Karboniittikatsaus – päivitetty 2020

Carbonite Review

Carbonite on helppokäyttöinen ja rajoittamaton varmuuskopiointi yhdelle laitteelle. Se on epäilemättä yksi Cloudwards.net-sivuston suosituimmista online-varmuuskopiointitoimittajista. Hidas varmuuskopionopeus on kuitenkin suuri huolenaihe. Lue yksityiskohdat koko Carbonite-arvosteluamme.


Paras Online Backup arvostelut

Karboniitti on ollut osa varamarkkinoita vuodesta 2005, mikä on muinaista IT-vuosina. Silti sillä on paljon kokemusta ja se osoittaa. Se on hienoa henkilökohtaisille käyttäjille, jotka haluavat rajoittamattoman varmuuskopion yhdelle tai useammalle tietokoneelle ja jotka eivät ajattele maksaa palkkion sen saamiseksi.

Varmuuskopioinnin valmistuminen vie paljon aikaa, koska karboniitti on yksi hitaimmista testaamistamme palveluista. Et voi tehdä sitä nopeammin lisäämällä varmuuskopioketjujen määrää, mutta voit hidastaa sitä, jos se häiritsee järjestelmän resursseja.

Valkoisella puolella Carbonite on helppo käyttää riippumatta siitä, oletko työpöydällä, verkossa vai mobiililaitteella. Automaattinen varmuuskopiointi vapauttaa sinut vaikeuksista, joita liittyy tiedostojen valitsemiseen manuaalisesti varmuuskopiointia varten. Yksinkertainen palautusprosessi auttaa sinua saamaan tiedostot takaisin.

Sinun ei tarvitse huolehtia tiedostoistasi, koska Carbonite tarjoaa yksityisen salauksen yhdessä muiden suojausominaisuuksien kanssa. Se ei myöskään petä yksityisyyden suojaa. Itse asiassa se on yksi vahvimmista, joita olemme nähneet.

Jos kaikki kuulostaa siltä, ​​että se on sinun kujasi, ota meihin yhteyttä, kun tarkastelemme yksityiskohtaisemmin tässä Carbonite-katsauksessa. Muussa tapauksessa valitse toinen palvelu parhaasta online-varmuuskopioluettelostamme.

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehtoja karboniitille

ominaisuudet

Toisin kuin parhaat pilvitallennuspalvelut, Carboniten ei ole tarkoitus vähentää kiintolevyllä vietettävää tilaa tai synkronoida tietoja laitteiden välillä. Online-varmuuskopiopalveluna se auttaa sinua katastrofin sattuessa palauttamalla tiedostot. Se on hyödyllistä, koska kiintolevy saattaa kaatua ja ottaa tietosi mukana. Solid-state-asemat ovat parempia, mutta niihin liittyy enemmän datavirheitä.

Jos tarvitset molempia, voit käyttää palvelua, kuten IDrive, joka voi varmuuskopioida tietosi ja antaa sinulle synkronointitilan. Voit oppia siitä lisää IDrive-arvosteluamme. Jos et ole varma online-tallennustilan ja online-varmuuskopion erotuksesta, lue selitys.

Carbonite tarjoaa rajoittamattoman tallennustilan ilman salaisia ​​tietolippuja tai rajoituksia siirtonopeudellesi. Koska se on rajaton, et voi varmuuskopioida rajattomia laitteita. Sen sijaan voit varmuuskopioida vain yhden laitteen tai tietokoneen henkilökohtaisella suunnitelmalla. Se on tavallinen vaihto, kun valitset rajoittamattoman varmuuskopion ja rajoittamattoman laitteen välillä.

Voit siis varmuuskopioida älypuhelimellasi otettuja kuvia Carboniten avulla. Tutustu parhaaseen rajoittamattomaan online-varmuuskopioartikkeliimme nähdäksesi kuinka Carbonite vertaa muihin rajoittamattomiin varmuuskopiopalveluihin.

Karboniittiominaisuudet

Rajoittamattoman varmuuskopion lisäksi Carboniten ominaisuuksia ovat varmuuskopiointiaikataulu, yksityinen salaus, automaattinen videon varmuuskopiointi, tiedostojen etäkäyttö ja versiointi, jotka eivät toimi MacOS-järjestelmässä. Lisäksi kaikki suunnitelmat paitsi Carbonite Safe Basic voivat varmuuskopioida ulkoiset kiintolevyt.

Carbonite toimii kaikilla yleisillä tiedostopäätteillä. Koska tiedosto on rajoittamaton, se voi tunnistaa automaattisesti yleiset tiedostotyypit varmuuskopiointia varten, kun olet asentanut sen. Automaattinen videon varmuuskopiointi on kuitenkin saatavana vain Carbonite Safe Plus- ja Carbonite Safe Prime -tilaajille. Peruskäyttäjien on ladattava videoita manuaalisesti.

Carbonitella on myös kuriirien palautuspalvelu, joka lähettää palautukset postissa, mikä voi olla paljon nopeampaa kuin niiden lataaminen. Suurin osa varapalveluista ei tarjoa sitä.

Vaikka Carbonite antaa sinun varmuuskopioida ulkoiset kiintolevyt, se ei voi varmuuskopioida ulkoisiin kiintolevyihin. Se ei kuitenkaan ole suuri kaipaaminen, koska rajoittamaton varmuuskopiointi ei toimi hyvin rajoitetun määrän ulkoisten asemien kanssa.

Lisäksi Plus- ja Premium-tilaajilla ei ole enää pääsyä peilikuvan varmuuskopiointiominaisuuteen. Peilikuvan varmuuskopiointi ottaa kuvan varmuuskopion tietokoneen käyttöjärjestelmän asemasta ja varmuuskopioida sen ulkoiselle kiintolevylle. Tämän avulla käyttäjät voivat palauttaa tietokoneen käyttöjärjestelmän ja sovellukset takaisin samaan tietokoneeseen.

Carbonite sanoo, että se poisti ominaisuuden, koska versiointirajoitukset estävät peilikuvien varmuuskopioinnin käyttäjien suojaamiselta sekä tiedostopohjaisen varmuuskopion. Se saattaa olla totta, mutta peilikuvaominaisuus oli arvokas, koska sen avulla kaatuneet kiintolevyt voidaan palauttaa nopeasti.

Puhumme yksityiskohtaisemmin alla olevista varmuuskopioista ja suojausominaisuuksista, joten lue eteenpäin. Tutustu varmuuskopiokirjastoomme saadaksesi lisätietoja pilvien varmuuskopioinnista.

hinnoittelu

Toisin kuin pilvipalvelupalvelut, jotka tarjoavat yhden rajoittamattoman suunnitelman, kuten Backblaze, Carbonite tarjoaa kolme: Basic, Plus ja Prime. Suunnitelmat on suunnattu kotikäyttäjille ja yrityskäyttäjille, joilla ei ole paljon tietokoneita. Huomaa, että suunnitelmat sallivat vain yhden sisäisen kiintolevyn varmuuskopioinnin.

Basic on 71,99 dollaria vuodessa ja tarjoaa rajoittamattoman varmuuskopion ilman lisäominaisuuksia.

Plus antaa sinulle ulkoisen aseman varmuuskopion ja automaattisen videon varmuuskopion 111,99 dollaria vuodessa. Se on suosituin suunnitelma, mutta se on kallista verrattuna Backblazen suunnitelmaan, joka on vain 60 dollaria vuodessa ja tarjoaa samat ominaisuudet. Voit lukea lisää Backblaze -arvostelustamme Backblaze.

Pääministeri on 149,99 dollaria vuodessa. Se lisää kuriirien palautuspalvelun Plusin ominaisuuksien lisäksi.

Missä tahansa suunnitelmassa voit säästää 5 prosenttia, jos tilaat kaksi vuotta, tai 10 prosenttia, jos kirjaudut kolmeen. Voit myös ostaa Carbonite Safe Backup -sovelluksen jopa 100 tietokoneelle. Jos et ole varma karboniitista, voit tehdä mielen ilmaiseksi 15 päivän kokeiluversion.

Helppokäyttöisyys

Carbonite-web-client

Carboniten web-asiakkaan muotoilu on vaalea, mutta toimiva. Pääsivu näyttää tietokoneet, jotka olet varmuuskopioinut. Voit myös katsella tai palauttaa tiedostoja, lisätä tietokoneen tai asentaa uudelleen Carbonite.

Vasemmalla olevassa valikossa voit navigoida luottokortteihisi, liittymäsi ja henkilökohtaisiin tietoihisi, sekä nähdä maksutiedot ja käyttötuen. Jos varmuuskopiossasi on tietoja, voit etsiä tiedostoja tai kansioita nimen tai tietyn laajennuksen avulla hakupalkista.

Carbonite-desktop-client

Carbonite-työpöytäohjelma toimii Windowsissa ja macOS: issa, mutta ei Linuxissa. Tutustu Linux-tukeen parhaimmasta online-varmuuskopiosta Linux-artikkelista. Kun olet asentanut sen, se opastaa sinua varmuuskopion luomisprosessissa. Se on yksinkertainen ja joudut suorittamaan vain yhden vaiheen.

Carbonite valitsee automaattisesti yleisimmät varmuuskopiotiedostot jatkuvasti. Jos olet tyytyväinen siihen, voit vain aloittaa varmuuskopiointiprosessin tai voit tutkia lisäasetuksia. Automaattinen varmuuskopiointi on kätevää, koska sinun ei tarvitse viettää aikaa manuaalisesti tiedostojen ja kansioiden valitsemiseen, jotka haluat tallentaa.

Voit käynnistää asiakkaan järjestelmäpalkista. Asiakas esittelee tärkeimmät tiedot, jotka sinun täytyy nähdä heti.

Vasemmalla puolella on kuva tietokoneesta ja linkki, joka näyttää asetukset. Keskiosa näyttää varmuuskopion tilan ja antaa sinun lisätä tiedostoja siihen, ottaa automaattisen varmuuskopion käyttöön tai palauttaa tiedostoja. Oikealla puolella on pilvi ja mahdollisuus nähdä varmuuskopio.

Tiedostojen palautuspainike on ”nouta tiedostoni takaisin” ja linkki tiedostojen esikatseluun sanoo “katso varmuuskopioi”. Nuo nimet eivät sekoita ketään.

Karboniitin värikoodaus

Karboniittivärit koodaavat tiedostosi, joten näet niiden tilan yhdellä silmäyksellä.

Tiedoston oranssi piste tarkoittaa, että tiedosto on valittu varmuuskopiointia varten, kun taas vihreä tarkoittaa, että tiedosto on varmuuskopioitu.

Kansion keltainen piste tarkoittaa, että kansion tiedostot tai alikansiot on valittu varmuuskopiointia varten. Puoli vihreä piste tarkoittaa, että kansio on valittu varmuuskopiointia varten ja jotkut siinä olevat tiedostot varmuuskopioidaan, kun taas toisia ei ole valittu varmuuskopiointia varten. Kansion vihreä piste tarkoittaa, että kaikki kansion tiedostot varmuuskopioidaan.

luonnonkoksi-mobile-client

Mobiilisovellus on minimaalinen ja helppo käyttää. Voit käyttää sitä päästäksesi varmuuskopioosi sekä tallentamaan varmuuskopioidut tiedostot nopeaa ja offline-käyttöä varten. Lisäksi voit lisätä uusia tietokoneita varmuuskopiointia varten, mikä tarkoittaa, että Carbonite lähettää sinulle sähköpostin linkin kanssa, joka sinun on avattava tietokoneelta, jonka haluat varmuuskopioida..

Sovellusta päivitettiin kuitenkin viimeksi lokakuussa 2017, ja sen Google Play Kauppa -luokitus on vaatimaton 3,7 tähteä.

Tiedoston varmuuskopiointi & Entisöinti

Kun olet asentanut Carbonite-työpöytäohjelman ja aloittanut alkuperäisen varmuuskopioinnin, asiakas tarkistaa kiintolevyltäsi tiedostoja ja aloittaa niiden lähettämisen..

Kuten mainittiin, sinun ei tarvitse valita haluamiasi tiedostoja, koska Carbonite valitsee ne sinulle. Sen valinta on älykäs ja se sisältää asiakirjoja, kuvia, musiikkia, sähköpostia, selaimen kirjanmerkkejä, taloudellisia tietoja ja ”kaikkea tärkeää”.

Carbonite sulkee tietyt käyttöjärjestelmät ja väliaikaiset tiedostot automaattisesta varmuuskopiosta. Voit nähdä, mitkä ne ovat verkkosivuston poissuljettujen tiedostotyyppien luettelossa.

Alkuperäisten varmuuskopioiden tekeminen vie usein paljon aikaa. Kun se on valmis, se on kuitenkin paljon nopeampaa jatkuvan varmuuskopion ansiosta, joka lähettää tiedostoja, kun muutat niitä. Tätä varten Carbonite käyttää lohkotason tiedostojen kopiointialgoritmia.

Algoritmi siirtää vain muuttuneet tiedoston osat kuin koko tiedoston. Suosittelemme jatkuvan varmuuskopion käyttöä. Tässä tapauksessa, kuten monissa muissakin, se toimii estämättä muuta järjestelmää. Toisin sanoen, jos haluat ajoittaa varmuuskopiot silloin, kun et käytä tietokonetta, voit tehdä sen myös.

Carbonite-backup-asetukset

Voit valita varmuuskopioinnin kerran päivässä tiettyyn aikaan tai määrittää sen, ettei varmuuskopiointia suoriteta tiettyinä aikoina. Vaikka se on kätevää, Carbonitella on vähemmän ajoitusvaihtoehtoja kuin muilla palveluilla. Esimerkiksi Acronis True Image antaa sinun tehdä varmuuskopioita kahdesti päivässä tiettyinä aikoina, joka yhdestä kahdeksaan tuntiin, viikossa, kuukausittain tai tapahtuman yhteydessä..

Voit lukea lisää Acronis True Image -merkinnästä Acronis True Image -katsauksessa.

Karboniitti pitää sisällön RAIDia käyttävissä tietokeskuksissa. Tämä tarkoittaa, että tiedostosi sijaitsevat useilla palvelimilla redundanssin varalta, mikä auttaa pitämään niitä turvassa, jos palvelin toimii väärin. Carbonite-laitteessa on ainakin kolme kopiota varmuuskopiosta 15 kiintolevylle.

Carbonite-restore-step1

Tiedostojen palauttaminen karboniitilla on helppoa. Napsauta “saa tiedostoni takaisin” -painiketta työpöytäohjelmassa. Seuraavan ikkunan avulla voit palauttaa kaiken tai tietyt tiedostot tai kansiot.

Jos joudut palauttamaan kaikki tiedostot, voit valita, palautetaanko ne alkuperäiseen sijaintiin vai ladataan uuteen kansioon työpöydällä..

Jos päätät palauttaa tietyt tiedostot tai kansiot, työpöytäohjelma avaa Carbonite-verkkosivuston auttaa sinua löytämään tarvitsemasi sisällön. Se on hyödyllistä, jos joudut palauttamaan jotain nopeasti, eikä sinulla ole aikaa tehdä täydellistä palautusta.

Web-asiakas näyttää sisällön tiedostojärjestelmäsi perusteella, joten sen löytämisellä ei pitäisi olla ongelmia. Jos teet niin, voit käyttää hakupalkkia etsimään tiedostoja tiedostonimen ja laajennuksen perusteella. Kun olet löytänyt sisällön, napsauta sen vieressä olevaa latauspainiketta ja lataa se tai valitse useita tiedostoja ja kansioita valintaruuduilla ja napsauta sitten Lataa.

Karboniitin versiointi

Carbonite tukee tiedostojen versiointia Windowsille, mutta ei Macille. Versioinnin avulla voit noutaa aiemmat tiedostojen iteraatiot, mikä tarkoittaa, että voit kumota tiedostojen vahingossa tehdyt muutokset. Versiointi suojaa myös lunasuojaohjelmilta, jotka voivat vioittaa tiedostoja ja vaatia maksua niiden palauttamisesta.

Carbonite säilyttää ainakin tiedoston kolme viimeisintä versiota iästä riippumatta. Lisäksi se säilyttää muuttuneista tiedostoista vanhat versiot jopa kolme kuukautta. Lisäksi yksi päivittäinen versio tiedostosta kuluneen viikon jokaisesta päivästä, yksi viikoittainen versio jokaisesta edellisestä kolmesta viikosta ja yksi kuukausiversio jokaisesta kahdesta edellisestä kuukaudesta, jolloin tiedosto on varmuuskopioitu..

Sen tiedostojen säilyttämiskäytännössä sanotaan, että se pitää poistettuja tiedostoja 30 päivän ajan. Jos olet Yhdysvalloissa asuva carbonite-turvallinen asiakas, voit käyttää kuriiripalvelua palautettujen tiedostojen palauttamiseen. Pää tilaajilla on mukana kuriirien palautus, joten heidän on maksettava vain 9,99 dollaria per palautus. Jos käytät Basic tai Plus, sinun on maksettava 99,99 dollaria.

Suunnitelmasta riippumatta sinun on palautettava kiintolevy Carbonitelle välttääksesi palauttamattomien asemien maksamisen, joka on 130 dollaria tai 300 dollaria laitteen koosta riippuen.

Lisäksi yksityisen avaimen hallitsevien käyttäjien on ladattava se ennen kuin he pyytävät kuriiripalvelua. Se on ymmärrettävää, koska Carboniten on purettava tietosi ennen kuin voit käyttää niitä, mutta se on silti yksityisyyden suoja. Aiomme puhua siitä lisää alla.

Voit nähdä kuriiripalvelun hinnoittelutiedot tämän sivun taulukosta.

Nopeus

Sanoimme, että alkuperäinen varmuuskopiointi voi viedä kauan, mutta ottaen huomioon Carboniten tulokset, se voi viedä enemmän. Kuinka kauan se vie, riippuu yhteyden nopeudesta ja kuinka lähellä olet Carboniten palvelimille. Nyrkkisääntönä on, että siirtonopeus on sitä parempi, mitä lähempänä olet.

Voit siirtyä työpöytäohjelman asetuksiin ja merkitä ruutu, joka vähentää Carboniten Internet-käyttöä, mutta et voi lisätä varmuuskopioketjujen määrää nopeuden lisäämiseksi.

Käytämme 1 Gt: n ZIP-kansiota testataksesi lataus- ja latausnopeuksia. Suoritimme karboniittitestimme Ethernet-yhteydellä Belgradissa, Serbiassa. Latausnopeus oli 6 megabittiä sekunnissa ja latausnopeus 100 Mbps.

Nämä nopeudet tarkoittavat, että testikansioidemme lataamiseen kestää noin 21 minuuttia ja lataamiseen hieman yli minuutin ilman yläkulmaa. Testituloksemme olivat kuitenkin kaukana siitä. Kansiomme lataaminen kesti yli tunnin ja lataus yli seitsemän minuuttia.

Emme olleet lähellä Yhdysvaltoja, joissa Carbonite pitää tietokeskuksia, ja tulokset heijastavat sitä, mutta ne ovat silti huonoja verrattuna muihin palveluihin.

Ensimmäinen yritys: Toinen yritys: Keskimääräinen:
Lähetysaika:00:59:5001:25:0001:12:25
Latausaika:00:03:1100:12:2200:07:46

turvallisuus

Carbonite-turvallisuus

Carbonite käyttää 128-bittistä SSL-protokollaa tiedostojen suojaamiseen keskeltä-keskeisiltä hyökkäyksiltä, ​​joita tapahtuu tiedonsiirtoprosessin aikana. Se salaa tiedostoja palvelimillaan levossa AES 128-bittisellä salauksella. Se ei ole niin vahva kuin sen raskaampi serkku, AES 256-bittinen, mutta se tarjoaa riittävän turvallisuuden. Kukaan ei tiedä, kukaan ei ole murtanut sitä.

Oletusarvon mukaan Carbonite käsittelee salausavaimesi puolestasi. Tämän avulla yritys voi nollata salasanasi, jos unohdat sen, mutta se aiheuttaa myös tietosuojariskin, koska epärehellinen työntekijä voi käyttää sitä tiedostojen lukemiseen. Tämän välttämiseksi voit ottaa yksityisen salauksen käyttöön.

Jos teet niin, käytä salasananhallintaa, jotta et menetä salasanaasi. Jos et tiedä mitään, voit valita yhden vuoden 2019 parhaimmista salasanahallinnoijistamme.

Kun otat yksityisen salauksen käyttöön, karboniitti vaihtuu AES 256-bittiseen. Koska sinulla on yksityinen avain, yritys ei voi lukea tiedostojasi tai toimittaa niitä, kun laki sitä vaatii.

Vaikka yksityisen avaimen murtaminen voi olla melkein mahdotonta, niin se ei ole salasanojesi tapauksessa. Heikko salasana on helppo saalis julmille joukkohyökkäyksille, joten luo vahva salasana. Toisin sanoen, vaikka salasanasi olisi vahva, sinun tulisi ottaa käyttöön kaksikerroinen todennus.

Kun olet tehnyt niin, kirjautumisprosessissasi on ylimääräinen suojakerros suojataksesi tiliäsi. Aina kun annat käyttöoikeustietosi, sinua pyydetään antamaan suojakoodi. Voit vastaanottaa sen tekstiviestinä tai puhelimitse. Voit oppia lisää Carboniten turvallisuuslähestymistavasta sen turvallisuusoppaassa.

Karboniitti pitää tietosi kovetetuissa tietokeskuksissa. Tällaiset tietokeskukset on suunniteltu kestämään luonnonkatastrofit, kuten tulipalot ja maanjäristykset, sekä fyysiset ja virtuaaliset hyökkäykset.

Tietokeskuksiin pääsyä hallitaan yhdistelmällä biometrisiä skannerit ja elektroniset avainkortit. Saatavana on suljetun piirin televisiovalvonta, lämpötilansäätö, keskeytymättömät virtalähteet, varageneraattorit ja palvelimille pääsy, jota ohjataan elektronisilla avainkorteilla ja PIN-koodeilla. Vartijat ovat aktiivisia 24 tuntia vuorokaudessa, 365 päivää vuodessa.

yksityisyys

Carboniten tietosuojakäytäntö on suoraviivainen, eikä siinä ole epäilyttäviä lausekkeita, joita jotkut pilvipalvelut tekevät. Carboniten tietosuojakäytäntö on selkeä ja siinä kerrotaan suoraan, minkä tyyppisiä tietoja se kerää, mukaan lukien käyttäjien toimittamat tiedot, kuten nimi, osoite, sähköposti, luottokortti ja muut tiedot, joita tarvitaan Carbonite-tuotteen rekisteröintiin ja ostamiseen.

Tämän lisäksi Carbonite tallentaa tiedostonimet, koot ja laajennukset sekä liitettyjä laitteita koskevat tiedot. Se kerää myös tietoja IP-osoitteestasi, selaintyypistä, laitetyypistä, Internet-palveluntarjoajasta, sivuille viittauksista tai poistumisista, käyttöjärjestelmästä, päivämäärä- ja aikaleimoista.

Carbonite kertoo käyttävänsä tietoja erilaisiin tarkoituksiin, kuten markkinointimateriaalien lähettämiseen käyttäjän tai asiakkaan suostumuksella, tietojen varmuuskopioinnin ja palauttamisen helpottamiseen, arkistointiin, teknisen tuen tarjoamiseen ja lain noudattamiseen.

Palvelu sanoo, että se ei myy henkilökohtaisia ​​tietoja markkinoijille tai muille toimittajille, eikä se pääse käyttäjien tallentamiin tietoihin. Carbonite jakaa joskus tietoja kolmansien osapuolten kanssa, mutta vain varmistaakseen, että sisäiset tuotteet toimivat.

Jos et halua vastaanottaa markkinointimateriaaleja, voit kieltäytyä lähettämällä sähköpostia sähköpostitse [suojattu sähköpostitse], ottamalla yhteyttä asiakastukeen puhelinnumeroon 1-877-222-5488 tai asianmukaiseen maantieteelliseen puhelinnumeroon, joka löytyy täältä.

Sovellettavien tietosuojalakien mukaan asiakkailla ja käyttäjillä on seuraavat oikeudet Carboniten käsittelemiin henkilötietoihin:

 • Oikeus tutustua Carboniten hallussa oleviin henkilötietoihin.
 • Oikeus pyytää puutteellisten, virheellisten, tarpeettomien tai vanhentuneiden henkilötietojen korjaamista.
 • Oikeus vaatia puutteellisten, virheellisten, tarpeettomien tai vanhentuneiden henkilötietojen poistamista kohtuullisen ajan kuluessa.
 • Oikeus pyytää henkilötietojen käsittelyn rajoittamista tietyistä syistä
 • Oikeus saada kopio henkilökohtaisista tiedoista Carbonitelta strukturoidussa, turvallisessa, yleisesti käytetyssä ja koneella luettavassa muodossa.
 • Oikeus perua suostumus henkilötietojen käsittelyyn milloin tahansa, jos näitä tietoja käsitellään yksinomaan suostumuksen perusteella eikä millään muulla oikeusperustalla.
 • Oikeus ottaa yhteyttä asiaankuuluvaan tietosuojavaltuutettuun Carboniten henkilötietojen käsittelystä.

Karboniitti noudattaa myös EU-Yhdysvaltoja. Privacy Shield ja Sveitsin yhdysvallat. Privacy Shield -kehykset. Se on myös EU: n kansalaisten kannalta voimassa olevan yleisen tietosuoja-asetuksen tai GDPR: n mukainen. Lue lisää siitä GDPR-oppaasta.

Tuki

Carbonite-tietämyskanta

Jos takertuit, ensimmäinen vaihtoehto on selata Carbonite-tietokantaa. Sen avulla voit suodattaa ohjeaiheet tuotteen ja laitteen mukaan. Kun olet valinnut tuotteen ja laitteen, saat luettelon yleisistä aiheista ja suosituista artikkeleista. Siellä on myös videokirjasto, jossa on useita opetusvideoita suosituista aiheista. Voit hakea myös tietokannasta.

Carbonite-tietämyskanta-katsaus

Jos tämä ei auta, löydät usein kysytyt kysymykset-osion, joka sisältää vastauksia yleisiin kysymyksiin. Jos tämä ei vieläkään riitä, ota yhteyttä tekniseen tukeen.

Toisin kuin monet palvelut, Carbonite tarjoaa puhelintukea kaikille asiakkaille. Puhelintukea ei ole saatavana 24 tuntia vuorokaudessa, mutta voit soittaa mihin tahansa viikonpäivään, lukuun ottamatta Yhdysvaltojen vapaapäiviä, klo 9.00–18.00. EST.

Myös sähköpostituki on saatavana, ja Carbonite sanoo, että vastaukset tulevat yleensä 24 tunnin sisällä. Tämän testaamiseksi kysyimme kysymyksiä yhteyslomakkeella. Karboniitin vastaus tuli alle kuudessa tunnissa, mikä on hienoa. Se oli yksityiskohtainen ja siinä oli linkkejä, joiden avulla voimme oppia lisää.

Asiakaspalvelusivullaan Carbonite väittää, että sillä on yli 200 edustajaa, joilla on Microsoft Technology Associate -sertifikaatti. Carboniten asiakaspalvelu on voittanut 64 palkintoa viimeisen viiden vuoden aikana.

Tuomio

Carbonite tekee hyvää työtä tarjoamalla rajoittamattoman varmuuskopion. Kun otetaan huomioon Backblazen tarjous, Carbonite ei ole niin halpaa kuin se voisi olla, mutta se ei myöskään kuulu kalleimpiin palveluihin. Tiedostojen varmuuskopiointi ja palauttaminen on helppoa hienon työpöytäohjelman ansiosta. Jos olet toisella tietokoneella, voit tarkastella ja palauttaa varmuuskopion selaimen asiakasohjelman avulla.

Varmuuskopiosi tiedostot ovat suojattu vahvoilla turvaominaisuuksilla, joista yksityinen salaus on tärkein. Selkeä tietosuojakäytäntö varmistaa myös yksityisyytesi. Carbonite on hidasta, sillä ei ole MacOS-versioita ja se voi olla halvempaa. Jos se rikkoo sopimuksen puolestasi, tutustu online-varausarvosteluihimme löytääksesi vaihtoehtoisen palvelun.

Mitä mieltä olet karboniitista? Sopiiko se sinulle? Käytätkö muita palveluita? Kerro meille alla olevissa kommenteissa. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map