka johtaa peruutuslomakkeeseen, jonka voit täyttää peruuttaaksesi tilisi. Mielestämme Livedrive on halpa siirto, koska se vaikeuttaa käyttäjien peruuttamista ilmaista kokeilua.

Helppokäyttöisyys

Pöytäsovellus viivästyi useita kertoja testauksen aikana, lähinnä lisäämällä tai poistamalla kansioita varmuuskopiosta. Sinun on tehtävä se, koska Livedrive edellyttää, että valitset tietyt kansiot varmuuskopioitavaksi.

Livedrive-ohjaus-keskus

Pääset sovelluksen ohjauskeskukseen järjestelmäpalkin kuvakkeen kautta. Sitä on helppo käyttää. Päävalikko on yläreunassa ja ikkunan loput näyttävät sinulle sisällön. Käyttöliittymä on vaalea, mutta selkeä, eikä se sekoita sinua.

Livedrive-web

Verkkosovellus näyttää varmuuskopioimasi laitteet, antaa sinun ladata yksittäisiä tiedostoja ja antaa pääsyn salkkuun, jos sinulla se on. Lisäksi voit päästä tilillesi, esikatsella varmuuskopioituja valokuvia galleriassa tai tarkastella tukitietoja.

Siinä ei ole monia ominaisuuksia, joten se ei hukutta sinua. Voit navigoida niiden välillä vasemmalla olevan valikon avulla, kun ominaisuudet näkyvät sen vieressä selkeällä ja houkuttelevalla tavalla.

Livedrive-mobile

Mobiilisovellus on saatavana iOS: lle ja Androidille. Se on nopea ja tekee siitä helpon pääsyn pilvivarmuuskopioosi. Voit myös nähdä kanssasi jaetut tiedostot ja avata musiikkitiedostosi. Musiikin toisto on mukava ominaisuus, jonka avulla voit luoda soittolistan ja selata musiikkia esittäjän, albumin, vuoden tai tyylin mukaan.

Tiedoston varmuuskopiointi & Entisöinti

Livedrive valitsee oletuksena useita kansioita varmuuskopiointia varten, mukaan lukien työpöytä, asiakirjat, kuvat, musiikki ja videot.

Livedrive-backup-Select

Se sulkee kuitenkin pois joitain tiedostoja, joten katso verkkosivustolistaan, ovatko ne tärkeitä sinulle. Sinun on valittava manuaalisesti tiedostot, jotka haluat varmuuskopioida, koska Livedrive ei voi varmuuskopioida tiedostotyypin mukaan. Jos tarvitset tätä ominaisuutta ja haluat yksinkertaisen käyttökokemuksen, voit saada sen Backblaze-palvelun avulla. Lue lisää Backblaze-arvosteluistamme saadaksesi lisätietoja.

Livedrive-ajastimella

Kun olet määrittänyt varmuuskopion, voit valita useita tunteja Livedriven etsimien tiedostojen muutosten välillä tai asettaa tietyn ajan sen tekemistä varten päivittäin.

Palautusominaisuus toimii työpöytäsovelluksesta. Tiedostojen palauttaminen edellyttää, että valitset tietokoneen, jonka olet varmuuskopioinut, ja valitse sitten yksittäiset tiedostot tai kansiot palautettavaksi. Voit ladata myös yksittäisiä tiedostoja verkkosovelluksen avulla.

Nopeus

Alkuperäiset varmuuskopiot vievät yleensä kauan, riippuen siitä kuinka paljon tietoja sinun on suojattava. Jotta voimme nähdä, kuinka Livedrive vertaillaan muihin online-varmuuskopiokentällä, suoritimme lähetys- ja lataustestejä käyttämällä 1 Gt: n zip-kansiota. Olimme langattoman yhteyden kautta Belgradista, Serbiasta, latausnopeudella 6 megabittiä sekunnissa ja latausnopeudella 83 Mbps.

Me kamppailemme Livedriven testaamisella toisella yrityksellämme. Pöytätietokone oli kiinni laskennassa valmistumisaikaa, eikä aloittanut lähettämistä. Seuraavat yritykset olivat kuitenkin onnistuneempia. 1 Gt: n tiedon lataaminen kesti keskimäärin tunnin, mikä on paljon hitaampaa kuin 24 minuuttia, jonka sen teoriassa pitäisi kestää..

Lataus ei kuitenkaan ollut hidasta, koska kesti vain kaksi minuuttia, mikä on lähellä teoreettista aikaa, jonka sen pitäisi viedä.

Lataus- ja latausnopeudet eivät ole pelkästään Livedrive-palvelussa. Ne riippuvat myös Internet-palveluntarjoajastasi ja siitä, kuinka lähellä olet Ison-Britannian palvelimille.

Jos huomaat, että varmuuskopion lähettäminen vie liian paljon kaistanleveyttä, voit kurottaa sen siirtymällä “asetukset”, napsauttamalla “edistynyt” ja sitten “kaistanleveys”.

turvallisuus & Tietosuojakäytäntö

Voit asettaa Livedriven pyytämään salasanaa aina, kun se käynnistyy. On hyödyllistä, jos joku varastaa laitteen ja yrittää palauttaa tiedostosi siihen.

Livedrivellä on palvelimia turvallisissa tietokeskuksissa Isossa-Britanniassa. Suojaussivulla todetaan, että sillä on ”kolme kerrosta fyysistä tietoturvaa”. Tietokeskukset käyttävät 24/7 -valvontaa tunkeutumisen havaitsemiseksi ja estämiseksi. Kaikki ovat ISO 27001 -sertifioituja, mikä on tietoturvan hallintajärjestelmien standardi.

Livedrive käyttää AES 256-bittistä salausta tiedostojen salaamiseen ennen niiden lähettämistä, mutta se säilyttää salausavaimen, joten sitä ei voida pitää nollatiedona..

Löydät palvelut, jotka toimivat parhaimmassa nolla-tietämyksessä olevissa palveluissamme. Yksi niistä, SpiderOak ONE, on myös pilvien varmuuskopiointipalvelu. Jos olet kiinnostunut nollatiedon varmuuskopiosta, lue SpiderOak ONE -katsaus saadaksesi lisätietoja sen turvallisuudesta.

Zero-information on merkittävä, jos olet huolissasi yksityisyydestäsi. Livedriven tietosuojakäytännön osiossa H todetaan, että Livedrive voi jakaa henkilökohtaisia ​​tietojasi lakien ja sääntelyviranomaisten, ulkoisten neuvonantajien ja oikeudellisiin menettelyihin tarvittavien osapuolten kanssa. Palvelu on silti yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen, joka tarjoaa riittävän suojan EU: n käyttäjille.

Livedrive ei tarjoa kaksifaktorista todennusta tilisi suojaamiseksi, jos joku varastaa salasanasi, joten varmista, että luot vahvan salasanan..

Tuki

Livedrive-tuki

Tukiosa koostuu UKK: sta ja tietokannasta sekä ominaisuudesta, joka näyttää palvelun tilan.

UKK ja tietokanta ovat aina saatavilla, vaikka hakutoiminto voisi olla nopeampi tulosten palauttamisessa. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, voit lähettää lipun tukitiimille. Voit ottaa yhteyttä tukitiimiin maanantaista perjantaihin klo 9–18. Greenwichin aika. Testauksen aikana saimme vastauksen noin tunnissa, mikä on hyvää.

Tukipalvelua voitaisiin parantaa lisäämällä online-chat- ja puhelintukea.

Tuomio

Livedrivellä oli aiemmin erillisiä sovelluksia, mutta nyt kaikki on integroitu, joten käyttäjät pääsevät helposti tarvitsemilleen. Se, että se noudattaa GDPR: ää, on myös plus, kun otetaan huomioon, että sen yksityisyyspolitiikassa oli aiemmin kyseenalaisia ​​lausekkeita. Koska se ei ole nolla tietämystä, sinun tulee kuitenkin olla varovainen valittaessa, mitkä tiedostot haluat varmuuskopioida.

Se käyttää AES 256-bittistä salausta tiedostojen salaamiseen ennen niiden lähettämistä. Se ei kuitenkaan suojaa tiliäsi, koska kaksifaktorista todennusta ei ole saatavana. Valokuvien esikatselu ja tallennussynkronointitila ovat arvokkaita lisäyksiä sen ominaisuuksiin.

Lähetyksen ja latauksen nopeuksilla ei pidä urheilla, koska ne ovat hitaita. Se ei ole yllättävää, koska sillä ei ole globaalia palvelinverkkoa. Pidä tämä mielessä, jos sinulla on paljon tietoja, jotka haluat varmuuskopioida.

Hinta ei myöskään ole suuri arvo, eikä se voi kilpailla muiden palveluiden kanssa online-varmuuskopiomme keskuudessa. Ovatko Livedriven hyödyt suuremmat kuin sen kustannukset? Kerro meille alla olevissa kommenteissa. Kiitos, että luit.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me