Jungle-levykatsaus – päivitetty 2020

Jungle Disk Review

Jungle Disk on nopea ja saa työnsä päätökseen, mutta ei yksinkertaisesti tarjoa parhaiden varmuuskopiointipalvelujen tarjoajien ominaisuuksia tai käyttökokemusta. Se on kuitenkin melko halpaa, joten muista tutustua koko Jungle Disk-arvosteluamme.


Paras Online Backup arvostelut

Liiketoiminnan käyttäjien, jotka eivät halua maksaa varmuuskopiosta, jota he eivät tarvitse, pitäisi tuntea olonsa kotoisaksi Jungle Diskillä. Se on hyvä liiketoiminnan vaihtoehto ratkaisuille, kuten Carbonite ja IDrive, mutta joka ei ole ilman ongelmia.

Nimi johtuu siitä, että se oli alun perin vain kumppanina Amazon Web Services -yrityksen kanssa. Nyt Jungle Disk tarjoaa myös Google Cloud -tallennuksen sekä mahdollisuuden valita datakeskuksen sijaintien välillä.

Amazon Web Services ja Google Cloud antavat Jungle Diskille nopeuden edun osaan kilpailustaan, mutta se ei voi kilpailla CloudBerry Backup -palvelun kanssa, joka voi muodostaa yhteyden yli 60 pilvipalveluun. Jos se on houkuttelevaa, lue CloudBerry varmuuskopio-arvostelu. Jungle Diskin monimutkainen käyttökokemus estää sitä sijoittamasta myös parhaimpaan online-varmuuskopioon yrityksille.

Jungle Diskillä on kuitenkin ominaisuuksia sen hyväksi, muun muassa mahdollisuus varmuuskopioida palvelimia ja verkkoon liitettyjä tallennuslaitteita. Se on myös edullinen ja nopea.

Jos se herättää kiinnostuksesi, ota meihin yhteyttä, koska aiomme puhua yksityiskohdista tässä Jungle Disk -arvostelussa. Puhumme ominaisuuksista, kustannuksista, turvallisuudesta ja yleisestä kokemuksesta auttaaksemme sinua päättämään, sopiiko Jungle Disk yrityksellesi. Jos ei, tutustu parhaaseen online-varaluetteloon muista vaihtoehdoista.

Vaihtoehtoja Jungle Diskille

vahvuudet & heikkoudet

ominaisuudet

Jungle Disk on yrityskäyttäjille tarkoitettu online-varmuuskopiointipalvelu. Voit käyttää sitä tiedostojen tallentamiseen pilveen tietokoneen ja palvelimen varmuuskopiointia varten. Lue paras vaihtoehto palvelimien varmuuskopioartikkeleistamme.

Tämän lisäksi Jungle Diskillä voi varmuuskopioida tietoja USB-laitteilta, kuten ulkoisilta kiintolevyiltä ja NAS-laitteilta. Jungle Diskin muihin ominaisuuksiin kuuluu varmuuskopiointiaikataulu ja kuristus, jonka avulla voit hallita lataus- ja latausnopeutta.

Jungle Disk ostaa tallennustilaa Amazon S3: lta ja Google Cloud Storageilta, joten voit tallentaa tietosi kumpaankin. Lue lisätietoja Google Cloud Storage -katsauksesta. Mitä enemmän palvelimia voit valita, sitä parempi, koska se tarkoittaa mahdollisesti nopeampaa varmuuskopionopeutta. Lisätietoja Amazon-ratkaisusta on Amazon S3 -katsauksessa.

Jungle Disk antaa sinun varmuuskopioida kaikki tilisi yhdelle levylle tai luoda erilliset levyt kullekin käyttäjälle.

Voit käyttää älypuhelinsovellustaan ​​videoiden, valokuvien, ääni- ja muiden tiedostojen sekä yhteystietojen varmuuskopiointiin. Yllättäen se voi myös varmuuskopioida tiedostoja puhelimesi pilvitallennuspalveluista, kuten Google Drive, pCloud, Dropbox ja MEGA.

viidakko-levy-Create-new-levy

Koska Jungle Disk on liiketoimintaratkaisu, voit hallita käyttäjiä ja heidän käyttöoikeuksiaan.

Jungle-levyjen tiedostojen jakaminen

Jungle Disk tarjoaa mahdollisuuden jakaa varmuuskopioidut tiedostot, kansiosi ja verkkoasemat. Voit jakaa tiedoston tiedostojärjestelmästäsi napsauttamalla sitä hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla ”jaa Jungle Diskin kanssa”. Lataus alkaa ja sivu, jolla on jakamislinkki, avautuu, kun se on valmis. Voit tehdä saman web-käyttöliittymästä. Huomaa, että et voi jakaa yli 5 Gt tiedostoja.

Jungle Diskin tiedostojen jakaminen on alkeellista, eikä se voi kilpailla muiden työkalujen kanssa, kuten sellaisten, jotka ovat parhaassa yritystiedostojen synkronointi- ja jakamistoimittajaoppaassa.

Muita ominaisuuksia ovat yksityinen, kokonaisvaltainen salausversio, synkronointi ja jakaminen, jotka ovat välttämättömiä hyvälle varmuuskopioratkaisulle.

Versioinnin avulla voit noutaa tiedostojen aiemmat versiot. Se on hyödyllistä, jos teet virheen tai joudut lunastamisohjelman saaliin. Jungle Disk antaa sinun määrittää päivien lukumäärän, jonka se säilyttää vanhemmat versiot ja poistetut tiedostot ennen niiden vanhenemista. Jos poistat tämän valinnan, se pitää vanhat varmuuskopiot ja poistetut tiedostot rajoittamattoman ajan.

Jungle-levyn synkronointi

Jungle Disk antaa sinun käyttää synkronointia, mikä tarkoittaa, että voit synkronoida tiedostoja laitteiden välillä. Tämän avulla voit muokata tiedostoa yhdellä laitteella ja nähdä muutokset kaikissa Jungle Disk -tiliisi kytketyissä laitteissa melkein reaaliajassa.

Kuten jakamisen kanssa, synkronoinnin laajuus on rajoitettu. Jungle Disk suosittelee, että et synkronoi kansioita, jotka ovat suurempia kuin 10 Gt ja joissa on yli 100 000 tiedostoa. Synkronoinnin käyttämiseksi sinun on luotava ja määritettävä synkronointikansio, joka on työläs. Silti lähestymistapa antaa sulkea pois tiedostot, joita et halua synkronoida, valitsemalla niiden tiedostotyypit.

Levykuvien varmuuskopioita ei voi luoda, joten jos haluat tehdä niin, lue parhaat kuvapohjaiset varmuuskopiopalvelumme. Lisäksi ei ole jatkuvaa varmuuskopiointia, joka suorittaisi varmuuskopiointiprosessin aina, kun olet lisännyt tai muuttanut varmuuskopioitujen kansioiden tiedostoja. Voit lisätietoja varmuuskopiointitoiminnoista online-varmuuskopiokirjastamme.

hinnoittelu

Jungle Disk mahtuu 2–250 käyttäjää. Tietokoneen varmuuskopiointi veloittaa 4 dollaria lisenssiä kohti. Jokainen käyttäjä saa rajoittamattoman tiedonsiirron ja 10 Gt varmuuskopion ilmaiseksi. Koska käyttäjiä voi olla vähintään kaksi, joudut maksamaan vähintään 8 dollaria kuukaudessa.

Se on hyvä lähtökohta useimmille yrityksille, mutta kustannukset voivat nousta nopeasti. Tämä johtuu siitä, että kun olet käyttänyt ilmaista 10 Gt: n varmuuskopiotilaa, jokainen ylimääräinen gigatavu on 15 senttiä. On hienoa, että hinnoittelu on kuitenkin skaalautuvaa, joten maksat vain käyttämästäsi eikä osta tilaa, jota et ehkä tarvitse kiinteällä hinnalla.

Mukana on myös tilaussuunnitelma, joka tarjoaa varmuuskopion Windows- ja Linux-palvelimille. Se maksaa 5 dollaria lisenssiä kohti. Saat 10 Gt ilmaiseksi, ja sen jälkeisestä ylimääräisestä gigatavusta on 15 sentin veloitus.

Jungle Diskillä on ilmainen 30 päivän kokeiluversio, mutta sinun on pyydettävä sitä sähköpostitse. Voit tilata itse ja käyttää 30 päivän rahat takaisin -takuuta, jos Jungle Disk ei sovi sinulle.

Helppokäyttöisyys

Jungle Diskin työasemaasiakkaat toimivat Windows-, macOS- ja Linux-käyttöjärjestelmissä, ja palvelinasiakasohjelma on saatavana Windowsille ja Linuxille. Älypuhelinsovelluksia voidaan käyttää Androidissa ja iOS: issa.

viidakko-levy-add-käyttäjille

Kun olet luonut tilisi, sinun on luotava päätiliä varten henkilökohtainen verkkotunnus, jonka avulla voit lisätä käyttäjiä. Verkkotunnuksen on oltava muodossa verkkotunnuksesi.myjungledisk.com. Live-chat on käytettävissäsi, kun määrität verkkotunnustasi, mikä on hieno kosketus.

Seuraava vaihe on lisätä yksi käyttäjä jokaisesta ostostasi lisenssistä. Kun lisäät käyttäjiä, voit merkitä heidät erityisillä tunnisteilla, joita voit käyttää myöhemmin käyttöraporttien luomiseen. Voit lisätä tunnisteita, kuten “myynti”, “markkinointi” tai “kehitys”.

viidakko-levy-setup

Kun olet määrittänyt käyttäjätilit, käyttäjien on asennettava asiakasohjelma käyttöjärjestelmäänsä. Ohjattu asennustoiminto opastaa heitä vaiheiden läpi, mutta prosessi on hämmentävä, koska heidän on muodostuttava yhteys online-levylle ja asetettava synkronointikansioita ja verkkoasema, mikä ei ole normaalia online-varmuuskopioinnissa.

Seuraavaksi, kun olet käynnistänyt tietokoneesi uudelleen, ohjattu toiminto opastaa sinua varmuuskopiosuunnitelman määrittämisessä. Puhumme siitä lisää seuraavassa osiossa. Voit käyttää Jungle Disk -verkkosovellusta käyttäjän jatkohallintaan pääsemällä käyttö- ja varmuuskopioraportteihin.

viidakko-levy-web

Voit käyttää online-levyäsi web-asiakkaan kautta. Sitä on helppo käyttää. Vasemmalla puolella on tiedostohierarkia ja oikealla puolella tiedostot. Voit suorittaa toimintoja ylävalikosta. Ne toimivat hyvin, mutta ovat hitaita.

viidakko-levy-mobile

Älypuhelinsovelluksen avulla pääset laitteiden varmuuskopioimiin tietoihin. Se näyttää myös synkronoidut tiedot. Sovellus on virtaviivainen ja intuitiivinen, joten sinulla ei ole ongelmia sen käyttämisessä. Sillä on 4 tähden luokitus Google Play Kaupassa ja yli 1 000 latausta.

Jungle Disk on monimutkaisempi käyttää kuin kertaluonteiset asennusratkaisut, kuten Backblaze. Jos tarvitset sitä, lue Backblaze Business -katsaus. Tarvitset aikaa Jungle Diskin asettamiseen ja selvittämiseen, eikä silloinkin ole aina selvää, mitä pääset siitä. Käyttäjäkokemus hyötyisi päivityksestä.

Tiedoston varmuuskopiointi & Entisöinti

Varmuuskopion luomiseksi käyttäjien on kirjauduttava sisään työryhmään heille asettamillasi käyttöoikeustiedoilla ja levyalueella. Seuraavaksi heidän on valittava kansiot tietokoneestaan ​​varmuuskopiointia varten.

Jungle Disk tarjoaa luettelon yleisistä kansioista, joihin voit sisällyttää esimerkiksi “työpöydän”, “asiakirjat”, “kuvat”, “musiikin” ja muut, mutta voit valita myös muita. Jos et valitse mitään näistä kansioista, sinun on luotava varmuuskopiointisuunnitelma manuaalisesti. Sama pätee olemassa olevan varmuuskopion muokkaamiseen.

viidakko-levy-start-backup

Ensin sinun on napsautettava “määritä” -painiketta. Valitse sitten online-levy, johon haluat ladata, ja käy sen varmuuskopiohierarkia läpi, kunnes saavut ”mitä varmuuskopioida” -vaihtoehdon. Kun napsautat sitä, näet, että voit lisätä tai muuttaa varmuuskopiokansiota tai poistaa ne.

viidakko-levy-add-backup

Seuraava vaihe edellyttää varmuuskopion aikataulun määrittämistä. Oletusarvo on yksi varmuuskopio päivässä, mutta voit saada sen suorittamaan niin usein kuin viiden minuutin välein. Se on lähin Jungle Disk, joka saa jatkuvan varmuuskopion. Myös manuaalinen varmuuskopiointi on mahdollista.

Sen jälkeen voit luoda yksityisen levyn, jos sinulla on lupa, sekä luoda synkronointikansioita ja verkon jakoja. Kaiken kaikkiaan varmuuskopiointi ei ole vaikeaa, mutta se ei ole myöskään käyttäjäystävällinen.

viidakko-levyn palauttaminen

Voit käynnistää palautusprosessin työpöydältä napsauttamalla ”palauta” online-levyvalikossa. Se avaa ”palauta tiedostoja” -ikkunan, jonka avulla voit valita, mitkä tiedostot haluat palauttaa ja mihin haluat palauttaa ne. Voit palauttaa ne alkuperäiseen tai uuteen sijaintiin. Voit myös palauttaa aiemmissa varmuuskopioissa tehdyt tiedostoversiot.

Työpöytäohjelman lisäksi voit ladata tiedostoja verkkopalvelimessa tai mobiilisovelluksessa.

Nopeus

Alkuperäiset varmuuskopiot voivat viedä kauan. Kuinka kauan ne vievät, riippuu lähinnä Internet-palveluntarjoajalta ja kuinka lähellä olet palvelimelle. Jungle Disk -sovelluksen avulla olet todennäköisesti lähellä yhtä, koska se perustuu Amazonin ja Googlen infrastruktuuriin, jotka ovat levinneet ympäri maailmaa..

Jungle Diskin nopeuden testaamiseksi suoritimme useita latauksia ja latauksia käyttämällä 1 Gt: n ZIP-kansiota. Suoritimme testimme Ethernet-yhteydellä Belgradissa, Serbiassa, jonka lähetysnopeus oli 10 megabittiä sekunnissa ja latausnopeus 31 Mbps.

Näillä nopeuksilla laskettiin, että testikansioidemme lataaminen vie noin 14 minuuttia ja hieman yli neljä minuuttia, kun haluat ladata sen ilman yläpuolella olevaa.

Ensimmäinen yritys: Toinen yritys: Keskimääräinen:
Lähetysaika:00:32:0000:31:4200:31:51
Latausaika:00:05:1200:05:1600:05:14

Latausnopeudet olivat hienoja, koska ne olivat keskimäärin 31 minuuttia ja 51 sekuntia. Myönnetään, että sen pitäisi olla lähellä 14 minuuttia, mutta vertailun vuoksi monet palvelut vievät melkein tunnin. Keskimääräinen latausaika oli paljon parempi viidessä minuutissa ja 14 sekunnissa, mikä on lähellä odotettuamme.

viidakko-levy-kaasua

Jos Jungle Disk häiritsee työtäsi, voit kuristaa sen. Voit tehdä tämän avaamalla määritysikkunan, napsauttamalla ”sovellusasetukset” ja valitsemalla ”kaistanleveyden rajoittaminen”. Suurimmassa osassa palveluita voit määrittää lähetys- ja latauskaistanrajoitukset, mutta Jungle Disk antaa sinun myös määrittää aika, jonka kuluessa niiden pitäisi panna ne täytäntöön.

Toisin sanoen, kokemuksemme mukaan kuristaminen ei ollut välttämätöntä, koska varmuuskopioimme ei estänyt meitä käyttämästä tietokoneitamme muuten.

Toisaalta, jos siirtonopeutesi on hidas, voit ottaa käyttöön ”optimoida suorituskyvyn suuren kaistanleveyden yhteydellä” -vaihtoehdon. Jungle Disk suosittelee, että kytket sen päälle vain, jos latausnopeus on kuitenkin yli 2 Mbit / s. Suoritimme testimme ilman sitä.

turvallisuus

Jungle Disk käyttää AES 256-bittistä salausta tiedostojen suojaamiseen kuljetuksessa ja levossa palvelimillaan. Se on yksi vahvimmista salausalgoritmeista, josta käy ilmi pankkien ja valtion virastojen käyttämä. Kukaan tiedämme, kukaan ei ole pystynyt murtamaan sitä.

Jungle Disk antaa sinun pitää kiinni salausavaimessasi, mikä tarkoittaa, että saat hyötyä nolla tietotaidosta. Tämä tarkoittaa, että vain sinä pystyt purkamaan ja lukemaan tiedostojasi. Se tarkoittaa myös, että Jungle Disk ei voi nollata salasanaasi, jos kadotat sen. Muista se, kirjoita se muistiin tai säilytä se parhaalla salasanahallinnalla.

TLS-protokolla suojaa myös kuljetettavia tiedostoja keskitetysti tapahtuvilta hyökkäyksiltä ja muilta uhilta, jotka saattavat kohdistaa tiedostojasi siirron aikana palvelimelle.

Tietojen turvallisuus tietokeskuksessa riippuu valitsemastasi pilvipalveluntarjoajasta. Googlen datakeskukset käyttävät räätälöityjä sähköisiä pääsykortteja, hälytyksiä, metalli-ilmaisimia ja paljon muuta. Heitä valvotaan myös ympäri vuorokauden.

Redundanssijärjestelmät varmistavat, että tietokeskukset toimivat keskeytyksettä. Lisäksi jäähdytysjärjestelmät ylläpitävät optimaalisen käyttölämpötilan. Siellä on myös laitteita, jotka käsittelevät paloa ja muita ympäristöuhkia. Yhtiö julkaisi tietoturva-paperin, jos haluat lisätietoja.

Amazonin tietokeskukset suorittavat kolmansien osapuolien auditointeja ja rajoittavat pääsyn vain niille ihmisille, joilla on perusteltu syy olla siellä. Videovalvonta, tunkeutumisen havaitseminen ja käyttölokit auttavat suojaamaan omaisuutta toivomattomalta käytöltä.

Vesi-, sähkö- ja muut järjestelmät on suunniteltu redundanssilla, joten jatkuva toiminta jatkaa hätätilanteessa. Lisäksi laitokset kestävät tulipalot, tulvat ja muut ympäristökatastrofit. Voit lukea lisää Amazonin datakeskusten tietoturvasta täältä.

Jungle Disk ei tue kaksifaktorista todennusta, mikä auttaisi suojaamaan käyttöoikeustietojasi. Tilien järjestelmänvalvojat voivat kuitenkin kirjautua Jungle Disk -ohjauspaneeliinsa Google-tilinsä kautta, joka tukee sitä.

Jungle Diskissä on suurin osa varmuuskopiointisuojausominaisuuksista, jotka haluamme nähdä, joten sinun ei pitäisi huolehtia tietosi.

yksityisyys

Tietosuojakäytännönsa yläosassa Jungle Disk sanoo, että se ei näe tiedostoja, jotka olet ladannut, ladannut tai tallentanut sitä käyttämällä. Sanotaan myös, että se ei valvo tai paljasta tiedostojasi koskevia tietoja ilman lupaasi, elleivät ne ole tietosuojakäytännön ja käyttöehtojen mukaisia.

Tämä tarkoittaa, että Jungle Disk rajoittaa henkilötietojensa saatavuuden työntekijöilleen, urakoitsijoille ja edustajille, joiden on tiedettävä nämä tiedot palvelunsa tarjoamiseksi. Tämä lähestymistapa on yleinen pilvipalveluissa. Lisäksi, jos nämä henkilöt väärinkäyttävät käyttöoikeuksiaan, heitä voidaan kurinalaisesti ja syytteeseen asettaa.

Jungle Disk pyrkii myös estämään tietojen luvattoman käytön tai luvattoman muuttamisen, paljastamisen tai tuhoamisen. Ne sisältävät sisäiset auditoinnit, tallennus- ja käsittelykäytännöt sekä tietoturvatoimet.

Se ei riitä suojaan haitallisilta henkilöiltä, ​​joten suosittelemme käsittelemään yksityistä avainta, mikä varmistaa, että yksityinen salaus suojaa tiedostojasi uteliailta silmiltä.

On hyvä, että Jungle Disk lupaa olla myymättä tai markkinoimalla käyttäjiensä sähköpostiosoitteita tai muita henkilökohtaisia ​​tietoja kolmansille osapuolille.

Jungle Disk kerää tietoja, kun kirjaudut sen palveluihin. Se ei käytä näitä tietoja muihin tarkoituksiin kuin siihen, miksi ne on kerätty, ellet anna siihen lupaa. Se seuraa myös siirretyn datan erilaisia ​​parametreja ominaisuuksien tukemiseksi, kuten raportit kaistanleveydestä, tallennustilan käytöstä ja muut tiedot.

Oikeutesi Jungle Diskillä

Jungle Disk antaa sinun muokata tiliäsi korjataksesi tai päivittääksesi palvelulle antamasi tiedot.

Jos peruutat tilisi, Jungle Disk voi säilyttää henkilökohtaiset tietosi ja muut tiedot arkistossaan tai varmuuskopiossa. Se on vähintäänkin huolestuttavaa, koska et voi olla varma, että Jungle Disk poistaa tietosi.

Toisin sanoen, jos olet EU: n kansalainen ja olet toimittanut Jungle Diskille henkilökohtaisia ​​tietojasi yritystietojen sijaan, voit lähettää pyynnön niiden poistamiseksi lähettämällä sähköpostilla [sähköposti suojattu], jonka otsikossa on ”GDPR”. Jos et ole perehtynyt yleiseen tietosuoja-asetukseen, lue GDPR-opas.

Tuki

viidakko-levy-tietämyskanta

Kun osut piikkiin Jungle Diskillä, ensimmäinen ja nopein vaihtoehto on käyttää tietokantaa ongelman ratkaisemiseksi. Voit etsiä vastausta ongelmaan tai selata yleisimpiä artikkeleita. Artikkeleissa on paljon kuvakaappauksia ja niitä on helppo seurata.

Jos he eivät auta, sinun on otettava yhteyttä Jungle Disk-Live-tukeen, mutta voit tehdä niin vain maanantaista perjantaihin klo 8.00–17.00, Keskinen normaaliaika. Tuki on puhelimitse chatin sijaan.

Jos haluat mieluummin välttää keskustelua, voit myös lähettää pyynnön Jungle Diskin tukitiimille käyttämällä online-lomaketta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [suojattu sähköpostitse]. Testasimme sähköpostituki kertaa kysymällä kysymyksiä ja saimme vastauksen kahden tunnin sisällä, tai myöhemmässä tapauksessa muutamassa minuutissa. Vastausajat riippuvat kuitenkin ajasta, jolloin otat yhteyttä tukitiimiin. Vastauksista oli apua ja ne jopa tarjosivat linkkejä meille oppia lisää.

Tuomio

Käyttäjät, jotka eivät huomaa monimutkaista käyttökokemusta, huomaavat, että Jungle Disk ei ole kallis, sillä on vahva suojaus ja he voivat varmuuskopioida palvelimet ja NAS-laitteet. Sillä on myös rajoittamaton versiointi ja poistettu tiedostojen säilyttäminen. Lisäksi siinä on synkronointi- ja jakoominaisuudet, vaikkakin alkeelliset.

On hienoa, että voit valita tiedostojen isäntänä Amazon S3: n tai Google Cloud Storage -sovelluksen välillä. Tämä pitää yksityisen salauksen lisäksi yrityksesi tiedostot turvassa.

Jungle Disk ei silti ole niin kiillotettu tai rikas ominaisuuksista kuin jotkut palvelut, kuten Cloudberry Backup, Acronis True Image tai CrashPlan for Small Business. Voit lukea lisää CrashPlan pienyrityksille CrashPlan pienyrityksille -katsauksesta. Sillä ei ole jatkuvaa varmuuskopiointia, mikä on tärkeä ominaisuus pilvipalvelupalvelussa.

Jos Jungle Disk ei ole sinua varten, tutustu verkkovarmuuskopio-arvosteluihimme löytääksesi vaihtoehtoja. Mitä mieltä olet Jungle Diskistä? Lähetä ajatuksesi alla oleviin kommentteihin. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map