Kopiokatsaus – Päivitetty 2020

Kopioi arvostelu

Perus, avoimen lähdekoodin varmuuskopioratkaisu, josta puuttuu ominaisuuksia, mutta toimii silti yllättävän hyvin, Duplicati on ehdottomasti jotain, jonka jokaisen tinkerin on tutkittava. Ihmiset, jotka haluavat valmiita ratkaisuja, saattavat haluta antaa sille pääsyn, kuten voit lukea Duplicati-arvosteluamme.


Paras Online Backup arvostelut

Duplicati ei ole tavallinen varmuuskopiointipalvelu. Siihen ei kuulu varmuuskopiotilaa, vaan se tarjoaa sinulle web-asiakasohjelman, jonka avulla voit hallita varmuuskopioasi pilvipalvelussa. Se on siunaus tai kirous, riippuen tietotekniikan tietävyydestäsi ja halustasi huolehtia. Jos haluat yksinkertaisen palvelun, jonka avulla on helppo varmuuskopioida tietosi, tutustu parhaaseen online-varmuuskopioluetteloomme.

Jos olet innostunut mahdollisuudesta hallinnoida varmuuskopiota haluamallasi tavalla, huomaa, että Duplicati voi muodostaa yhteyden yli 20 pilvipalveluntarjoajaan. Se on myös avoimen lähdekoodin ja ilmainen. Tämä ei tarkoita, että se on heikko tuote. Päinvastoin, siinä on vahva ja yksityinen salaus, varmuuskopiointiaikataulu, kyky varmuuskopioida paikallisiin ja ulkoisiin asemiin ja nopea nopeus, käynnistää.

Koska se on ilmainen, siitä puuttuu omistautunut tukiteknikkojen ryhmä, joka olisi valmis auttamaan ongelmien ratkaisemisessa. Tästä huolimatta on olemassa aktiivinen foorumi, josta voit pyytää apua. Mobiilisovelluksia ei kuitenkaan ole, joten niiden, jotka haluavat käyttää varmuuskopiota ollessasi liikkeellä, pitäisi etsiä muualta.

Jos olet kiinnostunut oppimaan lisää palvelusta, ota meihin yhteyttä, kun tutustumme tämän Duplicati-arvion yksityiskohtiin.

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehtoja Duplicatille

ominaisuudet

Duplicati ei tarjoa varmuuskopiotilaa, kuten tavalliset online-varmuuskopiointitoimittajat tekevät. Pikemminkin se antaa sinulle vain keinot tietojen varmuuskopiointiin. Sinun on huolehdittava varmuuskopiosta. Se on ylimääräistä työtä, ja valtavirran käyttäjät eivät todennäköisesti pidä siitä.

Toisaalta, jos olet virrankäyttäjä, varmuuskopiointitilan järjestäminen mielesi mukaan on plus. Saat useita tarjoajia valita, joten sinulla on pääsy parempiin tarjouksiin ja voit muokata varmuuskopioasi haluamallasi tavalla.

duplicati-varastointi-vaihtoehtoja

Duplicati toimii 21 pilvipalvelun kanssa. Niihin kuuluvat pilviinfrastruktuuripalvelut, kuten Amazon S3, Backblaze B2 ja Google Cloud, sekä pilvitallennuspalvelut, kuten Dropbox, Google Drive, Microsoft OneDrive ja MEGA. Löydät kaikki ne parhaiden pilvitallennuspalvelujen tarjoajien vertailuluettelosta.

Voit asettaa omat palvelimet määränpääksi ja muodostaa yhteyden Duplicatiin käyttämällä FTP: tä, sen turvallisempaa varianttia SFTP tai WebDAV. Jos et tiedä mitä nämä protokollat ​​tarkoittavat, lue FTP: n ja WebDAV: n oppaamme.

Duplicati tukee myös paikallisten ulkoisten asemien ja palvelimien varmuuskopiointia. Se on hyvä, jos joku haluaa panna täytäntöön 3-2-1-varmuuskopiosäännön, jossa otetaan huomioon paikalliset ja pilvivarmuuskopiot.

Kopioi alun perin täydellinen varmuuskopio. Jälkeenpäin se päivittää sen lisäämällä vain muuttuneiden tietojen osat. Tämä säästää aikaa ja tilaa, ja varmuuskopion koko kasvaa yleensä hitaasti. Koko prosessia kutsutaan ”jatkuvaksi varmuuskopioksi”. Puhumme lisää alla olevista varmuuskopiointi- ja palautusprosesseista.

Duplicatilla on myös edistyneitä vaihtoehtoja, jotka liittyvät yleensä omiin pilvivarmispalveluihin. Ne sisältävät kyvyn ajoittaa varmuuskopioita, asettaa versiointikäytäntöjä ja salata tiedostoja. Jos haluat harkita, voit lisätä muita vaihtoehtoja, kuten zip-salaustason, tietyissä ketjun kohdissa suoritetut skriptit ja sähköpostit, jotka lähetetään varmuuskopion valmistumisen jälkeen.

Säilytyskäytäntö antaa sinun pitää mukautetun määrän versioita. Voit määrittää, kuinka usein Duplicati pitää pitää vanhoja varmuuskopioita päivinä, viikkoina, kuukausina tai vuosina. Jos et halua painia sen kanssa, voit käyttää älykästä varmuuskopiota, joka tallentaa yhden varmuuskopion jokaiselle viimeiselle seitsemälle päivälle, jokaiselle neljälle viimeiselle viikolle ja jokaiselle viimeisen 12 kuukauden ajalta..

Muussa tapauksessa voit poistaa tietyn arvon vanhemmat varmuuskopiot automaattisesti tai pitää tietyn määrän varmuuskopioita.

Järjestelmänvalvojat ja muut henkilöt, jotka ovat taipuvaisia ​​käyttämään komentoriviä, voivat tehdä niin käyttämällä Duplicatille suoritettavaa komentoriviä. Sen avulla voit lisätä varmuuskopio-ominaisuuksia skripteihisi tai suorittaa varmuuskopioita pääteikkunassa.

Lisätietoja pilvivarmuuskopiosta sukella online-varmuuskopiokirjastoomme.

Monistusominaisuuksien yleiskatsaus

Monistettu logowww.duplicati.com

Alkaa 500 dollaria kuukaudessaKaikki suunnitelmat

Varmuuskopioida

Varmuuskopiointiaikataulu

Jatkuva varmuuskopiointi

Kasvava varmuuskopio

Kuvapohjainen varmuuskopio

Ulkoisen aseman varmuuskopio

NAS-varmuuskopio

Palvelimen varmuuskopio

Hybridi varmuuskopio

Mobiililaitteen varmuuskopio

Rajoittamaton varmuuskopio

Rajoittamaton laite

Nopeuden kuristus

Block-level -kopiointi

Monisäikeinen varmuuskopio

Palauttaa

Kuriirien palautuspalvelu

Selaimen käyttö

Mobiilisovelluksen käyttö

versiointi

Poistettu tiedostojen säilyttäminen

turvallisuus

Yksityinen salaus

Lepasalaus

Transit-salaus

Salausprotokolla
AES 256-bittinen

Kahden tekijän todennus
n / a

Karkaisut datakeskukset
n / a

Välityspalvelimen asetukset

HIPPA-yhteensopiva
n / a

Tuki

24/7 tuki

Live-chat-tuki

Puhelintuki

Sähköpostituki

Käyttäjäfoorumi

Tietopohja

Muut

Tiedostonjako

Laitteen synkronointi

Ilmainen kokeilu
Rajoittamaton

hinnoittelu

Itse Duplicati on ilmainen ja avoimen lähdekoodin ohjelmisto, jonka voit ladata osoitteesta duplicati.com. Ei ole esteitä, jos haluat kokeilla sitä.

Jos kuitenkin haluat käyttää pilvitallennusta varmuuskopion määränpäänä, sinun on valittava palveluntarjoaja. Se maksaa sinulle riippuen siitä, kuinka paljon sinun täytyy varmuuskopioida. Et voi luottaa ilmaisiin suunnitelmiin, koska ne eivät tarjoa paljon tallennustilaa.

Kuinka paljon se maksaa, riippuu käymästäsi palvelusta ja kuinka paljon tilaa tarvitset. Olettaen, että tarvitset 1 Tt tilaa, katso alla olevasta taulukosta suositut vaihtoehdot.

Yllä olevassa taulukossa Wasabin, Amazon S3: n, Backblaze B2: n ja Google Cloudin hinnat ovat yksinkertaistettuja ja heijastavat vain kuinka paljon kukin palvelu maksaa gigatavua tallennustilaa kuukaudessa.

Kaikki ovat palveluja, jotka edellyttävät vain maksamista käyttämästäsi tallennustilasta, mutta veloitetaan myös tiedonsiirrosta.

Voit tutustua Microsoft Azure-, Amazon S3-, Google Cloud- ja Backblaze B2 -vertailuartikkeliimme nähdäksesi kuinka nämä palvelut pinottuvat toisiinsa. Lisätietoja Wasabista lukemalla Wasabi-arvosteluamme. Jos taipumme kohti Googlen tuotetta, lue Google Cloud -arvostelu.

Vaikka jotkut näistä tarjouksista antavat sinulle yhden kt: n 60 dollaria vuodessa, ne eivät silti voi voittaa Backblazen 5 dollarin rajatonta suunnitelmaa kotikäyttäjille. Voit oppia siitä lisää Backblaze-arvosteluamme.

Ne, jotka tarvitsevat enemmän vaihtoehtoja kuin Duplicati tarjoaa, voivat kokeilla CloudBerry varmuuskopiota. CloudBerry-varmuuskopio voi muodostaa yhteyden yli 60 palveluntarjoajaan, mutta huomaa, että työpöytäversio maksaa 49,99 dollaria, joka ei sisällä valitsemasi pilvitallennusyrityksen hintaa. Lue lisää CloudBerry-varmuuskopiosta Cloudberry Backup -katsauksessa.

Helppokäyttöisyys

Sinun on ladattava Duplicati-työpöytäohjelma käyttääksesi palvelua, mutta käytät selainta suurimman osan ajasta. Pöytätietokone on saatavana Windowsille, macOS: lle ja Linuxille.

Verkkosovelluksella on minimaalinen käyttöliittymä, jota on helppo käyttää. Vasemmalla puolella on navigointipainikkeet, joiden avulla voit päästä kotisivulle, lisätä varmuuskopion, palauttaa tiedostoja, säätää asetuksia ja lukea “noin” -sivun..

Kokemus on yksinkertainen. Kun luot varmuuskopion, noudata vaiheita ja valitset tarvitsemasi vaihtoehdot, kuten tavallisella asennusohjelmalla. Puhumme lisää varmuuskopiointi- ja palautusprosesseista seuraavassa osiossa.

Vertaisimme sitä edellisessä osassa olevaan Cloudberry Backup -kopiointiin, mutta näiden kahden palvelun käyttäjäkokemus on aivan erilainen. Duplicati on paljon ystävällisempi ja yksinkertaisempi käyttää, mutta se on silti monimutkaisempi kuin Backblaze ja Carbonite. Sekä Backblaze että Carbonite automatisoivat suurimman osan varmuuskopiointi- ja palautusprosessista, joten sinun ei tarvitse tehdä suurta osaa työstä.

Duplicatilla ei ole mobiilisovelluksia, joten jos sinun on tarkistettava varmuuskopio älypuhelimestasi, on parempi valita yksi yleisimmistä online-varmuuskopiopalveluista. Tutustu verkkovarmuuskopio-arvosteluihimme saadaksesi apua tähän.

Tiedoston varmuuskopiointi & Entisöinti

Luo varmuuskopiointisuunnitelma napsauttamalla Lisää varmuuskopio -painiketta.

duplicati-uusi varmuuskopiointi

Voit määrittää uuden varmuuskopion tai tuoda kokoonpanon tiedostosta. Jos valitset entisen, sinut lähetetään näytölle, jossa voit asettaa varmuuskopioinnin yleiset asetukset.

duplicati-set-yleisen asetukset

Nimeä varmuuskopiointisuunnitelma, valitse salausaste ja aseta vahva salasana ja napsauta sitten Seuraava.

duplicati-backup-kohteisiin

Seuraava vaihe edellyttää varmuuskopion määränpään valitsemista. Voit valita paikallisen tai etäyhteyden. Paikallinen tallennus antaa sinulle mahdollisuuden valita paikallinen kansio tai asema. Etäyhteydeksi voit valita pilvitallennuspalveluiden tarjoajan tai muodostaa yhteyden omaan palvelimeesi jollain käytettävissä olevista protokollista.

Valitsimme testiksi Google Drive. Jos teet niin, sinun on valtuutettava Duplicati käyttämään Google Drivea napsauttamalla ”authID” -linkkiä.

duplicati-backup-google

Kun olet tehnyt, voit testata yhteyden Google Driven avulla napsauttamalla ”testiyhteys”.

duplicati-lähde-tiedot

Seuraava vaihe edellyttää sisällön valitsemista varmuuskopiointia varten. Duplicati ei valitse tiedostoja tai kansioita tyypin perusteella, joten valinnat on tehtävä manuaalisesti. Voit kuitenkin lisätä suodattimia tiettyjen tiedostojen sisällyttämistä ja poissulkemista varten.

Voit sisällyttää tiedostoihin laajennuksen perusteella säännöllisiä lausekkeita ja sulkea pois piilotetut, järjestelmä- ja väliaikaiset tiedostot sekä tietyn koon suuremmat tiedostot.

duplicati-aikataulu

Seuraavaksi voit asettaa varmuuskopion toimimaan aikataulun mukaan. Voit suorittaa varmuuskopioita tietyn minuutin, tunnin, päivän, viikon, kuukauden tai vuoden kuluttua. Voit myös valita, mitkä viikonpäivät varmuuskopioiden sallitaan suorittaa.

duplicati-last-optiot

Viimeisessä näytössä voit asettaa säilytyskäytännön. Voit halutessasi säilyttää kaikki aiemmat varmuuskopioversiot, tietyn määrän niistä, käyttää älykästä säilyttämistä tai poistaa tietyn päivämäärän vanhoja varmuuskopioita.

Se on kaikki mitä sinun täytyy tehdä luodaksesi varmuuskopiointisuunnitelma. Jos olet asettanut varmuuskopiot toimimaan automaattisesti, niiden pitäisi alkaa valitsemallasi aikataululla. Jos ei, sinun on aloitettava manuaalisesti napsauttamalla “Suorita nyt” -painiketta.

Kopioi varmuuskopionopeus

Alkuperäinen varmuuskopiointi voi viedä kauan riippuen siitä, kuinka paljon tietoja sinun on varmuuskopioitava. Satojen gigatavujen suorittaminen voi viedä päiviä tai viikkoja riippuen Internet-palveluntarjoajastasi ja siitä, kuinka kaukana olet palvelimesta.

duplicati-palautus-sijainti

Alkuperäisen varmuuskopion jälkeen siirrot ovat paljon nopeampia Duplicatin lohkotason tiedostojen kopiointialgoritmin ja jatkuvan varmuuskopion ansiosta. Lohkotason kopiointialgoritmi auttaa valitsemaan ja siirtämään vain tiedoston osia, jotka ovat muuttuneet viimeisestä varmuuskopiosta, eikä kokonaisia ​​tiedostoja.

Voit palauttaa tiedostot napsauttamalla ”palauta” -painiketta web-asiakasohjelmassa. Sieltä voit halutessasi palauttaa tiedostot asetustiedoston avulla, suoraan varmuuskopiotiedostostasi tai varmuuskopiosuunnitelmasta.

duplicati-restore-tiedostoja

Seuraavassa ikkunassa voit valita tiedostoja, jotka haluat palauttaa. Meille se on vain yksi zip-kansio, jota käytimme testauksessa.

duplicati-palautus-asetukset

Voit palauttaa tiedostot alkuperäiseen sijaintiinsa ja korvata samalla nimellä tallennetut tiedostot tai tallentaa eri versiot. Muutoin voit palauttaa toiseen sijaintiin. Kun olet valmis, napsauta ”palauta” -painiketta aloittaaksesi prosessin.

Kopiointi asettaa etenemispalkin näytön yläosaan, jotta näytetään palautuksen tila. Kun palautus on valmis, Duplicati ilmoittaa sinulle ja pyytää lahjoitusta. Prosessi toimii hyvin ja siinä on paljon vaihtoehtoja, joita voit käyttää parantamaan sitä. Voit tarkistaa testituloksemme seuraavan osan nopeustaulukosta.

Nopeus

Yleensä, kuinka nopeasti varmuuskopioi suoritetaan, riippuu Internet-palveluntarjoajasta ja kuinka lähellä olet jonkin pilvivarmistuksen palveluntarjoajan palvelimista. Tässä tapauksessa se ei kuitenkaan ole Duplicati, vaan palvelu, joka tarjoaa tallennustilaa. Tästä huolimatta myös tekijä on, kuinka nopeasti kaksoiskappaleet pakkaa ja salaa tiedostot.

Testasimme Duplicatin siirtonopeutta kytkemällä sen Google Driveen ja lähettämällä ja lataamalla 1 Gt: n ZIP-kansion. Testimme tehtiin Ethernet-yhteydellä Belgradissa, Serbiassa, jonka lähetysnopeus oli 6 megabittiä sekunnissa ja latausnopeus 100 Mbps.

Ottaen tämän huomioon, odotimme, että lataamiseen kuluu noin 21 minuuttia ja lataamiseen noin minuutti ilman ylimääräisiä kustannuksia.

Ensimmäinen yritys: Toinen yritys: Keskimääräinen:
Lähetysaika:00:24:5500:25:5000:25:23
Latausaika:00:00:4400:00:3500:00:40

Testimme olivat samanlaisia ​​kuin odotimme. Keskimääräinen latausaika oli 25 minuuttia ja 23 sekuntia, kun taas lataus kesti yllättäen vain keskimäärin 40 sekuntia. Tämä kiitos Google Driven globaalista palvelinverkosta.

Jos huomaat, että Duplicatin siirrot vievät liikaa kaistanleveyttä, voit kuristaa ne napsauttamalla nopeusmittari-kuvaketta web-asiakkaan yläosassa.

duplicati kaasulla

turvallisuus

duplicati-salaus

Voit ottaa salauksen käyttöön, kun luot varmuuskopiointisuunnitelmaa. Varmuuskopiointiprosessin ensimmäisen vaiheen avulla voit valita ilman salausa, GNU Privacy Guard tai AES 256-bit. Suosittelemme AES 256-bittisen käytön käyttöä, koska se on salausstandardi siirrettäessä pilveen. Sitä ei ole murtunut niin paljon kuin kukaan tietää.

Jos haluat salata tietosi, sinun on asetettava salasana. Kopio ilmoittaa sinulle, jos salasanasi on heikko, ja antaa sinulle mahdollisuuden luoda vahva salasana, jos et tiedä miten luoda se..

Duplicati salaa tietosi paikallisesti ennen siirtämistä palvelimelle. Salasanasi ei koskaan poistu tietokoneelta. Tämän vuoksi Duplicati kvalifioidaan nolla tietämyksen salaus. Kun tiedon salaus on nolla, kukaan muu ei pysty lukemaan tiedostojasi. Voit myös ottaa käyttöön SSL-protokollan suojataksesi tietojasi keskitason hyökkäyksiltä.

Se on kaikki turvallisuus, joka riippuu Duplicatilta. Loput riippuvat käyttämästäsi pilvipalvelusta. Sinun tulisi valita palvelu, jolla on kovettuneet tietokeskukset. Onneksi suurin osa heistä tekee. Jotkut palvelut, kuten Amazon Drive, eivät salaa tietoja, joten salli salaus Duplicati-sovelluksella.

yksityisyys

Tietosuojasi riippuu Duplicatiista ja palvelusta, jonka valitset tietojen ylläpitämiseksi. Lue esimerkki palvelusta, jolla on vahva yksityisyys, lukemalla Sync.com-arvosteluamme.

Duplicati käyttää nolla tietämyssalausa eikä lähetä salasanaasi. Yksityisyyttäsi suojataan hyvin. Lisäksi tietosuojakäytännössä ei ole mitään epäilyttävää.

Duplicati kerää tietoja sinusta, kun rekisteröidyt verkkosivuille ja osallistut foorumeihin. Se käyttää näitä tietoja verkkosivuston ja asiakaspalvelun parantamiseen ja säännöllisten sähköpostien lähettämiseen.

Duplicati käyttää monia turvatoimenpiteitä henkilökohtaisten tietojesi turvallisuuden ylläpitämiseksi, mutta huomaa, että verkkosivustojen ylläpitäjillä on täysi pääsy verkkosivuston viesteihin, mukaan lukien yksityiset viestit.

Palvelu ei myy, kauppaa tai muuten siirrä henkilökohtaisia ​​tietojasi kolmansille osapuolille. Tähän ei kuulu luotettavia kolmansia osapuolia, jotka auttavat Duplicatiä ylläpitämään verkkosivustoaan, kunhan he sitoutuvat pitämään tiedot luottamuksellisina. Kopiot voivat myös luovuttaa tietoja lain noudattamiseksi tai muiden oikeuksien ja turvallisuuden suojelemiseksi.

Tuki

Tukiluokka on suurin ero Duplicatin ja muiden varmuuskopiointipalvelujen välillä. Tämä johtuu siitä, että Duplicatilla ei ole omaa teknisen tuen ryhmää, mikä tarkoittaa, ettei sähköposti-, chat- tai puhelintukea. Ollakseni rehellinen, Duplicati on avoimen lähdekoodin ja ilmainen, joten sillä ei ole varaa maksaa heille.

duplicati-tuki

Sen sijaan sillä on tukifoorumi, jossa muut käyttäjät auttavat sinua korjaamaan ongelmasi. Käyttäjiä ovat Duplicati-kehittäjät ja muut IT-asiantuntijat. Vastausajat ovat yleensä hyvät, ja useimmat aiheet saavat vastauksen samana päivänä, jolloin ne lähetettiin.

Tuomio

Duplicati tarjoaa sujuvan käyttökokemuksen, vaikka varmuuskopion tekeminen vaatii IT-voimistelua. Tietotekniikan edistyneisiin käyttäjiin ei kuitenkaan vaikuteta. Niiden, jotka haluavat virtaviivaista kokemusta, tulisi löytää sopivampi palvelu.

Duplicati on ilmainen, ja jos valitset tallennuspalvelun, joka ei ole kallista, voit säästää rahaa. Jos valitset yhden, jolla on globaali palvelinverkko, saavutat myös nopeuden, koska Duplicati salaa ja pakata tiedostot nopeasti.

Varmuuskopiointi ja palautus ei ole vaikeaa, ja siinä on vakiovaihtoehdot, jotka haluamme nähdä varmuuskopiopalvelua käytettäessä. Kopiointi on myös suojattu, koska se suojaa tiedostojasi vahvalla salaus.

Mitä mieltä olet Duplicatiista? Nojaatko enemmän palveluun, joka sisältää varastoinnin? Jos käytät jo varmuuskopiopalvelua, kerro meille mikä alla olevissa kommenteissa. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map